انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 5 از 58:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  ...  58  پسین »

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران


مرد

 
البرز: در حالی ‌که هنوز حاشیه‌سازی‌ها بر سر ازدواج خواننده مشهور و جنجالی ترکیه با یک تاجر ایرانی به پایان نرسیده است، یک خواننده ترک به همراه همسرش هم‌اکنون در کرج به سر می‌برند.

چندی پیش موضوع ازدواج «ابرو گوندوش»، خواننده 36ساله ترکیه‌ای، با تاجرزاده 27ساله ایرانی به تیتر نشریات و رسانه‌های ترکیه‌ای تبدیل شد به گونه‌ای که ازدواج این دو، به یکی از پرحاشیه‌ترین ازدواج‌های هنری در سال‌های گذشته تبدیل شد.

در این خبرها آمده بود: رضا ضراب، تاجرزاده مشهور ایرانی ـ که از دوران کودکی در ترکیه به سر می‌برد ـ به رغم مخالفت خانواده‌اش، با خواننده حاشیه‌ساز استانبول ازدواج کرد. مذهبی بودن خانواده مشهور ضراب، موجب شده بود تا پدر و مادر رضا ضراب، با این ازدواج مخالفت کنند اما با تماس مادر رضا با ابرو گوندوش، این مخالفت تبدیل به موافقت گردیده و او برای عروس آینده‌اش آرزوی خوشبختی می‌کند.



این تصویر رضا و ابرو را پیش از ازدواج در ترکیه نشان میدهد

با این حال ازدواج این دو در نهایت آرامش و با حضور تنها هشت نفر از نزدیکانشان برگزار می‌شود که به رغم تصاویر منتشره از این خواننده ترک، وی در روز ازدواجش ترجیح می‌دهد از یک لباس بلند سفید استفاده کند.

آنها پس از ازدواج و سفر سه روزه‌شان، خانه‌ای را در Kemerburgaz به قیمت ده هزار لیر ترکیه اجاره کرده و با هزینه کردن یکصد هزار لیره، آن را تجهیز می‌کنند تا بتوانند زندگی‌شان را آغاز کنند، اما به دلایل نامعلومی آنها از کرج سر درآورده‌اند.

رضا ضراب و تازه عروس خانواده، به تازگی با سفر به ایران، در کرج حاضر و در خانه خواهرش سکونت پیدا کرده‌اند.

ضراب و این خواننده ترک، تاکنون در برخی محافل غیر رسمی نیز حضور یافته و تعدادی از رستوران‌های تهران و کرج، میزبان این



در این تصویر، ابرو گوندوش در چهره‌ای متفاوت در یکی از رستوران‌های رجایی‌شهر کرج دیده می‌شود.


رضا ضراب، متولد تبریز است در سال 1362 است و هم اكنون 27 سال سن دارد. در زمان جنگ خانواده ضراب به دوبی رفته و رضا پسر کوچک خانواده در ترکیه مانده و آنجا به فعالیت می‌پردازد كه پس از چند سال، حسین ضراب پس از بازگشت به ایران، کارخانه فولاد سازی تیکمه داش را تاسیس می‌كند. این كارخانه هم اكنون به نام وی است و همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

مدیر عامل این كارخانه، حسین ضراب و رئیس هیأت مدیره كارخانه نیر رضا ضراب است. آگهی تأسیس کارخانه كلا به نام خانواده ضراب می‌باشد. خانواده رضا ضراب یك خانواده كاملا مذهبی هستند و كل اعضای خانواده پیرامون شغل تجارت كم و بیش فعالیت داشته‌اند كه از جمله فعالیت‌های پدر رضا ضراب میتوان به تأسیس و اداره شركت بین‌المللی واردات و صادرات، تأسیس و فعالیت كشتیرانی (در استانبول تركیه)، کارخانه فولادسازی (در تیکمه داش آذربایجان شرقی)، صرافی (در دبی) و ...اشاره داشت که كه همین امر باعث می‌شود كه از رضا ضراب هم یك تاجر ساخته شود .

لازم به ذكر است كه خود رضا ضراب هم اكنون، مالک یک شرکت تجاری بزرگ با عنوان کارخانه کشتی‌سازی رویال در استانبول ترکیه است كه در اصل متعلق به پدرش بوده است.

رضا علاقه عجیبی به موسیقی داشته و از وی به عنوان سراینده شعرهای یک خواننده آذربایجانی نیز نامبرده می‌شود اگرچه اکنون این شایعه که رضا برخی شعرهای همسرش را نیز می‌سراید، تقویت شده است.

گفتنی است، ابرو گوندوش تاکنون سه بار ازدواج کرده که اولین بار ازدواج وی در سن 16سالگی صورت پذیرفته و در دومین ازدواج پس از طلاق با یک وکیل دادگستری ازدواج می‌نماید اما به دلایل نامعلومی از وی نیز جدا شده و اکنون در سن 36سالگی درحالیکه با همسرش نزدیک ده سال اختلاف سنی دارد زندگی با رضا ضراب را برگزیده است.

ابرو

45
من برگشتم!!!!
بعد از 5-6 ماه!!!
     
  
مرد

 
نام ها در سریال فاصله ها آدم خوب ها:محسن - رضا - مرضیه - زهره - ریحانه - علی - منصوره - فاطمه
آدم بدها :ساسان - فرهاد - بیتا - تورج - کامرانی - شیدا - مهران - بهروز اسمهای عربی خوبن اسم فارسی بد شدن ؟
تو همه ی سریال ها همین طوریه البته
من برگشتم!!!!
بعد از 5-6 ماه!!!
     
  
زن

Princess
 
مهین شهابی درگذشت


اخبار هنری / به گزارش واحد مرکزی خبر ، کاظمی مدیر پرستاری بیمارستان پارس بااعلام این خبر گفت : وی از 19 فروردین امسال با تشخیص بیماری سرطان بستری شد و مدت 4 ماه در کما بود و دیشب به علت افت علائم حیاتی درگذشت .

وی افزود : همه هزینه های درمان خانم شهابی را صدا وسیما پرداخت کرده است.

مهین نیک طبع مشهور به مهین شهابی در سال 1315 در تهران به دنیا آمد. وی بازیگری را در گروه اسکوئی ها که تازه به ایران آمده بودند فراگرفت و سپس به دعوت رئیس وقت اداره دراماتیک به آنجا رفت که بعد از بازی در چند نمایشنامه استخدام رسمی وزارت فرهنگ - هنر آن زمان شد .

او در صدها پیش صحنه در تئاتر سنگلج و تلویزیون بازی کرد و درفیلم هایی همچون«گاو» ، به عنوان بازیگر حضور داشت و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در فیلم های بسیاری همچون: «شیلات» ، «مزدوران» ، «مأموریت» ، «پنجره» ، «روز دیدار» ، «شهر لاجوردی» ، «بگذار زندگی کنم» و «گل مریم» ایفای نقش کرد.
« عكس يادگاري مهين شهابي، عرت الله انتظامي و فرزانه تائيدي
« عكس يادگاري مهين شهابي، عرت الله انتظامي و فرزانه تائيدي


عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
مهران مدیری

به پاس هنرمندان آزاده اي كه دولت ديكتاتور را به رسميت نشناخته وحتي زير فشار سازش نكردند و تا ابد در قلبها ماندني شدند)مهران مدیری به هیچ وجه حاضر نشد در محضر رهبر حاضر شود و به همین دلیل سریالش توقیف شد)


وقتی روی صحنه آمد تمام سالن به احترامش به پا خاستند. از جوان‌ها گرفته تا پیشکسوت‌ها. صحنه‌ی با شکوهی بود. خداوند هرکس را بخواهد عزیز می‌گرداند . به مردم تعظیم کرد و پشت میکروفون نشست. در صدایش آرامش خاصی جاری بود. سلام کرد. نگاهش کمی باران داشت. چند جمله‌ی به یاد ماندنی گفت :
” استاد مشایخی برای من بسیار قابل احترام است. آن دیالوگ زیبا در کمال الملک را هرگز فراموش نمی‌کنم وقتی استاد نقاش به ناصرالدین شاه گفت: در ممالک دیگر هنرمند چون من فراوان است و آنها همه را به غایت تکریم می‌کنند. اما در اینجا فقط من یک نفر هستم و شما با من چه کردید“

با شنیدن این جمله ها حسی شبیه اندوه به دلم زخم زد . یاد خیلی ها افتادم . قلب های شکسته. چشم‌های بی سو. حرمت های تکه پاره …
فضای احساسی مراسم بسیار سنگین بود و کمتر کسی به عمق حرف‌های مهران مدیری دقت کرد. او مثل همیشه کوتاه گفت و تلخ. شاید کمی آزرده بود. نه اشتباه کردم. حتما کمی آزرده بود. بهتر بگویم، حتما خیلی آزرده بود...


عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
استاد شجریان و حکایت سرای عطر فروشان

امروز شنيدم در حاشيه جلسه علني مجلس خبرنگاران صداوسيما به سراغ نمايندگان مخالف شجريان رفتن تا از اونها در حمايت از تصميم سازمان صدا و سيما در کنار گذاشتن ربناي شجريان مصاحبه بگيرند.
يکي از اين نماينده ها گفته :صداي يک چوب خشک از صداي شجريان بهتر است!
و ديگري نيز گفته :حالت مشمئز کننده اي به من دست مي دهد وقتي صداي ربناي او را مي شنوم…!

با شنيدن اين اظهار نظرها ياد حکايتي افتادم…گويند مردي که کار و پيشه اش خالي کردن چاه مستراح بود روزي از سراي عطر فروشان ميگذشت که ناگه غش کرد و از حال رفت…! مشک و عنبر اوردند و زير بيني اش گرفتند که شايد بهوش ايد اما نيامد…! عاقل مردي که ميگذشت گفت اين مرد عمري در چاه خلا گذرانده و عادت به بوي مشک و عنبر ندارد برويد قدري ... بياوريد زير بيني اش بگيريد تا بهوش ايد…! سر چوبي را در چاه خلا فرو بردند و اوردند زير بيني ان مرد گرفتند و مرد چشمانش را گشود و به حال امد…! و تو خود بخوان حديث مفصل از اين حکايت…!!
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
مرد

 
ده نمکی: اخراجی ها۳ به حوادث بعد ازانتخابات نیز می پردازد


به گزارش سایت سینمایی یک نما مسعود ده نمکی، کارگران فیلم اخراجی ها، گفت: اخراجی ها ۳ به نوعی به بیان انتخابات و حوادث پس از آن نیز خواهد پرداخت.
به گزارش خبرنگار ایرنا، مسعود ده نمکی روز شنبه در جلسه نقد و پرسش و پاسخ فیلم اخراجی ها در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در پاسخ به این سئوال که با توجه به حوادث فتنه انگیزبعد ازانتخابات ریاست جمهوری آیا سری بعدی اخراجی ها نظری به این وقایع خواهد داشت، اظهار داشت: اخراجی های بعدی در حال و هوای بعد از جنگ وزمان حال فیلمبرداری می شود و این فیلم زمانی به اوج خود خواهد رسید که بازیگرانی چون اکبر عبدی شعارهای سیاسی سر دهند و برخی بازیگران دیگری نیز نامزد انتخابات شوند.
وی ادامه داد: فیلمسازی شغل من نیست و فیلم هایم را برای حرف هایی که می خواهم بگویم می سازم، هر زمان حرفی برای گفتن نداشته باشم دیگر فیلمی نخواهم ساخت.
کارگردان مستند ‘ کدام استقلال، کدام پیروزی’ اضافه کرد: منظور اصلی من ازساخت سری های قبلی اخراجی ها و گذر از زمان جنگ و بعد از آن و دوران اسارت ، رسیدن به زمان فعلی و بازگو کردن برخی مسایل است که در اخراجی ها ۳ به نمایش در خواهد آمد.
وی در ادامه ابراز داشت: ما تا کنون در فیلم های دفاع مقدس جلوه ای ازجنگ نشان داده ایم که در آن دشمن با صدای الله اکبر رزمندگان ما فرار می کند، همیشه پیروز جبهه بودیم و جنگ هیچ سختی برایمان نداشته است و جوانان امروزی را به پرسیدن این سئوال واداشته ایم که ‘چرا جنگ به این راحتی هشت سال به طول انجامید’؟ وبرخی نیز به عمد این شبهه را تقویت می کنند تا جوانان را از رزمندگان دور کنند.
ده نمکی ادامه داد: جوانان امروزی باید حال و هوای جنگ را و سختی هایی را که برای خریدن یک متر سیم خاردار می کشیدیم درک کنند.
کارگردان پرفروش ترین فیلم کشور، خاطرنشان کرد: زمانی عشق و علاقه جوانان به ایران ونظام را فهمیدم که در سینماها و همراه با دیالوگ های اخراجی ها صدای الله اکبر را شنیدم و دیدم که جوانان چگونه صدام را مورد لعن قرار می دهند، به طوری که یکی ازروزنامه های آمریکایی نیزپس از اکران فیلم در تحلیلی نوشت که ‘اخراجی ها تمام تحلیل های ما را نسبت به جوانان ایران نقش بر آب کرد’.
وی عنوان کرد: همانطور که در جنگ تحمیلی نیزشاهد بودیم اگر تعرضی به کشور انجام شود همه مردم از هر گرایش و دین و مذهب در کنار هم در مقابل متعرضان خواهند ایستاد و حماسه دیگری را رقم خواهند زد.

سایت سینمایی یک نما
     
  
مرد

 
«این خانه من نیست» بهروز افخمی در کانادا کلید خورد


به گزارش سایت سینمایی یک نما:



فیلم سینمایی “این خانه من نیست” در نیاگارای کانادا هم‌زمان با اکران فیلم “سن‌پطرز‌بورگ” در سینماهای تهران و شهرستان‌ها، با بازی درک تید کلید خورد.
یازدهمین فیلم بهروز افخمی که این روزها “سن‌پطرزبورگ” را بر پرده سینماهای تهران و شهرستان‌ها دارد، از ۱۴مهر ماه ( ۵ اکتبر) در شهر نیاگارای کانادا جلوی دوربین رفت.

9

گفتنی است به زودی سایت رسمی این فیلم به دو زبان انگلیسی و فارسی راه اندازی خواهد شد.
«این خانه من نیست» اقتباسی وفادارانه از داستان کوتاه «آسمان سیاه شب» نوشته جرمی کین است که در سال ۱۹۹۲ برنده جایزه ادبی (یان سنت جیمز) شده و در ایران توسط مژده دقیقی در مجموعه داستانی با نام «اینجا همه آدم ها این جوری اند» ترجمه و توسط نشر نیلوفر وارد بازار کتاب شد.
8

خلاصه داستان: پیتر مارتین پیرمرد هشتاد و هفت ساله که به بیماری آلزایمر دچار است مرگ همسر خود را باور ندارد ، این عدم درک باعث پدید آمدن مشکلاتی برای اطرافیان پیتر شده ، تا جایی که آنها تصمیم می گیرند او را به یک آسایشگاه روانی منتقل کنند، اما این همه ماجرا نیست و حضور پیتر در آن آسایشگاه سبب پدید آمدن مسائل جدیدی می شود.
عوامل سازنده فیلم «این خانه من نیست This is not my house» عبارتند از:
کارگردان : بهروز افخمی
نویسندگان: اندیشه مینا، دانیل گاربر، جان اسموک (بر اساس داستانی از جرمی کین)
مدیر فیلمبرداری: فرهاد صبا،‌
صدابردار: دانیل پالرین
طراح صحنه و لباس : سون مک گروگر
طراح چهره پردازی : ملیرا فلوریو
برنامه ریز: ایلایز وایزبام
گروه کارگردانی: علی اقطار، سلیم مدرسی
بازیگران: آنتینا اسمول، درک تید، جان اسموک، دانیل گاربر
دستیار تهیه: پدرام حائری
عکاس: پوریا منجزی
تهیه‌کننده و سرمایه گذار: فرهاد والی
تهیه کننده اجرایی: مهرناز لنتین
مشاور رسانه‌ای: پویا نبی
محصول کشور کانادا

7
     
  
مرد

 
تازه‌ترین خبرها از فیلم جدید کیانوش عیاری

8

کیانوش عیاری فاز دوم فیلمبرداری فیلم خود را از روز دوشنبه با اضافه شدن ۷ بازیگر جدید آغاز کرده است. ناصر سهرابی مشاور رسانه‌ای «خانه پدری» با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: از صبح روز دوشنبه فیلمبرداری فاز دوم «خانه پدری» با بازیگرانی نظیر مهران رجبی، نازنین فراهانی، مژده همرنگ و … آغاز شده است.
وی افزود: با پایان یافتن فاز اول فیلمبرداری در روز جمعه ۷ بازیگر جدید به مجموعه عوامل «خانه پدری» اضافه شده‌اند که می‌توان به مژده همرنگ، نگاه خاقانی، معین‌الدین عشاقی، اقلیما رئیسی، آزاده موحد بشیری، علی قره‌گزلو، محمدرضا فرتوزی، رسول سلیمان و … اشاره کرده که در ادامه روند تولید فیلم بازیگران دیگری نیز به جمع عوامل کار اضافه خواهند شد.
بر اساس این گزارش، برای فیلمبرداری «خانه پدری» ۶۰ جلسه کار در نظر گرفته شده است که همه صحنه‌ها در خانه مؤتمن‌الاطباء ضبط خواهد شد.

9

فهرست کامل عوامل تولید «خانه پدری»، به شرح زیر است:
نویسنده و کارگردان: کیانوش عیاری، مجری طرح: شاهرخ دستورتبار، مدیر فیلمبرداری: داریوش عیاری، مدیر تولید:حسن آقاکریمی، طراح صحنه: اصغر نژادایمانی، طراحان چهره پردازی: حسین صالجیان، اعظم رحمانی، صدابردار: سعید صالحی، دستیار اول و برنامه ریز:نوید بانی، دستیار دوم: امیررضا وهابی، منشی صحنه: لیلی مرادی، مدیر صحنه: مصطفی آذرنوش، عکاس: مزدک عیاری، مدیر تدارکات: محمدرضا صادق، دستیاران تصویر: داریوش حکمت، مرتضی نجفی، داریوش رجائی، رضا سپهری، نیما آقاکریمی، محمدرضا نظری، دستیاران صدا: میثم معتمدی، داوود ربیعی، دستار لباس: ریحانه کاظم‌ارکی، دستیار صحنه: علیرضا حیدری، مجریان گریم: امیرحسین سعیدی، مهری محمدی، دستیاران تدارکات: علیرضا دلیلی، حسن اعراب، جواد سیدی، مشاور رسانه‌ای: ناصر سهرابی، تهیه‌کنندگان: کیانوش عیاری و علی سلطانی به نمایندگی از موسسه فرهنگی هنری ناجی هنر.
مهدی هاشمی، شهاب حسینی، مهران رجبی، ناصر هاشمی، مینا ساداتی، نازنین فراهانی، حسین فلاح و … بازیگران «خانه پدری» هستند.
«خانه پدری» داستانی اجتماعی دارد که وقایع آن از ۱۳۱۰ آغاز می‌شود و تا امروز ادامه دارد.
«خانه پدری» یازدهمین فیلم بلند سینمایی «کیانوش عیاری» پس از فیلم‌های تنوره دیو (۱۳۶۴)، شبح کژدم (۱۳۶۵)، آن سوی آتش (۱۳۶۶)، روز باشکوه (۱۳۶۷)، دو نیمه سیب (۱۳۷۰)، آبادانی‌ها (۱۳۷۱)، شاخ گاو (۱۳۷۴)، بودن یا نبودن (۱۳۷۷)، سفره ایرانی (۱۳۷۹) و بیدارشو آرزو (۱۳۸۳) خواهد بود.
     
  
مرد

 
ديدار ناصر ملك مطيعي از سريال ساختمان 85 به كارگرداني مهدي فخیم زاده


8

7

0
     
  
مرد

 
دليل ممنوع التصوير شدن رضا رشيدپور در تلويزيون


9









چند ماه پیش به دعوت کانون فرهنگی آموزش اجرای مراسم بزرگ تجلیل از نخبگان کنکور را برعهده گرفتم . برنامه در سالن همایشهای سازمان صدا و سیما برگزار شد . از همه جای ایران مهمان داشتیم . برنامه ی با شکوه و خوبی بود .

دیروز تلویزیون محل کارم روشن بود . به صورت کاملا اتفاقی تیزر مربوط به همان برنامه به چشمم خورد . صدای بنده در حال پخش بود . چند ثانیه ای گذشت . واضح بود که تدوین گر هنرمند تمام تلاش خودش را برای حذف تصویر من به کارگرفته . اما در لحظه ای از این تیزر مجبور به استفاده از نمایی شده که بنده ی سراپا تقصیر حضور دارم !

البته مدیران محترم پخش کاملا هوشیار بوده و هرگز اجازه نداده اند تا با نمایش چهره ی نحس رضارشیدپور خدای ناکرده آفتی متوجه میهن عزیزمان شده و یا زبانم لال مردم همیشه در صحنه با تماشای قیافه ی من از بهشت رانده شوند ! بنابراین تدبیر کم نظیری به خرج داده و در چشم به هم زدنی چهره ی من را ناواضح ( به عبارت فنی … فلو ) کرده اند .

بیشتر از آنکه تعجب کنم خنده ام گرفت . من همان کسی هستم که با سرمایه ی مردم و امکانات سازمانی به نام صدا و سیما به منزل امروز رسیده ام . در مقابل هرگز کم فروشی نکرده و تمام تلاشم را برای پاسخ دادن به این سرمایه ی عظیم به خرج داده ام . در تمام مصاحبه هایم تاکید کرده ام که اگر یک جوان علاقه مند اینک توانسته است به یک چهره ی رسانه ای نسبتا قابل تحمل تبدیل شود از صدقه ی سر این مردم و اعتماد مدیران رسانه بوده .

اتفاقا دلیل خندیدنم همین است . آن قدر در دایره ی خود ساخته ی بیگانه پنداری گرفتار شده اید که دیگر حتی یک جمله ی انتقادی ساده را هم از دوست سابقتان نمی پذیرید و دستور به حذف چهره اش می دهید ! هرگز به این صراحت نگفته بودم اما حالا بپذیرید که این تصمیم های به ظاهر کوچک آن هم در مورد آدم های کوچکی مثل من نشان از یک دغدغه ی بزرگ در ذهن شما دارد . انتقاد را خیانت می دانید و منتقد را نامحرم .

لابد خواهید فرمود که این زیاده گویی ها به ما نیامده و همین که صدایمان هر هفته یک ساعت از رادیو پخش می شود برویم و خدایمان را شکر کنیم . بله … اتفاقا من خداراشکر می کنم که آنقدر مهم شده ام (!) که پخش چند ثانیه از تصویر بنده می تواند برای مدیران بزرگواری که احتمالا مسئولیتهای دیگری هم دارند محل تدبیر و تصمیم واقع شود !

بیایید کمی تامل کنیم . واقعا چرا وقت گران بهای خودتان را برای تصمیم های کوچک در باره ی آدم های کوچک خرج می کنید ؟ چرا هرروز مشغول تکذیب این و آن هستید ؟ مگر ما که هستیم ؟ یا چه کرده ایم و یا چه گفته ایم ؟!

این چند خط هرگز بابت گلایه نیست وگرنه آن را منتشر نمی کردم . این یک درد نامه است . خطاب به مدیرانی که می توانند تصمیم های بزرگ بگیرند اما هنوز ذهنشان درگیر رشیدپور ها مانده است . شاید با انتشار این نوشته عصبانی شده و دستور به قطع صدای بنده هم صادر کنید . مهم نیست . بهتر است که ایراد کارتان را یک دوست سابق رودررویتان بگوید و نه یک دشمن فعلی در پشت سرتان . به هر حال اینجا بی بی سی نیست سعادت آباد است.
     
  
صفحه  صفحه 5 از 58:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  ...  58  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA