انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 32 از 58:  « پیشین  1  ...  31  32  33  ...  57  58  پسین »

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران


زن

andishmand
 
محمود سماک‌باشی:




«بیگانه»از فیلم‌های شاخص جشنواره است



صدابردار فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» فیلم سینمایی «بیگانه» به کارگردانی بهرام توکلی را از فیلم‌های شاخص جشنواره فیلم فجر دانست.
محمود سماک‌باشی صدابردار و صداگذار سینما، درباره فعالیت سینمایی خود در سال ۹۲ به سوره سینما گفت: از آنجا که کیفیت فیلمنامه و توانمندی گروه سازنده برایم در پذیرش کار بسیار مهم است از بین پیشنهادانی که در سال ۹۲ داشتم فیلم سینمایی «بیگانه» به کارگردانی بهرام توکلی را قبول کردم و از این اتفاق بسیار خوشحالم.
صدابردار فیلم سینمایی «وقتی همه خوابیم» ادامه داد: فیلم سینمایی «بیگانه» به لحاظ فیلمنامه، بازیگری، کارگردانی و توانمندی بقیه اعضای گروه بسیار قابل توجه بود. شرایط تولید این فیلم کاملا حرفه‌ای و فضای کار کاملا دلی و دوستانه بود. مطمئنا «بیگانه» از فیلم‌های شاخص جشنواره امسال است.
وی درباره وجه تمایز این فیلم نسبت به آثار دیگر بهرام توکلی گفت: به لحاظ ارتباط با مخاطب گمان می‌کنم این فیلم مانند «اینجا بدون من» ساخته توکلی بتواند با طیف گسترده‌تری از مخاطبان ارتباط برقرار کند. فیلم قبلی این کارگردان «آسمان زرد کم عمق» با تماشاگران علاقمند به سینما ارتباط خوبی برقرار می‌کند و مخاطب خاص خودش را دارد. اما «بیگانه» نگاه متفاوت و قصه محوری تری دارد که مطمئنا بیشتر مورد استقبال قرار می‌گیرد.
سماک‌باشی از درباره روند تکنیکی «بیگانه» گفت: اغلب سکانس‌های این فیلم بدون کات فیلمبرداری شد به لحاظ کارگردانی، بازیگری، فیلمبرداری و طراحی صحنه بسیار سخت تولید شد. با توجه به این نکته کار بوم‌من صدابرداری نیز سخت بود چرا که هر چقدر پلان طولانی‌تر و گسترده‌تر باشد اغلب عوامل سختی زیادتری برای ثبت مناسب آن می‌کشند. اما مطمئنا خروجی آن دلچسب است و فیلم آبرومندی ساخته شده است.
وی که صدابرداری فیلم سینمایی «آشغال‌های دوست داشتنی» به کارگردانی محسن امیر یوسفی را نیز برعهده داشته است درباره این فیلم گفت: «آشغال‌های دوست داشتنی» با نگاه تازه و ویژه‌ای ساخته شده است. سال گذشته به دلیل آماده نشدن به جشنواره فیلم فجر نرسید و امسال نیز نام آن در لیست فیلم‌های اعلام شده دیده نمی‌شود. که جای این فیلم در جشنواره خالی است. تمام عشق و خواسته یک فیلمساز و عواملی که با وی همکاری می‌کنند این است که اثرشان به نمایش گذاشته شود. امیدوارم این فیلم بتواند به نمایش در آید و مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 
عزت‌الله انتظامی از خانه هنرمندان ایران و خانه تئاتر استعفا کرد

عزت‌الله انتظامی، بازیگر سینمای ایران با انتشار نامه‌ای کناره گیری خود را از شورای عالی خانه هنرمندان ایران و هیئت مدیره خانه‌ تئاتر اعلام کرد.
آقای انتظامی در خصوص استعفایش به خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا گفت: "با مشکلاتی که پیش‌رو است نمی‌توانم با صداقت کارم را ادامه دهم. تاکنون هم بدون هیچ دستمزدی فعالیت می‌کردم اما مسائلی پیش آمده که دیدم نباشم‌، بهتر است."
او در پایان نامه‌اش نوشته است: "از آنجا که فضای کنونی سبب شده تا خستگی این سالها به تن سالخورده‌ام بماند، استعفای خود را از خانه تئاتر و خانه هنرمندان ایران اعلام می‌دارم."
آقای انتظامی از ابتدای تاسیس خانه هنرمندان ایران در اواخر دهه ۱۳۷۰ خورشیدی عضو و نایب رییس شورای عالی آن بوده است.
یکی از سالن های تئاتر واقع در خانه هنرمندان که "تماشاخانه استاد انتظامی" نام دارد، به احترام این بازیگر ۸۹ ساله نامگذاری شده است.
آقای انتظامی که از پایه‌گذاران موزه سینما نیز هست گفته است که به فعالیت خود در این موزه ادامه خواهد داد.
او در این باره گفت: "در حال حاضر عضو هیئت‌امنا،‌ رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره موزه هستم و خیلی‌ها به خاطر من به آنجا آمدند و در حال حاضر هم ترجیح می‌دهم موزه سینما تنها جایی باشد که با آن همکاری می‌کنم."
عزت الله انتظامی کار خود را با پیش پرده خوانی در تئاترهای لاله زار آغاز کرد و سپس به دنیای حرفه ای تئاتر وارد شد.
او مدتی را نیز در آلمان به سر برد و در آنجا تحصیلات خود را زمینه نمایش ادامه داد.
گاو (۱۳۴۸) ساخته داریوش مهرجویی نخستین حضور جدی او در سینما بود. آقای هالو، دایره مینا، حاجی واشنگتن، خانه خلوت، ناصر الدین شاه آکتور سینما و روسری آبی از دیگر فیلم های مهم در کارنامه هنری انتظامی هستند.


جوایز

جایزه دوم بهترین بازیگر مرد از جشنواره شیکاگو برای فیلم گاو
مجسمه سپاس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم آقای هالو
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم‎های گراند سینما و روز فرشته
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم‎ خانه روی آب
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  

 
مازیار پرتو، فیلمبردار نامدار سینمای ایران درگذشت
مازیار پرتو، فیلمبردار قدیمی و نامدار سینمای ایران روز گذشته، چهارشنبه دوم بهمن‌ماه (۲۲ ژانویه) پس از سپری کردن یک دوره طولانی بیماری در کالیفرنیای آمریکا در سن ۸۱ سالگی در اثر بیماری قلبی درگذشت.

مازیار پرتو فرزند علی پرتو متخلص به شین پرتو، نویسنده و محقق ادبی بود و در آبان‌ماه سال ۱۳۱۱ به‌دنیا آمد.

وی از هنرستان صنعتی تهران دیپلم خود را گرفت و سپس در سال ۱۳۳۲ با گذراندن دوره فیلمبرداری دانشگاه سیراکیوز در تهران به‌عنوان فیلمبردار فیلم‌های گزارشی، خبری و مستند در وزارت فرهنگ و هنر استخدام شد.

پرتو افزون بر فیلمبرداری، کارگردانی و تدوین چندین فیلم را نیز انجام داده و در چند فیلم هم بازی کرده است.

نخستین فیلمی که پرتو فیلمبرداری کرد "شقایق سوزان" نام داشت. "قیصر"، "طوقی"، "باباشمل"، "برزخی‌ها"، "جعفرخان از فرنگ برگشته"، "روز واقعه"، "کفش‌های میرزانوروز"، "سفر جادویی"، "آدم‌برفی"، "روز واقعه"... و مجموعه‌های تلویزیونی "هزاردستان"، "امام علی"و "مردان آنجلس" از جمله آثاری هستند که او فیلمبرداری کرده است.

"گرگ بیزار" با بازی بهروز وثوقی و نویسندگی بهزاد فراهانی از جمله فیلم‌هایی است که مازیار پرتو در سال ۱۳۵۲ ساخت و آن را تدوین و فیلمبرداری کرد.

"خاطرخواه" به کارگردانی امیر شروان و بازی ناصر ملک‌‌مطیعی و فروزان که در سال۱۳۵۱ ساخته شد نیز از جمله فیلم‌هایی است که او فیلمبرداری و تدوین کرده است.

نورپردازی و حرکت روی دست دوربین در آثاری که مازیار پرتو فیلمبرداری کرده است از نمونه‌های درخشان سینمای ایران به‌شمار می‌رود.


منبع : رادیو زمانه
     
  
مرد

 
عکس‌های فیلم سینمایی «ردکارپت»
فیلم سینمایی «ردکارپت» که دومین ساخته بلند سینمایی رضا عطاران است، به تازگی آماده نمایش شده است





این فیلم که دومین ساخته بلند سینمایی رضا عطاران است، به تازگی آماده نمایش شده و برای حضور در بخش سودای سیمرغ سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، تحویل دفتر این رویداد شده است. به احتمال زیاد این فیلم ۱۵ بهمن ماه در جشنواره فجر به نمایش در می آید. «رد کارپت» با یک نگاه تجربه گرا در ایران و فرانسه در حاشیه جشنواره بین المللی کن فیلمبرداری شده است. مراحل پایانی فنی این فیلم در استودیو ایران نوین فیلم انجام شده است
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  ویرایش شده توسط: shomal   
مرد

 
واکنش ها به تجلیل از بهروز وثوقی و فردین در جشنواره فیلم «فجر»

محمدجعفر منتظری٬ رئیس دیوان عدالت اداری ایران، روز شنبه ۱۲ بهمن ماه از اقدام سعید راد در تجلیل از بهروز وثوقی و محمدعلی فردین در مراسم افتتاحیه سی و دومین جشنواره فیلم «فجر» انتقاد کرده و گفته است که حزب الله اجازه نخواهد داد از «فضای معنوی نظام» این گونه استفاده شود.
در مراسم افتتاحیه سی و دومین جشنواره فیلم «فجر» که روز جمعه در تالار وحدت که با حضور علی جنتی،‌وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی، و شماری از مقامات فرهنگی دولت ایران و هنرمندان برگزار شد ،سعید راد، بازیگر سینما، از دو بازیگر سینمای پیش از انقلاب ایران تجلیل کرد.
این بازیگر سینمای ایران گفت: این امید در دل من زنده شد وقتی که صحبت از دولت تدبیر و امید شد، این سن خیلی باشکوه است و آدم‌های بزرگی بر روی این سن آمده‌اند. نگاتیو‌های فیلم‌های آقای قریبیان را دور کره زمین نمی‌شود کشید، جا کم می اورد . در اینجا می‌خواهم به عنوان یک بازیگر، اجازه بگیرم که از بزرگان بازیگری و سیاسیون که این بخشندگی و مهربانی را داشته باشند که من به عنوان یک بازیگر جرات پیدا بکنم که یادی داشته باشیم از بزرگان بازیگری،‌ آقای ( محمدعلی) فردین و آقای بهروز وثوقی.
سعید راد اضافه کرد: چه بخواهیم و چه نخواهیم آنها ستون های سینمای بودند و نسل بعد از آنها با شکوه دراین سالن نشسته اند.


«این مسائل واکنش مراجع را درپی خواهد داشت»

اظهارات سعید راد در خصوص دو بازیگر سینمای قبل از انقلاب ایران تشویق حضار در سالن را درپی داشت، اما این سخنان واکنش هایی را نیز در بیرون از تالار وحدت در پی داشت داشته است .
رییس دیوان عدالت اداری روز شنبه در واکنش به این اظهارات گفته است: «شب گذشته در بین افرادی که از آن‌ها تجلیل و تکریم به عمل می‌آمد از افراد فاسد قبل از انقلاب با کمال وقاحت تقدیر و تشکر شد که من در اینجا از ذکر نام وی خودداری می‌کنم.»
به گزارش «باشگاه خبرنگاران جوان» ، وابسته به صدا و سیما ایران،‌ محمدجعفر منتظری که در مراسم بزرگداشت سی و پنجمین سالروز انقلاب و بازگشت آیت الله خمینی به ایران صحبت می کرد، اضافه کرده است:« برنامه دیشب موجب شد که از طریق سایت بیشتر با این افراد آشنا شوم، افرادی که قبل از انقلاب فسادشان عالم سینما را گرفته و این در حالیست که بعد از انقلاب نیز عده‌ای از آن‌ها فرار کرده و برخی از آن‌ها امروز همچنان در خارج از کشور و در زیر پرچم سلطنت‌طلبان با افراد فاسد فراری عکس گرفته‌اند. »
محمد علی فردین از بازیگران سینمای قبل از انقلاب ایران بود که پس از انقلاب به دادگاه انقلاب فراخوانده شد. محمدعلی فردین در ۱۸ فروردین ۱۳۷۹ در اثر سکته قلبی در گذشت.
بهروز وثوقی نیز از بازیگران سینمای قبل از انقلاب ایران بود که همزمان انقلاب در ایران کشور را ترک کرد و اکنون درآمریکا بسر می برد.
محمد جعفر منتظری همچنین گفته است:« چرا باید در نظام جمهوری اسلامی و در روز افتتاحیه فیلم فجر از چنین افرادی تجلیل کرد؟ آیا این بود آنچه امام به دنبال آن بود؟ بعد از ۳۵ سال در یک جشنواره رسمی و با هزینه بیت‌المال از افراد فاسد تجلیل کردند و این در حالی بود که وزیر ارشاد به جای برخورد با این عناصر برای آن‌ها کف زده که این مسائل واکنش مراجع را درپی خواهد داشت.»
رئیس دیوان عدالت اداری ایران اظهار داشته است: «حزب‌الله اجازه نخواهد داد که این افراد از فضای معنوی نظام اینگونه استفاده کنند.»
این در حالی است که حجت‌الله ایوبی،‌رییس سازمان سینمایی، در واکنش به اظهارات سعید راد گفته است: اظهار نظر هنرمندان و حاضران در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر حتی اگر پشت تریبون این جشنواره باشد ارتباطی به موضع سازمان سینمایی و یا وزارت ارشاد ندارد
وی اضافه کرده است:«ما به عنوان ملتی متمدن و با حوصله نظرات مختلف افراد را می‌شنویم و افراد هم آزادانه در جمهوری اسلامی ایران می‌توانند اظهار نظر کنند و ماهم گوش می‌کنیم، اما مشخص است که هر اظهار نظری از سوی افراد مربوط به خود آنها است و مواضع رسمی وزارت ارشاد و سازمان رسانه‌ای هم مشخص است.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
زن

andishmand
 
جدول فروش فيلم هاي روي پرده در تهران تا پايان روز شنبه

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
سیزده

فیلمی جسورانه با ریتمی ضربه زننده




«سیزده» در همان نگاه نخست، از دو جهت قابل ملاحظه است: نخست آنکه فیلمی بیرون آمده از کف خیابان‌های شهر است و دوم آنکه فیلمی به غایت شلوغ است.
اینکه می‌گوئیم «سیزده» فیلمی است که از کف واقعی خیابان‌ها بیرون آمده، را به عنوان حسن فیلم مطرح می‌کنیم؛ یعنی کاراکترهای فیلم برای ایفای نقش، ادا در نیاوردند؛ فیلم برای بک گراند صحنه های خود، نه از بدلکار استفاده می کند و نه از سیاهی لشکر. تمام آکروبات بازها، رپر و آدم های ریز و درشتی که در بک گراند سکانس ها، وظیفه رنگ آمیزی آن را به عهده داشتند، همگی واقعی و بیرون آمده از دل اجتماع واقعی ما هستند.
اما این را که می‌گوئیم فیلم، اثری شلوغ است، باید به حساب نیمه تاریک آن گذاشت؛ جایی که ریتم فیلم آشکارا از بدنه آن بیرون می زند و فارغ از این، سبب حذف شدن برخی شخصیت‌های داستانی می شود به عنوان مثال توجه داشته باشید که به دلیل حجم فشرده روابط و فضاهایی که مختص به 4 کاراکتر ولگرد اختصاص داده می‌شود، شخصیت پدر بمانی، عملا از پروسه داستانی حذف می‌گردد و این حذف، برای چند روز به طول می انجامد و فیلم هم نمی تواند دلیل قانع کننده‌ای برای این محو شدن بیاورد.در حالی که اگر این شخصیت در فیلم حضور داشت، آن اتفاقات مهم بعدی که داستان را پیش می برد رخ نمی داد.
اما علیرغم تمام این جریانات منفی و مثبت، فیلم به یک دلیل، اثری قابل توجه است و آن اینکه «سیزده»، فیلمی جسورانه است که تلاش می کند با عبور از خطوط قرمز، به دوران بلوغ یک پسر توجه داشته باشد؛ از نشانه های روانی گرفته تا مشکلات جسمی و جنسی و تاثیراتی که وی از دو گروه همسالان و بزرگسالان می پذیرد، به خوبی پردازش شده بود اما روند داستانی چندان مطلوبی نداشت و بیشتر به یک مستند بلند داستانی شبیه بود تا یک فیلم صرفا داستانی که متعلق به سینمای داستانگو باشد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
از حاشیه و متن آیین افتتاحیه جشنواره ۳۲



کارارزشمند مهدی هاشمی در شب باشکوه سینمای ایران


افتتاحیه سی و دومین جشنواره بین المللی فجر جمعه شب یازدهم بهمن با حضور علی جنتی، حجت ایوبی، علیرضا رضاداد و جمع زیادی از هنرمندان در تالار وحدت برگزار شد.
به گزارش بانی فیلم ، این مراسم رأس ساعت مقرر با اجرای پرفورمنس عده ای از بانوان هنرمند آغاز شد و با صحبت کوتاه علیرضا رضاداد، دبیر جشنواره، رسمیت گرفت. پس از آن علی جنتی ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به روی سن آمد و متن پیام رییس جمهور را قرائت کرد. پس از یک سخنرانی کوتاه، از هما روستا، مهدی هاشمی و جهانگیر میرشکاری تقدیر شد.

چگونه هنرمند بودن و چگونه هنرمند ماندن

برای تقدیر از هما روستا، رضا کیانیان و رخشان بنی اعتماد روی سن آمدند. رضا کیانیان تاکید کرد اولین جایزه اش را از دستان هما روستا گرفته و با کمک او درخشیده است. رخشان بنی اعتماد نیز بیان داشت که به هما روستا ادای احترام می کند، چون فرا تر از بازیگری، چگونه هنرمند بودن و چگونه هنرمند ماندن را می داند.
هما روستا نیز پس از گرفتن تقدیر نامه خود گفت: از هموطنانم متشکرم که با مهر و نگاه و لبخند خود من را به زندگی امیدوار می کنند. پس از آن رضا کیانیان دوباره میکروفون را به دست گرفت و از وزیر که عضوی از هیأت دولت است، خواست برای آلودگی هوا فکری جدی داشته باشد تا هنرمندان بتوانند زنده باشند و فیلم بسازند.
تقدیر بعدی از مهدی هاشمی صورت گرفت. او به همراه سه نفر از بازیگرهای سینمای پیش از انقلاب که اغلب به عنوان هنرور در فیلم ها حاضر شده بودند به روی سن آمد و گفت : من نمی توانستم وزن این بزرگداشت را تحمل کنم، برای همین به چند نفر از دوستان قدیمی 35 ساله ام زنگ زدم و خواستم آنان هم با من بیایند تا این بزرگداشت را برگزار کنیم!
هاشمی این بازیگران را به عنوان کسانی معرفی کرد که هنوز نگاهی صادقانه و کودکانه به هنر دارند.
مهدی هاشمی در توضیح این اتفاق گفت: من ۶۷ سالم است،اما زنگ زدم به دوستان ۳۵ ساله‌ام که به اتفاق همدیگر چهارتایی این بزرگداشت را برگزار کنیم.
میرزایی یکی از این هنروران که بسیار به هیجان آمده بود گفت: از سال ۴۷ وارد سینما شدم. تنها افتخارم این بود که آقای داریوش فرهنگ من را در کنار مهدی هاشمی قرار داد. ایشان هم محبت کردند و به ما بها دادند. این افتخار بزرگی برای من است. من ۳۰۰ ، ۴۰۰ تا فیلم بازی کردم کل فیلم‌های من ده دقیقه هم نمی‌شود. در فیلم خاطره زرین دست فکر کردم از من کلوز‌آپ گرفته می‌شود اما فقط صدایم در فیلم بود. من به بازی با هاشمی افتخار می کنم و همین‌طور از شاهد احمدلو هم تشکر می‌کنم که به ما بازیگران فرعی زیاد نقش می‌دهد.
مهدی هاشمی از دوران جدید و امیدی که برای سینماگران درست شده است تشکر کرد و این شب را شب پرافتخاری در زندگی‌اش نامید.
پیش از اعلام اسامی برندگان جایزه مواد تبلیغی سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، بیانیه هیات داوران این بخش خوانده شد.

در این بیانیه آمده است:

1: رشد تعداد فعالین و شرکت کنندگان در این بخش نشان از توجه به این رشته دارد. هرچند که مواد تبلیغی در سینمای ایران در تراز فیلمهای سینمایی نیست و مسئولین باید به این نکته توجه کنند.
2: مواد تبلیغی به معرفی جذاب فیلم و رنگ‌آمیزی فیلمهای سینمایی می‌پردازند.
3: تغییرات بوجود آمده در فضای اطلاع رسانی کشور بر سینما هم سایه انداخته است، به همین دلیل بهتر است در سال آینده به بهترین مدیر طراحی تبلیغات و توزیع کننده برتر نیز جوایزی اهدا شود.
4: از حوزه هنری به دلیل تلاش‌هایی که در زمینه مواد تبلیغاتی انجام شده است تقدیر می‌شود.

سعید راد که برای هدای جوایز روی سن آمده بود هم در سخنان کوتاهی از برخی از بازیگران سینمای ایران مثل بهروز وثوقی و فردین، دو هنرپیشه فیلم‌فارسی‌های قبل از انقلاب تقدیر کرد و آنها را ستون‌های سینمای ایران خواند که با واکنش هایی در تالار وحدت مواجه شد. وی مطرح کرد: این سن خیلی باشکوه است و آدم‌های بزرگی بر روی این سن آمده‌اند. نگاتیو‌های فیلم‌های آقای قریبیان را دور زمین نمی‌شود کشید چون جا کم می‌آورد. در اینجا می‌خواهم به عنوان یک بازیگر، اجازه بگیرم که از بزرگان بازیگری محمدعلی فردین و بهروز وثوقی نام ببرم‌ که نسل‌های بعدی بازیگری از روی دست آن مشق کردند.
پس از آن جهانگیر میرشکاری به همراه سیروس الوند روی سن آمد. سیروس الوند درباره وی بیان داشت: من از نسل دوبله هستم. من و هم ردیفی های من از صدابرداری سر صحنه می ترسیدیم. روزی محمود سماک باشی گفت اگر بخواهیم صدابرداری سر صحنه نهادینه شود، باید مسعود کیمیایی این کار را انجام دهد. پس از آن، این کار باب شد. من با جهانگیر یاد گرفتم چطور باید با صدا ارتباط برقرار کنم. با او بود که فهمیدم میکس و افکت صدا چیست و به نوعی من هم شاگرد او به حساب می آیم.

برگزیدگان بخش مواد تبلیغی جشنواره‌ فیلم فجر


جوایز این بخش توسط فرامرز قریبیان و سعید راد (بازیگران سینما) اهدا شد.
امیر شیبان خالقی برای طراحی پوستر فیلم «دربند» دیپلم افتخار گرفت و سیمرغ بلورین این بخش به بهزاد خورشیدی برای پوستر فیلم «سر به مهر» رسید.
[aligncenter]بهزاد خورشیدی در هنگام دریافت جایزه‌اش گفت: وقتی به این 20 سال و افرادی که اینجا هستند نگاه می‌کنم، می‌بینم که استادم در این مراسم نیست. افتخار بزرگی است که یک عمر کسی را دوست داشته باشی و در کنارش باشی، مقصودم استاد ابراهیم حقیقی است.
در بخش آنونس فیلم، دیپلم افتخار به حسین جمشیدی و محمد شاه‌حسینی برای ساخت تیزر «سر به مهر» رسید و مانی حقیقی برای ساخت آنونس «پذیرایی ساده» سیمرغ بلورین را به خانه برد.
تشکر از فراستی، مستغاثی، خبرگزاری فارس و بخشش حوزه هنری !
مانی حقیقی کارگردان سینما هم پس از دریافت جایزه‌اش اظهار کرد: از هیات داوران تشکر می‌کنم و از خانم هایده صفی‌یاری تشکر می‌کنم که این تیزر را با هم ساختیم.
وی ادامه داد: ما با استفاده از نقد‌های منفی، تیزرمان را ساختیم و باید به همین منظور علی‌رغم وجود نکاتی، از مسعود فراستی، سعید مستغاثی و نویسندگان خبرگزاری فارس تشکر کنم؛ به خاطر نکاتی که درباره فیلم نوشتند و باعث شدند «پذیرایی ساده» بیشتر بفروشد! ضمن آنکه با توجه به سخنان رییس‌ جمهور محترم دیگر درباره‌ی مدیران حوزه هنری سخنی نمی‌گویم.
حقیقی خطاب به مدیران حوزه هنری گفت: ما شما را بخشیدیم به شرط آنکه دیگر این اشتباه را مرتکب نشوند. از مدیران سازمان سینمایی هم می‌خواهم کمی مهربان‌تر با محسن امیریوسفی (کارگردان آشغالهای دوست داشتنی) رفتار کنند.
در بخش عکس، هیات داوران با تحسین عکاسی درخشان فیلم «تنهای تنهای تنها»، سیمرغ بلورین خود را به جواد جلالی برای عکاسی فیلم «برلین منفی هفت» اهدا کرد.
تقدیر از خانواده جواد شریفی‌راد
با حضور محمدمهدی عسگرپور، مسعود ده‌نمکی و حجت‌الله ایوبی از خانواده زنده‌یاد جواد شریفی‌راد (مدیر جلوه‌های ویژه‌ی فیلم معراجی‌ها) تقدیر شد.
در بخش تقدیر از خانواده زنده‌یاد جواد شریفی‌راد، پس از پخش کلیپی از او در پشت صحنه «معراجی‌ها» و «محمد (ص)»، حجت‌الله ایوبی (رییس سازمان سینمایی)، محمدمهدی عسگرپور (مدیرعامل خانه سینما) و مسعود ده‌نمکی (کارگردان معراجی‌ها) روی سن آمدند.
در این بخش، رییس سازمان سینمایی در میان تشویق حاضران، لوح یادبودی را به خانواده زنده‌یاد شریفی‌راد تقدیم کردند.
مسعود ده‌نمکی هم یاد چهار سینماگر از دست رفته دیگر در حادثه پروژه «معراجی‌ها» را گرامی داشت.

حاشیه ها:
فرزاد حسنی اجرای خود را با نام بردن از تک به تک بزرگانی که امسال در جشنواره فیلم دارند، رونق بخشید. در اواخر اجرا او اعتراض خود را از اینکه عده ای از میان جمعیت نام کسی را می برند و خواستار تقدیر از وی می شوند، اعلام کرد و این کار را تحمیل به مجری به حساب آورد.
اجرای گروه موسیقی چارتار وهمچنین قطعاتی توسط رضا یزدانی، توجه خاص محمد حیدری کارگردان جشن را به این هنر نشان داد.
رضا عطاران، احمدرضا درویش، محمدمهدی عسگرپور، منوچهر محمدی، صابر ابر، پژمان بازغی، مهتاب کرامتی، هنگامه قاضیانی، رخشان بنی‌اعتماد، هما روستا، جهانگیر میرشکاری، علی عطشانی، علی اکبر ثقفی، حسین و مهدی پاکدل، آنا نعمتی، باران کوثری، مسعود کیمیایی، سیدرضا میرکریمی، کمال تبریزی، داود رشیدی، فرزاد موتمن، مصطفی کیایی، ساره بیات، هومن سیدی، حامد کمیلی، مهرداد صدیقیان، محمدرضا فروتن، نرگس آبیار، نگار جواهریان، هاتف علیمردانی، فرشته طائرپور، سعید راد، شهاب حسینی، پیمان معادی، رضا ناجی، نورا هاشمی، سعید سعدی، رویا نونهالی، نازنین بیاتی، منوچهر شاهسواری، سیروس الوند، طهماسب صلح‌جو، گلاب آدینه، برزو ارجمند و ... از جمله هنرمندانی بودند که در مراسم حضور داشتند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
مرد

 
بهروز وثوقی: طبیعتا تعریف کردن از ما به مذاق خیلی‌ها خوش نمی‌آید

رادیو فردا : تجلیل از بهروز وثوقی و محمدعلی فردین،دو چهره سرشناس سینمای ایران از سوی سعید راد،بازیگر نام آشنا،در مراسم گشایش سی و دومین جشنواره فیلم فجر،اگر چه تحسین تماشاگران را برانگیخت، ولی با واکنش تند برخی ازمقام ها از جمله رئیس دیوان عدالت اداری را دنبال داشت.
در این میان بهروز وثوقی در گفتگو با رادیو فردا،ابراز امیدواری کرده که نکو داشت نام او و فردین،مسئله و مشکلی برای سعید راد ایجاد نکند.


آقای بهروز وثوقی! در مراسم گشایش، سی و دومین جشنواره فیلم فجر، آقای سعید راد، بازیگر معروف سینما در سخنانی از شما و محمدعلی فردین به عنوان ستون‌های بازیگری سینمای ایران نام بردند. آیا شما از آنچه در این مراسم گذشت، خبری دارید؟

نه متاسفانه. اما یکی از دوستان برای من یک‌ ای میل فرستاد و خیلی خلاصه گفت که آقای سعید راد در این فستیوال فیلم فجر، از شما یاد کرده‌ است، خیلی باید تشکر کنم از سعید، برای اینکه اگر کس دیگری یاد ما نیست، اقلا سعید راد یاد ما هست.

آقای بهروز وثوقی، اما وقتی نام شما و آقای فردین در این مراسم برده شد، تماشاگران و حضار هم ابراز احساسات در خور توجهی از خود نشان دادند.

شما مردم را از این افراد جدا کنید. مردم، همیشه مردمی بودند که ارزش گذاشتند برای افراد هنرمند حالا در هر رشته‌ای، سینما، موسیقی یا ادبیات، همیشه برای هنرمندان احترام داشتند و همیشه به آن‌ها ارزش گذاشتند. اصلا حساب مردم ما از همه چیزهای دیگر جداست.

از طرفی نام بردن از شما و آقای فردین، توسط آقای سعید راد، البته با واکنش های منفی هم روبرو شده است.

خب، طبیعتا. وقتی که شایعه می‌شود که بهروز وثوقی مرده است و معلوم است که این شایعات از کجا نشات می‌گیرد، ‌ طبیعتا تعریف کردن از ما به مذاق خیلی‌ها خوش نمی‌آید. اما خب چه می‌شود کرد. من نمی‌دانم و امیدوارم که واقعا در آن مملکت برای سعید راد، مساله‌ای پیش نیاید.

از فستیوال فیلم فجر، فاصله می‌گیریم و به نمایشنامه «یک رویای خصوصی» می‌پردازیم که نمایش آن از اوایل سال جاری خورشیدی ابتدا در آمریکا و سپس در کانادا و این اواخر هم، یک‌بار در آلمان به صحنه رفت. آقای وثوقی! در یک رویای خصوصی علاوه بر شما خانم سوسن فرخ‌نیا، خانم گلشیفته فراهانی هم بازی کردند و نویسنده و کارگردان این اثر نمایشی، آقای ایرج جنتی عطایی هستند.

پس از مدت‌ها دوباره قرار شد تا با ایرج جنتی عطایی عزیز یک همکاری مشترکی داشته باشیم، این بار بر خلاف کارهای قبلی، تصمیم گرفتیم تا مقداری طنز با نوشته آقای جنتی عطایی، توام باشد که خوشبختانه همین طور هم شد.

گلشیفته عزیز، بسیار هنرمند جوانی است که خیلی خوب و سریع در حال پیشرفت است و من برای او آرزوهای بسیاری داریم که جامه عمل خواهد پوشید و با خانم سوسن فرخ نیا و ایرج جنتی عطایی، این تئا‌تر را شروع کردیم و آماده کردیم. خوشبختانه با استقبال خیلی بی‌نظیری در تمام جاهایی که روی صحنه رفته، ‌روبرو شدیم.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
واکنش جعفر پناهی به پیام حسن روحانی برای سینماگران

جعفر پناهی، فیلمساز ایرانی در واکنش به پیام حسن روحانی، رئیس جمهور ایران به مناسبت افتتاح سی و دومین جشنواره فیلم فجر در نامه‌ای نوشته است که آقای روحانی بجای پیام‌های تکراری بهتر است "به مردم قول بدهد که یک درصد به قول‌هاى زمان انتخابات وفادار بوده و با تدبیر دور از امید، نمى‌خواهد سانسورى تازه بنا کند."
آقای پناهی در نامه خود با اشاره به بخش‌هایی از پیام آقای روحانی نوشته است: "با کمال تاسف بعد از خواندن متن کامل، این کلام صادق زیبا کلام در ذهنم طنین‌انداز شد؛ 'رگه‌هایی از پوپولیسم احمدی‌نژاد در روحانی نیز وجود دارد.' و این باور که خطر دومى بیشتر است. چرا که اولى در اثر سطحى‌نگرى به شعار رسیده بود، اما دومى با شعور و آگاهى سعى در پى‌ریزى سانسور جدید دارد."
آقای روحانی در بخشی از پیام خود نوشته بود: "بازگرداندن تماشاگر قهرکرده از سینما، ضروری‌ترین مسئولیت امروز مدیران و سینماگران ما است. سینما بدون تماشاگر معنا ندارد و جشن و جشنواره آن روز معنا می‌یابد که بدانیم مردم از سینمای بومی خود راضی‌اند و به آن دل بسته‌اند."
آقای پناهی در نامه‌اش نوشته است: "آقاى روحانى خوب مى‌داند که سالانه بیش از صد فیلم در ایران ساخته مى‌شود که ۹۵ درصد فیلم‌هایى است که تماما اختصاص به همان نقطه‌هاى روشنى که ایشان می‌گویند دارد و فقط پنج درصد و یا کمتر است که تلاش مى‌کنند به مردم دروع نگوید و نقاط را آنگونه که هستند به تصویر کشند، که ۹۰ درصد از این پنج درصد هم هرگز اجازه نمایش نمى‌یابند."
او در ادامه می نویسد: "چرا این دستورالعمل‌ها فقط براى آن پنج درصد است و هرگز به آن ۹۵ درصد گفته نمى‌شود که کنار نقاط فرمایشى از حقیقت واقعیت هم سخن بگویند. اصلا چرا باید هنرمند مجبور باشد نقاط فرمایشى و سفارشى ایشان یا هر سفارش دهنده دیگر را به تصویر کشد، اگر واقعا آقاى روحانى مى‌خواهند مردم با سینما آشتى کنند؛ اجازه بدهند، هنرمند خود انتخاب کند چه بسازد یا چه نسازد."
"شاید آقاى روحانى نمى‌دانند اگر فیلمسازى بخواهد فیلمش را حتى به همکاران خود در خانه سینما نشان دهد باید مجوزش را وزارت ارشاد صادر کند که در اکثر موارد براى همان پنج درصد چنین مجوزى صادر نمى‌شود."
جعفر پناهی که از پرافتخارترین سینماگران ایران در عرصه های جهانی است در پی انتخابات ریاست جمهوری ایران در ۱۳۸۸ بازداشت شد و علاوه بر محکومیت به ۶ سال حبس، ۲۰ سال از ساختن فیلم، نوشتن فیلم‌نامه، مسافرت به خارج از کشور و مصاحبه با رسانه‌های داخلی و خارجی محروم شد.
او مدتی نیز در زندان دست به اعتصاب غذا زد که با واکنش بسیاری از سینماگران جهان رو برو شد که خواهان آزادی او بودند.
آقای پناهی همراه با نسرین ستوده، وکیل دادگستری که او نیز مدتی را در زندان گذرانده بود، در سال ۲۰۱۲ برنده جایزه ساخاروف شد. اما این دو به علت ممنوع الخروجی موفق نشده بودند که این جایزه را شخصا دریافت کنند.
چند ماه پیش هیئت پارلمانی اروپا که به ایران سفر کرده بود، در جلسه‌ای در سفارت یونان، جایزه ساخاروف برای آزادی اندیشه را به نسرین ستوده و جعفر پناهی تحویل دادند که این دیدار با واکنش گسترده چهره‌های محافظه کار و مقام های ارشد ایرانی رو به رو شد.


بخشی از پیام حسن روحانی

هنرمند همان است که گاه قهر می‌کند، خشمگین می‌شود یا مبالغه می‌کند. اما خواسته این برادر کوچکتان این است که از آن‌چه پشت سر گذاشته‌ایم فاصله بگیریم؛ دوران جدیدی آغاز شده و وقت آن است که با کرامت از آن‌چه پیش از این در حوزه سینما گذشته، بگذریم؛ اگر چه آن عبرت‌ها را هرگز فراموش نخواهیم کرد. امروز و پس از گذشتِ این چند سالی که بر فرهنگ و هنر گذشت، سینمایِ کشورم را قدری غبار گرفته و غمگین می‌بینم. فیلم‌ساز سرزمینم به من می‌گوید حالا که انسانِ ایرانی، حماسه بیست و چهارم خرداد را رقم زده است، به من آزادی بده و بگذار واقعیت‌های تلخ و تیره‌ای را که تا دیروز نمی‌توانستم، امروز در فیلم‌هایم نشان دهم! من به او می‌گویم آن واقعیت‌ها را که همگان بیش و کم می‌دانند، بیا تا در کنارِ تیرگی‌های واقعیت، نقطه‌هایی روشن از حقیقت را هم نشان دهیم. می‌گوید بگذار در فیلمم از خطرِ بیماریِ واگیردارِ فساد و ریا و دروغ و از مسابقه هولناک و بی‌رحمانه «پول درآوردن به هرقیمت» بگویم. به او می‌گویم بگو، از تمامِ این بدی‌ها بگو، اما اگر می‌شناسی و می‌توانی «ستاره‌ای» را به من و مردمم نشان بده که با وجود تمام سختی‌ها، به همه کجی‌ها و پلشتی‌ها، قهرمانانه «نه» می‌گوید و واقعیت تیره را به حقیقت روشن تبدیل می‌کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 32 از 58:  « پیشین  1  ...  31  32  33  ...  57  58  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA