ارسالها: 24568
#51
Posted: 28 Jan 2014 21:32
جاذبه
کارگردان: آلفونسو کوارون
بازیگران: ساندرا بولاک ، جورج کلونی
داستان: وقوع یک سانجه در جریان یک ماموریت فضایی باعث می شود که دو فضانورد، دکتر رایان استون که ساندرا بولاک نقش وی را بازی می کند و مت کوالسکی با بازی جورج کلونی، در فضا سرگردان شوند.
نظر منتقدان:
آن هورنادی در روزنامه واشنگتن پست می نویسد: "لازم به تاکید نیست که این فیلم را حتما باید در سالن سینما تماشا کرد تا به خوبی از آن لذت برد. تماشای این فیلم روی هر پرده و یا صفحه ای کوچکتر از دوازده متر مثل گوش دادن به آثار بتهوون در یک قوطی حلبی است که با نخ و سیم به رادیو وصل شده باشد. این فیلم از جمله معدود آثار سینمایی است که تصویر و نمایش سه بعدی برای آن واقعا ضروری است."
"کارگردان با خلق صحنه های شگفت انگیز علمی و هنری نه تنها به خوبی احساس سرگردان بودن در فضا را به وجود آورده بلکه به بازیگران فیلم نیز یه نوع جاودانگی داده است. جورج کلونی و ساندرا بولاک نیز در این فیلم درست مثل سیاره هایی که در مدار آنها سرگردان شده اند می درخشند."
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#52
Posted: 28 Jan 2014 21:34
او
کارگردان: اسپایک جونز
بازیگران: خواکین فنیکس، ایمی آدامز ، اسکارلت جوهانسون
داستان: یک نویسنده خجالتی عاشق سیستم عامل کامپیوتر خود می شود که سامانتا نام دارد.
نظر منتقدان:
پته تراورس در مجله رولینگ استون می نویسد: "اسکارلت جوهانسون با توانایی و با لحن های مختلف، مهربان، جذاب ، فریبنده و هراسناک، صدای این سیستم عامل کامپیوتری را ارائه می دهد و فقط به همین خاطر لیاقت دریافت جایزه را دارد. خود فیلم نیز چنین ارزشی را دارد. نباید به پایان ساده و نرم فیلم زیاد توجه کرد. اسپایک جونز یک کارگردان پیشرو و نو آور است و این فیلم شاعرانه او با پرداخت قوی معنوی از روابط عاشقانه دنیای فردا به خوبی در شرایط زندگی امروز ما نیز به دل می نشیند."
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 24568
#53
Posted: 28 Jan 2014 21:36
نبراسکا
کارگردان: الکساندر پاین
بازیگران: بروس درن، ویل فورت، جون اسکویب
داستان: پدری همراه با پسرش برای یافتن جایزه یک مسابقه بخت آزمایی مشکوک راهی یک سفر طولانی می شوند.
نظر منتقدان:
دیو کالهون در مجله تایم اوت می نویسد: "این فیلم مربوط به روابط خصوصی یک خانواده است که اعضای آن در یک سفر طولانی مسایل خود را مطرح می کنند ولی در عین حال نگاهی هم دارد به مناظر و بافت فرسوده مناطق غربی آمریکا و تصوری که در حال انقراض است."
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#54
Posted: 28 Jan 2014 21:37
فیلومنا
کارگردان: استیون فرییرز
بازیگران: جودی دنچ، استیو کوگان
داستان: داستان واقعی یک زن ایرلندی که در سالهای جوانی در دهه ۵۰ میلادی مجبور شد پسر خود را رها کرده تا خانواده دیگری وی را به سرپرستی بگیرد. ۵۰ سال بعد وی با یک خبرنگار که قبلا برای بی بی سی کار می کرده، آشنا می شود. خبرنگار متوجه می شود که داستان زندگی این زن بسیار جالب است و هر دو تلاش برای یافتن ردپایی از کودک گم شده را شروع می کنند.
نظر منتقدان:
پیتر بردشو در روزنامه گاردین می نویسد: "فیلومنا داستان بسیار خوبی است که چه یک فیلمساز و چه یک خبرنگار همیشه در جستجوی آن هستند. یک درام بسیار قوی و تاثیر گذار است که براساس یک داستان حقیقی ساخته شده است. بازی جودی دنچ برای انتقال احساسات نهفته در این داستان بسیار قوی است و استیو کوگان نیز نقش خود را هوشمندانه ایفا می کند. این فیلم با پرداخت ساده و تاثیر گذارش در عین حال با ظرافت و اشارات غیر مستقیم به ما نشان می دهد که چگونه مردم این ماجرا را کشف کردند."
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#55
Posted: 28 Jan 2014 21:39
گرگ وال استریت
کارگردان : مارتین اسکورسیزی
بازیگران: لئوناردو دی کاپریو ، مارگوت روبی، جونا هیل.
داستان: ماجرای فیلم صعود و بعد هم سقوط فردی است به نام جوردن بلفورت که در سالهای دهه ۸۰ میلادی با انجام معاملات تقلب کارانه در بازار سهام آمریکا به ثروت زیادی رسید و همه پول خود را صرف خوشگذرانی، اتومبیل های گرانقیمت، مشروب، مواد مخدر و زنبارگی می کرد.
نظر منتقدان:
اسکات فونداس در مجله ورایتی می نویسد: "ماجراهای زندگی جوردن بلفورت توسط فیلمسازی که در پرداخت شخصیت خلافکاران کاریزماتیک استاد است به روی پرده سینما آمده است. نتیجه آن فیلم عظیمی است که در سرمستی سر از پا نمی شناسد و گاه به نظر می رسد که حتی ممکن است خود فیلم و داستان را منهدم کند. ولی انرژی بی نظیر و هوشمندانه کارگردان و قدرت بازیگری دی کاپریو که حتی مرده را از قبر بیرون می آورد، در نهایت این فیلم را سرپای خود نگاه می دارد. "
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#56
Posted: 2 Feb 2014 20:36
جشنواره بینالمللی فلم مسکو
از سال 1978 کار خود را آغاز کرد و از معتبرترین جشنوارههای سینمایی جهان است. جایزه اصلی این جشنواره که هر سال در ماه جون برگزار میشود سینت جورج طلایی است که به بهترین فلم اهدا میشود
جشنواره فلم ساندنس
جشنواره فلم ساندنس (Sundance Film Festival) در سال 1984 راهاندازی شد و رفته رفته به بزرگترین اجتماع برای فلمهای مستقل تبدیل شد. این جشنواره در بخشهایی چون مستند، درام و فلمهای امریکایی و جهان هر سال در ماه جنوری در شهر پارک سیتی واقع در ایالت یوتا در امریکا برگزار میشود. ساندنس مکانی برای نمایش فلمهای کمهزینه و آثار ساختهشده خارج از سیستم جریان روز هالیوود است و برندگان آن جایگاهی خاص در میان فلمهای هنری پیدا میکنند. فلمهای بسیاری از فلمسازان مشهور جهان همچون؛ کوینتین تارانتینو، استیون سودربرگ، جیم جارموش و کوین اسمیت برای نخستینبار در این جشنواره به نمایش درآمد و به شهرت رسید
جشنواره فلم بینالمللی پوسان
به عنوان نخستین جشنواره بینالمللی کوریا، از سپتامبر 1996 آغاز به کار کرد و یکی از جشنوارههای مهم فلم آسیاست که هر ساله در ماه اکتوبر در پوسان کوریای جنوبی برگزار میشود
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 24568
#57
Posted: 2 Feb 2014 20:39
جشنواره فلم سه قاره نانت
جشنواره فلم سه قاره (Three Continents Festival) از سال 1973 هر سال در شهر نانت کشور فرانسه برگزار میشود. هدف این جشنواره پشتیبانی از استعدادهای جدید فلمسازی است. جشنواره فلم سه قاره نانت چون به سینمای قارههای آسیا، افریقا و امریکای لاتین میپردازد به این نام خوانده میشود. در این جشنواره فقط فلمهای بلند داستانی و مستند نمایش داده میشود و پس از جشنواره کن، مهمترین رویداد سینمایی فرانسه بهحساب میآید.
جشنواره فلم آسیا - پاسیفیک
جشنواره فلم آسیا - پاسیفیک از سال ۱۹۵۴ آغاز بهکار کرده است و به سینمای کشورهای آسیایی و جزایر اقیانوس آرام میپردازد. این جشنواره هرساله برگزار میشود. بر اساس اعلام نشریات بعد از مراسم اسکار با 15 میلیون مخاطب تلویزیونی، بیشترین تعداد تماشاگر به جشنواره فلم آسیا - پاسیفیک اختصاص دارد.
جشنواره بینالمللی فلم تورنتو
جشنواره بینالمللی فلم تورنتو (Toronto International Film Festival) از سال 1976 آغاز شده و یکی از پرآوازهترین جشنوارههای دنیا به حساب میآید. این جشنواره یک جشنواره سینمایی غیررقابتی عمومی بوده و سپتامبر هر سال در شهر تورنتو کانادا آغاز شده و به مدت 10 روز بیش از 300 فلم در بیش از 37 سینما به نمایش گذاشته میشود. از جشنواره تورنتو به عنوان نقطه شروع فصل جوایز سینمایی و آشنایی با رقبای احتمالی اسکار نیز یاد میشود. در سال ۱۹۹۸ مجله ورایتی این جشنواره را از لحاظ کیفیت فلمها، ستارهها و عملکرد بازار فلمها، دارای رتبه دوم پس از جشنواره فلم کن برشمرد. جشنواره تورنتو بخش مسابقه رسمی و هیات داوری ندارد، اما در پایان بهترین فلم با آرای تماشاگران انتخاب میشود.
جشنواره بینالمللی فلم آنتالیا
جشنواره بینالمللی فلم مالته طلایی آنتالیا (Antalya Golden Orange Film Festival) سال 1963 و به شکل سالیانه کار خود را آغاز کرد. این جشنواره که بزرگترین جشنواره فلم ترکیه است توسط مرکز فرهنگی و هنری شهر آنتالیا و با همکاری شهرداری این شهر از 9 تا 14 اکتوبر برگزار میشود. در این جشنواره تهیهکنندگان و فلمسازان معتبر و نوپای سراسر جهان برای تصاحب جایزه بزرگ با هم به رقابت میپردازند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 24568
#58
Posted: 2 Feb 2014 20:44
جشنواره فیلم توکیو
روپونگی
مجری بنیاد توسعه بینالمللی سینمای ژاپن با همکاری و پشتیبانی دولت ژاپن
کشور Flag of Japan.svg ژاپن
مکان توکیو
اولین جایزه ۱۹۸۵
جشنواره بینالمللی فیلم توکیو (TIFF، به ژاپنی: 東京国際映画祭) یکی از ۱۲ جشنواره بینالمللی بزرگ جهان و از مهمترین جشنوارههای فیلم آسیا است که هرساله در توکیو ژاپن برگزار میشود.
این جشنواره از سال ۱۹۸۵ آغاز بهکار کرد و تا ۱۹۹۱ بهصورت هر دوسال یکبار برگزار میشد که پس از آن به صورت سالانه ادامه یافت.
جشنواره فیلم توکیو به همراه جشنواره فیلم شانگهای تنها جشنوارههای رقابتی آسیایی مورد تایید انجمن تهیهکنندگان جهانی فیلم (FIAPF، فیاپف) به شمار میروند.
جشنواره فیلم توکیو که بزرگترین رویداد سینمایی ژاپن بهشمار میرود، معمولاً در ماه اکتبر و در دو منطقه روپونگی و شیبویا شهر توکیو برگزار میشود.
جایزه بزرگ این جشنواره به نام ساکورا به بهترین فیلم بخش مسابقه اهدا میشود. جشنواره فیلم توکیو توسط بنیاد توسعه بینالمللی سینمای ژاپن با همکاری و پشتیبانی دولت ژاپن برگزار میشود.
در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین دوره جشنواره فیلم توکیو که از گستردگی بیشتری نسبت به دورههای پیشین برخوردار بود و با شعار حمایت از محیط زیست در سال ۲۰۰۸ برگزار شد، به جای فرش قرمز، فرشی سبز رنگ پهن شده بود و فیلمهای شرکت کننده، توسط ژنراتورهای برقی که با استفاده از انرژی باد کار میکردند، به نمایش گذاشته شدند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 24568
#59
Posted: 2 Feb 2014 20:51
جشنواره بینالمللی فلم قاهره
جشنواره بینالمللی فلم قاهره (Cairo International Film Festival) و به عربی (مهرجان القاهره السینمایی الدولی) در سال 1976 پایهگذاری شد. این جشنواره یکی از 14 جشنواره بینالمللی بزرگ جهان و مهمترین جشنواره فلم قاره افریقا و کشورهای عرب زبان به شمار میآید. جشنواره بینالمللی فلم قاهره هر سال در شهر قاهره پایتخت مصر برگزار میشود. بخش رقابتی بینالمللی جشنواره از سال 1991 آغاز به کار کرد. جایزه اصلی جشنواره هرم طلایی نام دارد و هرساله به بهترین فلم اهدا میشود. جشنواره فلم قاهره بهعنوان یک جشنواره پیشرو در خاورمیانه و جهان عرب شناخته میشود. بخشهای رقابتی جشنواره فلم قاهره: مسابقه بینالملل فلمهای بلند؛ مسابقه بینالملل فلمهای دیجیتال؛ مسابقه فلمهای عرب.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#60
Posted: 7 Feb 2014 13:34
جشنواره بینالمللی فیلم مونترال
مختصات: ۴۳°۴۰′۱۱″ شمالی ۷۹°۲۳′۲۲″ غربی جشنواره بینالمللی فیلم مونترال جشنوارهای است که در سال ۱۹۷۷ در مونترال بنیانگذاری شد و یکی از قدیمیترین جشنوارههای فیلم کانادا است. این جشنواره بصورت سالانه در پایان آگوست برگزار میشود.
این جشنواره قدیمیترین جشنواره فیلم در امریکای شمالی نیز میباشد. جشنواره فیلم مونترال یکی از جشنوارههای مورد تایید انجمن تهیهکنندگان جهانی فیلم (FIAPF، فیاپف) به شمار میرود.
در سال ۲۰۰۳ سمیرا مخملباف داوری این جشنواره را بر عهده داشت.
در سال ۲۰۰۹ جعفر پناهی به عنوان رییس هیات داوران جشنواره مونترال کانادا انتخاب شد
در دوره سی و چهارم «ایرنه بیگناردی» مدیر سابق جشنواره بینالمللی فیلم لوکارنوی سوئیس، «مروان حامد» فیلمساز غیرمتعارف مصری ، «ایگور مینایف» فیلمساز اوکراینیتبار مقیم فرانسه ، «آن ماری کادیکس» بازیگر فرانسوی زبان کانادایی ، «ادوار مولینارو» مدیر رسانهای فرانسوی و «لیجونگ تنگ» مدیر جشنوارههای فیلم و تلویزیون شانگهای، هیئت داوری این جشنواره را تشکیل دادند.
حضور سینمای ایران
جایزه بهترین فیلم از فستیوال بینالمللی فیلم مونترال (۱۹۹۷) برای فیلم بچههای آسمان به کارگردانی مجید مجیدی
جایزه بهترین فیلم از فستیوال فیلم مونترال (۱۹۹۹) برای فیلم رنگ خدا به کارگردانی مجید مجیدی
جایزه بهترین فیلم از فستیوال بینالمللی فیلم مونترال (۲۰۰۱) برای فیلم باران به کارگردانی مجید مجیدی
بیست و چهارمین جشنواره فیلم مونترال: جهانگیر کوثری جایزه بهترین فیلم اول؛ دختران خورشید
سیو سومین جشنواره بینالمللی فیلم مونترال (۲۰۰۹): فیلمهای سینمایی«آتشکار» محسن امیریوسفی، «بیست» عبدالرضا کاهانی، «وقتی لیموها زرد شدند» محمدرضا وطندوست، «پنالتی» انسیه شاهحسینی و فیلم کوتاه «فیلم اول» پناه پناهی فیلمهای ایرانی شرکت کننده در سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلم مونترال بودند
جایزه زنیت نقرهای در بخش بهترین فیلم اول فستیوال بینالمللی فیلم مونترال (۲۰۰۹) برای «وقتی لیموها زرد شدند» به کارگردانی محمدرضا وطندوست
سیو چهارمین جشنواره بینالمللی فیلم مونترال (۲۰۱۰): فیلم سینمایی طهران، تهران به کارگردانی داریوش مهرجویی و مهدی کرمپور
سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم مونترال (۲۰۱۱): فاطمه معتمدآریا برنده جایزه بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم اینجا بدون من
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند