ارسالها: 12930
#451
Posted: 10 Mar 2015 16:35
سرپناه برای زنان کارتنخوابِ شهر؛ بنیاعتماد جایزهاش را حراج کرد
رخشان بنیاعتماد، کارگردان سینمای ایران، آخرین جایزه بینالمللیاش را که برای فیلم «قصهها» دریافت کرده است، به منظور ساخت سرپناهی برای زنان بیپناه به حراج گذاشت.
به گزارش ایسنا، جایزه ویژه هیات داوران جشنواره «آسیاپاسفیک» که چند ماه پیش به خانم بنیاعتماد تعلق گرفت، در حراجی بینالمللی به معرض فروش گذاشته خواهد شد تا هزینه ساخت «خانه مهر» توسط یک موسسه خیریه برای زنان کارتن خواب شهر تهران تامین شود.
این کارگردان سینمای ایران که پیشتر و به هنگام سپردن جایزههای خود به موزه سینما، اعلام کرده بود که بعد از حیات، تمامی جوایزش به منظور تاسیس بنیادی برای حمایت از زنان آسیب دیده تحت نظارت فرزندانش "تندیس" و "باران" به فروش برسند، آخرین جایزه فیلم «قصهها» را به این موسسه خیریه اهدا کرد.
خانم بنیاعتماد دراین باره به خبرگزاری مهر گفت: «زمانی که جوایز سینمایی خود را به موزه سینما اهدا کردم، گفتم وصیت میکنم که این جوایز در یک حراج بینلمللی به فروش برسند تا بشود از این طریق بنیادی برای ایجاد سرپناه برای بیپناهان شکل بگیرد.»
کارگردان فیلم سینمایی «روسری آبی» همچنین اعلام کرد:« در تلاش هستیم تا مکانی را برای استقرار این جایزه آماده کنیم تا بتوانیم یک حراج مناسب در سطح بینالمللی برگزار کنیم و امیدوارم که این جایزه توسط ایرانیهای داخل یا خارج از کشور، خریداری شود.»
جایزه ویژه هیات داوران «آسیاپاسفیک» جدیدترین جایزه بینالمللی فیلم سینمایی «قصهها» است که به رخشان بنی اعتماد تقدیم شده است.
طی چند روز آینده این جایزه به مکان احداث «خانه مهر» منتقل خواهد شد تا در فروشی بینالمللی به بالاترین قیمت پیشنهادی به فروش رسیده و هزینه ساخت «خانه مهر» برای زنان بیسرپناه تامین شود.
فیلم سینمایی «قصهها» آخرین ساخته رخشان بنیاعتماد، با وجود داشتن پروانه نمایش، امکان اکران عمومی در سینماهای ایران را پیدا نکرده است. این فیلم از جمله آثاری است که کمیسیون فرهنگی مجلس ایران، در نامهای به وزارت ارشاد، خواستار توقیف و به نمایش درنیامدن آن شده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#452
Posted: 10 Mar 2015 23:00
اکبر عبدی در آمریکا برنامه اجرا می کند و شبکه های ماهواره ای پخش می کنند
مشرق نوشت:اکبر عبدی در تدارک اجرای برنامهای کمدی و گفت و گو محور در کشورهای آمریکا و کاناداست.
بینندگان شبکههای ماهوارهای فارسی زبان نیمه اول امسال شاهد حضور اکبر عبدی در شبکه PNTV بودند که در استودیوی برنامهای با نام «شانس من» حاضر شد.
پیش از او نیز چهرههایی چون حلیمه سعیدی، احمد پورمخبر در این برنامه دیده شدند. مسابقهای که ادعای اهدای جوایز چند میلیونی به بینندگان خود را دارد و حضور بازیگران ایرانی در استودیوی آن عجیب بود. به ویژه که حضار زن در استودیوی این برنامه بیحجاب بودند و همین مسئله موجب طرح انتقادهایی نسبت به بازیگرانی شد که در آن شرکت کرده بودند.
اکبر عبدی پس از دریافت رقم قابل توجهی که بابت شرکت در مسابقه شبکه ماهواره ای مذکور به دست آورد و تجربه شیرین این پول، در صدد است برنامه تاک شوی مشابهی را اجرا کند.
هنوز مشخص نیست که مهمانان او از میان چه اقشاری انتخاب خواهند شد، ولی بیشک نفس حضور کمدین با ذوق، بداهه پرداز و با تجربه روی صندلی اجرای چنین برنامهای جذاب است.
گفتنی است مسابقه شانس من در ترکیه روی آنتن میرود و عبدی نیز برای شرکت در آن عازم این کشور شده بود. او اواخر امسال در فیلم «آدم باش» مجید جوانمرد جلوی دوربین رفت که در جشنواره فیلم فجر امسال پذیرفته نشد.
در شرایطی که برنامههای ویژه تحویل سال 94 تلویزیون با توجه به شروط و ملاحظات تلویزیون اغلب خالی از مشکل نبود مجری جذاب و مناسب رنج میبرند، حضور اکبر عبدی در کسوت مجری برنامهای که قرار نیست از تلویزیون کشورمان پخش شود، خبری نا امید کننده به نظر میرسد.
عبدی آخرین بار اوایل پاییز امسال با سریال «معراجیها» (مسعود ده نمکی) روی آنتن شبکه یک دیده شد.
باید منتظر ماند تا خبر تازه ای از تاک شوهای این کمدین محبوب در آمریکا و کانادا برسد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#453
Posted: 11 Mar 2015 00:03
فیلم های خارجی در صداو سیما، چطور سانسور میشوند؟
ایران وایر - شیما شهرابی: مدت یک سال جدیدترین فیلمهای روز را به زبان اصلی میدیده و بعد فرمهای ویژه بازبینی را پر میکرده است. اگر فیلم فاقد خط قرمزهای صداوسیما و یا قابل سانسور بوده، توصیه به خریدنش میکرده و اگر غیرقابل سانسور، توصیه به نخریدن. او تحصیلات حوزوی دارد و حالا ملبس شده است اما سال ۹۰ که هنوز درگیر تحصیل بوده، این شغل را پیدا میکند.
قول میگیرد نامی از او در این گفتوگو نیاید؛ می خندد و میگوید: «من هنوز در ایران زندگی میکنم.» او حالا این شغل را کنار گذاشته اما تمام خطوط قرمز صداوسیما را حفظ است.
این کار از طریق یکی از آشنایانش که طرف قرارداد صداوسیما بوده، به او معرفی میشود: «صداوسیما حدود 30 نفر را که مورد تاییدش هستند، برای بازبینی فیلمها انتخاب میکند و بین آن ها یک مناقصه برگزار میشود. سپس چهار پنج نفری که قیمت کم تری برای بازبینی فیلمها پیشنهاد دادهاند، انتخاب میشوند و به صورت پیمانی کار را دست میگیرند. هر کدام از آن ها هم تیم خودشان را میسازند. صداوسیما فقط با آن ها طرف است و افرادی مثل من به صورت حق الزحمهای با پیمانکار طرف قرارداد صداوسیما کار میکنند.»
او از ویژگیهایی که برای افراد طرف قرارداد صداوسیما تعیین شده خبر ندارد و فقط به یک نکته اشاره میکند: «تا آن جا که من میدانم، اغلب کسانی که طرف قرارداد صداوسیما هستند، فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق هستند. دوست من هم دانشجوی این دانشگاه بود. او هرچند وقت یک بار حدود هزار تا فیلم میگرفت که مثلا بین 10 نفر تقسیم میشد.»
نفر اصلی، این افراد را براساس شناخت قبلی و اعتماد خودش به آن ها وارد کار میکند: «معیارهایی هم برای انتخاب این افراد وجود دارد؛ کسانی که انتخاب میشوند باید حداقل تا مقطع کارشناسی ارشد تحصیل کرده باشند. یک سری مهارت ها هم مثل تسلط به زبان انگلیسی، آشنایی با تدوین، آشنایی به چارچوب های فیلمنامه نویسی و... برای این کار مهم است.»
البته این مهارتها هم در ابتدا سنجیده میشوند: «اول به صورت آزمایشی حدود 10 فیلم با سبک ها و موضوع های مختلف را بازبینی می کردیم. فرم ها را کارشناسان آن ها چک می کردند و از روی آن ها تشخص میدادند که فرد مهارت های لازم را دارد یا خیر؟ مثلا کسی که فیلمی را قابل سانسور اعلام کرده، در صورتی که صحنه های غیرقابل پخش فیلم حذف شود، فیلم ناقص و غیرقابل استفاده می شود. یعنی این فرد به چهارچوب فیلمنامه نویسی مسلط نیست و یا از تدوین سر در نمیآورد.»
او به ازای دیدن هر فیلم 10 هزارتومان از فرد طرف قرارداد صداوسیما دریافت میکرده است: «البته فکر میکنم آن شخص خودش برای هر فیلم حداقل حدود 50 هزار تومان میگرفت.»
فرم بازبینی شامل سوالاتی درباره جذابیت، مضمون و محتوای فیلم است. در بخشی از این فرم که بازبین باید یکی از سه گزینه «فاقد مشکل»، «قابل اصلاح» و «غیرقابل اصلاح» را انتخاب کند، موارد سانسوری فیلمها مشخص شده است: «تعالیم شبهدینی پیشامسیحی، اسطوهها و فرقه های غیرتوحیدی، تبلیغ ادیان و جریانهای معنویِ در تقابل با اسلام، باورهای خرافی درباره جهان فراطبیعت و عالم پس از مرگ، باورهای خرافی درباره خلقت جهان و آفرینش انسان، باورهای خرافی و فرقهای درباره فرجام جهان، تخریب مبانی اعتقادی مسأله وحی، پیامبری و ارتباط با غیب، ترویج مبانی نسبیت اخلاق، ترویج هنجارهای نامتعارف گفتاری و رفتاری در اخلاق فردی، الگوسازی نامناسب در روابط و اخلاق اجتماعی، نهادینهسازی الگوها و هنجارهای نامناسب در ارکان نهاد خانواده، فرجام نامناسب شخصیت های مثبت و منفی، پوشش نامناسب شخصیتها، تحقیر فرهنگها و ملیتهای غیرغربی به ویژه مسلمان ها، ترویج سیاستهای نظام سلطه ( امریکا و دیگر کانون های غربی)، ترویج نهیلیسم و تصورات یأس آلود در رویارویی با مشکلات زندگی، ترویج ناامیدی نسبت به کارآمدی نهادهای اجتماعی- حکومتی از مواردی هستند که اگر به صورت مفهمومی در فیلم استنباط شوند، باید سانسور شوند. اگر سانسور آن ها به کلیت فیلم ضربه بزند، بازبینها باید توصیه به نخریدن فیلم کنند.»
این فرم بازبینی اولیه فقط برای خرید و یا نخریدن فیلم است. بعد از خرید فیلم، دوباره فیلم توسط افراد دیگر بازبینی میشوند که صحنههای دقیق سانسور را می نویسند: « واقعیت این است که الان روی پوشش و لباس حساسیت زیادی وجود ندارد چون قدرت سانسور در این بخش بسیار بالا است و تنها در صحنههایی که لباس فرد خیلی باز و حرکت در صحنه زیاد است، با مشکل سانسور روبهرو میشوند. اما بیش تر حساسیت روی محتوا است.»
بعضی موارد محتوایی هم هربار که اتفاق جدیدی در جامعه میافتد، تغییر میکند: «دو سال بعد از انتخابات ۸۸ به این کار مشغول شدم اما از ما خواسته بودند فیلمهایی را که درباره انقلاب یا تظاهرات خیابانی در هر کشوری است، جدا کنیم. در قسمتی از برگههای بازبینی نوشته شده بود "توضیح آزاد" و اگر فیلمی در این باره بود، باید مینوشتیم که در این فیلم صحنههای تظاهرات خیابانی و یا شورش مردمی وجود دارد؛ مثلا فیلمی از زندگی "چه گوارا" است که با توجه به حوادث بعد از انتخابات، خریدن و نمایش آن توصیه نمیشود.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 23330
#454
Posted: 12 Mar 2015 21:58
اکران نوروز ۹۴ سینماها از امروز کلید خورد/ نمایش« روباه» از چهارشنبه هفته آینده
چهار فیلم سینمایی که در نوبت اکران نوروز ۹۴ قرار دارند درحالی از ۲۰ اسفند به روی پرده سینماها می روند که فیلم سینمایی «روباه» به کارگردانی بهروز افخمی از چهارشنبه هفته آینده به نمایش درمی آید.
به گزارش سینماپرس، فیلمهای «ایران برگر» مسعود جعفری جوزانی، «رخ دیوانه» ابوالحسن داودی، «استراحت مطلق» عبدالرضا کاهانی و «طعم شیرین خیال» کمال تبریزی از ، ۲۰ اسفندماه در قالب اکران نوروزی روی پرده رفتند
براساس این گزارش، علاوه بر این ۴ فیلم، فیلم سینمایی "روباه" ساخته بهروز افخمی نیز از چهارشنبه هفته آینده، ۲۷ اسفندماه روی پرده نقره ای خواهد رفت
«چند متر مکعب عشق» دو جایزه اصلی جشنواره ریل ورد کانادا از آن خود کرد
«چند متر مکعب عشق» دو جایزه اصلی بهترین فیلم و بهترین کارگردانی جشنواره ریل ورد کشور کانادا را از آن خود کرد.
به گزارش سینماپرس، فیلم سینمایی «چند متر مکعب عشق» پس از حضور موفق در هفتمین دوره جشنواره فیلم جی پور در کشور هند با دریافت دو جایزه شتر طلایی برای بهترین کارگردانی و بهترین فیلمبرداری، اینبار موفق به دریافت دو جایزه اصلی جشنواره بین المللی فیلم ریل ورد از کشور کانادا شد.
«چند متر مکعب عشق» جایزه بهترین فیلم خارجی برای تهیه کننده نوید محمودی و جایزه بهترین کارگردانی فیلم اول را برای جمشید محمودی کارگردان فیلم به همراه داشت.
هیئت داوران فستیوال در تحسین این فیلم گفتهاند که فیلم از داستان بینظیری برخوردار است. کارگردان جوان این فیلم توانسته با اجزای دیگر مثل طراحی صحنه، فیلمبرداری و حضور بازیگران کارآمد، اثری خلق کند که به عنوان فیلم اول شگفت انگیز به حساب میآید.
«چند مترمکعب عشق» پیش از این پدیده سی ودومین جشنواره بین المللی فیلم فجر نام گرفت، فیلمی که محصول مشترک ایران و افغانستان است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#455
Posted: 23 Mar 2015 22:47
افشاگري بي سابقه آزاده نامداري در خصوص فرزاد حسني+ عکس
آقای حسنی چهل تا فایل صوتی دست من داری که مدت هاست حتی خودم گوشش ندادم
به گزارش پارسینه، آزاده نامداری، مجری زن تلویزیون این عکس و توضیحات را در صفحه شخصی اینستاگرام خود منتشر کرد.
متاسفم که مجبورم این عکس خصوصی رو منتشر کنم . اما دیگه باید ...باید.. این عکس مستنده و بسیاری از مدیران محترم تلویزیون خودمو و حالمو رویت کردن ...امروز به لطف دروغگویی ایشون مستند من پخش نشد و هزار اتفاق تلخ دیگه ... من الان سرپام ، خوبم . زندگی می کنم . درس میدم . کار میکنم و دوباره زنده شدم . متاسفم برای رادیویی که آنتن زنده شو میسپره دست کسی که به نزدیکترین کسش هم رحم نکرد ، به تایید دوستاش ازدواج با من فقط یه شو یا نمایش بیشتر نبود ، به لطف پدرم من حق طلاق داشتم و گرنه شاید الان زنده نبودم . این عکس تلخه ولی واقعیه ، برای هوادارایی میگم که آزادیشون بت ساختن ، بتی که به هیچ مسلکی پایبند نیست ، دیگه کسی تو کامنتای من حق نداره اسمی از ایشون بیاره . آقای حسنی میدونم دهنت باز میشه به هر تهمتی . اما من واگذارت میکنم بخدا، .. و خوشحالم که دیگه نمی بینمت . فقط بدون چهل تا فایل صوتی دست من داری که مدت هاست حتی خودم گوشش ندادم ... والسلام
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 12930
#456
Posted: 29 Mar 2015 10:33
گفتگوباسحر قریشی: مردم به من میگفتند خجالت نمیکشی؟!
سحر قریشی را جزو خوش شانس ترین بازیگران زن باید دانست چرا که با همان نقش اولش توانست یک شبه ره صد ساله را طی کند و به یک بازیگر چهره بدل شود هر چند که حاشیه ها روند موفقیت او را گاهی کند و حتی متوقف کردند اما او سعی داشته این حاشیه ها را از خودش دور کند و بر این باور است که هواداران واقعی اش، مرز بین «حاشیه و واقعیت» را به خوبی درک می کنند. با سحر در مورد زیبایی و تاثیرگذاری آن روی روحیه اش گپی زدیم، سوالی است که خیلی ها دوست داشتند از زبان سحرخانم بشنوند.
شیفته آراستگی هستم
از اینکه برای زیبایی و آراستگی ام زمان صرف کنم بسیار لذت می برم و زمانی که درگیر آن می شوم، روحیه ام تغییر می کند و انرژی از دست رفته ام را پیدا می کنم. به همین خاطر در زمانی که حالم خوب نیست سعی می کنم برای ظاهرم وقت بیشتری را صرف کنم.
دلبستگی من به محیط آرایشگاه
من عاشق محیط آرایشگاه هستم و آرامش زیادی را از این محیط می گیرم، گاهی که بی دلیل دلشوره دارم به آرایشگاه می روم و با یک مانیکور یا براشینگ ساده یا تغییر رنگ مو حالم را عوض می کنم. آراستگی جزوی از یک زن است و خانم ها باید همیشه به این موضوع اهمیت دهند. با وجود اینکه گاه پیش می آمد به لحاظ مالی هم در شرایط خوبی به سر نمی بردم اما از رفتن به آرایشگاه دریغ نمی کردم چون می دانستم که رفتن به آنجا باعث تقویت روحیه ام می شود.
ذات زن و زیبایی
آدم ها، وقت هایی که دل تنگ هستند به یک سمتی پناه می برند و از آنجایی که ذات زن با زیبایی گره خورده است به همین خاطر وقت هایی که به لحاظ روحی دچار خلاء شده است دوست دارد که زیبایی اش را افزون کند. نحوه آفرینش آنها به گونه ای است که به زیبایی گرایش بیشتری دارند و پرداخت به این مقوله روح آنها را آرام می کند و انرژی زیادی را به آنها می دهد، به همین خاطر افرادی که در زمینه هنر و تجارت در تمام دنیا فعالیت می کنند، سعی دارند سلیقه زنانه را در طراحی و تولید محصول شان لحاظ کنند چون می دانند وقتی نظر آنها را تامین کنند و توجه آنها به سمت شان جلب شود، احتمال موفقیت شان بالا می رود.
فکر نمی کنم این موضوع ساده، احتیاجی به پنهان کاری داشته باشد چون شما هر چقدر که با مردم صادق تر باشید، آنها بیشتر حرف هایتان را باور می کنندو متوجه می شوند شما چیزی برای پنهان کردن برای آنها ندارید و ازت اینکه حس واقعی تان را بدون پنهان کاری با آنها در میان می گذارید، خوشحال می شوند.
مردم از صداقت خوشحال می شوند
مردم بیش از هر چیزی از صداقت خوشحال می شوند، از اینکه می بینند جنس زندگی هنرمندشان شبیه به خودشان است با او بیشتر همذات پنداری پیدا می کنند و وقتی شما با این موضوع خوشحال می شوید چه لزومی دارد به دروغ چیزی دیگری را بگویید تا مبادا دیگران شما را به ساده انگاری متهم کنند. حتی اگر چنین اتهامی وجود داشته باشد، باز هم نباید به خاطر ترس، صداقت را پنهان کرد.
از بچگی شیفته بازیگری بودم
علاقه من به بازیگری به قبل از ورودم به مدرسه باز می گردد. از همان دوران، وقتی که کارتون نگاه می کردم، شخصیت های کارتونی را تقلید می کردم، در همان زمان کودکیم، همه می گفتند که سحر تو روزی هنرپیشه می شوی. وقتی به دوران دبیرستان رسیدم وارد حیطه تئاتر شدم و بعد از آن هم که پایم به کارهای تصویری باز شد.
باور نمی کنند عمل زیبایی انجام نداده ام
«بعضی ها به من می گویند در مورد جراحی زیبایی صادقانه رفتار نکردم و اعتراف نمی کنم که دست به عمل جراحی زده ام.» برای من طرز فکر این عده جالب است اما بعید نیست؛ چون در شرایطی که بسیاری از خانم ها دست به جراحی زیبایی می زنند، این طرز فکر وجود دارد که هر کسی که بینی کوچک یا گونه های برجسته ای دارد حتما به جراحی متوسل شده است.
پیش تر هم به این موضوع اشاره کردم که من هیچ جراحی روی صورتم انجام ندادم. تنها یک بار تزریق لب انجام دادم که خیلی زود هم از انجام این کار پشیمان شدم و ژل را از لبم خارج کردم. برای گواه این موضوع حتی عکس های مربوط به دوران کودکی ام را هم منتشر کردم اما خب، برخی ها همچنان اصرار دارندکه بگویند من عمل زیبایی انجام دادم.
از این موضوع ناراحت نمی شوم اما دلم می گیرد از اینکه ما پیرامون موضوعی، بدون اینکه تحقیقات کافی انجام دهیم، قضاوت می کنیم و دوست داریم همه چیز را با زاویه دید خودمان مورد بررسی قرار دهیم و برداشت هایمان هم در این مورد بسیار سطحی است ... اما با این حال فکر می کنم آنهایی که مخاطبان جدی هستند و حاشیه برایشان چندان اهمیتی ندارد، حقیقت را بهتر از هر کس دیگری درک کردند.
از عکس خانوادگی می ترسم
متاسفانه برخی از بازیگران زن ایران با مشکلات بسیاری مواجه هستند که عمده ترین آن به عکس های شخصی شان بازمی گردد چرا که متاسفانه برخی از عکس هایی که ما با اعضای خانواده یا اقوام مان که در سال های قبل گرفتیم، بنا بر بی احتیاطی فردی ممکن است سر از فضای مجازی دربیاورد و آن وقت ما در این میان باید پاسخگو باشیم، به همین خاطر در طول مدت اخیر من حتی از گرفتن عکس با اعضای خانواده ام هم پرهیز می کنم.
در دوران کودکیم واقعا شیطون و پر جنب و جوش بودم، حتی یک لحظه هم در خانه بند نمی شدم، رفتارم بیشتر شبیه پسرها بود؛ به همین خاطر مدام با ورزش هایی نظیر فوتبال و اسکیت سرم را گرم می کردم. همه دوستان و آشنایان به پدر و مادرم می گفتند سحر اشتباهی دختر شده است! (می خندد)
به من می گفتند خجالت نمی کشی!
مردم با نقش هایی که بازی می کنیم حسابی درگیر می شوند و آن را باور می کنند. حس باورپذیری آنها واقعا جالب و خوشایند است. هیچ وقت یادم نمی رود، سال ها قبل وقتی که در سریال دلنوازان بازی می کردم مردم وقتی من را در کوچه و خیابان می دیدند مرا مورد نصیحت قرار می دادند یا به من می گفتند: «خجالت نمی کشی به همسرت نمی رسی!» این حرف ها از سویی خوشایند بود اما از سویی برایم سوال برانگیز بود که چطور مردم تا این حد درگیر نقش یلدا شدند؟
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#457
Posted: 30 Mar 2015 10:00
انتقاد علمای سنی از پرهزینهترین فیلم تاریخ سینمای ایران
در حالی که فیلم محمد، آخرین ساخته مجید مجیدی، و پرهزینه ترین فیلم تاریخ سینمای ایران، حتی پیش از نمایش عمومی با انتقاد رهبران مذهبی سنی روبرو شده است، تهیه کنندگان آن تصمیم گرفتهاند برای اکران فیلم در اروپا و آمریکا با توزیع کنندگان بینالمللی وارد مذاکره شوند.
مراحل پیش تولید فیلم محمد، محصول شرکت نورتابان، وابسته به بنیاد مستضعفان از سال ۱۳۸۶ آغاز شد و از همان هنگام نام مجید مجیدی، کارگردان «آواز گنجشکها» نیز به عنوان کارگردان فیلم محمد، بر سر زبانها افتاد.
اما نام مجیدی نکته شگفتانگیز ماجرای این فیلم نبود؛ بودجه اختصاص داده شده به فیلم محمد، رقمی است که سینمای ایران تا به حال به خود ندیده است.
۶۲۴ میلیارد ریال، عددی است که تهیه کننده فیلم محمد، به عنوان هزینه تولید این فیلم به رسانهها اعلام کرد، تا اهالی سینمای ایران را مدتها سرگرم حساب و کتاب ذهنی کند که با این رقم، امکان ساختن چند فیلم فراهم میشد.
مجید مجیدی، با داستانی که به کمک کامبوزیا پرتوی و حمید مجد نوشت، خواست داستان زندگی پیامبر اسلام را در قالب فیلم محمد به تصویربکشد تا به قول خودش دِین دینی خودش را ادا کرده باشد، اما اهالی مستقل سینمای ایران، اختصاص بودجه هنگفت از سوی یک نهاد حکومتی برای ساخت فیلم محمد را سیاسی خواندند. آنها بر این باور بودند، فیلم محمد، قبل از این که اثری هنری باشد، ابزاری تبلیغاتی در مقابل فیلم الرساله، ساخته مصطفی عقاد است.
مجیدی برای این هدف، در مراحل تولید از عوامل فنی نام آشنای دنیای سینما بهره گرفت. ویتوریو استورارو فیلمبردار مطرح ایتالیایی که سه جایزه اسکار را در کارنامه خود دارد، مدیر فیلمبرداری فیلم، جلوههای ویژه بر عهده اسکات اندرسون برنده اسکار برای طراحی جلوه ویژه فیلم باب و میلژن کلژاکویچ طراح دکور فرانسوی برنده جایزه «سزار» ، «آکادمی فیلم اروپا» و همچنین نامزدی دریافت جایزه «اِمی» طراحی دکور فیلم را بر عهده داشته است.
بر اساس گفتههای عوامل سازنده فیلم محمد، این فیلم با نشان دادن چهره پیامبر اسلام از همان ابتدا با واکنشهای گستردهای از سوی عالمان سنی چه در داخل و چه در خارج از کشور روبرو شد. نه عوامل تهیه و نه دست اندرکاران حکومتی در این فیلم، هیچ گاه پاسخی به واکنشها نشان ندادهاند.
با وجود تبلیغات گسترده رسانهای، مبنی بر نمایش فیلم محمد در جشنواره فیلم فجرامسال، این فیلم به دلیل مشکلات در تدوین نهایی به اکران فجر نرسید وپخش و نمایش آن تا نوروز به تعویق افتاد.
تهیه کننده فیلم محمد، از عدم انتخاب این فیلم از سوی دست اندرکاران جشنواره فیلم برلین به شدت انتقاد کرده و آن را عملی سیاسی و جهتدارخوانده بود. فیلم تاکسی جعفر پناهی در جشنواره فیلم برلین در غیاب محمد از ایران، برنده خرس طلایی این جشنواره شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#458
Posted: 4 Apr 2015 02:21
بهرام رادان : اینم از جشن عروسی ما
دروغ سیزده بهرام رادان!
از سکانس عروسى فیلم پولاریس (ستاره شمال)، این فیلم به کارگردانی سودابه مرادیان با مجموعهای از عوامل آمریکایی و ایرانی در کالیفرنیا با بازی بهرام رادان در حال فیلمبرداری است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#459
Posted: 5 Apr 2015 10:55
سازمان نظامپزشکی به دنبال برگزاری تجمع در اعتراض به سریال «در حاشیه»
تقاطع: "سازمان نظام پزشکی" در ایران در حال ارزیابی میزان استقبال پزشکان عضو این سازمان از یک تجمعی اعتراضی نسبت به سریال تلویزیونی «در حاشیه» است.
این سازمان به این منظور، یک نظرسنجی را بر روی وبسایت خود قرار داده و در آن، سریال «در حاشیه» را برنامهای "هتاکانه" خوانده است.
همزمان، علیرضا زالی، رییس کل سازمان نظام پزشکی نیز در نامهای سرگشاده به محمد سرافراز، رییس سازمان صداوسیما، نوشته که در این سریال، «پزشکان به نحوی به سخره گرفته میشوند که تصویری غیرمنصفانه و همراه با لودگی از آنها نمایش داده میشود که نه فایدهای در اصلاح امور دارد و نه سببساز شادی است».
آقای زالی همچنین خاطرنشان کرده که سازمان تحت ریاستش برای بیان اعتراض خود، بعد از «نظرخواهی از جامعه پزشکی کشور و تصمیمگیری در شورای عالی خود از تمامی راهکارها و ظرفیتهای قانونی و مدنی استفاده خواهد کرد».
اعتراض بزرگترین نهاد صنف پزشکان در ایران به سریال "در حاشیه" در حالی صورت میگیرد که پخش این سریال طنز از روز ششم فروردینماه امسال از شبکه سه تلویزیون دولتی ایران آغاز شده و قرار است به مدت نود شب ادامه داشته باشد.
این سریال که بازگشت دوباره مدیری به تلویزیون بعد از چند سال غیبت به حساب میآید، پیشتر قرار بود با عنوان "اتاق عمل" پخش شود که برای جلوگیری از حساسیتهای احتمالی نام آن به "مرکز حاشیه" تغییر پیدا کرد.
پیش از این در آخرین روزهای سال گذشته، حسن قاضیزاده هاشمی، "وزیر بهداشت، درمان، و آموزش پزشکی" در دولت حسن روحانی نیز با نگارش نامهای سرگشاده به رییس "صداوسیما" نسبت به تبعات پخش «در حاشیه» ابراز نگرانی کرده و نوشته بود که "نگرانی عمده"اش این است که «تصویر کلی حاصل از این سریال از بیمارستان، پزشک، پرستار و سایر اجزای نظام سلامت در ذهن مخاطب، نمایی غیرقابل اعتماد، ناامیدکننده و آکنده با انواع ناهنجاریها و فسادها باشد».
او همچنین با اشاره به جلسات متعدد برگزارشده میان خود و دیگر مدیران وزارت بهداشت با مدیران صداوسیما و عوامل تهیهی سریال "مرکز حاشیه"، تلویحا، خواستهی این وزارتخانه را عدم پخش این سریال عنوان کرده بود.
در پاسخ به این نامهی آقای هاشمی، علیاصغر پورمحمدی، "معاون سیما" سازمان "صداوسیما" خطاب به وی نوشت که در این مجموعهی طنز، «مسایل جدی صنفی پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران مورد توجه بوده و از هرگونه تحقیر و طعن بر اساس وظایف ذاتی رسانه پرهیز شده است».
در سریال «در حاشیه» علاوه بر مهران مدیری، بازیگرانی چون سیامک انصاری، فلامک جنیدی، جواد رضویان، نصرالله رادش، رامین ناصرنصیر، سحر ولدبیگی، محمدرضا هدایتی، ساعد هدایتی به ایفای نقش میپردازند و سرپرستی نویسندگان آن را نیز امیرمهدی ژوله بر عهده دارد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#460
Posted: 6 Apr 2015 10:49
اردوکشی خیابانی ۷ هزار پزشک برای مقابله با یک کمدی تلویزیونی!
تابناک :مجموعه تلویزیونی «در حاشیه» به کارگردانی مهران مدیری در شرایطی این روزها از تلویزیون در حال پخش است که سازمان نظام پزشکی در اقدامی عجیب و غیرقابل هضم اقدام به ایجاد کمپین برای اردوکشی خیابانی علیه این کمدی نموده است؛ اقدامی که نشان میدهد نقدپذیری لزوماً نسبت مستقیمی با سطح تحصیلات عالی ندارد و اساساً هاله قدسی بخش اعظمی از مشاغل کشور را در بر گرفته، به گونهای که باید با تصویب قانونی، ساخت کمدی را در کشور به یک جرم با مجازات سنگین و متناسب با چنین عملی، تغییر وضعیت داد!
به گزارش «تابناک»؛ همزمان با انتشار نامه زالی رئیس سازمان نظام پزشکی در اعتراض به سریال «در حاشیه»»، سازمان نظام پزشکی در سایت خود نیز پوستری از سریال منتشر و با لقب دادن "برنامهی هتاکانه" به این سریال، از پزشکان تقاضا کرده در تجمع اعتراضآمیز شرکت کنند. در این سایت آمده: «درصورتی که با شرکت در تجمع قانونی و اعتراض حضوری (با کسب مجوزهای لازم) به پخش برنامه هتاکانه «درحاشیه» و رویه صدا و سیما، موافق هستند شماره نظام پزشکی و همچنین کد ملی خود را وارد کنند.»
رضا لاریپور مشاور رئیس سازمان نظام پزشکی در خصوص تعداد ثبت نام کنندگان در کمپین نظام پزشکی برای تجمع مقابله با پخش سریال «در حاشیه» از سیما گفت: «تاکنون بیش از ۷هزار تن از پزشکان برای شرکت در این تجمع اعلام آمادگی کردهاند که یک چهارم جمعیت جزو مخالفان برگزاری تجمع هستند که البته این ۲۰ درصد تنها مخالف تجمع هستند. این تجمع در مخالفت با رویه صدا و سیماست و تنها نسبت به سریال نیست اما پخش این سریال آغازگر این اعتراضات بوده است. برهمین اساس در صورتی که مجوزهای رسمی از سوی مراکز ذی ربط دریافت شود زمان و مکان برگزاری تجمع متعاقبا اعلام خواهد شد.»
سخنگوی نظام پزشکی با اشاره به هشدارهای این سازمان از دی ماه سال 93، تاکید کرده است: «اگر دولت در نظام سلامت دستاورد مثبت و اقدامات چشمگیری انجام داده است و نسبت به آن مانور سنگینی در رسانهها ارائه میکند، جز با همت و فداکاری جامعه پزشکی امکان پذیر نبوده است در حالی که متاسفانه سریال جدید «در حاشیه» مملو از لودگی و غیر منصفانه و فارغ از هر گونه آثار هنری است و این روند باعث تخریب روابط بین جامعه پزشکی و بیماران می شود.»
این اظهارات عجیب نشان میدهد تولید یک محصول فرهنگی در ایران تا چه میزان دشوار است و با توجه به سوابق پیشین در خصوص موضع گیریها پیرامون دیگر سریالها و فیلمها که دیگر مشاغل را دستمایه طنز قرار داده بودند، تولید یک کمدی جذاب و تاثیرگذار ماموریتی تا چه میزان به مرز «امر ناممکن» نزدیک است و در عین حال، این حقیقت را نیز آشکار میسازد که سطح آستانه تحمل هیچ نسبتی با تحصیلات دانشگاهی و طبقه اجتماعی ندارد و یسیاری از اقشار خود را در هاله قدسی تلقی میکنند که نباید در معرض نقد قرار گیرند.
درک تفاوت آشکار کمدی، ملودرام و تراژدی با مستند، ظاهراً حتی برای وزیر بهداشت و رئیس سازمان نظام پزشکی نیز ممکن نیست و حتی این چهرهها که باید در پی فرهنگ سازی برای تمیز قائل شدن میان حقیقت و داستان باشند در ابتدای این صف قرار گرفتند و اتفاقاً با پیش داوری برای این سریال که پخش نشده بود بر آتش دمیدند و حال نظام پزشکی میدان داری دعوایی شده که نمیتوان ملاحظات امنیتیاش را نادیده گرفت و به مسئولان این حوزه متذکر نشد.
تشکیل جلسه در محل لوکیشن با حضور قائم مقام وزیر بهداشت و مدیر وقتشبکه ۵ و بحث درباره احتمال بروز حواشی در جامعه پزشکان، پرستاران و دستاندرکاران حوزه سلامت؛ جلسه با حضور وزیر بهداشت، اعضای شورای فرهنگی و هنری وزارت بهداشت، مدیران وقت شبکه ۵ و عوامل تولید؛ مذاکره و جلسه با دارابی وقت سیما؛ تشکیل جلسه و مذاکره با اصغر پورمحمدی معاونت کنونی سیما و انتقال دغدغههای جامعه پزشکی؛ برگزاری جلسه با رئیس سازمان صداوسیما در خصوص هماهنگی در سیاستها و برنامهها و طرح موضوع این سریال، تنها بخشی از تلاش وزیر بهداشت در مسیر ساخت این سریال بود که در نامه انتهای سال قاضی زاده هاشمی به سرافراز رسانهای شد و نشان داد، حتی دست رسانه ملی نیز برای ساخت یک کمدی تا چه حد بسته است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟