انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 40 از 58:  « پیشین  1  ...  39  40  41  ...  57  58  پسین »

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران


زن

andishmand
 
شيريني شخصيت عطاران تلخي «کلاشينکف» را خنثي مي‌کند


کارگردان «کلاشينکف» از دوست داشتني بودن کاراکتر رضا عطاران در اين فيلم گفت.



سعيد سهيلي کارگردان سينما در گفتگو با خبرنگار سينما باشگاه خبرنگاران گفت: فيلم «کلاشينکف» يک فيلم اجتماعي است و نام کمدي را نميتوان بر آن گذاشت، اما شيريني شخصيت عطاران در اين فيلم تلخياش را خنثي ميکند، چون در هر صورت شخصيت عطاران دوست داشتني است.

سهيلي در ادامه افزود: فروش فيلم تا امروز که بسيار خوب بوده و مسلما روز به روز بيشتر و بهتر هم ميشود، استقبال مردم باعث فروش فوق العاده فيلم شده است. من براي تمام فيلمهاي روي پرده چنين استقبالي را آرزو ميکنم و اميدوارم تمامي آنها در گيشه موفق باشند.

اين کارگردان درباره رضا عطاران به عنوان نقطه عطف فيلمهاي اخير سينماها گفت: البته که هنرمندان محبوب مردم موجب استقبال آنها از فيلم ميشود، اما موضوع و قصه فيلمها هم بايد براي مردم جذاب باشد و تنها يک بازيگر نميتواند به تنهايي موجب استقبال از فيلم شود، مردم بايد فيلم خوب را بشناسند تا براي تماشاي آن به سينما بروند.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 
بازیگر سینما: کسی نمی‌خواهد حتی در خانه‌اش کارگری کنم

http://postimage.org/
مرداد بود که خبری مبهوت‌کننده روی خروجی یکی از خبرگزاری‌ها قرار گرفت: «زندگی ثریا حکمت در گوشه خیابان.» انتشار این خبر خیلی‌ها را به فکر فرو برد و بسیاری را هم آزرد. با این حال این حقیقت تلخی است که این روزها زیاد درباره آن می‌شنویم. زیاد می‌شنویم که فلان بازیگر سر از خانه سالمندان درآورده، آن یکی پایش به مراکز اعصاب و روان بازشده و دیگری می‌خواهد در خیابان، چادر بزند. معضل معیشت هنرمندان در دوران بازنشستگی و در دوران افول ستاره بخت بازیگری‌شان، قصه‌ای قدیمی است که خیلی‌ها با آن دست به گریبانند.
جام جم سرا: ماجرای ثریا حکمت به نوعی تلنگری است به مسوولان و نهادهای مرتبط که علاج واقعه را قبل از وقوع بکنند. گفت‌وگوی پیش‌رو هر چند بهانه‌اش انتشار همان خبر است اما در دل خود نقاط تلخ دیگری هم دارد؛ نکاتی که حکمت خیلی از آنها را درددل‌گونه بیان کرد. آن خبر را پیشتر، جام جم سرا نیز منتشر کرد که برای اطلاع از آن می‌توانید از بخش اخبار مرتبط در سمت بالا/چپ صفحه یا کلیک روی عنوان «بازیگر سینما: پولی ندارم، ۳ روز در چادر زندگی کردم!» بخوانید. در این مصاحبه نیز از بخشهایی که بیشتر موضوعاتی در حیطه خاص سینما را دربرداشته کاسته شده و قسمتهایی در ادامه نقل شده است که احوال شخصی و خانوادگی و اوضاع کنونی زندگی ثریا حکمت را بیان کرده است:

بهتر است از زمانی که وارد سینما شدید شروع کنیم؟

سال۵۳ بود. من در دبیرستان امیرکبیر درس می‌خواندم که کنار تالار فرهنگ بود و از طرف مدرسه در تالار فرهنگ تئاتر بازی می‌کردیم. اما آقای مطلبی مرا در خیابان دید. گویا برای فیلمی دنبال یک زن کرد می‌گشتند که چشم‌وابرو مشکی باشد و از من پرسید: دوست داری در فیلم بازی کنی؟ من هم عاشق این کار بودم و قبول کردم، البته گفتم هنوز درسم تمام نشده و گفتند در تعطیلات تابستان فیلمبرداری می‌کنیم.

بدون تجربه بازیگری چطور رفتید جلو دوربین؛ آن هم برای نقش اول؟

یادم هست روز اول فیلمبرداری در اولین صحنه سیلی خوردم، چون جلو دوربین شوکه شده بودم. بعد از آن کمی به خودم آمدم و کار را شروع کردیم. بعد از فیلم اول ازدواج کردم اما زندگی کوتاهی داشتیم. وقتی فیلم «ناجورها» به نمایش درآمد از هم جدا شدیم چون خانواده همسرم خیلی مذهبی بودند و شغل من را نمی‌توانستند قبول کنند. من عاشق بازیگری بودم حتی دوسال هم در رشته تئاتر دانشگاه رفتم که انقلاب شد و دانشگاه‌ها تعطیل شدند... دیگر دوست نداشتم کار کنم. بعدها فیلمی را کارکردم که نوعی ترور حرفه‌ای برایم بود.
کارگردان مرا خرد کردند؛ برای یکی از نقش‌های اصلی مرا صدا کردند، اما یک سکانس بیشتر به من ندادند. به نوعی مرا تحقیر کردند. در سریالی هم همین‌طور بود. همه ادعا می‌کردند ما شما را دوست داریم ولی نمی‌دانستند با این کار مرا نابود می‌کنند، بعد از آن فیلم دیگر من هیچ پیشنهادی نداشتم.

چرا قبول کردید که فقط یک سکانس بازی کنید؟

به‌خاطر نیاز مالی. همه وقتی به موقعیتی می‌رسند دیگران را فراموش می‌کنند. فلانی که سر سریالی دایم تماس می‌گرفت و از من تقدیر می‌کرد. الان جواب سلامم را هم نمی‌دهد.

واقعا جواب سلامتان را نمی‌دهند!

چرا... . جواب که می‌دهند. منظورم این است که دیگر مثل قبل نیستند.

جوان‌های دیگری هم بودند که کارهای اولشان با شما بود مثل بهرام رادان و امین حیایی و... .

امین خیلی بچه باادبی است و حقش است موفق باشد ولی امین نمی‌توانست برای من کاری کند. امین را من وارد این کار کردم. سرباز بود. دانشجو هم بود، او را به آقای اصغر هاشمی معرفی کردم و خیلی او را پسندید، چون خوش‌سروزبان بود. در خیابان خیلی‌ها برای بازیگری به من رجوع می‌کردند. یکی از بازیگران مرد، مقابل بیمارستان ساسان جلوی مرا گرفت و از من خواست که کاری کنم که وارد سینما شود. چون در دهه‌های۶۰ و ۷۰ من جزو بازیگران پرکار بودم.

زمانی که کار می‌کردید و مطرح بودید درآمدتان خوب بود؟

مثل الان نبود که دستمزدها میلیونی باشد. بالاترین دستمزد من در ماه‌پیشونی ۸۰۰هزارتومان بود.

همیشه نقش خانم‌های شیک و ثروتمند را بازی کرده‌اید. آن زمان وضع زندگی واقعی و شخصی‌تان چطور بود؟

ما در محله گیشا زندگی می‌کردیم. پدرم در گیشا ساخت‌وساز می‌کرد.؛ پدرم ورشکسته شد و زندگی‌اش را باخت. زمانی که من سریال «خانه‌به‌خانه» را به کارگردانی آقای کیانوش عیاری بازی می‌کردم خانه‌ام فرمانیه بود. یادم هست آقای عیاری، امین تارخ را دعوت کرد و گفت: «اگر می‌خواهی یک بازی عالی ببینی باید بیایی و بازی حکمت را ببینی.» سال ۷۵ بود. هم زمان سریال «امام‌علی» هم پخش می‌شد و باز از بین زنان من برای بازی در سریال «خانه‌به‌خانه» و شهره لرستانی به‌خاطر بازی در سریال «امام‌علی» اول شدیم.

خانواده‌تان نمی‌توانست از شما حمایت کند؟

زمانی که وارد سینما شدم خانواده و اقوامم مرا طرد کردند. چون مذهبی بودند و دوست نداشتند من فیلم بازی کنم. همسرم هم سال۵۹ وقتی بار‌دار بودم مرا ترک کرد و به آمریکا رفت؛ من ماندم و دخترم و دیگر هم ازدواج نکردم.

بعد که معروف شدید با پدر و مادرتان ارتباط برقرار نکردید؟

نه، یک برادر دارم که گاهی اوقات تلفن می‌کند، البته بعد از انقلاب و قبل از اینکه پدر و مادرم فوت کنند آنها را دیدم و ارتباطمان بیشتر شد.

کسانی که از قبل در سینما می‌شناختید هم کاری برایتان نکردند...

بیشترشان مهاجرت کردند و کسانی هم که بعد با آنها آشنا شدم مثل بهاره رهنما، مهناز افشار و بهنوش بختیاری به من کمک کردند.

بله، در تئاترشان از شما تقدیر کردند...

بعد از خبری که منتشر شد بهاره رهنما زنگ زد و گفت می‌خواهند از من تقدیر کنند؛ کاری که در اصل وظیفه خانه سینما بود. از همه جای دنیا، حتی از ده‌کوره‌های شهرستان‌های دور در ایران با من تماس گرفتند بجز خانه سینما و انجمن بازیگران. سینما خیلی بی‌رحم است. به نظرم فقط باید به چشم شغل دوم آن را دید یا اینکه پیه خیلی چیزها را به تن مالید... .

در دولت قبل شما برای حقوق حرفه‌ای‌تان به ارشاد یا جای دیگری مراجعه کردید؟

بله، وقتی که سکته مغزی کرده بودم؛ چون قدرت تکلم و حرکتم را از دست داده بودم که بعد به کمک دخترم بهتر شدم.

کی؟

تقریبا شش‌سال پیش. دقیق یادم نیست... . به هر حال به وزارت ارشاد رفتم. بعد از آن زمانی هم که به‌خاطر وضعیت بد روحی و معیشتی خودکشی کرده و در بیمارستان بستری بودم ارشاد به من کمک کرد.

چرا قبل از این وضعیت به ارشاد مراجعه نکرده بودید؟

قبل از آن هم رفته بودم و به من یک مقدار کمک کرده بودند.

چه کمکی؟

الان هم وزارت ارشاد کمک کرده است اما در نهادی گفتند: «به شما قبر هم تعلق نمی‌گیرد.» گفتم: من قبر نمی‌خواهم. تا وقتی ما زنده هستیم باید به فکر ما باشید. تنها من نیستم، خیلی از هنرمندان وضعیت مرا دارند.

اولین مراجعه کی بوده برای مشکلاتتان؟

۱۰سال است مشکل دارم و دایم به مراجع مختلف مراجعه می‌کنم و به صندوق کمک به هنرمندان هم مراجعه کردم. دوبار از طرف صندوق هنرمندان به من وام دادند که نتوانستم پرداخت کنم. و دوسال پیش هم پنج‌میلیون‌تومان وام دادند. و از همان زمان هم ماهی ۳۵۰هزارتومان می‌دهند و ۱۸۰هزارتومان هم طرح تکریم می‌گیرم.

بیمه تامین‌اجتماعی نیستید؟

چون سنم بالا بود مرا بیمه نکردند. خانم مریلا زارعی، علی دهکردی و هدیه تهرانی هم در این سال‌ها به من کمک کردند.

چرا زودتر این مشکلاتتان را رسانه‌ای نکردید؟

پنج‌سال پیش هم این معضل را رسانه‌ای کردم.

کجا؟ چه رسانه‌ای؟

خبرگزاری ایسنا.

پس چرا توجهی نشد؟

برای اینکه یک‌خبر کوتاه بود.

فکر کنم به‌خاطر اینکه در خبر اخیر گفته بودید می‌خواهید در خیابان چادر بزنید اینقدر بازتاب داشته... .

شاید. به‌هرحال باید محل سکونت ما را تامین می‌کردند... .

بعد از انتشار خبر چه شد؟

از خانه سینما تماس گرفتند که آقای عسگرپور را ملاقات کنم ولی گفتم آن زمان که وقت ملاقات می‌خواستم هنوز آبرویم نرفته بود. سخت است در خبرگزاری اعلام کنند که چقدر به من کمک شده. ارشاد ۱۵میلیون‌‌تومان پول به من داد.

چرا گذاشتید این مبلغ رسانه‌ای شود؟

به من گفتند اگر اعلام نکنید ممکن است همه تصور کنند صدمیلیون‌تومان پول به من داده‌اند!

الان ۱۵میلیون دادند؟

بله، به‌اضافه هزینه درمان دندان‌هایم که یک دکتر قبول کرده این کار را انجام دهد، البته هفت‌میلیون می‌شود که دومیلیون می‌گیرد و ارشاد آن را می‌پردازد. قبلا یک‌بار آقای انتظامی با آنکه حالشان خیلی مساعد نبود مرا برد دندانپزشکی خودش که تخصصش گذاشتن دندان نبود و نتوانست کاری کند. استاد خیلی همیشه به من لطف داشتند من نمی‌دانم چطور بزرگواری‌شان را با کلمات بیان کنم. بعد از انتشار خبر، اولین‌نفری بودند که تماس گرفتند و از دخترم پرسیدند: الان کجایید؟ بگو مادرت الان کجاست؟ آنقدر عصبی شده بودند که فکر می‌کردند ما در چادریم. صدایشان می‌لرزید.

الان با این ۱۵میلیون‌تومان مشکلاتتان حل شده؟

الان پول پیش خانه‌ام را داده‌ام، اما سال دیگر چه‌کار کنم؟! این مشکل باید از ریشه حل شود در غیر این صورت سال بعد هم وضعیت همین است. دلم می‌سوزد وقتی می‌بینم در جایی زندگی می‌کنیم که می‌توان یک‌نفر را یک‌شبه از اوج به قعر کشاند و خرد کرد و برعکس.

در چه شرایطی تصمیم گرفتید تمام این مسایل را رسانه‌ای کنید؟

در سال‌های گذشته من با کمک بعضی‌ها و وام و... به سختی اجاره خانه‌ام را داده‌ام. سه‌، چهارماه است من دنبال پول پیش و دایم در رفت‌وآمد بودم که کارم به مطبوعات کشیده نشود. وقتی همه جوابم کردند، تصمیم به این کار گرفتم چون دوسال پیش هم وقتی ارشاد به من وام داد گفت این آخرین کمک ماست. من هم دیگر آنجا نرفتم و بعد از انتشار خبر گفتند نامه بنویسم برای وزیر ارشاد که خیلی زود پیگیری شد. یعنی نامه را دستی بردند. من اگر نمی‌توانستم پول پیش خانه را بدهم باید از دخترم جدا می‌شدم. مونا را باید می‌گذاشتم خوابگاه. دیگر توان اجاره‌دادن را نداشتم. برای جدانشدن از دخترم این کار را کردم. این فقط مشکل من نیست. باید کاری می‌کردم تا به یاد هنرمندانی که در این وضعیت هستند، بیفتند. دیگر دوست ندارم اینجا بمانم می‌خواهم از ایران بروم.

با چه پشتوانه‌ای؟

آنجا کارگری می‌کنم، چون اینجا زمانی بازیگر نقش اول فیلم‌ها بودم، اینجا کسی قبول نمی‌کند بروم خانه‌اش کارگری. خسته شدم از این مصاحبه‌ها، حرف‌ها و نگاه‌های مردم.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
رز رضوی ازدواجش با شریفی نیا را تکذیب کرد

رز رضوی با انتشار متن زیر در صفحه شخصی اش خبر ازدواجش را تکذیب کرد.
به گزارش «تیک»، رز رضوی بازیگر سینما، تلویزیون در ۲۱ آبان ۱۳۶۱ در تهران متولد شد.مترجم زبان اسپانیایی است و چند کتاب هم ترجمه کرده که هنوز فرصت چاپشان را پیدا نکرده ، سالهاست که دوست صمیمی مهراوه شریفی نیاست و معتقد است خیلی چیزها را از او یاد گرفته است.
تا قبل از فیلم ملودی به کلاس بازیگری نرفته اما بعد از آن یک دوره کلاسهای آقای سمندریان را گذرانده است. از مجموعه آثار او می توان به سریالهای مختارنامه، کلاه پهلوی، ملکوت، تبریز در مه و فیلم های بیداری رویاها ، ملودی و دعوت اشاره کرد.
رز رضوی با انتشار متن زیر در صفحه شخصی اش خبر ازدواجش را تکذیب کرد.



http://postimage.org/app.php
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
گوهر خیراندیش و دخترش همبازی شدند

http://postimage.org/
گوهر خیراندیش و دخترش در سریال تاریخی «معمای شاه»،همبازی شدند.
به گزارش «تیک»، این روزها گروه تولید مجموعه تلویزیونی «معمای شاه» به کارگردانی و نویسندگی محمدرضا ورزی و تهیه‌کنندگی علی لدنی،با پایان ضبط سکانس های مربوط به قسمت های تاریخی در مجموعه کاخ های سعدآباد، مشغول ضبط تصاویر بخش های داستانی در شهرک سینمایی غزالی است.
بخش های داستانی در دکورهای خیابان و میدان منیریه و منزل دکتر احمد وزیری با بازی سعید نیکپور و پسرش محمود با بازی امیر یل ارجمند ضبط می‌شود. گوهر خیر اندیش نیز در نقش زنی به نام طوبی با دخترش آزاده اسماعیل خانی در نقش نور آفاق که دختر طوبی است، همبازی شده اند.همچنین یوسف صیادی در نقش جوانی به نام امیر مسعود از دیگر بازیگران بخش داستانی هستند که جلوی دوربین هم رفته اند. دو بازیگر شاخص و پیشکسوت نیز بزودی به این پروژه خواهند پیوست.
ورزی درباره نخستین همکاری اش با خیراندیش اظهار داشت :«خانم خیر اندیش بازیگر توانایی هستند و ما برای این نقش پیچیده و دشوار،نیازمند به حضور چهره ای حرفه ای بودیم که درک بالایی نیز از نقش داشته باشد.وقتی هم که او جلوی دوربین رفت،دقیقا بازی خیره کننده ای که متناسب با فضای داستان بود ارائه داده که ما را به نتیجه مطلوب رسانده است.ضمن اینکه تعهد او در کار بسیار خوشحال کننده است و در کل به نظرم بازیهای این سریال با توجه به حضور چهره های مطرح، جزو شاخصه های اصلی آن هستند».
به گفته ورزی،این سریال از دی ماه سال 91 کلید خورده و تاکنون بیش از 65 درصد آن جلوی دوربین رفته است. تصاویری که این روزها جلوی دوربین میروند،مربوط به بخشهای کسری 20 قسمت نخست هستند و فیلمبرداری طبق برنامه ریزی ها در حال انجام است. تدوین همزمان سریال نیز توسط احسان جعفری ادامه دارد. خبر دیگر درباره این پروژه، حضور سالار عقیلی و امیر یل ارجمند در استودیو پاپ است که دو ترانه برای تیتراژهای اول و آخر سریال خواندند. این ترانه ها با آهنگسازی بابک زرین و براساس اشعاری از افشین یداللهی ضبط شدند. «معمای شاه» در 60 قسمت 60 دقیقه‌ای به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا ورزی روایت زندگی محمدرضا پهلوی از زمان بازگشت او از سوییس در سال 1315 تا زمان مرگ است و در درجه کیفی سریال‌های الف ویژه صدا وسیما برای پخش از شبکه یک قرار دارد
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
حضور بازیگر ایرانی در هالیوود در نقش خواننده آمریکایی

http://postimage.org/

جام جم: از علاقه حسام نواب صفوی به الویس پریسلی خواننده مشهور آمریکایی بارها و بارها گفته ایم . شباهت ظاهری این بازیگر سینمای ایران به این خواننده آمریکایی شاید یکی از دلایل علاقه او باشد اما حالا او خبری را منتشر کرده که می تواند خبر مهمی برای سینمای ایران باشد.
حسام نواب صفوی که پیش از این عکس های فراوانی از او و مجسمه الویس پریسلی منتشر شده بود و او حتی بر سر مزار این خواننده نیز عکس یادگاری دارد در صفحه شخصی اش در فیس بوک نوشته است که قرار است در فیلم زندگی این خواننده آمریکایی که در هالیوود در حال تولید است همکاری کند.
او نوشته :‌ «همکاری حسام نواب صفوی با باز لورمن کارگردان فیلم زندگی الویس پریسلی ، محصول کمپانی برادران وارنر وارد مرحله نهایی شد.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
سر تراشیده بازیگر زن دلیل توقیف فیلم شیفتگی است

http://postimage.org/
در پی جلوگیری از اکران فیلم " شیفتگی" به کارگردانی علی زمانی عصمتی که مجوز ساخت گرفته بود٬ عباس نادری دبیر شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی گفت که این فیلم به دلیل موهای تراشیده بازیگر زن‌ خود مجوز اکران نخواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران٬ ایسنا، آقای نادری گفت: "طبق نظر این شورا فیلم شیفتگی به دلیل موهای تراشیده بازیگر زن‌ خود از نظر قانونی و شرعی نمی‌تواند به این شکل مجوز اکران بگیرد."
این فیلم با بازی رویا تیموریان در جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد اما به دلیل حضور این بازیگر با موهای تراشیده در این فیلم هنوز مجوز اکران ندارد.
آقای نادری افزود: "نظر اعضای شورای پروانه نمایش بر این است که براساس مستندات و باورها، نمایش تصویر بازیگران زن بدون پوشش سر و با موی تراشیده حرمت شرعی دارد و به همین دلیل امکان اکران 'شیفتگی' با وجود شرایطی فعلی فیلم فراهم نیست."
حجاب برای بازیگران زن در فیلم‌هایی که در ایران تولید می‌شود الزامی است٬ اما پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ در چند مورد بازیگران زن با موی تراشیده رو به روی دوربین سینمای ایران حاضر شده‌اند.
فریماه فرجامی در سرب، خاطره حاتمی در قرنطینه، رویا نونهالی زندان زنان و بهناز جعفری در ۱۰+۴ با موی تراشیده و بدون حجاب دیده می شوند.
آقای نادری در پاسخ به این سیاست دوگانه گفت: " اعضای شورای پروانه نمایش معتقدند که تصمیم دوستان در شورای دوره‌های قبلی دارای اشکال بوده و درست نبوده است."
"در واقع برای اعضای فعلی شورای پروانه ساخت این قضیه کاملا واضح است و بسیاری از علما و مراجع هم نظر خود را به صراحت در این باره مشخص کرده‌اند و معلوم نیست چطور دوستان در دوره‌های قبل به چنین فیلم‌هایی مجوز نمایش داده‌اند."
اغلب مراجع تقلید شیعه در ایران سر با موی تراشیده را باعث منتفی شدن حکم حجاب نمی دانند.
از جمله آیت الله ناصر مکارم شیرازی که در این باره گفته است: "حجاب تنها مربوط به موی سر نیست، بلکه علاوه بر موی سر، خود سر را نیز باید بپوشانند."
آقای نادری با استناد به فتاوی مراجع تقلید گفت: " اگر پیش از این هر تصمیمی بر مبنای سند یا فتوایی صورت گرفته، فعلا ما آن‌ها را در دسترس نداریم، به همین دلیل نباید فقط به استناد اینکه قبلا فیلم‌هایی با چنین تصاویری پروانه نمایش گرفته‌اند، نظر خود را عوض کنیم."
کارگردان شیفتگی پیشتر در واکنش به عدم صدور پروانه نمایش فیلمش گفته بود: "اگر بخواهم برای نمایش فیلم کلاهی به صورت دیجیتال روی سر بازیگر بگذارم جدا از بحث هزینه‌ زیاد، باعث خراب شدن فیلم خواهم شد. ضمن اینکه در موقعیت‌هایی از فیلم 'شیفتگی' اصلا امکان کلاه بر سر گذاشتن بازیگر نیست، به همین دلیل ترجیح می‌دهم به جای خراب کردن فیلمم آن را به صورت محدود و مثلا در گروه 'هنر و تجربه' اکران کنم."
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
'امروز' به عنوان نماینده سینمای ایران در اسکار معرفی می‌شود

هیئت انتخاب فیلم‌های ایرانی برای معرفی به آکادمی علوم و هنرهای سینمایی (اسکار) نهایتا از میان ده فیلمی که به مرحله نهایی رسیده بودند، فیلم امروز ساخته رضا میرکریمی را به عنوان نماینده سینمای ایران انتخاب کرد.
امیر اسفندیاری، سخنگوی این هیئت گفت: "امروز به عنوان فیلمی ساخته یکی از کارگردانان شاخص نسل میانه پس از اکران موفق در ایران، در نمایش افتتاحیه بین المللی در جشنواره تورنتو نیز بازخوردهایی قابل تامل داشته است... که در نهایت اعضای هیئت با بررسی تمام جوانب، از میان گزینه‌های مذکور، فیلم امروز را برای معرفی به فرهنگستان علوم و هنرهای سینمایی برگزیدند."
این سومین بار است که فیلمی از رضا میرکریمی به عنوان نماینده سینمای ایران به اسکار انتخاب می‌شود.
دو سال پیش یه حبه قند ساخته دیگری از رضا میرکریمی برای معرفی به اسکار انتخاب شد، اما مسئولان سینمایی ایران نهایتا تصمیم گرفتند که اسکار را تحریم کنند و این فیلم را به آکادمی معرفی نکنند.
دلیل این تحریم از سوی محمد حسینی، وزیر ارشاد وقت اعتراض به ساخته شدن فیلمی توهین‌آمیز به پیامبر اسلام در آمریکا اعلام شد.
امروز داستان یک راننده تاکسی میانسال است که با زنی حامله و تنها که به او پناه آورده مواجه شده و تصمیم می‌گیرد او را به بیمارستان برساند.
پزشک و کارکنان بیمارستان پیشداوری‌هایی گوناگون در باره راننده و ارتباطش با زن دارند، اما در مقابل سوالات خود فقط با سکوت راننده روبرو می‌شوند.
پرویز پرستویی و سهیلا گلستانی بازیگران اصلی این فیلم هستند.
هیئت انتخاب فیلم‌های ایرانی ۵۸ فیلم به نمایش در آمده در ایران در یک سال گذشته را ارزیابی و در مرحله اول ده فیلم را برگزید.
این هیئت در مرحله نخست ۱۰ فیلم "آذر، شهدخت، پرویز و دیگران" به کارگردانی بهروز افخمی، "استرداد" به کارگردانی علی غفاری، "امروز" به کارگردانی رضا میرکریمی، "برف" به کارگردانی مهدی رحمانی،‌ "تنهای تنهای تنها" به کارگردانی احسان عبدی پور، "چ" به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا،‌ "خسته نباشید" به کارگردانی افشین هاشمی، "خط ویژه" به کارگردانی مصطفی کیایی، "زندگی مشترک آقای محمودی و بانو" روح الله حجازی و "سر به مهر" به کارگردانی هادی مقدم دوست را برای بررسی بیشتر انتخاب کرد.
در هیئت انتخاب فیلم های ایرانی حبیب احمدزاده نویسنده و استادیار دانشگاه، امیر اسفندیاری معاون بین الملل بنیاد سینمایی فارابی، احمد امینی کارگردان، آرش امینی مدیرکل امور بین الملل سازمان سینمایی، امین تارخ بازیگر، ایرج تقی پور تهیه کننده، پرویز شیخ طادی نویسنده و کارگردان، محمد باقر قهرمانی مدرس دانشگاه و مجید میرفخرایی طراح صحنه و لباس حضور دارند.
طبق مقررات آکادمی فیلم های معرفی شده برای این بخش باید حداقل هفت روز پیاپی از تاریخ اول اکتبر ۲۰۱۳ تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۴ در سینماهای آن کشور اکران شده باشند.
پیشتر چند متر مکعب عشق ساخته جمشید محمودی مشترک ایران و افغانستان به عنوان نماینده سینمای افغانستان انتخاب شده بود.


ده فیلم برگزیده مرحله اول

"آذر، شهدخت، پرویز و دیگران" به کارگردانی بهروز افخمی،
"استرداد" به کارگردانی علی غفاری
"امروز" به کارگردانی رضا میرکریمی
"برف" به کارگردانی مهدی رحمانی،
"تنهای تنهای تنها" به کارگردانی احسان عبدی پور
"چ" به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا،
"خسته نباشید" به کارگردانی افشین هاشمی
"خط ویژه" به کارگردانی مصطفی کیایی
"زندگی مشترک آقای محمودی و بانو" روح الله حجازی
"سر به مهر" به کارگردانی هادی مقدم دوست


سینمای ایران و اسکار

دایره مینا ساخته داریوش مهرجویی محصول سال ۱۳۵۶ نخستین نماینده سینمای ایران بود که به آکادمی معرفی شد.
بیش از یک دهه پس از انقلاب دوباره روند معرفی فیلم های ایرانی به آکادمی از سر گرفته شد و فیلم هایی چون زیر درختان زیتون، بادکنک سفید، گبه، بچه های آسمان، رنگ خدا، زمانی برای مستی اسبها، باران، من ترانه ۱۵ سال دارم، نفس عمیق، لاک پشت ها پرواز می کنند، خیلی دور خیلی نزدیک، کافه ترانزیت، میم مثل مادر، آواز گنجشک ها، درباره الی، بدرود بغداد، جدایی نادر از سیمین و گذشته به آکادمی معرفی شدند.
اما بزرگترین موفقیت سینمای ایران در آکادمی به سه سال پیش باز می گردد که فیلم جدایی نادر از سیمین، ساخته اصغر فرهادی به عنوان اولین فیلم ایرانی توانست نخستین اسکار را در بخش بهترین فیلم غیر زبان انگلیسی برای سینمای ایران به ارمغان آورد.
این فیلم علاوه بر نامزدی در این بخش، برای دریافت اسکار بهترین فیلمنامه غیراقتبخ
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
حاتمی‌کیا خواستار برخورد مسئولان سینمایی با کیارستمی شد.

کیارستمی پیرامون جنگ انتقاد کرد. کیارستمی در گفت‌وگویی از تبلیغات سینمایی به منظور تهییج جوانان برای شرکت در جنگ و کشته شدن آنان انتقاد کرده بود.
ابراهیم حاتمی‌کیا، کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس پس از آنکه در جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت جایزه بهترین کارگردانی را از آن خود کرد پشت تریبون رفت و به شدت از همکار خود عباس کیارستمی، کارگردان سرشناس سینمای ایران انتقاد کرد.
حاتمی‌کیا در این مراسم (۳ مهر/ ۲۵ سپتامبر) مدعی شد که کیارستمی پیرامون جنگ "حرف‌هایی زده و شهدا را افرادی دانسته که قربانی جنگ شده‌اند."
استناد حاتمی‌کیا به مصاحبه‌ای است که کیارستمی ماه‌ها پیش در دانشگاه سیراکیوز آمریکا با دانشجویان داشته است. در این مصاحبه کیارستمی می‌گوید: «یک هفته قبل از اینکه اینجا بیایم یکی از فیلمسازانی که سال‌ها فیلم جنگی ساخته، فیلم‌های پرهزینه جنگی و البته با مخاطب کمتر- برای اینکه مخاطب ایرانی دیگر حوصله جنگ نداشت، بنابراین [ایشان] بودجه‌های خیلی سنگین می‌گیرد و فیلم‌های جنگی می‌سازد- گوش من رو پیچانده بود که زمانی که ما داشتیم می‌جنگیدیم کیارستمی داشت دنبال دفترچه دوستش می‌گشت.»
حاتمی‌کیا ضمن حملات شدید به کیارستمی وی را "عزیر کرده‌ای از سینمای ایران" نامید که همواره مورد "حمایت وزارت خارجه بوده" است . حاتمی‌کیا از وزیر ارشاد، رئیس سازمان سینمایی و دیگر مسئولان ارشد سینمای ایران خواست که با سخنان کیارستمی برخورد کرده و مواضع خود را در قبال چنین اظهاراتی بیان کنند.
حاتمی‌کیا که خود را از جمله کارگردان "معتقد به ارزش‌های جمهوری اسلامی" می‌داند با لحن کنایه‌آمیزی در باره کیارستمی گفت: «به هر حال این کارگردان، عزیزکرده جشنواره‌های خارجی است و پرچم ایران را با افتخار بالا برده است. دستش درد نکند، اما آنچه در حال حاضر درباره شهدا گفته غیرقابل چشم‌پوشی است.»
کیارستمی درباره فعالیت‌های هنری خود در دوران جنگ می‌گوید: «خانه دوست یکی از پربیننده‌ترین فیلم‌هایی بود که من ساختم، درواقع همه جای دنیا آن را می‌شناسند. خانه دوست ماندگار شد چون راجع به یک ارزش انسانی صحبت می‌کرد. اما فیلم‌های تو [حاتمی‌کیا] نماند چون تو راجع به یک پریودی از تاریخ ایران حرف زدی که تازه آن پریود هم به هیجان آورد بچه‌ها را. احمدپور[شخصیت اصلی فیلم خانه دوست کجاست؟] رفت پس داد دفترچه را، اما تو به هیجان آوردی و احمدپورهای دیگر رفتند در جنگ و کشته شدند. و حالا پس از سال‌ها می‌شود راجع به آن‌ها فکر کرد که آن‌ها چطوری از بین رفتند، در یک جنگی که هیچ مفهومی نداشت.»
حاتمی‌کیا با اشاره به این بخش از سخنان کیارستمی تصریح کرد که "جریانی" در ایران وجود دارد که "نسبت به جنگ و دفاع مقدس بی‌تفاوت" است.
حاتمی‌کیا در بخشی از سخنان خود به دو دسته از فیلم‌سازان ایرانی حمله کرد، گروهی که به گفته وی "با آن طرف آب در ارتباطند و خدارا شکر همیشه دلارشان می‌رسد و مارکوپولو هستند و در آن سوی آب‌ها رنگ عوض می‌کنند و عکس‌های مختلف می‌اندازند." و گروه دوم که "سینمای تجاری" را نمایندگی می‌کنند و در پی کسب درآمد از راه فیلم‌سازی هستند.
حاتمی‌کیا خود را از جمله فیلم‌سازان ملی می‌داند که کارشان "زمان می‌برد و باید مصونیت و حوصله" داشته باشند.


واکنش رئیس سازمان سینمایی
حجت‌الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی که پیش از سخنرانی حاتمی‌کیا سالن جشنواره را ترک کرده بود، پس از رسانه‌ای شدن این حملات، درباره مصاحبه کیارستمی گفت: «از آن جایی که این صحبت‌های کیارستمی مال شش ماه قبل است و انتشار آن‌ها در هفته دفاع مقدس برای من جای سؤال دارد، بنابراین خواسته‌ام که متن کامل سخنرانی را برای من بیاورند تا پس از خواندن آن اظهار نظر کنم.»
رئیس سازمان سینمایی افزود: «تا آنجایی که بنده خبر دارم و با اهالی هنر و سینما در رشته های مختلف محشورم، دفاع مقدس خط قرمز همه است و من در همه اهالی سینما عشق به دفاع مقدس را در اوج می‌بینم.»
ایوبی در پایان گفت: «بنابراین در مورد خبرهایی که گاهی منتشر می‌شود چون من در صندلی پدری نشسته‌ام باید دقت بیشتر کنم و کامل و عین اخبار را ببینم و بررسی کنم. اما من به شما اطمینان می‌دهم سینمای ایران خودش را مدیون، وابسته و دلبسته دفاع مقدس می‌داند.»
حاتمی‌کیا در سخنان خود خطاب به ایوبی گفته بود: «آقای ایوبی، شما در جنگ بودید و بچه‌های جنگ و شهدا را می‌شناسید. از شما انتظار داریم در این باره به صراحت سخن بگویید.»
هر ساله در "هفته دفاع مقدس" که به مناسبت جنگ ایران و عراق برگزار می‌شود، سخنرانی‌ها و بر
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
برداشت عجیب رئیس دیوان عالی کشور از واژه «پریود» در سخنان کیارستمی

در حالیکه واکنش‌های دست اندرکاران سینما به اظهار نظر کیارستمی درباره سینمای جنگ و انتقاد حاتمی کیا از او ادامه دارد، رئیس دیوان عالی ایران واکنشی متفاوت در مقابل سخنان کیارستمی از خود نشان داده است.
به نوشته خبرگزاری ایسنا، حسین کریمی رئیس دیوان عالی کشور، عالی‌ترین نهاد قضایی ایران، در واکنش به استفاده از واژه «پریود» در سخنان عباس کیا رستمی گفت: «این تعبیر بی‌شرمانه که از سوی مغز متفکر مشروب‌خوار غرب‌گرای افتاده در داخل غرب اخیرا نسبت به دفاع مقدس بر زبان جاری شده و بنده از بیان آن خجالت می‌کشم، به نظرتان ناشی از چیست؟ کسی که دوران دفاع مقدس را به‌عنوان دوران پریود تاریخ ایران نام برده است، خود را دل در گرو عشق به ایران می‌داند، ولی این ملت را که هزاران شهید و جانباز دارد وقیحانه خطاب کرده است و در رسانه عمومی این تعبیر را به کار برده است. به نظرتان این طرز تفکر برخاسته از چیست؟»
عباس کیارستمی، کارگردان صاحب نام ایرانی، حدود ۶ ماه پیش، در جلسه پرسش و پاسخی در سیراکیوز آمریکا، با نقل کامنت یک کاربر اینترنتی که زیر متنی از حاتمی کیا نوشته شده بود، گفت: «که آن کاربر اینترنت نوشته بود فیلم‌های تو نماند چون تو راجع به یک پریودی از تاریخ ایران حرف زدی که جوانها را به هیجان آورد که به جبهه بروند». موضوع صحبت، مقایسه فیلم «خانه دوست کجاست» کیارستمی است و فیلم‌های حاتمی کیا که با موضوع‌ دوره جنگ ایران و عراق ساخته شده است. واژه پریود (Period) به معنی یک دوره زمانی است اما به نظر می‌رسد حجه الاسلام حسین کریمی، رئیس دیوان عالی کشور، برداشت متفاوتی از این واژه در سخنان عباس کیا رستمی داشته است.
او این پرسش را مطرح کرد که «منشاء این نوع برداشت از دفاع مقدس چیست» و گفت: «آیا این موضوع می‌تواند چیزی جز از خود بی‌خود شدن در برابر فرهنگ غربی باشد؟ بنده هشدار می‌دهم تا مراقب باشیم خدایی نکرده ما چنین جریانی را در کشور شاهد نباشیم.»
دیوان عالی کشور، عالی‌ترین مرجع قضایی ایران است که رئیس آن را رئیس قوه قضاییه تعیین می‌کند.
ابراهیم حاتمی‌کیا، کارگردان ایرانی در مراسم دریافت بهترین کارگردانی جشنواره فیلم مقاومت برای ساخت فیلم «چ»، گفته بود: «عزیز کرده‌ای حرف‌هایی زد و شهدا را افرادی دانست که قربانی جنگ شده‌اند...البته از قبل هم می‌دانستم که جریانی وجود دارد که نسبت به جنگ بی‌اعتنا است. ایشان عزیز کرده بودند و هستند. ایشان همیشه پرچم ایران را در جشنواره‌های خارجی بالا برده‌اند و دستشان درد نکند اما آنچه اکنون رخ داده میزان را به دست بچه‌ها و کسانی می‌دهد که باید متوجه برخی از امور باشند». او سپس از همه مسئولان به ویژه مسئولان دولتی خواسته بود که نسبت به حرفهای کیارستمی واکنش نشان دهند.
به دنبال آن، حجت الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی ارشاد، با بیان اینکه فیلم سخنان کیارستمی را دیده‌است گفت: «نکته‌ای که امروز همه اعلام می‌کنند این است که کیارستمی این حرف را از قول خودش زده است درصورتی که او فقط نظراتی را نقل قول کرده است. از رسانه‌ها می خواهم توضیح دهند که ایشان نقل قول کرده است و این صحبت بیان و نظر رسمی کیارستمی نیست.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کیارستمی: جنگ چیز بیهوده‌ای است

عباس کیارستمی در واکنش به حاتمی‌کیا می‌گوید نمی‌داند بابت چه چیزی باید پوزش بخواهد. او بر این موضع پای می‌فشارد که ایران درگیر جنگی بدون مفهوم شد. کیارستمی فیلم‌های جنگی ایرانی را هم کپی سخیفی از سینمای آمریکا می‌داند.
عباس کیارستمی، فیلمساز ایرانی پس از چند روز سکوت، پاسخ ابراهیم حاتمی‌کیا را داد و گفت از هیچ جنگی دفاع نمی‌کند. او در یک گفت‌وگوی مفصل یادآوری کرد که در زمان صلح چندان طرفدار حرف زدن در باره جنگ نیست.
متن این گفت‌وگو روز چهارشنبه ۹ مهر در خبرگزاری «ایلنا» منتشر شده و کیارستمی در آن کوشیده حساب فیلم‌ جنگی را از ایجاد هیجان کاذب، قهرمان سازی، ترویج خشونت یا دعوت به جنگ جدا کند. کیارستمی به صراحت گفته که «فیلم‌های جنگی ایرانی کپی‌برداری سخیف و پیش‌پا افتاده‌ای از سینمای آمریکا هستند که خودشان هم دیگر این فرمول‌های کهنه‌شده را کنار گذاشته‌اند.»
عباس کیارستمی در این گفت‌وگو ، توضیحات مبسوطی در باره دیدگاه فیلمسازی خود و دیدگاه فیلمسازی دیگران داده بی آن که پوزش بخواهد. این گفت‌وگوی تلفنی با حبیب احمدزاده، فیلمنامه‌نویس و فعال فرهنگی انجام گرفته است. کیارستمی می‌گوید قصد نداشت به اتهام‌ها اعتنایی بکند اما پاسخ احمد‌زاده را به این دلیل می‌دهد چون رزمنده جنگ بوده است.
عباس کیارستمی گلایه کرده که تلویزیون ایران با وجود دستگاه‌های ضابط دیگر، جو «تحریک‌کننده‌‌ای» علیه او به راه انداخته که علیه «یک حماسه بزرگ بشری» حرف زده است. او تکرار می‌کند که جنگ چیزی نیست که جهان طالب آن باشد و خودش هم از هیچ جنگی دفاع نمی‌کند.


بحثی که حاتمی‌کیا آفرید
موضوع به فضایی باز می‌گردد که با سخنان ابراهیم حاتمی‌کیا، سازنده فیلم «چ» در مراسم اختتامیه جشنواره «فیلم مقاومت» شکل گرفت. حاتمی‌کیا، کیارستمی را «عزیز کرده‌ای از سینمای ایران» و مورد حمایت همیشگی وزارت خارجه خواند و به این اعتراض کرد که چرا کیارستمی «شهدای جنگ را قربانی» نامیده است.
حاتمی‌کیا عنوان کرد که در سینمای ایران جریانی وجود دارد که نسبت به جنگ و دفاع مقدس بی‌تفاوت است. او این را هم گفت که محمد بهشتی، رئیس وقت سازمان سینمایی فارابی او را برای ساختن فیلم‌های جنگی به جنوب فرستاد، اما کیارستمی را روانه شمال کرد.
بحثی که حاتمی‌کیا به راه انداخت به حرف‌های شش ماه قبل کیارستمی در دانشگاه سیراکیوز آمریکا باز می‌گشت. اشاره او به شمال و جنوب هم پاسخی به انتقاد کیارستمی از رویکرد ایدئولوژیک خودش است. عباس کیارستمی در آوریل ۲۰۱۴ در باره حاتمی‌کیا گفته بود: «یکی از فیلمسازانی که سال‌ها فیلم جنگی ساخته، گوش مرا پیچانده بود که زمانی که ما داشتیم می‌جنگیدیم، کیارستمی داشت دنبال دفترچه دوستش می‌گشت.»
کیارستمی اضافه کرده بود که فیلم «خانه دوست کجاست» به دلیل صحبت پیرامون یک ارزش انسانی ماندگار شد اما فیلم‌های حاتمی‌کیا ماندگار نشدند چون راجع به یک پریودی از تاریخ ایران حرف زدند که بچه‌ها را به هیجان آوردند که رفتند در جنگ و کشته شدند؛ جنگی که هیچ مفهومی نداشت.»


تشدید اتهامات حاتمی‌کیا
حاتمی‌کیا در ادامه موج ایجاد شده پیرامون فیلمسازی جنگی و فیلم‌سازی جشنواره‌ای، به برنامه سینمایی «هفت» در تلویزیون سراسری ایران آمد و بار دیگر جریان روشنفکری در این سینما را مورد انتقاد قرار داد.
او در این برنامه که روز ۲۸ شهریور پخش شد گروهی از فیلم‌سازان ایرانی را «فیلم‌ساز جشنواره‌ای» خواند که «با آن طرف آب در ارتباطند همیشه دلارشان می‌رسد و مارکوپولو هستند و در آن سوی آب‌ها رنگ عوض می‌کنند و عکس‌های مختلف می‌اندازند»
در برابر فراخوان حاتمی‌کیا برای «برخورد» با کیارستمی، چند مقام فرهنگی و دولتی واکنش نشان‌ دادند. علی جنتی، وزیر ارشاد صحبت‌های کیارستمی در باره نامفهوم بودن جنگ را غیرقابل قبول خواند. حجت‌الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی کشور گفت کیارستمی در محافل خصوصی بارها و بارها تاکید کرده عاشق دفاع مقدس است و دوست دارد به شیوه خودش در این مورد فیلم بسازد.
محمدجعفر منتظری رئیس‌ دیوان‌ عدالت اداری نیز با سوءتعبیر از واژه "پریود" در سخنان کیارستمی، این عبارت را بی‌شرمانه خواند و آن را به مغز متفکر مشروب‌خوار غرب‌گرای افتاده درداخل غرب نسبت داد.
خود حاتمی‌کیا اما در ادامه این بحث، از سوی فیلمسازان دیگر مورد انتقاد قرار گرفته است. انتقادهایی از این جمله که بودجه‌های کلان دولتی می‌گیرد و فیلم گران می‌سازد و به دیگران امر و نهی می‌کند و میان هنرمندان تفرقه می‌اندازد.

---
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 40 از 58:  « پیشین  1  ...  39  40  41  ...  57  58  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA