ارسالها: 24568
#3,411
Posted: 4 Nov 2018 20:48
خاله قورباغه
- کارگردان : افشین هاشمی
- تهیه کننده : فرشته طائرپور
- عکس : مریم تختکشیان
- صداگذاری و میکس : بهمن اردلان
- صداپیشگی : مرضیه برومند ، شبنم مقدمی
- غزل شاکری ، علیرضا ناصحی ، شایسته ایرانی
- سال ساخت: ۱۳۹۶
- مدت : ۹۰ دقیقه
فیلم خاله قورباغه فیلمی به کارگردانی افشین هاشمی و تهیه کنندگی فرشته طائرپور محصول ۱۳۹۶ می باشد .
مهربان و معاشرتی که بزرگترین مشکلش تنهایی و دور افتادگی از ۹۸ بچهاش است، در کنار شخصیتهای جدیدی چون خواهر دوقلویش با نام آبجی باجی، پزشک جنگل با نام حکیمه باجی، همسایه طماع و خلافکارش با نام سمسارباشی، یاور افسانهایاش با نام نخودی و نوههیی که هرکدام از شهری یا کشوری به سراغش می آیند،برای بچهها و بزرگترها، از مفاهیمی چون عواطف خانوادگی، دوستی، نشاط، همکاری، هوشمندی، میراث فرهنگی، مدیریت بحران و... قصه میگوید.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,412
Posted: 4 Nov 2018 20:49
خجالت نکش
- کارگردان رضا مقصودی
- تهیهکننده سید امیر پروین حسینی
- نویسنده رضا مقصودی
- افرا جورابلو
- بازیگران احمد مهرانفر
- شبنم مقدمی
- لیندا کیانی
- شهره لرستانی
- الناز حبیبی
- سام درخشانی
- موسیقی آرمان موسیپور
- فیلمبرداری مهدی جعفری
- تدوین حسن ایوبی
- توزیعکننده هدایت فیلم
- تاریخهای انتشار
- ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷
- مدت زمان
- ۹۵ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
- فروش گیشه ۴٬۵۶۰٬۳۵۶٬۰۰۰ تومان
خجالت نکش فیلمی به کارگردانی رضا مقصودی، نویسندگی رضا مقصودی و افرا جورابلو و تهیهکنندگی سید امیر پروین حسینی محصول سال ۱۳۹۶ است.
این فیلم داستان زندگی زن و شوهری را روایت میکند که با داشتن پسر و عروس، در سن میانسالی بچهدار میشوند. این اتفاق آن هم در روستایی کوچک که هیچ چیز از دید اهالی پنهان نمیماند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,413
Posted: 4 Nov 2018 20:49
خوک
- کارگردان مانی حقیقی
- تهیهکننده مانی حقیقی
- نویسنده مانی حقیقی
- بازیگران حسن معجونی
- لیلا حاتمی
- لیلی رشیدی
- پریناز ایزدیار
- سیامک انصاری
- علی باقری
- مینا جعفرزاده
- آیناز آذرهوش
- رضا یزدانی
- بیوک میرزایی
- سهیلا رضوی
- علی مصفا
- موسیقی پیمان یزدانیان
- فیلمبرداری محمود کلاری
- مدت زمان
- ۱۰۸ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
- آذری
- فروش گیشه ۱٬۱۸۵٬۹۷۸٬۰۰۰ تومان (ایران)
- ۲۴٬۶۶۶ دلار (روسیه )
خوک فیلمی به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی مانی حقیقی محصول سال ۱۳۹۶ است. لیلا حاتمی و علی مصفا برای اولین بار با بازی در خوک، حضور در یک اثر کمدی را تجربه کردهاند. فیلمبرداری خوک از شهریور ۱۳۹۶ آغاز و در آذرماه به پایان رسید. خوک پس از چهار مرتبه نامزدی در بخش بهترین فیلم جشنوارههای بینالمللی سرانجام توانست ۳ تندیس شایستگی بهترین چهره پردازی، بهترین طراحی لباس و بهترین موسیقی متن را در بیستمین دوره جشن خانه سینمای ایران از آنِ خود کند. همچنین مانی حقیقی روز ششم مهرماه ۱۳۹۷ موفق شد جوایز بهترین فیلم و جایزه ویژه هیئت داوران را برای فیلم خوک به ترتیب از هفتمین دوره جشنواره بین المللی فیلم گرولاند و سیزدهمین دوره جشنواره اروپایی فیلم های فانتزی استراسبورگ دریافت کند. همچنین حسن معجونی نیز در روز ۲۲ مهرماه ۱۳۹۷ جایزه بهترین بازیگر مرد از پنجاه و یکمین دوره جشنواره فیلم های فانتزی کاتالونیا سیتخس از آنِ خود کرد.
حسن خشمگین است. مدتی است موفق به فیلم ساختن نشده. شیوا مهاجر، ستاره محبوبش صبر ندارد و میخواهد با کارگردانان دیگر همکاری کند. همسرش گلی، دیگر عاشقش نیست. دخترش آلما، بزرگ شده و دیگر مستقل است. مادرش جیران، پیر شده و کمکم حافظه خود را از دست داده. مزاحم جذابی به نام آنی، او را هر جا میرود تعقیب میکند و اصرار دارد حسن او را وارد دنیای سینما کند. از همه بدتر، قاتلی در سطح شهر مشغول کشتن کارگردانان سینمای ایران است، اما حسن را نادیده گرفته. حسن رنجیدهاست: آیا او مهمترین فیلمساز این شهر نیست؟ پس چرا قاتل تحویلش نمیگیرد؟ هنگامی که نام حسن به عنوان مظنون اصلی پرونده قتلها در شبکههای اجتماعی مطرح میشود، اوضاع دیگر غیرقابل تحمل میشود. حالا حسن ناچار است برای اعاده حیثیتش نقشهٔ هوشمندانهای بکشد...
تحلیلها و نظرها
فیلم خوک، یک روز قبل از اکران در جشنواره برلین، در یک اکران ویژه برای منتقدان به نمایش درآمد.
دیمتریوس متیو منتقد اسکرین دیلی: مانی حقیقی دو سال پس از «اژدها وارد میشود!» بار دیگر با ترکیبی جسورانه و چالشبرانگیز به رقابت در جشنواره برلین پا گذاشتهاست؛ و البته مایه اندکی شگفتی است که چرا در آخر نام این فیلم علامت تعجب به چشم نمیخورد. فیلم مانی حقیقی طنز اجتماعی است که چیزهای بسیاری برای لذت بردن به تماشاگر عرضه میکند.
آنیا سیلیگر: این فیلم میخواهد به هر قیمتی که شده کمدی باشد و موفق هم میشود. مانی حقیقی فیلمسازی که فلسفه خوانده و در تهران زندگی میکند در زمینهٔ ابسورد متخصص است. شما نمیتوانید این فیلم را تماشا کنید مگر آن که در نگاه ثانویه به کشور و شرایطی بیندیشد که فیلم در آن ساخته شدهاست.
کلودیا شولمریخ: این فیلم یک سمفونی سرخ رنگ است. آغازی دارد که سخت میشود باور کرد در ایران فیلمبرداری شده باشد. موقعی که فیلم را تماشا میکردیم، بارها و بارها به یاد «شوندرومان» افتادم؛ اثری که بودو کیرشهوف نویسنده فرانکفورتی در قالب ادبیات مبتذل دربارهٔ عشق، جنایت و خشونت نوشتهاست. این فیلم سینمایی جاندار مانی حقیقی هم تقریباً چنین حال و هوایی دارد.
وبسایت Outnow: «خوک» از یک جهت مطالعهای است دربارهٔ تأثیر شبکههای اجتماعی بر جامعه ما. اما فیلم مانی حقیقی در عین حال نقدی است بر سانسور در کشور خودش و همزمان روح یک هنرمند عمیقاً تحقیر شده و پر از شور و خودخواهی را به تصویر میکشد. فیلمی کاملاً رنگارنگ همراه با پیچشهایی غافلگیرکننده در داستان و طنز سیاه که البته همیشه به طرز ناآگاهانهای نقادانه است.
دبورا یانگ: فیلم بهطور واضحی نشان دهنده مسئولیت دولت در قبال فیلم سازان و بازیگرانی است که در جامعه وجود دارند و جزئی از لیست سیاه هستند، با اینحال حقیقی (که هم فیلمنامه را نوشته و هم تهیه فیلم را برعهده داشتهاست) تا جایی که توانستهاست از بحث و مشاجره دوری کردهاست. وی بهطور عامدانه از نام بردن اسم کارگردانان معروف لیست سیاه مانند جعفر پناهی پرهیز میکند و به صورت جسورانه جنبه طنز فیلم را پررنگ میکند که از این نظر میتوان به فیلم داخلی و اخیر وی ۵۰ کیلو آلبالو اشاره کرد.
رموند بیکن منتقد Variety: مضامین «خوک» شبیه آینهای از جهان واقعی به نظر میرسد. جلوگیری از کارکردن شخصیت حسن کارگردانانی مانند جعفر پناهی را به یادمان میآورد و ایدهٔ اطلاق کردن خوک به فیلمسازان و بریدن سرهایشان شبیه استعارهای به همین اتفاق است. اما مضامین کلی اثر فقط به جامعهٔ ایران محدود نمیشوند و وسعت بسیار بیشتری دارند. مضامینی مانند محاکمههای شبکههای اجتماعی، کاوش در باب دورویی جامعه بهطور کلی، نقش زن بازیگر الهامبخش و چیزی که به نام غیرقابل دسترس بودن مؤلف مرد از آن نام برده میشود.
مهرداد ابوالقاسمی: فیلم خوک جدیدترین اثر مانی حقیقی را میتوان بازتابی از خشم فروخورده جامعه امروز ایران دانست. جامعه ای به شدت سرگردان در گذار از سنت به مدرنیته، جامعه ای که به شدت در تفکیک ارزشها و ضد ارزشها دچار معضل شدهاست. از همین روست که میتوان فیلم جدید حقیقی را در ژانر کمدی – فانتزی ارزیابی کرد که بدون قضاوت به نمایش این معضلات در فضایی واقعی – سورئالیستی پرداختهاست.
سمیه سادات حسینی منتقد منظوم: موفقیتهای مانی حقیقی پیش از «خوک» هم شروع شده بود. اما بیتردید، «خوک» مرحلهای از تکامل و پختگی در نگاه و بیان و مهارت فیلمسازی مانی حقیقی محسوب میشود. سبک خاص فراواقعی و نمادین او نیز در این فیلم، به پختگی رسیدهاست. حتی این فیلم، قابلیت آن را دارد که بعدها در سینمای ایران پایهگذار موجی جدید شود و فیلمهایی با الهام از این سبک فیلمسازی ساخته شوند.
وبسایت DW فارسی: آخرین فیلم مانی حقیقی تمام ویژگیهای فیلمهای پیشین او را با خود دارد: چشمی باز بر واقعیتهای امروز جامعه ایران، آمیزش واقعیت با خیال، انتقاد از کوتهبینی فرهنگی، استیل پرتحرک و برقراری تعادل میان لحن تراژیک و کمیک. کشتار پیاپی فیلمسازان لاجرم ماجرای قتلهای زنجیرهای نویسندگان و روشنفکران ایرانی را در دهه ۱۳۷۰ تداعی میکند که سرانجام روشن شد عاملان آن از میان مأموران امنیتی وقت بودند، که البته سروته ماجرا نیز با «خودکشی» یکی از طراحان قتلها به هم آمد و تمام شد، هرچند که از یادها نرفت. مانی حقیقی در برخورد با کشتار فیلمسازان کمابیش در همان تنگنایی قرار میگیرد که کارگردان فیلم او در آن گرفتار شدهاست: آنها هر دو به خوبی میدانند که سرنخ ماجرا در کجاست و دست چه کسان و مقامهایی به خون هنرمندان آلودهاست، اما هردو خود را به «کوچه علی چپ» میزنند زیرا به خوبی میدانند که به بیان حقیقت مجاز نیستند.
وبسایت رادیو فردا: از نظر فنی سطح کارگردانی و اجرای فیلم در تمام زمینهها بهویژه در طراحی صحنه و فیلمبرداری به شدت قابل قبول است اما غافلگیری در بازی حسن معجونی و روبهرویی با یک لیلا حاتمی متفاوت است. ضمن آنکه چند سکانسِ به شدت تماشایی از جمله تیتراژی جسورانه و اجرای یک کنسرت خیالی دارد. اگر بتوان روند سینمای جدی سالهای اخیر ایران را در نقد بیرحمانه و تمامقد طبقه متوسط امروز ایران دانست، خوک را باید تازهترین نماینده در این مسیر دانست؛ نمایندهای که حتی میگوید شرایط امروز این طبقه و نوع مواجهه حاکمیت با آن به شدت محصول رفتار خود این طبقه است.
حضور در جشنوارهها و جوایز
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,414
Posted: 9 Nov 2018 15:19
دارکوب
- کارگردان بهروز شعیبی
- تهیهکننده سید محمود رضوی
- نویسنده حسین ترابنژاد
- آزیتا ایرایی
- بازیگران مهناز افشار
- سارا بهرامی
- هادی حجازیفر
- نگار عابدی
- شادی کرمرودی
- جمشید هاشمپور
- امین حیایی
- موسیقی بهزاد عبدی
- فیلمبرداری علیرضا برازنده
- تدوین فرامرز هوتهم
- توزیعکننده مؤسسه سیمای مهر
- تاریخهای انتشار
- ۶ تیر ۱۳۹۷
- کشور ایران
- زبان فارسی
- فروش گیشه ۲٬۱۶۰٬۹۹۹٬۰۰۰ تومان
دارکوب فیلمی به کارگردانی بهروز شعیبی و به تهیهکنندگی سید محمود رضوی محصول سال ۱۳۹۶ است. این فیلم داستان اجتماعی روابط انسانی افراد جامعه را در رو در رویی با معضلات اجتماعی و اعتیاد روایت میکند. این فیلم نامزد ده سیمرغ بلورین از جمله سیمرغ بلورین بهترین فیلم سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر شدهبود که موفق به دریافت دو سیمرغ شد.
داستان زنی معتاد (سارا بهرامی) است که همسرش (امین حیایی) او را رها کرده و مجدداً ازدواج کردهاست. زن معتاد (مهسا) که به او دروغ گفته شدهاست که فرزندش (باران/گلی) مرده، متوجه میشود کودکش زنده است. پیگیریهای زن برای پسگیری فرزندش مشکلاتی را برای پدر دختر و زن جدید (مهناز افشار) به وجود میآورد
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,415
Posted: 9 Nov 2018 15:20
داشآکل
- کارگردان محمد عرب
- تهیهکننده محمد عرب
- نویسنده منصور براهیمی
- بازیگران حسین یاری
- مهران غفوریان
- هلیا امامی
- علی صادقی
- محمدرضا شریفینیا
- موسیقی بهزاد عبدی
- فیلمبرداری حسن پویا
- تدوین روزبه کلباسی
- توزیعکننده آفتاب عالمتاب
- تاریخهای انتشار
- ۷ شهریور ۱۳۹۷
- مدت زمان
- ۹۰ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
- فروش گیشه ۳۴۳٬۴۳۷٬۰۰۰ تومان
داشآکل فیلمی کارگردانی و تهیهکنندگی محمد عرب و نویسندگی منصور براهیمی محصول ۱۳۹۶ است.
فیلم سینمایی《داش آکل》 برگرفته از قصه ی "صادق هدایت" رابطه ی عاشقانه ای را روایت می کند که "لوطیان" و "قداره کشان" آواز عشق "مرجان" را هنوز بعد از سال ها روایت می کنند. فیلمی به قلم "منصور براهیمی" با نگاه نو به سینمای نوستالژیک ایران.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,416
Posted: 9 Nov 2018 15:20
در وجه حامل
- کارگردان بهمن کامیار
- تهیهکننده مصطفی کیایی
- نویسنده بهمن کامیار
- بازیگران ژاله صامتی
- محمدرضا غفاری
- ایرج سنجری
- رؤیا جاویدنیا
- احسان امانی
- بابک بهشاد
- معصومه رحمانی
- رعنا آزادیور
- محسن کیایی
- موسیقی حامد ثابت
- فیلمبرداری علی قاضی
- تدوین سپیده عبدالوهاب
- توزیعکننده خانه فیلم
- تاریخهای انتشار
- ۲۳ خرداد ۱۳۹۷
- مدت زمان
- ۹۰ دقیقه
- کشور ایران
- زبان فارسی
- فروش گیشه ۱۴۹٬۳۵۱٬۰۰۰ تومان
در وجه حامل فیلمی به کارگردانی و نویسندگی بهمن کامیار و تهیهکنندگی مصطفی کیایی محصول سال ۱۳۹۶ است.
این فیلم در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ در سینماهای ایران اکران شده است.
این فیلم داستان آن روایتگر زندگی زنی به نام مهری است که ناخواسته درگیر ماجرایی مجهول میشود و در پی حل آن است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,417
Posted: 9 Nov 2018 15:21
دم سرخ ها
- کارگردان آرش معیریان
- تهیهکننده سعید سعدی
- نویسنده ناصر مولوی وردنجانی
- بازیگران جواد رضویان
- رضا شفیعیجم
- اندیشه فولادوند
- بهنوش بختیاری
- علی صادقی
- مجید یاسر
- رضا ناجی
- شهره لرستانی
- موسیقی محمد فرشتهنژاد
- فیلمبرداری معینرضا مطلبی
- تدوین آرش معیریان
- توزیعکننده نسیم صبا
- تاریخهای انتشار
- ۱۰ مرداد ۱۳۹۷
- کشور ایران
- زبان فارسی
- فروش گیشه ۲٬۵۰۳٬۵۴۳٬۰۰۰ تومان
دم سرخها فیلمی به کارگردانی آرش معیریان، تهیهکنندگی سعید سعدی و نویسندگی ناصر مولوی وردنجانی محصول سال ۱۳۹۶ است
دو جوان که برای انجام معاینات مربوط به معافی از سربازی به مرکز نظام وظیفه رفتهاند با هم آشنا میشوند و این آشنایی پیشدرآمد اتفاقات بسیاری برای آنها میشود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,418
Posted: 9 Nov 2018 15:21
فیلم راز سیاوش (انیمیشن)
- کارگردان : محمد ربانی
- نویسندگان: فرشید تمری و ناصر رویین تن
- مدیر تولید: سعید سرابی.
- مدیر صداگذاری: حسام الدین ظریف
- آهنگساز: عطااخگر. مدیر دوبلاژ: سیاوش صابری
- سال ساخت: ۱۳۹۶
- مدت : ۹۰ دقیقه
- راز سیاوش (انیمیشن)
راز سیاوش انیمیشنی به کارگردانی محمد ربانی به سال ساخت ۱۳۹۶ است .
- خلاصه داستان :
- بن تن و راز سیاوش خود و آمریکا را در معرض خطری بزرگ و عجیب می بینید و به سختی دنبال راه حل پیدا کردن این مشکل می شود، تا اینکه می فهمد اگر بخواهد جان سالم از این مهلکه بدر ببرد و آمریکا را نجات دهد باید از سیاوش قهرمان بزرگ و اسطوره ای ایران کمک بگیرد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,419
Posted: 9 Nov 2018 15:22
شاخ کرگدن
- کارگردان محسن محسنینسب
- تهیهکننده محسن محسنینسب
- نویسنده محسن محسنینسب
- بازیگران پژمان بازغی
- رضا حیدری
- اتری وسکانیان
- رامانا سیاحی
- موسیقی بهنام کریمی
- فیلمبرداری منصور عبدرضایی
- تدوین امین ظهراب بیگی
- توزیعکننده آفتاب عالمتاب
- تاریخهای انتشار
- ۱۱ بهمن ۱۳۹۶
- مدت زمان
- ۲۸٬۵۳۲٬۰۰۰ تومان
- کشور ایران
- زبان فارسی
- فروش گیشه ۲۶٬۶۳۶٬۰۰۰ تومان
شاخ کرگدن فیلمی به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی محسن محسنینسب محصول سال ۱۳۹۵ است.
- خلاصه داستان :
- صدرا که سالهاست خارج از ایران زندگی میکند زمینه تحصیل خواهرش را در خارج از ایران فراهم کرده؛ اما خواهر در مسیر فرودگاه به طرز مشکوکی ربوده میشود! صدرا به سراغ دوست قدیمی اش رضا میرود، او یک بادیگارد حرفهای است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#3,420
Posted: 9 Nov 2018 15:22
عرق سرد
- کارگردان سهیل بیرقی
- تهیهکننده مهدی داوری
- نویسنده سهیل بیرقی
- بازیگران باران کوثری
- امیر جدیدی
- لیلی رشیدی
- هدی زینالعابدین
- سحر دولتشاهی
- موسیقی کارن همایونفر
- فیلمبرداری فرشاد محمدی
- تدوین بهرام دهقانی
- محمد نجاریان
- توزیعکننده فیلمیران(داخلی)
- نوری پیکچرز(بین المللی)
- تاریخهای انتشار
- ۰۳ فوریه ۲۰۱۸(فجر)
- ۰۴ مهر ۱۳۹۷(ایران)
- ۰۲ اکتبر ۲۰۱۸(سن-ژان)
- ۳۰ اکتبر ۲۰۱۸(توکیو)
- ۰۸ نوامبر ۲۰۱۸(استکهلم)
- ۱۷ نوامبر ۲۰۱۸(تورنتو)
- ۲۸ نوامبر ۲۰۱۸(فرانسه)
- کشور ایران
- زبان فارسی
- فروش گیشه ۱٬۵۵۷٬۵۴۱٬۰۰۰ تومان
عرق سرد فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سهیل بیرقی و تهیهکنندگی مهدی داوری محصول سال ۱۳۹۶ است.موضوع این فیلم به یک اتفاق واقعی که قبلا رخ داده شباهت دارد؛[۳] یعنی ماجرای خروج از کشور نیلوفر اردلان.اما به گفته باران کوثری و نیلوفر اردلان داستان فیلم ربطی به آن ماجرا ندارد.یکی از نکات جالب توجه دربارهٔ این فیلم، حضور باران کوثری در نقش یک فوتبالیست است. کوثری برای بازی در این نقش بیش از ۲۰ کیلو وزن کم کردهاست.نخستین نمایش این فیلم در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر بوده است.
به گفته سهیل بیرقی این فیلم توسط حوزه هنری تحریم شده و اجازه اکران در سینماهای این حوزه (حدود ۹۶ سینما) داده نمیشود.
افروز اردستانی (باران کوثری) کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان ایران است. با گلزنی افروز تیم ملی برای اولین بار به فینال بازیهای آسیایی راه پیدا میکند و عازم مالزی میشود، در فرودگاه افروز در میابد که توسط شوهرش ممنوع الخروج شده است.
نمایش
عرق سرد برای نخستین بار شنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۶ در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و از روز چهارشنبه ۴ مهرماه ۱۳۹۷ نیز به سرگروهی سینما کوروش در سراسر کشور بصورت گسترده اکران شد.[۹]عرق سرد در نخستین حضورهای بین المللی خود،در فرانسه و ژاپن با جشنواره های بین المللی فیلم سن ژان دو لوز و توکیو به ترتیب از روزهای سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷(۰۲ اکتبر ۲۰۱۸) و سه شنبه هشتم آبان ماه ۱۳۹۷(۳۰ اکتبر ۲۰۱۸) به نمایش در می آید. سوئد با جشنواره بین المللی فیلم استکهلم از روز پنجشنبه ۱۷ آبان ماه ۱۳۹۷(۰۸ نوامبر ۲۰۱۸)، میزبان فیلم عرق سرد خواهد بود.عرق سرد برای نخستین بار در کانادا،با جشنواره فیلم سینه ایران تورنتو از روز شنبه ۲۶ آبان ماه ۱۳۹۷(۱۷ نوامبر ۲۰۱۸)،به نمایش در می آید.فرانسه از روز چهارشنبه هفتم آذرماه ۱۳۹۷(۲۸ نوامبر ۲۰۱۸)،با اکران عمومی گسترده،میزبان فیلم عرق سرد خواهد بود.
اکران،حضور در جشنوارها و جوایز
بین المللی
داخلی
جوايز
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند