انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 1 از 4:  1  2  3  4  پسین »

Strategic Cinema | سینمای استراتژیک


مرد

 
درخواست ایجاد تاپیکی به نام:
سینمای استراتژیک | strategic cinema
در تالار تخصصی سینما و موسیقی رو دارم.
تاپیکی موضوعی در رابطه با بحث تأثیرات هالیوود بر کشورهای مختلف، تأثیر صهیونیسم بر هالیوودیسم و نقد و تحلیل آثار مهم این سینما.
مطالب کپی برداری نیست و خودم می نویسم که خب باعث خواهدشد. پیشرفت تاپیک کند باشه!
سپاس گذارم
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  ویرایش شده توسط: ellipseses   
مرد

 
مفاهیم
مفاهیم عمده در بحث سینمای استراتژیک خود واژه هایی هستند که در نام بردن از آنها یاد می شود.
سینما
هنر تصاویر و به کارگیری آنها در جهت رفع نیازهای ذهنی و فکری و در عصر حاضر به معنای سوق دادن افکار به سمت دلخواه گردیده است. - این تعریف با تعریف تبلیغات در هم نیست.-
با بررسی اجمالی مدرنیته ی غرب- مرحله ی دوم این روند پس از انقلاب کبیر- متوجه می شویم که سردمداران کشورهای متحد توانسته اند به خوبی از قدرت سینما در بین عوام و جوامع و ملت ها مطلع شوند و از آن در جهت تفهیم و تحمیل افکار خودشان استفاده نمایند. دیگر خبری از دکارت ، دالی، نیچه، کافکا، سروانتس، ژول ورن و دیگر نظریه پردازان نمی بینیم که با فلسفه و ادبیات، فکر ها و ذهن ها را به سمت فلسفه ی خوشان می کشانند. فیلسوف امروزی وظیفه ی سخت تری بر عهده گرفته است و آن به دست گرفتن دوربین و یا نوشتن فیلمنامه است. همانطور که از مهم ترین آثار ادبی انگلستان بر می آید، تأثیر شکسپیر از دیگر ادبای این متحد غربی مهم تر است.
به طور کلی می توان گفت که تأثیر سینما بر هیچ کس پوشیده نیست و استفاده آن توسط سینماگران و سیاست مداران را در ادامه بحث واکاوی خواهیم کرد.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
استراتژیک
واژه ای برگرفته از یونان باستان و به معنای راهکار یا دستورالعمل. اولین کاربرد استراتژی در ایلیاد و ادیسه ی هومر و در ماجرای فتح تروی توسط آتنی ها مطرح می شود. جایی که آتنی ها برای نفوذ به دیوار های تروی از ساخت یک اسب چوبی بهره می برند.
استراتژی عبارت است از لیست کردن نقاط ضعف دشمن و استفاده از آنها در جهت شکست دادن آنها. در بررسی تاریخ جنگ های بشر، به سه مدل تهدید و در مراحل بالاتر به سه نوع جنگ برمی خوریم:
1. جنگ سخت: که عبارت است از حمله ی نظامی و تسخیر مرزهای جغرافیایی. جنگ های جهانی و جنگ های باستانی عملا" از این نوع تهدید بهره بردند.
2. جنگ نیمه سخت: تسخیر مرزهای جغرافیایی و شکست دادن یک کشور، اما عقب کشیدن از ایجاد یک حکومت مرکزی در کشورهای مقصد. استعمار مناسب ترین واژه برای درک این نوع جنگ است.
3. جنگ نرم: که از اقسام دیگر تهدید مهم تر است و عبارت از نفوذ و حمله ی فرهنگی در کشور میزبان است.
امروزه دو مدل جنگ اول کمتر استفاده می شود و در موارد قابل ذکر نیز، طلیعه ی این جنگ ها را توسط جنگ نرم توجیه کرده اند. مثلا" هالیوود با ساخت فیلمهایی که موضوع آنها حمله ی فضاییان به زمین است، سعی در توجیه این مسئله دارد که حمله ی آنها نزدیک است و تجهیز نظامی خود را اینگونه توجیه می کند.

استراتژی تا دهه های پیشین یک واژه ی صرفا" نظامی بود ولی با شروع جنگ های نرم این واژه خود را در طیف وسیعی از اقلام هنر و دیگر مصالح زندگی بشر وارد کرده است.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
تحلیل
سینمای استراتژیک از چند جنبه قابل تأمل بررسی می شود.
مضمون
مهم ترین جنبه ی سینمای استراتژیک همین بعد مضمون آن است. مضمون ایران هراسی و اسلام هراسی که از سالیان قبل در هالیوود ایجاد شده است، خواسته یا ناخواسته جریان عظیمی را به راه انداخته است که در ادامه فیلم های مهم این جریان را بررسی خواهیم کرد.
پروژه ی عظیم تقابل ادیان از آغاز تشکیل حکومت اسلامی توسط پیامبر اسلام، توسط یهودیت و مسیحیت دنبال شد، اما با گذشت زمان و قدرت گرفتن خلفای بغداد در سالیان چهارصد و پانصد هجری قمری، غرب و عمدتا" مسیحیت خود را در معرض خطر بزرگی می دید. شروع جنگ های صلیبی- و ادامه یافتن آن تا امروز- سرخط جریان عظیمی است که امروزه در کشورهای عربی شاهد نتایج وحشتناک آن هستیم.
از سوی دیگر، تمدن اروپایی- یعنی یونان و روم باستان- همواره خود را در خطر انقراض توسط پارسیان و مصریان حس می کرده است.- از نام بردن حکومت چین و تمدن سنسکریت شرق خودداری کردم.- در واقع از ابتدا غرب خود را دشمن سرسخت پارسیان دانسته و جدای از دین امروزی کشور ایران، منابع عظیم ثروت و طرز تفکر تمدن ایرانی- نه اسلامی- باعث شده است که همواره ایران کانون توجهات کشورهای به دنبال توسعه و ذخیره کننده ی ثروت باشد. این پروژه از جنگ های باستانی و تاریخ اسامی چون اسکندر، کراسوس، سورنا، کوروش، جولیوس سزار، هانیبال و عمدتا" دیگر سردمداران تمدن های باستانی شرق و غرب آغاز و در اعصار نوین در غرب توسط فلاسفه، ادیبان و در معاصرین توسط سینما دنبال شده است.
متأسفانه شرق به علت ضعف در علوم توصیفی- که از دستاوردهای دینی این منطقه بود- در مدت کوتاهی قافیه را به غرب واگذار کرد و حال یارای مقابله با جریان عظیم تهاجم فرهنگی آنها را ندارد. تنها جریان شرقی که تا حدودی توانست با غرب مقابله کند، »فلسفه اشراق« تبیین شده از سوی شهاب الدین سهروردی بود.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
ساخت
هالیوود به معنای واقعی کلمه، موفقیت خود را مدیون پیشرفتی است که در مدت کوتاهی در عرصه ی جلوه سازی و محتوا پردازی به دست آورد. جنبه ی اول جذب تماشاچی در فیلم های تولید شده توسط هالیوود، مسئله ی رنگ و لعاب این فیلم هاست. تنوع در موضوعات، دست گذاشتن روی مسائل مهم روز و استفاده از نظریات جدید و قدیم علمی، کاریست که هالیوو را به صدر سینماهای جهان رسانده است.
مثلا" فیلم هایی نظیر سیاره میمون ها، ارباب حلقه ها، قلمرو بهشت، سیصد و سریالهایی نظیر لاست و لنیمیشن های متعدد- که هر کدام در بحث مضمون بررسی می شوند.- ابتدا در جذب تماشا گر به موفقیت رسیده و سپس به تأثیر در ضمیر ناخودآگاه آنها دست می زنند. اغلب فیلم های نام برده در دوره ی خود موفق به دریافت جوایز متعدد و علی الخصوص جایزه ی جلوه های ویژه ی بصری گردیده اند.
بحث مهمی که در مضمون جا گذاشته شد و بد نیست درباره ی آن سخنی به میان برود، بحث خلق قهرمان در هالیوود است که مهم ترین آنها نژاد خالص آنگلو ساکسون دارند و در مواردی از قشر ضعیف و در بسیاری از موارد- مثل هالک، بتمن و مرد آهنین از درجه و طبقه ی اجتماعی بالاتری هستند. مسئله ی مهم تر این خلق قهرمانان این است که همه ی آنها در ابتدا لباسی ساده در تن دارند ولی به مرور، با تکامل قدرت هایشان، لباس و کسوت آنها پیشرفت می کند و در حد اعلا می رسد.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
درونگرایی
در یک جنبه فرعی از سینمای هالیوود به مقوله ای بر میخوریم که فقط توسط منتقدین زیرک و سوادمندان سینمایی قابل درک هستند. مسئله ای که در ایران به عنوان لایه بندی فیلم از آن یاد می شود.
در سال 1917 و پس از انتشار کتاب های زیگموند فروید روانشناس، غرب متوجه مسئله ی مهمی تحت عنوان تأثیر گذاری غیر مستقیم شد. ماده ای که پس از نظریات فروید در رابطه با ضمیر ناخوآگاه به دستورالعمل حمله ضد ایران و اسلامی غرب افزوده شد. پس از این تاریخ بود که هنرمندان، فلاسفه، سینما گران و نویسندگانی چون پائولو کوئیلو، دالی، آندره برتون، خود فروید، هیچکاک و چند تن دیگر، توانستند اوج موفقیت را در کار خود بروز بدهند.
مکتب سوررئالیست و سبک های زیر شاخه ای آن از عمده ی عوامل پیشرفت امروز هالیوود به شمار می روند. به گونه ای که تخیل، در آثار مهم سینمای استراتژیک- نظیر آثاری چون ارباب حلقه ها، قهرمان ها، سوپرمن ها، لاست، انیمیشن های برجسته ای چون هتل ترانسیلوانیا، شجاع، چگونه اژدهای خود را آموزش بدهیم و سری فیلم های زامبی وار و خوناشام وار- مهم ترین نشانه را نشان می دهد.
جالب است که سردسته ی سینما گران درونگرا، مارتین اسکورسیزی در رابطه با این سبک به صورت افراطی انتقاد می کند و خود را به کل انکار کرده است.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
برونگرایی
شاید این جنبه و جنبه ی قبل، کمی بازی با کلمات به نظر برسند اما یکی از مهم ترین ابعاد تأثیر هالیوود برونگرای، نمادگرایی و اصطلاحاتی از این دست هستند. ایالات متحده که بر مذهب انحرافی فراماسونری بنا نهاده شد، حال سینمای خود را درگیر نمادگرایی افراطی این مذهب انحطاطی یهودیان می بیند. سالانه حدود نه صد فیلم و انیمیشن قوی یا ضعیف در هالیوود تولید می شود که به جرأت گفته می شود در نود و نه درصد آنها با قصد و نیت قبلی از سمبل و نماد بهره گرفته می شود. اصل مبحث نماد گرایی در برون گرایی سینماگران مطرح می شود اما برخی سمبل ها هم در بحث درون گرا بودن هالیوود جا دارند. مثلا" در همه ی محصولات سینمای غرب زن نمادی از ملیت و کشور است- که در تحلیل فیلم carrie مفصل به آن می پردازم- که از بحث دینی و مذهبی جداست.
در صدر فیلم های نماد گرا، ارباب حلقه ها قرار دارد که هم جنبه های بیرونی نماد- چشم جهان بین، آبلیسک، عدد های شوم و ...- و هم جنبه های درونی و خطرناک تر نماد- هابیت ها، الف ها، زنان فیلم، جادوگرهای رنگ بندی شده- را در بر می گیرد.
پس از ارباب حلقه ها، سریال لاست مهم ترین محصول
سمبلیسم در هالیوود است. به گونه ای که اگر از این سریال نماد ها را حذف کنیم، مفهوم و مقصود سریال عوض می شود.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  ویرایش شده توسط: ellipseses   
مرد

 
بررسی تأثیر هالیوود
هالیوود، با تولید سالانه ی حدودا" نهصد فیلم سینمایی و انیمیشن به عنوان بزرگترین صنعت تولید فیلم و البته معتبرترین فیلمساز و حمایت کننده از تولیدات سینمایی غرب و شرق شناخته شده است. همین مطلب باعث شده است که خودبخود با شنیدن نام هالیوود، قضاوت کلی درباره ی فیلم های ساخته شده ی آن بشود.
البته کیفیت خود تولیدات هالیوود هم در این جذب مخاطب بی تأثیر نبوده است. در بین تولیدات هالیوود آثاری مانند چند گانه های مرد آهنین، مرد عنکبوتی، جان سخت، ارباب حلقه ها، تغییر شکل دهندگان، جنگ ستارگان، مردان ایکس و فیلم های تک مثل گودزیلا، کینگ کنگ و دیگران وجود دارند که به حق، شاهکارهای جلوه های ویژه در بین تولیدات تاریخ سینما هستند. علاوه بر جلوه های ویژه بحث موضوعات تازه و جذابی که هالیوود روی آنها دست می گذارد و آنها را می پروراند هم مزید علت شده است تا به پرفروش ترین سینما در جهان تبدیل بشود.
سینمایی با طیف وسیعی از مخاطب، که فیلم هایی با فروش گیشه ی میلیارد دلاری دارد، چگونه می تواند فیلم های بی هدف و سینمایی غیر ابزاری داشته باشد؟ هیچ فیلمی در هالیوود بیهوده تولیده نشده و نخواهد شد. سینماگر غربی همواره سعی داشته است به گونه مسائل عصر خود را به گونه ای در فیلم هایش منعکس کند و بنا به درخواست اربابانش زمینه چینی تفکر مردم دنیا را به سمت دلخواه خودشان سوق دهد. خطر اصلی این ایجاد طرز تفکر در مردم، در بخش انیمیشن که مخاطب آنها اغلب کودکان و نوجوانان هستند بسیار جدی است. هر چند هالیوود به خوبی دریافته است که چگونه فیلم های رده ی سنی بالاتر خود را هم به نحوی تولید کند که مخاطب کودک و نوجوان را هم جذب کند.
طیف وسیعی از دوستداران فیلم های ژانر اکشن را کودکان تشکیل می دهند که متأسفانه به این وسیله هدف نهایی برخی پیام های شرق گریز سینماگران هالیوود قرار خواهند داده شد.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
سعی ما در این تاپیک این است که برخی از رموز و برخی از درونگرایی های فیلم یا سریال یا دیگر محصولات هالیوود را واکاوی کنیم تا بیننده ی این فیلم ها، با دیدی روشن تر نسبت به دیده ی خود قضاوت کند و اسیر پیش زمینه های فکری ناخواسته- که هدف سازندگان است- نباشد.
بیننده ی آثار سینمای استراتژیک باید بداند که هر گونه تصویر و شناسه در فیلم هایی که مخاطب میلیونی و حتی میلیاردی دارند، چه معنی و مفهومی و چه تاریخچه ای را دنبال می کند. سعی می شود، ابعاد ایران هراسی و اسلام هراسی هالیوود در صدر موضوعات قرار بگیرد و در بین این بحث به موضوعات فرعی- مانند جنبه های تاریخی و هنری مطلق آثار- بپردازیم.
عده ای به طرح خوش بینی در این مقوله می پردازند، اما باید دانست که افکار ما انسان ها رفتارمان را شکل می دهند و هدف نهایی غرب از تهاجم فرهنگی، خوراندن فرهنگ به ما نیست، بلکه فرهنگ اولین طلیعه تغییر شیوه ی نظارت اجتماعی می تواند باشد. به گونه ای که در برخی اقشار جامعه ابراز رضایت از حکومت غرب بر ایران دیده می شود.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  
مرد

 
carrie

«کری » نام فیلمی است اقتباسی، از رمان استیفن کینگ به همین نام.
نکته حائز اهمیت در محصولات اقتباسی و مهم هالیوود، دخل و تصرف عمیق فیلمنامه نویسان در رمان یا طرح اولیه است. این مطلب به گونه ای ست که با مطالعه ی طرح و فیلمنامه، متوجه تفاوت های آن ها می شویم.
کری نام دختری ست- با بازی کلویی گریس مورتز- که در دبیرستان مدام تحقیر می شود. او در میانه ی فیلم متوجه قدرت هایی فرازمینی در نهاد خودش می شود. پس از تحقیر نهایی در مراسم نامزدی با معشوقش، با استفاده از قدرت هایش همه کسانی که او را تحقیر کرده اند می کشد. نقش مادرش را جولیان مور بازی می کند و نقشی مهم و مؤثر به شمار می رود.

به نظر من فیلم کری مهم ترین فیلم در رابطه با نماد شناسی زن در هالیوود است در سینمای استراتژیک و عمدتا" هالیوود، زن نمادی والا و بسیار تکریم شده است. نماد وطن
زن نماد خاک و کشور است و با تبیین مفاد فیلم کری راحت تر به این اصل دست می یابیم. در این فیلم اولین زنی که به چشم می خورد مادر کری است. سکانس زایمان او، آغاز فیلم است. جنین، نشان حادثه و زایمان نماد انقلاب و دگرگونی ست. فیلم با نمایش یک پیش گویی در رابطه با تحول آغاز می شود- به صحنه ی اذان بی موقع در بوف کور دقت کنید-. زنی با باورهای عمیق و تعصبات مهم مسیحیت که به همه چیز با دید مذهبی نگاه می کند.
زن دوم در این فیلم خود کری است. دوران کودکی او بی اهمیت پشت سر گذاشته شده است و حال نقطه ی عطف فیلم را در دوران دبیرستان او می بینیم. او خارق العاده است و قدرت هایی که در نهاد اوست فرازمینی اند.
حتی اگر نباشی، می آفرینمت!
چونان که التهاب بیابان،
سراب را...
     
  ویرایش شده توسط: ellipseses   
صفحه  صفحه 1 از 4:  1  2  3  4  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Strategic Cinema | سینمای استراتژیک

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA