انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 11 از 16:  « پیشین  1  ...  10  11  12  ...  16  پسین »

جشنواره و فستیوال های بین المللی فیلم


زن

andishmand
 
mohammadmam: مارتی کارش حرف نداره. قطعا بزرگترین کارگردان زنده دنیاست.
فیلم های اسکورسیزی یه فضای مخصوصی داره ، یه جور سردی و سکون در عین حال یه جوری گیج کننده .
من از هوانورد و رفتگان خیلی خوشم اومد . و با وجود اینکه از فیلم هائی با تم پلیسی / گانگستری خوشم نمیاد ولی رفتگان خیلی برام جالب بود .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 
andishmand: فیلم های اسکورسیزی یه فضای مخصوصی داره
کاملا درسته. خودم شاید بیشتر از ۲۰ بار مرحوم رو تماشا کردم. فیلم های آخر اسکورسیزی، مخصوصا هوگو به غایت تاثیرگذار و زیبا هستن. مارتی در کارگردانی به کیفیتی رسیده که دست نیافتنی به نظر میرسه.
خوش به حال فرهاد. تلخ ترین خاطره اش "شیرین" بود...
     
  
زن

andishmand
 
جایزه ویژه آسیاپاسیفیک برای فاطمه معتمدآریا

ر مراسم پایانی نهمین دوره جوایز سینمایی آسیا پاسفیک در استرالیا، از فاطمه معتمدآریا برای بازی در فیلم «بهمن» به‌صورت ویژه تقدیر شد.



فیلم سینمایی «بهمن» به کارگردانی مرتضی فرشباف تنها نماینده سینمای ایران در این دوره از جوایز سینمایی آسیا پاسیفیک بود و نگار جواهریان هم به عنوان یکی از اعضای هیئت داوران در این رویداد سینمایی حضور داشت.

در نهمین دوره این رویداد سینمایی در حالی از فاطمه معتمدآریا تقدیر به عمل آمد که سال گذشته هم مریلا زارعی برای بازی در فیلم «شیار ۱۴۳» مورد تقدیر ‌ آسیاپاسفیک قرار گرفته بود.

فاطمه معتمدآریا در نمایی از فیلم «بهمن»
فاطمه معتمدآریا در نمایی از فیلم «بهمن»
فیلم سینمایی «بهمن» که دومین ساخته مرتضی فرشباف محسوب می‌شود، داستان زنی است به نام هما، از مجرب‌ترین پرستاران یک بیمارستان، که پیشنهاد شب‌کاری ده روزه‌ای را می‌پذیرد. هما در این میان دچار بی‌خوابی شده و نحوه رویارویی او با کار خود و خانواده چنان می‌شود که در آستانه فروپاشی قرار می‌گیرد.

امسال جایزه بهترین فیلم بلند این رویداد سینمایی به فیلم «گورستان شکوه و جلال» ساخته «آپیچاتپونگ ویراستاکول» کارگردان برنده نخل طلای اهل تایلند اعطا شد.

همچنین فیلم‌های «دیوانگی» ساخته «امین آلپر» از ترکیه و «زنده» به کارگردانی «پارک جونگ بوم» از کره جنوبی به‌صورت مشترک جایزه بزرگ هیئت داوران این رویداد سینمایی را از آن خود کردند.

در بخش بهترین بازیگری زن که فاطمه معتمدآریا برای فیلم «بهمن» یکی از نامزدهای دریافت جایزه بود، در نهایت «کایرین کیکی» برای بازی در فیلم «آن» ساخته «نائومی کاواسه» جایزه بهترین بازیگر زن را به‌دست آورد و «ژونگ پیونگ» برای بازی در فیلم «الان درست، قبلاً‌ اشتباه» (Right Now, Wrong Then) از کره جنوبی بهترین بازیگر مرد شد.

سال گذشته در هشتمین دوره آسیا پاسیفیک که اصغر فرهادی ریاست هیئت داوران را برعهده داشت، رخشان بنی اعتماد، ‌نیما جاویدی و رضا درمیشیان هم توانستند جوایزی را از آن خود کنند.

نیما جاویدی برای فیلم «ملبورن» موفق شد تا جایزه بهترین فیلم‌نامه را دریافت کند و جایزه بزرگ هیئت داوران به رخشان بنی‌اعتماد برای کارگردانی فیلم «قصه‌ها» تعلق گرفت.

رضا درمیشیان هم برای فیلم «عصبانی نیستم» جایزه گسترش نتپک را به‌دست آورد. این جایزه ۱۰ هزار دلاری، برای تجلیل از استعدادهای جدید به کارگردانان جوان اهدا می‌شود‌.

مراسم سالانه اهدای جوایز به برترین‌های سینمای آسیا که به «آسیا پاسیفیک» شهرت دارد، در شهر بریزبن استرالیا برگزار می‌شود و سینمای ایران تاکنون موفیقت‌های بسیاری را در این رویداد سینمایی به دست آورده است.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
گوی طلایی در مشت «راکی»؛ «از گور برگشته» فاتح گلدن گلوب ۲۰۱۶

در هفتاد و سومین دوره مراسم اهدای جوایز گلدن گلوب، فیلم «از گور برگشته» ساخته آلخاندرو گونزالس ایناریتو توانست مهمترین جوایز را به خود اختصاص دهد.




مراسم اهدای جوایز سالانه انجمن مطبوعات خارجی هالیوود یا گلدن گلوب، در ساعات ابتدایی روز دوشنبه ۲۱ دی ماه در لس‌آنجلس آمریکا برگزار شد و بهترین‌های سینما و تلویزیون در سال گذشته میلادی از نگاه این اتحادیه معرفی شدند.

فیلم سینمایی «از گور برگشته/Revenant» ساخته آلخاندرو گونزالس ایناریتو توانست جایزه بهترین فیلم درام و همچنین کارگردانی را برای سازنده‌اش به ارمغان بیاورد.

سال گذشته ایناریتو برای فیلم «بردمن»‌ توانسته بود جایزه بهترین فیلمنامه را در گلدن گلوب به خود اختصاص دهد.

در بخش بهترین فیلم موزیکال یا کمدی هم «مریخی» ساخته ریدلی اسکات توانست گوی بلورین بهترین فیلم را از آن خود کند.

از سوی دیگر مت دیمون هم برای بازی در این فیلم توانست جایزه بهترین بازیگر نقش یک در بخش کمدی یا موزیکال را به خود اختصاص داد.

این اولین باری بود که مت دیمون در گلدن گلوب جایزه بازیگری دریافت می‌کرد. او پیشتر و در سال ۱۹۹۸ برای فیلم «ویل هانتینگ خوب»‌ جایزه بهترین فیلمنامه را از آن خود کرده بود.

اما مطابق پیش‌بینی‌ها، جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در فیلم درام، به لئوناردو دی‌کاپریو برای بازی در فیلم «از گو برگشته» تعلق گرفت.

دی کاپریو، پیشتر دو بار در سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۱۴ برای فیلمهای «هوانورد» و «گرگ وال استریت» این جایزه را دریافت کرده بود.




لئوناردو دی‌کاپریو در کنار آلخاندرو گونزالس ایناریتو. بازیگر و کارگردان «از گور برگشته»

این جایزه شاید پیش درآمدی باشد برای شکستن طلسم اعطای اسکار به این بازیگر سرشناس هالیوودی. لئوناردو دی‌کاپریو تاکنون ۴ بار نامزد اسکار شده، ولی هیچگاه این مجسمه را به‌دست نیاورده است.

شاید جذاب‌ترین بخش گلدن گلوب ۲۰۱۶ ، جایزه‌ای بود که به سیلوستر استالونه برای بازی در فیلم «کرید»‌ اهدا شد.

بازیگر ۷۰ ساله هالیوودی در این فیلم برای بار دیگر در نقش «راکی بالبوا» و البته این بار در قامت یک مربی و نه مبارز، ظاهر شده است و به همین خاطر او توانست جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از آن خود کند.

این اولین جایزه مهم بازیگری سیلوستر استالونه در دوران فعالیت او در هالیوود است. او پیشتر در سال ۱۹۷۶ برای اولین فیلم «راکی» در بخش فیلم و کارگردانی نامزد دریافت گلدن گلوب شده بود.

اما در بخش کمدی یا موزیکال، جایزه نقش اول زن به جنیفر لارنس برای فیلم «جوی» تعلق گرفت. این سومین همکاری پیاپی این بازیگر با دیوید.اُ.راسل است که در نهایت به دریافت بهترین جایزه بازیگری در گلدن گلوب برای جنیفر لارنس می‌شود.

«کتابی با بارقه امید»‌ و «کلاهبرداری آمریکایی» دو فیلمی بودند که در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ جایزه گلدن گلوب را برای این بازیگر به ارمغان آوردند.

جایزه بهترین بازیگر نقش یک زن در فیلم درام هم به بری لارسن برای فیلم «اتاق» در حالی تعلق گرفت که در این بخش «کیت بلانشت» و «رونی مارا» برای بازی در فیلم «کارول» نامزد بودند.

در گلدن گلوب ۲۰۱۶، کیت وینسلت توانست برای بازی در فیلم «استیو جایز» جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن را به خود اختصاص دهد.

فیلم «استیو جابز» جایزه بهترین فیلمنامه را هم برای نویسنده‌اش آرون سورکین به همراه داشت.

جایزه بهترین موسیقی متن هم به انیو موریکونه برای فیلم «هشت نفرت‌آنگیز» ساخته کوئنتین تارانتینو اختصاص یافت. این سومین گلدن گلوب موریکونه ۸۸ ساله بود.

تارانتینو در غیاب انیو موریکونه روی صحنه رفت و جایزه او را دریافت کرد.

این آهنگساز برجسته تاریخ سینما، تاکنون نتوانسته جایزه اسکار را برای فیلمهایی که برایشان موسیقی ساخته بدست آورد و تنها یک‌بار در سال ۲۰۰۷ یک اسکار افتخاری گرفته است.



جایزه بهترین ترانه هم امسال به «نوشته‌های روی دیوار» برای فیلم «اسپکتر» به خواننده بریتانیایی سام اسمیث اهدا شد.

در گلدن گلوب هفتاد و سوم جایزه بهترین فیلم انیمشین به «پشت و رو» و جایزه بهترین فیلم خارجی هم به «پسر شائول» از مجارستان تعلق گرفت.

فیلم سینمایی «کارول» ساخته تاد هاینز ناکام‌ترین فیلم این دوره گلدن گلوب بود. فیلمی که با ۵ رشته، رکورد بیشترین نامزدی را در اختیار داشت ولی در نهایت هیچ جایزه‌ای دریافت نکرد.

جایزه گلدن گلوب به نوعی پیش‌درآمد برگزاری مراسم اسکار محسوب می‌شود. نامزدهای اسکار ۲۰۱۶، روز ۱۴ ژانویه (۲۴ دی ماه) ‌معرفی می‌شوند و مراسم اصلی هم روز ۲۸ فوریه(۱۰ اسفند) در لس‌آنجلس برگزار خواهد شد.

بهترین‌های تلویزیون؛ اقبال لیدی گاگا در بازیگری

در هفتاد و سومین دوره مراسم گلدن گلوب، لیدی گاگا خواننده معروف آمریکایی، توانست برای بازی در سریال «داستان ترسناک آمریکایی» جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را از آن خود کند.




لیدی گاگا پس از دریافت گلدن گلوب بازیگری برای سریال «داستان ترسناک آمریکایی»


در این دوره، جایزه بهترین سریال درام به «آقای روبات» تعلق گرفت و «موزارت در جنگل» هم بهترین سریال کمدی یا موزیکال شد.

همچنین گائل گارسیا برنال، بازیگر سرشناس مکزیکی هم برای بازی در «موزارت در جنگل» توانست بهترین بازیگر نقش اول مرد در سریال کمدی یا موزیکال شود.

جان هم، بازیگر سریال پرطرفدار «مدمِن» برای دومین توانست عنوان بهترین بازیگر مرد نقش اول سریال درام را به خود اختصاص دهد. او پیشتر ۴ بار برای این سریال نامزد شده بود و در سال ۲۰۰۸ هم آن را دریافت کرده بود.

در مراسم گلدن گلوب ۲۰۱۶، ریچل بلوم برای بازی در «دوست دختر سابق دیوانه» عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن در سریال کمدی یا موزیکال و تاراجی پی.‌هنسن برای بازی در سریال «امپراتوری» عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن در سریال درام را به خود اختصاص دادند.

اما همانطور که در بخش فیلم‌های سینمایی یک جایزه گلدن گلوب به یک بازیگر اکشن کارِ قدیمی یعنی سیلوستر استالون اهدا شد، در بخش جوایز تلویزیونی هم یک جایزه به یک بازیگر فیلمهای عمدتا اکشن و حادثه‌ای تعلق گرفت.

کریستین اسلیتر برای بازی در سریال «آقای روبات» توانست جایزه بازیگر نقش مکمل مرد در یک سریال، فیلم تلویزیونی و یا مینی سریال را به‌دست آورد و صاحب اولین جایزه مهم بازیگری زندگی‌اش شود.

اسکار آیزاک برای سریال «یک قهرمان به من نشان بده» جایزه نقش اول را در همین بخش به خود اختصاص داد.

جایزه نقش مکمل زن هم در فیلم یا مینی سریال تلویزیونی به مارا تیرنِی برای سریال «رابطه» تعلق گرفت و «ولف هال» هم بهترین فیلم مینی‌سریال شد.

جوایز گلدن گلوب هفتاد و سوم در حالی میان تعدادی از سریالهای پخش شده در سال ۲۰۱۵ توزیع شد که اکثر جوایز امی در سال ۲۰۱۵ به سری پنجم مجموعه «بازی تاج و تخت»‌ تعلق گرفته بود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
اسکار ۲۰۱۶ نامزدهای نهایی خود را شناخت

نامزدهای نهایی هشتادوهشتمین دوره جوایز اسکار در کنفرانس خبری در لس‌آنجلس آمریکا معرفی شد و فیلم «بازگشته» ساخته «ایناریتو» با نامزدی در ۱۲ بخش پیشتاز این رویداد سینمایی نام گرفت.
به گزارش ایسنا، رییس آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار در یک نشست خبری با حضور بیش از 400 رسانه از سراسر جهان به همراه «آنگ لی» کارگردان آمریکایی تایوانی تبار، «گیلرمو دل‌تورو» کارگردان مکزیکی و «جان کرازینسکی» بازیگر آمریکایی، فهرست نامزدهای نهایی جوایز اسکار 2016 را اعلام کردند.






به گزارش وب‌سایت رسمی آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار، فهرست نامزدهای نهایی هشتاد و هشتمین دوره این جوایز سینمایی به این شرح است:

نامزدهای بهترین فیلم بلند
«بازگشته»، «کمبود بزرگ»،‌ «کارول»، «مکس دیوانه: جاده خشم»، «اتاق»، «افشاگر»، «مریخی»، «بروکلین»، «پل جاسوس‌ها»،

نامزدهای بهترین کارگردانی

«آدام مک‌کی»؛ کمبود بزرگ

«آلخاندرو گونزالز ایناریتو»، بازگشته

«تام مک‌کارتی»؛ افشاگر

«جورج میلر»؛ مکس دیوانه: جاده خشم

«تنی آبراهامسون»؛ اتاق

نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول مرد
«برایان کارنستون»؛ ترامبو

«مت یمون»؛ مریخی

«لئوناردو دی‌کاپریو»؛ بازگشته

«مایکل فاسبندر»؛ استیو جابز

«ادی ردماین»؛ دختر دانمارکی

نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول زن
کیت بلانشت»؛ کارول

«بری لارسن»؛ اتاق

«سیبرشا رونان»؛ بروکلین

«شارلوت رامپلینگ»؛ 45 سال

«جنیفر لاورنس»؛ جوی

نامزدهای بهترین بازیگر نقش مکمل مرد
«کریستین بیل»؛ کمبود بزرگ

«تام هاردی»؛ بازگشته

«مارک رافلو»؛ افشاگر

«مارک رایلنس»؛ پل جاسوس‌ها

«سیلوستر استالونه»؛ اعتقادنامه

نامزدهای بهترین بازیگر نقش مکمل زن
«جنیفر جیسون لی»؛ هشت نفرت‌انگیز

«رونی مارا»؛ کارول

«راشل آدامز»؛ افشاگر

«آلیسیا ویکاندر»؛ اکس مشینا

«کیت وینزلت»؛ استیو جابز

نامزدهای بهترین فیلم غیرانگلیسی
آغوش مار، موستانگ، پسر سائول، ذیب، یک جنگ

نامزدهای بهترین فیلم‌نامه اقتباسی
کمبود بزرگ، بروکلین، کارول، مریخی، اتاق

نامزدهای بهترین فیلم‌نامه اصلی

پل جاسوس‌ها، اکس مکشینا، Inside Out، افشاگر، از کف خیابان‌های کمپتون

نامزدهای بهترین مستند بلند

امی، سرزمین کارتل، نگاه سکوت، چه اتفاقی افتاد آقای سایمون؟

نامزدهای بهترین انیمیشن بلند
آنومالیسا، Inside Out، شان دشیپ (گوسفند ناقلا)، وقتی مارین آنجا بود

نامزدهای بهترین تدوین
کمبود بزرگ، مکس دیوانه: جا ده خشم، بازگشته، جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد، افشاگر

نامزدهای بهترین موسیقی متن

«پنجاه طیف خاکستری»، «زمین شکار»، «شبح»، «جوانی»، «مسابقه انقراض»

نامزدهای بهترین فیلم‌برداری
«بازگشته»، «کارول»، «هشت نفرت انگیز»،‌ «مکس دیوانه: جاده خشم»، «سیکاریو»

نامزدهای بهترین طراحی لباس
کارول، سیندرلا، دختر دانمارکی، مکس دیوانه، بازگشته

نامزدهای بهترین مستند، موضوع کوتاه

تیم 12، چو آنسوی خطوط، کلود لنزمن، دختری در رودخانه، آخرین روز آزادی

نامزدهای بهترین چهره‌آرایی
مکس دیوانه، بازگشته، پیرمرد 100 ساله که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد

نامزدهای بهترین طراحی تولید
پل جاسوس‌ها، دختر دانمارکی، مکس دیوانه: جاده خشم، مریخی، بازگشته

** نامزدهای بهتری میکس صدا

پل جاسوس‌ها، مکس دیوانه جاده خشم، مریخی، بازگشته، جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیرد

نامزدهای بهترین صداگذاری
مکس دیوانه: جاده خشم، بازگشته، مریخی، سیکاریو، جنگ ستارگان

نامزدهای بهترین جلوه‌های ویژه
اکس مشینا، مکس دیوانه: جاده خشم، مریخی، بازگشته، جنگ ستارگان نیرو بر‌می‌خیزد

نامزدهای بهترین فیلم کوتاه، اکشن زنده
آواماریا، روز اول، همه چیز خوب خواهد شد، شاک، شاترر

نامزدهای بهترین فیلم کوتاه، انیمیشن
داستان خرس، پرولوگ،‌ جهان فردا، تیم افسانه‌ای سانجای

مراسم اعطای جوایز هشتاد و هفشمین دوره جوایز سینمایی اسکار روز 28 فوریه (یکشنبه نهم اسفند) در سالن «دالبی تئاتر» لس‌آنجلس با اجرای «کریس راک» برگزار می‌شود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
فیلمهای بخش سودای سیمرغ سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر

اسامی ۲۲ فیلم بخش سودای سیمرغ سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد.



به گزارش خبرگزرای تسنیم، هیات انتخاب سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر آثار بخش سودای سیمرغ این رویداد سینمایی را اعلام کرد.

هیات انتخاب سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر متشکل از آقایان محمد احسانی، شهرام اسدی، فریدون جیرانی، محمد باقر قهرمانی، حسین کرمی، علیرضا شجاع نوری، رضا مقصودی اسامی 22 فیلم راه یافته به بخش مسابقه سودای سیمرغ جشنواره را اعلام کردند.

بر اساس اعلام رای هیات انتخاب سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر اسامی فیلم های بخش مسابقه سودای سیمرغ بر اساس حروف الفبا بدین شرح است:

*آبنبات چوبی به کارگردانی حسین فرحبخش

*امکان مینا به کارگردانی کمال تبریزی

*آخرین بار کی سحر را دیدی به کارگردانی فرزاد موتمن

*اژدها وارد می شود به کارگردانی مانی حقیقی

*بادیگارد به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا

*به دنیا آمدن به کارگردانی محسن عبدالوهاب

*بارکد به کارگردانی مصطفی کیایی

*خشم و هیاهو به کارگردانی هومن سیدی

*دختر به کارگردانی سید رضا میرکریمی

*دلبری به کارگردانی سید جلال دهقانی اشکذری

*رسوایی2 به کارگردانی مسعود ده نمکی

*زاپاس به کارگردانی برزو نیک نژاد

*سیانور به کارگردانی بهروز شعیبی

*عادت نمی کنیم به کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان

کفشهایم کو به کارگردانی کیومرث پور احمد

*لانتوری به کارگردانی رضا درمیشیان

*مالاریا به کارگردانی پرویز شهبازی

*نفس به کارگردانی نرگس آبیار

*نقطه کور به کارگردانی مهدی گلستانه

*نیمه شب اتفاق افتاد به کارگردانی تینا پاکروان

*وارونگی به کارگردانی بهنام بهزادی

*هفت ماهگی به کارگردانی هاتف علیمردانی
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
پوستر جشنواره فیلم فجر 94 با تصویر خسرو شکیبایی

پوستر جشنواره فیلم فجر که به تازگی رونمایی شده است با سالهای پیش متفاوت است. پوستر جشنواره سی و چهارم با تصویر زنده یاد خسرو شکیبایی آماده شده است که کار بسیار جالبی است.

با نزدیک شدن به بهمن ماه و زمان برگزاری سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر از پوستر مربوط به این جشنواره رونمایی شده است که این پوستر با سالهای پیش متفاوت است و بسیار زیبا طراحی شده است.




در بسیاری از جشنواره های دنیا عکس بازیگران مهم روی پوستر اصلی قرار می گیرد مثلاً در جشنواره فیلم کن عکس مارچلو ماسترویانی روی پوستر قرار گرفته بود یا یک پلان از یک فیلم مشهور تبدیل به پوستر می شود. امسال در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر برای اولین بار تصویر خسرو شکیبایی روی پوستر جشنواره قرار گرفته است.

مجید برزگر که پیش از این در جشنواره فیلم فجر ؛ مسئولیت برگزاری اختتامیه و افتتاحیه های جشنواره و همچنین طراحی پوستر و جلد کتاب را برعهده داشت؛ امسال نیز به عنوان ایده پرداز و طراح این پوستر جشنواره سی و چهارم انتخاب شده است.

وی درباره روند طراحی این پوستر گفت: باتوجه به تجربه ای که در سال های گذشته داشتم؛ محمد حیدری به من پیشنهاد داد که طرح خودم را برای امسال ارائه کنم و من به دنبال ارائه یک کار متفاوت بودم.

برزگر ادامه داد: در بسیاری از جشنواره های دنیا عکس بازیگران مهم روی پوستر اصلی قرار می گیرد مثلاً در جشنواره فیلم کن عکس مارچلو ماسترویانی روی پوستر قرار گرفته بود یا یک پلان از یک فیلم مشهور تبدیل به پوستر می شود.

وی ادامه داد: در ابتدا پیشنهاد کردم یک سکانس از یک فیلم مشهور روی پوستر جشنواره امسال قرار بگیرد اما از آنجا که شاید انتخاب یک سکانس باعث تعابیر و حرف و حدیث های مختلفی می شد؛ از اجرای این پیشنهاد منصرف شدیم.

برزگر افزود: در مرحله بعد به فکر این افتادیم که عکس یک بازیگر که سابقه خوبی در سینمای ایران دارد و آثار خوبی را بازی کرده؛ روی پوستر قرار بگیرد و بعد از مطرح شدن این فکر به سرعت به خسرو شکیبایی به عنوان یکی از دوست داشتنی ترین بازیگران سینمای ایران رسیدیم زیرا وی در بیشتر فیلم هایی که بازی کرده همچون هامون ، پری ، یک بار برای همیشه و... خوش درخشیده و یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران بعد از انقلاب است.

وی ادامه داد: شکیبایی از جمله بازیگرانی است که اعتدال و نجابت در کار هایش دیده می شود و تقریباً همه ویژگی های خوب در او جمع بود به همین دلیل بعد از اینکه وی را پیشنهاد کردیم با استقبال مسئولان همراه شد.

برزگر ادامه داد: در روند اجرایی طراحی پوستر به این نتیجه رسیدیم به جای آنکه از عکس به صورت مستقیم استفاده کنیم از یک نقاشی بهره ببریم و به بزرگمهر حسین پور به عنوان یکی از کاربلدهای این حرفه پیشنهاد دادیم. او هم طراحی را قبول کرد و اجرای ایده را پذیرفت و تمام خلاقیت ها و کیفیتی که در پوستر وجود دارد را مرهون زحمات بزرگمهر حسین پور هستیم.

برزگر ادامه داد: از آنجا که می خواستیم نقاشی براساس شمایلی از خسرو شکیبایی طراحی شود و کاملاً تخیلی نباشد از یکی از عکس هایی که در دوران طلایی بازیگری خسرو شکیبایی در پشت صحنه فیلم درد مشترک به کارگردانی یاسمین ملک نصر توسط امیر عابدی برداشته شده بود؛ الهام گرفتیم.

وی ادامه داد: با امیر عابدی تماس گرفتیم و ایشان عکس را در اختیار ما گذاشت و امروز فرمی که در نگاه و صورت خسرو شکیبایی در پوستر سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر وجود دارد؛ الهام گرفته از آن عکس است و بخش های دیگر همچون فیزیک و بدن وی توسط بزرگمهر حسین پور طراحی شده است.

برزگر ادامه داد: برای طراحی این پوستر دو هفته وقت گذاشتیم و بعد از دو هفته نسخه اصلی تحویل دفتر جشنواره شد.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
کدام فیلم‏ها در راه جشنواره کن 2016 هستند؟






معمولا هرساله از 15 ژانویه به بعد که مشخص شدن فیلم های بخش های مختلف جشنواره برلین، بلافاصله نظرها به سوی جشنواره جهانی کن معطوف می شود و تهیه کنندگان، فروشندگان بین المللی فیلم و کارشناسان به جستجوی نام های فیلم هائی برمی آیند که رو به سوی کن دارند. در روزهای 15، 16 و 17 ژانویه از سوی یونی فرانسه، درپاریس (ملاقات های حرفه ای های سینمای اروپا) برای پیش فروش محصولات دردست ساخت برگزار می شود که حالت نیمچه بازار فیلم دارد. در اینجا فیلم هائی که قراراست بزودی در برلین و به ویژه در کن به نمایش درآیند، با ارائه کاتالوگ ها و آنونس های چند دقیقه ای، به خریداران معرفی می گردد.

یکی از فیلم های معرفی شده در این جلسات، آخرین ساخته فیلمساز مطرح ایرانی، اصغر فرهادی به نام «فروشنده» با بازی ترانه علیدوستی و شهاب حسینی است که توسط کمپانی ممنتو معرفی شده است.
همین کمپانی فیلم فرانسوی «مالوت» ساخته برنودوما، از برجسته ترین کارگردانان مولف فرانسوی را نیز ارائه کرده که ماهنامه کایه دوسینما صفحات بسیاری را به این فیلم اختصاص داده است و از ورای عکس های فیلم جذابیت زیادی در بیننده ایجاد می کند.

جدا از اینها، خبرهای گوناگونی در پاریس به گوش می رسد که فیلمهای بسیاری خود را برای معرفی به کمیته انتخاب های چهارگانه جشنواره کن 2016 آماده می کنند. آخرین اثر پدروآلمادوار، «ژولیا» که در تابستان گذشته فیلمبرداریش تمام شد. او هیچگاه نخل طلا نگرفته است. شاید با این فیلم شانس خود را آزمایش کند... همچنین « سولی» اثر کلینت ایستوود که بازگوکننده زندگی خلبانی است که موفق می شود هواپیمای دچار سانحه شده خود را روی آب های یخ زده رودخانه هوستون به سلامت بنشاند. ماجرای فیلم از یک داستان واقعی الهام گرفت شده است که در در ژانویه 2009 اتفاق افتاده بود. فیلمی از جف نیکولس «ویژه نیمه شب» که بسیاری منتظر دیدن آن هستند.

جیمز گری از فرزندان همواره دلپذیر کن که کارت آبونمان این جشنواره را در جیب دارد! فیلم جدیدش «شهرگمشده زد» کنجکاوی بسیاری در نزد منتقدینی که سر صحنه فیلمبرداری رفته بودند را ایجاد کرده و کن منتظر دیدن اولین ورسیون آن است.

اگزاویه دولان، که او هم از بچه های عزیر دردانه های کن است، حتما با فیلم جدیدش «دقیقا اخر جهان» در مسابقه خواهد بود. این اثر از یک نمایشنامه تئاتری اقتباس شده و هنرپیشه های زیادی در آن بازی دارند که اغلب فرانسوی هستند.
«سکوت» آخرین ساخته مارتین اسکورسیزی، اگر به کن بیاید، طبق گفته های کارشناسان اینجا، غوغا به پا خواهد کرد.
از سینمای فرانسه حدودا بیست تا سی فیلم مدعی رفتن به جشنواره کن آینده هستند،از بین ناشناسان یا کمتر شناخته شده ها، گویا سورپرایزهائی وجود دارد. آخرین ساخته امیر نادری «کوهستان» که محصول ایتالیا تلقی می شود، و همچنین، اگر فیلم آخرعباس کیارستمی، تنها سینماگرا یرانی برنده نخل طلا، آماده شود، محصولی از سینمای چین تلقی خواهد شد...- همچنین در خبرهاست که آخرین فیلم رفیع پیتز که در مرز آمریکا و مکزیک ساخته شده به نام « من یک سیاهم» در رابطه با مسائل سر مرز، نیز مراحل آخر تولید را پشت سرگذاشته است و محصول مشترک مکزیک، آلمان و فرانسه است.... تا 22 ماه آوریل که طی کنفرانس مطبوعاتی کن همه فیلم ها انتخاب شده معرفی خواهند شد، وقت بسیار است، و بیش از دوهزار فیلم به بخش های چهار گانه کن معرفی خواهند شد.
قراراست تا یکی دوهفته آینده نام رئیس هیات داوران مسابقه کن اعلام شود، اما یک از دست اندرکاران می گفت اسم «آخاندرو ایناریتو» کارگردان بزرگ مکزیکی، اینجا و آنجا شنیده شده، ولی باید صبر کرد و دید.
شصت و نهمین دوره جشنواره کن از روز 11 تا 22 ماه مه درشهر ساحلی کن در جنوب فرانسه برگزار می شود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
انتقاد اولین رئیس سیاه پوست تاریخ آکادمی اسکار از عدم تنوع نژادی در میان نامزدهای این رویداد




چریل بو ن ایساکس اولین رئیس سیاه پوست تاریخ آکادمی اسکار از عدم تنوع نژادی در میان نامزدهای این رویداد سینمایی انتقاد کرد.

رئیس آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار در واکنش به نامزد نشدن حتی یک بازیگر سیاه پوست در چهار شاخه بازیگری این جایزه سینمایی گفت: البته که از این موضوع ناامید شدم اما نمی‌توان شایستگی فیلم‌های امسال را در نظر نگرفت.

«ایساکس» در گفت‌وگو با «ددلاین» اظهار کرد که امسال سال فوق العاده‌ای برای سینماست و به هیچ عنوان نمی‌توان از پیش بینی برندگان کاملا مطمئن بود، اما آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار باید تلاش بیشتری در پرداختن به مسائل مربوط به تنوع نژادی داشته باشد.

«رینالد هادلین» تهیه کننده مراسم اسکار نیز در واکنش به اعلام نامزدهای هشتادو هشتمین دوره جوایز اسکار گفت: فکر می‌کنم تعداد بسیار زیادی اثر شایسته اسکار از هنرمندان سیاه پوست وجود داشت که همه آنها نادیده گرفته شد و این خیلی ناامید کننده است اما این حقیقت نفی نمی‌شود که تمام این فیلم‌ها فوق‌العاده‌اند، مخاطبان آنها را دوست دارند و از پرفروش‌ترین فیلم‌های گیشه هستند.

«مایکل.بی جوردن» و «تسا تامپسون» برای فیلم «اعتقادنامه»، «ادریس آلبا» و «آبراهام آتا» برای بازی در فیلم «جانوران بی‌سرزمین»، «ویل اسمیت» بازیگر فیلم «ضربه مغزی» و تیم بازیگران فیلم «از کف خیابان‌های کمپتون» همگی از گزینه‌های رنگین پوستی بودند که می‌توانستند در میان نامزدهای شاخه بازیگری نقش اصلی و مکمل مرد و زن جای داشته باشند اما همه آنها نادیده گرفته شدند تا مجددا انتقادها از آکادمی اسکار افزایش یابد.

«کریس راک» مجری سیاه پوست امسال مراسم اسکار نیز جایزه اسکار را "جایزه‌ای برای سفیدپوستان" معرفی کرد .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
مقدمه محمد حیدری در فراخوان سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر



محمد حیدری دبیر این جشنواره در مقدمه ای بر این فراخوان آورده است:
جشنواره فیلم فجر که همزمان با جشن های باشکوه پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی برگزار می شود فرصتی است بی بدیل برای رونمایی از یک سال تلاش سینماگران متعهد کشورمان، برای تصمیم گیری درباره چگونگی برگزاری جشنواره و بخش های مختلف مسابقه با افراد و گروه های مختلف اعم از سینماگران، اهالی رسانه، مدیران و دبیران دوره های مختلف جشنواره گفتگو شد و آنچه می آید محصول خردجمعی و نشست های فراوان است. ضمن اعلام مقررات و فراخوان این نکاتی را به آگاهی می رساند:

یکم - جشنواره فیلم فجر مهمترین رویداد سینمای ملی ایران است و به بهانه تخصصی شدن جشنواره نباید از رونقش کاسته شود. به بیانی دیگر جشنواره هم جشنواره ای تخصصی و هم جشن رونمایی از یک سال تلاش سینماگران ایرانی و در عین حال بخش مهمی از جشن پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی است.

دوم - کاهش جوایز و شمار سیمرغ ها در خصوص بخش های فنی که مورد بحث و گفت و گو بود در شرایطی که به روز کردن صنعت سینما جزو اولویت های مهم سازمان سینمایی است مورد تصویب قرار نگرفت و جوایز این بخش همچنان به قوت خود باقی است.

سوم -تغییرات جشنواره فیلم فجر باید متناسب با تحولات واقعی سینما باشد و اصل تغییر و به ویژه تغییرات زیاد در این رویداد سینمایی مهم مطلوب نیست. پذیرش بخش جدا برای فیلم اولی ها و در عین حال امکان حضورشان در بخش سودای سیمرغ پاسخ مثبتی است به ورود قدرتمندانه جوانان خوش ذوق و خوش آتیه سینمای کشورمان.

چهارم - بخش هنر و تجربه به عنوان گروهی مستقل، پذیرش موج مثبتی است که در سینمای ایران پدید آمده. شمار فراوانی از فیلم ها هر سال تولید می شوند که شایسته نام هنر و تجربه است و جشنواره فیلم فجر نمی تواند به واقعیت های این بخش بی اعتنا باشد.

پنجم - در نحوه برگزاری و مدیریت جشنواره نیز چشم امیدمان به مدیران جوان و خوش فکر است. کوشش خواهد شد جشنواره سی و چهارم با بهره گیری از خلاقیت ها و اندیشه های نو با شکوه هر چه تمام تر برگزار شود.

ششم - از اصناف مختلف به ویژه تهیه کنندگان برای همکاری بیشتر به منظور برگزاری همزمان جشنواره در استان ها و برگزاری همزمان هفته های فیلم در کشورهای مختلف درخواست همراهی و همکاری جدی دارم.

هفتم – در پایان با توجه به انتقال بخش مسابقه بین الملل به فصل دیگر و در دل جشنواره بزرگ جهانی دیگری شایسته نام سینمای ایران را به فال نیک می گیرم و یقین دارم این امر فرصتی است تازه برای معرفی ایران اسلامی و سینمای پر افتخارش.

به امید برگزاری جشنواره ای در طراز نام انقلاب شکوهمند اسلامی و دهه مبارک فجر.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 11 از 16:  « پیشین  1  ...  10  11  12  ...  16  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

جشنواره و فستیوال های بین المللی فیلم

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA