ارسالها: 24568
#3,201
Posted: 27 May 2017 18:32
تتل و راز صندوقچه
- کارگردان : وحید گلستان
- دستیار اول کارگردان : پیام حنفی
- برنامه ریز : پیام حنفی
- بازیگران : مهران احمدی ، بهاره افشاری
- نفیسه روشن ، نادر سلیمانی
- نویسنده : وحید گلستان
- تهیه کننده : سعید هاشمی
- مدیر تولید : امیر پوربهشتی
- مدیر فیلمبرداری : مرتضی غفوری
- طراح لباس : ونوس ابوذری
- طراح چهره پردازی : نوید فرح مرزی
- سال ساخت: ۱۳۹۲
- مدت : ۷۵ دقیقه
فیلم تتل و راز صندوقچه فیلمی به کارگردانی وحید گلستان و تهیه کنندگی سعید هاشمی ساخته سال ۱۳۹۲ است
تتل برای پی بردن به راز صندوقچه، بدون اطلاع پدربزرگ در صندوقچه را باز میکند اما نمیتواند به سوالات صندوقچه پاسخ گوید و گرگ خان از محل اختفای بزها آگاه میشود. تتل برای پیدا کردن مادرش و نجات بزها سفری طولانی را آغاز میکند...
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,202
Posted: 27 May 2017 18:32
تراژدی
- کارگردان آزیتا موگویی
- تهیهکننده محمدحسن نجم
- نویسنده رضا کریمی
- بازیگران مهدی هاشمی
- بهرام رادان
- حسین یاری
- رویا نونهالی
- پانتهآ بهرام
- پیام دهکردی
- پژمان هادوي
- امید روحانی
- موسیقی آریا عظیمی نژاد
- فیلمبرداری هومن بهمنش
- تدوین محمدرضا مویینی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۹۲
- مدت زمان
- ۹۳ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
تراژدی فیلمی به کارگردانی آزیتا موگویی، نویسندگی رضا کریمی و تهیهکنندگی محمدحسن نجم محصول سال ۱۳۹۲ است. این فیلم در سی و دومین جشنواره فیلم فجر بخش نگاه نو شرکت کرد و در تمامی رشتههای فیلمهای اول کاندید شد.
داستان مردی است به نام قاسم که برای جبران غرور از دست رفته اش تصمیم عجیبی میگیرد، حبیب نگرانش، زینت مردد و موسی سرگردان و پژمان بیخبر از همه چیز است اما اتفاق عجیبی در پیش است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,203
Posted: 27 May 2017 18:33
تمشک
[url=http://www.imdb.com/title/tt5244918/?ref_=nv_sr_1]
[/url]
- کارگردان سامان سالور
- تهیهکننده ساسان سالور
- نویسنده سامان سالور
- بازیگران نیکی کریمی
- مهدی پاکدل
- مهران احمدی
- بیژن افشار
- محمود نظرعلیان
- فیلمبرداری محمود کلاری
- تدوین هایده صفییاری
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۹۲
- کشور ایران
- زبان فارسی
تمشک فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سامان سالور و تهیهکنندگی ساسان سالور محصول سال ۱۳۹۲ است.
حمید و هما زوج ناباروری هستند که تصمیم گرفتهاند از راه رحم اجارهای بچهدار شوند. این دو در راه پیگیری و انتخاب شخص مورد اطمینان برای این منظور به زن جوانی به نام رضوان بر میخورند که با وجود شرایط مساعد دارای مشکلاتی است. اتفاقی که برای این زوج پس از آشنایی با رضوان میافتد سبب میشود آنها به شناخت تازهای از خود و پیرامون شان برسند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,204
Posted: 27 May 2017 18:33
چ
- کارگردان ابراهیم حاتمیکیا
- تهیهکننده بنیاد سینمایی فارابی
- بازیگران فریبرز عربنیا
- سعید راد
- مریلا زارعی
- بابک حمیدیان
- مهدی سلطانی
- اسماعیل سلطانیان
- امیر رضا دلاوری
- خسرو شهراز
- مژگان خالقی
- پیام لاریان
- رضا نوری
- فیلمبرداری حسین جعفریان
- پیمان شادمان فر
- مدت زمان
- ۱۲۵ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
چ نام فیلمی ایرانی به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا و محصول سال ۱۳۹۲ میباشد. این فیلم داستان ۲ روز از زندگی مصطفی چمران را در پاوه به تصویر میکشد.
موسیقی متن این فیلم ساخته فردین خلعتبری میباشد.مدیر تولید در این فیلم سید علی قائم مقامی و طراحی صحنه و لباس بر عهده عباس بلوندی بود.
در سکانس پایانی این فیلم که در یکی از پادگانهای نظامی تهران فیلمبرداری شد، به دلیل حضور نیافتن فریبرز عربنیا سر صحنه، کارگردان از یک بدل به جای وی استفاده نمود.
فیلم چ دارای ۵۲۰ پلان است و در مقایسه با فیلمهای دیگر ژانر سینمای جنگی ایرانی، دارای جلوههای ویژه و صحنه آراییهای نظامی کمنظیری است. فیلمبرداری این فیلم ۵ ماه، صداگذاری ۶ ماه و مونتاژ ۴ ماه و همگی به صورت بیوقفه انجام شد. همچنین عملیات خلاقه ویژوال افکت ۱۶ ماه به صورت همزمان با دیگر کارهای فیلمسازی به طول انجامید.
نام فیلم :
عدهای معتقدند نام فیلم، یادآور نام چهگوارا است و سازنده با این کار قصد داشته تا میان چمران و چهگوارا قیاس کند.
پیش از این در همایشی با نام چه مثل چمران که در سال ۱۳۸۶ در دانشگاه تهران برگزار شدهبود چنین مقایسهای جنجالبرانگیز شدهبود.
در اواخر مرداد سال ۱۳۵۸، دکتر مصطفی چمران (فریبرز عربنیا) از طرف دولت موقت مأموریت پیدا میکند به پاوه برود و درگیری داخلی بهوجودآمده در آنجا را خاتمه دهد. سه رأس درگیری موردنظر را مردم پاوه، کردهای جداییطلب و رزمندگان پاسدار تشکیل میدهند. چمران با تکیه بر نگاه عرفانی و بینش صلحجویانهاش، هم باید در برابر جسارت و میل به عدالتطلبی اصغر وصالی (بابک حمیدیان) به عنوان فرمانده پاسداران مستقر در پاوه مقاومت کند و هم دکتر عنایتی (مهدی سلطانی) به عنوان رئیس کردهای شورشی را قانع کند که دست از درگیری بردارد.وصالی که جوانی پرشور است و روحیهای انقلابی دارد صلحطلبی و میل چمران به جلوگیری از برخوردها و ملایمت او را به انفعال تعبیر میکند و مدام با او کشمکش دارد. تیمسار فلاحی (سعید راد) فرمانده نیروی زمینی ارتش هم در این میان نماینده نگرش دیگری به جنگ است و سعی میکند اوضاع را طبق تشخیص خود مدیریت کند.چمران همه تلاشاش را میکند که گروههای فکری و عقیدتی مختلف را به وحدت و رفتار عاقلانه تشویق کند. اما برخلاف پیشبینیهای او نه عنایتی که رفیق قدیمی او نیز هست پیشنهاد صلح را میپذیرد و نه وصالی و همسنگرانش حاضر میشوند دست از مقاومت بردارند. بدین ترتیب چمران که دردی عارفانه را در دل تحمل میکند، دو روز سخت و طاقتفرسا را پشت سر میگذارد، در حالیکه نیروهای معارض در حال تسخیر شهر هستند. تا این که به فرمان مستقیم امام خمینی نیروهای رزمی کافی از مرکز به سرعت به محل اعزام میشوند و درگیریها پایان مییابد.
ابراهیم حاتمیکیا در نشست خبری فیلم چ در پاسخ به پرسشی دربارهٔ خواندن تیتراژ توسط محسن چاوشی گفت: فیلم بسته شده بود و پس از آن، آقای چاوشی فیلم را دیدند. ایشان خیلی با چ ارتباط برقرار کرد و آن را دوست داشت و درنهایت هم قرار شد یک کار آزاد در اینباره انجام دهد نه برای تیتراژ. پس از آن محسن چاوشی در صفحه شخصی خودش نوشت
به دلیل طرح ادعاهایی سراسر وارونه و کذب دربارهٔ نحوه همکاری بنده با پروژه چ در نشست مطبوعاتی این فیلم در جشنواره، بهتر است کماکان سنتوری اولین و آخرین تجربه سینماییام باشد
از پرویز پرستویی برای بازی در فیلم دعوت شد که او به دلیل مشکلات شخصی که با تهیه کننده «چ» داشت حاضر به ایفای نقش در این فیلم نشد.
بی اعتنایی در جشن سینمای ایران :
در شانزدهمین دوره جشن بزرگ سینمای ایران به این فیلم توجه کافی نشد و فقط در یک رشته تندیس خانه سینما به دست آورد. این تندیس به مدیر تولید فیلم سید علی قائم مقامی تعلق گرفت.
تقدیر توسط نهادهای نظامی :
مسعود جزایری (معاونت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح) و حسین سلامی (جانشین فرمانده کل سپاه) از سید علی قائم مقامی مدیر تولید این فیلم تقدیر کردند. همچنین امیر علی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه از ابراهیم حاتمیکیا و سید علی قائم مقامی برای ساخت فیلم تقدیر کرد
اعتراضها :
علی کشوری فرززند شهید احمد کشوری با اشاره به سخنان ابراهیم حاتمیکیا در نشست خبری فیلمش در جشنواره فیلم فجر، به انتقاد از نحوه پرداختن به نقش شهیدان کشوری، شیرودی، سهیلیان و تیمسار فلاحی در این فیلم پرداخت:
آقای حاتمیکیا حتی به خودشان اجازه دادند در نشست خبری فیلم در جشنواره به یک مطلب نادرست اشاره کنند، وی گفته بود که شهید کشوری کسی بود که بعد از جنگ شناخته شده بود، در حالی که شهید کشوری مبارزاتش در زمان شاه و در زمان ارتش شاهنشاهی بود، همچنین به دلیل دستگیری توسط ساواک مورد شکنجه قرار گرفته بود و در عملیات پاوه که در فیلم «چ» به نمایش گذاشته میشود حضور فعالی داشت، در واقع شهید کشوری در این عملیات همراه با شهید شیرودی و شهید سهیلیان پاوه را نجات میدهند... من نمیدانم آقای حاتمیکیا بر پایه چه اسناد و مستنداتی فیلم «چ» را ساخته است که به آن شکل در میآید و بعد هم عنوان میکند که من چمران خودم را ساختهام!
همچنین اکران این فیلم موجب اعتراضاتی از سوی برخی شخصیتهای فرهنگی و سیاسی کردستان ایران شد.
چک لیستها و پردهها :
ابراهیم حاتمی کیا، چ را به هفت پرده تقسیم کرد و برای لحظه به لحظه آن یک چک لیست تاریخدار که شبیه یک جدول یا فرم خالی است، تهیه نمود. این چک لیستها برای ارتباط با گروه جلوههای بصری تنظیم شد و حجم آنها به تعداد هفت زونکن رسید. در چک لیستها توضیح هر پلان نوشته میشد. حاتمی کیا برای هر چک لیست تصویری میچسباند و در کنار هر عکسی با مداد شرح صحنه را مینوشت. وی همچنین انتظارات و خواستههایش را از تیم طراحی در آن چک لیست یادداشت مینمود. گروه طراحی نیز نظر خود را در آن فرم ذکر میکردند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,205
Posted: 27 May 2017 18:33
چند متر مکعب عشق
- کارگردان جمشید محمودی
- تهیهکننده نوید محمودی
- نویسنده جمشید محمودی
- بازیگران ساعد سهیلی
- حسیبا ابراهیمی
- نادر فلاح
- علیرضا استادی
- مسعود میرطاهری
- موسیقی سهند مهدیزاده
- فیلمبرداری مرتضی غفوری
- تدوین سپیده عبدالوهاب
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۹۲
- کشور افغانستان و ایران
- زبان فارسی
چند متر مکعب عشق فیلمی به کارگردانی و نویسندگی جمشید محمودی و تهیهکنندگی نوید محمودی محصول سال ۱۳۹۲ است. این فیلم در هفدهمین جشن سینمای ایران برنده تندیس و دیپلم افتخار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه، بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین تدوین، بهترین نقش مکمل مرد، بهترین طراحی صحنه و معرفی استعداد شد
عبدالسلام که یک مهاجر افغان است، به همراه دخترش مرونا در یک کارگاه مشغول کار و زندگی است. عشقی در راه است عشق صابر به مرونا، بعد از مدتی که مرونا قصد رفتن از ایران را دارد صابر بالاخره موضوع را با عبدالسلام در میان میگذارد و با مخالفت شدید او مواجه میشود در پایان زمانی که صابر و مرونا در کانتینر کهنه همیشه گی قرار گذاشتند تا چارهای پیدا کنند ناگهان متوجه میشوند که کانتینر در حال پرس شدن است.
جوایز
داخلی
سیمرغ بلورین بهترین فیلم بخش نگاه نو سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر - ۱۳۹۲
سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی (جمشید محمودی) بخش نگاه نو سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر - ۱۳۹۲
تندیس شایستگی و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی (جمشید محمودی) هفدهمین دوره جشن خانه سینما - ۱۳۹۴
تندیس شایستگی و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه (جمشید محمودی) هفدهمین دوره جشن خانه سینما - ۱۳۹۴
تندیس شایستگی و دیپلم افتخار بهترین تدوین (سپیده عبدالوهاب) هفدهمین دوره جشن خانه سینما - ۱۳۹۴
تندیس شایستگی و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد (ساعد سهیلی) هفدهمین دوره جشن خانه سینما - ۱۳۹۴
تندیس شایستگی و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (نادر فلاح) هفدهمین دوره جشن خانه سینما - ۱۳۹۴
تندیس شایستگی و دیپلم افتخار بهترین طراحی صحنه (آبتین برقی) هفدهمین دوره جشن خانه سینما - ۱۳۹۴
تندیس شایستگی و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی فیلم اول (جمشید محمودی) هفدهمین دوره جشن خانه سینما - ۱۳۹۴
خارجی
جایزه شتر طلایی بهترین کارگردان جشنواره بینالمللی فیلم جایپور ۲۰۱۴
جایزه بهترین فیلمبرداری جشنواره بینالمللی فیلم جایپور ۲۰۱۴
جایزه بهترین جلوه ویژه حلقه جهانی تورنتو ۲۰۱۴
جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره بین المللی فیلم رَباط "مراکش"
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,206
Posted: 28 May 2017 21:01
حراج
- کارگردان حسین شهابی
- نویسنده حسین شهابی
- بازیگران فریبا خادمی
- نسیم ادبی
- مهسا آبیز
- مریم سرمدی
- محمد کارت
- گیتی قاسمی
- پریا ابراهیمی
- عصمت رضاپور
- محمد کارهمت
- محمد اکبری
- سونیا شیرازی
- موسیقی حسین شهابی
- بابک پارسیان
- تدوین حسین عیوضی
- شرکت
- تولید
- خانه فیلم باران
- توزیعکننده ایرانیان مستقل
- خانه فیلم باران
- تاریخهای انتشار
- شهریور۱۳۹۳ سینماهای ایران
- دی ماه۹۵ شبکه نمایش خانگی
- مدت زمان
- ۹۰ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
- هزینهٔ فیلم ۶۰۰ میلیون تومان (۱۳۹۲)
حراج فیلمی سینمایی، به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی حسین شهابی ساختهٔ شده در سال ۱۳۹۲ است که از تاریخ ۱ مرداد ماه ۱۳۹۳ با سرگروهی سینما آزادی تهران،[۱] در سینماهای ایران اکران عمومی شده است. در این فیلم که سومین اثر سینمایی حسین شهابی پس از فیلمهای (روز روشن) و (به خاطر مهدی) است، کاملاً از بازیگران تئاتر استفاده شده و هیچ بازیگر سرشناس سینمای ایران در آن حضور ندارد.فیلم حراج که در نمایش عمومی خود نطر مثبت منتقدان سینمای ایران را به همراه داشت، در اولین حضور بینالمللی خود در کشور فرانسه و پس از آن در مونترال کانادا، استکهلم سوئد و شیکاگو آمریکا بروی پرده رفته است. سایت تاست آو سینمای نیویورک این فیلم را جزو ده فیلم برتر سال ۲۰۱۵ سینمای ایران معرفی کرده است.
- خلاصه داستان :
- فروغ (فریبا خادمی) بعد از بیست سال زندگی مشترک با شوهرش (مشکات) میفهمد که او سه سال با زنی به نام ساغر (مهسا آبیز) رابطه داشته و بعد از اینکه ورشکسته شده، ساغر مهریهاش را به اجرا گذاشته و مشکات فعلاً در زندان است. فروغ برای خروج از بحران پیش آمده، تمام وسائل خانهاش را به حراج میگذارد تا...
نمایش بینالمللی فیلم :
منتخب بیست ویکمین فستیوال بینالمللی وزول فرانسه (بهمن ماه ۱۳۹۳)
منتخب فستیوال مونترئال کانادا (مهرماه ۱۳۹۳)
منتخب پانزدهمین فستیوال استکهلم سوئد ( مهرماه ۱۳۹۴ )
منتخب بیست و ششمین فستیوال فیلم شیکاگو آمریکا ( بهمن ماه ۱۳۹۴ )
منتخب بیست و هفتمین فستیوال دانشگاه یوسی ال ای آمریکا ( اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ )
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,207
Posted: 28 May 2017 21:01
خانوم
- کارگردان تینا پاکروان
- نویسنده تینا پاکروان
- بازیگران امین حیایی
- شقایق فراهانی
- سیامک انصاری
- اشکان خطیبی
- اندیشه فولادوند
- پانتهآ پناهیها
- فهیمه رحیمنیا
- بهزاد فراهانی
- موسیقی کارن همایونفر
- فیلمبرداری تورج اصلانی
- تدوین بهزاد مصلح
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۹۲
- کشور پرچم ایران ایران
- زبان فارسی
خانوم فیلمی به کارگردانی و نویسندگی تینا پاکروان محصول سال ۱۳۹۲ است.
"خانوم" روايت سه قصه و سه خانواده است.در قصه اول زني جوان (شقايق فراهاني) که همسرش به دليل مشکلات مالي است تلاش مي کند زمينه ماندن او در ايران را فراهم کند. اما مرد (سيامک انصاري) از ترس مشکلات به ترکيه ميرود. در قصه دوم آهنگسازي جوان به دليل اعتياد به الکل اعتبار حرفه اي اش را از دست داده و مشکلات مالي دارد و همسر فيلمنامه نويسش (انديشه فولادوند) را آزار مي دهد. تلاش زن براي ترک اعتياد مرد بي نتيجه است. در قصه سوم کارگري که متاهل است و دو فرزند دارد از دو دست فلج شده و همسرش با کار در بيمارستان خرج زندگي را مي دهد. مرد که مستاصل شده تصميم به خودکشي روي ريل قطار مي گيرد اما همسرش او را نجات مي دهد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,208
Posted: 28 May 2017 21:02
خانه ای کنار ابرها
- کارگردان سیدجلال دهقانی اشکذری
- تهیهکننده روحالله برادری
- نویسنده سیدجلال دهقانی اشکذری
- بازیگران هدایت هاشمی
- حامد کمیلی
- آفرین عبیسی
- نگار عابدی
- فیلمبرداری علی محمدزاده
- تدوین بهمن داداشی
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۹۲
- کشور پرچم ایران ایران
- زبان فارسی
خانهای کنار ابرها فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سیدجلال دهقانی اشکذری و تهیهکنندگی روحالله برادری محصول سال ۱۳۹۲ است.
داستان این فیلم در دهه ۶۰ میگذرد، جائیکه دو دوست برای رسیدن به هدفی با یکدیگر همراه میشوند.
افتخارات :
فیلم خانه ای در کنار ابرها در بخش نگاه نو سی و دومین جشنواره فیلم فجر، نامزد دو سیمرغ بود که در بخش فیلم نامه موفق به دریافت دیپلم افتخار شد. این فیلم همچنین در پنجمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، موفق به کسب فانوس بخش داستانی بلند شد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,209
Posted: 28 May 2017 21:02
خط ویژه
- کارگردان مصطفی کیایی
- تهیهکننده منصور لشگری قوچانی
- نویسنده مصطفی کیایی
- بازیگران مصطفی زمانی
- هانیه توسلی
- هومن سیدی
- میلاد کیمرام
- محسن کیایی
- پریناز ایزدیار
- میترا حجار
- محمدسام قریبیان
- موسیقی آرمان موسیپور
- فیلمبرداری مهدی جعفری
- تدوین نیما جعفری جوزانی
- توزیعکننده هدایت فیلم
- تاریخهای انتشار
- ۱۴ اسفند ۱۳۹۲
- کشور ایران
- زبان فارسی
- فروش گیشه ۲٬۴۰۰٬۴۰۰٬۰۰۰ تومان
خط ویژه سومین فیلم بلند ساخته مصطفی کیایی است که خود نویسندگی و کارگردانی کار را برعهده داشته است. این فیلم به تهیهکنندگی منصور لشگری قوچانی در سال ۱۳۹۲ تولید شد.
«خط ویژه» سیمرغ بلورین فیلم برگزیده تماشاگران و دیپلم افتخار نقش دوم مرد برای بازی میلاد کی مرام را دریافت کرد.
کاوه (با بازیگری هومن سیدی) نابغه علوم کامپیوتری به همراه خواهر (با بازیگری هانیه توسلی) و شوهرخواهرش (با بازیگری مصطفی زمانی) تحت شرایط خاصی حساب بانکی یک رانت خوار به نام محتشم (با بازیگری سام قریبیان) را هک میکنند. محتشم برای بازگشت پولش به روشهای غیرقانونی رو میآورد ،اما این پول هنگفت در اختیار هفت جوان قرار میگیرد و مشکلات عدیدهای را برای آنها بوجود میآورد.
نقدها :
مسعود فراستی:
فیلمنامه تیزی که اخته شده و حاصلش فیلم ضعیف و بی جان است.
حسین عیدی زاده:
شوخیهای «خط ویژه» گزنده و جسورانه هستند. اصلاً انگار این فیلم فرصتی ویژه بوده برای شوخی و حرص دادن یک آقازاده.
ونداد الوندی پور
سینمای ایران به فیلمهایی مثل «خط ویژه» سخت نیازمند است. فیلمهایی که همزمان با جذب مخاطب و سرگرم کردن او و کمک به اقتصاد سینما، با زبان انتقادی و غیر شعاری تصویر برخی از کاستیهای جامعه را نشان میدهد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,210
Posted: 28 May 2017 21:02
خواب زده ها
- کارگردان فریدون جیرانی
- تهیهکننده رحمان سیفی آزاد
- نویسنده رحمان سیفی آزاد
- بازیگران فرهاد اصلانی
- اکبر عبدی
- ساره بیات
- صابر ابر
- شقایق فراهانی
- ملیکا شریفی نیا
- رؤیا میرعلمی
- میثم رستگاری
- موسیقی آریا عظیمی نژاد
- تدوین بهزاد مصلح
- تاریخهای انتشار
- ۱۳۹۲
- مدت زمان
- ۹۰دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
خوابزدهها فیلمی به کارگردانی فریدون جیرانی و نویسندگی رحمان سیفی آزاد و تهیهکنندگی رحمان سیفی آزاد ساخته سال ۱۳۹۲ است.
فیلم خواب زدهها در سی و دومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و توانست در بخش بهترین نقش مکمل مرد، نامزد دریافت سیمرغ بلورین شود.
جیرانی در این فیلم همچنان نگاه اخلاقی و اجتماعی خود را دنبال میکند.
مادر فیروز به خواب همه دوستان، آشنایان و کارمندان او میرود و از همین طریق هشدار میدهد که فقط بیست و چهار ساعت بیشتر فرصت ندارد تا رضایت ناز گل مشرقی دختر خدمتکارش را بدست آورد و در غیر این صورت خواهد مرد. فیروز ناز گل را پیدا میکند اما راضی کردن او کار دشواری است .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند