ارسالها: 23330
#311
Posted: 24 Dec 2014 17:57
هنگامه قاضیانی(۱۳۸۶،۹۰)
- زمینه فعالیت بازیگر تئاتر ، سینما و تلویزیون
- تولد ۳۰ اردیبهشت ۱۳۴۹مشهد ، ایران
- محل زندگی تهران ، ایران
- ملیت ایران
- پیشه بازیگری
- فرزندان یک پسر
- مدرک تحصیلی کارشناسی جغرافیای انسانی اقتصادی از دانشگاه آزاد اسلامی
- (شروع: دانشکده فنی دانشگاه آزاد مشهد - اتمام دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری)
- کارشناسی ارشد فلسفه غرب از دانشگاه سانفرانسیسکو
هنگامه قاضیانی (متولد ۳۰ اردیبهشت ۱۳۴۹ مشهد ) بازیگر تئاتر ، سینما و تلویزیون ایران است. وی در سال ۱۳۸۶ و ۱۳۹۰ برندهٔ جایزهٔ سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شد.
هنگامه قاضیانی فارغ التحصیل کارشناسی جغرافیای انسانی اقتصادی از دانشگاه آزاد اسلامی (شروع: دانشکده فنی دانشگاه آزاد مشهد - اتمام دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری) و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد فلسفه غرب از دانشگاه سانفرانسیسکو (آمریکا) میباشد.
شروع فعالیت هنری از سال ۱۳۷۹ با فیلم سینمائی سایه روشن به کارگردانی حسن هدایت بود که پس از آن به تئاتر روی آورد و با نمایش مثل خون برای استیک کاری از گروه تئاتر لیو برای اولین بار به روی صحنه تئاتر رفت.
هنگامه قاضیانی در کنار فعالیت هنری خود ترجمه کتاب سرزمین مرد سرخپوست، قانون مرد سفیدپوست نوشته ویلکومب واشبرن را نیز در کارنامه خود دارد وهمچنین وی به عنوان داور در جشنواره وارنا در بلغارستان شرکت کرد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#312
Posted: 24 Dec 2014 18:04
لیلا حاتمی(۱۳۸۷)
- زمینه فعالیت بازیگر سینما و تلویزیون
- تولد ۹ مهر ۱۳۵۱
- تهران، ایران
- والدین علی حاتمی
- زری خوشکام
- ملیت ایرانی
- سالهای فعالیت ۱۳۷۵ تا کنون
- همسر(ها) علی مصفا
- فرزندان مانی و عسل
لیلا حاتمی (زاده ۹ مهر ۱۳۵۱، تهران) بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی فرزند علی حاتمی و همسر علی مصفا میباشد. لیلا حاتمی با کسب چندین جایزه از جشنوارههای داخلی و خارجی یکی از موفقترین بازیگران ایرانی از لحاظ تعداد جوایز دریافتی میباشد.
لیلا حاتمی در نهم مهر ۱۳۵۱ به دنیا آمد. پدرش علی حاتمی، کارگردان سرشناس سینمای ایران، و مادرش زری خوشکام، هنرپیشه سینما، بود. او در رشتهٔ ریاضی فیزیک در تهران دیپلم گرفت. برای ادامهٔ تحصیل به لوزان سوئیس رفت. در دانشگاه پلی تکنیک در رشتهٔ مهندسی برق شروع به تحصیل کرد. تحصیل در این رشته را پس از دو سال نیمه کاره رها کرد و به دانشگاه لوزان، سوئیس رفت و آنجا ادبیات فرانسه خواند. به علت بیماری پدرش در ۱۳۷۵ تحصیل را نیمهکاره رها کرد و به ایران بازگشت. در سال ۱۳۷۷ با علی مصفا ازدواج کرد. از آن پس در تهران زندگی میکند. وی دارای دو فرزند به نامهای مانی و عسل است. لیلا حاتمی همچنین به پنج زبان انگلیسی و فرانسه و فارسی و آلمانی و ایتالیایی صحبت میکند.
اولین حضورش در سینما در نقش کودکی کمالالملک (در فیلم «کمال الملک» به کارگردانی پدرش علی حاتمی) بود. در سال ۱۳۷۰ در فیلم دلشدگان که آن هم ساختهٔ پدرش علی حاتمی بود ایفای نقش کرد. پس از آن در ۱۳۷۵ برای اولین بار در یک کار سینمایی در فیلمی که کارگرداناش پدرش نبود (فیلم لیلا از داریوش مهرجویی) نقش یک زن نازا را ایفا کرد و برای آن دیپلم افتخار جشنواره فیلم فجر را گرفت. فیلم موفق دیگر او آب و آتش بود که در آن نقش یک زن روسپی (مریم) را به خوبی اجرا کرد. بازی آتیلا پسیانی زوج و پسر عموی مریم از نکات درخشان دیگر فیلم بود. در تمرینات تئاتر منهای دو داوود رشیدی بسیار خوش درخشید اما به دلیل بیماری مجبور خارج شدن از تیم شد.
در سال۱۳۸۹ به همراه اصغر فرهادی و چندی از بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین به جشنوارهٔ فیلم برلین دعوت شد ولی به هر دلیلی که برخی آن را بازی در فیلم بعدیش (پله اخر) میدانند در اختتامیه شرکت نکرد. که در آن مراسم به همراه ساره بیات و سارینا فرهادی برندهٔ خرس نقرهای بهترین گروه بازیگران زن شد.
در بهار سال۱۳۹۰ در مراسم فرش قرمز فیلم جرم(مسعود کیمیایی) به همراه علی مصفا شرکت کرد.
در تابستان همین سال به دنبال اکران جدایی نادر از سیمین به فرانسه و ایتالیا سفر کرد و در افتتاحیهٔ اکران فیلم همراه با اصغر فرهادی حضور داشت.
و سر انجام پس از نامزدی جدایی نادر از سیمین در بخش بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان اسکار در زمستان سال ۹۰ همراه اصغر فرهادی و پیمان معادی راهی مراسم اسکار در آمریکا شد.
پس از آن در مراسم اختتامیه جشنواره کن شرکت کرد و جایزه بزرگ این جشنواره را به متئو گارونه کارگردان ایتالیایی فیلم واقعیت اهدا کرد. چند ماه بعد لیلا حاتمی به همراه همسرش علی مصفا و فرزندانش برای اکران فیلم پله آخر در جشنواره کارلووی واری راهی جمهوری چک شد و جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن این جشنواره را نیز به خاطر بازی در این فیلم کسب کرد. بعد از آن در پی اقامت علی مصفا در فرانسه برای حضور در فیلم جدید اصغر فرهادی به همراه وی عازم فرانسه شد و چندین ماه در آنجا اقامت داشت. پس از بازگشتش به ایران در پاییز ۹۲ به همراه علی مصفا در مراسم بزرگداشت داریوش مهرجویی شرکت کرد.
لیلا حاتمی در بیشتر فیلمهایش نقش زنی از طبقات بالای اقتصادی یا فرهنگی جامعه، با روحیه خونسرد و شخصیت مستقل و محکم را بازی کردهاست.
لیلا حاتمی تا کنون بیشتر همکاری را با داریوش مهرجویی داشتهاست که در چهار فیلم او به ترتیب:لیلا.میکس. آسمان محبوب و نارنجی پوش بازی کردهاست. لیلا یکی از مشهور ترین فیلمهای مهرجویی و همچنین از به یادماندنی ترین نقشهای لیلا حاتمی را در خود جای دادهاست.
پس از آن ایشان با کارگردانهایی چون:علی مصفا، فریدون جیرانی، علیرضا رئیسیان و علی حاتمی (دو فیلم) بیشترین همکاری را داشتهاند.
لیلا حاتمی شخصاً کارگردان، فیلمنامه و نقشی که قرار است به عهده بگیرد را مهم ترین عوامل برای انتخاب پیشنهاد بازی میشمارد. و معتقد است نقشی که خوب نوشته شده باشد را خوب هم میتوان بازی کرد. از میان کارگردانان کار با داریوش مهرجویی را راحت تر میشمارد.
هم چنین او با کارگردانهای فیلم اولی چون فردین صاحب زمانی، صفی یزدانیان و عادل یراقی همکاری داشتهاست.
لیلا حاتمی در حالی در شصت و پنجمین دوره جشنواره کن ظاهر شد که در مراسم پایانی، جایزه بهترین فیلم این دوره کن را به ماتئه گارونه به خاطر فیلم واقعیت اهدا کرد. وی که با لباسی پوشیده در این جشنواره شرکت کرده بود، لباسش از سوی سایت اِل، که اخبار دنیای مد را پیگیری میکند، به عنوان یکی از ده پوشش برتر مراسم اختتامیه جشنواره کن انتخاب شد. اما معاونت اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی ضمن اعتراض به وضعیت سینما، در مراسمی به انتقاد از لیلا حاتمی پرداخت و اظهار داشت: «اینکه هنرپیشه زنی در جشنواره کن و یا دیگر جشنوارهها با یک لباس بد و مستهجن و حجاب نامناسب ظاهر شود و با مردم نامحرم دست بدهد، الگو میشود و این رفتار کجای انقلابی است که ما انجام دادهایم؟» وی در ادامه اظهارات خود سینماگران ایرانی را به دلیل آنچه عدم اعتراض آنها به نحوه پوشش لیلا حاتمی عنوان داشت، مورد انتقاد قرار داد.
سفارت فرانسه طی بیانهای اعلام کرد نشان ادب و هنر درجه شوالیه توسط وزیر فرهنگ و ارتباطات این کشور به لیلا حاتمی اعطا شدهاست. در قستمی دیگر از این بیانه آمده: "این نشان به خاطر خلاقیت هنری یا ادبی و یا به خاطر مشارکت در تلالوی هنر و ادب، در فرانسه و در جهان به هنرمندان اعطا میشود."لیلا حاتمی در این جشنواره به عنوان یکی از هشت نفر هیئت داوران انتخاب شد.
وزیر ارشاد وقت دکتر جنتی طی سخنرانی این عمل خانم حاتمی را غیرقابل قبول و دفاع دانست. حسین نوشآبادی معاون پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد در واکنش به این عمل خانم حاتمی بیان کرد: حضور شخصیتهای هنری و هنرمندان ایرانی در خارج از کشور اگر با رعایت شئونات اسلامی و احترام به فرهنگ ملت و اعتقادات ایران باشد امری پسندیده است اما اگر این حضور با بی توجهی به ارزشهای جامعه و معیارهای اخلاقی ما باشد ملت ایران این رفتار را نمیپذیرند.
وی با بیان اینکه هنرمندان زن ایرانی سمبل زنان ایرانی در خارج از ایران هستند، افزود: حضور نامناسب زنان ایرانی در خارج از کشور مخصوصاً هنرمندان که مورد احترام مردم ما هستند از طرف ایرانی وطنپرست و علاقهمند به ایران مورد قبول نیست. زنان ایرانی چه هنرمند و چه غیر هنرمند همیشه مظهر عفت و پاکی بودهاند، بنابراین اینگونه حضورهای نامناسب که اخیراً در جشنواره کن اتفاق افتاده همسو با اعتقادات دینی ما نیست. امیدوارم کسانی که به عنوان ایرانی در مجامع بینالمللی شرکت میکنند به اعتبار و منزلت ایرانیان توجه داشته باشند تا چهره زن ایرانی در دنیا بد و خدشهدار نشان داده نشود. احترام گذاشتن به مردم توسط هنرمندان یعنی قبول داشتن باورها و خواستههای آنها، بنابراین هنرمندان باید به خواستهها و معنویت مردم خود احترام بگذارند.»لاله افتخاری، عضو هیات رییسه کمیسیون فرهنگی مجلس اصولگرای نهم، نیز در واکنش به این عمل بیان کرد: ما انتظار داریم وزارت ارشاد با جدیت با این مساله و با کسانی که به این نحو رفتار میکنند برخورد کند. نباید بازیگران و هنرمندانی که بخواهند از خطوط قرمز عبور کنند، جایگاهی در سینمای ما داشته باشند؛ ما انتظار داریم وزارت ارشاد با جدیت با این مساله و با کسانی که به این نحو رفتار میکنند برخورد کند. نباید زنانی که در بستر نظام جمهوری اسلامی امکاناتی برایشان فراهم شده تا به هنری دست پیدا کنند از این بستر سوء استفاده کنند و به آبروی نظام اسلامی ضربه بزنند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#313
Posted: 24 Dec 2014 18:10
نگار جواهریان(۱۳۸۸)
- زمینه فعالیت بازیگر سینما ، تلویزیون و تئاتر
- تولد ۲۲ دی ۱۳۶۱
- تهران ، ایران
- محل زندگی تهران ، ایران
- ملیت ایران
- پیشه بازیگری
- سالهای فعالیت از ۱۳۸۰ تاکنون
نگار جواهریان ( متولد ۲۲ دی ۱۳۶۱ در تهران) بازیگر سینما ، تلویزیون و تئاتر ایران است. او در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت جایزه سیمرغ بلورین در رشته بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم طلا و مس شد.وی در چهاردهمین جشن خانه سینما نیز برای فیلم طلا و مس تندیس بهترین بازیگر زن نقش اول را دریافت کرد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#314
Posted: 24 Dec 2014 18:14
ویشکا آسایش(۱۳۸۹)
- زمینه فعالیت بازیگر و طراح صحنه و لباس سینما، تلویزیون و تئاتر
- تولد ۱۶ آبان ۱۳۵۱
- تهران، ایران
- محل زندگی تهران، ایران
- ملیت ایران
- پیشه بازیگری و طراحی صحنه و لباس
- سالهای فعالیت از ۱۳۷۶ تاکنون
- همسر(ها) رضا قبادی
- فرزندان گیو (زاده دسامبر ۲۰۰۵)
- مدرک تحصیلی لیسانس طراحی صحنه و لباس از دانشگاه لندن
ویشکا آسایش (متولد ۱۶ آبان ۱۳۵۱ در تهران) بازیگر و طراح صحنه و لباس سینما، تلویزیون و تئاتر ایرانی است. وی خواهرزاده مازیار پرتو (فیلمساز ایرانی)، و نوه شین پرتو (نویسنده و شاعر) است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#315
Posted: 24 Dec 2014 18:19
هانیه توسلی(۱۳۹۱)
- زمینه فعالیت سینما، تلویزیون و تئاتر
- تولد ۱۴ خرداد ۱۳۵۸همدان، ایران
- محل زندگی تهران، ایران
- پیشه بازیگر
- سالهای فعالیت از ۱۳۷۸ تاکنون
- همسر(ها) مجرد
- مدرک تحصیلی کارشناسی نمایشنامه نویسی از دانشگاه آزاد اسلامی تهران
هانیه توسلی (زادهٔ ۱۴ خرداد ۱۳۵۸ در همدان) بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایرانی است. او دیپلم علوم تجربی دارد و دانشآموختهٔ کارشناسی نمایشنامه نویسی از دانشگاه آزاد اسلامی تهران است. توسلی تندیس بهترین بازیگر نقش اول زن را برای بازی در «شبهای روشن» از «هفتمین جشن خانه سینما» (۲۲ شهریور ۱۳۸۲) دریافت کرد. وی همچنین در سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۹۱، برای بازی در فیلم دهلیز، برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد.
هانیه توسلی متولد ۱۴ خرداد ۱۳۵۸ در همدان است او دو خواهر به نامهای هما و طناز دارد، هما که مدتی در یک مجله منتقد بود و در حال حاضر کار ترجمه انجام میدهد؛ و خواهر کوچکش طناز در رشته طراحی شهری تحصیل میکند.
هانیه توسلی از ۱۷ سالگی کار تئاتر را به صورت آماتور در همدان شروع کرد. در سال ۱۳۷۸ برای تحصیل در رشته نمایشنامه نویسی در دانشگاه آزاد اسلامی تهران به تهران آمد. او علاقهمند به عکاسی و نقاشی است و فیلمهایی که به نقل از خودش بر او خیلی تاثیر گذاشته است و او را علاقهمند به بازیگری کرده است، دیگه چه خبر!؟ (تهمینه میلانی) و هامون (داریوش مهرجویی) است. وقتی نمایش پدر دوست داشتنی با بازی او، در یکی از جشنوارههای تئاتر، در تبریز روی صحنه رفت، نصرالله قادری که به عنوان داور آنجا حضور داشت، هانیه توسلی را برای بازی در نمایش پدر انتخاب کرد. یک سال پس از آن، در فیلم کوتاه روی جاده نمناک (مهدی کرمپور) و سریال غریبه (جواد اردکانی) بازی کرد و سرانجام با شام آخر وارد عرصه حرفهای سینما شد. او همچنین در نمایشهای قرمز و دیگران و گلهای شمعدانی (محمد یعقوبی) بازی کرد که به خاطر دومی، کاندیدای دریافت جایزه شد. به کارهای دیگر او در تئاتر میتوان به پروفسور بوبوس (آتیلا پسیانی)، جیره بندی پر خروس (علی نرگس نژاد)، آمدیم نبودید رفتیم (رضا حداد) و آخرین کار او، قرار (سیامک احصایی) اشاره کرد. شام آخر اولین فیلم به نمایش درآمده از هانیه توسلی و محمدرضا گلزار بود، زوجی که پس از آن مسیری متفاوت را پیمودند، گلزار به سینمای تجاری پیوست و توسلی سعی کرد در فیلمهای جدیتری بازی کند. به این ترتیب پس از بازی در ۲ فیلم «بدنهای، در شبهای روشن، در یکی از ۲ نقش اصلی جلو دوربین رفت و اجرای موفقی داشت. موفقیت نسبی این فیلم نزد مردم و منتقدان و جایزهای که برد، این بازیگر جوان را خیلی زود چهره کرد. دقت و حوصله او در انتخاب نقشهایش به نحوی است که پس از یک تجربه ناکام، دیگر کار تلویزیونی نکرد، گاهی در تئاتر کارش را ادامه بدهد و هراسی از بازی در نقشهای کوتاه نداشته باشد. فیلمهایی که هر کدام میتوانند چیزهای تازهای دربارهاش به ما بگویند. یک شب جزو معدود فیلمهای سینمای ایران است که با حضور بازیگری حرفهای، در عرصه جهانی مطرح میشود. کافه ستاره ظاهراً یک فیلم کاملاً تجاری است با بازیگران متعدد و سرانجام زمان میایستد، طبق گفته کارگردانش، فیلمی است متکی بر بازیگر، هانیه توسلی تنها بازیگر این فیلم علیرضا امینی است. نکته قابل ذکر در مورد نحوه ورود هانیه توسلی به سینما این است که ورودش همزمان شد با دوران احیای کتایون ریاحی و توجه به نقش اصلی او در شام آخر، بازیگران دیگر را به حاشیه میراند، اما توسلی که در یک ملودرام معمولی، نقش مکمل را بر عهده داشت و سپس فیلم کاملاً ناموفق اثیری (محمدعلی سجادی) را تجربه کرد، در گام سوم، موقعیت خویش را در حد یک بازیگر محبوب ارتقا داد. این محبوبیت حاصل بازی در فیلمی تجاری نبود و همین مسئله چهره تازهای را برای او به همراه داشت. درست در زمانی که میرفت تا در نقش زنان روشنفکر فیلمهای مختلف کلیشه شود، جلو دوربین سامان مقدم قرار گرفت. پس از آن در فیلمهای متعدد و موفقی حضوری عالی داشت که در بین آنها برای فیلمهای زمان میایستد (علیرضا امینی) و ندارها (محمدرضا عرب) کاندید سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن شد و در نهایت در سال ۱۳۹۱ برای بازی در فیلم دهلیز (بهروز شعیبی) برنده سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و یکمین جشنواره فیلم فجر شد.
اگر چه هانیه توسلی همچون تعداد زیادی از بازیگران همواره سعی داشته خود را وابسته به هیچ جناحی نداند اما برخی فعالیتهای وی نمایانگر بعضی مسائل است که نشان میدهد حداقل کشش او به سمت گروه چپ و یا اصلاح طلب است. حمایت مستقیم او در انتخابات ۱۳۸۸ از میرحسین موسوی و در انتخابات ۱۳۹۲ از حسن روحانی نمونهای از این حرکت هاست. همچنین شرکت او در جشن تولد سید محمد خاتمی و ژستهای خاصش در آن جشن که سوژه مطبوعات مجازی شده بود تاکیدی بر این ادعاست.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#316
Posted: 24 Dec 2014 18:23
مریلا زارعی(۱۳۹۲)
- زمینه فعالیت سینما و تلویزیون
- تولد ۲۵ فروردین ۱۳۵۳تهران، ایران
- ملیت ایرانی
- پیشه بازیگر
مریلا زارعی برزی (زاده ۲۵ فروردین ۱۳۵۳، تهران) بازیگر سینما و تلویزیون است. وی خواهر بزرگتر ملیکا زارعی است.
مریلا زارعی فارغالتحصیل صنایع غذایی از دانشگاه آزاد است. وی شایعه اینکه برای اولین بار در فیلم سلام سینما ساخته محسن مخملباف (۱۳۷۳) چهرهٔ او بر روی پرده سینما نقش بسته را تکذیب نموده و عنوان کرد تصاویر منتشر شده از این فیلم مربوط به یک بازیگر دیگر است که وی از نام او اطلاعی ندارد.
زارعی با مجموعه تلویزیونی کارآگاه به دنیای بازیگری روی آورد. بازی در فیلم دو زن یکی از شانسهای بزرگ او بود. پس از آن بازی درخشانی در واکنش پنجم داشت.وی تا به حال با کارگردانانی همچون اصغر فرهادی، مسعود کیمیایی و ابراهیم حاتمیکیا همکاری داشته است.
از دیگر نقشهای درخشان وی میتوان به بازی در فیلم سربازهای جمعه ساخته مسعود کیمیایی و شیار ۱۴۳ ساخته نرگس آبیار اشاره نمود که برای بازی در این دو فیلم دو سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل و نقش اول زن را دریافت کرد که توانست قدرت و هنر بازیگری خود را به نمایش درآورد.
پایان برندگان سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره فیلم فجر
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#317
Posted: 27 Jan 2015 09:24
برندگان سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر
حسین پرورش (۱۳۶۲)
«حسين پرورش» بازيگر سينما و تئاتر، و استاد رشته بازيگري در دانشگاه است. از سال 1337 تا 1341، دوره عمومي تئاتر را در يكي از دانشگاه هاي آمريكا گذرانده و سپس، يك دوره دو ساله دانشگاهي را نيز در همين زمينه طي كرده است. از سال 44 تا سال 50، در يكي از استوديوهاي فيلمسازي آمريكا، كار عملي بازيگري را آغاز كرد و چندي پس از شروع كار فراگيري، و همراه با آن، در كلاس هاي اين استوديو به آموزش اين فن نيز پرداخت. در طي همين دوره، نقش هاي كوتاهي در شش قسمت از شش مجموعه تلويزيوني بازي كرد. پرورش، پس از بازگشت به ايران، از سال 1352 به تدريس بازيگري در دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران و دانشكده هنرهاي دراماتيك پرداخت. و در اين مدت، تنها در چند نمايش تلويزيوني شركت كرد. فيلم «كلاغ» (1356) ساخته بهرام بيضايي، نخستين كار سينمايي او در ايران بود و پس از انقلاب، در فيلم هاي: «آفتاب نشين ها» (1360) ساخته مهدي صباغ زاده، «نقطه ضعف» (آماده نمايش) ساخته محمدرضا اعلامي و مجموعه تلويزيوني «اشك تمساح» (1362) ساخته مهدي نجيب زاده بازي كرده است. پرورش هم اكنون سرپرست بخش تئاتر دانشكده هنرهاي زيبا است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#318
Posted: 27 Jan 2015 09:30
اسماعیل محمدی(۱۳۶۴)
اسماعیل محمدی (در نقش پدر علی، سمت چپ) به همراه علی نصیریان (در نقش اسماعیل) در نمایی از دایرهٔ مینا
اسماعیل محمدی بازیگر سینما و تلویزیون در سال ۱۲۸۹ خورشیدی در تهران به دنیا آمد.از فیلم های شاخص او میتوان به فیلم دایره مینا اشاره کرد.محمدی در سال ۱۳۶۶خورشیدی در تهران درگذشت.
- آثار:
- دایره مینا
- سرایدار
- سایههای بلند باد
- زنده باد ...
- برنج خونین
- حاجی واشنگتن
- هیولای درون
- کمالالملک
- بنفشه زار
- جادههای سرد
- تنوره دیو
- روزهای انتظار
- تصویر آخر
- خارج از محدوده
- در مسلخ عشق
- تهران روزگار نو
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#319
Posted: 27 Jan 2015 09:34
سعید پورصمیمی(۱۳۶۵،۶۶،۶۹)
سعید پورصمیمی (زاده ۹ اسفند ۱۳۲۲، تهران)بازیگر و کارگردان سینما و تئاتر ایرانی است. او فارغ التحصیل رشته بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. او که به استاد بازی در نقشهای دوم معروف است موفق به کسب سه سیمرغ بلورین برای فیلمهای ناخدا خورشید، تحفهها و پرده آخر برای بهترین بازیگر نقش دوم گشته است.از وی در دومین جشنواره کمدی گلآقا به عنوان پیشکسوت سینمای کمدی تقدیر به عمل آمد.
سعید پورصمیمی کارش را با تئاتر آغاز کرد.شروع کار بازیگری او از سال ۱۳۴۰ با تشکیل گروه بازارگاه به همراه عباس یوسفیانی، پرویز پورحسینی، اسماعیل پورحسینی، پرویز فنی زاده و ... بود.او با گذراندن دورههای بازیگری و کارگردانی دانشکده هنرهای زیبا و گرفتن مدرک کارشناسی تئاتر در رشت، کارمند اداره تئاتر شد. بعد از آن کارمند واحد نمایش صداوسیما گردید و کارگردانی نمایشهای صحنهای و تلویزیونی و نوشتن نمایشنامه به فعالیت خود ادامه داد. عمده کارهای او در زمینه بازیگری تئاتر، «آندورا»، «پژوهشی ژرف و سترگ»، «استثناء و قاعده»، «ریچارد سوم،«بازرسی»، «خسیس»، «هنر» میباشد.در سینما نیز کارش را با بازی در فیلم ناخدا خورشید به کارگردانی ناصر تقوایی در سال ۱۳۶۵ آغاز کرد.در تلویزیون نیز در مجموعههای تلویزیونی در پناه تو، ماه عسل، شبی از شبها و در «تله تئاتر هنر» بازی کرده است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#320
Posted: 27 Jan 2015 09:38
محمود جعفری(۱۳۶۷)
محمود جعفری نویسنده و کارگردان ایرانی است. وی کار بازیگری را در سال ۱۳۵۰ به عنوان یکی از مؤسسان گروه تئاتر کوچ آغاز نمود و بازیگری در سینما را از سال ۱۳۵۲ با فیلم «قیامت» به کارگردانی «هوشنگ حسامی» آغاز کرد. شروع کارگردانی او به سریال «آرزوی پر دردسر» به نویسندگی فرهاد توحیدی در سال ۱۳۷۴ برمیگردد.وی در سال ۱۳۷۴ سریال «آرزوی پر دردسر» را به نویسندگی فرهاد توحیدی کارگردانی کرد.محمود جعفری مدرک لیسانس بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در سال ۱۳۵۷ اخذ نمود.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7