انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 7 از 12:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  12  پسین »

Modeling Industry | صنعت مدلینگ


مرد

 
مانکن(مُدل)



هایدی کلوم، سوپرمانکن مشهور آلمانی.


مانکن یا مدل (به فرانسوی: Mannequin) (به انگلیسی: Model) فردی است که شغلش نمایش نوعی تمثال از فرم فیزیکی بدن ایده‌آل انسان در حیطه هنر و تجارت و طراحی البسه است.

هنر مدل معمولاً به معنی پوشیدن و نمایش لباسهای جدید طراحی شده توسط طراحان لباس و شرکتهای تولید پوشاک است. در کشورهای انگلیسی زبان به مانکن، مُدِل (به معنی الگو) گفته می‌شود و به افرادی که در کار خود موفق‌تر و مشهورتر هستند سوپر مدل می‌گویند.

نام مانکن در فارسی از واژه فرانسوی mannequin اقتباس گردیده است.افرادی که برای نقاشی، مجسمه‌سازی، عکاسی و سایر هنرهای تجسمی الگوی هنرمندان می‌شوند نیز مدل نامیده می‌شوند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
انواع استفاده از مدل ها



شبکه فرانسوی فرانس ۲۴ بیشترین مدعیان فشن در ایران را دخترانی معرفی کرده است که فقط برای گرفتن "لایک" و کسب شهرت، به رایگان جلوی دوربین عکاسان می‌روند.

از تصویر مدل‌ها در پوسترهای تبلیغاتی و مجله‌های مُد و زیبایی استفاده می‌شود.

در تبلیغات وابسته به مد بیشتر نوعی عکاسی با شکوه (glamor) برای جذب مخاطب به کار می‌رود. البته عکاسان برای داشتن کارهای متفاوت از ایده‌های بسیار متفاوت و البته تکنیک‌های بسیاری برای نشان دادن ویژگی خاص خود بهره می‌برند. با توجه به توانایی ظاهری مدل‌ها که گاه دارای جذابیت‌های ویژه‌ای جهت جذب مخاطبین هستند عکس‌هایی برای تقویم‌ها، تبلیغات عامه پسند (پین-آپ)، تبلیغات محیطی مانند بیل بوردها و استندها، تبلیغات مارک‌ها و لیبل‌های لباس و لواز جانبی و البته مجلات مد مانند اِل، وُِگ و نومرو گرفته می‌شود و از این جهت مدل‌ها شغلی تبلیغاتی پیدا می‌کنند که در چهره شدنشان نقش به سزایی دارد. در تبلیغات برای مارک‌ها بیشتر برای لباس فصول یا ادکل‌ها و عطرها و سایر مواردی که نیاز به جذب مخاطب دارند یک چهرهٔ جدید (فرش فیس fresh face) انتخاب می‌شود که بیشتر از تازه واردان به عرصه مدلینگ هستند و چهره شدن برای مارک‌ها از سوی مدل‌ها موفقیتی چشمگیر در جهت سوپر مدل شدن است هرچند همهٔ مدل‌ها به این موفقیت نمی‌رسند ولی داشتن درآمد از سوی تبلیغات مد با چهرهٔ مدل‌ها گاه آنقدر مهم است که با از دست دادن سایز مناسب مدل بودن نیز چهره‌های شناخته شده به کار گرفته می‌شوند و حتی در برخی مواقع سوپر مدل‌های خارج از سایز جهت داشتن چهره‌ای شناخته شده در تبلیغات وابسته به مد دعوت به کار می‌شوند. در سال‌های اخیر تصاویر فرش فیس‌هایی مانند لیندسی ویکسون Lindsey Wixson (شناخته شده برای لبهای غنچه‌ای، نگاه خاص و دندانهای بزرگ) و اگنس دین Agyness Deyn(با صورتی پسرانه و خاص) برای دو مارک معروف ورساچی ورساچه و ژان پل گوتی ژامپل گوتیه در بدو ورودشان به عرصه مد موفقیت‌هایی چشمگیری برای این دو مدل تازه‌وارد همراه داشت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
نمایش های ویژه



آماده‌سازی مانکن‌ها در نمایشگاه مد استرالیا


با اجرای مانکن‌ها نمایش‌هایی ویژهٔ نمایش لباس، کفش، جواهر و سایر محصولات برپا می‌شود و مدل‌ها این محصولات را به نمایش می‌گذارند. در این نمایش‌ها به طرز راه رفتن مدل‌ها دفیله یا گربه‌رو (Cat walk) (راه رفتن مانند گربه) می‌گویند.

نمایش‌ها با توجه به رویکرد طراحان و سبک آنها و همچنین نوع دسته بندی لباس‌ها متفاوتند. تولید لباس در سه دسته بندی بزرگ زیر قرار می‌گیرد که عبارتند از:


  • نمایش برای لباس‌های گروه اول: دسته بندی لباس (اوت کوتور) (شخصی دوزی) به علت سبک اینگونه لباس‌ها که بیشتر با شکوه و همراه با کار دست هستند و همچنین پارچه‌های بسیار ارزشمند و گرانقیمت دارند به نوعی نمایشی با شکوه است و راه رفتن مدل‌ها بر صحنه با نوعی وقار همراه است و زمانی بیشتر برای نمایش هر لباس صرف می‌شود.
  • در گروه دوم لباس (لباس‌های آمادهٔ پوشیدن)(ready to wear) با توجه به سبک لباس‌ها و البته سلیقهٔ کارگردان نمایش گربه رو و طراح لباس، راه رفتن‌ها سریع تر از نمایش اوت کوتور است. که در هر سال دو بار در دو فصل سرد و گرم سال توسط هفته‌های مد مجموعه‌ها به نمایش عموم در می‌آیند. هر چند دامنه‌ای بسیار متفاوت و سلیقه‌ای در این نمایش‌ها از سوی طراحان دیده می‌شود ولی شباهت همهٔ این نمایش‌های گروه دوم سرعت بیشتر است.
  • گروه سوم لباس‌ها یعنی لباس‌های عامه که تولیدی انبوه دارند، ماشینی هستند و عرضه‌ای ارزان تر از دو گروه قبل دارند، در مکان‌هایی با معروفیت کمتر، و سرعتی بیشتر از سوی مدل‌ها در راه رفتن به نمایش گذاشته می‌شوند و این به دلیل معمولی بودن و تعداد بالای این لباس‌ها برای تسخیر سلیقه‌های مختلف است. گاه این نمایش‌ها در فروشگاه‌ها و با مدل‌هایی شناخته نشده تر به نمایش گذاشته می‌شوند.

این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
تحصیلات مدل ها


در بسیاری از کشورهای غربی، طراحان، مدیران و دست اندرکاران مانکنها و صنعت مربوطه مدارس مخصوصی دارند. دانش آموختگان این مراکز در این حرفه وفن حتی دروسی مثل آناتومی بدن انسان، طراحی با نرم‌افزار، و مدیریت را مجبورند بگذرانند.

اما خود مانکن‌ها نیز گاهی تحصیلات کلاسیک را با هنر و حرفه خود در می‌آمیزند. بطور نمونه، بروک شیلدز (همسر سابق آندره آغاسی) که در سن ۱۴ سالگی بر روی جلد مجله ووگ قرار گرفت، فارغ‌التحصیل رشته ادبیات زبان فرانسه از دانشگاه پرینستون است.



بهداشت و تغذیه مدل ها



مانکن‌های زن معمولاً مجبورند رژیم‌های غذایی سختی بگیرند تا اندام لاغری داشته باشند. گاهی مانکن‌ها برای موفقیت تا حد افراط پیش می‌روند که در مواردی حتی موجب به خطر افتادن سلامتشان نیز می‌گردد. در سالهای اخیر پس از مرگ چند دختر جوان مانکن بر اثر سوء تغذیه، اعتراض‌های اجتماعی، به خصوص از جانب فعالان حوزهٔ زنان، به وضعیت زندگی این افراد و تأثیر نامطلوب آنها بر جامعه شدت گرفته است و کمپین ضدلاغری تشکیل شده است. فیلم مستند آمریکایی «آمریکای زیبا» (ساخت ۲۰۰۷) نیز با نگاه انتقاد آمیز خود به این مسایل به موضوع افراط در صنعت زیبایی در کشورهای غربی من جمله آمریکا می‌پردازد.در بعضی از کشورهای اروپایی نیز قوانینی تصویب شده‌است تا مانکن‌ها مجبور به داشتن مدرک پزشکی باشند.

مدل سایز صفر در هفته مد مادرید در سال ۲۰۰۶ مردود اعلام شد هر چند طراحان ایتالیایی مانند ورساچی، پرادا و جورجیو آرمانی در آغاز مخالف بودند ولی یکسال بعد توسط هیئتی انگلیسی در مورد سلامت مدل‌ها متقاعد شدند تا جایی که آرمانی برای جلوگیری از بیماری انورکسیا anorexia برای مدل‌های فوق لاغر بسیار تلاش کرد. بعد از منع سایز صفر سایز امریکایی ۱۴ و ۱۶ به عنوان لاغرترین سایزها اعلام شد و همچنین مدل شدن زیر ۱۶ ساله‌ها ممنوع شد و جهت جلوگیری از استرس حفظ سایز صفر و اختلالات خورد و خوراک در میان مدل‌ها تلاش شد. در سال ۲۰۱۰ ویکتوریا بکهام در هفته مد نیویورک به کل سایز صفر را مردود اعلام کرد و ۱۲ مدل را بسیار لاغر too skinny خواند. او اعلام کرد مدل‌ها باید سلامت و واقعی به نظر برسند و عکس‌هایی با انرژِی داشته باشند تا بر نوجوان‌ها (teens) تاثیری مثبت داشته باشند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
مد در میلان



در سال ۲۰۱۰ خیابان مونته ناپولین در میلان یکی از ۶ خیابان دارای فروشگاه‌های لوکس و گران‌قیمت بود


شهر میلان در ایتالیا در کنار پاریس، لندن، توکیو و نیویورک به‌عنوان یکی از پایتخت‌های مد در جهان مطرح شده‌است. گرچه شهرهای بزرگ دیگری همچون روم و فلورانس نیز در زمینه مد فعال هستند اما میلان به‌عنوان مهم‌ترین شهر در صنعت مد و فشن در سطح ایتالیا شناخته شده‌است.

میلان تاریخ بلند بالایی در زمینه صنعت مد، لباس و پارچه دارد. در قرن نوزدهم، این شهر به یکی از قدرتمندترین شهرهای اقتصادی ایتالیا تبدیل شد. شهری که در زمینه صنعت و تجارت توانایی بالایی در ایتالیا ایجاد کرد. هرچند مد در میلان، از مد پاریس بسیار الهام گرفته بود و تاثیر دوخت و طراحی پاریسی که در آن زمان مطرح‌ترین مرکز مد در دنیا بود را می‌توان در آثار پایتخت مد ایتالیا دید، اما طراحی ساده و هوشیارانه طراحان این شهر که الهام گرفته از طبیعت زیبای ایتالیا بود، تفاوت‌های شایانی بین مد در این دو شهر اروپایی ایجاد کرد. با شروع قرن بیستم و ظهور طراحان جدید در این شهر، مد و فشن رونق تازه‌ای گرفت و توانست میلان را به عنوان یکی از پایتخت‌های مد در دنیا مطرح سازد. این پیشرفت را به سادگی می‌توان در افزایش اهمیت مد میلان در صنعت جهانی مد و فشن دید. میلان در دهه‌های پایانی قرن بیستم به ویژه دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ به خوبی مشاهده کرد. رشدی که در دو دهه بعدی و تا شروع سال ۲۰۰۰ نیز ادامه پیدا کرد و این شهر را به عنوان یکی از چهار پایتخت مد جهان معرفی کرد. این شهرت میلان البته به دلیل صنعت لباس آماده (به انگلیسی: Ready-to-wear) چند برابر شده است. میلان تاثیر به سزایی در رشد این شاخه از صنعت مد داشت.

در سال ۲۰۰۹ شهر میلان به عنوان پایتخت مد دنیا از سوی موسسه Global Language Monitor شناخته شد. البته این شهر در سال ۲۰۱۰ پسرفت محسوسی در زمینه صنعت مد داشت به نحوی که از رده چهارم به رده ششم مهم‌ترین شهر در صنعت مد کشاند. اما صنعت‌گران به سرعت دست به کار شدند و سال بعد از این پس‌رفت بزرگ، نام میلان را به عنوان یکی از چهار پایتخت مد بازگرداندند.

مد در میلان در طول زمان تکامل بسیار زیادی پیدا کرده است.میلان در قرون وسطا و دوران رنسانس همانند آنچه در ونیز و فلورانس به عنوان مرکز تولید لوازم لوکس در جریان بود، به مرکز مد اروپا بدل شد و در قرن شانزدهم، کلمه نام این شهر با تغییری به "milaner" و "millaner" به عنوان کلمه‌ای با معنای اجناس لوکس مانند، جواهرات، پوشاک و ... در زبان انگلیسی رایج شد. این لغت البته در قرن نوزدهم مجدداً دست‌خوش تغییر شد و به کلمه "millinery" به معنای کلاهدوز تغییر شکل یافت.

اما در میانه قرن نوزدهم با شروع واردات ابریشم ارزان از آسیا و همین‌طور ابریشم‌های آفت‌زده و تولیدات شراب، باعث شد این منطقه هرچه بیشتر صنعتی شود. تولید پارچه ادامه یافت و تولید فلزات و مبلمان افزایش پیدا کرد. در سال ۱۸۶۵ اولین فروشگاه بزرگ در کشور ایتالیا توسط برادران باکونی (که در آن زمان نام Alle Città d'Italia را گرفت و بعدها در سال ۱۹۲۱ به لاریناسنته (به ایتالیایی: La Rinascente) تغییر نام داد) را در شهر میلان تاسیس کردند که در عرضه و خرده‌فروشی در ایتالیا تحول بزرگی ایجاد کرد. تا آن زمان هر هنرمند محصولات تولیدی خود را به صورت مستقیم یا با عرضه به فروشگاه‌های کوچک وارد بازار می‌کرد. اما با شروع با تاسیس اولین فروشگاه بزرگ خرده‌فروشی توسط برادران باکونی، سیستم فروش به یک‌باره متحول شد و عرضه محصولات سیستمی مدرن به خود گرفت. از آن پس ایتالیا شاهد شکل گیری فروشگاه‌های خرده فروشی بسیاری در سراسر کشور بود.

براساس شناختی که از مردم میلان وجود دارد، مد میلان به عنوان یکی از مدهای تاثیر گذار که آن را مد آگاهانه نیز می‌توان نام نهاد در پایان قرن ۱۸ و ابتدای قرن ۱۹ مورد توجه بود. تا آن زمان اما مد میلان هم‌چنان متاثر از مد پاریس بود که در آن زمان همچنان به عنوان مهم‌ترین شهر در سازماندهی و معرفی مد مورد استقبال مردم سراسر اروپا و جهان قرار داشت و هم‌چنان سلیقه بسیاری از افراد، بیش از هر مد دیگری، معطوف به مد پاریس است.این مساله اما مختص به مدهای خاص نیست و این تاثیر گذاری در مدهای ساده، سامبر و حتی روش آرایش و دکورایسون منزل نیز صادق است و با تاکید بر روش دوخت و استفاده از انواع پارچه بیش از پیش به چشم می‌آید.سلیقه معمول مد میلان به سرعت در میان مجله‌های مد که در این شهر منتشر می‌شدند،محبوب شد و مورد توجه قرار گرفت و باعث شد هر روز بیشتر و بیشتر به این سبک علاقه‌مند بشوند و آن را پیگیری کنند که همین امر در رشد و فراگیری مد میلان بسیار موثر بود. شهر میلاد تعداد بسیاری طراح و خیاط داشت که براساس آمارهای موجوداین تعداد در انتهای قرن نوزدهم رشد به سزایی داشتند. براساس آمارهای موجود، در سال ۱۸۸۱ تعداد طراحان و خیاط‌های شهر میلان به ۲۴۹ نفر می رسید که این تعداد در پنج سال رشد بسیاری داشت و در سال ۱۸۸۶ به ۳۸۳ نفر رسید.در این سال‌ها، میلان به عنوان یکی از قدرت‌های اقتصادی-صنعتی در ایتالیا به شمار می‌آمد که تنوع مد و صنعت پوشاک رشد بسیاری را نشان داد. اقتصاد این شهر بیش از آن که متکی بر کارخانه‌های بزرگ باشد،به کارگاه‌های متنوع و بسیار کوچک وابسته بود.(براساس سرشماری سال ۱۸۸۱) اهمیت صنعت پوشاک تا شروع قرن بیستم نیز ادامه داشت به طوری که ۴۲۷۱۱ از ۱۷۵۸۷۱ نفر کارگر فعال در سال ۱۹۱۱ در این شهر فعال در حوزه پوشاک بودند.

پس از آن در قرن بیستم، میلان به یکی از بزرگ‌ترین مراکز تولید ابریشم و پارچه در اروپا تبدیل شد. این درحالی بود که در دهه‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ فلورانس پایتخت مد ایتالیا و مرکز آلتا مد ایتالیایی بود و همتراز دوخت سفارشی پاریس به شمار می رفت.

در دهه ۱۹۷۰ اما مد میلان بسیار فریبنده‌تر شد،در این مساله طراحی‌های رسمی و گران قیمت فلورانس نیز موثر بود که جای خود را به مد میلان دادند.همین امر باعث شد از این دهه، میلان به یکی از مقاصد خریداران لباس تبدیل شود و فروشگاه‌های خرده فروشی، مزون‌ها و فروشگاه‌های لباس سفارشی به سرعت رشد کردند. مد میلان هم‌چنین به دلیل ظرافت در طراحی و سادگی لباس‌هایش، گوی سبقت را از مد فلورانس و مد پاریس نیز ربوده است.در دهه ۱۹۷۰ هم‌چنین این شهر به یکی از پایتخت‌های لباس آماده پوشیدن برای مردان و زنان تبدیل شد، پایتختی که پیش از این بین فلورانس و پاریس در گردش بود.میلان از اواخر دهه ۱۹۸۰ و اوایل دهه ۱۹۹۰، شهرت جهانی خود را به عنوان یکی از پایتخت‌های مد در جهان شروع کرد. این رشد، تنها در آستانه سال ۲۰۰۰ کاهش یافت (که براساس اطلاعات گلوبال لنگویج مانیتور، نسبت به هم هم‌سنگان خود یعنی نیویورک، پاریس و لندن، افت شدیدی را تجربه کرد)، همواره رشد در صنعت پوشاک را در آمارها نشان داده است. این رشد به حدی زیاد شد که در سال ۲۰۰۹، این شهر به عنوان پایتخت مد جهان معرفی گردید.


این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
هفتهٔ مد میلان






هفتهٔ مد میلان (به ایتالیایی: Settimana della moda) یک رویداد نیمه‌سالانه در میلان، ایتالیا است که در دو بخش بهاره/پاییزه در ماه‌های فوریه-مارس و پاییزه-زمستانه در ماه‌های سپتامبر-اکتبر هر سال برگزار می‌گردد.

Via Monte Napoleone (Milan).jpg
این رویداد دنیای فشن، از سال ۱۹۵۸ در کنار هفته مد لندن، هفته مد پاریس و هفته مد نیویورک به یکی از مطرح‌ترین رویدادهای جهان در زمینه مد و لباس تبدیل شده است. این هفته‌های مد که در امتداد یکدیگر قرار دارند، به نحوی برنامه‌ریزی شده‌اند که ابتدا در نیویورک، سپس در لندن، بعد در میلان و در انتها در پاریس برگزار می‌شوند.

هفته مد میلان متعلق به اتاق ملی مد ایتالیا (به ایتالیایی: Camera Nazionale della Moda Italiana) است که یک موسسه غیردولتی به حساب می‌آید که وظیفه دسته‌بندی، همکاری و گسترش مد ایتالیا و همین‌طور برگزاری رویدادهای مرتبط با مد در میلان را برعهده دارد. این موسسه غیرانتفاعی ایتالیایی در ۱۱ ژوئن ۱۹۵۸ تاسیس و به ثبت رسید. این موسسه که نقش به سزایی در معرفی مد و طراحان برجسته ایتالیایی به جهان را دارد، در نام هیات موسسان خود به دنبال می‌کشد، افرادی همچون:ماریو آنتونلی، روبرتو کاپوچی، پرنس کاراکسیولو ژینتی،آلبرتو فاگیانی، ژیوانی سزار گایدی،ژرمانا ماروسلی، امیلیو فدریکو شوبرت، سیمونتا کولونا دی سزارو، خوله ونزیانی، فرانچسکو بورلو، ژیوانی باتیستا گیورگینی و پیوترو پاریسیو. این افراد که هم اکنون اکثر آن‌ها افراد به نامی در زمینه مد به شمار می‌روند با تاسیس این موسسه، بر شهرت خود و همین‌طور معرفی مد میلان تاثیر به سزایی داشتند.


در میان برنامه‌های متعدد هفته مد میلان، بخش اختصاصی زنان شهرت بسیاری دارد. معرفی مد زنان به چند بخش لباس زنان، Milan SS Women Ready to Wear و مد دونا میلان تقسیم بندی می‌شود. در هفته مد بهاره/تابستانه نیز بخشی به لباس‌های مخصوص آقایان اختصاص داده شده است. مد آقایان نیز به چند بخش از جمله لباس مردان، مد اوموی میلان تقسیم بندی می‌شود.

هر سال در هفته مد میلان برندهای مطرحی همچون، روبرتو کاوالی، دولچه و گابانا، گوچی، پرادا و... حضور دارند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
مجله وُگ



تخت جمشید و تبلیغ در مجله ووگ در سال ۱۳۴۸



مجله وُگ (به فرانسوی: Vogue) نخستین مجلهٔ مصور ویژه مد و شیوه زندگی و یکی از مشهورترین و تاثیرگذارترین مجلات مد در جهان است. این مجله در ابتدا به صورت یک هفته‌نامه اجتماعی در سال ۱۸۹۲ میلادی، انتشار یافت و اکنون در نه کشور جهان (آمریکا، استرالیا، برزیل، بریتانیا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، مکزیک و اسپانیا) بطور همزمان منتشر می‌شود و ساختمان مرکزی آن در شهر نیویورک قرار دارد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
100 سوپر مدل مشهور تاریخ مدلینگ
1

Kate Moss








instagram

facebook

کیت ماس (به انگلیسی: Kate Moss) (زادهٔ ۱۶ ژانویه۱۹۷۴) تاپ مدل مشهور بریتانیایی است.

کیت ماس به خاطره چهره مغموم و رنج کشیده‌اش شهرت دارد و با وجود قد کوتاه و زیبایی بی نظیرش، توانسته در مدتی کوتاه به یکی از مشهورترین ستاره‌های دنیای مد تبدیل شده است.

تصاویر نیمه برهنه او بارها بر روی جلد نشریاتی مثل ووگ، ونیتی فر و فیس چاپ شده است.

کیت ماس همچنین به خاطر زندگی جنجالی و روابطش با مردان مختلف از جمله جانی دپ، پیت دوهرتی و ماریو سورنتی ولئوناردودي كاپريو و اعتیادش به کوکائین، همیشه سوژه داغ نشریات زرد و عامه‌پسند بوده است.اوپرافتخارترین زن بریتانیا نامش در کنار شکسپیرپرافتخارترین مردبریتانیا قراردارد

در سال ۲۰۰۸ میلادی، مجسمه‌ای برگرفته از کیت ماس توسط مارک کوئین، مجسمه‌ساز برجسته بریتانیایی، از طلای ۱۸عیار و به وزن ۵۰ کیلوگرم ساخته شد و در گالری نرید موزه بریتانیا قرار گرفت.

کیت ماس با درآمد ۹ میلیون دلار، پس از ژیزل بوندشن، پردرآمدترین سوپرمدل جهان در سال ۲۰۰۷ میلادی بود.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
کیت ماس مانکن زیبای دردسرآفرین



این تصاویر نشان می دهد چگونه ماس کوکائین‏ها را با کارت اعتباری‏اش آماده مصرف می‏کرده و سپس دود آن را به حلقش فرو می‏داده است.
هموطن آنلاین - کیت ماس بهترین مانکن انگلیس اعلام کرد اخبار درج شده در جراید مبنی بر استفاده وی از کوکائین صحت دارد و او عمیقا از این موضوع متاسف است و آرزو دارد مسئولان کمپانی لباس هش و مارتیز از این اشتباه وی چشم پوشی کنند.
لیواسارنوج سخنگوی این کمپانی گفت: کیت متعهد شده توبه‏نامه ای را تهیه و در آن پشیمانی قلبی خود را از رفتار خلاف عرفش به همگان اعلام کند. در غیر این صورت این مانکن از شعار اصلی این کمپانی که «سلامتی، تمامیت و نشاط» است تخلف کرده و دیگر مجاز نخواهد بود تا به کار خود در این مکان ادامه دهد.
اسارنوچ در مصاحبه‏ای تلفنی از دفتر مرکزی این کمپانی در استکلهم به خبرنگار آسوشیتدپرس گفت: این شرکت هنوز تصمیمی مبنی بر اخراج این مدل زیبا نگرفته. اگرچه از رفتار او بسیار سرخورده است و آن را لکه ننگی برای کمپانی خود می‏داند.
اسارنوچ با تایید استعمال مواد مخدر از طرف ماس در عین سرشکستگی فراوان اظهار کرد این کمپانی قصد دارد فرصت دوباره‏ای به این مانکن بدهد.
نوئل دوکاس نماینده این شرکت در لندن مکانی که اولین بار این خبر در روزنامه‏های آن به چاپ رسیده بود در جواب تلفن خبرگزاری AP گفت در این مکان هیچ کس حاضر نیست به سوالات خبرنگاران در این زمینه پاسخ دهد.
روزنامه دیلی میرور تصاویری از این مانکن هنگامی که در یک ضیافتی 5 نخ کوکائین را در ظرف 40 دقیقه استعمال می‏کرد را به چاپ رسانده است. این تصاویر نشان می دهد چگونه ماس کوکائین‏ها را با کارت اعتباری‏اش آماده مصرف می‏کرده و سپس دود آن را به حلقش فرو می‏داده است.
این تصاویر از نوار ویدئویی که به صورت مخفیانه ضبط شده برداشته شده است. گفته می‏ شود این نسخه فیلم هم‏اکنون در آرشیو این روزنامه قرار دارد. نکته بسیار جالب این تصاویر حضور پیت دورتی نامزد ماس، خواننده و موسیقی دانی که بارها به علت حمل و استعمال مواد مخدر به زندان افتاده و خلاف‏های وی همواره تیتر داغ روزنامه‏ها می باشد، در کنار ماس است.
وکیل ماس تمام این اتهامات وارده را بی‏اساس خوانده و حاضر نشده است به هیچ یک از تلفن‏ها پاسخ گوید.


  • تاریخ نشر : یکشنبه 3 مهر 1384

این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
مجسمه طلایی کیت ماس در موزه بریتانیا



مجسمه طلایی کیت ماس در موزه بریتانیا


مجسمه بزرگی از کیت ماس سوپرمدل بریتانیایی و شمایل بزرگ دنیای مد در موزه بریتانیا قرار گرفت.

این مجسمه که ساخته مارک کوئین، محسمه‌ساز برجسته بریتانیایی است از طلای ۱۸عیار ساخته شده و ۵۰ کیلوگرم وزن دارد.
کارشناسان هنری ارزش مادی آن را یک و نیم میلیون پوند برآورد کرده‌اند اما کوئین می گوید که حدود ۱۰میلیون پوند قیمت دارد.

این محسمه که «پری دریایی» نام دارد توخالی است و وزن آن تقریبا معادل وزن کیت ماس ۳۴ساله است.
به گفته مارک کوئین این مجسمه بعد از مجسمه‌های طلایی عصر مصر باستان، بزرگ‌ترین مجسمه طلایی است که تا کنون ساخته شده است.

کوئین در توضیح این اثر هنری گفته است: «کیت ماس، آفرودیت دنیای مدرن است و مجسمه او در گالری نرید موزه بریتانیا که مجسمه‌های زیبارویان یونان باستان قرار دارد، نصب می‌شود. به اعتقاد من باید مجسمه زیبایی ایده‌آل این دوران ساخته می‌شد. وقتی که ایده‌ام را با کیت درمیان گذاشتم از آن استقبال و قبول کرد که به عنوان مدل در برابر من قرار گیرد. فکر می‌کنم او بتواند تفاوت بین خود و تصویر خود در این مجسمه را درک کند. »

به اعتقاد مارک کوئین؛ موضوع این مجسمه این است که آیا ما تصویر را می‌سازیم یا تصویر ما را می‌سازد.
به گفته وی این مجسمه در باره رویاهای ناممکن و فناناپذیر است.

کیت ماس نیز به خبرنگاران گفته است که مجسمه مارک کوئین او را تا سطح اساطیر ارتقا داده است.
وی مدلی است که به خاطره چهره مغموم و رنج کشیده‌اش شهرت دارد و با وجود قد کوتاه و زیبایی نسبی‌اش، توانسته در مدتی کوتاه به یکی از مشهورترین ستاره‌های دنیای مد تبدیل شده و درک متعارف از مفهوم زیبایی و مد را تغییر دهد.

تصویر برهنه او بارها بر روی جلد نشریاتی مثل مد(ووگ)، ونیتی فر و فیس چاپ شده است.

ماس همچنین به خاطر زندگی جنجالی و روابطش با مردان مختلف از جمله جانی دپ و ماریو سورنتی و اعتیادش به کوکائین، همیشه سوژه داغ نشریات زرد و مردم‌پسند بوده است.

این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
صفحه  صفحه 7 از 12:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  12  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Modeling Industry | صنعت مدلینگ

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA