ارسالها: 23330
#331
Posted: 30 Jan 2015 21:26
داریوش ارجمند(۱۳۷۹)
- تولد ۵ مرداد ۱۳۲۳
- تهران
- محل زندگی تهران
- ملیت ایران
- همسر(ها) فرشته یغمایی (ازدواج ۱۳۵۲)
- فرزندان امیریل (۱۳۵۳)، امیرسام (۱۳۵۴)، یلدا (۱۳۶۲)
داریوش ارجمند ۵ مرداد سال ۱۳۲۳ در تهران به دنیا آمد. او دارای مدرک کارشناسی ارشد تئاتر و سینما از دانشگاه پاریس و کارشناسی تاریخ و جامعهشناسی از دانشگاه مشهد است. او در دوره کارشناسی از شاگردان علی شریعتی بودهاست. وی به همراه مهرداد تدین از موسسین سینمای آزاد مشهد در اواخر دهه ۱۳۴۰ است. علاوه بر بازیگری و کارگردانی در تئاتر مشهد به ساخت فیلمهای کوتاه ۸ میلیمتری هم میپردازد که مهمترین آنها فیلم هیس میباشد. کارگردانی فیلم «گفت به زیر سلطه من آیید» نوشته علی پزشکی، اولین تجربهٔ سینمایی او در قطع ۱۶م. م. است.
وی در آذر ۱۳۹۱ طی حکمی از سوی محمدرضا طالقانی به عنوان سخنگوی فدراسیون پهلوانی و زورخانهای منصوب شد.
او برادر کوچکتر انوشیروان ارجمند بازیگر، عموی برزو ارجمند و بهار ارجمند، و پدر امیر یل ارجمند (بازیگر و خواننده) است.
او در مراسمی در تیر ماه ۱۳۹۲ و در روزهای پایانی ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد از او نشان درجه یک فرهنگ و هنر را دریافت کرد
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#332
Posted: 30 Jan 2015 21:30
عزت الله انتظامی(۱۳۸۰)
- تولد ۳۱ خرداد ۱۳۰۳ تهران
- سالهای فعالیت ۱۳۲۸ - حال
- فرزندان مجید انتظامی
عزتالله انتظامی (زاده ۳۱ خرداد ۱۳۰۳ در تهران) بازیگر پر سابقهٔ تئاتر و سینمای ایران است.داریوش مهرجویی کارگردان گاو (۱۳۴۸) استعداد انتظامی را کشف کرد و پروراند. بازیهای او در دیگر آثار مهرجویی همچون آقای هالو، دایره مینا، پستچی، اجاره نشینها، هامون و بانو باعث بروز تواناییهای بسیار او شد. انتظامی علاوه بر نقشآفرینی در آثار مهرجویی، در فیلمهای کارگردانان دیگری چون علی حاتمی و محسن مخملباف نیز بازی کرده است.
او در فیلم مستند عشق پرداز (به کارگردانی: محمد هادی (حمید) کاویانی) در کنار استاد محمود فرشچیان حضور داشته است.مسعود کیمیایی از حضور انتظامی در فیلم «حکم» به عنوان افتخاری بزرگ یاد کرد.وی همچنین پدر مجید انتظامی آهنگساز و نوازنده معروف است.
در روز نامنویسی داوطلبان ریاست جمهوری اسلامی عزتالله انتظامی همراه با اسفندیار رحیم مشایی و محمود احمدینژاد دیده شد. وی در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ با انتشار نامهای خطاب به مردم ایران به تشریح واقعه آن روز پرداخت.اسفندیار رحیم مشایی در ۱ خرداد ۱۳۹۲ در نامهای از انتظامی عذرخواهی کرد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#333
Posted: 30 Jan 2015 21:34
کامبیز دیرباز(۱۳۸۲)
-
- زمینه فعالیت بازیگر سینما ، تلویزیون و تئاتر
- تولد ۱۲ شهریور ۱۳۵۴
- تنکابن ، ایران
- محل زندگی تهران ، ایران
- ملیت ایران
- پیشه بازیگری
- سالهای فعالیت از ۱۳۷۶ تاکنون
- فرزندان نیاز
کامبیز دیرباز (۱۲ شهریور ۱۳۵۴ - تنکابن)فارغالتحصیل رشتهٔ بازیگری از دانشگاه هنر و معماری فعالیت کاری خود را در سال ۱۳۷۲ آغاز کرد. وی اصالت تنکابن ی دارد و فعالیت هنری رااز سال ۱۳۷۶ در تئاتر سیاوش خوانی شروع کرده. فعالیت سینمایی او از سال ۱۳۷۸ با حضور در فیلم دختران انتظار آغاز شد.او سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را در بیست و دومین دوره جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۸۲ برای بازی در فیلم دوئل احمد رضا درویش بدست آورد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#334
Posted: 30 Jan 2015 21:38
خسرو شکیبایی(۱۳۸۳)
- تولد ۷ فروردین ۱۳۲۳
- تهران، ایران
- والدین احمد شکیبایی
- فریده خاتمی
- مرگ ۲۸ تیر ۱۳۸۷ (۶۴ سال)
- بیمارستان پارسیان، تهران
- پیشه بازیگر، فیلمنامهنویس، دوبلور، دکلمهخوان
- سالهای فعالیت ۱۳۴۲ تا ۱۳۸۷
خسرو شکیبایی (زاده ۷ فروردین ۱۳۲۳ تهران - درگذشته ۲۸ تیر ۱۳۸۷) بازیگر معروف سینمای ایران بود. او تحصیلاتش را در رشتهٔ بازیگری در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به پایان برد. تا پیش از انقلاب فقط در عرصه تئاتر فعالیت داشت و فعالیت حرفهای در سینما را با بازی در فیلم خط قرمز (مسعود کیمیایی، ۱۳۶۱) آغاز کرد. شکیبایی در نزدیک به ۴۰ فیلم سینمایی بازی کرد. بازی در نقش «حمید هامون» در فیلم هامون ساختهٔ داریوش مهرجویی یکی از ماندگارترین نقشهایی است که ایفا کردهاست.
خسرو شکیبایی در ۷ فروردینماه سال ۱۳۲۳ در خیابان مولوی تهران به دنیا آمد. در شناسنامه نامش «خسرو» است ولی خانواده و نزدیکان او را «محمود» صدا میکردند. پدر خسرو سرگرد ارتش بود و وقتی او ۱۴ ساله بود بر اثر سرطان از دنیا رفت. او قبل از اینکه وارد عرصه تئاتر شود، در حرفههایی چون خیاطی و کانالسازی وآسانسورسازی کار میکرد. در ۱۹ سالگی برای اولین بار روی صحنه تئاتر رفت و بعد از مدتی به عباس جوانمرد، معرفی و به صورت کاملا حرفهای بازیگر تئاتر شد. وی فارغالتحصیل بازیگری دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود و فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۴۲ با بازیگری تئاتر آغاز کرد، ۵ سال بعد یعنی در سال ۱۳۴۷ وارد حرفهٔ دوبلوری شد.
شکیبایی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۴۲ با بازیگری تئاتر آغاز کرد. در ۱۹ سالگی برای اولین بار روی صحنه تئاتر رفت و بعد از مدتی به عباس جوانمرد، معرفی و به صورت کاملاً حرفهای بازیگر تئاتر شد. از جمله نمایشهایی که وی در آنها ایفای نقش نمودهاست، میتوان به سنگ و سرنا، همه پسران من، شب بیست و یکم و بیا تا گل بر افشانیم اشاره کرد. او چندین نمایش تلویزیونی مانند فیزیکدانها و هنگامه شیرین وصال را هم در کارنامه دارد. ۵ سال پس از ورود به تئاتر، یعنی در سال ۱۳۴۷ وارد حرفهٔ دوبلوری شد و مدت کوتاهی نیز در زمینه دوبله به فعالیت پرداخت.
شکیبایی نخستین بار در سال ۱۳۵۳ در فیلم کوتاه و ۱۶ میلیمتری «کتیبه» به کارگردانی فریبرز صالح مقابل دوربین رفت. در سال ۱۳۶۱ در حالی که مشغول بازی در نمایش «شب بیست و یکم» بود، مورد توجه مسعود کیمیایی قرار گرفت و با بازی در نقش کوتاهی در فیلم خط قرمز (مسعود کیمیایی-۱۳۶۱) به سینما آمد و تا سال ۱۳۶۸ نقش آفرینیهایی کرد. از جمله در فیلمهای دزد و نویسنده، ترن و رابطه خوب ظاهر شد. اما از بعد از بازی در فیلم هامون (داریوش مهرجویی-۱۳۶۸) بود که نام خسرو شکیبایی بر سر زبانها افتاد. او برای بازیش در همین فیلم از «هشتمین جشنواره فیلم فجر»، سیمرغ بلورین دریافت کرد و تحسین منتقدان و مردم را برانگیخت.
خسرو شکیبایی از سال ۱۳۶۸ به بعد، دیگر نتوانست از جلد حمید هامون بیرون بیاید و حمید هامون را در انواع اقسام لباسها و تیپهای مختلف تکرار کرد. اما تواناییهای انکار ناپذیرش را در چند فیلم به معرض نمایش گذاشت: بازی تاثیرگذار او در دو فضای کاملاً متفاوت در فیلم کیمیا و کاغذ بی خط.
او برای بازی در فیلم کیمیا (احمد رضا درویش-۱۳۷۳) بار دیگر برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول از سیزدهمین جشنواره فیلم فجر شد. او سومین سیمرغ خود را هم را برای بازی در نقش عادل مشرقی فیلم سالاد فصل (فریدون جیرانی) گرفت. از آخرین افتخارات شکیبایی هم دیپلم افتخار برای فیلم اتوبوس شب (کیومرث پوراحمد) بود. شکیبایی آخرین جایزهاش را از ششمین جشن ماهنامه «دنیای تصویر» برای بازی در فیلم «کاغذ بی خط» دریافت کرد.
پس از گذشت نزدیک به ۲۲ سال از اولین حضورش در فیلم کیمیایی، در فیلم حکم (۱۳۸۳) باری دیگر در فیلم وی در کنار عزتالله انتظامی ایفای نقش کرد.
در ۹ تیرماه ۱۳۸۷ در دومین جشن منتقدان سینمایی، جایزه یکی از برترین بازیگران سی سال سینمای پس از انقلاب را گرفت.او همچنین در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر، بازیگر و گوینده تیزر جشنواره بود.
شکیبایی در سال ۱۳۵۴، یعنی یک سال بعد از اولین حضور خود در فیلم کوتاه «کتیبه»، به دعوت محمدرضا اصلانی در سریال «سمک عیار» ایفای نقش کرد و پس از آن در سریالهایی چون لحظه، کوچک جنگلی، مدرس، روزی روزگاری، خانه سبز، کاکتوس، آواز مه، تفنگ سر پر و در کنار هم.
او در تلویزیون هم موفق بود. از همان زمان که در نقش «سید حسن مدرس» بازی کرد و آن مونولوگ طولانی معروفش را اجرا کرد. تا کارهای به یاد ماندنی ای همچون روزی روزگاری، خانه سبز، کاکتوس، تفنگ سر پر و در کنار هم.
شکیبایی در چند فیلم تلویزیونی هم به ایفای نقش پرداخت. فیلم آخرین نقشآفرینی این هنرمند در فیلم تلویزیونی پیوند (سعید عالمزاده) و آخرین نمایش فیلمش، آشیانهای برای زندگی (حمید طالقانی) بود که به مناسبت روز پدر از تلویزیون پخش شد.
او علاوه بر هنرنمایی در نقش آفرینی سینما و تئاتر و تلویزیون، برخی از سرودههای فروغ فرخزاد، سهراب سپهری، سید علی صالحی و محمدرضا عبدالملکیان را به صورت دکلمه اجرا کرده بود.
شکیبایی در ساعت ۴ صبح جمعه ۲۸ تیرماه ۱۳۸۷ در سن ۶۴ سالگی در اثر بیماری عارضه قلبی در بیمارستان پارسیان تهران درگذشت و در قطعه هنرمندان گورستان بهشت زهرا دفن شد. او مدتها از عارضه سرطان کبد رنج میبرد.
در پی این رویداد، محمد خاتمی رئیس جمهور سابق ایران غلامعلی حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و عزتالله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما پیام تسلیت صادر کردند، همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیام تسلیت محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران را در مراسم تشییع پیکر «خسرو شکیبایی» اعلام داشت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#335
Posted: 30 Jan 2015 21:43
حمید لولایی(۱۳۸۴)
- تولد ۱۳۳۴محله عشرت آباد, تهران
- ملیت ایرانی
- پیشه بازیگر کمدی، طنز
- سالهای فعالیت تاکنون-۱۳۶۰
حمید لولایی بازیگر مشهور طنز سینما و تلویزیون ایران است . با مجموعه ساعت خوش حمید لولایی مانند بازیگران دیگری، سعید آقاخانی، ارژنگ امیرفضلی و بسیاری دیگر از بازیگران طنز به شهرت رسید. چند سال بعد پس از چند سال دوری با ایفای نقش «خشایار مستوفی» در مجموعه زیر آسمان شهر به کارگردانی مهران غفوریان دوباره به بازیگری مطرح و محبوب تبدیل شد و تا به امروز در بسیاری سریالها و فیلمها بازی کردهاست.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#336
Posted: 30 Jan 2015 21:48
افشین هاشمی(۱۳۸۵)
- زمینه فعالیت بازیگر
- تولد ۲۰ مهر ۱۳۵۴
- تهران
- ملیت ایرانی
سیدافشین هاشمیمرغزار (زاده ۲۰ مهر ۱۳۵۴) بازیگر، نویسنده، کارگردان ایرانی است. آخرین حضور در او تلویزیون بازی در سریال گاوصندوق (۱۳۸۸) است. وی هم چنین نوازنده چیرهدست کمانچه است و اجراهایی را نیز در این زمینه برگزار کردهاست.
تحصیلات: مهندس شیمی از دانشگاه صنعت نفت آبادان؛ ۱۳۷۷؛ کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشکده *سینما تئاتر، دانشگاه هنر؛۱۳۸۶
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#337
Posted: 30 Jan 2015 21:52
محسن تنابنده(۱۳۸۶)
- زمینه فعالیت سینما و تلویزیون
- تولد ۱۳۵۴
- دامغان، استان سمنان
- ملیت ایرانی
- پیشه فیلمنامهنویس و بازیگر
محسن تَنابَنده (زاده ۱۳۵۴ در دامغان) فیلمنامهنویس و بازیگر ایرانی سینما و تلویزیون است.
او در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۸۶ برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم استشهادی برای خدا شد. تنابنده در بیست و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نفش اول مرد را برای بازی در فیلمهای سنگ اول و هفت دقیقه تا پائیز دریافت کرد.
تنابنده فارغالتحصیل رشته بازیگری از دانشگاه هنر و معماری است.
وی همچنین در روز ششم آبانماه نود و سه انصراف خود را از بازی در فیلم "تله/روباه" به کارگردانی بهروز افخمی و با موضوعیت انرژی هسته ای را اعلام کرد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#338
Posted: 30 Jan 2015 21:55
علی رضا خمسه(۱۳۸۷)
- تولد ۹ بهمن ۱۳۳۱
- تهران
- ملیت ایرانی
- سالهای فعالیت از ۱۳۵۴ تاکنون
- مدرک تحصیلی دیپلم دبیرستان امیرکبیر تهران (۱۳۵۱)
- کارشناسی روانشناسی دانشگاه ملی ایران (۱۳۵۷)
- کارشناسی ارشد تئاتر دانشگاه ونسن پاریس (۱۳۵۹)
علیرضا خمسه در ۹ بهمن ماه سال ۱۳۳۱ در تهران به دنیا آمد. وی فارغالتحصیل رشته روانشناسی از دانشگاه شهید بهشتی است. خمسه در سال ۱۳۵۷ به فرانسه رفت و یک سال و نیم در مدرسه ون سن، آتلیه اگوستوبوال و آتلیه سیته یونیور سیته پاریس، دورههای مربوط به پانتومیم، حرکات بدنی و بازیگری را فرا گرفت. در سال ۱۳۵۹ به ایران بازگشت و در سال ۱۳۶۰ برای اولین بار مقابل دوربین سینما رفت و در فیلم «مرگ یزدگرد» بازی کرد. نوع خطوط چهره خمسه و تسلط او بر حرکات صورت (میمیک) و نرمیای که در حرکات بدن او وجود دارد، از همان ابتدای ورود او به حیطه بازیگری، توجه کارگردانهای کمدی ساز را به خود جلب کرد و بعد از فیلم جدی «مرگ یزدگرد» برنامه سازان تلویزیون سراغ او رفتند و در برنامههایی مانند «نوروزنامه»، «هوشی و موشی»، «بورزید و بخندید»، «حواستو جمع کن» و «نگاه سوم» به اجرای قطعات نمایشی طنز پرداخت.
در سال ۱۳۶۷، خمسه در فیلم «روز باشکوه» ساخته کیانوش عیاری در کنار «علی نصیریان» «ایرج طهماسب» و «گوهر خیراندیش» بازی کرد. هر چند این فیلم از سوی تماشاگران با اقبال خوبی روبه رو شد، اما بازی در مجموعه تلویزیونی «هوشیار و بیدار» که سال ۱۳۶۷ از تلویزیون پخش شد، خمسه را بین مخاطبان کوچک و بزرگ، به شهرت رساند. درهمان سال که کیومرث پوراحمد فیلم خوب «لنگرگاه» را ساخت، خمسه در نقشی متفاوت در آن ظاهر شد. او در این فیلم، نقش «حمزه» را بازی میکرد که در یک مسافرخانه در شهر بندرعباس کار میکرد و پناهگاه دو نوجوانی شده بود که از تهران گریخته و به بندرعباس رفته بودند.
در سال ۱۳۶۹ با بازی در فیلم «آپارتمان شماره ۱۳» به کارگردانی یدالله صمدی در کنار زنده یاد «جمشید اسماعیلخانی»پرداخت. در این فیلم، خمسه صاحب آپارتمانی در تهران بود که برای فروش آن از کرمان به تهران آمد. او با بیان خوب لهجه کرمانی و بازی روان خود توانست جایزه بهترین بازی را از جشنواره بینالمللی فیلم پیونگیانگ کره شمالی در سال ۱۹۹۲ از آن خود کند. این فیلم در جشنواره نامزد ۷ سیمرغ بود و برنده ۲ سیمرغ نیز شد.
در سال ۱۳۷۲ «ابوالحسن داوودی» فیلم «من زمین را دوست دارم» را ساخت. در این فیلم، خمسه نقش مردی فضایی را با گریمی متفاوت بازی کرد. بازی خوب خمسه و تروکاژهای تصویری این فیلم «من زمین را دوست دارم» را با اقبال خوبی از سوی تماشاگران روبرو کرد. در همین سال حسن هدایت فیلم «چشم شیطان» را با ژانری حادثهای و متفاوت از دیگری کارهای خمسه، مقابل دوربین برد و نقش اول آن را به خمسه داد. در این فیلم، بازی پرتنش و فعال، او را کاندیدای بهترین بازیگر نقش اول مرد در سال ۱۳۷۲ و دوازدهمین جشنواره فیلم فجر کرد. «چشم شیطان» از این دوره جشنواره نامزد دریافت ۵ سیمرغ و برنده ۳ سیمرغ شد. در همان سال، خمسه مجموعه «بشین، پاشو، بخند» را برای گروه کودک و نوجوان شبکه اول ساخت و در سال ۱۳۷۸ در مجموعه تلویزیونی «میگی نه؟ نگاه کن!» حضور یافت.
در سال ۱۳۸۷ خمسه در فیلم «بیست» به ایفای نقش پرداخت و به خاطر بازی در این فیلم موفق به دریافت جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل از بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر شد. علیرضا خمسه در مجموعه پایتخت ۱، پایتخت ۲ و پایتخت ۳ نقشی متفاوت را در نقش «بابا پنجعلی» ایفا نمود که مورد استقبال فراوان مخاطبان قرار گرفت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#339
Posted: 30 Jan 2015 21:59
مهدی فقیه(۱۳۸۸)
- تولد ۱۳۲۴
- شیراز
- محل زندگی تهران
- ملیت ایرانی
- پیشه بازیگر
مهدی فقیه بازیگر ایرانی متولد ۱۳۲۴ ، شیراز است.
- فیلم شناسی:
- مروارید (۱۳۹۱)
- ضد گلوله (۱۳۹۰)
- آسمان هشتم (۱۳۸۹)
- اخلاقتو خوب کن (۱۳۸۹)
- ایستگاه آخر (اپیزود ملاقات) (۱۳۸۹)
- پایان دوم (۱۳۸۹)
- چسب زخم (اپیزود ملاقات) (۱۳۸۹)
- ملاقات (۱۳۸۹)
- شکارچی شنبه (۱۳۸۸)
- تاکسی نارنجی (۱۳۸۷)
- ملک سلیمان (۱۳۸۷)
- گیس بریده (۱۳۸۵)
- روایت سه گانه (اپیزود اول، یک آرزوی کوچک) (۱۳۸۲)
- صبحانه ای برای دونفر (۱۳۸۲)
- غوغا (۱۳۸۱)
- مریم مقدس (۱۳۷۹)
- ایران سرای من است (۱۳۷۷)
- تولد یک پروانه (۱۳۷۶)
- حماسه قهرمانان (۱۳۷۶)
- دنیای وارونه (۱۳۷۶)
- یاغی (۱۳۷۶)
- آخرین مرحله (۱۳۷۴)
- سفر به چزابه (۱۳۷۴)
- غزال (۱۳۷۴)
- قله دنیا (۱۳۷۴)
- لیلی با من است (۱۳۷۴)
- به خاطر هانیه (۱۳۷۳)
- ستارگان خاک (۱۳۷۳)
- تونل (۱۳۷۱)
- هور در آتش (۱۳۷۰)
- تابستان ۵۸ (۱۳۶۸)
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#340
Posted: 30 Jan 2015 22:01
حامد بهداد(۱۳۸۹)
- زمینه فعالیت بازیگر سینما، تلویزیون، تئاتر و خواننده
- تولد ۲۶ آبان ۱۳۵۲
- مشهد
- والدین محمود صابری بهداد
- ملیت ایرانی
حامد بهداد (زاده ۲۶ آبان ۱۳۵۲ ) بازیگر سینمای ایران است. حامد بهداد زادهٔ مشهد است. او دوران کودکی و نوجوانیاش را به ترتیب در شهرهای مشهد، تهران و نیشابور زندگی کردهاست و در دوران دبیرستان دوباره به همراه خانوادهاش به مشهد بازگشتهاست. او دارای تحصیلات لیسانس بازیگری تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی تهران است. وی برای نخستین بار با فیلم آخر بازی به سینمای ایران معرفی شد و برای آن کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر شد. وی بعدها در قالب نقشهای مکمل بازیهای بهیادماندنی در سینمای ایران ارائه کرد. او در فیلم «روز سوم» (محمدحسین لطیفی، ۱۳۸۵) در نقش یک افسر عراقی که در بحبوحه محاصره خرمشهر عاشق دختری خرمشهری میشود، ظاهر شد و برای دومین بار پس از «آخر بازی» کاندیدای سیمرغ بلورین از دوره بیست و پنجم جشنواره فیلم فجر شد. بازی او در روز سوم بسیار چشمگیر بود و نظر همه منتقدان و سینماگران را به خود جلب کرد. موفقیت بهداد در فیلم «کسی از گربههای ایرانی خبر نداره» به کارگردانی بهمن قبادی، موجب راهیابی او به جشنواره فیلم کن شد. او در سال ۸۹ با نقشآفرینی در فیلم «جرم» به کارگردانی مسعود کیمیایی، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل را از بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. او در طول فعالیت هنریاش امکان همکاری با بسیاری از کارگردانان بنام سینمای ایران از جمله ناصر تقوایی، عباس کیارستمی، مسعود کیمیایی، داریوش مهرجویی و... را داشتهاست که متأسفانه برخی از این همکاریها به دلایل مختلف هیچگاه به اکران نرسیدهاند. او همچنین از شاگردان حمید سمندریان بودهاست. وی به عنوان خواننده میهمان با گروه موسیقی دارکوب به سرپرستی همایون نصیری همکاری میکند و در چند آلبوم و کنسرت این گروه حضور داشتهاست.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7