انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 4 از 16:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  13  14  15  16  پسین »

جشنواره و فستیوال های بین المللی فیلم


زن

andishmand
 
پر هیاهو ترین فیلم جشنواره لوکارنو سال ۲۰۱۳

هیاهوی بسیار برای هیچ

سرزمین های خیس در بخش مسابقه به نمایش درآمد



یکی از فیلم های بسیار پرسر وصدای جشنواره امسال ، "سرزمین های خیس" ساخته دیوید وندت از آلمان بود که در بخش مسابقه به نمایش درآمد.
فیلم که داستان یک دختر نوجوان دیوانه سکس را روایت می کند، از مرزهای معمول فراتر می رود و به شکلی هجوآمیز اما بسیار بی پرده داستان این اعمال جنون آمیز را از زبان خود دختر روایت می کند.
فیلم به دلیل سن و سال کم این دختر و حرف ها و اعمالی که انجام می دهد، بسیار شوک آور است، تا آنجا که در برنامه جشنواره تاکید شده بود که برخی صحنه های این فیلم می تواند برای برخی از افراد غیرقابل تحمل باشد. صحنه بیمارگونه و بسیار خشن بیمارستان، برخی از تماشاگران را از تالار سینما فراری داد.
در نهایت اما این میزان حرف زدن درباره سکس- نه از نوع اروتیک، بلکه به شکلی مشئمز کننده- و همین طور نمایش خشونت در روایت دنیای ذهنی یک نوجوان، ره به جایی نمی برد و معنا و مفهومی را دنبال نمی کند. فیلم در واقع این سوال اصلی و اساسی را پیش می آورد که شکستن مرزها و حرف زدن درباره چیزهای غیرمعمول و ممنوعه، اگر در پی هدف و معنایی نباشد، بیشتر به یک بازی فرصت طلبانه برای کسب شهرت به هر بهایی بدل می شود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
آشنایی با جشنواره فیلم سن سباستین

جشنواره فیلم سن سباستین (San Sebastián International Film Festival) در سال 1953 اولین دوره خود را آغاز کرد
در این جشنواره ابتدا تصمیم بر این بود که فیلم‌های اسپانیایی زبان شرکت داده شوند، اما از سال 1955 فیلم‌های زبان‌های دیگر شرکت داده شدند.






این جشنواره به شکل بین‌المللی است و به طور سالانه در شهر سن سباستین اسپانیا برگزار می‌شود.

هر سال در جشنواره بین‌المللی فیلم سن سباستین حدود 200 تا 250 فیلم از سراسر جهان به نمایش درمی‌آید.

بخش‌های مختلف جشنواره فیلم سن سباستین عبارتند از:

بخش انتخاب رسمی البته با توجه به مقررات FIAPF. منتخبی از آثار اخیر سینمایی که در جشنواره‌های دیگر نشان داده نشده است، برای رقابت در کسب جایزه بزرگ.

بخش آزاد شامل: 1- مروارید: مجموعه‌ای از بهترین فیلم‌های به نمایش درآمده در جشنواره. 2- فیلم‌های اول و دوم استعدادهای جدید. 3- انتخاب آثار فوق‌العاده.

بخش آثار آمریکای لاتین.
بخش آثار تولید شده در کشور اسپانیا.
بخش آثار تولید شده در ایالت باسک اسپانیا.
بخش مرور آثار.
بخش فیلم دانشجویی.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
معرفی برندگان جشنواره فیلم سن سباستین ۲۰۱۳ / جایزه صدف طلایی به «موی بد» رسید




درام «موی بد» ساخته ماریانا راندون جایزه صدف طلایی شصت و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم سن سباستین را دریافت کرد.

برندگان این دوره جشنواره فیلم سن سباستین که قدیمی‌ترین و معتبرترین جشنواره سینمایی اسپانیایی‌زبان است،
معرفی شدند.

در بخش مسابقه اصلی، هیئت داوران به ریاست تاد هینز کارگردان آمریکایی جایزه صدف طلایی را به «موی بد» (Bad Hair) به کارگردانی ماریانا راندون تولید مشترک ونزوئلا، پرو و آلمان اعطاء کرد.

این فیلم که در کاراکاس روی می‌دهد، داستانی با موضوع بلوغ و درباره یک پسر جوان است که با راهنمایی مادر مجردش می‌کوشد هویت خود را پیدا کند.

هینز از «موی بد» به عنوان «تصویری صادقانه از پیچیدگی فرهنگی دوران معاصر» یاد کرد.

جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم اسپانیایی «آزرده» (Wounded) به کارگردانی فرناندو فرانکو اعطاء شد که درباره تلاش یک زن برای رسیدن به خوشبختی است. ماریان آلوارز که در این فیلم نقش یک زن جوان مبتلا به اختلال شخصیتی را بازی می‌کند، جایزه صدف نقره‌ای بهترین بازیگر زن را برد.

فرناندو ایمبکه کارگردان مکزیکی برای فیلم «Club Sandwich» جایزه صدف نقره‌ای بهترین کارگردان را گرفت و جیم برودبنت برای بازی در فیلم بریتانیایی «Le Week-End» ساخته راجر میچل جایزه صدف نقره‌ای بهترین بازیگر مرد را از آن خود کرد.

پائو استیو بیربا برای کار خود در فیلم «آدم‌خوار» (Cannibal) به کارگردانی مانوئل مارتین کوئنکا جایزه بهترین فیلمبرداری را برد و آنتونین بودری، کریستوف بلن و برتران تاورنیه فیلمنامه‌نویسان فیلم فرانسوی «وزارت خارجه» (Quai D'Orsay) ساخته تاورنیه جایزه بهترین فیلمنامه را گرفتند.

جایزه باارزش بخش کارگردانان جدید Kutxa که با جایزه نقدی 50 هزار یورویی همراه است، به «اسب‌ها و آدم‌ها» به کارگردانی بندیکت ارلینگسون اعطاء شد.

این فیلم به نمایندگی از ایسلند برای رقابت در بخش فیلم خارجی‌زبان جوایز اسکار 2014 به آکادمی علوم و هنرهای سینمایی معرفی شده است. داستان «اسب‌ها و آدم‌ها» در اجتماعی دورافتاده از پرورش‌دهنده‌های اسب روی می‌دهد.

«یک گرگ پشت در» ساخته فرناندو کوئیمبرا جایزه 35 هزار دلاری بخش افق‌ها را گرفت و جایزه Wauki TV فیلم منتخب تماشاگران به «درباره زمان» به کارگردانی ریچارد کرتیس رسید. این فیلم جایزه فیلم اروپا را هم از آن خود کرد.

فیلم ژاپنی «مثل پدر، مثل پسر» ساخته هیروکازو کوره-ادا هم جایزه فیلم منتخب تماشاگران را گرفت.

شصت و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم سن سباستین 20 تا 28 سپتامبر (29 شهریور تا 6 مهر) در اسپانیا برگزار شد.

فهرست برندگان بخش مسابقه اصلی جشنواره سن سباستین 2013 به شرح زیر است

صدف طلایی: «موی بد»، ماریانا راندون (ونزوئلا، پرو، آلمان)

جایزه ویژه هیئت داوران: «آزرده»، فرناندو فرانکو (اسپانیا)

صدف نقره‌ای بهترین کارگردان: فرناندو ایمبکه، «Club Sandwich» (مکزیک)

صدف نقره‌ای بهترین بازیگر زن: ماریان آلوارز، «آزرده» (اسپانیا)

صدف نقره‌ای بهترین بازیگر مرد: جیم برودبنت، «Le Week-End» (بریتانیا)

بهترین فیلمبرداری: پائو استیو بیربا، «آدم‌خوار» (اسپانیا، رومانی، روسیه، فرانسه)
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
حضور فیلم ایرانی در جشنواره سن سباستین اسپانیا




فیلم کوتاه «ماجراهای زن و شوهر کارگر» به کارگردانی «کیوان کریمی» در شصت و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «سن سباستین» در کشور اسپانیا به نمایش در آمد .

فیلم کوتاه داستانی «ماجراهای زن و شوهر کارگر» به کارگردانی فیلمساز جوان ایرانی «کیوان کریمی» در جدیدترین حضور بین‌المللی خود، به عنوان تنها نماینده سینمای ایران در بخش رقابتی فیلم‌های کوتاه شصت و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «سن سباستین» در کشور اسپانیا به روی پرده می‌رود و برای تصاحب پنج جایزه اصلی این بخش از جشنواره با 12 فیلم کوتاه دیگر از کشورهای مختلف از جمله؛ آلمان، فرانسه، آمریکا، آرژانتین، لهستان، اسپانیا، بلغارستان، مکزیک، صربستان، کوبا به رقابت پرداخت .

از میان 1320 اثر ارسالی به دفتر جشنواره فیلم سن سباستین، امسال 13 فیلم کوتاه برای بخش رقابتی فیلم‌های کوتاه انتخاب شده‌اند.

شصت و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «سن سباستین» در 18 بخش مختلف در روزهای 29 شهریورماه تا 6 مهرماه جاری (20 تا 28 سپتامبر 2013) در شهر ساحلی سن سباستین در کشور اسپانیا برگزار می‌شود.

فیلم 11 دقیقه‌ای «ماجراهای زن و شوهر کارگر» که در آن، «آناهیتا ایروانی» و «محمد آخری» به ایفای نقش پرداخته‌اند، مشکلات زندگی یک زوج جوان را روایت می‌کند که شب و روز کار می‌کنند. زن، همه روز به کار مشغول است و مرد هم، شبها به کارکردن می‌پردازد، به گونه‌ای که هر بار، زن وارد خانه می‌شود، شوهرش به ناچار، خانه را به قصد کار ترک می کند

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
جشنواره بین‌المللی فیلم تسالونیکی





اولین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم تسالونیکی (thessaloniki international film festival) در سال 1992 در یونان برگزار شد
در این جشنواره تلاش می‌شود آثار مستقل و نوآورانه معرفی و ارائه شوند. این جشنواره در روزهای برگزاری، علاوه بر نمایش فیلم، میزبان نمایشگاه و سایر رویدادهای هنری نیز می‌باشد.

جشنواره بین‌المللی فیلم تسالونیکی شامل بخش‌های؛ مسابقه بین‌الملل، غبررقابتی یونان و بخش مناسبتی است.

جشنواره مستند تسالونیکی نیز سال 1999 با حمایت جشنواره بین‌المللی فیلم تسالونیکی راه‌اندازی شده است.

دو بخش جنبی مستندهای زیست محیطی و مستندهای اجتماعی از مهمترین بخش‌های جشنواره مستند تسالونیکی هستند که برگزیده‌ای از مهم ترین مستندهای جهان در این دو حوزه را نمایش می‌دهند.

جشنواره بین‌المللی فیلم تسالونیکی

در کشور یونان علاوه بر این جشنواره‌ها؛ جشنواره بین‌المللی فیلم آتن، جشنواره بین‌المللی فیلم مستند محیطی اکوسینما زاکینتوس، جشنواره بین‌المللی فیلم و هنرهای بصری اکوفیلمز رودس، جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه درام گریک، جشنواره بین‌المللی فیلم‌های فانتزی آتن و جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مستقل و ویدئویی پانوراما برگزار می‌شوند.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
حضور ایران در جشنواره فیلم تسالونیکی


بخش رقابتی پنجاه و سومین جشنواره بین المللی فیلم "تسالونیکی" یونان برای یک دست آورد هنری از فیلم سینمایی "تابور" به کارگردانی وحید وکیلی فر تقدیر کرد.

فیلم سینمایی تابور به کارگردانی وحید وکیلی فر و با حضور این فیلمساز جوان ایرانی و «محمدرضا جهان پناه» فیلمبردار این فیلم، در دو نوبت در روزهای 15 و 16 آبان ماه جاری (5 و 6 نوامبر 2012) در سالن المپیای شهر تسالونیکی در بخش مسابقه پنجاه و سومینجشنواره بین المللی فیلم تسالونیکی یونان به روی پرده رفت و اعضای هیات داوران این جشنواره به خاطر یک دست آورد هنری از این فیلمتقدیر ویژه کردند.

اعضای هیات داوران بخش رقابتی پنجاه و سومین جشنواره بین المللی فیلم تسالونیکی یونان عبارت بودند از: توماس الساسر (رییس هیات داوران) نویسنده و منتقد سینما از هلند، اول کریستین مدسن کارگردان از دانمارک، خانم لفوی گودجونسدوتیر کارشناس سینما از ایسلند، جو پادرو رودریگر کارگردان از پرتغال و تیموس باکاتاکیس از یونان.

تابور که دومین فیلم بلند وکیلی فر پس از "گشر" است مورد استقبال تماشاچیان و منتقدین حاضر در جشنواره قرار گرفت به گونه ای که از این فیلم به عنوان متفاوت ترین فیلم سینمای ایران یاد کردند.

تابور تصویری مدرن و روایتی آخرالزمانی از تهران ارائه می دهد که آن را نسبت به فیلم های متعارف سینمای مستقل ایران بسیار متفاوت می کند.

در بخش رقابتی جشنواره بین المللی فیلم تسالونیکی 15 فیلم از کشورهای مختلف جهان به نمایش درآمد که در آن بین فیلم برنده شیر طلای آینده جشنواره بین المللی فیلم ونیز و برنده جایزه بزرگ هفته منتقدین جشنواره بین المللی فیلم کن به همراه فیلم تابور به رقابت پرداختند.

جشنواره تسالونیکی امسال میزبان فیلمسازان سرشناسی از جمله؛ آکی کریسماکی، گوستاگاوراس و عباس کیارستمی بود.

در خلاصه داستان تابور آمده است: و اکنون انسان بیش از پیش، همچون پدیده ای تنها و نوظهور در این جهان، به خود می اندیشد و با بیم و امید، چشم اندازی غبارآلوده را به نظاره می نشیند که شاید تولدی دیگرگونه از تابور زمین یابد و مرهمی و نوازشی و گهواره ای در راه باشد.

جشنواره بین المللی فیلم تسالونیکی که یکی از مهم ترین رویدادهای سینمایی اروپا محسوب می شود؛ محملی است برای کشف و معرفی فیلمسازان مستقل که خارج از جریان متعارف سینما در پی خلق فرم و شیوه های بیانی نو می باشند. پنجاه و سومین دوره اینجشنواره در روزهای 12 تا 21 آبان ماه جاری (2 تا 11 نوامبر 2012) در شهر تسالونیکی در کشور یونان برگزار شد.

فیلم سینمایی تابور تاکنون در هفدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم پوسان و همچنین جشنواره بین المللی فیلم "سینمای نو" در مونترال کانادا و جشنواره بین المللی فیلم "مومبای" هندوستان به روی پرده رفته است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
فیلم سینمایی «ماندوو» به کارگردانی «ابراهیم سعیدی» در بخش مسابقه بین‌الملل پنجاه و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «تسالونیکی» در کشور یونان به نمایش درمی‌آید.




به گزارش روابط عمومی فیلم «ماندوو»، فیلم سینمایی «ماندوو» (خسته) Thired اولین ساخته «ابراهیم سعیدی» با حضور این کارگردان ایرانی و «بایرام فضلی» مدیر فیلم‌برداری آن، در بخش مسابقه بین‌الملل پنجاه و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «تسالونیکی» در شهر تسالونیکی در کشور یونان به‌روی پرده رفت و برای تصاحب جایزه این بخش با 15 فیلم سینمایی دیگر به رقابت پرداخت .

فیلم سینمایی «ماندوو» در پنجاه و یکمین دوره جشنواره فیلم «تسالونیکی» ابتدا ساعت 45/3 بعدازظهر روز پنجشنبه 18 آذرماه (9 دسامبر) در سالن سینما «المیپک» و همچنین در ساعت 6 غروب جمعه 19 آذرماه (10 دسامبر) در سالن سینما «فریدا لیاپا» در شهر تسالونیکی به روی پرده رفت .

جشنواره بین‌المللی فیلم «تسالونیکی» یکی از جشنواره‌های معتبر سینمایی در سطح دنیاست. پنجاه و یکمین دوره این جشنواره با نمایش فیلم‌های مطرحی از کارگردانان سرشناس جهان در بخش‌های مختلف از جمله: رقابتی و غیررقابتی، بخش آثار یونانی، بخش نمایش ویژه و بخش جنبی در روزهای 12 تا 21 آذر‌ماه جاری (3 تا 12 دسامبر) در شهر تسالونیکی در کشور یونان برگزار می‌شود.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مستند تسالونیکی «تصاویر قرن بیست و یکم»

کشور: یونان

شهر: تسالونیکی

آخرین مهلت ارسال آثار: 15 نوامبر 2013

تاریخ برگزاری جشنواره: 14 تا 23 مارس 2014

رویکرد: جشنواره فیلم مستند تسالونیکی «تصاویر قرن بیست و یکم» یک جشنواره بین المللی فیلم و ویدئوست که هر سال در ماه مارس در شهر تسالونیکی برگزار می شود. هدف از برگزاری این جشنواره معرفی و ارائه مهم ترین تولیدات مستند در سرتاسر جهان و ایجاد انجمنی بین المللی برای انجام بحث و نمایش فناوری های رسانه ای و اطلاعاتی نوظهور است. این جشنواره از سوی وزارت فرهنگ یونان و با مدیریت جشنواره بین المللی فیلم تسالونیکی برگزار می گردد.

جشنواره بین المللی فیلم تسالونیکی مهم ترین جشنواره فیلم جنوب شرق اروپا، ویترینی برای معرفی تولیدات هر سال کشور یونان، و مهم ترین و قدیمی ترین جشنواره منطقه بالکان برای نمایش خلاقیت های فیلمسازان نوظهور از سرتاسر جهان است. این جشنواره که در سال 1960 در قالب هفته سینمای یونان آغاز به کار کرد، در سال 1992 به رویدادی بین المللی شامل یک بخش مسابقه برای فیلم های بلند سینمایی از کارگردانان نوظهور فیلم اولی یا دومی تبدیل شد.
از آن زمان به بعد، جشنواره بین المللی فیلم تسالونیکی که دائم در حال پیشرفت بوده، با ارائه موفق ترین آثار و تولیدات مستقل از سرتاسر جهان به شهرت بین المللی روز افزونی دست یافته و فعالیت های زیادی را برای اهالی و دست اندرکاران صنعت سینمای جهان به وجود آورده است. از اواسط دهه 1990 میلادی، جشنواره بین المللی فیلم تسالونیکی پا را فراتر از مرزها گذاشته و فعالیت خود را در تمام ماه های سال در قالب یک سازمان فعالیت های فرهنگی استمرار بخشیده است.

مقررات:

1- کلیه فیلم ها باید از طریق وبسایت رسمی جشنواره ثبت نام شوند.
2- موارد ارسالی برای هر فیلم شامل بندهای زیر می شود:
- دو نسخه دی وی دی از مستند (با زیرنویس انگلیسی)
- خلاصه مستند به زبان انگلیسی یا یونانی (حداکثر 200 کلمه)
- فهرست کامل عوامل فیلم
- یادداشتی از شرح حال کارگردان و فهرست آثار او (عنوان فیلم و سال تولید)
3- کلیه موارد فوق بایستی به صورت الکترونیکی به همراه فایل مورد نیاز (در قالب سی دی، فلش مموری و ...) ارسال شوند.
4- برگزار کنندگان جشنواره مسئولیت پرداخت هزینه بیمه نسخه نمایش فیلم را از لحظه دریافت آن تا زمان عودت بر عهده می گیرند.
5- هزینه حمل و نقل فیلم های منتخب بین جشنواره و تهیه کننده تقسیم می شود.
6- در صورتی که نسخه ارسالی فیلم آسیب ببیند، هر گونه ادعایی در این خصوص باید حداکثر تا یک ماه پس از دریافت فیلم از سوی تهیه کننده و دو ماه پس از پایان جشنواره مطرح شود.
7- مسئولیت جشنواره در قبال آسیب رسیدن به کل یا بخشی از نسخه نمایش در طول برگزاری جشنواره از مبلغ 300 دلار آمریکا بیشتر نخواهد بود.
8- آخرین مهلت ارسال کلیه آثار به جشنواره روز 15 نوامبر2013 است. فرم شرکت در جشنواره باید به صورت اینترنتی پر و ارسال شود.
9- دی وی دی فیلم باید به آدرس پستی جشنواره ارسال گردد.
10- شرکت کنندگانی که فیلم هایشان انتخاب شده، اندکی پس از انتخاب شدن از این موضوع مطلع خواهند شد.
11- نسخه نمایش فیلم های منتخب باید دارای زیرنویس انگلیسی باشند.
12- نسخه نمایش فیلم های منتخب به همراه یک حلقه دی وی دی با مدت زمان دقیق و زیرنویس خواسته شده برای نسخه نمایش باید حداکثر تا تاریخ 10 فوریه 2014 به دفتر جشنواره برسد.
13- فیلم هایی که در برنامه اصلی جشنواره شرکت می کنند باید طی 1۸ ماه قبل از برگزاری جشنواره ساخته شده باشند و قبلاً نیز در یونان عرضه نشده و به نمایش عمومی درنیامده باشند.
14- کلیه فیلم های شرکت کننده باید در قالب 1۶ میلی متری، 35 میلی متری، نوار بتا (دیجیتال بتا یا بتا اس پی) و/یا اچ دی کم باشند.
15- هیچ محدودیتی در خصوص مدت زمان فیلم ها وجود ندارد.
16- جشنواره مسئول تصمیم گیری در خصوص برنامه (روز و ساعت) اکران فیلم ها در طول برگزاری جشنواره است.
17- جشنواره این حق را دارد تا هر یک از موارد ارسالی را که با ماهیت و اهداف جشنواره همخوانی ندارد، رد کند.
18- شرکت در جشنواره مستند تسالونیکی به معنای پذیرش کامل و بی قید و شرط کلیه قوانین و مقررات فوق می باشد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
جایزه اسکار



تندیس مراسم اسکار

جوایز برای بهترین اثرهای صنعت سینما
مجری آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک (AMPAS)
کشور آمریکا
اولین جایزه ۱۶ مه ۱۹۲۹



جایزه آکادمی که به‌طور غیررسمی اسکار (Oscar) می‌نامند؛ جایزه‌ای است که هر ساله توسط آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک (AMPAS) به بهترین آثار صنعت سینما اهدا می‌شود. این مراسم یکی از شاخص‌ترین مراسم‌های اهدای جوایز در جهان است و ساله در بیش از ۱۰۰ کشور جهان به‌صورت زنده پخش می‌شود.

جایزه ی اسکار یکی از نه جایزه از جایزه های آکادمی می باشد. همچنین در بخش رسانه، قدیمی‌ترین مراسم اهدای جوایز به شمار رفته و جوایزی نظیر جایزه گرمی (برای موسیقی)، جایزه امی (برای تلویزیون) و جایزه تونی (برای تئاتر) پس از آن شکل گرفتند. آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک توسط لوئیز بی. مایر مدیر استودیوی متروگلدوین مایر ایجاد شد.

اولین مراسم اسکار در روز پنجشنبه، ۱۶ مه ۱۹۲۹ در هتل روزولت در هالیوود، کالیفرنیا به افتخار فیلم‌های برجستهٔ سال ۱۹۲۷ و ۱۹۲۸ برگزار شد. هشتادوپنجمین مراسم جایزه اسکار در ۲۴ فوریه ۲۰۱۳ در سالن دالبی در هالیوود، لس‌آنجلس انجام شد. ست مک‌فارلن برای اولین بار اجرای این مراسم را بر عهده داشت
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
تاریخچه

نخستین مراسم اسکار در ۱۶ می ۱۹۲۹ در ناهاری اختصاصی در هتل روزولت هالیوود با حضور حدود ۲۷۰ تماشاگر برگزار شد. بهای بلیت مراسم بعدی که در هتل میفر برگزار شد ۵ دلار بود. ۱۵ تندیس کوچک به بازیگران، کارگردانان و دیگر عوامل صنعت فیلم سازی آن زمان برای گرامیداشت فعالیتشان طی سالهای ۱۹۲۷-۱۹۲۸ اهدا شد. اسامی برنده ها از سه ماه قبل اعلام میشد که این رویه در دومین مراسم اسکار در سال ۱۹۳۰ تغییر کرد. از آن زمان و در ۱۰ سال نخست نتایج برای انتشار عمومی در ساعت ۱۱ شب برگزاری مراسم به روزنامه ها داده میشد. این شیوه تا زمانی که لس آنجلس تایمز نام برنده ها را پیش از شروع مراسم اعلام کند ادامه یافت. در نتیجه آن، آکادمی از سال ۱۹۴۱

اسامی برندگان را در نامه ای مهر و موم شده اعلام مینمود و مراسم از تئاتر کداک پخش میشد.
نخستین برنده اسکار بهترین بازیگر امیل جنینز بود به دلیل نقش آفرینی در فیلم های The Last Command و The Way of All Flesh. او باید پیش از مراسم به اروپا باز میگشت از این رو آکادمی با اهدای زودتر جایزه به او موافقت کرد. این موضوع او را نخستین برنده جایزه اسکار در تاریخ نمود.
فیلم Beau Geste محصول سال ۱۹۳۹ تنها فیلم (غیرمستندی) است که چهار برنده اسکار بهترین بازیگر (گری کوپر، ری میلاند، سوزان هیوارد، برودریک کرافورد) را در نقش های اصلی در اختیار داشت.
در مراسم بیست و نهم که در ۲۷ مارس ۱۹۷۵ برگزار شد بخش انتخاب بهترین فیلم خارجی زبان نیز ایجاد گردید. بهترین فیلم مستنداسکاربه امیر هاشمی به خاطر فیلم شاه حسن شاه حسین بود که این جایزه را از دستان کندی دریافت کرد

طراحی

اگرچه آکادمی هفت جایزه دیگر نیز اهدا میکند ( جایزه یادبود ایروینگ جی. تالبرگ، جایزه بشردوستانه ژان هرشولت، جایزه گوردون ای. سوایر، جایزه علمی و مهندسی، جایزه دست آورد فنی، مدال جان ای. بونر و جایزه دانش آموزی ) مشهورترین آنها جایزه شایستگی آکادمی بوده که بیشتر به تندیس اسکار معروف است. این تندیس که از بریتانیم آب طلا شده بر روی یک پایه فلزی سیاه ساخته شده دارای بلندی ۱۳٫۵ اینچ (معادل ۲۴ سانتیمتر) و وزن ۳٫۸۵ کیلوگرم است و شوالیه ای را نشان میدهد که شمشیر مبارزان جنگ صلیبی را در دست گرفته و بر روی یک حلقه فیلم ایستاده و پنج حوزه فیلم را نشان می‌دهد که هر کدام نشانگر بخش های اصلی آکادمی هستند : بازیگر، نویسنده، کارگردان، تهیه کننده و متخصص فنی.

سدریک گیبونز کارگردان هنری ام جی ام، یکی از اعضای اولیه آکادمی، طراحی این جایزه را سرپرستی کرد و طرح را روی طوماری چاپ نمود. گیبونز که به دنبال یافتن مدلی برای تندیسش بود توسط همسر آینده اش دولورس دل ریو به امیلیو "ال ایندیو" فرناندز بازیگر و کارگردان مکزیکی معرفی شد. فرناندز که در ابتدا بی میل می نمود سرانجام متقاعد شد پیکره برهنه ای را برای خلق چیزی که امروز اسکار مینامیم بسازد. ( نیاز به منبع دارد). سپس جورج استنلی مجسمه ساز(که Muse Fountain در دروازه Hollywood Bowl را نیز ساخته است)، طرح گیبون را با خاک رس ساخت و ساچین اسمیت تندیس را با ۹۲,۵ درصد قلع و ۷,۵ درصد مس قالب زد و آن را آب طلا داد. تنها چیزی که از زمان خلق اسکار به آن افزوده گشته بالا بردن کیفیت پایه آن بوده است. طرح اصلی اسکار به سال ۱۹۲۸ در کارخانه ذوب فلز سی. دبلیو. شاموی و پسران در باتاویای ایالت ایلی نویز قالب ریزی شد که طرح تندیس جوایز وینس لومباردی و امی را نیز قالب زده است. از سال ۱۹۸۳ سالانه حدود ۵۰ اسکار توسط کارخانه آر. اس. اونز و شرکا در شیکاگوی ایالت ایلی نویز ساخته شده است.

در حمایت از آمریکا در جنگ جهانی دوم تندیس ها از گچ ساخته میشد که پس از اتمام جنگ طلا جایگزین آن شد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 4 از 16:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  13  14  15  16  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

جشنواره و فستیوال های بین المللی فیلم

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA