انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 34 از 58:  « پیشین  1  ...  33  34  35  ...  57  58  پسین »

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران


مرد

 
دلیل اعتراض بختیاری ها به سریال «سرزمین کهن» چیست؟

رادیو فردا :در اعتراض به پخش سریال «سرزمین کهن» از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی، روز پنجشنبه ۲۴ بهمن ماه، عده ای از بختیاری ها در چند شهر ایران دست به تظاهرات زدند.
به گزارش خبرگزاری ایبنا نیوز، که اخبار مربوط به بختیاری ها را پوشش می دهد، معترضان خواستار توقف پخش این سریال به گفته آنها «ضد ایرانی و ضد بختیاری» شدند.
ایبنا نیوز گزارش داده که معترضان در شهرهای ایذه، اهواز، الیگودرز، دزفول و مسجد سلیمان دست به اعتراش زدند و برخی گزارش ها نیز حاکی از بازداشت عده ای از معترضان است.
رادیو فردا در گفتگو با امیر رضا بختیار، نوه حاجی ایلخانی، رییس ایل بختیاری و فعال سیاسی در پاریس، از آغاز و علت این اعتراض ها پرسیده است.
وی می گوید در سال های اخیر در صدا و سیما جمهوری اسلامی در سریال ها و فیلم های مختلفی که در مورد رویدادهای تاریخی درست کرده اند، به شخصیت ها و مردم بختیاری توهین کرده اند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تذکر رئیس صدا و سیما در مورد سریال تلویزیونی 'سرزمین کهن'

کمال تبریزی، کارگردان سریال تلویزیونی "سرزمین کهن" در نامه‌ای به علی دارابی، معاون رئیس سازمان صدا و سیما در امور سیما اعلام کرد که در ساخت این سریال تلویزیونی قصد بی‌احترامی به ایل بختیاری را نداشته است.
آقای تبریزی در این نامه که به گفته کلیک خبرگزاری نسیم آن را همراه با عباس سلیمی نمین از فعالان سیاسی اصولگرا نوشته، گفته است که اگر بخش‌های پخش شده این سریال،"موجب رنجش خاطر هموطنان عزیز بختیاری شده است؛ مراتب عذرخواهی خود را اعلام می‌کنیم."
عزت الله ضرغامی، رئیس صدا و سیمای ایران نیز در کلیک نامه‌ای به معاون تلویزیونی خود نوشته است که "ایجاد کوچکترین بدبینی و بی‌اعتمادی نسبت به قوم بختیاری در رسانه ملی قابل تحمل نیست و باید از این رنجش‌خاطر به خداوند بزرگ پناه برد."
سریال تلویزیونی "سرزمین کهن"، به کارگردانی کمال تبریزی، در یک هفته گذشته جنجال‌برانگیز شده است.
شماری از شهروندان ایرانی از تبار بختیاری این سریال را "توهین‌آمیز" تلقی کرده و در اعتراض به آن دست به تجمع زده‌اند.
معترضان می‌گویند این سریال تاریخ را تحریف می‌کند و به اعتبار شخصیت‌های برجسته ایل بختیاری همچون سردار اسعد بختیاری ضربه می‌زند.
یکی از دلایل اعتراضات این است که فامیلی یک خانواده در این سریال "بختیاری" است. به نظر بعضی بینندگان این خانواده نقشی منفی دارند.
کمال تبریزی، کارگردان این سریال، پیشتر گفته بود که نباید درباره نقش‌های مننفی و مثبت زود قضاوت کرد و تاکید کرده بود که "اسامی شخصیت‌های این سریال صرفا نام خانوادگی افراد است و اشاره‌ای به هیچ یک از اقوام غیور و دلاور کشور ندارد."
با این وجود بنا به گزارش‌ها اعتراض‌ها در روزهای گذشته در چند شهر غرب و جنوب غربی ایران، همچون الیگودرز، ایذه، دزفول و مسجدسلیمان ادامه داشته است.
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که خود اهل مسجدسلیمان است، در این باره به عزت‌الله ضرغامی، رئیس صدا و سیما، نامه نوشته است. خبرهایی درباره ارجاع موضوع به شورای عالی امنیت ملی نیز منتشر شده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اعتراض به نمایش چهره حضرت عباس در فیلم رستاخیز

نمایش چهره شخصیت ابوالفضل عباس، فرزند امام علی در فیلم رستاخیر ساخته احمدرضا درویش با واکنش چهره های اصولگرا و شخصیت‌های بلندپایه مذهبی رو به رو شده است.
آیت الله ناصر مکارم شیرازی، از مراجع تقلید شیعیان در قم در نامه‌ای خطاب به حجت الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی ایران، نسبت به عبور از "خطوط قرمز" تذکر داده است.
او در نامه خود نوشته است: "عده قابل توجهی به دفتر ما شکایت کرده‌اند که چرا در فیلم رستاخیز چهره حضرت قمر بنی هاشم و جمعی دیگر از شهدای کربلا (ع) به طور مشخص نشان داده شده و می‌دانیم این کار آثار نامطلوبی دارد و نیز به بعضی از وقایع تاریخی آن ایراد کرده‌اند."
"آیا بنا بر این است که سازمان سینمایی قداست مقدّسات را بشکند و از خطوط قرمز بگذرد!"
پیشتر آیت الله محمدعلی علوی گرگانی هم با انتشار بیانیه‌ای به "حرمت شکنی عظمت امام زادگان" اعتراض و آن را محکوم کرده بود.
چند مداح سرشناس در تهران، از جمله منصور ارضی و عبدالرضا هلالی، به فیلم رستاخیز و روایتی که در این فیلم از وقایع دوره تاریخی عاشورا ارائه می شود، اعتراض کردند و قرار است هیئت های مذهبی در اعتراض به فیلم مذکور تجمع کنند.
رستاخیز نخستین فیلم ایرانی پس از انقلاب ایران است که چهره یکی از شخصیت های مقدس شیعیان را به تصویر می کشد.
سازندگان این فیلم گفته اند که با بهره گیری از مشاوره شخصیت های مذهبی و مراجع تقلید به این نتیجه رسیده اند که چون عباس بن علی جزو چهارده معصوم نیست، بنابراین نشان دادن چهره او در فیلم از لحاظ شرعی مانعی ندارد.
رستاخیز در سی و دومین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد و احمدرضا درویش سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را برای این فیلم گرفت.
این فیلم مقطع تاریخی مرگ معاویه تا روز عاشورا و کشته شدن امام حسین، امام سوم شیعیان را روایت می‌کند.
پیش از در فیلم های ایرانی معمولا با جایگزین کردن هاله‌ای از نور یا روش‌های دیگر از نمایش صورت این شخصیت‌های مقدس مذهبی امتناع می‌شد.
پیشتر تلاش سازندگان سریال مختارنامه برای نشان دادن چهره شخصیت عباس بن علی با مخالفت تعدادی از مراجع تقلید رو به رو شده بود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
منصور کوشان، شاعر و نویسنده ایرانی درگذشت

how to do a screenshot on a pc
منصور کوشان (دوم از چپ) هنگام اقامتش در نروژ، بار دیگر به تئاتر بازگشت. پشت صحنه آسانسور آشپزخانه؛ نوشته هارولد پینتر طراح و کارگردان منصور کوشان
منصور کوشان، شاعر، نویسنده، پژوهشگر و روزنامه نگار ایرانی، صبج روز یکشنبه، در سن ۶۵ سالگی در بیمارستانی در شهر استاوانگر نروژ درگذشت.

او که متولد پنجم دی ماه سال ۱۳۲۷ در اصفهان بود، از حدود نه ماه پیش در پی ابتلا به بیماری سرطان معده در بستر بیماری بود.
منصور کوشان، از چهره های فرهنگی و فعال سه دهه گذشته بود که علاوه بر انتشار دفترهای شعر، مجموعه های داستان و رمان، به ویژه به دلیل سردبیری و انتشار مجله هایی چون دنیای سخن، تکاپو و آدینه و کوشش برای راه اندازی کانون نویسندگان ایران شناخته می شود.
در سال ۱۳۷۳ شماری از نویسندگان ایرانی در نامه سرگشاده‌ای به فضای بسته فرهنگی و اعمال سانسور در ایرانکلیک اعتراض کردند. منصور کوشان از اعضای جمع مشورتی کانون نویسندگان ایران بود که برای جمع آوری امضای این بیانیه توسط نویسندگان ایرانی تلاش کردند.
او در سال ۱۳۷۷، همزمان با آغاز قتل های زنجیره ای، برای چند سخنرانی به خارج از کشور آمد. قتل محمد مختاری و محمد جعفر پوینده از همکاران نزدیک او در مجله تکاپو و جمع مشورتی کانون نویسندگان ایران، باعث شد که به ناگزیر از بازگشت به ایران چشم بپوشد.
او در کتاب "حدیث تشنه و آب" شرحی مفصل از چگونگی تلاش برای کشتن نویسندگان در ماجرای اتوبوس ارمنستان و برخورد امنیتی جمهوری اسلامی با نویسندگان و روشنفکران دگراندیش به دست داده است.
منصور کوشان از نوجوانی به تئاتر روی آورد و در حلقه جنگ اصفهان و شماری از نویسندگان برجسته عصر که در اصفهان بودند مانند هوشنگ گلشیری، محمد حقوقی، ابوالحسن نجفی، احمد میرعلایی، ضیا موحد و... حاضر می شد.
در همان آغاز کار، نمایشنامه اش با عنوان "روزنامه های دیروز و امروز" برنده جایزه نخست رادیو و تلویزیون ملی ایران می شود.

منصور کوشان (۱۳۹۲-۱۳۲۷)
منصور کوشان پس از آنکه به تهران رفت، ارتباط با تئاتر را به ویژه از راه نقد تئاتر ادامه داد و با روزنامه هایی چون آیندگان همکاری کرد. او سال ها، بعد، هنگام اقامتش در نروژ، بار دیگر به تئاتر بازگشت. چند تئاتر را کارگردانی کرد و به روی صحنه برد و نمایشنامه هایش را منتشر کرد.
نه تنها اجراهایش در نروژ با استقبال منتقدان روبه رو شد، بلکه کتابش در باره ایبسن، نمایشنامه نویس نامدار نروژی جایزه کتاب سال ایران را برای او به ارمغان آورد و به عنوان کتابی مرجع، درباره یکی از بزرگ ترین نمایشنامه نویسان جهان به زبان فارسی شناخته شد.
با این همه، کوشان بیشتر به عنوان نویسنده و شاعر و عمدتا به خاطر فعالیت هایش در عرصه روزنامه نگاری شناخته شده است.
پس از انقلاب سال ۱۳۵۷، مجله "ایران" را منتشر کرد که پس از چندی توقیف شد. در دهه شصت، مدتی سردبیر مجله "دنیای سخن" شد. در آغاز دهه هفتاد، مجله "تکاپو" را منتشر کرد و پس از توقیف این نشریه، سردبیری "آدینه " را پذیرفت.
در نیمه اول دهه شصت، برای تلویزیون برنامه و فیلم های مستند و داستانی متعددی ساخت که اغلب آنها به نمایش درنیامدند.
او که در ایران از جمله نویسندگانی بود که برای احیای فعالیت کانون نویسندگان تلاش می کرد، در سال های اقامت اجباری اش در نروژ، خانه دفاع از آزادی بیان را پایه گذاشت.
کوشان در سال ۲۰۱۰ کلیک برنده جایزه اوسیستکی انجمن قلم نروژ شد که به نویسنده، روزنامه نگار یا نهادی که در زمینه آزادی بیان دستاورد چشمگیری داشته باشد، اعطا می شود.
از منصور کوشان هشت مجموعه شعر، ۱۴ رمان و مجموعه داستان، ۱۱ نمایشنامه و ۱۰ کتاب در نقد و بررسی و شناخت ادبیات منتشر شده است.
محاق، واهمه‌های مرگ، خواب صبوحی و تبعیدی‌ها، ناخدا بانو و تثیلت جادو از برخی آثار این نویسنده است که تعدادی از آنها به زبان نروژی نیز ترجمه شده است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  ویرایش شده توسط: shomal   
مرد

 
دفتر آیت الله وحید خراسانی:تماشای فیلم رستاخیز جایز نیست

فیلم جدید رستاخیز به کارگردانی احمد رضا درویش که به موضوع قیام عاشورا می پردازد با حاشیه های بیشتری نسبت به متن فیلم درگیر است.
یکی از نکات اصلی و قابل توجه نشان دادن تمثال حضرت ابالفضل عباس در این فیلم است.
گفتنی است پیش از این نشان دادن تصویر و صورت حضرت عیاس در سریال مختارنامه با واکنش مراجع تقلید مواجه شده بود.
خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، در تماس با دفتر آیت الله وحید خراسانی یکی از مراجع تقلید در خصوص این عمل و نگاه کردن این فیلم سئوال های خود را مطرح کرد.
دفتر آیت الله وحید خراسانی ضمن ابراز ناراحتی از نشان دادن تمثال و تصاویر مربوط به چهره حضرت عباس و تکرار آن، دیدن این فیلم را توسط مقلدانشان جایز ندانست.
گفتنی است دفتر آیت الله وحید از احتمال واکنش گسترده این مرجع تقلید در روزهای آینده به این فیلم سینمایی خبر داد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
پس از اعتراف قریبیان؛ عطاران: این سیمرغ متعلق به من نیست!

رضا عطاران، سیمرغ بلورین دریافتی اش از جشنواره فیلم فجر را متعلق به بازیگر «عصبانی نیستم!» دانست. با گذشت چند روز از اختتامیه جشنواره فجر هنوز پس لرزه ها و حواشی این مراسم ادامه دارد و برخی اخبار شایعات مربوط به "فیلم عصبانی نیستم" را تائید می کنند. فیلمی که در پخش و اعلام جوایز مورد بی مهری دست های پشت پرده جشنواره امسال قرار گرفت.
به گزارش خبرآنلاین: فرامرز قریبیان داور جشنواره 32 فیلم فجر برخی شایعات اهدای جوایز را تائید کرد.
به نامه درمیشیان و اتفاقات اختتامیه مشکوکم. فرامرز قریبیان بازیگر و کارگردان سرشناس سینمای ایران، یکی از اعضای مستقل هیئت داوران جشنواره سی و دوم فیلم فجر بوده است. هیئت داورانی که در روزهای گذشته کانون بیشترین اعتراضات علاقه مندان سینما بوده اند.
قریییان در گفت و گو با کافه سینما، با اعتراض به اتفاقات پیش آمده در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر، و ندادن سیمرغ نقش اول مرد به نوید محمدزاده (بازیگر عصبانی نیستم!) گفت: سیمرغ نقش اول مرد تنها رشته ای بود که هیئت داوران در موردش رای گیری انجام ندادند. زیرا به به اتفاق آرا تمامی اعضای داوران نظرشان مبنی بر انتخاب آقای نوید محمدزاده به عنوان بهترین بهترین بازیگر مرد بوده است. من این بازیگر جوان را از قبل نمی شناختم و چیزی از او در سینما ندیده بودم اما حضور درخشان این جوان در فیلم آقای درمیشیان باعث تعجب من و تمامی اعضای داوران شده بود. به همین دلیل بی درنگ سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای ایشان کنار گذاشتیم.
قریبیان در ادامه در گفتگو افزود: البته این وسط دبیرخانه جشنواره فجر بازی هایی را هم سر ما در آورد. وقتی آخرین نشست هیئت داوران به پایان رسیده بود، دبیرخانه جشنواره به ما گفت فردا روز استراحت است و پس فردا دوباره همه جمع شوید، برای اتخاذ تصمیمات نهایی. اما این وسط ماجرای عجیبی رخ داد. فردای آن روز که قرار بود روز استراحت ما باشد، ساعت 2 و 5 دقیقه بعد از ظهر به من زنگ زدند که اعضای هیئت داوران از ساعت 10 صبح در جلسه هستند اما شما غایب هستید! من هم متعجب به آنها گفتم مگر شما دیروز به ما نگفتید که امروز جلسه ای برگزار نمیشود و جلسه نهایی پس فردا برگزار میشود؟ گفتند جلسه امروز صبح اضطراری بوده و ما با موبایل شما تماس گرفتیم اما خاموش بود. در جواب گفتم من که از قبل به شما گفته بودم وقتی منزل هستم موبایلم را خاموش میکنم، چرا با تلفن منزل تماس نگرفتید؟ که در آخر جواب درستی ندادند و طفره رفتند.
به هر حال من ساعت 3 بعد از ظهر وارد جلسه نهایی داوران شدم و دیدم همان طور که قرار ما بود، آقای نوید محمدزاده و خانم مریلا زارعی به اتفاق آرا به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد و نقش اول زن انتخاب شدند. با این حال خبرهایی به ما رسیده بود مبنی بر اینکه ممکن است در مراسم اختتامیه، به دلایلی که خودتان میدانید، جایزه نفش اول مرد را به نوید محمدزاده ندهند و به شخص دیگری بدهند. من و دیگر اعضای هیئت داوران در واکنش به این شنیده ها دبیرخانه را تهدید کردیم که اگر جایزه نقش اول مرد به کسی غیر از نوید محمد زاده داده شود، ما به نشانه اعراض روی سن نمی رویم و مراسم اختتامیه را ترک میکنیم. همین سبب شد آقایان عقب نشینی کنند و جرات این را نداشته باشند ما را تحت فشار قرار دهند.
قریبیان در انتها بیان کرد: همان طور که می دانید در ابتدای مراسم اختتامیه نامه ای از طرف کارگردان فیلم "عصبانی نیستم!" خوانده شد که ایشان به طور داوطلبانه از بخش رقابتی جشنواره کنار کشیدند. این نامه باعث تعجب من شد و من هنوز این نامه و اتفاقات پیش امده در مراسم اختتامیه مشکوک هستم. چرا یک فیلمساز باید به یکباره از بخش رقابتی جشنواره کناره بکشد و در اخرین لحظه سیمرغ بازیگر نقش اول مرد فیلم اش را به دیگران ببخشد؟ این اتفاقات از نظر من مشکوک و غیرقابل قبول است.
باید گفت ماجراهایی که در طول جشنواره رخ داد صحبت های قریبیان را تائید می کند و از جمله نامه ایی که خبرگزاری ها از اجبار کارگزدان به تهیه آن خبر داده بودند.
اواسط مراسم اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر نامه ای از رضا درمیشیان تهیه کننده فیلم «عصبانی نیستم!» خوانده شد مبنی بر اینکه برای حفظ آرامش سینمای ایران از جوایز خود گذشتیم.
این نامه با توجه به حواشی و اتفاقات روزهای قبل برای هیچ کس عادی نبود و برخی سایت ها اعلام کردند که درمیشیان با فشار دبیر جشنواره و برخی مسئولین مجبور به نوشتن این نامه شده است؛ تا اینکه ساعاتی قبل فرامرز قریبیان (دیگر عضو هیئت داوران) در صراحتا از انتخاب نوید محمدزاده با اتفاق آرای هیئت داوران به عنوان بهترین بازیگر جشنواره سی و دوم خبر داد و از اتفاقات و حواشی که مانع از اعلام نام او شد، انتقاد کرد.
اما پس از این که این اخبار در رسانه ها درج شد، رضا عطاران گفت: این سیمرغ متعلق به من نیست زیرا رای هیئت داوران جشنواره فجر انتخاب نوید محمدزاده به عنوان بهترین بازیگر مرد جشنواره بوده، به همین خاطر این جایزه را متعلق به ایشان می دانم، نه خودم. همین.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
توقف پخش سریال "سرزمین کهن" در پی اعتراض ‌شهروندان بختیاری

سازمان صدا و سیما شنبه شب اعلام کرد که پخش سریال "سرزمین کهن" متوقف شده است. شهروندان بختیاری با برپا کردن تظاهرات در شهرهای مختلف ایران به پخش این مجموعه تلویزیونی اعتراض کرده، خواهان استعفای رئیس صدا و سیما شده بودند.
به گزارش "جام جم آنلاین"، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شنبه شب (۲۶ بهمن / ۱۵ فوریه) اعلام کرد که پخش سریال تلویزیونی "سرزمین کهن" تا زمان انجام تحقیقات و "تحقق دستورات قبلی عزت‌الله ضرغامی"، رئيس تلویزیون دولتی ایران، متوقف شده است.
اعتراض‌های شهروندان بختیاری در شهرهای مختلف ایران به پخش "سرزمین کهن" در هفته اخیر نضج و اوج گرفت. این مجموعه تلویزیونی به کارگردانی کمال تبریزی و بازیگری چندین تن از چهره‌های معروف سینمای ایران (چون شهاب حسینی، نیکی کریمی و محمدرضا فروتن) پنجشنبه‌‌ها ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه سه سیما پخش و جمعه‌ها ساعت ۱۹:۳۰ تکرار می‌شد. تا کنون چهار قسمت از این سریال پخش شده است.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، شمار زیادی از نمایندگان مجلس و مردم شهرهایی که اکثریت آن را شهروندان بختیاری تشکیل می‌دهند، محتوای این سریال را توهین‌آمیز دانسته و به پخش آن از صدا و سیما اعتراض کرده‌اند. اعتراض‌های خیابانی مردم که از روز پنجشنبه گذشته (۲۴ بهمن / ۱۳ فوریه) آغاز شد در برخی شهرها در مقابل ساختمان‌های صدا و سیما و فرمانداری صورت گرفته و تا روز شنبه ادامه داشته است.
شهروندان بختیاری در شهرهای مختلف ایران از جمله در اصفهان، دزفول، اندیمشک، ایذه، شهر کرد، لالی و الیگودرز دست به تظاهرات زدند.
به عقیده معترضان، این سریال در دیالوگ‌هایی به بختیاری‌ها توهین و تاریخ را تحریف کرده و به اعتبار شخصیت‌های معروف ایل بختیاری ضربه زده است. از جمله به گزارش خبرگزاری محلی "لالی نیوز"، در شهر لالی در استان خوزستان، شهروندان بختیاری روز شنبه در تظاهراتی "خودجوش و مسالمت‌آمیز" به سازمان صدا و سیما اعتراض کرده‌اند که مجوز ساخت و پخش سریالی را داده که به گفته آنان "تاریخ یک قوم را زیر سؤال می‌برد".
معترضان همچنین اعتراض دارند به اینکه نام فامیل یک خانواده در این سریال "بختیاری" است و این خانواده به نظر برخی از بینندگان سریال نقش منفی دارد. بدین دلیل معترضان خواستار توقف سریال و استعفای رئیس صدا و سیما شده‌اند.


خلاصه داستان

سریال "سرزمین کهن" تحولات سیاسی اجتماعی ایران را در فاصله سالهای ۱۳۲۰ و ۱۳۵۷ بر بستر زندگی پسری بنام "رهی بختیاری" پی می‌گیرد. رهی پس از بمباران دهکده‌ای در جنوب ایران توسط نیروهای ارتش انگلیس از زیر آوار بیرون کشیده می‌شود. پس از چند روز مراقبت توسط مادرش راهی تهران می‌شود، سالها بعد ماجراهایی او را به زندگی در خانواده‌هایی با گرایش‌های گوناگون سیاسی می‌کشاند. او رفته رفته به هویت خود پی می‌برد.
به گفته سید تقی سهرابی، مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما، قرار است هیأتی از سوی عزت‌الله ضرغامی، رئيس تلویزیون دولتی ایران، به برخی استان‌های کشور سفر کند و "در گفت‌وگوی مستقیم با معترضان، منتقدان ، ائمه جمعه و مسئولان استان‌ها" گزارشی درباره انعکاس این سریال در میان مردم تهیه کند.


"راه‌حل" رئیس صدا و سیما و پوزش کارگردان

در پی اعتراض‌های خیابانی شهروندان بختیاری، کمال تبریزی، کارگردان "سرزمین کهن"، و عباس سلیمی نمین، مشاور تاریخی پروژه، و سایر دست‌اندرکاران سریال "سرزمین کهن" در نامه‌ای سرگشاده خطاب به علی دارابی، معاون سیمای جمهوری اسلامی، اشاره دارند به اینکه این سریال "روایتگر وقایع سیاسی، اجتماعی و مذهبی تاریخ معاصر کشور است که در بستر قصه‌ای خانوادگی و درام نمایشی، تاریخ تحولات کشور را از شهریور ۱۳۲۰ تا بهمن ۱۳۵۷ به تصویر می‌کشد".
در این نامه تاکید شده که نویسنده و عوامل سریال قصد بی‌احترامی به ایل بختیاری را نداشته‌اند، بلکه آنان به نقش همه اقوام و مردم نواحی کشور در مبارزات تاریخی ملت ایران احترام می‌گذارند. به گفته نویسندگان نامه، داستان از دید کودکی به نام "رهی" شرح داده می‌شود که در خانواده‌ای "بااصالت و متدین" زاده شده و پدرش (حمیدرضا بختیاری) را در کودکی در پی بمباران انگلیسی‌ها از دست می‌دهد. رهی در پی یافتن "هویت واقعی" خود برمی‌آید ، "فریب جریانات سیاسی حاکم در آن مقطع تاریخ" را نمی‌خورد و سرانجام جذب منش آیت‌الله خمینی می‌شود و در "نهضت انقلاب اسلامی" نقش می‌آفریند.
دست‌اندرکاران "سرزمین کهن" همچنین در این نامه گفته‌اند که نباید درباره نقش‌های منفی و مثبت زود قضاوت کرد و اینکه اسامی شخصیت‌های سریال تنها اسامی خانوادگی افراد هستند و اشاره‌ای به هیچ کدام از اقوام ایرانی ندارند.
بدین لحاظ نویسندگان نامه از تماشاگران دعوت می‌کنند صبر داشته باشند و قسمت‌های بعدی این سریال را ببینند. آنان در عین حال طلب بخشش می‌کنند چنانچه موجب رنجش شهروندان بختیاری شده باشند.
عزت‌الله ضرغامی، رئیس صدا و سیما، نیز در نامه‌ای به علی دارابی، معاون سیمای جمهوری اسلامی، "سرزمین کهن" را "مجموعه‌ای تاثیرگذار برای روشنگری و به تصویر کشیدن تاریخ انقلاب اسلامی" و روایت "مبارزات حق‌طلبانه و شجاعانه مردم و اقوام مختلف ایرانی" خواند. ضرغامی نوشت: «ایجاد کوچکترین بدبینی و بی‌اعتمادی نسبت به فرزندان پرتلاش و خدمتگزارشان در رسانه ملی قابل تحمل نیست و باید از این رنجش خاطر به خداوند بزرگ پناه برد.»
او توضیحی اضافی را برای رفع مشکل ضروری دانست : «توجه به این نگرانی امری ضروری است. باید اطلاع‌رسانی تصویری (تیزر) در مورد شخصیت قهرمان سریال که یک بختیاری اصیل است در دستور کار شبکه قرار گیرد.» ضرغامی همچنین گفت لازم است که در برنامه‌های تحلیل هفتگی این سریال کارشناسان بخصوص رشته تاریخ به توضیح نقش و "فداکاری‌های" قوم بختیاری بپردازند.
روز شنبه (۲۶ بهمن / ۱۵ فوریه) همچنین وزیر کشور جمهوری اسلامی، عبدالرضا رحمانی فضلی، با اشاره به تجمعات و تظاهرات "آرام" در شهرهای گوناگون ایران اعلام کرد که سریال "مورد بررسی و بازبینی قرار می‌گیرد و برای این بررسی اگر نیاز به توقف سریال باشد باید این کار صورت گیرد".
به گفته مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما، تقی سهرابی، ادامه پخش "سرزمین کهن" بستگی به "تحقق کامل دستورات رئيس صدا و سیما دارد".
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

SexyBoy
 
نامه امیر اقایی در رابطه با سریال توقیف شده سرزمین کهن



این تنها می تواند از فواید مخصوص فلات ما باشد که چند هفته است سربازان بی گناه سرزمینمان در اسارت اند و هیچ صدایی از کسی بر نمی آید.ما عادت داریم از سوراخ سوزن رد شویم و از درب دروازه نه !!!!
صدای اعتراض بختیاری های عزیز را شنیدم که در چند روز گذشته؛ از هر ناسزا و پیامک گرفته تا تهدید و ارعاب فروگذار نبودند.
سپاس می گویم مردم سرزمینی را که آنقدر صبور نبودند و نخواستند صبر پیشه کنند تا ببینند نه کمال تبریری ؛نه من ؛ و نه هیچ کس دیگری قصد بی احترامی به قومی را نداشته است.این ساده انگاری در رگ و خون ما جاری ست.یاد آور می شوم فیلمهای کمال تبریزی را که سالهاست توقیف است.یادآور می شوم ممنوع الکاری و جریمه ام را برای بازی نکردن در فیلمی که شما دوستش نداشتید.
برادران عزیز بختیاری؛
غیرتتان را می ستایم و به نوبه ی خود؛تنها می توانم بگویم قصد ما بی احترامی نبوده است.اساسآ قهرمان سریال سرزمین کهن یک بختیاری ست.اما یک سوال برایم باقی ست: آنروزهایی که برای مردم سرزمینم محکوم به ممنوع الکاری بودم؛از این خیل غیرت و جوانمردی؛چرا حتی شاخه ی گلی برای تسکین
زخمهایم روانه ام نشد؟
با احترام
امیر آقایی
۱۷ فوریه ۲۰۱۴
لندن
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
مرد

SexyBoy
 
یادداشتی از محراب قاسم خانی برای اتفاقات اخیر سریال « سرزمین کهن » :




من از همينجا اعلام ميكنم كه شما مردم تهران بى غيرت ترين مردم ايران هستين . سالهاست توى سينما و تلويزيون هر چى دزد و قاتل و فاحشه و كلاه بردار و معتاد و خائنه اهل تهرانه ولى انگار نه انگار. حالا كافيه يكى با لهجه تركى يا لرى يا اصفهانى يا شمالى يا جنوبى توى يه فيلم يا سريال انگشت تو دماغش بكنه... خوب يه كم خجالت بكشيد از خودتون. از بقيه ياد بگيريد. اگه يه جو غيرت داشتين ٩٩٪ فيلم ها و سريال هاى ايرانى اصلاً ساخته نميشدن.
به اميد روزى كه همه ما از هر قومى و با هر لهجه اى دست به دست هم بديم و با غيرت و تعصبمون جلوى ساخته شدن هر فيلم و سريالى رو بگيريم.
.What's life? Life is love
.What's love? A kissing
.What's kissing? Come here and I'll show you

Sexy
     
  
زن

andishmand
 
سرتیپی:«معراجی‌ها»میلیاردی می‌شود



مدیر پخش «معراجی‌ها» معتقد است که این فیلم مسعود ده‌نمکی هم می‌تواند به فروش میلیاردی برسد.
علی سرتیپی مدیر پخش فیلم «معراجی‌ها» در گفت‌وگو با تسنیم، از فروش فوق‌العاده این فیلم در چند سینمای تهران در روز اول خبر داد و گفت: فیلم «معراجی‌ها» که از بعدازظهر روز گذشته اکرانش شروع شد؛ توانست به فروش بیش از 20 میلیون تومانی برسد.

وی افزود: «معراجی‌ها» در سینمای آزادی با سه سانس نمایش10 میلیون و 500 هزار تومان، پردیس زندگی 4 میلیون، شکوفه 3 میلیون و سینما قدس فروش 2 میلیونی را داشته است.

سرتیپی اضافه کرد: با وجود تبلیغات محیطی و رسانه‌ای کم استقبال از این فیلم در روز اول نمایش خود بسیار خوب بوده و امیدوارم که در دو سه روز آینده، این فیلم اسفند ماه و آخر سال گرمی را در سینماهای ایران بوجود بیاورد.

مدیر پخش «معراجی‌ها» تصریح کرد: فیلم «معراجی‌ها» ساخته مسعود ده‌نمکی از هفته آینده به تعداد 70 تا 80 سینما به اکران می رسد.

وی یادآور شد: برای این فیلم یقینا در آینده نزدیک اتفاقات بسیار خوبی می‌افتد و فروش میلیاردی خواهد داشت.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 34 از 58:  « پیشین  1  ...  33  34  35  ...  57  58  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA