انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 28 از 58:  « پیشین  1  ...  27  28  29  ...  57  58  پسین »

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران


زن

andishmand
 
درخواست کارگردان "ماهی و گربه" از جشنواره




کارگردان "ماهی و گربه" که فیلمش به دلیل حضور در جشنواره ونیز امکان حضور در جشنواره فیلم فجر را ندارد ابراز امیدواری کرد متولیان فجر تمهیدی بیندیشند که این فیلم بتواند در مهم‌ترین رویداد سینمای ایران هم به نمایش درآید.
شهرام مکری کارگردان فیلم "ماهی و گربه" درباره این بخش از فراخوان جشنواره فیلم فجر که تاکید دارد "فیلم‌های سینمایی که تا بهمن 1392 در داخل و خارج از کشور به نمایش در نیامده، می‌توانند متقاضی شرکت در بخش مسابقه سینمای ایران باشند" به مهر گفت: در دنیا جشنواره‌های الف فقط نمایش اول فیلم‌ها را به خود اختصاص می‌دهند ولی این قانون مربوط به بخش بین‌الملل آنها است.
وی افزود: جشنواره‌هایی که فقط برای تولیدات داخلی برگزار می‌شوند نباید این قانون را اعمال کند. در جشنواره‌های الف این قانون در بخش بین‌الملل اجرا می‌شود اما جشنواره فیلم فجر برای بخش داخلی که همان مسابقه سینمای ایران است، این بند را لحاظ کرده‌اند. البته این بند در دوره‌های قبل هم بوده ولی امید می‌رود امسال شرایطی پیش بیاید که فیلم‌هایی که شامل این بند از فراخوان نمی‌شوند هم بتوانند به نوعی در این رویداد سینمایی حضور یابند.
مکری تاکید کرد: "اشکان و انگشتر متبرک" فیلم اول من تنها شانس دیده شدن در جشنواره فجر را به دست آورد و بعد از آن امکان اکران پیدا نکرد. حتی نمایش های این فیلم در فجر به سانس‌های فوق العاده رسید و من توانستم با مخاطبان و منتقدان این فیلم را ببینم.
این کارگردان با ابراز امیدواری از اینکه برای "ماهی و گربه" هم این اتفاق بیفتد، بیان کرد: امیدوارم شرایطی فراهم شود که فیلمم در جشنواره فجر امسال توسط مخاطبان داخلی، اهالی سینما و منتقدان دیده شود. اگر فیلمی توسط هیات انتخاب پذیرفته نشود به عقیده من بهتر از وجود یک قانون است که مانع از حضور یک فیلم در جشنواره کشور خودش شوند.
در فراخوان سی و دومین جشنواره فیلم فجر که به تازگی منتشر شده است در بخش مقررات مسابقه سینمای ایران در بند الف آمده است: فیلم‌های سینمایی که تا بهمن 1392 در داخل و خارج از کشور به نمایش در نیامده، می‌توانند متقاضی شرکت در این بخش باشند.
این در حالی است که فیلم "ماهی و گربه" شهرام مکری پیش از این در جشنواره فیلم ونیز جایزه‌ای را از آن خود کرده است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
جايزه ۲۰ هزار دلاري جشنواره توکيو به «قاعده تصادف» رسيد




گروه سينماي ايران- فيلم «قاعده تصادف» ساخته بهنام بهزادي موفق به کسب جايزه ويژه هيات‌داوران از جشنواره فيلم توکيو شد.
بيست‌وششمين جشنواره بين‌المللي فيلم توکيو در حالي با معرفي برگزيدگان به کار خود پايان داد که فيلم ايراني «قاعده تصادف» توانست جايزه 20 هزار دلاري ويژه هيات داوران را از آن خود کند.

«قاعده تصادف» در سي‌ويکمين جشنواره فيلم فجر موفق به کسب جايزه بهترين فيلم از نگاه تماشاگران بخش بين‌الملل و همچنين بهترين صدابرداري شد. اين فيلم داستان گروهي از بازيگران جوان تئاتر است که در تلاش هستند براي يک اجرا از کشور خارج شوند.
به گزارش اسکرين ديلي، جايزه بزرگ جشنواره فيلم توکيو به فيلم «ما بهترينيم» ساخته «لوکاس موديسون» از سوئد رسيد. اين فيلم که براي اولين‌بار در جشنواره ونيز نمايش يافت، جايزه نقدي 50 هزار دلاري را دريافت کرد.

از ديگر برگزيدگان جشنواره فيلم توکيو مي‌توان به جايزه بهترين کارگرداني براي «بنديکت ارلينگسون» براي فيلم «درباره اسب‌ها و مردان» از ايرلند‌، جايزه بهترين فيلم از نگاه مخاطبان به «خانواده قرمز» ساخته «لي جو هيونگ» از کره‌جنوبي اشاره کرد.
همچنین در بخش آينده سينماي آسيا فيلم «امروز و فردا» به کارگرداني «يانگ هيولانگ» از چين به عنوان بهترين فيلم انتخاب شد.
همچنين گردهمايي انجمن صنفي كارگردانان جديد فيلم ژاپن با حضور امير توده روستا در جشنواره توکيو برگزار شد.
در اين گردهمايي مستند بلند «هيچ جايي براي رفتن» به كارگرداني ريوچي شيمادا نمايش داده شد و پس از آن امير توده روستا و كارگردان فيلم درمورد اين مستند گفت و گو کردند. قصه اين فيلم در مورد يک دختر جوان ژاپني است كه به اميد يافتن راهي براي ورود به يک گروه موسيقي شهرستان خود را ترك كرده و در چهار راه اصلي توكيو معروف به شيبويا بساط موسيقي پهن مي كند و ....
منطقه شيبويا در ساعات نيمه شب محل تجمع طيف عظيم جوانان ژاپني است كه اوقات خود را در کنار دوستان شان به بطالت مي گذرانند. اين فيلم با نگاهي به مقوله مهاجرت از شهرستانها به توكيو و در نهايت به تنهايي جوانان ژاپني اشاره مي كند. سرنوشت و امير توده روستا که با فيلم «پات» در بخش سينماي آسياي جشنواره توکيو حضور داشت در اين جلسه اين مستند ژاپني را تحليل كرد.
فيلم سينمايي «پات» در روزهاي ۲۲ اكتبر و ۲۴ اكتبر در اين فستيوال به نمايش درآمد. بعد از نمايش در فستيوال هاي ورشو و سائوپائولو اين سومين حضور بين المللي اين فيلم به حساب مي آيد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
مولتي ميلياردر جوان، حاشيه جذاب پروژه «نقش نگار»




خبر بازگشت ناصر ملك مطيعي به سينما آن قدر جذاب بود که در يک روز تعطيل خبرنگاران در جشن پايان فيلمبرداري فيلم «نقش نگار» حاضر شوند.علي عطشاني کارگرداني که اغلب فيلم هايش را با حضور بازيگران مطرح ساخته در تازه ترين اثرش سراغ ديرپاترين ستاره سينمای ايران رفته است.
ناصر ملک مطيعي جوان اول سيناي ايران در دهه سي، بازيگر و کارگردان دهه چهل و چهره وفق سينماي تجاري دهه پنجاه، پس از 3 دهه دوري از سينما بار ديگر جلوي دوربين رفت و اين بار هر متر و معياري يک اتفاق مهم سينمايي است. البته بازگشت ناصر ملک مطيعي تنها بمب خبري پروژه «نقش نگار» نبود و اعلام نام سرمايه گذار اين فيلم هم حاشيه هايي را به دنبال داشت.

سرمايه گذاري که ظاهرا اغلب افراد حاضر در پروژه از حضورش در اين فيلم اطلاعاتي نداشتند غيبت تعدادي از عوامل اصلي فيلم در جشن پايان فيلمبرداري «نقش نگار» به گفته برخي از حاضران در مراسم، بي ارتباط با رسانه اي شدن نام بابک زنجاني به عنوان سرمايه گذار اين فيلم نبود. جشن پايان کار فيلم «نقش نگار» جمعه شب سه آبان، با حضور عوامل اين فيلم و جمعي از چهره هاي هنري و ورزشي در رستوراني واقع در شهرک غرب برگزار شد.

در اين مراسم همچنين از حضور دوباره ناصر ملك‌مطيعي در سينما پس از 35 سال تقدير شد. وي براي اولين بار پس از انقلاب در فيلم علي عطشاني جلوي دوربين تورج اصلاني قرار گرفت. در جشن پايان كار فيلم «نقش و نگار» علاوه بر علي عطشاني، چهره‌هايي همچون فرهاد اصلاني، تورج اصلاني، عبدا... اسكندري، بابك زنجاني، امير جعفري، سردار رويانيان، ابراهيم شيباني، رضا ناجي، الهه حصاري، علي صالحي و... حضور داشتند.در ابتداي اين مراسم كه اجراي آن را علي ضيا بر عهده داشت، ترانه‌اي در وصف ناصر ملك‌مطيعي سروده ياما كاشاني قرائت شد. سپس كليپي از پشت صحنه فيلم علي عطشاني به نمايش درآمد كه حاوي عكس‌هاي عوامل فيلم از جمله عبد‌ا... اسكندري، محمد شاهوردي و... بود. سپس ناصر ملك‌مطيعي به دعوت ضياء پشت ميكروفون قرار گرفت و گفت: «خيلي خوشحال هستم و زبان من از بيان اين احساس قاصر است. من بچه بد اخلاق و تخس سينما هستم كه به خانه‌مان برگشته‌ام. الان افسوس مي‌خورم و اي كاش دوستانم هم در اينجا حضور داشتند. در تمام اين سال‌ها از معشوق خودم دور بودم و الان احساس كسي را دارم كه به عشق خود رسيده است درحاليكه 83 سال از عمرم مي‌گذرد. دلم نمي‌آيد تشكر نكنم و جواب‌گوي محبت شما عزيزان نباشم. به همه همكاران اداي احترام مي‌كنم و امشب موهبتي نصيب من شده كه اگر به پاس آن سجده شكر هم به جا بياورم باز كم است. حيف كه ديگر براي فيلم و سينما توان زيادي برايم باقي نمانده است، اما هميشه با ديدن دوربين به ياد خاطرات خوش گذشته مي‌افتم. نمي‌خواهم پُز بدهم اما آن روزها ما با دست خالي و امكانات كمي كه داشتيم با عشق كار مي‌كرديم.

مردم هميشه با بزرگواري مرا همراهي كرده‌اند و من هميشه از آنان متشكرم. در اين فرصت كوتاهي كه دست داده است از همه مي‌خواهم اگر قصوري در كار من سرزده، بر من ببخشند. در پايان از همه خانم‌ها و آقايان حاضر در اين محل سپاسگذارم و اشاره مي‌كنم كه حتي خانواده‌ام نمي‌دانند من در فيلم علي عطشاني بازي كرده‌ام!» سپس ملك‌مطيعي كيك بزرگداشت خود را در كنار چهره‌هايي مثل تورج اصلاني، محمد شاهوردي و عبدا... اسكندري برش زد. علي عطشاني كارگردان «نقش و نگار» نيز به خبرنگار «باني فيلم» گفت: «نقش و نگار» كار خيلي سختي بود. هم از نظر فيلمنامه و ساختار و هم از نظر جذب بازيگراني كه مدت‌ها بود در سينما ديده نشده بودند. بهرام رادان در دو سال گذشته در ايران زندگي نمي‌كرد و هيچكدام از فيلمنامه‌هايي را كه برايش مي‌فرستادند، نمي‌پذيرفت. خوشبختانه وقتي «نقش و نگار» را خواند فيلمنامه به نظرش جذاب آمد و با ما همكاري كرد. ناصر ملك‌مطيعي هم بيشتر از 30 سال از سينما دور بود و خيلي از بزرگان سينما پيش از اين هم خواسته بودند بازگشت او را به سينما جشن بگيرند. تقريباً دو ماه طول كشيد تا من موفق شوم با ملك‌مطيعي تماس حاصل كنم. بعد از دو ماه هم ايشان با قاطعيت گفت نه! من با پيگيري‌هاي زياد و با همكاري دوستاني مثل هادي قندي و مدير برنامه‌هاي آقاي ملك‌مطيعي و اميرعلي پسر ايشان موفق شدم رضايت اين بازيگر را كسب كنم. در ابتدا به اميرعلي ملك‌مطيعي گفتم يك روز پدر را سر صحنه فيلمبرداري بياور. ايشان يك شب به طور اتفاقي ساعت هشت شب سر لوكيشن فيلم ما آمد، وقتي وارد شد، كار تعطيل شد و همه بچه‌ها دور او جمع شدند. شروع كرد به گريه كردن و بچه‌ها هم تحت تأثير قرار گرفتند. آن شب ناصر ملك‌مطيعي كمي منعطف شد و من هم اميدوار شدم. شروع كرديم به رايزني و گفت‌و‌گو. وي افزود: ملك‌مطيعي در مورد نقش قدري نگراني داشت و مي‌گفت حالا كه بناست بعد از 35 سال به سينما برگردد، آيا نقش درخوري براي او در نظر گرفته‌ايم يا نه. با مهران كاشاني خيلي مشورت كرد و ايشان هم خيلي زحمت كشيد. كم كم به نتيجه رسيديم و اين بازيگر بزرگ سينما را به خانه‌اش بازگردانديم. چيزي كه بيشتر از هر چيزي براي من اهميت دارد، اين است كه دل خودش خيلي شاد شده است.

ناصر ملك‌مطيعي الان با ناصر ملك‌مطيعي يك ماه قبل خيلي تفاوت دارد و در واقع حالا سرشار از اميد شده است. همه مي‌دانيم وقتي يك فيلم با انرژي كار شود، مردم هم از آن انرژي حاصل مي‌كنند و من فكر مي‌كنم حس خوب ناصر ملك‌مطيعي به تمام فيلم تسري پيدا كرده است.

عطشاني توضيح داد: نقش ملك‌مطيعي در «نقش و نگار» از آغاز وجود داشت اما تا قبل از موافقت ايشان، هيچ بازيگر ديگري براي آن پيدا نكرده بوديم. من در مرحله پيش توليد به مهران كاشاني گفتم مي‌خواهم به ناصر ملك‌مطيعي پيشنهاد بدهم و همه گفتند او نمي‌پذيرد. تا روز پانزدهم فيلمبرداري من هنوز كسي را براي آن نقش انتخاب نكرده بودم. چون هنوز به آن سكانس مورد نظر هم نرسيده بوديم. من مدام اين اميد را داشتم كه مي‌شود و آخر هم اتفاق خوب فيلم، رخ داد. علي عطشاني در پاسخ به اين سؤال كه تا چه ميزان به موفقيت در جشنواره فيلم فجر اميدوار است، گفت: جشنواره فيلم فجر به هر حال ويترين سينماي ايران است. من در ملاقاتي كه با آقاي ايوبي داشتم، به ايشان عرض كردم كه امسال فيلم‌هاي زيادي از كارگردان‌هاي سرشناس آماده شده‌اند، بعيد مي‌دانم با تنها 26 فيلم بتوان بخش مسابقه را به شايستگي برگزار كرد. به ايشان گفتم با توجه به شور و نشاطي كه در جو سياسي كشور به راه افتاده است، اگر جشنواره امسال تبديل به جشن ملي سينماي ايران شود و تعداد فيلم‌هاي حاضر در جشنواره در ازاي كاهش نوبت‌هاي نمايش آنها بالا برود، امكان رقابت بهتر براي فيلم‌هاي داراي استاندارد بالا فراهم مي‌شود. خيلي دوست دارم فيلم در جشنواره حاضر باشد، اما هنوز هم در حال تجربه كردن هستم.

مهمانان اين مراسم به صرف شام پذيرايي شدند از جمله نكات جالب توجه، غيبت آتيلا پسياني، گوهر خيرانديش و بهرام رادان به عنوان بازيگران اصلي فيلم بود، ضمن اينكه شنيده شد جمشيد مشايخي هم يك ساعت پيش از شروع رسمي جلسه در محل حاضر بوده، اما به دليل خالي بودن سالن، رستوران را ترك كرده است.

زنجاني : پاک ترين مجموعه را داريم

بابک زنجاني از سرمايه گذاري جدي خود و مجموعه‌اش در سينما خبر داد.


جمعه شب در حاشيه مراسم رونمايي فيلم نقش نگار، بابک زنجاني در جمع خبرنگاران حضور يافت و با اشاره به حضور خود در سينما گفت: ما به جز فيلم نقش نگار؛ در دو فيلم ديگر به نام‌هاي هيچ کجا هيچ کس و سيزده را نيز سرمايه گذاري کرده‌ايم. هدف ما اين است که سينما را به سودآوري برسانيم و مجموع هولدينگ ما دنبال اين است که مجموعه‌هاي که سودآوري ندارند را به سودآوري برسانيم. وي ادامه داد: ورزش و سينما در اين امر براي ما بسيار مهم است تا امروز سينما فقط با هنر هنرمندان رشد کرده است و زياد سودده نبوده است اما ما قصد داريم تا کمک کنيم سينما به سوددهي برسد.

زنجاني با اشاره به وضعيت امور فني سينما گفت: در بخش امور فني مشکلات زيادي وجود دارد ما هم اکنون در بخش فني بهترين دوربينهايي را که به دليل تحريم امکان ورود وجود نداشته است را خريداري کرديم و وارد کرده‌ايم در بخش صدا هم دستگاههاي خوبي خريداري شده است و درحال کار است.

زنجاني افزود: در خيابان دولت يک استوديويي ضبط تصوير و يک استوديويي صدا با آخرين تکنولژي روز آماده کرده‌ايم. وي ادامه داد: در بخش سالن سازي نيز وضعيت سالن‌ها اصلا خوب نيست و قصد داريم سالن‌هاي سينمايي را بازسازي کنيم. در کيش و قشم سه سينما در حال ساخت داريم سينماهاي که هر کدام سه سالن دارندکه قابليتهاي خوبي دارد و در بخش شهرک سازي نيز در حال انجام پروژه‌هاي هستيم در کيش و قشم تهران قديم را که بخش مهمي از آن خيابان لاله زار تهررن است را نيز بازسازي کرديم همچنين قصدداريم تا سالن تا‌تر بسازيم. زنجاني افزود: در خيابان دولت يک استوديويي ضبط تصوير و يک استوديويي صدا با آخرين تکنولژي روز آماده کرده‌ايم. وي ادامه داد: امير جعفري مشاور هنري من است؛ مديرعامل بخش هنري هم محمود ديني است. طرح‌هايي را که وارد مي‌شود؛ توسط تيمي بررسي مي‌شود. ما در دولت روحاني؛ اميدواريم به سينما کمک کنيم تا رشد کند.

سرمايه گذار فيلم نقش نگار بودجه اين فيلم را بالاي يک ميليارد تومان اعلام و تاکيد کرد مجموعه تحت مديريت وي به جايي بدهکار نيست بلکه يکي از پاک ترين مجموعه هاست.

وي درباره ويژگي‌هاي اين پروژه که باعث شده وي در آن سرمايه گذاري کند به مهر گفت: يکي از ويژگي‌هاي اصلي فيلم حضور علي عطشاني کارگردان آن بود که طي ارزيابي‌هايي که انجام داديم کارهاي قبلي وي پرانرژي و قوي بوده است. از طرفي ديگر بازيگران و فيلمنامه خوب نقش نگار باعث شد ما در اين فيلم سرمايه گذاري کنيم و همچنين حضور ناصر ملک مطيعي پس از سالها اين پروژه را براي ما متفاوت کرد. وي با تاکيد بر اينکه به تازگي به اين گروه پيوسته است، بيان کرد: هلدينگ توسعه سورينت زيرمجموعه هايي در اختيار دارد که بکي از آنها ياسين فيلم يا سورينت فيلم است که محمود ديني مديرعاملي آن را برعهده دارد. در آن قسمت پروژه ها دسته بندي و پس از آن در هلدينگ مصوب مي شود و ما بايد بررسي کنيم که آيا اين فيلم مناسب سرمايه گذاري هست يا خير.

زنجاني گفت: احتمالا اين اتفاقات قبلا در زيرمجموعه ما شکل گرفته و در نهايت اين فيلم 10 يا 15 روز پيش در هلدينگ وارد و مصوب شده است. من مستقيما در جريان توليد اين پروژه نبودم اما همکارانم در اين پروژه آن را پيگيري مي کردند.

سرمايه گذار فيلم نقش نگار در باره مبلغ بودجه توليد اين کار عنوان کرد: رقم بودجه را دقيق نمي دانم اما فکر مي کنم حدود 1 ميليارد و 200 ميليون يا يک ميليارد و 400 ميليون تومان است. وي در پاسخ به اين پرسشي مبني بر اينکه چرا با توجه به حاشيه هايي که براي کار اقتصادي شما پيش آمده حالا وارد سينما شده ايد؟ گفت: من سرمايه گذار هستم و قرار نيست در فيلم بازي کنم تا برايم حاشيه به وجود آيد؛ اما مي دانم هيچ اتفاقي نمي افتد چراکه مجموعه ما يکي از پاک ترين مجموعه ها است که در کشور فعاليت مي کند. همه مجموعه هاي کشور در جريان کار ما هستند. وي در پايان با تاکيد بر اينکه مجموعه اي به نام سورينت فيلم تشکيل و تمام امکاناتش در اين محل مستقر شده و به زودي خبرهاي جديدي در اين عرصه مي شنويد، ادامه داد: امير جعفري به عنوان مشاور هنري با ما همکاري مي کند و يکي از افرادي است که درباره فيلمنامه ها نظر مي دهد.

بابک زنجاني پيش از اين در فيلم هاي 13 به کارگرداني هومن سيدي و هيچ کجا، هيچ کس ساخته ابراهيم شيباني سرمايه گذاري کرده است.

بابک زنجاني به گفته خودش داراي بيش از 70 شرکت ازجمله شرکت هولدينگ توسعه سورينت قشم، اولين بانک سرمايه گذاري اسلامي در مالزي، سهامدار شرکت هواپيمايي انور ترکيه، مؤسسه مالي اعتباري در امارات و بانک ارزش تاجيکستان است. او همچنين شرکت‌هايي در دوبي، ترکيه و تاجيکستان دارد. در يکي از قطعنامه‌هاي تحريم اتحاديه اروپا که از او اسم برده شده 15 شرکت منتسب به او نام ثبت شده است. زنجاني همچنين مالک و رييس هيات مديره باشگاه فوتبال راه‌آهن است. وي رئيس هيئت مديره هواپيمايي قشم است.

رونمايي از سرمايه گذار در جشن پايان فيلمبرداري!

بابك زنجاني مولتي ميلياردر جواني كه طي دو سه سال گذشته در صدر اخبار سياسي ايران قرار داشت جمعه شب به عنوان سرمايه گذار فيلم علي عطشاني معرفي شد. پروژه اي كه در مرحله پيش توليد و حتي فيلمبرداري، توليد مستقل معرفي شده بود و گفته مي شد عطشاني خود تهيه كنندگي آن را بر عهده دارد. اما جمعه شب همزمان با اعلام خبر حضور ناصر ملك مطيعي در اين فيلم، اتفاق ديگري هم در رستوران vip شهرك غرب افتاد. اتفاقي كه براي بسياري از عوامل پشت دوربين و بازيگران اين فيلم هم تازگي داشت. گفته مي شود بسياري از عوامل اصلي «نقش نگار» تا لحظه ورود به اين رستوران اطلاعي از حضور بابك زنجاني و سرمايه گذاري اش در اين پروژه نداشتند و به همين دليل تعدادي از آنها به اين مراسم نيامدند و تعدادي نيز از نيمه هاي مراسم به خانه برگشتند. رونمايي از سرمايه گذار يك پروژه سينمايي آن هم در روز پاياني فيلمبرداري، از آن اتفاقات كمياب است كه فقط ممكن است در سينماي ايران رخ دهد. آن هم سرمايه گذاري چون بابك زنجاني كه به اندازه كافي نامش طي اين چند سال حرف و حديث به همراه داشته است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
راهیابی دو فیلم ایرانی به جشنواره بین المللی آمریکا وکانادا



فیلم های کوتاه "مداد" و "منظر" از آثار سید رضا صافی کارگردان و فیلمساز بوشهری به جشنواره های بین المللی در کشورهای آمریکا و کانادا راه یافت.
سید رضا صافی ، روز شنبه در این باره به ایرنا افزود: فیلم 90 ثانیه ای منظــر ( Point Of View)یک فیلم تجربه گرا (اکسپریمنتال) است و نگاهی به فصول عمر آدمی از دریچه رنگ ها دارد.
وی ادامه داد:این فیلم به سیزدهمین جشنواره بین الملی ˈسیلور ویوˈ که از 16 تا 19 آبان ماه (هفتم تا دهم نوامبر 2013) در کشور کانادا برگزار می شود، راه یافته است.
به گفته صافی، فیلم داستانی ˈمدادˈ که مدت زمان آن چهار دقیقه است و روایتی از یک کودک دبستانی در کلاس دیکته را به نمایش می گذارد به سی و ششمین جشنواره بین المللی استارز دنور آمریکا راه یافته است.
صافی گفت: برگزاری این جشنواره از ششم نوامبر(15 آبان) سال جاری میلادی در ایالت کلرادو آمریکا آغاز خواهد شد.
وی در باره عوامل تولید فیلم منظر اظهارکرد: نویسنده، مریم رنجبر/ کارگردانی، تهیه، تدوین و صداگذاری، سیدرضا صافی/ تصویربردار، سیدمحمد فاطمی/ جلوه های ویژه، جواد رمضانی/ بازیگران، عباس بارونی، مرحوم رمضان امیری/ محصول مشترک شرکت سینمائی آوین فیلم و انجمن سینمای جوانان بوشهر است.
صافی گفت: عوامل تولید فیلم مداد نیز نویسنده، مریم رنجبر/ کارگردانی، تهیه، تدوین و صداگذاری، سیدرضا صافی/ تصویربردار، کریم فائقیان/ بازیگران، محسن فیاضی، علی دلفریب، اکبر فخری/ دستیار کارگردان، کیانوش قنبری/ دستیار تصویر،امین اعتمادی/ تدارکات، محمدحسین دریابگرد/ تهیه شده در انجمن سینمای جوانان بوشهر و شرکت سینمائی آوین فیلم است.
صافی ادامه داد: هم اینک به سفارس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان بوشهر ، در تدارک ساخت فیلمی مستند پیرامون زندگی سردار شهید جنگ های نامنظم، شهید علیرضا ماهینی با عنوان ˈعلیرضاˈهستم.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
ده‌نمکی: از خط قرمز رد نمی‌شوم




مسعود ده‌نمکی که این روزها سریال "معراجی‌ها" را با موضوع شبهاتی که درباره دفن شهادی گمنام وجود دارد، می‌سازد معتقدست نمی‌شود یک شبهه را طرح کرد اما پاسخ آن را نداد و این موضوع نوعی عبور کردن از خطوط قرمز به حساب می‌آید.
مسعود ده‌نمکی نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون که این روزها مشغول ساخت نسخه سینمایی و تلویزیونی "معراجی‌ها" است، در گفتگو با مهر در پاسخ به اینکه اگر فیلم به جشنواره نرسد تا سال آینده برای شرکت در جشنواره فیلم فجر صبر خواهد کرد یا خیر؟ اظهار کرد: خیر. مهم این است که کار را مردم ببینند چرا که فیلم موضوعی را طرح می‌کند که امروز در جامعه مطرح است. ما می‌خواهیم به شبهاتی که درباره دفن شهدای گمنام در اماکن مختلف طرح می‌شود، پاسخ دهیم.
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا سریال او تاریخ مصرف‌دار است، گفت: خیر. اما احساس می‌کنم اکنون بازه زمانی است که کارآمدتر خواهد بود. "معراجی‌ها" جزو آثاری است که مرتبط با دفاع مقدس است. همه کارهای من "اخراجی‌ها 1" درباره رزمنده‌ها و شهدا، "اخراجی‌ها 2" درباره آزاده‌ها، "اخراجی‌ها 3" در خصوص مسائل بعد از جنگ و جانبازان بوده و "معراجی‌ها" در خصوص شهدای گمنام است.
کارگردان سه‌گانه "اخراجی‌ها" درباره ساخت سری چهارم این فیلم گفت: اگر می‌خواستم حتما این کار را انجام می‌دادم. معلوم نیست. "معراجی‌ها" حتی با وجود اینکه برخی بازیگران "اخراجی‌ها" در آن حضور دارند، مضمونی متفاوت دارد. فقط سیدجواد هاشمی که در نقش همیشگی‌اش بازی کرده است در بخش جنگ به کار اضافه می‌شود، دیگران نقش‌های متفاوتی دارند.
ده نمکی در این باره که چرا آثارش تلفیقی از گذشته تا به امروز است، تأکید کرد: سعی در ارتباط دادن بین دو نسل که خیلی‌ها تلاش می‌کنند بینشان فاصله بیندازند دلیل این موضوع است. تمام تلاش ما به خصوص در این سریال این است که ثابت کنیم علی رغم اختلاف سلیقه‌هایی که بین نسل‌ها ممکن است در روش‌ها و گفتمان‌ها وجود داشته باشد، آنها مبانی و ارزش‌های مشترک دارند و سعی می‌کنیم پل ارتباطی از زمان حال به گذشته بزنیم.
وی افزود: استقبال مردم از یک اثر، نشان می‌دهد آن اثر مورد پسند اجتماع است و می‌تواند تاثیر خود را بگذارد. کاری ندارم بین مخاطب خاص چه اختلاف نظرهایی وجود دارد، اما وقتی میلیون‌ها نفر از مردم در سینما اثری را تماشا می‌کنند یا نسخه آن اثر در سینمای خانگی را مورد استقبال قرار می‌دهد نشان‌دهنده تاثیر اجتماعی این آثار است.
کارگردان "معراجی‌ها" با تأکید براینکه تمام آثارش مبتنی بر واقعیت هستند و مابه ازای خارجی دارند، گفت: برخلاف تصوری که سینمای داستانی را با سینمای مستند اشتباه می‌گیرند، در کارهای من اینطور نیست و در "معراجی‌ها" نیز اصل اتفاق ما به ازای خارجی دارد و کاراکترهای آثارم در جنگ یا پس از آن حضور داشته‌اند. با این حال تلاش می‌کنم بخش‌های کمتر دیده شده را به تصویر بکشم.
ده‌نمکی در پاسخ به اینکه بر این مبنا که شما اختلاف نظر بین طرفداران دو دیدگاه را نمایش می‌دهید که هر کدام از مخاطبان هم با یکی از این دیدگاه‌ها موافق هستند، شما تا چه حد قضاوت درباره این نظرات را به بیننده‌ها سپرده‌اید؟ توضیح داد: شخصیت‌های فراوانی که در این سریال هستند، گویای تعدد و تکثر کاراکترها و پوزیشن‌های مختلف اجتماعی است و ما در فیلم سعی می‌کنیم دغدغه‌های دو طیف و نگاه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی را طرح کنیم و به آنها پاسخ بدهیم. تا طرح مسئله نشود انتظار پاسخگویی هم وجود ندارد.
وی تصریح کرد: بنابراین نمی‌توانیم صرفا شبهه را طرح کنیم و به آن پاسخ ندهیم. چرا که این کار به منزله پاک کردن صورت مسئله است. از هیچ خط قرمزی هم رد نمی‌شویم، بلکه جواب ندادن به شبهات است که رد کردن خطوط قرمز به حساب می‌آید. ما سعی می‌کنیم در "معراجی‌ها" شبهات را طرح کنیم و به آنها پاسخ دهیم. امیدوارم در بخش ممیزی‌های سینما و تلویزیون همکاری خوبی صورت بگیرد.
ده نمکی همچنین درباره اینکه آیا به حضور در شبکه نمایش خانگی فکر می‌کند یا خیر گفت: هنوز فکری در این باره نکرده‌ام. معتقدم شبکه نمایش خانگی در کنار سینما و تلویزیون قرار دارد و قبلا اگر حاشیه بود حالا جزو آنها است. مثلا "رسوایی" که در سینما یک و نیم تا دو میلیون مخاطب دارد، وقتی نسخه شبکه نمایش خانگی آن با تیراژ یک میلیون بیرون می‌آيد یعنی 10 میلیون نفر فیلم را در خانه‌هایشان می‌بینند.
وی در این خصوص که قبول دارد بیشتر بحث رقابت این شبکه با سینما و تلویزیون مطرح است و حتی برخی از کارگردانان این دو عرصه کار با شبکه نمایش خانگی را ترجیح داده‌اند، ادامه داد: برخی آثار هستند که در سینما مخاطب ندارند. تعریف نمایش خانگی بر این مبنا که ممیزی‌های سینما را رعایت نمی‌کند، تعریف غلطی است. بر مبنای همین تعریف هم آثاری را که نمی‌شود در سینما نمایش داد به این بخش می‌فرستند در حالی که شبکه نمایش خانگی باید مکمل سینما و تلویزیون باشد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
یک سوم از فیلمبرداری "۵۰ قدم آخر" سپری شد



30 درصد از فیلمبرداری فیلم سینمایی "۵۰ قدم آخر" ساخته کیومرث پوراحمد سپری شد.
تا کنون 30 درصد از بخش‌های مربوط به فضاهای جنگی فیلم سینمایی "50 قدم آخر" در نجف آباد اصفهان مقابل دوربین رفته است.

فیلم جدید کیومرث پوراحمد بر اساس ایده‌ای از حبیب احمدزاده مقابل دوربین می‌رود و داستان آن درباره سرگذشت یکی از نیروهای اطلاعات و عملیات لشگر زرهی نجف اشرف در عملیات والفجر 4 است.

این فیلم با مشارکت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ساخته می‌شود و از نظر محتوایی به نسل جوان انقلاب و جنگ می‌پردازد؛ رزمندگانی که تلاش کرده‌اند با استفاده از تکنیک و تاکتیک‌های مدرن و بهره گیری از نبوغ خود، در جنگ به پیروزی دست پیدا کنند.

این فیلم برای نمایش در جشنواره فیلم فجر آماده خواهد شد و بابک حمیدیان و طناز طباطبایی بازیگران اصلی آن هستند. هم اکنون فردین خلعتبری ساخت موسیقی و واروژکریم مسیحی تدوین این فیلم را بر عهده دارند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
سلطانی و معجونی "اشباح" مهرجویی شدند



مهدی سلطانی و حسن معجونی به جمع گروه بازیگری پروژه سینمایی "اشباح" به کارگردانی داریوش مهرجویی پیوستند.
جدیدترین فیلم سینمایی داریوش مهرجویی ملودرامی است که کار متفاوتی نسبت به سایر آثار موجود در کارنامه کاری این کارگردان با سابقه سینمای ایران محسوب می‌شود. تا به حال حضور بازیگرانی چون مهدی سلطانی، مهتاب کرامتی، حسن معجونی و طناز طباطبایی در این فیلم سینمایی قطعی شده است. محمود کلاری که پیش از این با مهرجویی در فیلم‌های "سارا"، "لیلا" و "میکس" همکاری داشته در جدیدترین اثر این کارگردان نیز به عنوان مدیر فیلمبرداری حضور دارد. قرار است تا پایان فصل پاییز فیلمبرداری این پروژه سینمایی آغاز شود. داریوش مهرجویی سال گذشته فیلم "چه خوبه که برگشتی" را با حضور بازیگرانی چون حامد بهداد، رضا عطاران، مهناز افشار، حسن پورشیرازی، همایون ارشادی و رویا تیموریان بر پرده سینماهای ایران اکران کرد.
"هامون"، "اجاره نشین‌ها"، "پری"، "طهران، تهران"، "آسمان محبوب" و "نارنجی پوش" از جمله فیلم‌های کارنامه کارگردانی داریوش مهرجویی در عرصه سینما هستند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
پیش‌تولید «جامه‌دران» با بازی لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن آغاز شد




به دلیل تاخیری که در ساخت به وجود آمد این فیلم به جشنواره فجر امسال نمی‌رسد
ساداتیان تهیه‌کننده فیلم «جامه‌دران» از آغاز پیش‌تولید و ارائه فیلمنامه به سازمان سینمایی برای دریافت پروانه ساخت خبر داد.

سیدجمال ساداتیان در این‌باره یه مهر گفت: قرار بود این فیلم را ما سال 91 بسازیم که به دلایلی این امکان فراهم نشد اما به تازگی برای گرفتن پروانه نمایش آن اقدام کردیم و امیدوارم تا اواسط آبان ماه پیش‌تولید را آغاز کنیم.

این تهیه‌کننده توضیح داد: به دلیل تاخیری که در ساخت به وجود آمد «جامه‌دران» به جشنواره فجر امسال نمی رسد اما تلاش می کنیم از همان ترکیب بازیگرانی استفاده کنیم که پیش از این اعلام کرده بودیم.

وی همچنین درباره نسخه نمایش خانگی «برف روی کاجها» به کارگردانی پیمان معادی بیان کرد: با شرکت پرتو آبی برای پخش فیلم در شبکه خانگی صحبت کردیم که با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده اوایل آبان ماه وارد بازار خواهد شد.

«جامه‌دران» به کارگردانی حمیدرضا قطبی ساخته می شود. پیش از این قرار بود بیتا فرهی، محمدرضا فروتن، لیلا حاتمی و هانیه توسلی در این فیلم بازی کنند. این فیلم اقتباسی از رمان ناهید طباطبایی است. «جامه‌دران» درباره زنی به نام شیرین است که در مراسم ختم پدرش پی به روابط جدیدی در زندگی پدرش می‌برد و حقایقی را کشف می‌کند.

«برف روی کاجها» اولین ساخته پیمان معادی است که در آن مهناز افشار، صابر ابر، حسن پاکدل، ویشکا آسایش، آناهیتا افشار، حسن معجونی و... بازی می کنند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
محکومیت بازیگر ایرانی، تیتر یک یاهو



بازداشت پگاه آهنگرانی چند روز پیش از سوی برخی از رسانه های داخلی منتشر شد که با گفت‌وگوی منیژه حکمت مادر پگاه آهنگرانی با خبرگزاری ها، این بازداشت تکذیب شد.
سایت یاهو در صفحه نخست خود با استناد به خبری از خبرگزاری ایسنا که در مصاحبه با منیژه حکمت مادر پگاه آهنگرانی است، چنین آورده است: این بازیگر ایرانی در دادگاه بدوی ابتدایی به 18 ماه زندان محکوم شده است، اما در مورد این که رای نهایی دادگاه چه بوده است، هیچ حرفی نزده است.

در این سایت آمده است که سخنگوی قوه قضاییه محسن اژه ای نیز درباره بازداشت این بازیگر ایرانی اعلام کرده است که پگاه آهنگرانی دستگیر نشده و آزاد است. اما حکمت مادر پگاه آهنگرانی گفته است که دختر او مدت سه سال است که ممنوع الخروج است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
روزهای پایانی فیلمبرداری «ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه»



فیلم سینمایی «ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه» با مقابل دوربین قرار گرفتن پریوش نظریه روزهای پایانی فیلمبرداریش را سپری می‌کند.
به گفته مجری طرح و برنامه ریز پروژه(سحر صباغ سرشت):«با پایان گرفتن فیلمبرداری فیلم وارد مرحله تدوین و صداگذاری خواهد شد و در حال حاضر مشغول بررسی جهت دعوت از عوامل مربوطه برای ورود به مراحل پس از تولید هستیم.»

بازیگران: صابر ابر، نازنین بیاتی، پریوش نظریه، خسرو بامداد، رابعه مدنی، نقی سیف جمالی، سورن مناچکانیان.
عوامل: نویسندگان فیلمنامه: سارا سلطانی، ابراهیم ابراهیمیان. کارگردان: ابراهیم ابراهیمیان. مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 28 از 58:  « پیشین  1  ...  27  28  29  ...  57  58  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA