ارسالها: 23330
#321
Posted: 27 Jan 2015 09:41
اکبر عبدی(۱۳۶۸،۹۰)
- نام اصلی اکبر عبدی آقاباقر
- زمینه فعالیت بازیگر سینما و تلویزیون
- تولد ۴ شهریور ۱۳۳۹
- تهران، ایران
- محل زندگی تهران
- ملیت ایرانی
- فرزندان المیرا عبدی
- مدرک تحصیلی دیپلم
اکبر عبدی (زاده ۴ شهریور ۱۳۳۹ تهران) از بازیگران سینما و تلویزیون ایران میباشد. وی بیشتر در نقشهای کمدی بازی میکند و فیزیک بدنی خاصی دارد و صورت وی، امکان گریم شدید و ساختن چهرههای گوناگون، مانند نوجوانان و زنان را به وی میدهد. اکبر عبدی از هنرجویان مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما بوده است.
اکبر عبدی از پدر و مادری اردبیلی در شهریورماه ۱۳۳۹ در محله نازیآباد تهران زاده شد و از سال ۱۳۵۸ با دریافت مدرک دیپلم با نمایشهای آماتوری فعالیت هنریاش را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۶۲ به تلویزیون رفت و تاکنون به نقشآفرینی در موضوعات مختلفی میپردازد. عبدی را بیشتر به خاطر بازیهای کمدی و طنز میشناسند.
اکبر عبدی در مراسم اختتامیه سیامین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۹۰ ضمن انتقاد از روند برگزاری و داوری جشنواره اظهار کرد بایستی برای بازی در فیلم ای ایران جایزه سیمرغ بلورین دریافت میکردم. عبدی همچنین در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۲۳ به عنوان میهمان در برنامه پارک ملت حضور یافت و گلههایی از دستمزد حاصل از بازیاش در فیلم سینمایی اخراجیها کرد. وی در این برنامه محمد رضا شریفی نیا را پولدوست خواند. او در مراسمی در تیر ماه ۱۳۹۲ و در روزهای پایانی ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد از او نشان درجه یک فرهنگ وهنر را دریافت کرد
براساس پایگاه خبری تحلیلی جمهوریت، «خوابزدهها» تازهترین ساخته فریدون جیرانی، پس از «کلاشینکف» در گروه سینمایی «آفریقا» اکران میشود. اکبر عبدی بعد از فیلم «آدم برفی» و «خوابم میاد» برای سومینبار در نقش یک زن ایفای نقش خواهد کرد. به گزارش جمهوریت، صبحانه آنلاین با انتشار تصویری از پوستر تبلیغاتی این فیلم نوشت، عبدی در «خواب زدهها» در نقش دو زن بازی میکند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#322
Posted: 27 Jan 2015 09:46
مجید مظفری(۱۳۷۰)
- زمینه فعالیت بازیگر و کارگردان
- تولد ۲۲ بهمن ۱۳۲۹
- تهران
- محل زندگی تهران
- ملیت ایرانی
- سالهای فعالیت ۱۳۵۲ - تاکنون
- فرزندان نیکی مظفری
مجید مظفری (زاده ۲۲ بهمن ۱۳۲۹ - تهران) بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران است.وی فعالیت حرفهایش را از سال ۱۳۵۰ آغاز کرد و یک دوره ۵ ماهه بازیگری را در دانشگاه ون سن پاریس پشت سر گذاشته و برای بازی در فیلم مسافران (بهرام بیضایی) برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و برای بازی در فیلمهای سگکشی،جنگ نفتکشها و سایههای هجوم کاندیدای بهترین بازیگر از جشنواره فیلم فجر شد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#323
Posted: 27 Jan 2015 09:48
جهانبخش سلطانی(۱۳۷۱)
- زمینه فعالیت بازیگر سینما و تلویزیون
- تولد ۱۳۳۰
- اصفهان، ایران
- ملیت ایرانی
- سالهای فعالیت ۱۳۶۷-تاکنون
جهانبخش سلطانی (زاده ۱۳۳۰ اصفهان) بازیگر ایرانی است. بازی در تئاتر را از سال ۱۳۴۵ شروع کرد و بازی در سینما را در سال ۱۳۶۷ با فیلم افق شروع نمود.
- آثار:
- شانه ی دوست (۱۳۹۰)
- یوسف پیامبر (۱۳۸۶)
- کودکانه (۱۳۸۱)
- نوروز (۱۳۸۰)
- افسانه پوپک طلایی (۱۳۷۷)
- باشگاه سری (۱۳۷۷)
- سرعت (۱۳۷۵)
- آخرين مرحله (۱۳۷۴)
- بازگشت از بوداپست (۱۳۷۴)
- شيرين و فرهاد (۱۳۷۴)
- گروگان (۱۳۷۴)
- مهريه بی بی (۱۳۷۳)
- پرتگاه (۱۳۷۲)
- حماسه مجنون (۱۳۷۱)
- حمله خرچنگها (۱۳۷۱)
- سفرنامه ی شيراز (۱۳۷۱)
- صبح روز بعد (۱۳۷۱)
- شرم (۱۳۷۰)
- عمليات کرکوک (۱۳۷۰)
- الماس بنفش (۱۳۶۸)
- بچه های طلاق (۱۳۶۸)
- شب دهم (۱۳۶۸)
- افق (۱۳۶۷)
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#324
Posted: 28 Jan 2015 16:32
جعفر دهقان(۱۳۷۲)
جعفر دهقان متولد ۱۳۳۹ در تهران است. مدرک تحصیلی او دیپلم هنرستان فنی است. ثمره ازدواج او دو فرزند است، یکی پسر به نام سروش که در رشته پزشکی تحصیل میکند و یک دختری به نام سحر که سال آخر دبیرستان است.
گفتنی است جعفر دهقان ستاره سینمایی دفاع مقدس و بازیگر بود، تا جایی که او فنون رزمی را در فیلمهایی از جمله " یاسهای وحشی " و " شیرهای جوان " به نمایش گذاشت. او به مدت ۱۶ سال به صورت حرفهای رشتههای رزمی را انجام میداد. رشته ورزشی او رزمیران که نوعی کُشتی کج است، میباشد و دان ۲ کمربند مشکی است.
آغاز فعالیت او به ۱۵ سالگی (سال ۱۳۵۴) بر میگردد، یعنی زمانی که در گروه تئاتر مرکز رفاه بازی کرد. در سال ۱۳۶۰، زمانی که جوانی ۲۱ ساله بود، همکاری خود را با حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی آغاز کرد و در همان سال فعالیت سینمایی خود را با بازی در فیلم " توجیه " به کارگردانی منوچهر حقانیپرست شروع کرد. در سال ۱۳۷۲، او با بازی در فیلم "حماسهمجنون" توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد را به دست آورد. نظر دهقان در مورد بازیگری جالب است: " بازیگری کار سختی است اما این سبب دور شدن بازیگر از این شغل نمیشود، اگر کسی میخواهد وارد این عرصه شود، باید عشق، انگیزه و تلاش داشته باشد. هر چه بیشتر بازی کند، بیشتر احساس نیاز به این شغل میکند."
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#325
Posted: 28 Jan 2015 16:36
علی مصفا(۱۳۷۳)
- تولد ۱۱ آذر ۱۳۴۵
- تهران، ایران
- والدین مظاهر مصفا
- امیربانو کریمی
- ملیت ایرانی
- همسر(ها) لیلا حاتمی
- فرزندان مانی و عسل
علی مصفا، بازیگر و کارگردان و تهیه کننده ایرانی است.او در سال ۱۳۴۵ در تهران متولد شد. وی فرزند مظاهر مصفا و امیربانو کریمی است. همچنین وی همسر لیلا حاتمی (بازیگر سینما) و برادرزاده حسینعلی خان نکیسا موسیقیدان و خواننده است. او فارغ التحصیل رشته عمران از دانشکدهٔ فنّی دانشگاه تهران در سال ۱۳۷۴ است. علی مصفا دو فیلم بلندش را با نام های سیمای زنی در دوردست و پله اخر را با حضور لیلا حاتمی کارگردانی کرد. وی در سال ۱۳۹۱ عضو هیات داوران جشنواره اوسیان سینه فن هند بود.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#326
Posted: 28 Jan 2015 16:41
حسین یاری(۱۳۷۴)
- زمینه فعالیت بازیگر
- تولد ۱۳۴۶
- ملایر
- ملیت ایرانی
- فرزندان دارای سه فرزند
حسین یاری (زاده ۱۳۴۶، ملایر) بازیگر ایرانی سینما، تئاتر و تلویزیون است.حسین یاری در ۱۶ دی ۱۳۴۶ به دنیا آمد. داری مدرک دیپلم. بازیگری را از تئاتر و در سال ۱۳۶۰ آغاز کرد. و در واحد دوبلاژ صدا و سیما به عنوان گوینده هم فعالیت کردهاست. با فیلمهای دفاع مقدس شناخته شد که در این ژانر موفق بود و برای بازی در فیلم «آخرین مرحله» جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از چهاردهمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.
او بازی در نقشهای دیگر را هم با فیلمهای «سرعت» و «دنیای وارونه» تجربه کرد که برای او تجربه گرانقدری بود. بازی او در «بلوغ» تحسین منتقدان را برانگیخت و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای بازی در این فیلم از هجدهمین جشنواره فیلم فجر بدست آورد.
او با بازی در مجموعه «شب دهم» توانست با بازی در نقش حیدر در میان عموم محبوبیت زیادی کسب کند. او در سال ۱۳۸۳ فیلم «معادله» را بر پرده سینماها داشت. او هم اکنون بازنشسته بانک مرکزی جمهوری اسلامی و ساکن شهر تهران است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#327
Posted: 28 Jan 2015 16:48
امین تارخ(۱۳۷۵)
- زمینه فعالیت بازیگر
- تولد ۲۰ مرداد ۱۳۳۲
- شیراز، ایران
- ملیت ایرانی
- همسر(ها) منصوره شادمنش
امین تارخ (زاده ۲۰ مرداد ۱۳۳۲ در شیراز)، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و مدرس رشته بازیگری است که در در فیلمهای متعدد، تعدادی نمایشنامه و مجموعه تلویزیونی ایفای نقش کرده است. از معروفترین نقشهایی که وی ایفا نموده نقش اول در مجموعه تلویزیونی ابن سینا است.
وی در شیراز متولد شد. و تحصیلات ابتدائی و راهنمائی خود را در شیراز به اتمام رساند. او در سال ۱۳۵۶ از دانشکدهٔ هنرهای نمایشی دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد و تحصیلات تکمیلی خود را در سال ۱۳۶۳ با کسب مدرک فوق لیسانس در رشته مدیریت فرهنگی به پایان برد.
امین تارخ به مدت ۲۵ سال است که به عنوان هنرپیشه آزاد به فعالیت میپردازد و نقشهای زیادی را در فیلمها و سریالهای تلویزیونی و تئاتر ایفا کرده است. تارخ هم به عنوان هنرپیشه و هم به عنوان عضو هیأت داوری در جشنوارههای ملی بیشمار و همینطور به عنوان عضو هیئت مدیره خانه سینما حضوری فعال داشته است. او همچنین به عنوان میهمان به جشنوارههای مسکو، ژاپن و آلمان دعوت شد. او در سال ۱۳۷۳ اولین مدرسه بازیگری را به نام کارگاه آزاد بازیگری در تهران تأسیس کرد که یکی از مؤسسات آموزش بازیگری سینما در ایران محسوب میشود. فارغالتحصیلان کارگاه آزاد بازیگری تا سال ۱۳۸۷، تعدادی از جوایز هنرپیشه برتر را به خود اختصاص دادهاند. از فارغ التحصیلان این موسسه که وارد عرصههای بازیگری شدهاند میتوان افراد ذیل را نام برد:حبیب رضایی، مهتاب کرامتی، ترانه علیدوستی، شهاب کسرایی، پوریا پورسرخ، مریم بوبانی، بیتا بادران، غزل صارمی، مجید مشیری، رامین راستاد، مهدی امینی خواه، شبنم مقدمی، شهرام قاعدی، بیتا سحرخیز، شهناز شهبازی، مینا احمدوند، پاشا رستمی، فرانک حیدریان و ... در سال ۱۳۷۹ این مؤسسه اقدام به برقراری ارتباط با سایر مدارس بینالمللی آموزش بازیگری کرد و امین تارخ به مرکز فیلیندرز درامای استرالیای جنوبی دعوت شد. او دو سال با عنوان مدرس در این دانشگاه تدریس کرد. تارخ از سال ۱۳۷۶ به عنوان یکی از چهرههای برتر احیای تئاتر ایران شناخته شد. او در هجدهمین جشنواره تئاتر و فیلم فجر هم به عنوان یکی از اعضای هیأت داوران و هم به عنوان یکی از کارگردانهای هنری حضور یافت.
در برنامه جمعه شب برنامه هفت مورخ ۸ بهمن ماه ۱۳۸۹ که امین تارخ به عنوان مهمان در آن حضور داشت مصاحبهای با فریماه فرجامی پخش شد که بینندگان در آن فریماه فرجامی را در حالی که از نظر جسمی بیمار و ذهنی نامتعادل بود مشاهده کردند در حالیکه وی توسط سوالات سطحی و بیمایهٔ مصاحبه کنندگان احاطه شده بود و گاهی نیز سوالاتی مطرح و جملاتی گفته میشد که حالت تمسخر آمیز و تحقیر آلود داشت.
در این وضعیت خانم فرجامی در مورد مسعود کیمیایی، ابوالفضل پورعرب، امین تارخ و فاطمه معتمدآریا مطالبی را بیان کردند که مشخص بود ناشی از وضعیت ذهنی نامتعادل فعلی ایشان است. پس از پایان مصاحبه، امین تارخ که همچنان در شوک است، از پخش چنین مصاحبهایی و نمایش خانم فرجامی در چنین وضعیتی ابراز تاسف میکند و میگوید که برای حفظ شأن و شخصیت بازیگر ایرانی و شخص خانم فرجامی باید این مصاحبه کوتاهتر میشد تا مردم متوجه بعضی حقایق (وضعیت خاص فعلی خانم فرجامی) نشوند.
پس از آن نیز رخشان بنیاعتماد در بیانیهای این گونه تخریب شخصیت بازیگران را محکوم کرده و پس از آن نیز شورای تهیه کنندگان و سایر اصناف هنری این حرکت برنامه هفت را محکوم کردند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#328
Posted: 28 Jan 2015 16:52
رضا کیانیان (۱۳۷۶)
- زمینه فعالیت بازیگر
- تولد ۲۹ خرداد۱۳۳۰
- تهران
- ملیت ایرانی
رضا کیانیان (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۳۰ در تهران) بازیگر سینما و تئاتر و تلویزیون ایرانی است. رضا کیانیان در سال ۱۳۳۰ در تهران به دنیا آمد. رضا دومین فرزند خانواده و دارای ۴ برادر و دو خواهر میباشد. او در ۱ سالگی به همراه خانواده به مشهد نقل مکان کرد. در مشهد علاوه بر گذراندن دوران تحصیلات ابتدایی و دبیرستان، در حوزه علمیه مشهد به تحصیل دروس فقهی و اسلامی نیز پرداخت. اولین استاد بازیگری او برادرش داوود بود که در سال ۱۳۴۵ وی را در نمایشنامه از پانیفتاده ها به قلم غلامحسین ساعدی کارگردانی کرد. رضا به مدت سه سال در گروه تاتر برادرش داوود فعالیت داشت. وی در سال ۱۳۵۵ از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در رشته تئاتر فارغالتحصیل شد.
کیانیان از سال ۱۳۴۵ بازیگری تئاتر را آغاز کرد و در نمایشهای آنتیگونه، خرده بورژوا، چهرههای سیمون ماشا، ازدواج آقای می سی سی پی، یادگار سالهای شن و... بازی کرد.
او در فروردین ۸۹ با بازی در نمایش پروفسور بوبوس به کارگردانی آتیلا پسیانی بعد از ۶ سال دوری از تئاتر دوباره به صحنه ی نمایش بازگشت.
آغاز فعالیت رضا کیانیان در سینما از سال ۱۳۶۸ با حضور در فیلم تمام وسوسههای زمین ساخته حمید سمندریان بود.
در شانزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم آژانس شیشه ای جایزه بهترین بازیگر نقش دوم را گرفت و در سیزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم کیمیا کاندیدای دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد نقش دوم بود. در ضمن او در فیلمهای سینما سینماست و روبان قرمز بازیهای فوق العادهای ارائه داده است.
او برای بازی ماندگارش در فیلم خانهای روی آب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را از بیستمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر بدست آورد.
معروف ترین نقش تلویزیونی رضا کیانیان نقش «جمشید» در سریال شلیک نهایی به کارگردانی محسن شاهمحمدی می باشد. شهرت و محبوبیت کیانیان در نقش «جمشید» چنان بود که مدل مو و لباس های «جمشید» در میان جوانان و به نام «مدل جمشیدی» رایج شد. بطور یقین بحث برانگیزترین و جنجالی ترین نقش تلویزیونی وی در سریالهای کیف انگلیسی در نقش یک روحانی مسن و در دوران سرکشی در نقش یک قاضی میباشد. برجسته ترین کار کیانیان در تلویزیون بازی وی در سریال مختارنامه در نقش عبدالله بن زبیر، خلیفه بزرگ زبیری در مکه است که علاوه بر آن که متفاوت ترین نقش هنری وی محسوب می شود، اولین کار تاریخی کیانیان در نقش یک شخصیت خاکستری (به گفته خودش) است. وی یکی از بازیگران ثابت مجموعه تلویزیونی وکلای جوان نیز بود.
او علاوه بر بازیگری در زمینه طراحی صحنه و فیلمنامه نویسیو مجسمه سازی و عکاسی هم کار کرده و در سال ۱۳۷۷ برای طراحی صحنه نمایش « نیلوفر آبی » برنده جایزه شد. کیانیان نویسنده، فیلمنامه نویس و عکاس نیز میباشد. کارهای عکاسی وی در دو نمایشگاه انفرادی در سالهای ۸۷ و ۸۹ و در بیش از پنج نمایشگاه گروهی به نمایش گذاشته شده است. در سال ۱۳۸۶ نمایشگاه انفرادی مجسمه های خود را افتتاح کرد. در سال ۱۳۹۱ اکشنر حراج تهران بود. این حراج اولین حراج به سبک کریستیز در ایران بوده و با موفقیت چشمگیری روبه رو شد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#329
Posted: 30 Jan 2015 21:13
حسین محجوب(۱۳۷۷)
- تولد ۱۰ مرداد ۱۳۲۷
- رشت
- ملیت ایران
- پیشه بازیگر، نویسنده و کارگردان
- فرزندان هومن و سیاوش
حسین محجوب (متولد ۱۰ مرداد ۱۳۲۷ در رشت) کارگردان، نویسنده و بازیگر است. وی دارای مدرک دیپلم ادبی بوده و نخستین کار سینمایی او بازی در فیلم رگبار به کارگردانی بهرام بیضایی است.
وی به خاطر فیلم رنگ خدا به عنوان بهترین بازیگر نقش دوم مرد در جمع برگزیدگان هفدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم فجر (بهمن ۱۳۷۷) بود.
وی دهم مردادماه 1327 در رشت متولد شده و پس از تحصیل در رشته ادبی و اخذ دیپلم،وارد عرصه تئاتر شد و نخستین نقش سینمایی اش را در فیلم رگبار ساخته بهرام بیضایی برعهده گرفت. پس از پیروزی انقلاب، سینما و تلویزیون کشورمان به نیروهای تازه نفس و جوان به خصوص در زمینه بازیگری نیاز داشت که محجوب را با وجود گزیده کاری اش نیز دربرمی گرفت.
مجموعه تلویزیونی سربداران ساخته محمدعلی نجفی نخستین تجربه تلویزیونی اوست که به شدت هم مورد استقبال عموم قرار گرفت. در همین ایام نخستین فیلم بلند سینمایی اش را با عنوان چوپانان کویر با موضوعی روستایی جلوی دوربین برد که هیچگاه به نمایش عمومی درنیامد. نخستین نقش درخشان سینمایی محجوب در فیلم مادیان ساخته علی ژکان رقم خورد که بسیاری از سینمادوستان هنوز وی را با آن به یاد می آورند. ملودرامی روستایی که فضایی خشن مبتنی بر روابط کاملاً سنتی داشته و عواطف مخاطبان خود را نشانه رفته بود. او در نقش رحمت،درخششی فوق العاده داشته و کاملاً با نقش یکی شده است که در سال های بعد آن را به شکلی دیگر در رنگ خدا ساخته مجید مجیدی تکرار کرد.با همه اینها مادیان و نقش دشوار محجوب به چشم داوران جشنواره فیلم فجر نیامده و آنچنان که شایسته بود دیده نشد.
ایفای موفق این نقش سیل نقش های اینچنینی را به سمت وی سرازیر کرد که در سینمای متکی بر کلیشه کشورمان قابل پیش بینی به نظر می رسید.برای مثال می توان به نقش هایش در فیلم های کنار برکه ها، دوران سربی ساخته خسرو معصومی،برهوت به کارگردانی محمدعلی طالبی و ریحانه ساخته علی رئیسیان اشاره کرد. جالب اینکه نقش بسیار کوتاه اما تاثیرگذارش در فیلم شاید وقتی دیگر بیش از دیگر نقش های فوق، دیده شده و مورد تحسین قرار گرفت!. پرده آخر ساخته واروژ کریم مسیحی از آن دسته فیلم هایی است که به فیلم بازیگر شهرت داشته و اغلب بازیگران آن نیز بهترین نقش آفرینی های عمرشان را در آن به انجام رسانده اند. محجوب نیز در نقش یکی از افراد گروه تئاتر روحوضی که جهت اجرای نقشه شوم کامران میرزا به عمارت قدیمی آمده اند، حضوری موثر داشته و کمی نقش تاثیر چندانی بر کیفیت بازی اش نداشته و سرانجام نخستین نامزدی وی برای سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل را به ارمغان آورد.
وی در دهه هفتاد نیز روند گزیده کاری اش را حفظ کرده و کیفیت کارش را فدای کمیت آن نکرد. رنگ خدا ساخته مجید مجیدی به عنوان یکی از ده فیلم شاخص دهه هفتاد که نخستین نامزدی اسکار بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان را برای ایران به همراه آورد، درباره کودک نابینایی است که رابطه سرد و خصمانه ای با پدرش داشته و فراز و نشیب های زیادی را با او تا ساحل آرامش طی می کند. نقش پدر کاملاً انگ محجوب بوده و آناتومی چهره او نیز این شباهت ها را بیشتر کرده است. البته نقش یاد شده شباهت های بسیار به شخصیت رحمت فیلم مادیان دارد اما شباهت ها تعمدی نبوده و از جایی به بعد کاملاً از هم تفکیک می شوند. کیفیت نقش آفرینی محجوب به حدی بود که سرانجام سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول را نصیبش ساخت که کاملاً سزاوار آن به نظر می رسید.
در دهه هشتاد محجوب به موازات سینما در تلویزیون نیز مشغول فعالیت شده و مخاطبان گسترده تری را پیش روی خود دید. صاحبدلان ساخته محمدحسین لطیفی از جمله مجموعه های بسیار پربیننده تلویزیونی است که در ماه رمضان روی آنتن رفته و محجوب را به محبوبیتی فوق العاده رساند. شخصیت خلیل صحاف که برخلاف برادر بی ایمانش،اعتقادی قوی دارد پس از گرفتن قرآنی قدیمی برای صحافی به تحولی درونی دچار می شود. محجوب به قدری این شخصیت را خوب از کار درآورده که هنوز با دیگر شخصیت های مجموعه های ماه رمضان فرسنگ ها فاصله دارد. بازی در سکوت او از نقاط قوت کار اوست که در مجموعه فوق، رنگ و بوی دیگری به خود گرفته است.
من ترانه 15 سال دارم ساخته رسول صدرعاملی از دیگر کارهای شاخص دهه هشتاد اوست که با وجود کوتاهی، تاثیر عمیقی روی مخاطب برجای می گذارد. نگرانی های پدر زندانی دختری نوجوان به بهترین شکل در بازی او تبلور پیدا کرده و کیفیت چشمگیری دارد. به خصوص در صحنه های دو نفره اش با ترانه علیدوستی که حس واقع گرایی کار را دوچندان کرده است.
محجوب در سال های بعد در فیلم رسم عاشق کشی همچنان کاراکتر روستایی معروف خلق شده در مادیان و رنگ خدا را تکرار کرده و چیز تازه ای بدان اضافه نکرده است. طبل بزرگ زیر پای چپ از فیلم های دفاع مقدسی شاخصی است که متأسفانه آنچنان که باید دیده نشد و به همین خاطر نیز بازی خوب بازیگرانش نیز چندان به چشم نیامد.
ملک سلیمان ساخته شهریار بحرانی از جمله فیلم های گونه دینی کارنامه حسین محجوب است که نقشی نه چندان تاثیرگذار را نصیب او ساخت که تقریباً در حاشیه قرار دارد. مجموعه تلویزیونی در مسیر زاینده رود و شخصیت اصلی آن که می بایست لهجه اصفهانی هم داشته باشد، چالشی را برای محجوب رقم زد که با موفقیت از آن بیرون آمد.وی در نقش پدری فرزند از دست داده بازی متفاوتی را نشان داده و در این رابطه بیش از هرچیز ازچشمان نافذش برای انتقال حس خود بهره گرفته است
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#330
Posted: 30 Jan 2015 21:25
حمید فرخ نژاد(۱۳۷۸)
- زمینه فعالیت بازیگر، فیلمنامهنویس، کارگردان
- تولد ۲۸ فروردین ۱۳۴۸
- آبادان
- سالهای فعالیت ۱۳۶۹ - حال
- همسر(ها) فروزان جیلی فر (طراح صحنه و لباس)
- فرزندان یک پسر
حمید فرخنژاد (زاده ۱۳۴۸ در آبادان) بازیگر، فیلمنامهنویس و کارگردان سینما و تلویزیون ایرانی است.
او تحصیلکرده رشته کارگردانی تئاتر در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. فرخنژاد فعالیت خود را در سینما به عنوان دستیار کارگردان آغاز کرد. در سال ۱۳۶۹ با بازی در فیلم در کوچههای عشق ساخته خسرو سینایی بازیگری را در سینما آغاز کرد. در سال ۱۳۷۸ بازی در فیلم عروس آتش که دومین فیلم کارنامه سینماییاش بود آغاز درخشش او در سینما به حساب میآید. بازی در این فیلم سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را در هجدهمین جشنواره فیلم فجر برایش به همراه آورد. فیلمنامه این فیلم که توسط فرخنژاد و سینایی بود نیز سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه را نیز برایش به همراه آورد.
به باور منتقدین او در حال حاضر از یکی بازیگران توانای سینمای ایران است. اصغر فرهادی کارگردان نام آشنای ایرانی به تمجید از فرخ نژاد پرداخته و نقش آفرینی های او را بسیار باور پذیر توصیف کرده است .
حمید فرخ نژاد در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم استرداد ساخته علی غفاری سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد جشنواره را به خود اختصاص داد.
حمید فرخ نژاد سال ۸۸ با دو فیلم به رنگ ارغوان و آتشکار در جشنواره حضور داشت. هر دو این فیلمها از فیلمهای مطرح اواخر دهه ۸۰ محسوب میشوند. بازی فرخ نژاد در هر دو فیلم با تحسین بیسابقه منتقدان مواجه شدهاست. آتشکار محسن امیر یوسفی نیز که از کمدیهای متفاوت ایران است. این بازیگر مطرح سینمای ایران کار صداپیشگی انیمیشن قلب سیمرغ را انجام دادهاست. تجرب ای جالب و متفاوت برای فرخ نژاد در فیلمی که نسبت به موفقیت آن امیدهای بسیاری وجوددارد. بازیگرانی چون سعید راد و بهرام رادان به تمجید از فرخ نژاد پرداختهاند. بهرام رادان در یادداشتی اختصاصی از حمید فرخ نژاد تمجید کردهاست. سعید راد نیز در یادداشت دیگری که در ماهنامه همشهری ۲۴ منتشر نموده به تحسین از بازی فرخ نژاد در فیلم به رنگ ارغوان پرداختهاست.
حمید فرخنژاد به همراه محمدرضا عارف در ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ با حضور در منزل مجتبی جراهی، از خانواده سه کوهنورد مفقود شده تقدیر کرد. در این دیدار خانوادههای آیدین بزرگی و پویا کیوان نیز حضور داشتند. این ۳ کوهنورد قله برودپیک صعود را کردند، مسیر جدیدی به نام مسیر ایران گشودند اما هنگام بازگشت، احتمالاً مسیر را گم کرده و ناپدید شدند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.