انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 7 از 16:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  15  16  پسین »

جشنواره و فستیوال های بین المللی فیلم


زن

andishmand
 
جایزه گلدن گلوب



مجسمه گلدن گلوب
جوایز برای بهترین تولیدات سینمایی و تلویزیونی
ارائه کننده اتحادیه مطبوعات خارجی هالیوود
کشور آمریکا
اولین مراسم ۱۹۴۴

جایزه گلدن گلوب (به انگلیسی: Golden Globe Award) نام مجموعه جوایزی است که هرساله در ایالات متحده آمریکا توسط اتحادیه مطبوعات خارجی هالیوود به بهترین تولیدات سینمایی و تلویزیونی اهدا می‌گردد. این جایزه نخستین بار در سال ۱۹۴۴ به فیلم‌های تولیدی و محصولات تلویزیونی تعلق گرفت. مهم‌ترین جایزه آکادمی با نام «بهترین فیلم» یکی از مهم‌ترین رقابت‌های فیلم‌سازان محسوب می‌شود. همچنین جایزه «یک عمر فعالیت هنری» یکی از مهم‌ترین جوایز گلدن گلوب است که هر سال به یکی از بزرگان عرصه سینما و تلویزیون آمریکا داده می‌شود. گفتنی است که این جایزه به فیلم یا برنامه تلویزیونی خاصی تعلق نمی‌گیرد و تنها برای یک عمر فعالیت هنری بزرگان سینما و تلویزیون آمریکا اهدا می‌شود.
شصت و نهمین دورهٔ اهدای جوایز گلدن گلوب در ۱۵ ژانویه ۲۰۱۲ (۲۶ دی ۱۳۹۰) اهدا شده است.

مقایسه گلدن گلوب و اسکار

جوایز گلدن گلوب معمولاً معیار خوبی برای پیش‌بینی فیلم‌های راه‌یافتنی به جوایز اسکار است.

گلدن گلوب و سینمای ایران

در سینمای ایران تنها فیلم جدایی نادر از سیمین توانسته است به کارگردانی اصغر فرهادی در سال ۲۰۱۲ برای بهترین فیلم خارجی این جایزه را کسب کند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
جایزه سینمایی بَفتا






جوایز برای بهترین‌های سینما، تلویزیون و بازی رایانه‌ای
مجری آکادمی هنر فیلم و تلویزیون بریتانیا
کشور بریتانیا
اولین جایزه ۱۹۴۷

جایزه سینمایی بَفتا نام مراسمی است که هر ساله توسط آکادمی هنرهای سینمایی و تلویزیونی بریتانیا (به انگلیسی: British Academy of Film and Television Arts، به‌صورت مخفف BAFTA) برگزار میشود. جایزه بفتا معمولاً به عنوان پیش زمینه‌ای برای جایزه اسکار در نظر گرفته می شود. از سال ۲۰۰۸ این جشنواره در خانه اپرا رویال برگزار می شود مراسمی که پیش از آن در سینمای deon Leicester Square Odeon در میدان Leicester برگزار می‌شد. شصت و پنجمین دوره ی این مراسم در تاریخ ۱۲ فوریه ۲۰۱۲ برگزار شد.

بفتا (آکادمی فیلم بریتانیا) در سال ۱۹۴۷ توسط دیوید لین، الکساندر کوردا، کارول رید، روجل مانول و گروهی دیگر بنیان گذاشته شد. در سال ۱۹۵۸ این آکادمی با صنف تهیه کنندگان و کارگردانان تلویزیون ادغام شد تا جامعهٔ فیلم و تلویزیون را به وجود آورد چیزی که در نهایت در سال ۱۹۷۶ منجر به ایجاد آکادمی هنرهای سینمایی و تلویزیونی بریتانیا شد. خطمشی بفتا حمایت، توسعه و ترویج هنرهای تصویری با شناسایی و پاداش به الهام بخشان این عرصه و منفعت رسانی به عموم جامعه است. علاوه بر اهدای جوایز، بفتا برنامه سالانه‌ای از جمله برنامه‌های آموزشی شامل نمایش فیلم و مراسم‌های یادبود را به اجرا می‌گذارد. بفتا از حمایت ۶۰۰۰عضو از صنایع بازی، فیلم و تلویزیون برخوردار است. میتزی کانلیف مجسمه‌ساز آمریکایی ماسکی را به سفارش انجمن صنفی تولید کنندگان تلویزیون در سال ۱۹۵۵ به عنوان جایزهٔ این آکادمی ایجاد کرد.

مراسم سالیانه

مراسم جشن سالانه اهدا جوایز جشنواره معمولاً در ماه‌های آوریل و می‌هر سال برگزار می‌شود، ، اما از سال ۲۰۰۲ به بعد بدلیل آنکه قبل از اسکار برگزار شود، زمان برگزاری این مراسم به ماه فوریه تغییر یافت. جشنواره معمولاً بانگاه جهانی نسبت به فیلم برگزار می‌شود با این وجود جایزه ای برای فیلم ممتاز یا اولین حضور ممتاز بریتانیا توسط یک نویسنده ، تهیه کننده و یا کارگردان انگلیسی وجود دارد. با این حال جوایز فیلم کوتاه و انیمیشن کوتاه فقط برای فیلم های بریتانیای برگزار می شود. مراسم اعطای جوایز معمولاً یک روز پس از برگزاری در تلویزیون بریتانیا (عمدتاً بی‌بی‌سی وان) به نمایش در می آید.

محل برگزاری

از سال ۲۰۰۸ این جشنواره در خانه اپرا رویال برگزار می شود مراسمی که پیش از آن در سینمای Odeon در میدان Leicester برگزار می شد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
جشنوارهٔ بین‌المللی فیلم فجر








مجری بنیاد سینمایی فارابی و زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کشور ایران
مکان تهران
اولین جایزه ۱۳۶۱

جشنوارهٔ بین‌المللی فیلم فجر جشنواره‌ای سینمایی است که از سال ۱۳۶۱ تاکنون معمولاً در میانه بهمن ماه هر سال در تهران برگزار می‌گردد. تاکنون سی و یک دوره از این جشنواره برگزار شده است که آخرین آن در سال ۱۳۹۱ بود.

این جشنواره توسط بنیاد سینمایی فارابی و زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود. جشنواره تا سال ۱۳۷۴ فقط به تولیدات سالانهٔ سینمای ایران می‌پرداخت. از سال ۱۳۷۴ جشنواره به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود و علاوه بر سینمای ایران، در بخش بین‌الملل به بررسی فیلم‌هایی از سینمای جهان می‌پردازد. در بخش‌های رقابتی این جشنواره، شرکت‌کنندگان برای کسب جایزهٔ مخصوص که «سیمرغ بلورین» نام دارد با هم رقابت می‌کنند. دیپلم افتخار و لوح زرین از دیگر جوایز این جشنواره می باشند. طی سالیان اخیر مسابقه‌های سینمای مستند و فیلم کوتاه نیز به بخش سینمای ایران اضافه شده‌است.

بخش های جشنواره

این جشنواره در دو بخش سینمای ایران و جهان فعالیت می کند؛ که هر کدام به دسته بندی دیگری تقسیم می شود.

در بخش سینمای ایران:

سودای سیمرغ
نگاه نو
سینما حقیقت

و در بخش سینمای جهان :


جام جهان نما
سینما سعادت
جشنواره جشنواره ها
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
آمار برندگان جایزه سیمرغ




پرویز پرستویی اولین جوانی بود که جایزه سیمرغ گرفت.او در ۲۸ سالگی به خاطر بازی در فیلم دیار عاشقان از دومین جشنواره فیلم فجردر سال۱۳۶۲ سیمرغ گرفت.

گلشیفته فراهانی جوانترین بازیگری است که سیمرغ گرفته او در ۱۴ سالگی به خاطر بازی در فیلم درخت گلابی سیمرغ شانزدهمین جشنواره فیلم فجر را در سال ۱۳۷۶ رادر بخش بین‌الملل گرفت.

رقیه چهره آزاد در ۸۱ سالگی برای بازی در فیلم مادر سیمرغ گرفت و مسن‌ترین برنده این جایزه‌است.

از دوره سوم ۱۳۶۳ تا دوره ششم ۱۳۶۶ سن تمامی برندگان سیمرغ بالای ۴۰ سال بوده‌است.

مهدی اسدی در ۱۲ سالگی دیپلم افتخار را برای بازی در فیلم بهار گرفت تا در دورهٔ چهارم ۱۳۶۴ جوانترین بازیگری باشد که تا کنون روی سن رفته‌است.

از دورهٔ شانزدهم ۱۳۷۶ تا بیست و سوم ۱۳۸۳ حداقل یک بازیگر زیر سی سال بوده که سیمرغ گرفته‌است.

جوانترین بازیگری که سیمرغ نقش اول را گرفته حسین عابدینی است. او به خاطر بازی در فیلم باران در ۲۰ سالگی سیمرغ دوره نوزدهم ۱۳۷۹ را گرفت. بهرام رادان با گرفتن سیمرغ دوره بیست و دوم ۱۳۸۲ برای فیلم شمعی در باد دوم است.
جوانترین بازیگر زنی که سیمرغ بازیگر اول را گرفته ترانه علیدوستی است. او در ۱۸ سالگی برای بازی در فیلم من ترانه ۱۵ سال دارم سیمرغ دوره بیستم ۱۳۸۰ را گرفت.

باران کوثری در ۲۱ سالگی در دوره بیست و پنجم ۱۳۸۵، میترا حجار در ۲۳ سالگی در دوره هجدهم ۱۳۷۶، رویا نونهالی در ۲۴ سالگی در دوره هفتم ۱۳۶۷ و مینا لاکانی در ۲۵ سالگی در دوره سیزدهم ۱۳۷۳ در رده‌های بعدی قرا دارند.

خسرو شکیبایی
برای بازی در فیلم هامون به همراه محمدرضا فروتن و هدیه تهرانی در فیلم قرمز تنها زوجهای سینمایی میباشند که برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد و زن سال در یک فیلم شده‌اند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
فیلم های جشنواره فجر 92 مشخص شدند.



جشنواره فجر 92 تاکنون 41 فیلم جهت شرکت در جشنواره معرفی شدند البته این لیست هنوز نهایی نشده و احتمال دارد دستخوش تغییرات شود

مسعود کیمیایی : "مترو پل"
داریوش مهرجویی : "اشباح"
رضا عطاران : "ردکارپت"
بهرام توکلی : "یک داستان خانوادگی"
امیر ثقفی : "همه چیز برای فروش "
سعید سهیلی : "کلاشینکف "
سعید سلطانی : "ازدواج سعید و لیلا "
علی رفیعی: "سالتو"
کمال تبریزی : "طبقه حساس "
کیومرث پوراحمد : "پنجاه قدم آخر"
رامبد جوان : "خندنده "
علیرضا امینی : "بلوک 9 خروجی 2 "
رخشان بنی اعتماد : "قصه‌ ها "
شهاب حسینی : "ساکن طبقه وسط"
فریدون جیرانی : "خواب زده ها "
ابراهیم حاتمی کیا : "چ"
بهروز افخمی : "آذر، شهدخت، پرویز و دیگران"
پوران درخشنده : "خانم، مال معرفی کنید"
سید روح الله حجازی : "زندگی مشترک آقای محمودی و بانو"
سامان سالور : "تمشک"
سیروس الوند : "عاشق شدی، بیا"
رضا درمیشیان : "عصبانی نیستم"
مرضیه برومند : "شهر موش ها2 "
بهرام بهرامیان : "آینه شمعدون"
محسن امیریوسفی : "آشغال های دوست داشتنی"
نادر طالب زاده : "ایرباس"
عباس رافعی : "فصل فراموشی فریبا"
ابوالقاسم طالبی : "یتیم خانه ایران"
احمدرضا درویش : "رستاخیز"
جهانگیر الماسی : "رنج و سرمستی"
محمدعلی طالبی : "خداحافظ پلیکان خاکستری"
علیرضا رئیسیان : "دوران عاشقی"
نرگس آبیار :" شیار143"
سیاوش اسعدی : "سال تحویل "
ابراهیم ابراهیمیان :" ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه"
نیما جاویدی : "ملبورن "
مسعود ده نمکی : "معراجی ها"
کاظم راست گفتار : "سفر کیمیا "
مهشید افشار زاده : "پنج ستاره "
رضا اعظمیان : "دلتنگی‌های عاشقانه"
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
آغاز جشنواره کن 2014 با جدیدترین فیلم نیکول کیدمن


فیلم «گریس از موناکو» با بازی بازی نیکول کیدمن در بخش رسمی اما خارج از مسابقه این دوره جشنواره کن نمایش داده می‌شود. فیلم گریس از موناکو به کارگردانی اولیویه دان به عنوان فیلم افتتاحیه شصت و هفتمین دوره جشنواره فیلم کن معرفی شد.

فیلم «گریس از موناکو» به کارگردانی اولیویه دان به عنوان فیلم افتتاحیه شصت و هفتمین دوره جشنواره فیلم کن معرفی شد.




این فیلم با بازی بازی نیکول کیدمن در بخش رسمی اما خارج از مسابقه این دوره جشنواره کن نمایش داده می‌شود.

«گریس از موناکو» را شرکت «استون انجلز» با حمایت مالی شرکت هندی «یاش راج فیلمز» تهیه کرده و شرکت واینستین حق پخش فیلم در آمریکا را به عهده دارد.

کیدمن در فیلم نقش گریس کلی بازیگر هالیوود و بعدها پرنسس موناکو را بازی می‌کند و تیم راث به نقش پرنس رنیه سوم ظاهر شده است.

فرانک لانجلا، پارکر پوسی، ژان بالیبار، درک جاکوبی دیگر بازیگران «گریس از موناکو» هستند. پاز وگا هم نقش ماریا کالاس را به عهده دارد.

«گریس از موناکو» در حالی جمعه به عنوان فیلم افتتاحیه جشنواره کن معرفی شد که شرکت واینستین پنجشنبه اکران این فیلم در آمریکا را را تا زمانی نامعلوم به تعویق انداخت. این فیلم قرار بود از 14 مارس روی پرده برود.

انتخاب فیلم به عنوان آغازگر مهم‌ترین جشنواره سینمایی دنیا می‌تواند پایانی بر انتقادات آشکار اولیویه دان از واینستین درمورد تغییرات پیشنهادی این شرکت درمورد بخش‌هایی از فیلم باشد و همچنین می‌تواند توضیح دهد چرا واینستین تاریخ اکران فیلم را به تعویق انداخت.

کلی سال 1956 در مراسمی که به «ازدواج قرن» معروف شد با پرنس رنیه سوم ازدواج کرد. او پیش از آن در هالیوود یک ستاره معروف بود. کلی با تعدادی از بزرگان دنیای فیلمسازی مانند جان فورد، آلفرد هیچکاک و فرد زینه‌مان کار کرده بود و در 1955 برای «دختر روستایی» برنده اسکار بهترین بازیگر زن شده بود.

داستان «گریس از موناکو» در سال‌های آغازین دهه 1960 روی می‌دهد. هیچکاک به طور ناگهانی نقش اصلی فیلم «مارنی» را به کلی پیشنهاد داد و این هم‌زمان شد با اولتیماتوم دولت فرانسه به پرنس رنیه سوم درمورد اصلاح قوانین مالیاتی موناکو. اینجا بود که کلی ناچار شد بین ستاره بودن در هالیوود و نقش جدید خود به عنوان پرنسس موناکو، یک کدام را انتخاب کند.

کلی که متولد 1929 در فیلادلفیا بود، سال 1982 در یک سانحه رانندگی در مونته کارلو درگذشت. «نیمروز» زینه‌مان، «موگامبو» فورد و «پنجره عقبی»، «ام را برای قتل بگیر» و «دستگیر کردن دزد» هر سه به کارگردانی هیچکاک از فیلم‌های اوست.

«گریس از موناکو» 14 مه هم‌زمان با آغاز جشنواره کن در فرانسه و چند شهر در سراسر دنیا اکران می‌شود.

شصت و هفتمین دوره جشنواره فیلم کن 14 تا 25 مه برگزار می‌شود. جین کمپیون فیلمساز نیوزیلندی ریاست داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره را به عهده دارد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
جشنواره کن ۲۰۱۴

شصت‌و‌هفتمین جشنواره فیلم کن شامگاه ۲۴ مه با اهدای نخل طلا به فیلم «خواب زمستانی»، ساخته نوری بیلگه جیلان، سینماگر سینمای ترکیه به کار خود پایان داد.




به گزارش منابع خبری، نوری بیلگه جیلان جایزه خود را به کارگران معدنچی سوما و جوانانی که جانشان را در اعتراضات از دست دادند، تقدیم کرد.

جایزه بزرگ جشنواره کن که دومین جایزه معتبر این جشنواره پس از نخل طلا به شمار می‌رود، به فیلم «شگفتی‌ها» ساخته آلیس روراچر، سینماگر زن ایتالیایی رسید.

جایزه هیأت داوران نیز به طور مشترک به دو فیلم «مامی»، ساخته زاویه دولان و «خداحافظ زبان»، ساخته ژان لوک گدار رسید. جین کمپیون، کارگردان نیوزیلندی ریاست هیأت داوران جشنواره کن را به عهده داشت.

سوفیا کاپولا، کارگردان آمریکایی، کارول بوکه، هنرپیشه فرانسوی و جئون دو یئون، بازیگر اهل کره جنوبی، ویلم دافو، بازیگر آمریکایی، گائل گارسیا برنال، کارگردان و هنرپیشه مکزیکی، جیا ژانگ که، کارگردان چینی و نیکلاس ویندینگ رفن، کارگردان دانمارکی، از دیگر اعضای هیأت داوران کن امسال بودند. در این مراسم، بنت میلر جایزه بهترین کارگردان را برای فیلم «شکار روباه» برد.

جولین مور، که در مراسم غایب بود، برنده جایزه بهترین بازیگر زن در فیلم دیوید کراننبرگ با نام «نقشه ستاره های سینما» شد. تیموتی اسپال، بازیگر فیلم «آقای ترنر»، ساخته مایک لی، برنده جایزه بهترین بازیگر مرد شد.


بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
آغاز جشنواره تورنتو با فيلم جديد رابرت داوني



فيلم «قاضي» به کارگرداني ديويد دوبکين که روز چهارم سپتامبر در مراسم افتتاحيه جشنواره فيلم تورنتو به روي پرده ميرود، روايتگر داستان يک وکيل در شهري بزرگ است که براي حضور در مراسم تدفين مادرش به خانه دوران بچگياش بازميگردد، اما در آنجا درمييابد که پدرش که قاضي شهر است. مظنون اصلي قتل مادرش است.
در اين فيلم علاوهبر «رابرت داوني جونيور»، بازيگر گرانقيمت هاليوودي، بازيگران ديگري چون «بيلي باب تورنتون»، «ورا فارميگا»، «وينست دونوفوريو» و «داکس شپرد» ايفاي نقش ميکنند.
جشنواره فيلم تورنتو که پيش از اين اغلب فيلمهاي کانادايي را براي نمايش در افتتاحيه انتخاب ميکرد، اخيرا توجه بيشتري به هاليوود دارد.
دو سال پيش اين رويداد سينمايي با نمايش فيلم «لوپر» با بازي «جوزف گوردن لويت» و «بردس ويلس» افتتاح شد و سال گذشته نيز فيلم «رکن پنجم» با محوريت سايت جنجالي ويکيليکس در روز اختتاميه نمايش يافت.
جشنواره بينالمللي فيلم تورنتو از سال 1976 با عنوان «جشنواره جشنوارهها» آغاز بهکار کرد و در نخستين سال برگزاري اين جشنواره بيش از 35 هزار نفر از بيش از 30 کشور جهان در آن حضور يافتند. تا سال 2009، تعداد بازديدکنندگان از 336 فيلم از 64 کشور جهان به بيش از نيم ميليون نفر رسيد.
اين جشنواره سينمايي طي دهههاي گذشته به يکي از معتبرترين رويدادهاي هنري و سينمايي جهان تبديل شده است. در سال 1998 مجله ورايتي اين جشنواره را از لحاظ کيفيت فيلمها، ستارهها و عملکرد بازار فيلمها در رتبه دوم پس از جشنواره فيلم کن معرفي کرد.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
بنی‌اعتماد با قصه‌ها به تورنتو می‌رود




مسئولان برگزاری جشنواره فیلم تورنتو فهرست فیلم‌های حاضر در بخش سینمایی معاصر را اعلام کردند که نام فیلم‌های «امروز» رضا میرکریمی و «قصه‌ها» ساخته رخشان بنی‌اعتماد نیز به عنوان نمایندگان سینمای ایران به چشم می‌خورد. فیلم «امروز» پیش از این به عنوان یکی از فیلم‌های بخش اصلی جشنواره فیلم تورنتو انتخاب شده بود و فیلم «قصه‌ها» که اواخر ماه جاری باید برای کسب شیر طلا در جشنواره ونیز رقابت کند، دیگر نماینده سینمای ایران در تورنتو خواهد بود.

سومین دوره بخش سینمای معاصر جشنواره تورنتو که امسال میزبان فیلم‌هایی از 42 کشور جهان است با گفتارهایی از سوی منتقدین سینمایی درباره فیلم‌های حاضر همراه خواهد بود. سی وهشتمین دوره جشنواره فیلم تورنتو از ۴سپتامبر (۱۳ شهریور) با نمایش فیلم «قاضی» به کارگردانی «دیوید دوبکین» و بازی «رابرت داونی جونیور» آغاز می‌شود و با نگاهی به یک عمر فعالیت سینمایی درخشان «آل پاچینو»، به این هنرمند صاحب‌نام ادای احترام می‌کند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
«كودكي» برنده جایزه اصلی فستیوال فیلم نروژی






در حالي جايزه اصلي جشنواره فيلم نروژ به ريچارد لينكليتر براي فيلم «كودكي» رسيد كه فیلم‌های «سرآشپز» و «سفر صد فوتی» ديگر برندگان اين جشنواره بودند.

فیلم درام «کودکی» ساخته ریچارد لینکلیتر برنده جایزه منتقدان فیلم نروژی چهل‌ و دومین فستیوال فیلم بین‌المللی فیلم نروژ در هاوسگوند شد. اعضای هیات داوران این فستیوال در بیانیه‌ای درباره این فیلم گفتند: یک داستان معمولی و تا حدودی غیردراماتیک که هنوز، و شاید هم دقیقا به همین منظور، تبدیل به فیلمی بسیار ارزشمند شده است.
فیلم بریتانیایی «71» به کارگردانی یان دمانژ هم موفق به دریافت اشاره افتخاری این فستیوال شد و اعضای هیات داوران آن را فیلمی خارق‌العاده خوش‌ساخت نامیدند که هم هیجانی بی‌رحمانه دارد و هم اثری هوشمندانه است. جایزه پرتو نور خورشید به فیلم «سرآشپز» ساخته جان فاورو کارگردان آمریکایی رسید، فیلمی که اعضای هیات داوران آن را شدیدا انسانی و دلگرم‌کننده نامیدند.




جایزه تماشاچیان هم به فیلم کمدی درام «سفر صد فوتی» به کارگردانی لاسه هالستروم رسید. این فیلم که هلن میرن در آن به نقش‌آفرینی می‌پردازد، به عنوان فیلمی گرم و خوش‌مشرب معرفی شد. جایزه آندراس که یکی از جوایز بین‌المللی فیلم است، به فیلم «ايستگاه هاي تقاطع» ساخته دیتریش بروگمان کارگردان آلمانی رسید. اعضای هیات داوران این فیلم را اثری نابودکننده و چالش برانگیز نامیدند که نشان می‌دهد چطور دستکاری‌های مذهبی می‌توانند یک انسان جوان را نابود کنند.
جایزه فیلم اروپای شمالی هاگسوند به همراه مبلغ 6500 دلار به فیلم «قايق پناهندگان» و کارگردان آن لیف لیندبلوم رسید. هیات داوران گفتند: ما فیلمی کمدی که به نظر سبک‌دل و بشاش می‌رسد را انتخاب کرده‌ایم، اما این امر یک معنای دوگانه نیز دارد و توجه‌ها را به دیدگاه‌های ساده و خام تفاوت‌های بین دو کشور همسایه جلب می‌کند.
فیلم «دو روز، یک شب» به عنوان فیلم اختتامیه مراسم به نمایش گذاشته شد. این فیلم جدیدترین ساخته برادران داردن است و در فستیوال فیلم کن هم پیش‌نمایش شده بود. آندراس اوهمن و اسکار گولسترند کارگردانان سوئدی هم برنده جایزه برتر بخش تهیه و بازار سرمایه‌گزاری این مراسم به خاطر پروژه «جادو»یشان شدند. اوهمن گفت: ما تازه کار فیلمبرداری این پروژه 5.8 میلیون دلاری را به پایان رسانده‌ایم که با همکاری کشورهای نروژ و دانمارک به وجود آمده است، اما بعد از قرار ملاقات‌هایی که اینجا داشتیم، حالا متقاعد شدیم که می‌توانیم این پروژه را با موفقیت به پایان برسانیم.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 7 از 16:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  15  16  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

جشنواره و فستیوال های بین المللی فیلم

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA