انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 6 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین »

Bollywood | بالیوود


مرد

 
هريتيك روشن


با بيشتر از ده كرور بابت يك فيلم و البته آن چشم هاي سبزش، خودش را تا سطح بالاترين هاي باليوود بالا كشيده است. روشن حالا با بازي در انواع فيلم هاي طنز، اكشن و رمانتيك توانسته قلب طرفداران بسياري را به تسخير درآورد. بازي در چند فيلم پرفروش حتي شايعاتي را در مورد دستمزد رويايي 30 كروري اين بازيگر سر زبان ها انداخت. پدربزرگ هريتيك در زمينه موسيقي فيلم هاي مختلف فعاليت مي كرد، اما كمي بعد با ورود پدرش به صنعت باليوود قرار شد پسر كوچك خانواده هم وارد عرصه بازيگري شود تا ادامه راه پدر را برود. پدر هريتيك بازيگري بود كه صنعت فيلم هاي خانوادگي را گسترش داد.

بعد از اتمام دوره ليسانس در رشته بازرگاني، پسر خانواده دوباره به سينما بازگشت و اين بار به دليل خصوصيات فيزيكي اش قهرمان دوست داشتني باليوود شد. او در اين بين، نقش هاي جنجالي زيادي بازي كرد، اما بزرگ ترين جنجال زندگي اش ازدواج با نامزد چندساله اش سوزان خان، دكوراتور داخلي و تاجر صنعت فيلمسازي بود.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
شاهرخ خان



در قياس با ديگر پولسازهاي باليوود، شاهرخ خان شايد دستمزد فضايي نگيرد، اما با احتساب فعاليت هاي تجاري غيرسينمايي و درآمدهاي نجومي اش حتما مي توان او را در زمره ثروتمندترين هاي هند به حساب آورد. شاهرخ خان در يك خانواده متوسط و البته سياسي به دنيا آمد. او درحال حاضر بابت بازي در هر فيلم چيزي حدود 12 كرور پول مي گيرد؛ اما چيزي كه او را در رده ثروتمند ترين هاي هندوستان قرار داده است، فعاليت هاي غيرسينمايي او مانند ايجاد خانه سرگرمي به نام فلفل قرمز و تيم كريكت است.

شايد كمتر كسي بداند كه او قبل از رفتن به دانشگاه و گرفتن مدرك فوق ليسانس كارگرداني، كاپيتان تيم ملي كريكت بوده است. آن طور كه يكي از نشريات معتبر هندي گزارش كرده، شاهرخ خان ثروتي بيش از 238 كرور دارد، هر چند به قول همين نشريه هندي، اين البته فقط بخش قابل رويت ثروت شاهرخ خان است، ميزان واقعي دارايي او شايد رقم سرسام آوري باشد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
آيشواريا راي


در اوايل جواني اش وارد دنياي مدلينگ شد. ديده شدنش در تبليغات شركت پپسي باعث شد اولين پله هاي شهرت را طي كند. در اين بين پيشنهادهاي مختلفي براي بازي داشت، اما هيچ كدام را قبول نكرد. بعد از اين كه پايش به دنياي بازيگري و صنعت باليوود باز شد. استعداد عجيبش در بازيگري نشان داد او يك دختر باهوش است كه در كل جهان هم به چهره اي شناخته شده بدل شده است. آيشواريا راي براي هر فيلمي كه بازي مي*كند شش كرور دستمزد مي گيرد. او ديگر يك دختر بيست ساله و در جستجوي نام نيست.

طبق يك نظرسنجي در هندوستان آيشواريا به عنوان محبوب ترين زن شناخته شده است. البته پس از ازدواج با آبيشك باچان، بازيگر مشهور هندي و زايمان جنجالي اش ـ كه اين زوج هنرمند را به صدر اخبار نشريات هندي كشاند ـ شايد نظرها كمي عوض شده بود. با اين اوصاف آيا اين زن باز هم مي تواند در زمره پولسازهاي باليوود قرار بگيرد؟ آينده به اين سوال پاسخ خواهد داد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
آكشي كومار


هنگامي كه در بانكوك خدمتكار بود، هيچ گاه فكر نمي كرد وقتي به هند برگردد مي تواند باليوود را به هم بريزد و يكي از پولسازترين ها شود. او براي تحصيل به بانكوك رفته بود.

پيشنهاد مدلينگ را يكي از شاگردان خصوصي اش به او داد. خيلي سريع به دليل چهره خوبي كه داشت در مدلينگ شناخته شد و مدتي نگذشت كه به او پيشنهاد بازيگري دادند. دوستي او با سلمان خان باعث شد اين زوج دوست داشتني در دو فيلم با هم بازي كنند. ازدواج آكشي كومار از آن دسته ازدواج هاي جنجالي هندوستان است كه هر بار به دليلي سر نمي گرفت تا اين كه آكشي و تونيكل خانا (بازيگر سابق باليوود) با هم آشنا شدند و طولي نكشيد ازدواج كردند.

آكشي كومار در حال حاضر براي هر فيلمي كه بازي مي كند، حدود 15 كرور پول مي گيرد، خودتان حساب كنيد اين فيلم ها احتمالا چقدر فروش دارند! باورپذيري را از مشخصه هاي اساسي بازي او دانسته اند، او كسي است كه براحتي مي تواند در قالب يك كاراكتر با مردم صادق باشد؛ حالا چه كمدي باشد، چه اكشن يا رومانس. اين يكي از چند ويژگي اوست كه باعث مي شود تهيه كننده ها سر كيسه را شل كنند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
بي پاشا باشو



اين دختر بنگلادشي به دليل مهارت هاي فوق العاده اش در بازيگري و چهره خاصش خيلي زود شناخته شد. قبل از ورود به عرصه بازيگري در هفده سالگي به عنوان سوپرمدل شركت فورد معرفي شد.

اما بعد از يك دوره به همراه دو خواهر ديگرش تصميم گرفت درس بخواند. بي پاشا باشو در رشته بازرگاني درس خود را تمام كرد و خيلي زود به باليوود راه پيدا كرد. زردنويس هاي هندي مي گويند او در هر فيلمي مانند يك بمب عمل مي كند تا جايي كه او را به نام بمب بنگلادشي مي*شناسند.

بي پاشا به سه زبان هندي، بنگلادشي و انگليسي تسلط دارد. شهرت او باعث شده براي هر فيلم خود دو كرور دستمزد بگيرد؛ دستمزدي كه نسبت به بقيه بازيگرهاي پولساز باليوود شايد كم به نظر برسد، اما براي يك زندگي عالي در هندوستان حتما كافي است.



پایان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
پریانکا چوپرا زیباترین و محبوب ترین بازیگر زن بالیوود


پریانکا چوپرا زیباترین و محبوب ترین بازیگر زن بالیوود است. او در سال ۲۰۰۰ به عنوان ملکه زیبایی جهان انتخاب شد. در ادامه عکسهایی از این بازیگر مشهور را مشاهده نمایید.

پریانکا چوپرا در هجدهم ژوئیه سال ۱۹۸۲ در خانواده‌ای تحصیل کرده چشم به جهان گشود. پریانکا چوپرا در سال ۲۰۰۰ به عنوان ملکه زیبایی جهان انتخاب شد و بعد از بازگشت به هندوستان به بالیوود روی آورد و با فیلم انداز به بالیوود معرفی شد.

پریانکا چوپرا برای فیلم اعتراض ( ۲۰۰۴)Aitraaz برنده بهترین بازیگر نقش منفی از جشنواره فیلم فیر شد. فیلم اعتراض ( ۲۰۰۴)Aitraaz همراه با امریش پوری Amrish Puri بازی کرد که همچنین اخرین بازی امریش پوری Amrish Puri بازیگر برجسته درگذشته هندی بود.

وی در سال ۲۰۰۸ با بازی در فیلم‌های دوستانا و فشن ثابت کرد که بهترین بازیگر حال حاضر سینمای هند است. او در سال ۲۰۰۸ به خاطر بازی چشمگیرش در فیلم فشن جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را از جشنوارهٔ فیم فیر و دیگر جشواره‌های بالیوود دریافت کرد.

او همچنین دو آهنگ خوانده است که یکی از آنها به همراهی ویل.آی.ام به نام پاره کردن است و دیگری به همراه پیتبول به نام بیگانه است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
پردرآمدترین بازیگران زن در سینمای بالیوود
در كشوری همانند هندوستان هر فردی آرزوی بازیگر شدن دارد. اما دلیل آن چیست؟ معمولا ستارگان بالیوود بسیار ثروتمند هستند و از آنجا كه خود اقلیت زیبای هندوستان هستند معمولا در انواع تبلیغات نیز حضور دارند و با سرمایه گذاری در زمینه های مختلف درآمدزایی می كنند.

ناگفته نماند که آنها در كنار درآمد بالا، هزینه های بسیاری نیز دارند. در این گزارش با پردرآمدترین بازیگران زن بالیوود آشنا خواهید شد كه همواره پای ثابت فیلم‌های بزرگ و بنرهای تبلیغاتی بوده اند.

«كارینیا كاپور» روزی 5. 10 میلیون روپیهمعادل 264 هزاردلار
کارینیا علاوه بر بازی در فیلم های پرفروش ، سرمایه گذاریهای كلانی در زمینه جواهرات و تجهیزات الكترونیكی كرده است.

"پریانكا كوپرا" روزی 10 میلیون روپیه معادل 176 هزار دلار
آخرین فیلم «كوپرا» تحت عنوان «برفی» كرور كرور فروش كرد و به یكی از پرفروشترین فیلمهای بالیوود تبدیل شد. او همچنین یكی از سرمایه گذاران در عرصه جواهرات است.

"كاترین كایف" روزی 5/ 10 میلیون روپیه معادل 264 هزار دلار
«كایف» معمولا در هر فیلمی بازی كند ، پرفروش می شود. البته او از سرمایه گذاران بزرگ در بخش جواهرات و محصولات آرایشی نیز است.

"دیپیكا پادوكون" روزی 10 میلیون روپیه معادل 176 هزار دلار
وی حرفه بازیگری را از راه تبلیغاتی اغاز كرد و همچنان حضور در تبلیغات محصولات بهداشتی منبع بزرگ درآمد اوست.

این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
رابطه بالیوود با اسلام و مسلمانان
هندی‌ها با سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» انگلیسی‌ها آشنایی خوبی دارند. آنها دوران مبارزه مسالمت‌آمیز خود با استعمار انگلستان برای کسب آزادی و استقلال را از یاد نبرده‌اند.

در آن زمان، انگلیسی ها تلاش داشتند با برجسته کردن و خلق اختلافات قومی و مذهبی در بین مردم هند، سیاست های استعماری خود را به پیش ببرند.

یکی از این سیاست ها، دامن زدن به تضاد هندوها و مسلمانان (به عنوان بزرگ ترین اقلیت مذهبی موجود در هند) بوده است اما انگلیس در پیشبرد این سیاست موفقیت زیادی کسب نکرد، رهبران نهضت استقلال طلبانه هند همیشه از مسلمانان هند به عنوان یکی از ستون های اصلی انقلاب یاد کردند و مسئولان دولتی این کشور در سال های پس از کسب استقلال، از همین شیوه استفاده کردند.

بالیوود هم در تمام سال های فعالیت خود، سعی کرده از سیاست دولتی و مدارا بین مذاهب مختلف موجود در هند (و بویژه مسلمانان) پیروی کند.

رابطه بالیوود با مسلمانان در بیشتر مواقع خوب و صمیمی بوده است و این موضوع را می توان در هر دو سوی پشت و جلوی دوربین دید. فیلم های مردم پسند هندی، همیشه از سیاست دوستی و آشتی مذاهب پیروی کرده است.

به همین دلیل، نه فقط اهانتی به مذاهب مختلف در محصولات سینمایی نمی شود، بلکه همواره وحدت بین مذاهب (از طریق نمایش بین قوم ها و مذاهب مختلف) تبلیغ می شود. بندرت اتفاق می افتد که شخصیت خبیث یک فیلم هندی مسلمان یا مسیحی (یا هر مذهب دیگری باشد) معمولا در فیلم های هندی، این کاراکتر فاقد یک هویت مشخص مذهبی و حتی قومی است.

این کار از آن جهت در فیلم های هندی صورت می گیرد که احساسات و عواطف قوم ها و مذاهب مختلف تحریک نشود. برعکس، در فیلم های هندی افراد مسلمان یا مسیحی دوست و همراه شخصیت اصلی قصه هستند که به او کمک می کنند تا بر موانع چیره شود.

نمونه کامل دوستی و آشتی بین مذاهب در بالیوود را می توان در فیلم بسیار پرفروش عامر، اکبر، آنتونی (1979) دید.

این فیلم (که حتی نام آن وحدت و همراهی سه مذهب بزرگ هند را تبلیغ می کند به کارگردانی مانموهان دساسی سه بازیگر مشهور دهه 70 میلادی آمیتاب باچان، ریشی کاپور و وینود کانا را در نقش سه برادر داشت که دست تقدیر آنها را در دوران کودکی از هم جدا می کند.

این سه برادر توسط سه خانواده متفاوت (که هندو، مسلمان و مسیحی هستند) بزرگ می شوند و هر یک دین آن خانواده را به عنوان دین خود برمی گزینند. این برادران در جوانی یکدیگر را پیدا می کنند و متحدا علیه شخصیت شرور قصه ـ که عامل اصلی متلاشی شدن جمع خانوادگی در سال ها قبل بوده ـ مبارزه می کنند.

البته بالیوود گاهی اوقات فیلم هایی هم تولید می کند که صدای اعتراض مسلمانان را بلند می کند. تعداد این فیلم ها، البته اندک است و بیشتر مربوط به محصولاتی می شود که داعیه روشنفکری و مستقل بودن دارد.

نمونه شاخص این محصولات اندک، درام اجتماعی «بمبئی» (1995) ساخته مانی رتنام است. مانیشا کویرالا بازیگر مسلمان نپالی تبار بالیوود در این فیلم در نقش دختر مسلمانی ظاهر شد که دلباخته یک هندو شده و در هنگامه درگیری خونین و خشونت های قومی مذهبی شهر بمبئی در سال 1992 همراه وی از خانه فرار می کند.

نه فقط بحث موضوع ازدواج یک مسلمان با هندو (که به نوعی یک تابو در سینمای هند محسوب می شود) در این فیلم باعث سروصدا شد، بلکه دو سکانس موسیقی فیلم هم اعتراضاتی را همراه داشت.

معترضان می گفتند یک زن مسلمان در مکان عمومی به رقص و آواز نمی پردازد و خواستار حذف آنها از کلیت فیلم شدند. این فیلم با وجود تمام اعتراضات «بمبئی» فروش بالایی در سینماهای هند کرد.

هنرمندان مسلمان هندی، ستون های اصلی و مهم صنعت سینمای بالیوود را تشکیل می دهند و سالانه سود سرشاری نصیب سینمای کشور هند می کنند.

درعین حال آنها در مواقع ضروری به کمک سیاستمداران و دنیای آشوب زده سیاست هم می آیند تا به آرامش عمومی در کشور کمک کنند.

رسانه های گروهی هند سال هاست از سه خان بزرگ بالیوود اسم می برند. این سه خان عامر، شاهرخ و سلمان هستند که مسلمان هستند و بیش از دودهه است که لقب موفق ترین و بهترین بازیگران جوان سینمای هند را برای خود حفظ کرده اند.

هریتیک روشن دیگر بازیگر موفق یک دهه اخیر بالیوود هم مسلمان است. منتقدان سینمایی می گویند بالیوود بدون حضور هنرمندان مسلمان، زمین می خورد و توانایی ادامه فعالیت ندارد.

بیش از یک میلیارد جمعیت مسلمان هند، پتانسیل قوی و بزرگی برای فیلم های بالیوودی به حساب می آید و اکران عمومی فیلم ها در تعطیلات عیدفطر یکی از مهم ترین فصل های اکران فیلم در هند است. اکران عیدفطر چند سالی است که به شکلی زیرکانه در خدمت فیلم های اکشن و خانوادگی سلمان خان قرار گرفته است.

هنرمندان مسلمان هندی در مواقع خطر و اضطرار به کمک جامعه می آیند تا سیاستمداران بتوانند سیاست های وحدت طلبانه خود را عملی کنند.

در جریان خشونت های مذهبی سال 1992 شهر بمبئی، هنرمندان مسلمان یکی از مهم ترین نیروهایی بودند که توانستند مسلمانان خشمگین را آرام کنند و مانع از جنگ داخلی و برادرکشی بین هندوها و مسلمانان شوند.

بازیگران مطرح مسلمان سینما، با حضور در جلوی دوربین تلویزیون مردم هند (هندو و مسلمان هر دو) را به خویشتنداری و آرامش دعوت کردند و مهم ترین حضور را شاهرخ خان با صحبت دودقیقه ای تاثیرگذار خود داشت.

وی گفت: تا زمانی که پدرم در کنار مبارزان راه آزادی و برای استقلال هند علیه استعمار انگلستان مبارزه می کرد، هیچ کس از مذهب او نپرسید. در آن زمان تمام انقلابیون زیر پرچم هند، در این مبارزه شرکت داشتند. فراموش نکنیم که همه ما هندی هستیم و از مذاهب مختلف پیروی می کنیم.

امروز هم مثل همان دوران جنگ برای استقلال است. ما هنوز هم همان هندی هایی هستیم که بدون توجه به قوم، مذهب و تفکراتمان، باید در کنار هم باشیم. جالب است که دولت و سیاستمداران هندی پس از پایان بحران شهر بمبئی از هنرمندان بالیوود (و بویژه چهره های مسلمان) قدردانی و تشکر ویژه ای کردند.

این در حالی است که این اتفاقات باعث بدشانسی سانجی دات، بازیگر مطرح آن زمان بالیود شد و وی به دلیل احتمال همکاری با تروریست ها، دستگیر و برای مدتی زندانی شد. این بازیگر مسلمان پس از آزادی از زندان، نتوانست موفقیت و موقعیت قبلی خود را دوباره به دست بیاورد.




این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
جایزه فیلم فیر بهترین بازیگر نقش اول زن
  • Meena Kumari 1954
  • Meena Kumari 1955
  • Kamini Kaushal 1956
  • Nutan 1957
  • Nargis 1958
  • Vyjayanthimala 1959
  • Nutan 1960
  • Bina Rai 1961
  • Vyjayanthimala 1962
  • Meena Kumari 1963
  • Nutan 1964
  • Vyjayanthimala 1965
  • Meena Kumari 1966)
  • Waheeda Rehman 1967
  • Nutan 1968
  • Waheeda Rehman 1969
  • Sharmila Tagore 1970
  • Mumtaz 1971
  • Asha Parekh 1972
  • Hema Malini 1973
  • Dimple Kapadia & Jaya Bachchan 1974
  • Jaya Bachchan 1975
  • Lakshmi 1976
  • Raakhee Gulzar 1977
  • Shabana Azmi 1978
  • Nutan 1979
  • Jaya Bachchan 1980
  • Rekha 1981
  • Smita Patil 1982
  • Padmini Kolhapure 1983
  • Shabana Azmi 1984
  • Shabana Azmi 1985
  • Dimple Kapadia 1986
  • Not awarded 1987
  • Not awarded 1988
  • Rekha 1989
  • Sridevi 1990
  • Madhuri Dixit 1991
  • Sridevi 1992)
  • Madhuri Dixit 1993
  • Juhi Chawla 1994
  • Madhuri Dixit 1995
  • Kajol 1996
  • Karisma Kapoor 1997
  • Madhuri Dixit 1998
  • Kajol 1999
  • Aishwarya Rai 2000
  • Karisma Kapoor 2001
  • Kajol 2002
  • Aishwarya Rai 2003
  • Preity Zinta 2004
  • Rani Mukerji 2005
  • Rani Mukerji 2006
  • Kajol 2007
  • Kareena Kapoor 2008
  • Priyanka Chopra 2009
  • Vidya Balan 2010
  • Kajol 2011
  • Vidya Balan 2012
  • Vidya Balan 2013
  • Deepika Padukone 2014

این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
جایزه فیلم فیر بهترین بازیگر نقش اول مرد
  • Dilip Kumar 1954
  • Bharat Bhushan 1955
  • Dilip Kumar 1956
  • Dilip Kumar 1957
  • Dilip Kumar 1958
  • Dev Anand 1959
  • Raj Kapoor 1960
  • Dilip Kumar 1961
  • Raj Kapoor 1962
  • Ashok Kumar 1963
  • Sunil Dutt 1964
  • Dilip Kumar 1965
  • Sunil Dutt 1966
  • Dev Anand 1967
  • Dilip Kumar 1968
  • Shammi Kapoor 1969
  • Ashok Kumar 1970
  • Rajesh Khanna 1971
  • Rajesh Khanna 1972
  • Manoj Kumar 1973
  • Rishi Kapoor 1974
  • Rajesh Khanna 1975
  • Sanjeev Kumar 1976
  • Sanjeev Kumar 1977
  • Amitabh Bachchan 1978
  • Amitabh Bachchan 1979
  • Amol Palekar 1980
  • Naseeruddin Shah 1981
  • Naseeruddin Shah 1982
  • Dilip Kumar 1983
  • Naseeruddin Shah 1984
  • Anupam Kher 1985
  • Kamal Haasan 1986
  • Not awarded 1987
  • Not awarded 1988
  • Anil Kapoor 1989
  • Jackie Shroff 1990
  • Sunny Deol 1991
  • Amitabh Bachchan 1992
  • Anil Kapoor 1993
  • Shah Rukh Khan 1994
  • Nana Patekar 1995
  • Shah Rukh Khan 1996
  • Aamir Khan 1997
  • Shah Rukh Khan 1998
  • Shah Rukh Khan 1999
  • Sanjay Dutt 2000
  • Hrithik Roshan 2001
  • Aamir Khan 2002
  • Shah Rukh Khan 2003
  • Hrithik Roshan 2004
  • Shah Rukh Khan 2005
  • Amitabh Bachchan 2006
  • Hrithik Roshan 2007
  • Shah Rukh Khan 2008
  • Hrithik Roshan 2009
  • Amitabh Bachchan 2010
  • Shah Rukh Khan 2011
  • Ranbir Kapoor 2012
  • Ranbir Kapoor 2013
  • Farhan Akhtar 2014

این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
صفحه  صفحه 6 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Bollywood | بالیوود

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA