انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 12 از 16:  « پیشین  1  ...  11  12  13  14  15  16  پسین »

جشنواره و فستیوال های بین المللی فیلم


زن

andishmand
 
جشنواره روتردام؛ ۹ فیلمساز ایرانی و محسن نامجو در کنار متالیکا






چهل و پنجمین دوره جشنواره جهانی فیلم روتردام، یکی از بزرگ‌ترین جشنواره های سینمایی اروپا، چهارشنبه شب، بیست و هفتم ژانویه (هفتم بهمن) افتتاح شد، در حالی که این جشنواره امسال توجه ویژه ای به فیلمسازان جوان ایرانی داخل و خارج از ایران داشته و میزبان ۹ سینماگر ایرانی است؛ از جمله بابک جلالی که با فیلمی که در سانفرانسیسکو ساخته در بخش مسابقه امسال حضور دارد: «رویاهای رادیو» با بازی محسن نامجو.

در این جشنواره دوازده روزه، مجموعاً ۴۷۷ فیلم به نمایش درمی آید که از این میان ۱۰۶ فیلم اولین نمایش جهانی خود را تجربه می‌کنند. بیش از ۲۶۰ فیلمساز از پنجاه کشور مختلف در این جشنواره حضور خواهند داشت.

محسن نامجو و بازی در فیلم

محسن نامجو، خواننده شناخته شده ایرانی که سال‌هاست در آمریکا سکونت دارد، در فیلم رویاهای رادیو نقش اول را بازی می کند؛ نه در نقش یک نوازنده و خواننده، بلکه در نقش یک نویسنده به نام آقای رویانی که در ایران شهرت داشته، اما مجبور به ترک وطن شده و حالا «پارس رادیو» را اداره می کند؛ایستگاهی رادیویی به زبان فارسی در سانفرانسیسکو که برنامه‌های شاعرانه‌ای برای افغانها و ایرانیانی که در آنجا زندگی می کنند تولید می‌کند. گروهی با نام رویاهای کابل که اولین گروه راک افغانستان محسوب می‌شود، قرار است با گروه معروف متالیکا در استودیوی این رادیو بنوازند...

نام لارس اولریش، نوازنده گروه متالیکا هم به عنوان یکی از بازیگران این فیلم ذکر شده است.

اولین نمایش جهانی این فیلم روز دوشنبه خواهد بود و برای دریافت جایزه ببر روتردام، در بخش اصلی این جشنواره با هفت فیلم دیگر از هفت فیلمسازی که به عنوان «با آینده درخشان»- از جمله «یک زن، یک بخش» ساخته الیزابت سوبرین و «آخرین سرزمین» ساخته پابلو لامار- در این بخش انتخاب شده اند رقابت خواهد کرد.

حضور پررنگ سینماگران ایرانی

امسال یکی از پربارترین حضورهای سینماگران جوان ایرانی است که یادآور بخش بزرگ مرور سینمای ایران در این جشنواره در سال ۲۰۱۲ است.

«خشت و آئینه»
ابراهیم گلستان که از اولین فیلم های مهم و تاثیرگذار سینمای ایران محسوب می شود، پس از پنجاه سال، نمایش‌های تازه‌ای را در جشنواره های جهانی تجربه می‌کند و این بار در جشنواره روتردام هم نمایش خواهد داشت.

«بادکین راس»،
ساخته کاوه مدیری، داستان مردی ایرانی/هلندی به نام بادکین( با بازی سهراب بیات) را روایت می کند که در شهر فورس اسکاتلند، در کنار مردم محلی واقعی ساختار ترکیبی مستند- تخیلی فیلم را شکل می‌دهد.

«ما در بهشت»
ساخته سینا عطائیان دنا که برای اولین بار در بخش مسابقه جشنواره لوکارنو نمایش داشت، در بخش «آینده درخشان» در جشنواره روتردام نمایش دارد؛ تصویری تند و تیز از احوال امروز ایران که در داستانی حول و حوش یک معلم تنها در حاشیه شهر تهران روایت می‌شود.

وحید حکیم زاده در فیلمی به نام «چیزهای بزرگ‌تر»
که در ژاپن ساخته شده، داستان چند شخصیت از کشورهای مختلف را در کنار هم در ژاپن امروز روایت می کند، از جمله یک معمار ایرانی. اسد فولادکار سینماگر ایرانی الاصل ساکن لبنان هم با فیلم «عشق حلال» در جشنواره حضور خواهد داشت.

در میان فیلم های کوتاه هم فیلمسازان جوان ایرانی از داخل و خارج از ایران حضور پررنگی دارند. مریم تفکری در فیلمی به نام «شعر و سنگ»، سعی دارد در پرداختی انتزاعی تصویری از تهران ثبت کند.

«داستان ساده من، تو، و میم»
فیلم کوتاه دیگری است ساخته عاطفه یارمحمدی که سعی دارد زندگی خود فیلمساز را در دل تاریخ امروز ایران روایت کند.

«یادآوری پنج‌ضلعی‌ها»
عنوان فیلم کوتاه انتزاعی دیگری است از آزاده نوایی که به شکل شانزده میلی متری فیلمبرداری شده و سعی دارد با اشعار حافظ و موسیقی‌ای از بامداد ملکی، مرضیه رحیم زاده و سهیل مختاری زمان ها و مکان ها و احساسات را به زبان تصویر برگرداند.

جشنواره جهانی فیلم روتردام تا هفتم فوریه ادامه خواهد داشت.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
نتایج کامل | برترین‌های جشنواره‌ فیلم فجر | پرواز سیمرغ‌ها همزمان با ۲۲ بهمن


مراسم اختتامیه‌ جشنواره‌ فیلم فجر با پخش سرود جمهوری اسلامی و تلاوت قرآن مجید در برج میلاد همزمان با ۲۲ بهمن ماه برپا شد: اهدای ۹ سیمرغ به فیلم «ابد و یک روز» و ۴ سیمرغ به «ایستاده در غبار».




در حالی مراسم اختتامیه‌ی بدون تاخیر ساعت 19:5 دقیقه آغاز شد که به دلیل جمعیت زیادی که بدون کارت، پشت درب‌های برج میلاد حضور پیدا کردند و مانع حضور مهمانان مراسم می‌شوند، بخشی از ظرفیت سالن هنوز تکمیل نشده است.

پس از قرائت نامه‌ی دبیر جشنواره‌ی فیلم فجر و پخش یک کلیپ، برگزیدگان بخش انیمشین معرفی شدند.

برگزیدگان انیمیشن

ضمن تقدیر از مجید اسماعیلی برای ساخت انیمیشن « پادشاه آب»، از حامد کاتبی برای «در مسیر باران» تقدیر شد.

جایزه ویژه بهترین انیمیشن به محمد امید همدانی برای انیمیشن «فهرست مقدس» تعلق گرفت.

بهترین فیلم «هنر و تجربه»؛ «نیمرخ‌ها» زنده‌یاد ایرج کریمی و بهترین کارگردانی این بخش، سروش محمدزاده برای فیلم «چهارشنبه» معرفی شدند.

اسامی دیگر نامزد بخش هنر و تجربه جشنواره فیلم فجر بدین شرح بودند: «سگ و دیوانه عاشق»به کارگردانی علی محمد قاسمی، «ممیرو» به کارگردانی هادی محقق، «یک شهروند کاملا معمولی» به کارگردانی مجید برزگر.

در ادامه‌ی مراسم اختتامیه‌ی فیلم فجر، سیمرغ بهترین کارگردانی مستند به مهرداد اسکویی برای کارگردانی «رویاهای دم صبح» تعلق گرفت.

نامزدهای کارگردانی مستند؛ بهروز نورانی‌پور برای کارگردانی A175، هادی معصوم‌دوست برای فیلم خوان بی‌خان، رضا فرهمند و کمیل سهیلی برای فیلم آزادی، لقمان خالدی برای کارگردانی فصل هرس بودند.

سیمرغ بهترین فیلم مستند هم به « A175 » به تهیه‌کنندگی بهروز نورانی‌پور تعلق گرفت.

نامزدهای بهترین فیلم مستند؛ رویاهای دم صبح به تهیه‌کنندگی مهرداد اسکویی، زمناکو به تهیه‌کنندگی محمد شکیبا نیا، خوان بی‌خان به تهیه‌کنندگی محسن استادعلی و نسرین عبدی

سیمرغ بهترین دستاورد فنی و هنری مستند به رضا تیموری برای تصویربرداری فیلم اهالی خیابان یک طرفه اهدا شد.

نامزد‌های این بخش؛ مهدی آزادی برای تصویربرداری A157، سیدحسن سیدی پریشان برای تصویربرداری فیلم خاطرات خانه متروک، مهدی حدادی برای تصویربرداری رویاهای دم صبح، هادی معصوم‌دوست برای تدوین فیلم خوان بی‌خان بودند.

در ادامه‌ی مراسم اختتامیه‌ی فیلم فجر؛ برنامه‌ی اجرای موسیقی با خوانندگی محمد معتمدی برپا شد.

«ابد و یک روز» بهترین فیلم و کارگردانی نگاه نو شد

در بخش «نگاه نو» سیمرغ بهترین کارگردانی به سعید روستایی برای کارگردانی «ابد و یک روز» اهدا شد. و جایزه‌ی ویژه کارگردانی این بخش به محمد حسین مهدویان برای فیلم «ایستاده در غبار» تعلق گرفت.

دیگر نامزدهای این بخش؛«متولد 65» به کارگردانی مجید توکلی،«برادرم خسرو» به کارگردانی احسان بیگلری و «لاک قرمز» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی بودند.

سیمرغ بهترین فیلم بخش «نگاه نو» هم به «ابد و یک روز» به تهیه‌کنندگی سعید ملکان اهدا شد.

دیگر نامزدهای این بخش عبارتند از؛ «ایستاده در غبار» به تهیه‌کنندگی حبیب والی‌نژاد،«متولد 65» به تهیه‌کنندگی محمدمهدی عسگرپور

«لاک قرمز» به تهیه‌کنندگی مجید مجیدی و کامران مجیدی،«خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» به تهیه‌کنندگی سیدمحمود رضوی

سپس محمد معتمدی برای اجرای برنامه‌ی موسیقی به صحنه آمد و قطعه «دلشدگان» را اجرا کرد.

در ادامه‌ی مراسم اختتامیه‌ی فیلم فجر برای معرفی برگزیدگان سودای سیمرغ، بهرام رادان بازیگر سینما در کنار سلوکی برای اجرای ادامه‌ی برنامه حاضر شد.

اولین سیمرغ بخش سودای سیمرغ؛ جلوه‌های ویژه میدانی به ایمان کرمیان برای «ایستاده در غبار» تعلق گرفت و جلوه‌های ویژه بصری هم به سید هادی اسلامی برای فیلم «بادیگارد» اهدا شد.

دیگر نامزدهای این بخش؛ فرید ناظر فصیحی برای فیلم "نفس" (جلوه های بصری)، محمد رضا نجفی امامی برای فیلم رسوایی 2 (جلوه‌های بصری) بودند.

سپس سیمرغ بهترین چهره پردازی هم به سعید ملکان برای فیلم "ابد و یک روز" تعلق گرفت.

دیگر نامزدهای این بخش؛ ایمان امیدواری برای فیلم های "زاپاس" و "بادیگارد"،عبدالله اسکندری و مهرداد میرکیانی برای فیلم "لانتوری"

شهرام خلج برای فیلم "ایستاده در غبار"، مهرداد میرکیانی برای فیلم های "نفس" و اژدها وارد می شود" بودند.

سیمرغ بهترین طراح صحنه و لباس به محمد رضا شجاعی برای فیلم "ایستاده در غبار" اهدا شد.

دیگر نامزدهای این بخش؛ امیر حسین قدسی و نگار نعمتی برای فیلم "اژدها وارد می شود"،بهزاد کزازی برای فیلم "امکان مینا"،محسن نصراللهی و رعنا امینی برای فیلم "خشم و هیاهو"، اصغر نژاد ایمانی برای فیلم "نفس".

سیمرغ بهترین صدا (صداگذاری و صدابرداری) به سعید بجنوردی، محمد رضا دلپاک، حسین مهدوی برای فیلم "لانتوری" تعلق گرفت.

بهمن اردلان و سید علیرضا علویان برای فیلم "بادیگارد، حسین بشاش و آرش قاسمی برای فیلم "خشم و هیاهو"،امین میرشکاری و سید علیرضا علویان برای فیلم "ابد و یک روز"، مهرشاد ملکوتی برای فیلم "ایستاده در غبار" دیگر نامزدهای این بخش بودند.

سیمرغ بهترین موسیقی متن به محمد رضا علیقلی برای فیلم "امکان مینا" و "دختر" تعلق گرفت که در غیاب او، رضا میرکریمی کارگردان «دختر» این سیمرغ را گرفت.

کریستف رضایی برای فیلم "اژدها وارد می شود"،مسعود سخاوت دوست برای فیلم "نفس"، کارن همایونفر برای فیلم "بادیگارد"، پیمان یزدانیان برای فیلم "به دنیا آمدن" از دیگر نامزدهای موسیقی متن جشنواره‌ی فیلم فجر بودند.

سیمرغ بهترین تدوین به بهرام دهقانی برای فیلم "ابد و یک روز" اهدا شد.

سجاد پهلوان‌زاده برای فیلم "ایستاده در غبار"، سپیده عبدالوهاب برای فیلم "به دنیا آمدن"، هایده صفی یاری برای فیلم "لانتوری"،محمد رضا موئینی و هدی موئینی برای فیلم "امکان مینا" از دیگر نامزدهای این بخش بودند.

سیمرغ بهترین فیلمبرداری به پیمان شادمان فر برای فیلم "خشم و هیاهو" تعلق گرفت.

حمید خضوعی ابیانه برای فیلم "دختر"، هومن بهمنش برای فیلم "اژدها وارد می شود"، محمود کلاری برای فیلم "بادیگارد"، فرشاد محمدی برای فیلم "امکان مینا" از دیگر نامزدهای این بخش بودند.

سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن به شبنم مقدمی برای فیلم‌های "زاپاس" و "نفس" تعلق گرفت.

بهنوش بختیاری برای بازی در فیلم "من"، مریلا زارعی برای فیلم "دختر"،ژاله صامتی برای فیلم "آخرین بار کی سحر را دیدی؟"،شیرین یزدان بخش برای فیلم "ابد و یک روز" از دیگر نامزدهای این بخش بودند.

سیمرغ بهترین نقش مکمل مرد به نوید محمد زاده برای فیلم "ابد و یک روز" اهدا شد.

دیگر نامزدهای این بخش حمیدرضا آذرنگ برای فیلم "آآادت نمی‌کنیم"، امیر جدیدی برای فیلم "من"،سیامک صفری برای فیلم "آخرین بار کی سحر را دیدی؟"، آذرخش فراهانی برای فیلم "مالاریا" بودند.

سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن به پریناز ایزدیار برای فیلم "ابد و یک روز" تعلق گرفت.

ساره بیات برای فیلم "آاادت نمی کنیم"، مینا ساداتی برای فیلم "امکان مینا"،طناز طباطبایی برای فیلم "خشم و هیاهو"، الهام کردا برای فیلم " به دنیا آمدن" از دیگر نامزدهای این بخش بودند.

سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد به پرویز پرستویی برای فیلم "بادیگارد" تعلق گرفت.

فرهاد اصلانی برای فیلم "دختر"، رضا کیانیان برای فیلم "کفش هایم کو"،پیمان معادی برای فیلم "ابد و یک روز"،نوید محمد زاده برای فیلم "خشم و هیاهو" از دیگر نامزدهای این بخش بودند.

سیمرغ بهترین فیلمنامه به سعید روستایی برای فیلمنامه "ابد و یک روز" اهدا شد.

فرهاد توحیدی و مرتضی اصفهانی برای فیلمنامه "امکان مینا"، امیر عربی برای فیلمنامه "آخرین بار کی سحر را دیدی؟"،مهران کاشانی برای فیلمنامه "دختر"، محمد حسین مهدویان برای فیلمنامه "ایستاده در غبار" از دیگر نامزدهای این بخش بودند.

سیمرغ بهترین کارگردانی «سودای سیمرغ» به سعید روستایی برای کارگردانی فیلم "ابد و یک روز" اهدا شد.

کمال تبریزی برای کارگردانی فیلم "امکان مینا"،فرزاد موتمن برای کارگردانی فیلم "آخرین بار کی سحر را دیدی؟"،محمد حسین مهدویان برای کارگردانی فیلم "ایستاده در غبار"، سید رضا میرکریمی برای کارگردانی فیلم "دختر" از دیگر نامزدهای این بخش بودند.

جایزه ویژه هیات داوران جشنواره‌ی فیلم فجر به هومن سیدی برای «خشم و هیاهو» تعلق گرفت.

سیمرغ بهترین فیلم به حبیب والی نژاد برای تهیه کنندگی فیلم "ایستاده در غبار" اهدا شد.

منوچهر محمدی برای تهیه کنندگی فیلم "امکان مینا"،سعید ملکان برای تهیه کنندگی فیلم "ابد و یک روز"،فرزاد موتمن برای تهیه کنندگی فیلم "آخرین بار کی سحر را دیدی؟"، سید رضا میرکریمی برای تهیه کنندگی فیلم "دختر" دیگر نامزدهای این بخش بودند.

جایزه ویژه هیات داوران جشنواره‌ی فیلم فجر به هومن سیدی برای «خشم و هیاهو» تعلق گرفت.

سیمرغ بهترین فیلم به حبیب والی نژاد برای تهیه کنندگی فیلم "ایستاده در غبار" اهدا شد.

منوچهر محمدی برای تهیه کنندگی فیلم "امکان مینا"،سعید ملکان برای تهیه کنندگی فیلم "ابد و یک روز"،فرزاد موتمن برای تهیه کنندگی فیلم "آخرین بار کی سحر را دیدی؟"، سید رضا میرکریمی برای تهیه کنندگی فیلم "دختر" دیگر نامزدهای این بخش بودند.

در بخش پایانی مراسم اختتامیه‌ی فیلم فجر، با حضور حجت‌الله ایوبی، علی جنتی و محمد حیدری سیمرغ «نگاه ملی» جشنواره‌ی فیلم فجر به «نفس» نرگس آبیار تعلق گرفت.

و سپس سیمرغ مردمی جشنواره‌ی فیلم فجر به فیلم «ابد و یک روز» سعید روستایی تعلق گرفت.

در این مراسم محمد حیدری برای دوره بعدی جشنواره‌ی فیلم فجر دوباره حکم گرفت.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
جوایز اصلی بفتا برای «بازگشته از گور»، ایناریتو و دی‌کاپریو




دی‌کاپریو در کنار ایناریتو؛ بازیگر و کارگردان «بازگشته از گور»


«بازگشته از گور» ساخته الخاندرو گونزالس ایناریتو جوایز بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین صدا و بهترین فیلمبرداری را در شصت و نهمین دوره مراسم بفتا از آن خود کرد.

بفتا، که به اسکار انگلیسی نیز معروف است، بزرگ‌ترین مراسم اهدای جوایز سینمایی در خارج از آمریکاست.

در ابتدای این مراسم که شامگاه یکشنبه ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن) در لندن برگزار شد، آن موریسون رئیس آکادمی فیلم بریتانیا، به سخنرانی درباره تنوع نژادی پرداخت. او با اظهار این‌که راهی طولانی تا رسیدن به برابری نژادی در رشته بازیگری پیش روست، گفت که باید تغییراتی واقعی در جلو و پشت صحنه روی دهد.

همچنین استیون فرای، مجری مراسم با اشاره به همزمانی مراسم امسال با روز ولنتاین، یادی هم از دیوید بویی خواننده افسانه‌ای بریتانیایی کرد که ماه گذشته از دنیا رفت.


جوایز بفتا پیش از اهدا به برگزیدگان

در ادامه، ادریس البا و کیت وینسلت که خود نامزد دریافت جایزه بفتا هستند جایزه بهترین فیلم بریتانیایی را به «بروکلین» اعطا کردند.

در این مراسم جایزه بهترین کارگردانی برای فیلم «بازگشته از گور» به الخاندرو گونزالس ایناریتو رسید. او پیش از این برای کارگردانی «بازگشته از گور» جایزه بهترین کارگردانی گلدن‌گلوب را نیز آن خود کرده و در عین حال نامزد جایزه اسکار نیز شده است.

جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد هم به لئوناردو دی‌کاپریو رسید که امید زیادی برای دریافت مجسمه اسکار دارد.

بازی بری لارسون در «اتاق» جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن بفتا را نیز برای او به ارمغان آورد. او که برنده گلدن‌گلوب هم شده، اکنون شانس اول جایزه اسکار به شمار می‌رود.

جایزه بهترین چهره‌پردازی به فیلم «مد مکس: جاده خشم» رسید. لزلی وندروالت و دیمین مارتین از جرج میلر تشکر کردند که آن‌ها را به این سفر برده است و از شرایط سخت فیلمبرداری در نامیبیا گفتند.

همانطور که انتظار می‌رفت جایزه بهترین مستند بفتا به داستان زندگی ایمی واینهاوس، «ایمی»، به کارگردانی آصف کاپادیا رسید.

«مد مکس: جاده خشم» جایزه بهترین تدوین بفتا را هم از آن خود کرد. مارگارت سیکسل گفت: «تدوین این فیلم رویای هر تدوینگری است.»

گروه صدابرداری فیلم «بازگشته از گور» به عنوان برنده جایزه بهترین صدابرداری با شوخی درباره دشواری‌های فیلمبرداری اثر گفتند: «گروهی که این کار را انجام دادند تنها برای به پایان رساندن آن مستحق دریافت جایزه‌اند.»

مت اسمیت و امیلیا کلارک جایزه بهترین جلوه‌های ویژه تصویری را به گروه جلوه‌های ویژه تصویری فیلم «جنگ ستارگان، نیرو برمی‌خیزد» اهدا کردند.

جک اُکانل ستاره نوظهور سال گذشته بفتا، جایزه ستاره نوظهور امسال را به جان بویگا بازیگر فیلم «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» اعطا کرد.



کیت وینسلت پس از دریافت جایزه‌اش

در ادامه ادی ردمین برنده بهترین بازیگر نقش مکمل زن را معرفی کرد و این جایزه برای بازی در فیلم «استیو جابز» به کیت وینسلت رسید.

در این مراسم، جایزه «فلوشیپ بفتا» هم به پاس یک عمر خدمات سینمایی به سیدنی پواتیه هنرپیشه رنگین‌پوست هالیوود اعطا شد.






ادامه در پست بعد ...
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ادامه پست قبلی


فهرست کامل برگزیدگان شصت و نهمین دوره بفتا به شرح زیر است:

بهترین فیلم:
«بازگشته از گور»

بهترین کارگردان:
الخاندرو گونزالس ایناریتو برای کارگردانی «بازگشته از گور»

بهترین فیلم بریتانیایی:
«بروکلین» به کارگردانی جان کرولی

بهترین مستند:

«ایمی» به کارگردانی آصف کاپادیا

بهترین انیمیشن:
«پشت و رو» به کارگردانی پیت داکتر

بهترین بازیگر نقش اول مرد:
لئوناردو دی‌کاپریو در «بازگشته از گور»

بهترین بازیگر نقش اول زن:
بری لارسون در «اتاق»

بهترین بازیگر نقش مکمل مرد:
ماریک رایلنس در «پل جاسوس‌ها»

بهترین بازیگر نقش مکمل زن:
کیت وینسلت در «استیو جابز»

بهترین فیلمنامه اقتباسی:
آدام مک‌کی و چارلز رندلف برای فیلمنامه «بیگ شورت»

بهترین فیلمنامه غیراقتباسی:
تام مک‌کارتی و جاش سینگر برای فیلمنامه «افشاگر»

بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان:
«قصه‌های وحشی» به کارگردانی دامیان زیفرون

بهترین صدا:
«بازگشته از گور»

بهترین طراحی صحنه:
کالین گیبسون و لیزا تامپسون برای «مد مکس: جاده خشم»

بهترین طراحی لباس:
جنی بیوان برای «مد مکس : جاده خشم»

بهترین چهره‌پردازی: «مد مکس: جاده خشم»

بهترین تدوین:
مارگارت سیکسل برای «مد مکس: جاده خشم»

بهترین فیلمبرداری:
امانوئل لوبزکی برای «بازگشته از گور»

بهترین موسیقی متن:
انیو موریکونه برای موسیقی «هشت منفور»

جلوه‌های ویژه تصویری:
«جنگ ستارگان : نیرو برمی‌خیزد».
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
افتتاح جشنواره کن با رژه ستارگان سینما بر فرش قرمز





انتظار سینمادوستان به پایان رسید و شصت و نهمین دوره از جشنواره کن کار خود را شامگاه چهارشنبه (۱۱ مه) رسما آغاز کرد. جشنواره سینمایی کن این بار در روزهای ۱۱ تا ۲۲ ماه مه برگزار می‌شود، در کنار جشنواره‌های ونیز و برلین یکی از سه جشنواره سینمایی مهم جهان به شمار می‌رود. در همان روز افتتاحیه جشنواره ستارگان زیادی پا به فرش قرمز گذاشتند

ستایش از گدار

پوستر جشنواره سینمایی کن در سال ۲۰۱۶ از فیلم "تحقیر" (محصول ۱۹۶۳)، ساخته معروف ژان لوک گدار، برگرفته شده و مردی را در حال بالا رفتن از پله به سوی رویاهایش رو به دریای مدیترانه نشان می‌دهد. پوستر جشنواره کن در سال گذشته با تصویری از اینگرید برگمن طراحی شده بود.

در یک نگاه

اعضای هیأت داوران این دوره از جشنواره کن در یک نگاه



(از راست): آرنو دسپلشین (کارگردان فرانسوی)، مد میکلسن، (بازیگر دانمارکی)، لاسلو نمش (فیلمساز مجاری)، جرج میلر (کارگردان استرالیایی و رئیس هیأت داوران)، والریا گولینو (بازیگر و کارگردان ایتالیایی)، کتایون شهابی (تهیه‌کننده ایرانی)، کیرستن دانست (هنرپیشه آمریکایی)، دانلد ساترلند (ستاره هالیوود) و وانسا پاردی (خواننده و بازیگر فرانسوی).



بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
موفقیت درخشان شهاب حسینی و اصغر فرهادی در جشنواره کن


شهاب حسینی، هنرپیشه برجسته ایرانی به عنوان بهترین بازیگر مرد جشنواره کن برگزیده شد. اصغر فرهادی جایزه بهترین فیلمنامه را گرفت. نخل طلایی کن نیز به فیلم "من، دانیل بلیک" به کارگردانی کن لوچ، فیلمساز بریتانیایی رسید




شهاب حسینی و کتایون شهابی

شامگاه یکشنبه (۲۲ ماه مه/ ۲ خرداد) مراسم اهدای جوایز اصلی شصت و نهمین دوره از جشنواره سینمایی کن برگزار شد.
نخل طلایی این دوره از فستیوال کن به فیلم "من، دانیل بلیک" تعلق گرفت. کارگردانی این درام اجتماعی را کن لوچ، فیلمساز معروف بریتانیایی برعهده داشته است. این دومین بار است که لوچ نخل طلایی کن را دریافت می‌کند. او در سال ۲۰۰۶ نیز به این موفقیت دست یافته بود.



کن لوچ


شهاب حسینی، هنرپیشه صاحبنام ایرانی به خاطر درخشش در فیلم "فروشنده"، جدیدترین ساخته‌ی اصغر فرهادی، به عنوان بهترین بازیگر نقش اول جایزه نخل کوچک طلایی را دریافت کرد.
حسینی در هنگام دریافت این جایزه گفت که این جایزه متعلق به مردم ایران است و او آن را از صمیم قلب به ایرانیان تقدیم می‌کند.
اصفر فرهادی نیز موفقیتی بزرگ در جشنواره کن را جشن گرفت و جایزه بهترین فیلمنامه را برای "فروشنده" دریافت کرد.



اصغر فرهادی

جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن به جکلین خوزه، هنرپیشه فیلیپینی رسید. این بازیگر ۵۲ ساله این جایزه را به خاطر نقش‌آفرینی در فیلم Ma' Rosa، اثر برلیانته مندوزا کسب کرد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
فروشنده نامزد جوایز فیلم آسیا شد




فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی در شاخه بهترین فیلمنامه نامزد جوایز فیلم آسیا (AFA) شد.
به گزارش ایسنا به نقل از ورایتی، نامزدهای جوایز فیلم آسیا در کشور هنگ‌کنگ در حالی اعلام شدند که فیلم «خدمتکار» از کره‌جنوبی ساخته «پارک چان ووک» با نامزدی در شش شاخه پیشتاز این رویداد سینمایی است و فیلم «فروشنده» نیز در شاخه بهترین فیلمنامه شانس کسب جایزه دارد.

اغلب نامزدهای جوایز امسال فیلم آسیا چون دوره‌های پیشین از کشورهای شرق و. جنوب شرقی آسیا هستند و تنها از هند یک فیلم در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل و از ایران اصفر فرهادی در شاخه فیلمنامه نامزد جایزه هستند.

پس از فیلم «خدمتکار»، فیلم «من مادام بوواری نیستم» به کارگردانی «فنگ ژیائوجانگ» در پنج بخش شامل بهترین فیلم، کارگردانی و بازیگر زن نامزد کسب جایزه است.

در بخش بهترین فیلم جوایز فیلم آسیا فیلم‌های «شیون» و «عصر سایه‌ها» از کره‌جنوبی، «هارمونیوم» از ژاپن و «خدا به همراه» از تایوان و «من مادام بواری نیستم» نامزدهای جایزه بهترین فیلم هستند.

اصغر فرهادی که در سال ۲۰۱۲ با فیلم «جدایی نادر از سیمین» موفق به کسب جایزه بهترین فیلم جوایز فیلم آسیا شد، امسال با فیلم «فروشنده» تاکنون به جمع ۹ نامزد بهترین فیلم خارجی جوایز اسکار راه یافته است.

مراسم اعطای جوایز فیلم آسیا روز ۱۸ مارس (۲۸ اسفند) در هنگ کنگ برگزار می‌شود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 



انتقاد شدید کارگردان کشورمان به داوران جشنواره فجر:

داوران عزیز جشنواره فیلم فجر، ترامپ رویاهایتان را بر باد می‌دهد/ برای نگه داشتن گرین کارت هایتان وطن فروشی نکنید!


نقوی حسینی: چه ضرورتی دارد دوتابعیتی ها، جشنواره فیلم فجر را داوری کنند؟

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به حضور ۵ داور دو تابعیتی در جشنواره امسال فیلم فجرعنوان کرد:

وقتی کسی به هر دلیلی تابعیت مضاعف می گیرد نشان دهنده آن است که او به عِرق ملی خودش به صورت ۱۰۰ درصدی پایبند نیست وگرنه تابعیت کشور دیگری را نمی پذیرفت؛ این نشان می دهد که عمد و قرض هایی در کار است.

کمیسیون فرهنگی مجلس برای رسیدگی به موضوع حضور داوران دوتابعیتی در جشنواره فجر مسئولیت ذاتی دارد و امیدواریم به این موضوع ورود کند.


منبع
     
  
مرد

 


بدون شرح!!
     
  
زن

andishmand
 
سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر ، سال ۹۵

مجری اختتامیه جشنواره فجر احسان کرمی بود . مراسم جشنواره فجر در سال ۹۵ ابتدا با سرود ملی کشورمان ایران و تلاوت آیات قران کریم شروع شد بعد سرود ملی و تلاوت مجری مراسم همه را به دیدن ویدئویی به یاد درگذشتگان دنیای هنر و سینما در سال ۹۵ و هنرمندان و بازیگرانی که فوت کردند دعوت کرد ...





مراسم اختتامیه جشنواره فجر ۹۵

از مهمانان ویژه این مراسم میتواند به حضور محمد جواد ظریف وزریه امور خارجه کشورمان اشاره کرد تعداد زیادی از هنرمندان و بازیگران و اهالی رسانه و دنیای هنر در مراسم اختتامیه جشنواره فجر سال ۹۵ حضور داشتند ...







سخنان محمد حیدری دبیر سی و پنجمین جشنواره فجر

در ادامه این مراسم محمد حیدری دبیر جشنواره فجر در سال ۹۵ از همه بابت حضورشان تشکر کرد و به همه خوش آمد گفت و در ادامه حرف هایش گفت که خوشحالم از اینکه در مملکتی زندگی میکنیم که با آرامش و با امنیت میتوانیم بر سر موضوعات فرهنگی جدال کنیم که این از ذات انقلاب کشورمان ایران است ... وی در ادامه همه را به دیدن ویدئویی که درباره فعالیت های این جشنواره در روز افتتاحیه و مراسم و برگزاری و نمایش فیلم ها در این چند روز برگزاری بود دعوت کرد و بعد از این مراسم اهدای جوایز و سیمرغ بلورین بهترین های سی و پنجمین جشنواره فجر معرفی شدند





جایزه ویژه بهترین فیلم کوتاه


بعد از این در جایزه نمادین سیمرغ بهترین فیلم کوتاه از نظر داوران جشنواره فجر به کاوه مظاهری برای فیلم کوتاه روتوش اهدا شد

سیمرغ بلورین بهترین های بخش مستند سینما حقیقت

لوح تقدیر و جایزه نقدی بهترین دستاورد فنی و هنری در بخش مستند سینما حقیقت به سید وحید حسینی برای فیلم مستند بزم رزم تقدیم شد

سیمرغ بلورین بهترین کارگردان مستند به یاسر خیر برای مستند آهستگی تعلق گرفت

سیمرغ بلورین بهترین فیلم مستند به حسام اسلامی برای فیلم «متهمین دایره بیستم» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین عکاس جشنواره فیلم فجر

سیمرغ بلورین بهترین عکس تعلق گرفت به امیرحسین شجاعی برای مجموعه عکس‌های فیلم «رگ خواب»
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 12 از 16:  « پیشین  1  ...  11  12  13  14  15  16  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

جشنواره و فستیوال های بین المللی فیلم

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA