انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 25 از 30:  « پیشین  1  ...  24  25  26  ...  30  پسین »

اخبار هالیوود و سینمای جهان


مرد

 
اکران عمومی «درباره الی» در آمریکا پس از ۶ سال

فیلم سینمایی «درباره الی»‌ ساخته اصغر فرهادی از ۸ آوریل (۱۹ فروردین) ‌در سینماهای آمریکای شمالی به اکران عمومی درآمد.
این فیلم که در بهمن سال ۸۷ در جشنواره فجر به نمایش درآمده بود و در جشنواره برلین سال ۲۰۰۹ نیز حضور داشت‌، قرار بود چند سال پیش در آمریکای شمالی اکران عمومی شود اما فعالیت شرکت پخش کننده متوقف شد.
به نوشته خبرگزاری‌ها و وب‌سایت‌ها، فیلم «درباره الی» ابتدا قرار است در تاریخ ۸ آوریل (۱۹ فروردین) در گردهمایی فیلم نیویورک به‌روی پرده برود و پس از آن اکران سراسری فیلم در آمریکا آغاز شود.
این فیلم چهارمین فیلم سینمایی بلند اصغر فرهادی پس از «رقص در غبار»، «شهر زیبا» و «چهارشنبه سوری» است.
اصغر فرهادی پس از «درباره الی» فیلم‌های «جدایی نادر از سیمین» و «گذشته» را کارگردانی کرد که موفقیت‌های بین‌المللی بسیاری به دست آوردند.
«درباره الی» علاوه بر حضور در جشنواره برلین، در جشنواره‌های هنگ‌کنگ، ترایبکا، کن، سیاتل و ترانسیلوانیا نمایش داده شد و پس از آن تماشاگران چندین جشنواره از جمله سیدنی، ملبورن، کارلووی‌واری، هلسینکی، آتن، ریودوژانیرو، شیکاگو، لندن، وین، سائوپولو این فیلم را دیدند. این فیلم در فرانسه، یونان، برزیل، لهستان، اسپانیا، ایتالیا، ژاپن، هلند، آلمان و بریتانیا هم اکران عمومی داشته است.
پیشتر فیلم‌های «جدایی نادر از سیمین» و «گذشته» به ترتیب در اکران عمومی در آمریکا، ‌هفت میلیون و ۱.۳ میلیون دلار فروش داشته‌اند.
«درباره الی» آخرین فیلم به نمایش درآمده از گلشیفته فراهانی در سینماهای ایران است. او پیش از نمایش این فیلم و پس از بازی در فیلم «مجموعه دروغ‌ها» ایران را ترک کرد. بازی در فیلم «مجموعه دروغ‌ها» ‌ساخته ریدلی اسکات باعث شد تا برای نمایش عمومی فیلم «درباره الی» در ایران مشکلاتی پیش بیاید و حتی یک‌بار هم نمایش آن به تعویق بیفتد.
شهاب حسینی، ترانه علیدوستی، مریلا زارعی، مانی حقیقی، رعنا آزادی‌ور، احمد مهرانفر، صابر ابر و پیمان معادی، ‌دیگر بازیگران فیلم «درباره الی»‌ هستند.


پیمان معادی با دو فیلم روی پرده سینماهای آمریکا
پیمان معادی،‌ به غیر از فیلم «درباره الی»، یک فیلم سینمایی دیگر را هم این‌روزها روی پرده سینماهای آمریکا دارد.
«آخرین شوالیه‌ها» ساخته کازئواکی کیریا، فیلمی است که سال ۲۰۱۴ جلوی دوربین رفت و از هفته گذشته اکران عمومی خود را در سینماهای آمریکای شمالی آغاز کرد.
مورگان فریمن و کلایو اوون بازیگران این فیلم هستند و به غیر از پیمان معادی، شهره آغداشلو هم در «آخرین شوالیه‌ها» بازی دارد.
این فیلم داستان رهبرو بزرگ یک روستا به نام «باروتوک» با بازی مورگان فریمن است که رشوه مشاور پادشاه را نمی‌پذیرد و به همین خاطر شوالیه‌های باقی مانده در این روستا درصدد انتقام از پادشاه بر می‌آیند.
در این فیلم،‌ پیمان معادی نقش پادشاه و شهره آغداشلو نقش زنی به نام ماریا را بازی می‌کنند. کلایو اوون نیز نقش شوالیه شجاع را بر عهده دارد.
از پیمان معادی سال گذشته فیلم «کمپ ایکس ری» به کارگردانی پیتر ساتلر به نمایش عمومی درآمد. او در این فیلم با کریستین استوارت همبازی شده بود. این فیلم در برخی کشورهای آسیایی از جمله کویت، عراق و لبنان و نیز در چند کشور اروپایی هم اکران عمومی شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کیم کارداشیان برای شرکت در مراسم سالگرد کشتار ارامنه به ارمنستان رفت

کیم کارداشیان، ستاره تلویزیونی آمریکایی، برای شرکت در مراسم مربوط به صدمین سالگرد کشتار ارامنه و ضبط اپیزود جدید برنامه تلویزیونی اش، "همراهی با کارداشیان ها"، به ارمنستان رفت.
خانواده پدری کیم کاردانشیان ارمنی اند. در این سفر کلوئه، خواهر کیم، کانیه وست، رپر و تهیه کننده آمریکایی و همسر کیم و فرزندش او را همراهی می کنند.
در روزهای آینده، علاوه بر چهره های سیاسی از کشورهای مختلف، ستاره هایی از جمله جورج کلونی و همسرش امل نیز برای شرکت در مراسم صدمین سالگرد کشتار ارامنه به ارمنستان خواهند رفت.
سیستم آف ا داون، گروه موسیقی ارمنی آمریکایی، شب ۲۳ آوریل در ایروان کنسرت برگزار خواهد کرد.
نزدیک به ۲۰ کشور و چند سازمان بین المللی و تعداد زیادی از مورخان غربی کشتار ارامنه در اواخر امپراتوری عثمانی را قتل عام نامیده اند. ترکیه امروزی این اتهام را رد می کند و می گوید که گروهی از ارامنه و ترک ها در شرایط بحرانی حاکم بر جنگ جهانی اول به دلایل مختلف از جمله بیماری و گرسنگی کشته شدند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تحریم گسترده جشنواره فیلم استانبول در واکنش به حذف یک فیلم

سازندگان ۲۲ فیلم تهیه شده در ترکیه در اعتراض به حذف به یک فیلم مستند مربوط به شبه نظامیان کرد از شرکت در سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم استانبول انصراف داده اند.
تهیه کنندگان این فیلم ها و گروه دیگری از فیلم سازان در ترکیه با انتشار بیانیه ای ضمن متهم کردن برگزارکنندگان این جشنواره به "سانسور" اعلام کردند تا زمانی که فیلم مستند "شمال" به نمایش گذاشته نشود، به این جشنواره بر نخواهند گشت.
در واکنش به این اقدام، دبیرخانه جشنواره بین المللی فیلم استانبول با برگزاری یک کنفرانس خبری در صبح دوشنبه از لغو رقابت ها در بخش های سینمای داخلی، بین المللی و فیلم مستند و همین طور مراسم اختتامیه فستیوال خبر داده است.
جشنواره فیلم استانبول از ده روز پیش آغاز به کار کرده بود و ۴۹ فیلم داخلی و خارجی در بخش های پنج گانه آن رقابت می کردند.
فیلم شمال به کارگردانی چایان دمیرل و ارطغرل ماویوغلو در اردوگاه های شبه نظامیان حزب کارگران کردستان (پ ک ک) فیلم برداری شده است.
این فیلم مستند قرار بود یکشنبه اکران شود، اما برگزارکنندگان جشنواره به خاطر عدم صدور مجوز نمایش تجاری این فیلم از اکران آن جلوگیری کردند.
پیش از این دریافت این مجوز تنها برای نمایش عمومی فیلم در سینماها ضرورت داشت ولی از ابتدای امسال این مجوز برای هر گونه اکران فیلم الزامی شده است.
سازندگان فیلم شمال می گویند علاوه بر فیلم آنها، یک فیلم مستند و ۵ فیلم کوتاه نیز فاقد این مجوز بودند ولی از نمایش آنها جلوگیری به عمل نیامده است. به گفته آنها، این نشانه سیاسی بودن حذف فیلمشان است.
برگزارکنندگان جشنواره فیلم استانبول می گویند دریافت مجوز نمایش تجاری از نظر آنها برای شرکت در رقابت های این جشنواره ضروری نیست. به گفته آنها اداره کل سینمای وزارت فرهنگ و جهانگردی ترکیه در آخرین لحظات با هشدار به دبیرخانه جشنواره مانع از پخش فیلم شده است.
عزیزه تان، مدیر جشنواره بین المللی فیلم استانبول می گوید برگزارکنندگان این جشنواره این مقررات را دست و پاگیر می دانند.
او گفت:‌‌ "امیدوارم این رخداد با گردهم آوردن سینماگران و تلاش آنها برای تغییر این قوانین به یک فرصت تبدیل شود. فکر می کنم ضوابط جدیدی باید جایگزین شود تا تضمین کننده آزادی نمایش فیلم ها در جشنواره ها باشد."
همزمان، نشریه الکترونیک رادیکال که حامی مالی بخش جایزه ویژه مخاطبان جشنواره استانبول است، کناره گیری خود را از این جشنواره اعلام کرده است.
جم ارجییس، مدیر مسئول نشریه رادیکال با اعلام این خبر گفت:‌ "در زمانی که حکومت در سینما تداخل می کند و ساز و کارهای سانسور احیا می شوند، سینماگران، هنرمندان، بینندگان فیلم و کل جامعه باید از خود واکنش نشان دهند."
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تب کارداشیان‌ها در ارمنستان

سفر خواهران کارداشیان، کیم و کلوئه، و گروه همراهشان به ارمنستان تمام شد و آنها این کشور را ترک کردند ولی خروجشان هم کم هیجان‌انگیز نبود.
این روزها ارمنستان دارد برای برگزاری صدمین سالگرد کشتار ارامنه به دست حکومت عثمانی آماده می‌شود. در این میان سفر خواهران کارداشیان در عین حال که سرگرمی به‌موقعی بود بر اهمیت بین‌المللی این سالگرد هم افزود.
البته بازیگر اصلی پرده آخر این سفر خبرساز کانیه وست، شوهر کیم کارداشیان، بود که یکشنبه شب در ایروان کنسرت داد و در میان هلهله تماشاچیان داخل دریاچه پرید. کیم و کلوئه تنها نظاره‌گر این پرده آخر بودند.
ریچارد گیراگسیان، از مرکز مطالعات منطقه‌ای ایروان می‌گوید این کنسرت، نقطه عطف این سفر بود.
او در مصاحبه با بی‌بی‌سی گفت "برای کشوری با مرزهای بسته‌ که تنوع فرهنگی هم ندارد، این یک فرصت مهم برای جوانان ارمنی بود تا بتوانند با آغوش باز به استقبال یک خواننده رپ آمریکایی بروند و او هم با آغوش باز آن‌ها را بپذیرد."
کار به جایی کشید که کانال‌های تلویزیونی ارمنی کانیه وست را با لقب "داماد ملت" خطاب می‌کردند.
کلوئه و کیم، شوهرش کانیه وست و دخترشان نورث وست، از بدو ورودشان در هشتم آوریل جزء به جزء سفرشان را در شبکه‌های اجتماعی گزارش می‌کردند و هر جا که می‌رفتند با استقبال گسترده طرفداران و خبرنگاران روبه‌رو می‌شدند.
آن‌ها در روز دوم سفرشان مهمان هویک آبراهامیان، نخست‌وزیر ارمنستان، بودند و کیم کارداشیان بلافاصله مساله صدمین سالگرد کشتار ارامنه در جریان جنگ جهانی اول را در شبکه‌های اجتماعی مطرح کرد و در اینستاگرامش نوشت #NeverForget (فراموش نکن).
اندوه‌آورترین زمان سفر آنها، روز جمعه بود، وقتی که خواهران کارداشیان برای نثار گل بر یادمان کشته‌شدگان ارمنی به حومه ایروان رفتند.
به گفته آقای گیراگسیان "چیزی که همه را غافل‌گیر کرد این بود که نقش سفر آن‌ها در مطرح کردن مساله سالگرد کشتار در سطح جهانی به مراتب از همه کارهایی که دولت می‌توانست انجام بدهد بیشتر بود."
او می‌گوید "هفته آینده مسافر خارجی زیاد داریم و حضور پیش از موعد کارداشیان‌ها پوشش خبری رسانه‌های جهانی را دو یا حتی سه برابر کرد."
ارمنستان می‌گوید که در جریان فروپاشی امپراتوری عثمانی در طی جنگ جهانی اول چیزی در حدود یک و نیم میلیون نفر جان خود را از دست دادند ولی ترکیه می‌گوید تعداد کشته‌شدگان به مراتب کم‌تر بوده و استفاده از کلمه "نسل‌کشی" را رد می‌کند.
در آن زمان، هزاران نفر کشته شدند و بسیاری دیگر هم که به مناطق بیابانی تبعید شده بودند جان خود را به خاطر نبود آب و غذا از دست دادند.
پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان که روز یکشنبه در حضور سرژ سرگیسیان، رئیس‌جمهور ارمنستان، سخن می‌گفت، با بیان این‌که این فاجعه "برای خیلی‌ها نخستین نسل‌کشی قرن بیستم است" باعث عصبانیت ترکیه شد.
به گفته وبسایت خبری یرگیر در ارمنستان، پاپ فرانسیس و کارداشیان‌ها دارند با کمک کردن به تلاش‌های موجود برای به‌رسمیت شناخته شدن این کشتار به عنوان یک نسل‌کشی "کار مشابهی انجام می‌دهند" و از هر دو تمجید کرد.
پدر کارداشیان‌ها و خانواده‌اش اهل ارمنستان بودند. بر اساس تخمین‌ها حدودا هشت میلیون مهاجر ارمنی در خارج کشور زندگی می‌کنند و حضورشان در کشورهای روسیه، ایالات متحده و فرانسه بسیار محسوس است.
اغلب رسانه‌های ارمنی از سفر این ستارگان به کشور به وجد آمده بودند. این سفر که شامل دیدار از خانه اجدادیشان هم بود در تلویزیون ملی با یک گزارش هشت دقیقه‌ای پوشش داده شد.
ولی بودند کسانی که تحت تاثیر قرار نگرفتند و روزنامه اپوزیسیون ژاماناک از آنچه پرداختن به همه مسائل ارمنستان از منظر کارداشیان‌ها نامید انتقاد کرد.
با عبور موج کارداشیان از ارمنستان این کشور به زندگی عادی خود باز خواهد گشت ولی کارداشیان‌ها بعد از این سفر برای غسل تعمید فرزندشان به کلیسای ارمنی در بیت‌المقدس رفتند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
شمارش معکوس تا جشنواره کن؛ اسامی فیلم‌های جشنواره کن اعلام شد

روز پنج شنبه، شانزدهم آوریل، در نشست خبری جشنواره بین المللی کن که در پاریس برگزار شد، پی یر لسکور، رئیس جدید این جشنواره، به همراه تیری فرمو، مدیر اجرایی آن که سال هاست نقش مهمی در انتخاب فیلم ها و چند و چون جشنواره دارد، فیلم های برگزیده بخش های مختلف این جشنواره را که ماه آینده در شهر ساحلی کن برگزار می شود، اعلام کردند.
فیلمسازان شناخته شده ای چون نانی مورتی، گاس ون سنت، ژاک اودیار و پائولو سورنتینو امسال برای دریافت نخل طلا با هم رقابت خواهند کرد.
چهل و چهار فیلم بلند برای بخش های مسابقه، نوعی نگاه و خارج از مسابقه و بخش ویژه انتخاب شده که در نهایت، با اعلام چند فیلم دیگر تا پایان این ماه تعداد فیلم های این جشنواره به پنجاه تا پنجاه و پنج فیلم خواهد رسید.
هر ساله رقابت فشرده ای برای ورود فیلم ها به جشنواره فیلم کن که مهمترین جشنواره سینمایی جهان محسوب می شود وجود دارد و نحوه انتخاب فیلم ها گاه سوال های زیادی را برانگیخته و مورد انتقاد قرار گرفته است.
تیری فرمو در این جلسه در اشاره به سیاست های جشنواره گفت که توجه آنها به مولفان بزرگ سینماست و در عین حال فیلمسازان جوان و تازه را نادیده نمی گیرند اما یافتن و انتخاب فیلم جوان ها کار ساده ای نیست.
فرمو در پاسخ به انتقادها گفت: "همه می گویند همیشه همان نام های همیشگی تکرار می شود و شما چطور هجده هزار فیلم ها را می بینید و انتخاب می کنید. باید بگویم این طور نیست که نام ها همیشه تکرار شوند."


از پائولو سورنتینو تا گاس ون سنت
شانزده فیلم بخش مسابقه اعلام شده و چهار فیلم دیگر به زودی اعلام خواهد شد تا داوران جشنواره به ریاست برادران کوئن به قضاوت آنها بنشینند.
پائولو سورنتینو که با فیلم زیبایی بزرگ در جشنواره کن تحسین شد و اسکار بهترین فیلم خارجی را هم به دست آرود با فیلم تازه ای به زبان انگلیسی در کن حضور خواهد داشت: "جوانی" با بازی مایکل کین در نقش یک موسیقیدان.
گاس ون سنت با فیلم "دریای درختان" به جشنواره کن بازگشته است؛ فیلمی با حضور متیو مک کاناهی که فصد خودکشی دارد و در جنگل های ژاپن به شناخت تازه ای از زندگی می رسد.
ژیا ژانگ که با فیلم "طبیعت بی جان" در جشنواره کن تحسین شده بود، با فیلم تازه ای به نام "کوهستان ها ممکن است جابه جا شوند" در این جشنواره حضور دارد و نانی مورتی که با غالب فیلم هایش در کن حضور داشته این بار با تازه ترین ساخته اش "مادر من" در بخش مسابقه خواهد بود. فرومو در اعلام این فیلم اشاره کرد که کن و مورتی رابطه تنگاتگی با هم دارند.
جاستین کورزل فیلمساز استرالیایی با نسخه تازه ای از "مکبث" ویلیام شکسپیر در بخش مسابقه حضور دارد؛ فیلمی با بازی مایکل فاسبندر در نقش مکبث در برابر ماریون کوتیار که از همین حالا سر و صدای زیادی به پا کرده است.
"کارول" ساخته تاد هینز بر اساس داستانی از پاتریشیا های اسمیت ماجرای عشقی میان دو زن را در دهه پنجاه نیویورک روایت می کند با بازی کیت بلانشت.
"خرچنگ دریایی" ساخته یورگس لانتیموس فیلمساز جوان یونانی با بازی کالین فارل و راشل وایز داستان غریبی را در زمان آینده درباره "جانور شدن افراد مجرد" روایت می کند.
وودی آلن بار دیگر در بخش خارج از مسابقه حضور دارد: "مرد نامعقول".
فرمو گفت از آلن خواسته است تا این فیلم در بخش مسابقه نمایش داده شود اما موفق به راضی کردن او نشده و آلن در جواب به او گفته است: "شوخی می کنی؟!"


سایر فیلم های بخش مسابقه
دیپان [نام موقت] - ژاک اودیار
مرد ساده- استفان بریز
مارگارت و جولین- والری دونزلی
داستان داستان ها- متیو گارون
آدمکش- هو سیائو سین
خواهر کوچولوی ما- کورئدا هیروکازو
شاه من- می ون
پسر روح- لازلو نمس
بلندتر از بمب- ژواکیم تریر
سیکاریو- دنیس ویلنوو


سینمای ایران
امسال از سینمای ایران یک فیلم بلند و یک فیلم کوتاه در جشنواره کن پذیرفته شده است.
فیلم بلند "ناهید" ساخته آیدا پناهنده فیلمی است که در بخش نوعی نگاه به نمایش درخواهد آمد. نوعی نگاه به فیلم هایی اختصاص دارد که به بخش مسابقه راه پیدا نکرده اند اما به دلیل نوع نگاه ویژه شان به سینما و پی جویی راه های تازه، در جشنواره پذیرفته شده اند. در این بخش طی سال ها فیلم های مختلفی از سینماگران ایرانی نظیر بهمن قبادی و محمد رسول اف به نمایش در آمده است.
در این فیلم ساره بیات و پژمان بازغی بازی دارند. آیدا پناهنده پیشتر فیلم مستندی به نام "خانه قمر خانم" و فیلم های نیمه بلندی چون "گلدان های زمستانی" را کارگردانی کرده است. تیری فرمو در معرفی فیلم "ناهید" از نگاه ویژه فیلمساز به جامعه ایران تقدیر کرد.
فیلم "کشتارگاه" ساخته بهزاد آزادی هم در بخش سینه فونداسیون پذیرفته شده است. این فیلم ۲۴ دقیقه ای در بخش سینه فونداسیون که به فیلم های دانشجویان سینما اختصاص دارد با سایر فیلم های این بخش رقابت خواهد کرد.
در یک محله کوچک کردنشین به نام کشتارگاه چهار نوجوان برای وارد شدن به گروه بزرگ مواد مخدر باید مقداری هروئین خریداری و امتحان کنند، اما یکی از آنها با مصرف آن می میرد و باقی آنها باید فرار کنند.


ادای دین به اینگرید برگمن
امسال جشنواره کن به اینگرید برگمن بازیگر سوئدی الاصل که یکی از زیباترین و بهترین بازیگران سینما در دهه چهل محسوب می شود، ادای دین می کند.
تصویر او بر پوستر جشنواره نقش بسته و دختر او ایزابلا روسلینی- حاصل عشق برگمان به روبرتو روسلینی فیلمساز برجسته ایتالیایی- در جشنواره حضور خواهد داشت. پی یر لسکور اعلام کرد که فیلم مستندی هم درباره برگمن به نمایش درخواهد آمد.
جشنواره فیلم کن از سیزدهم تا بیست و چهارم ماه مه برگزار می شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
جرمی کلارکسون:‌ دلتنگ اجرای برنامه 'تخت گاز' خواهم شد

جرمی کلارکسون در اولین اظهار نظر پس از توقف همکاری اش با برنامه "تخته گاز" (تاپ گیر)‌ از سوی بی بی سی، گفته است که دلتنگ اجرای این برنامه خواهد شد.
روز ۲۵ مارس،‌ تونی هال، مدیرکل بی‌بی‌سی اعلام کرد که قرارداد جرمی کلارکسون، مجری اصلی برنامه تلویزیونی "تخت‌گاز" تمدید نخواهد شد. آقای کلارکسون دو هفته پیش از آن به اتهام ضرب و شتم یکی از تهیه‌کنندگان برنامه تخت‌گاز از کار معلق شده بود.
جرمی کلارکسون در نخستین مطلبی که در ستون هفتگی اش در روزنامه سان پس از توقف همکاری با برنامه "تخت گاز" چاپ شده،‌ نوشته است:‌ "از صمیم قلب از کسانی که نوشته اند دلشان برای من در تخت گاز تنگ خواهد شد سپاسگزارم. با این حال این دلتنگی ها به اندازه دلتنگی من برای اجرا در این برنامه نیست."
او چیزی درباره اتفاقاتی که منجر به توقف همکاری اش شده ننوشته است.
تصمیم بی بی سی مبنی بر توقف همکاری جرمی کلارکسون با تخت گاز از سوی هواداران او با اعتراض شدیدی روبه رو شد و بیش از یک میلیون نفر از این هواداران،‌ توماری با موضوع درخواست بازگرداندن او امضا کردند.
مشاجره منجر به حمله فیزیکی آقای کلارکسون به اوشن تایمون، تهیه کننده تخت‌گاز، روز چهارم مارس در هتلی در یورکشایر در شمال انگلستان و ظاهرا بر سر این مسئله آغاز شد که غذای گرم برای گروه تهیه نشده بود.
حملات لفظی آقای کلارکسون که شامل تهدید به اخراج آقای تایمون بوده، در جریان حمله فیزیکی و پس از آن ادامه داشت.
جرمی کلارکسون در روزهای پس از این واقعه در چند مورد از طریق ایمیل، پیامک تلفنی و همچنین به شکل حضوری از آقای تایمون عذرخواهی کرده است.
به گفته تونی هال، بی بی سی تولید برنامه "تخت‌گاز" را ادامه خواهد داد، اما هنوز روشن نیست که آیا جیمز می و ریچارد هموند، دو مجری دیگر برنامه در برنامه های جدید حضور خواهند داشت یا نه.
ستون هفتگی جرمی کلارکسون در روزنامه سان مدتی تعطیل شده بود ولی این روزنامه به خوانندگانش تضمین داده بود که او صرفا در تعطیلات به سر می برده و اخراج نشده است.
در سال ۲۰۱۳ موسسه رکوردهای جهانی گینس اعلام کرد که تخت گاز پربیننده ترین برنامه تلویزیونی جهان است که در بیش از ۲۰۰ کشور جهان پخش می شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
لباس اسکارلت اوهارا ۱۳۷ هزار دلار فروخته شد

یکی از لباس‌هایی که ویوین لی در فیلم بربادرفته پوشیده بود، در یک حراجی در کالیفرنیا به قیمت ۱۳۷ هزار دلار فروخته شد.
این بازیگر بریتانیایی برای بازی در نقش اسکارت اوهارا در این فیلم که در سال ۱۹۳۹ ساخته شد، برنده اسکار شد.
حراجی هریتج گفته است که این لباس دو تکه خاکستری جزو ۱۵۰ شیئی بود که از سوی مجموعه داری به نام جیمز تاملین حراج شد.
این لباس به قیمت ۲۰ دلار از فروشگاه خریده شده بود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
نمایش یک فیلم هالیوودی در روسیه ممنوع شد

وزارت فرهنگ روسیه، با صدور بیانیه‌ای رسمی نمایش فیلم دلهره‌آور "چهل و چهارمین بچه" را در این کشور ممنوع اعلام کرد. پیشتر قرار بود این محصول سینمای هولیوود روز ۱۷ آوریل در سینماهای روسیه به روی پرده بیاید.
ولادیمیر مدینسکی، وزیر فرهنگ روسیه، در رابطه با دلایل اعلام ممنوعیت نمایش فیلم "چهل و چهارمین بچه" گفت که شرایط سیاسی ـ اجتماعی دوره‌ی استالین در این فیلم با "پیش‌داوری و به‌گونه‌ای غیرواقعی" به تصویر کشیده شده است.
در بیانیه‌ی وزارت فرهنگ روسیه، هم‌چنین آمده است که تصمیم مقامات بر مبنای نامه‌های هشداردهنده‌ی شماری از شهروندان معترض به "تحریف تاریخ" در این فیلم اتخاذ شده است. به نظر این معترضان، حقایق تاریخی در "مورد جنگ کبیر میهنی به‌گونه‌ای عجیب و مغرضانه تفسیر شده است." ظاهرا این تصمیم با موافقت شرکت پخش‌کننده‌ی فیلم "سنترال پارتنرشیپ" اتخاذ شده است.


داستان فیلم
فیلم ماجراجویانه‌ی "چهل و چهارمین بچه"، داستان کارآگاهی پی‌گیر به نام لئو دمیدوف (با بازی تام هاردی) را بازگو می‌کند که با وجود درگیر‌شدن با دشواری‌ها و موانع بی‌شمار، دست از تلاش برای یافتن قاتلی بی‌رحم که چهل و سه بچه‌ی بی‌گناه را به قتل رسانده، بر نمی‌دارد. "چهل و چهارمین بچه" کشته‌شده، به دوست و همکار دمیدوف تعلق دارد و این انگیزه، ‌او را در پی‌گیری ماجرا مصمم‌تر می‌سازد.
این فیلم از روی رمانی با همین عنوان از جنایی‌نویس بریتانیایی، تام رب اسمیث ساخته شده است. اسمیث می‌گوید که در نوشتن رمان از سرگذشت آندره‌یی چیکاتیلو، قاتل سنگدل روسی الهام گرفته است. چیکاتیلو از سال ۱۹۷۸ تا ۱۹۹۰، بیش از ۵۰ انسان بی‌گناه، از جمله چندین کودک خردسال را به قتل رساند.
تام رب اسمیث، ولی در کتاب خود زمان ارتکاب این جنایت‌ها را به سال‌های دهه‌ی ۱۹۵۰ روسیه، به زمان حکومت دیکتاتوری ژوزف استالین منتقل کرده است. هر چند لئو دمیدوف، خود افسر سازمان امنیت اتحاد جماهیر شوروی سابق است، با این حال در راه یافتن و تکمیل پرونده‌ی این قاتل با مخالفت‌ها و کارشکنی‌های همکاران و روسای خود روبرو می‌شود که وقوع این جنایات را به‌کلی انکار می‌کنند.
علت این خصومت غیرشخصی در فیلم، تضاد واقعیت با "تئوری تربیت انسان برتر در جامعه‌ی سوسیالیستی" است که استالین به‌ویژه آن را تبلیغ می‌کرد. دمیدوف، خود سرانجام در فیلم قربانی توطئه‌های اسرارآمیز ماموران امنیتی شوروی سابق می‌شود.


زخم اوکراین
در فیلم "چهل و چهارمین بچه"، هم‌چنین نکته‌ی انتقادی دیگری گنجانده شده که طرح آن برای روس‌ها چندان خوش‌آیند نیست: مصادره‌ی گندم و مواد غذایی دیگر به دستور استالین که سبب به‌وجودآمدن قحطی بین سال‌های ۱۹۳۲ تا ۱۹۳۴ بود. این قحطی مصنوعی که به "هولودومور" مشهور است، باعث مرگ تا ۱۰ میلیون اوکراینی شد. مقامات اوکراین، استالین را مسئول این "نسل کشی" می‌دانند. لئو دمیدوف در فیلم "چهل و چهارمین بچه"، یکی از کسانی است که از این قحطی جان سالم به‌در برده است.
ولادیمیر مدینسکی، هرچند خود را "ضد کمونیست" می‌خواند، ولی یکی از طرفداران جدی دفاع از وجهه‌ی روسیه است. او در آغاز سال میلادی جاری بیانیه‌ای رسمی "علیه کارزار فرهنگی غرب علیه روسیه" را به امضا رساند. به قول نویسندگان این بیانیه، در غرب «یک جنگ برق‌آسای تمام عیار علیه ما، یعنی علیه واقعیت، آغاز شده است.»
وزیر فرهنگ روسیه در سال ۲۰۱۲، عضو کمیته‌ای بود که به دستور کرملین می‌بایست از "تحریف تاریخ به زیان روسیه" جلوگیری کند. این کمیته بلافاصله اعلام کرد که وزارت فرهنگ در آینده از فیلم‌هایی که در آن‌ها "روسیه‌به کثافت کشیده می‌شود و به روی نهادهای دولتی منتخب تف ‌انداخته می‌شود"، پشتیبانی نخواهد کرد.


انتقاد در آمریکا
فیلم "چهل و چهارمین بچه" به کارگردانی دانیل اسپینوزا در آمریکا نیز مورد انتقاد قرار گرفته است. برخی از رسانه‌های سینمایی این کشور به شیوه‌ی کارگردانی و انتخاب بازیگران فیلم خرده گرفته‌اند و این پرسش را مطرح کرده‌اند که چرا هیچ یک از نقش‌های فیلم به هنرمندان روس سپرده نشده‌است.
به نظر برخی از منقدان سینمایی، همچنین تصویری که از روسیه در فیلم ارائه می‌شود، از روی تصاویر باسمه‌ای دوران جنگ سرد، الگوبرداری شده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ناتالی پورتمن نقش همسر رئیس جمهوری پیشین آمریکا را بازی می‌کند

ناتالی پورتمن، هنرپیشه سینما و برنده اسکار بهترین بازیگر زن سال ۲۰۱۱، قرار است در یک فیلم زندگینامه‌ای در مورد ژاکلین کندی، نقش این بانوی اول آمریکا در دهه شصت میلادی را بازی کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از شهر کن، محل برگزاری جشنواره کن، این فیلم داستانی که نامش "جکی" است، زندگی ژاکلین کندی را چهار روز پس از ترور همسرش جان اف کندی را در نوامبر ۱۹۶۳ به تصویر خواهد کشید.
"جکی" شکل خودمانی نام ژاکلین در آمریکا است.
وینسنت ماراوال از سازندگان این فیلم به مجله وریتی گفته است "فیلم جکی درباره روزهایی است که ژاکلین کندی همه چیزش را از دست داده بود اما به یک نماد تبدیل شد."
فیلم ژاکلین را کارگردان شیلیایی، پابلو لاراین کارگردانی می‌کند.
او پیش از این فیلم " نه" را کارگردانی کرده بود که موفق شد جوایز متعددی کسب کند.
فیلم "نه" هم موضوعی سیاسی داشت و درباره یک تیم تبلیغاتی است که کمک کرد آگوستو پینوشه دیکتاتور شیلی در سال ۱۹۸۸ سرنگون شود.
تهیه کننده فیلم "جکی"، دارن آرونوفسکی است که پیش از این فیلم "قوی سیاه" را با بازی ناتالی پورتمن تهیه کرده است.
ناتالی پورتمن این هفته به شهر کن رفته است تا فیلم تازه‌ای را که خودش برای اولین بار کارگردانی کرده و در آن بازی کرده معرفی کند.
"قصه عشق و تاریکی" فیلمی است که پورتمن کارگردانی کرده و درباره آموس اوز، نویسنده و روزنامه نگاری است که مدافع تشکیل دو دولت فلسطین و اسرائیل بود.
ژاکلین کندی، کسی که قرار است ناتالی پورتمن نقش او را بازی کند همسر جان اف کندی سی و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا بود.
بر اساس نظرسنجی موسسه گالوپ او یکی از محبوب‌ترین بانوان اول کاخ سفید در میان آمریکایی‌ها بوده است.
جان اف کندی در حالی ترور شد که ژاکلین در کنارش در اتومبیل نشسته بود.
قرار است این فیلم، چهار روز از زندگی بانوی اول آمریکا را پس از این ترور روایت کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
'ورود زنان بدون کفش پاشنه بلند بر فرش قرمز کن ممنوع'

انتشار اخباری مبنی بر این که زنان شرکت‌کننده در جشنواره فیلم کن نمی‌توانند با کفش تخت در مراسم فرش قرمز حاضر شوند و باید کفش پاشنه بلند به پا داشته باشند، با انتقادهای فراوانی رو‌به‌رو شده است.
بعضی از زنان شرکت کننده در مراسم فرش قرمز فیلم جدید کیت بلانشت به نام کرول، افرادی با سن و سال بالا و دارای مشکلات پزشکی بودند.
سایت خبری اسکرین می‌گوید فستیوال کن تائید کرده است که پوشیدن کفش پاشنه بلند برای زنان در مراسم فرش قرمز اجباری است.
این در حالی است که مدیر این جشنواره گفته است که این "شایعات بی اساس" است.
تیری فرمو، مدیر این جشنواره در توییتر خود نوشت: مقررات مراسم تغییری نکرده است، "کشیدن سیگار ممنوع و (پوشیدن) لباس رسمی (الزامی)" از جمله موارد ذکر شده است، به پاشنه کفش هیچ اشاره‌ای نشده است.
وب سایت فستیوال کن در مورد نحوه پوشش نیز به نوعی نظر مدیر این جشنواره را تائید می کند، در خصوص نحوه پوشش بر فرش قرمز آمده است: "کراوات مشکی و لباس شب"، هیچ اشاره ای به پاشنه کفش نشده است.
یک منبع که نخواست نامش فاش شود ،گفت: "یک نفر را که من می شناسم، به خاطر پوشیدن کفش تخت به مراسم راه ندادند و به او گفته شده برود و یک کفش مناسب برای مراسم بخرد."
آصف کاپادیا، فردی که مستند ایمی واینهاوس را هفته گذشته در فستیوال نمایش داد، در توییتر خود نوشت که همسرش به خاطر پوشیدن کفش بدون پاشنه دچار مشکل با مسئولان برنامه شده بود هر چند در آخر به او اجازه ورود داده شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 25 از 30:  « پیشین  1  ...  24  25  26  ...  30  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

اخبار هالیوود و سینمای جهان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA