انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 38 از 58:  « پیشین  1  ...  37  38  39  ...  57  58  پسین »

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران


مرد

 
پرویز پرستویی: دستمزد 600 میلیونی «چ» را نپذیرفتم

9اردیبهشت روز پرویز پرستویی بود؛ چراکه بعد از 12سال بسته‌ای فرهنگی از خاطرات زندگی هنری و شخصی‌اش رونمایی شد. در این مراسم در کنار پرویز پرستویی، لیلی کریمان، نویسنده؛ محسن حصامی، مدیر اجرایی؛ علیرضا عزیزی، ناشر و مهیار جوادی‌فر، مشاور رسانه‌ای هم حضور داشتند. علیرضا عزیزی که در طول این نشست بارها خوشحالیش را بابت هشت‌سال غیبتش در فضای نشر بازگو کرد، با اشاره به فعالیت‌های اخیرش گفت: «شروع کار کتاب «من پرویز پرستویی» از سال80 آغاز شد و پرویز پرستویی گفت‌وگو‌هایی را با امید روحانی داشت که بعد از مدتی روند این گفت‌وگو‌ها متوقف شد و ما از لیلی کریمان خواستیم کار را ادامه دهد و بعد از وقفه‌ای طولانی بار دیگر گفت‌و‌گو‌ها از سر گرفته شد و شما امروز شاهد عرضه این محصول فرهنگی هستید.» لیلی کریمان، مترجم و نویسنده نیز که بخش عمده‌ای از گفت‌وگوها و نگارش را برعهده داشته، گفت: «در زمانی که به من پیشنهاد شد در ادامه روند کتاب در کنار گروه باشم 15سال تجربه همکاری با انتشارات توفیق‌آفرین را داشتم و سال 88 زمانی بود که من پیگیر جمع‌آوری کتاب شدم. خاطرم هست که بارها با آقای پرستویی تماس گرفتم و او جواب نداد و دوست نداشتم برایش پیغام بگذارم و ترجیح می‌دادم مستقیم صحبت کنم. یک شب تصمیم گرفتم برایش پیغام بگذارم و جملاتم را اینطور شروع کردم. «سلام آقای پرستویی، من لیلی کریمان هستم، نویسنده...» و آقای پرستویی سریع تلفن را جواب داد. وقتی در مورد ادامه روند کار با او صحبت کردم تمایلی نشان نداد و پاسخش این بود که پیشکسوت‌تر از من هم در سینما وجود دارد و پاسخ من فقط این بود که قطعا این کتاب باید در مورد کسی باشد که ستاره است و مهم‌تر از آن اینکه در آسمان مردم است و هر ستاره‌ای واجد این شرایط نیست.» پرویز پرستویی که در تمام مدت آرام و بی‌صدا به تصاویری که از مراحل چاپ و تولید فیلم و آلبوم صوتی پخش می‌شد خیره شده بود و حرف‌های همکارانش در این کتاب را با دقت گوش می‌کرد در تکمیل صحبت‌های کریمان گفت: «تمام حرف من این بود که من کسی نیستم که مثل هیچ‌کس نباشم. متاسفانه در سینما افرادی هستند که همدیگر را دوست ندارند و منتظرند تا زیر پای هم را خالی کنند و به این علت دوست نداشتم برای تولید این اثر کاری انجام شود. هنوز هم اعتقاد دارم من در حال تجربه‌کردنم و شاید زندگی من به اندازه کافی جذاب نباشد.» او ادامه داد: «بخشی از این کتاب به گفت‌وگو‌های من با امید روحانی اختصاص داشت که در مرحله‌ای متوقف شد و خانم کریمان به گروه ملحق شد و در اولین نشستی که با خانم کریمان داشتم وقتی احساسات و قلمش را دیدم حس کردم که این کتاب را خودم نوشتم اما همه اینها دلیل اصلی من برای پذیرفتن این کار نبود. چیزی که من را برای نگارش این کتاب به‌وجد آورد دو دلیل بود. اول اینکه در زندگی روزمره هر کدام از ما بازیگران با کسانی مواجه شده‌ایم که علاقه‌مند به بازیگری هستند، پدر و مادرهایی که فکر می‌کنند بچه با استعدادی دارند که باید بازیگر شود، اگر این دسته از افراد این کتاب را بخوانند فکر می‌کنم تکلیف‌شان با خودشان روشن می‌شود که با تمام اتفاقاتی که برای من به‌عنوان بازیگر افتاده است به سمت بازیگری بروند یا نه.»
پرستویی افزود: «هدف دومم این بود کسانی که سینما را دنبال می‌کنند و احیانا من جزو بازیگرانی هستم که به‌خاطر من دیدن یک فیلمی را انتخاب می‌کنند با خواندن این کتاب با زندگی من آشنا ‌شوند.»
بازیگر فیلم سینمایی «آژانس شیشه‌ای» درباره این موضوع که تا به امروز هیچ صفحه‌ای در فضای مجازی نداشته است، گفت: «من یکی، دوسالی مشاور هنری صفحه‌ای در یکی از نشریات بودم که خودم خبر نداشتم و پاسخ علاقه‌مندان را می‌دادم که البته چه خوب جواب می‌دادم آنقدر که شاید خودم نتوانم چنین چیزهایی بگویم. یک روز کسی این مجله را به من نشان داد و من غافلگیر شده بودم و وقتی با آن مجله تماس گرفتم که چرا این کار را انجام دادید، گفتند چند بار با شما تماس گرفتیم وقتی دیدیم مصاحبه نمی‌کنید گفتیم این کار را انجام بدهیم. اما این فرصت خوبی است که بگویم من هیچ صفحه‌ای در فیس‌بوک ندارم و تنها به بهانه انتشار محصولات این شرکت صفحه‌ای به نام «من پرویز پرستویی» باز شده است که در جریان کامل آن هستم.»
علیرضا عزیزی در ادامه توضیحاتی را درباره محصولات فرهنگی پرویز پرستویی که 12سال زمان صرف آن شده است ارایه داد. پرستویی در ادامه این مراسم در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه تا چه حد در این کتاب دست به خودسانسوری زده است، گفت: «من همه آن چیزی که باید را در این کتاب گفته‌ام و هیچ خودسانسوری نکردم. اما شاید برخی از موضوعات را نگفته‌ام چرا که فکر می‌کنم شاید هنوز این ظرفیت که بتوان همه چیز را بازگو کرد وجود نداشته باشد.»
در ادامه این نشست یکی از خبرنگاران به مصاحبه او با یکی از نشریات مبنی بر از دست دادن خانه‌اش توسط یکی از تهیه‌کنندگان سینما اشاره کرد و پرسید آیا از این دست خاطرات در کتاب وجود دارد یا خیر؟ و پرویز پرستویی پاسخ داد: «اینها واقعیت زندگی من است. این موضوع به سال‌ها پیش مربوط می‌شود که من سه‌چهارم خرید خانه‌ای را از تهیه‌کننده‌ای که با او تجربه همکاری داشتم خریدم اما بعد متوجه شدم که خانه برای کس دیگری است و به نوعی کلاهبرداری شده است و چون من سال‌ها در دادگستری کار می‌کردم دوست نداشتم این بار خودم در نقش ارباب رجوع به دادگستری مراجعه کنم که این تهیه‌کننده سال‌هاست در سینما چنین کارهایی می‌کند و مدام بین زندان و بیرون در رفت‌وآمد است.»
او ادامه داد: «وقتی بحث ساخت «چ» به میان آمد و قرار شد بار دیگر با این تهیه‌کننده کار کنم با خودم گفتم چطور می‌توان بار دیگر با این تهیه‌کننده بر سر یک میز نشست و به توافق رسید. حتی بحث دستمزد 600میلیونی هم مطرح شد که من تابه‌حال در عمرم چنین دستمزدی نگرفتم و این کار را نپذیرفتم. همه کسانی که من را می‌شناسند می‌دانند در همه عمرم چیزی را برای خودم نخواستم. ‌ای‌کاش این بحث‌ها در سینما تمام شود. سینما جای این آدم‌ها نیست و باید به سلامت کار کرد. من همیشه هنر را ترجیح داده‌ام و هنر را برای خودش خواسته‌ام همیشه سینما به دنبال من آمد وگرنه بارها از این موضوع حرف زده‌ام که هنوز هم خودم را تئاتری می‌دانم و مساله من تئاتر است.»
در پایان این نشست عزیزی از بزرگداشت پرویز پرستویی بعد از پایان نمایشگاه کتاب خبر داد و افزود: «قرار است سازمان سینمایی مراسمی برای بزرگداشت آقای پرستویی برگزار کند و دبیری آن بر عهده آقای محمد حیدری است.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
برای نخستین بار یک زن رئیس تئاتر شهر تهران شد

http://postimage.org/]
پریسا مقتدی، کارگردان و بازیگر تئاتر از سوی حسین طاهری، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت ارشاد ایران به ریاست مجموعه فرهنگی- هنری تئاتر شهر منصوب شد.
این نخستین باری است که یک زن مدیریت بزرگترین مجموعه سالن‎های تئاتر ایران را در اختیار می‌گیرد.
خانم مقتدی که دانش آموخته کارگردانی تئاتر از دانشکده هنر و معماری است پیش از این به مدت چهار سال مدیریت برنامه‌ریزی و هماهنگی و معاونت اجرایی تئاتر شهر را بر عهده داشته و یک‌سال هم مدیر تالار سنگلج بوده است.
به گزارش روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی، پریسا مقتدی متولد ۱۳۴۹ در شیراز و بازیگر و کارگردان تئاتر است.
او لیسانس برنامه‌ریزی شهری از دانشگاه شیراز و فوق‌لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشکده هنر و معماری دارد و فارغ‌التحصیل دوره یک‌ساله فیلم‌سازی انجمن سینمای جوان ایران و دوره یک‌ساله بازیگری از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس است.
ریاست فرهنگسرای سرو، مدیر هنری فرهنگسرای سرو (بانو) و مسئول انجمن نمایش فرهنگسرا، مدیر هنری تالار هنر، عضو هیئت مؤسس انجمن تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر، سرپرست مجموعه تئاتر شهر (از ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰) از دیگر مسئولیت‌های خانم مقتدی بوده است.
در حوزه کارگردانی تئاتر، خانم مقتدی اکنون نمایش "آنتراکت بی‌آنتراکت" را در تالار سایه و در حوزه بازیگری نمایش "تانگوی تخم‌مرغ داغ" به کارگردانی هادی مرزبان را در تالار وحدت بر روی صحنه دارد.
پیش از او اتابک نادری ریاست تئاتر شهر را بر عهده داشت.
تئاتر شهر در سال ۱۳۴۶ در چهارراه ولی عصر تهران افتتاح شد و در تمام این سال‌ها بخش عمده ای از آثار نمایشی ایران در این مجموعه روی صحنه رفته است.
این مجموعه در حال حاضر پنج سالن فعال دارد که عبارتند از: سالن اصلی، سالن چهارسو، سالن قشقایی، سالن سایه و کارگاه نمایش که در مجموع نزدیک به هزار نفر گنجایش دارند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
زن

andishmand
 
واکنش‌ها به حضور لیلا حاتمی در جشنواره کن

انتشار عکس دست دادن و روبوسی لیلا حاتمی، بازیگر سینما، با ژیل ژاکوب، رئیس جشنواره کن، با کلیک واکنش تند افراد و رسانه‌های محافظه‌کار در ایران رو‌به رو شده، تا جایی که برخی خواهان برخورد جدی با این بازیگر شده‌اند.
لاله افتخاری، دبیر اول کمیسیون فرهنگی مجلس ایران از وزارت ارشاد خواسته "تکلیف خود را با این هنرمندان که جایگاه زن ایرانی را خارج از مرزهای ایران رعایت نمی‌کنند" معلوم کند.
آیا شما اعتراض منتقدان را وارد می دانید؟ آیا دست دادن و روبوسی زن و مرد در مراودات اجتماعی مغایر هنجارهای اخلاقی شماست؟ آیا به نظر شما حکومت ایران باید حق داشته باشد با شهروندان ایرانی که قوانین اسلامی را خارج از ایران رعایت نمی‌کنند برخورد کند؟




لیلا حاتمی که در خارج از ایران در انظار عمومی با حجاب ظاهر می شود، این روزها در هیئت داوران بخش مسابقه شصت و هفتمین جشنواره فیلم کن حضور دارد. اونخستین زن ایرانی است که عضو این هیئت شده است.
معاون پارلمانی وزارت ارشاد ایران از آنچه حضور نامناسب خانم حاتمی در جشنواره کن خوانده، انتقاد کرده و آن را "بی توجهی به ارزش‌های جامعه و معیار‌های اخلاقی" دانسته است.

دو سال پیش هم دست دادن اصغر فرهادی، کارگردان ایرانی با آنجلینا جولی، بازیگر آمریکایی در حاشیه مراسم گلدن گلوب، با کلیک واکنش چهره‌های محافظه کار از جمله فرج الله سلحشور رو به رو شد.
روبوسی عباس کیارستمی، کارگردان با کاترین دونوو، بازیگر فرانسوی هنگام دریافت جایزه نخل طلا برای فیلم طعم گیلاس (۱۹۹۷) هم نمونه دیگری از این دست است.

اتفاقاتی از این دست که واکنش های زیادی در مجامع فرهنگی و سینمایی ایران ایجاد می کند چه تاثیری بر سینما و سینماگران ایرانی خواهد داشت؟
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
«دلتنگی های عاشقانه» و «مجردچهل ساله» پروانه نمایش گرفتند




به گزارش«بانی فیلم»،در جلسه اخیر شورای نمایش فیلم های سینمایی که با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد،دو فیلم «دلتنگی های عاشقانه» به تهیه کنندگی محمد رضا شرف الدین و به کارگردانی رضا اعظمیان و «مجردچهل ساله» به تهیه کنندگی سید محسن جاهد و به کارگردانی شاهین باباپور پروانه نمایش دریافت کردند.

در دلتنگی های عاشقانه به کارگردانی و نویسندگی رضا رضا اعظمیان، بازیگرانی چون محمدرضا فروتن، میترا حجار و رویا تیموریان بازی داشته اند.فیلم داستان زندگی شهید سیدمنوچهر مدق و همسرش فرشته ملکی است.فرشته و منوچهر هنگام بازگشت از ماه عسل متوجه حمله نیروهای عراقی به ایران شده و زندگی عاشقانه‌شان دستخوش تغییراتی می‌شود.

در فيلم سينمايي «مجرد 40 ساله» (با نام قبلی ديوار شيشه اي) نیز به کارگرداني شاهين باباپور،این بازیگران حضور داشته اند:ماهايا پطروسيان، مجيد صالحي، مهران غفوريان، سيروس گرجستاني، سحر ولدبيگي، امير نوري، پوراندخت مهيمن، زويا امامي، فاطيما پاشايي و (با حضور) برزو ارجمند و دانيال عبادي.فیلم داستان زندگي خانم دکتري 40 ساله را روايت مي کند که در رشته خود تبحر و تخصص دارد، اما در زمينه ازدواج و انتخاب همسر دچار مشکل است. با اين حال او در طول داستان اتفاقاتي برايش رخ مي دهد که...
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
اکران «آنچه مردان درباره زنان نمی‌دانند» از شهریور ماه



تهیه کننده فیلم سینمایی «آنچه مردان درباره زنان نمی‌دانند» از اکران این فیلم در شهریور ماه و پخش آنونس این اثر سینمایی همزمان با اکران فیلم سینمایی «کلاشینکف» در سینماها خبر داد.

حسن دادخواه تهیه‌کننده فیلم سینمایی «آنچه مردان درباره زنان نمی‌دانند» در گفت‌وگو با فارس از آماده شدن نسخه نهایی این فیلم سینمایی خبر داد و گفت: تمامی مراحل آماده‌سازی این فیلم به پایان رسیده و آماده نمایش است.

وی افزود: این فیلم سینمایی شهریورماه در سینماهای کشور به نمایش در خواهد آمد که شورای صنفی نمایش نیز با این موضوع موافقت کرده است.

دادخواه در ادامه از آماده شدن آنونس این فیلم سینمایی خبر داد و تاکید کرد: آنونس فیلم سینمایی «آنچه مردان درباره زنان نمی‌دانند» آماده شده است و همزمان با آغاز اکران فیلم سینمایی کلاشینکف در سینماهای کشور به نمایش در خواهد آمد.

وی در رابطه با داستان این فیلم سینمایی توضیح داد: این فیلم درباره ازدواج‌های موقت با نگاه طنز است و داستان عاشق شدن پزشکی را که عاشق زنی شده که ۳۰ سال از او بزرگتر است را به تصویر می‌کشد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
دریا و ماهی پرنده» مسافر اسپانیا شد

یک نسخه از فیلم سینمایی «دریا و ماهی پرنده» به اسپانیا ارسال شد.



فیلم سینمایی دریا و ماهی پرنده به تهیه کنندگی امیر پورکیان و کارگردانی مهرداد غفارزاده که مراحل تولید آن در اسفند ماه سال گذشته با پایان رسید و مراحل تدوین، صداگذاری و موسیقی آن هم در خردادماه انجام شد، جهت شرکت در جشنواره بین المللی سن سباستین، به کشور اسپانیا ارسال شد.

امیر پورکیان مدیر عامل خانه فیلم پروان اظهار داشت: متأسفانه تاکنون هیچ گونه حمایت مادی و معنوی از این اثر کاملا هنری و غیر تجاری صورت نگرفته است و با بودجه صد در صد خصوصی آن را ساخته ایم که قرار شد بنیاد سینمایی فارابی برای جشنواره کودک و نوجوان اصفهان از این فیلم حمایت نماید که این اتفاق هم تاکنون صورت نگرفته است.

پورکیان در ادامه افزود؛ قصد داشتیم در جشنواره امسال کودک و نوجوان داخلی شرکت نماییم که با توجه به بی مهری های صورت گرفته به این اثر سینمایی، امکان دارد در این تصمیم تجدید نظر نماییم.
مدیر عامل خانه فیلم پروان گفت: شرکت در جشنواره های تسالونیکی، مسکو، پوسان و همچنین جشنواره فیلم جیفونی که بزرگترین و معتبرترین جشنواره کودک و نوجوان جهان است، در دستور کار این موسسه می باشد.

خانه فیلم پروان هم اکنون ساخت پروژه عروسکی-انیمیشن "جنگل پرماجرا" را در دست اقدام دارد که قرار است از اواسط مردادماه وارد شبکه نمایش خانگی گردد.

در حال حاضر این موسسه جهت ساخت یک اثر سینمایی کاملا فوق العاده در ژانر اکشن، در حال مذاکره با یک کمپانی تایلندی می باشد که پس از توافقات صورت گرفته، اخبار تکمیلی آن منتشر خواهد شد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
پرستويي بازيگر «دو» شد

پيش توليد فيلم سينمايي «دو» به كارگرداني سهيلا گلستاني آغاز شد.



به گزارش بانی فیلم، اين اولين فيلم بلند سينمايي سهيلا گلستاني در مقام كارگردان است كه پيش از اين به عنوان بازيگر در تعدادي فيلم و سريال ايفاي نقش كرده است. پرويز پرستويي به غير از تهيه كنندگي نقش اصلي «دو» را نيز بازي مي كند. نكته قابل توجه اينجاست كه گلستاني در فيلم خودش بازي نخواهد كرد و قرار است در كنار پرستويي بازيگران ديگري جلوي دوربين بروند. طبق پروانه ساخت صادر شده، مرتضي پورصمدي مدير فيلمبرداري و محمدرضا منصوري مدير توليد اين پروژه است. فيلمنامه «دو» توسط گلستاني به نگارش درآمده و فيلم داستان مردي است كه بعد از سالها اقامت در خارج از كشور به ايران برمي گردد و درگير ماجراهايي مي شود.

پيش توليد اين فيلم سينمايي مدتي است كه آغاز شده و قرار است با تكميل فهرست بازيگران و عوامل، فيلمبرداري «دو» شهريور ماه آغاز شود. تمام صحنه هاي اين فيلم در تهران جلوي دوربين مي رود. درحالي قرار است «دو» به كارگرداني سهيلا گلستاني و تهيه كنندگي پرويز پرستويي جلوي دوربين برود كه اين روزها فيلم «امروز» با همكاري اين دو نفر روي پرده است. پرستويي و گلستاني فيلم «ميهمان داريم» را نيز در نوبت اكران دارند.

پروانه ساخت «دو» هفته گذشته از سوي اداره نظارت و ارزشيابي وزارت ارشاد صادر شده است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
جشنواره ۱۶ میلیاردی گیشه سینما

فیلم سینمایی "رسوایی" با فروش۶ میلیارد تومان پر فروش ترین فیلم سال ۹۲ لقب گرفت.



به گزارش باشگاه خبرنگاران، با مقایسه جدول فروش فیلم‌های سینمایی در سال ۹۲ و ۹۳ و ارزیابی میزان استقبال از سینما توسط مخاطبان بهبود و رونق وضعیت سینما در سال ۹۳ نسبت به سال گذشته مشخص می‌شود.
فیلم‌های سینمایی "رسوایی" به کارگردانی مسعود ده نمکی، "هیس دختر‌ها فریاد نمی‌زنند"، پوران درخشنده، و "حوض نقاشی"، به کارگردانی مازیار میری فروش بالاتر از ۲ میلیارد داشتند.
سال ۹۲ در فضایی که سینما رونق چندانی نداشت، فیلم "رسوایی" و "هیس دختر‌ها فریاد نمی‌زنند" خون تازه‌ای به رگ‌های خشکیده سینما جاری کرد.
فیلم بحث انگیز "هیس دختر‌ها فریاد نمی‌زنند" نیز با نقش آفرینی طناز طباطبایی و بابک حمیدیان خوش درخشید و طرفداران زیادی پیدا کرد.

"هیس دختر‌ها فریاد نمی‌زنند" یک اثر اجتماعی بدیع است که با نشان دادن ناهنجاری‌های تاسف بار فرهنگی و اخلاقی جامعه که منجر به جنایات ناخواسته‌ای می‌شود، در ذهن سینمای ایران ماندگار شد.
پوران درخشنده با ساخت فیلم "هیس دختر‌ها فریاد نمی‌زنند" به بسیاری از زخم دیدگان جامعه ، بدون آنکه بخواهند داغ ننگ به پیشانی شان می‌کوبند، شجاعت و جسارت شکایت و اعتراض داد.

سومین فیلم پر فروش سال ۹۲ ، "حوض نقاشی" بود، با بازی متفاوت و غیر متعارف شهاب حسینی و نگار جواهریان موجب استقبال۳ میلیاردی شد.

"گذشته" به کارگردانی اصغر فرهادی پس از "حوض نقاشی" با فروش ۲ میلیارد و ۱۵۰ میلیون رتبه چهارم جدول فروش را از آن خود کرد.
این فیلم به ماجرای جدایی یک مرد ایرانی از همسر فرانسوی‌اش می‌پرداخت که با حضور مرد ایرانی در زندگی همسرش، مشکلات و ناهنجاری‌های زندگی شخصی زن نمایان می‌شود.
او که قصد ازدواج با مردی را دارد که همسرش در کجا به سر می برد، با اعتراف دخترش به موضوعی مهم، پی به علت این حادثه می برد.
همسر آن مرد با خوردن مقداری رنگ لباس در خشکشویی که محل کار و زندگیشان بود، به کما می‌رود و سبب این اقدام ایمیل‌هایی است که دختر این زن برای همسر آن مرد فرستاده بود.
علاقه و اشتیاق و امید مرد به برگشت همسرش به زندگی موجب اختلافاتی بین این زن و آن مرد می‌شود و سکانس آخر فیلم با پایان باز، قضاوت را به مخاطب می‌سپارد.

"تهران ۱۵۰۰ " که فیلم انیمیشنی به کارگردانی بهرام عظیمی بود، با موضوع و رویکردی جالب بر پرده سینما ظاهر شد و یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان فروش داشت.
در این انیمیشن جالب بهرام رادان، مهران مدیری، هدیه تهرانی، مهتاب نصیر پور، گوهر خیراندیش، محمدرضا شریفی نیا و حبیب رضایی به جای شخصیت‌های خود در فیلم گفتگو‌ها را اجرا می‌کردند.

پل چوبی نیز به کارگردانی مهدی کرم پور، با ۱ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان فروش رتبه ششم جدول را به دست آورد.
فیلم سینمایی" جا به جا" با بازی اکبر عبدی، "دربند" به کارگردانی پرویز شهبازی، "چه خوبه که برگشتی" به کارگردانی داروش مهرجویی و "دهلیز" با بازی رضا عطاران و هانیه توسلی و به کارگردانی بهروز شعیبی در رقابت با سایر فیلم‌ها فروش چندانی نداشتند و فروش نهایتا ۱ میلیارد و ۴۹۰ با سالن‌های سینما خداحافظی کردند.

اکران ویژه نوروز متعلق به "معراجی‌ها" ، "خط ویژه"، "چ" و "طبقه حساس" و "با دیگران"‌بود. "معراجی‌ها" اثر جدید مسعود ده نمکی در فضای جدیدی ساخته شده بود و نسبت به موقعیت زمانی پیش از عید فروش خوبی به دست آورد.
"خط ویژه" نیز که به رانت خواری‌ها و زد و بند‌های خاص سیستم بانکداری و مالی پرداخته بود با استقبال خوبی رو به رو شد، هنر نمایی سام قریبیان که نقش یک فرد اقتصادی با پشتوانه را ایفا می‌کرد، نقطه عطف فیلم بود.

"چ" به کارگردانی حاتمی کیا که حواشی خاصی را به دنبال داشت، از فیلم‌هایی بود که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت، هر چند که سکانس پایانی فیلم با بازی شخصی غیر از نقش اصلی فریبرز عرب نیا نمایش داده شد.
"طبقه حساس" نیز با موضوع خاص خود موجب واکنش‌هایی شد اما در کل با هنرنمایی رضا عطاران مخاطبان زیادی را به سالن‌های سینما کشاند.

"با دیگران" در میان هیاهوی فیلم‌های اکران ویژه نوروز گم شد و فروغ چندانی نیافت.

فیلم سینمایی طبقه حساس با ایفای نقش رضا عطاران، بهاره رهنما، پیمان قاسم خوانی و پانته آ بهرام، با فروش پنج میلیارد و نهصد و ده میلیون تومان همچنان صدر نشین جدول فروش سال ۹۳ است.

مسعود ده نمکی با معراجی‌ها پنج میلیارد و سیصد میلیون تومان فروش داشته و در فکر تصاحب صدر جدول است.
فیلم سینمایی "خط ویژه" نیز با فروش ۲میلیارد و پانصد و پنجاه میلیون تومان به بخش سینمای خانگی منتقل شد. این فیلم در حال حاضر رتبه سوم جدول فروش امسال را تصاحب کرده است.

"چ" به کارگردانی حاتمی کیا با فروش ۲ میلیارد و چهارصد میلیون تومان رتبه چهارم را به دست آورده است و تاکنون جایگاهش تغییر نکرده است.
با این حساب فروش فیلم‌های سینمای ایران در بهار سال ۹۳ مجموعا به رقم ۱۶ میلیارد تومان می‌رسد که چنین رکوردی تا کنون بی سابقه بوده است.
فیلم سینمایی "پنج ستاره"، به کارگردانی مهشید افشار زاده و با نقش آفرینی شهاب حسینی، سحر قریشی، شیرین بینا، امید روحانی و یک بازیگر جوان با فروش یک میلیارد و صد و سی و پنج میلیون تومان همچنان رتبه پنجم را حفظ نموده است.

"زندگی جای دیگریست"، متروپل"، "با دیگران" در مقایسه با فیلم‌هایی که همزمان با آن‌ها اکران شد، موفقیت چندانی نداشتند و با فروش سقف ۷۴۰ میلیون اکران آن‌ها پایان یافت.
گفتنی است، اکران فیلم‌های بالای جدول که شامل "طبقه حساس"، "معراجی‌ها"، "خط ویژه"، "پنج ستاره" بودند نیز به پایان رسیده است.

"زندگی مشترک آقای محمودی و بانو" با ۷۲۰ میلیون فروش در رتبه هشتم است. این فیلم با ایفای نقش حمید فرخ نژاد، هنگامه قاضیانی، پیمان قاسم‌خانی و ترانه علیدوستی همچنان بر پرده نمایش است.
"اشباح"، "برف"، "در بست آزادی"، "تجریش نا تمام ه رهاتر از دریا نیز که با پیوستن فیلم، امروز با بازی پرویز پرستویی و سهیلا گلستانی به کران در حال رقابت با هم هستند.

با بررسی و مقایسه جدول فروش سال ۹۲ و امسال تا مرداد ماه که هنوز نیمه سال به پایان نرسیده، بهبود و رونق فروش گیشه‌های سینما در سال جدید مشهود است و طبق پیش بینی‌های مدیران سینمایی و عده‌ای از بازیگران که علاوه بر پیش بینی، امید فراوانی به بهبود وضعیت سینما داشتند، سال جدید، سال رونق بهتر سینما بوده است.
فیلم "رد کارپت" که مستند است، در میان فیلم‌های همزمان خود پیشتاز است و امید است با ساخت فیلم‌های جدید و اکران آن‌ها،‌ سینمای ایران در سال‌های جدید روند رو به رشد و پیشرفت خود را ادامه دهد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
«کلاشينکف» يک قدم از «گشت ارشاد» جلوتر است



کارگردان «کلاشينکف»، تازه ترين اثرش را در ژانر اجتماعي ساخته. اين فيلم همانقدر که طرفدار دارد؛ منتقد هم دارد اما سهيلي ميداند چگونه به منتقدانش پاسخ بدهد. ميگويد: گشت ارشاد باعث محافطهکاريام نشد. کلاشينکف را ساختم تا از گشت ارشاد بهتر باشد.
سهيلي معتقد است فيلم جديدش به لحاظ مضموني هيچ ربطي به فيلمهاي قبلياش ندارد اما چون در ژانر اجتماعي ساخته شده؛ شبيه به ساير آثارش است.
سهيلي درباره شباهت «کلاشينکف» به ساير آثارش ميگويد: کلاشينکف به هيچکدام از فيلمهاي قبلي ام شبيه نيست. ولي از يک نظر به همه آنها ميتواند شبيه باشد. آن هم اينکه به مسايل اجتماعي ميپردازد و از اين نظر شبيه گشت ارشاد و مردي از جنس بلور است ولي شباهتهاي عمدهاي به هيچکدام از فيلمهايم ندارد.
او ادامه ميدهد: جدا از تم اجتماعي فيلم يک رگه طنز و يک رگه مذهبي در اين فيلم لحاظ شده. در واقع ميشود گفت کلاشينکف يک فيلم اجتماعي همراه با طنز است که با رويکرد ديني تصوير شده است.
سهيلي درباره اينکه معمولا فيلمسازها در ايران بعداز يک فيلم جنجالي؛ يک فيلم آرام و بيسر و صدا ميسازند، ميگويد: من اصلا دنبال اين نيستم که فيلم آرام يا جنجالي بسازم. دنبال اين هستم که فيلم بهتري بسازم. حالا اين فيلم امکان دارد خيلي آرامتر باشد. امکان هم دارد به اندازه گشت ارشاد جنجالي باشد. امکان هم دارد بيشتر از گشت ارشاد جنجالي بشود اما اينها مهم نيست. مهم اين است که فيلمنامه درست و ساخت بهتر و فيلم کاملتر و خوش ساختتر از فيلمهاي قبليام باشد.
سهيلي درباره اينکه چقدر اتفاقاتي که براي گشت ارشاد افتاد؛ روي کلاشينکف تاثير گذاشت؛ ميگويد: قطعا تاثير دارد. نه از آن جنبه که من محافظهکار يا ملاحظهکار بشوم يا ترسو بشوم و عقبنشيني کنم. ولي از اين نظر که مصر باشم فيلمي از نظر قد و قواره بالاتر و رشيدتر و بهتر از گشت ارشاد باشد، قطعا اتفاقات گشت ارشاد من را به اين سمت ميبرد.
او درباره رضايت از فيلمش ميگويد: هر کارگرداني بعد از اينکه فيلمش را ميبيند ميگويد مثلا اينجاي فيلم ميتوانست بهتر دربيايد و من هم از اين قانون جدا نيستم ولي از کليت فيلم راضي هستم و فکر ميکنم همانطور که همواره علاقهام به سمتي ميرود که يک پله از فيلم قبليام بالاتر باشد؛ قطعا سعي خواهم کرد در فيلمهاي بعدي پيشرفت داشته باشم و مخاطب هم آن را حس کند.
او درباره استفاده از رضا عطاران در تيزرهاي تلويزيوني حالآنکه حضور بسيار کوتاهي در فيلم دارد و انتقادهاي وارد به آن؛ ميگويد: برخي گفتند چرا سهيلي از عطاران در تيزرهايش استفاده کرده است، من هم پاسخ دادم مگر عطاران در فيلم من بازي کرده است؟! اين دوستان به واقع معناي تيزر را نميدانند. تيزر تلويزيوني بايد جامع و کوتاه باشد و بتواند تماشاگر را مجاب کند که به سالن سينما بيايد. من هم اين تيزر را صلاح دانستم که از تلويزيون پخش کنم که از انتخاب آن هم راضي هستم.
اين کارگردان درباره اقبال عمومي از فيلمش هم ميگويد: متاسفانه اين روزها سينماها فروش خوبي ندارند اما من اميدوارم اين فيلم بتواند نظر تماشاگران را جلب کند و آنها را به سالنهاي سينما بکشاند.
سهيلي درباره استفاده از استارها و بازيگراني که ضامن فروش فيلم هستند نيز ميگويد: بازيگراني هستند که مردم آنها را دوست دارند و حاضرند هزينه کنند و آنها را بر پرده سينما ببينند؛ اين مسئله خيلي هم خوب است و در تمام دنيا وجود دارد اما من به فراخور نقشهاي فيلمنامهام بازيگران را انتخاب ميکنم و به صرف اينکه بازيگر کليشه هستند؛ آنها را براي کارهايم برنميگزينم.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
سازنده قيصر 73 ساله شد!



برگزارکنندگان شانزدهمين جشن سينماي ايران در آخرين روز افطار ماه مبارک رمضان، تولد 73 سالگي مسعود کيميايي را جشن گرفتند.
به گزارش باني فيلم، مراسم تولد مسعود کيميايي کارگردان پيشکسوت سينماي ايران 6مرداد ماه در خانه سينما با حضور محمدبزرگ نيا دبير شانزدهمين جشن سينماي ايران، مازيار ميري مدير اجرايي، فرهاد توحيدي رئيس هيات مديره خانه سينما، اعضاي شوراي سياستگذاري جشن، داوران جشن و تعدادي از هنرمندان در خانه سينما برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم پس از حضور مسعود کيميايي، محمد بزرگ نيا دبير شانزدهمين جشن سينماي ايران گفت: مسعود کيميايي کارگردان ارزشمندي است که با فيلمهايش ما عاشق سينما شديم و به سينما آمديم. امروز زادروز اين کارگردان بزرگ سينماي ايران است.
در ادامه عليرضا زرين دست مدير فيلمبرداري سينماي ايران افزود: خيلي سخت است درباره کيميايي صحبت کنيم. چون او يکي از بدعت گذاران سينماي قبل و بعد از انقلاب است. سينما ما در يک دوره اي با ساموئل خاکچيان مشخصه داشت. پس از او با کيميايي يک تم استثنائي در اين سينما شکل گرفت. اين تم رفاقت بود که پايه گذار آن مسعود کيميايي است. ما اين رفاقت را مديون کيميايي هستيم. اميدوارم اين رفاقت ادامه داشته باشد و سالهاي سال شاهد ان باشيم.
مسعود کيميايي نيز در ادامه بيان کرد: ممنون از خانه سينما و از همه شما که هستيد. من اينجا پر از خاطره هستم. با نعمت حقيقي اينجا کار مي کرديم. خيلي خوشحالم بين شما هستم. آرزويم اين است که پابرجا باشد و اين نفس هاي دوستي و عاشقانه هميشه با هم باشد.
در ادامه يک عکس يادگاري با امضا داوران و برگزارکنندگان جشن سينماي ايران به اين کارگردان اهدا شد و پس از آن جواد طوسي منتقد سينما يادداشتي را قرائت کرد.
فرهاد توحيدي رئيس هيات مديره خانه سينما نيز گفت: کيميايي استاد سينماي داستانگوست. او جز معدود فيلمسازاني است که صاحب امضاست. سينماي ايران بزرگاني همچون کيميايي، ناصر تقوايي، عباس کيارستمي، بهرام بيضايي و داريوش مهرجويي دارد که اميدوارم هميشه سايه آنها روي سر سينماي ايران مستدام باشد. در پايان اين مراسم نيز همه مدعوين و داوران جشن سينماي ايران با استاد کيميايي عکس يادگاري گرفتند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
صفحه  صفحه 38 از 58:  « پیشین  1  ...  37  38  39  ...  57  58  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA