انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 3 از 30:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  27  28  29  30  پسین »

اخبار هالیوود و سینمای جهان


مرد

 
با كشف يك دست‌نوشته از "چارلي چاپلين"، تلاش‌هاي نابغه سينما براي ساخت اولين فيلم ديالوگ‌دار فاش شد



سی نت: يك دست‌نوشته كمياب متعلق به «چارلي چاپلين» كه اولين تلاش‌هاي اين نابغه سينماي كمدي به سمت فيلم‌هاي ديالوگ‌دار را نشان مي‌دهد، به‌تازگي كشف شد.

هفته گذشته در رونمايي از آرشيو خانوادگي «چارلي چاپلين»، يك متن 50 صفحه‌اي دست‌نويس كشف شد كه نشانه اولين تلاش‌هاي اين چهره نامدار سينما براي ورود به دنياي فيلم‌هاي ديالوگ‌دار است.

به گزارش روزنامه گاردين، اين متن دست‌نوشته اثري طنز درباره كولونيزم است كه برگرفته از سفر «چاپلين» به جزيره بالي اندونزي در سال 1932 است.

وي قصد داشت فيلمي با نام «بالي» بسازد كه در صورت تحقق اولين فيلم او مي‌بود كه همراه با ديالوگ بود، اما سرنوشت اينگونه رقم خورد كه فيلم «ديكتاتور بزرگ» در سال 1940 كه از شاهكارهاي چاپلين است اين عنوان را در اختيار بگيرد.

«سر چارلز اسپنسر چاپلين» از بزرگ‌ترين كارگردانان، آهنگ‌سازان و بازيگران آثار كمدي در عصر «هاليوود كلاسيك» سينماي آمريكا بود.

«چاپلين» به‌راستي از خلاق‌ترين و تأثيرگذارترين شخصيت‌هاي عصر فيلم‌هاي صامت بود كه هم‌زمان با بازيگري در فيلم‌هايش، كارگرداني، تهيه‌كنندگي و ساخت موسيقي آن‌ها را نيز برعهده داشت.

وي ‌65 سال از عمر ‌88 ساله‌اش را وقف سينما و دنياي سرگرمي كرد كه شروع آن از سالن ويکتوريا انگلستان به‌عنوان پسربچه‌اي پنج ساله آغاز شد و تا سن ‌88 سالگي ادامه يافت. يك‌سال پس از مهاجرت همراه خانواده‌اش از انگلستان به آمريكا، «چاپلين» كه به‌واسطه مادرش، علاقه فراواني به بازيگري پيدا كرده بود، براي اولين‌بار در فيلم «در تلاش معاش» بازي كرد كه البته چندان موردقبول مديران كمپاني «كي‌استون» قرار نگرفت.

با اين‌حال آنها تصميم گرفتند فرصت دوباره‌اي به چاپلين جوان بدهند. وي در سن ‌24 سالگي در دومين فيلم‌اش با نام «مسابقات اتومبيل‌راني كودكان» بازي كرد. سبك خاص راه‌رفتن سنگين او در اين فيلم و همچنين فيلم بعدي‌اش «مخمصه‌ غريب ميبل» سخت موردتوجه تماشاگران قرار گرفت و محبوبيت ويژه‌اي پيدا كرد.

سال ‌1915 آغاز دوران حرفه‌اي بازيگري «چاپلين» بود كه با عقد قرارداد جديد با استوديوهاي جديد و راه‌اندازي كمپاني فيلم خودش همراه بود. يك سال بعد، «چاپلين» با دريافت دستمزد ‌670 هزار دلار، طي مدت ‌18 ماه، ‌12 فيلم كمدي براي كمپاني «ميوچال فيلم» ساخت كه جزء تأثيرگذارترين فيلم‌هاي كمدي تاريخ سينما محسوب مي‌شوند كه از معروف‌ترين آن‌ها مي‌توان به «خيابان آرام»، «ساعت يك صبح»، «ماجراجو» و «سمساري» اشاره كرد.

تكنيك‌هاي خاص فيلم‌سازي «چارلي چاپلين» تا زمان حيات او براي همه ناشناخته باقي ماند و هرگز درباره آن‌ها صحبتي نمي‌كرد. در سال ‌1983، شش سال بعد از مرگ چاپلين بود كه يك مستند انگليسي با نام «چاپلين ناشناخته» به بررسي دقيق سكانس‌ها و هنر فيلم‌سازي چاپلين پرداخت.

وسواس بسيار زياد «چاپلين» در اين‌كه بازيگران فيلم‌هايش حتما آن‌چه او درنظر دارد را بازي كنند، از دلايلي بود كه وي در مقايسه با ديگر رقبايش، مدت طولاني‌تري را وقف ساخت فيلم‌هايش مي‌كرد.

در اين سال‌ها، چاپلين برخي از آثار ماندگارش چون «پسربچه» (‌1920)، «زائر» (‌1923) و «دوش‌فنگ» (‌1918) را ساخت. وي به‌واسطه مشغله‌كاري زياد كه هم‌زمان براي استوديو شخصي‌اش و ديگر استوديوها فيلم مي‌ساخت، كم‌تر فرصت پيدا مي‌كرد تا خودش نيز نقشي بازي كند. «زن پاريسي» (‌1923)، «جويندگان طلا» (‌1925) و «سيرك» (‌1928) ازجمله فيلم‌هاي دهه ‌30 بودند كه چاپلين نقش كوتاهي در آن بازي كرد.

پيش از ورود به عصر فيلم‌هاي ناطق، «چاپلين» در سال ‌1931 «روشنايي‌هاي شهر» و در سال ‌1936 نيز «عصر جديد» را ساخت كه به‌راستي از ماندگارترين آثار او هستند.

فيلم‌هاي ناطق و همراه‌با ديالوگ «چارلي چاپلين» با شاهكار معروف‌اش، «ديكتاتور بزرگ» در سال ‌1940 آغاز شد. هرچند اولين‌باري كه صداي چاپلين را تماشاگران شنيدند، در سكانس پاياني فيلم «عصر جديد» بود كه آواز نامفهومي از چاپلين شنيده مي‌شد.

با وجود شكوفايي دوران فيلم‌هاي ناطق در دهه ‌30، چاپلين هم‌چنان سينما را يك هنر پانتوميك مي‌دانست و عقيده داشت كه بازي بسيار بيشتر از كلمات و ديالوگ‌ها از سوي تماشاگر درك مي‌شود.

وي با فيلم «لايم‌لايت» در سال ‌1972 جايزه اسكار بهترين موسيقي را كسب كرد، هرچند چند دهه بعد از ساخت آن بود كه با تأخير حدودا ‌30 ساله در لس‌آنجلس اكران شد.

«چاپلين» در سال ‌1929 در دو بخش بهترين بازيگر و بهترين كارگردان كمدي براي فيلم «سيرك» نامزد جوايز اسكار بود، اما برگزاركنندگان جوايز اسكار با خارج‌كردن نام او از فهرست نامزدها، تصميم گرفتند تنها يك اسكار افتخاري به وي اعطا كنند.

اين كمدين بزرگ ‌42 سال، در سال ‌1972 دومين جايزه افتخاري اسكار را گرفت و براي اولين‌بار در مراسم حضور يافت. در تاريخ برگزاري اسكار، «چاپلين» ركوردار طولاني‌ترين مدت تشويق ازسوي حضار است كه ‌5 دقيقه به طول انجاميد.

«چارلي چاپلين» دو فيلم آخرش را در لندن ساخت؛ «سلطاني در نيويورك» در سال ‌1957 و «كونتسي از هنگ‌كنگ» در سال ‌1967 كه كارگرداني، نگارش فيلم‌نامه و تهيه‌كنندگي آن‌ها برعهده خود چاپلين بود. فيلم «كونتسي از هنگ‌كنگ» با بازي «مارلون براندو» و «سوفيا لورن»، آخرين حضور چاپلين در عرصه سينما بود.

«چاپلين» پس از خداحافظي از بازيگري، بين سال‌هاي ‌1969 تا ‌1976، موسيقي فيلم‌هاي صامت‌اش را مي‌ساخت و آن‌ها را دوباره عرضه مي‌كرد. وي روز چهارم مارس ‌1975 به‌جهت سال‌ها خدمت هنري به جامعه انگلستان از سوي ملكه اليزابت دوم به مقام شواليه رسيد و لقب «سر» را دريافت كرد.

سلامت جسماني چاپلين تقريبا پس از پايان ساخت فيلم «كونتسي از هنگ‌كنگ» و به‌طور شديدتر پس از دريافت جايزه اسكار در سال ‌1972 روبه وخامت گذاشت. از سال ‌1977 بود كه او بر روي «ويلچر» مي‌نشست و سرانجام روز ‌25 دسامبر ‌1977 در سن ‌88 سالگي درگذشت.

وي طي چند دهه فعاليت سينمايي موفق به كسب جوايز متعددي چون جايزه اسكار بهترين موسيقي براي «لايم‌لايت» در سال ‌1973، جايزه اسكار افتخاري در سال ‌1972، نامزد اسكار بهترين فيلم‌نامه در سال ‌1948 براي «آقاي وردو»، نامزد اسكار بهترين بازيگر مرد و بهترين فيلم‌نامه در سال ‌1941 براي «ديكتاتور بزرگ»، جايزه اسكار افتخاري در سال ‌1929 براي فيلم «سيرك»، جايزه افتخاري از انجمن كارگردانان آمريكا، جايزه ربان نقره‌اي بهترين فيلم خارجي از انجمن روزنامه‌نگاران فيلم ايتاليا در سال ‌1953 براي «لايم‌لايت»، جايزه شير طلاي افتخاري ونيز در سال ‌1972شد.

از مهم‌ترين آثار كارنامه فيلم‌سازي چارلي چاپلين مي‌توان از «ولگرد»،‌ «شغل»، «بانک»، «مامور آتش‌نشاني»، «خيابان آرام»، «زندگي سگي»، «دوش‌فنگ»، «پسربچه»، «زائر»، «زن پاريسي»، «جويندگان طلا»، «سيرک»، «روشنايي‌هاي شهر»، «عصر جديد»، «ديکتاتور بزرگ»، «موسيو وردو»، «لايم‌لايت»، «سلطاني در نيويورک»، «کنتسي از هنگ‌کنگ»، «خانه‌به‌دوش»، «پروفسور» و «طبقه مرفه» نام برد.
     
  
مرد

 
جشنواره کن 64 در ایستگاه پایانی

نخل طلای کن 2011 به "درخت زندگی" ترنس مالیک رسید




سی نت: درام «درخت زندگی»‌ به کارگردانی ترنس مالیک کارگردان تکرو آمریکایی جایزه نخل طلای شصت و چهارمین دوره جشنواره فیلم کن را دریافت کرد.

مراسم اختتامیه این دوره جشنواره فیلم کن یکشنبه شب برگزار شد و «درخت زندگی» جایزه اصلی را برد.

این درام با بازی براد پیت، شان پن و جسیکا جاستین داستان خانواده‌ای در جنوب آمریکا در دهه 1950 را روایت می‌کند. براد پیت در «درخت زندگی» نقش پدر سخت‌گیر سه پسر از خانواده‌ای متوسط را بازی می‌کند که می‌خواهد به آنها یاد بدهد منظم و سرسخت باشند.

مالیک در 40 سال فعالیت تنها پنج فیلم بلند ساخته است. «برهوت»، «روزهای بهشت»، «خط قرمز باریک» و «دنیای نو» دیگر فیلم‌های او هستند. همان طور که انتظار می‌رفت مالیک در مراسم اختتامیه شرکت نکرد. او در مراسم فرش قرمز و نمایش «درخت زندگی» برای رسانه‌ها هم حاضر نبود.

در همین حال، نیکلاس ویندینگ رفن برای فیلم آمریکایی «Drive» با بازی رایان گاسلینگ جایزه بهترین کارگردانی جشنواره کن 2011 را دریافت کرد. جایزه بزرگ هیئت داوران به طور مشترک به «روزی روزگاری در آنتالیا» ساخته نوری بیلگه جیلان از ترکیه و فیلم فرانسوی «پسری با دوچرخه» به کارگردانی لوک و ژان پی‌یر داردن اعطاء شد. برادران فیلمساز بلژیکی پیش از این دو بار برنده جایزه نخل طلای کن شده‌اند.

کرستن دانست برای فیلم «ملانکولیا» تولید مشترک دانمارک، سوئد، فرانسه و آلمان جایزه بهترین بازیگر زن را برد. این در حالی است که لارس فون تریر کارگردان دانمارکی این فیلم هفته پیش به خاطر اظهار نظر درمورد هیتلر و ابراز همدردی با او از کن اخراج شد.

دانست و شارلوت گنزبورگ در «ملانکولیا» نقش دو خواهر با خلق و خوی کاملا متفاوت را بازی می‌کنند که با دو شیوه مختلف به فاجعه قریب‌الوقوع برخورد سیاره‌ای بزرگ به نام ملانکولیا با زمین واکنش نشان می‌دهند.

ژان دوژاردن برای بازی در فیلم فرانسوی «هنرمند» جایزه بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد. داستان این فیلم به کارگردانی میشل هازاناویسیوس در دهه 1920 و سال‌های پیش از ورود صدا به سینما روی می‌دهد و دوژاردن در آن تقش یک قهرمان فیلم‌های صامت را دارد که با رونق گرفتن سینمای ناطق همه چیز خود را از دست می‌دهد.

«پلیس» ساخته مای‌ون از فرانسه جایزه هیئت داوران را گرفت. «پلیس» با بازی جویی استار، ستاره رپ فرانسوی درباره یک گروه پلیس آبدیده است که در نبرد با کودک‌آزاری و بزهکاری نوجوانان در کنار هم قرار می‌گیرند. جایزه بهترین فیلمنامه نیز به جوزف سدار از اسرائیل برای فیلم «پانویس» رسید.

کمدی «لو آور» به کارگردانی آکی کوریسماکی فیلمساز فنلاندی و تریلر اسپانیایی «پوستی که در آن زندگی می‌کنم» ساخته پدرو آلمودوار که از بخت‌های اصلی برای دریافت جوایز این دوره جشنواره کن بودند، مراسم اختتامیه را دست خالی ترک کردند.

رابرت دنیرو بازیگر آمریکایی که در «راننده تاکسی» و «ماموریت مذهبی»، دو فیلم برنده جایزه نخل طلای جشنواره کن بازی کرده، ریاست هیئت داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره کن 64 را به عهده داشت.

جود لاو بازیگر بریتانیایی، اوما تورمن بازیگر آمریکایی، جانی تو کارگردان هنگ کنگی، نانسون شی تهیه‌کننده چینی، اولیویه آسایاس کارگردان فرانسوی، مارتینا گاسمن تهیه‌کننده و بازیگر آرژانتینی، لین اولمان منتقد فیلم نروژی و محمدصالح هارون فیلمساز اهل چاد دیگر اعضای هیئت داوران این بخش بودند.

در همین حال، فیلم «Las Acacias» به کارگردانی پابلو جورجلی تولید مشترک آرژانتین و اسپانیا جایزه دوربین طلایی (بهترین فیلم اول) این دوره جشنواره کن را برد و جایزه نخل طلای بهترین فیلم کوتاه به «Cross- Country» ساخته مارینا ورودا اعطاء شد. «مایو 46» ساخته وانس دستوپ هم جایزه هیئت داوران این بخش را گرفت.

برناردو برتولوچی فیلمساز سرشناس ایتالیایی و خالق فیلم‌هایی چون «آخرین تانگو در پاریس» و «آخرین امپراتور» در مراسم افتتاحیه جشنواره امسال به خاطر مجموعه آثار خود نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت کرد.

شصت و چهارمین جشنواره فیلم کن 11 مه (21 اردیبهشت) با نمایش کمدی رومانتیک «نیمه‌شب در پاریس» ساخته وودی آلن در ساحل ریویرا در جنوب شرقی فرانسه آغاز شد و 22 مه (اول خرداد) با درام رومانتیک «محبوب» به کارگردانی کریستوف اونوره فیلمساز فرانسوی به پایان رسید.
     
  
مرد

 
کاروان مدیران ایرانی به کن می‌روند/ حمایت کن از 2 فیلم بدون مجوز ایرانی



سی نت: طبق سنت چند سال اخیر کاروانی از مدیران سینمای ایران برای حضور در جشنواره کن به این شهر ساحلی می‌روند این در حالی است که هیچ فیلمی از ایران در این جشنواره پذیرفته نشده و تنها 2 فیلم غیر قانونی از ایران به این جشنواره راه پیدا کرده اند.

پیش از شروع جشنواره فیلم کن، گمانه‌زنی‌ها برای حضور تعدادی از مدیران سینمایی در این جشنواره شروع شده است. از مدیران بنیاد سینمایی فارابی سیداحمد میرعلایی مدیرعامل و حسن نجاریان قائم مقام وی به کن سفر می‌کنند، پژمان لشگری‌پور معاون فرهنگی بنیاد و امیر اسفندیاری مدیر امور بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی از مسافران جشنواره کن هستند.

میرعلایی و لشگری‌پور هفته دوم و امیر اسفندیاری و حسن نجاریان هفته اول به کن می‌روند، در حالی که نام جواد شمقدری معاون سینمایی هم در فهرست مسافران کن دیده می‌شود، دفتر معاونت سفر این کارگردان و معاون وزیر را تائید و یا رد نکرده است.

در میان کاروان مدیران عازم کن، نام شفیع آقامحمدیان مدیر عامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، هاشم میرزاخانی مدیر عامل انجمن سینمای جوان، محمدمهدی عسگرپور مدیر عامل خانه سینما، بهمن حبشی مدیر دفتر مجامع سینمایی و... هم به چشم می‌خورد.

کاروان پر رنگ مدیران سینمایی کشور در حالی عازم این جشنواره می شود که از ایران هیچ فیلمی در این جشنواره پذیرفته نشده است و طبق گزارش خبرنگار مهر به نقل از ورایتی تنها دو فیلم "این فیلم نیست" و "به امید دیدار" در فهرست نهایی فیلم‌های جشنواره شصت و چهارم کن قرار گرفته‌اند که بنابر همین گزارش فاقد مجوز بوده و از کانال رسمی قوانین ایران ساخته و ارسال نشده اند.

فیلم "به امید دیدار" روز سیزدهم مه ( 23 اردیبهشت) در بخش نوعی نگاه کن به نمایش در می‌آید. در حالی که "این فیلم نیست" نمایشی ویژه در روز 20 مه ( 30 اردیبهشت) خواهد داشت. لیلا زارع‌، فرشته صدرعرفایی، شهاب حسینی و رویا تیموریان در فیلم "به امید دیدار" نقش آفرینی کرده‌اند.

شصت و چهارمین دوره جشنواره فیلم کن از 11 تا 22 ماه مه ( 21 تا 31 اردیبهشت) در جنوب فرانسه برگزار می‌شود.
     
  
مرد

 
بهترین فیلم های تعلیق تاریخ سینما معرفی شدند



فیلم «سرگیجه» ساخته معروف «آلفرد هیچکاک» عنوان بهترین فیلم تعلیق سینمای جهان را به دست آورد.

نشریه سینمایی اسکرین در نظرسنجی از منتقدین فیلم و کارشناسان سینما فهرست بهترین فیلم های تعلیق تاریخ سینما را منتشر کرد که فیلم «سرگیجه» در رتبه اول دیده می شود.

«سرگیجه» محصول سال ۱۹۵۸ با نقش آفرینی «جیمز استوارت» اگرچه در گیشه چندان موفقیتی به دست نیاورد، اما بسیاری آن را یکی از شاهکارهای «هیچکاک» می دانند که در جشنواره فیلم سن سباستین اسپانیا، جایزه صدف نقره ای را به دست آورد.

این فیلم محصول نامزد دو جایزه اسکار بود.

رتبه دوم این فهرست در اختیار «آغاز» ساخته کریستوفر نولان است. این فیلم محصول ۲۰۱۰ با نقش آفرینی «لئوناردو دی کاپریو» برنده چهار جایزه اسکار و سه جایزه بافتا است.

فیلم «راننده تاکسی» اثر معروف «مارتین اسکورسیزی» در رتبه سوم بهترین فیلم های تعلیق تاریخ سینما قرار گرفته است. این فیلم با نقش آفرینی «رابرت دنیرو» و «جودی فاستر» نامزد چهار جایزه اسکار بود که در جشنواره کن موفق به کسب نخل طلا شد و دنیرو با این فیلم تا آستانه کسب جایزه اسکار رفت. نسخه بازسازی شده «راننده تاکسی» امسال در جشنواره برلین نمایش یافت.

فیلم «پنجره عقبی» دیگر اثر معروف آلفرد هیکاک در مکان چهارم دیده می شود. این فیلم که چندی پیش به عنوان بهترین فیلم پلیسی تاریخ سینما انتخاب شد، محصول سال ۱۹۵۴ با نقش آفرینی «جیمز استوارت» است و داستان مردی است که از پنجره آپارتمان خود شاهد یک قتل بوده است. «پنجره عقبی» نامزد چهار جایزه اسکار بود و عنوان بهترین فیلم پلیسی را از جوایز

"ادگار آلن پو" در سال ۱۹۵۵ کسب کرد

فیلم «جایی برای پیرمردها نیست» محصول ۲۰۰۷ ساخته برادران کوئن و نقش آفرینی چشم نواز «خاویر باردم» در رتبه پنجم قرار دارد. این فیلم که برنده چهار جایزه اسکار ازجمله بهترین فیلم و بازیگر نقش مکمل بود، نامزد نخل طلای کن بود و در جوایز بافتا انگلیس موفق به دریافت سه جایزه شد و دو جایزه گلدن گلوب را گرفت.

فیلم «سکوت بره ها» ساخته «جاناتان دمی» محصول ۱۹۹۱ در رتبه ششم این فهرست حضور دارد. این فیلم برنده پنج جایزه اسکار، ازجمله بهترین فیلم و کارگردانی است که در جشنواره برلین خرس نقره ای بهترین کارگردانی را گرفت و دو جایزه بافتا را دریافت کرد.

همچنین فیلم «شمال تا شمال غربی» ساخته معروف آلفرد هیچکاک محصول ۱۹۵۹ و نامزد سه جایز اسکار، برنده جایزه ادگار آلن پو و صدف نقره ای جشنواره سن سباستین در مکان بعدی قرار دارد
     
  
مرد

 
آرنولد شوارتزنگر با فیلم “با بال‌هایی همچون فرشته” بار دیگر بر پرده سینما




آرنولد شوارتزنگر بازیگر سینما و فرماندار کنونی کالیفرنیا بار دیگر بر پرده سینما ظاهر می‌شود. به نقل از امپایر آنلاین شوارتزنگر به زودی در فیلمی با عنوان “با بال‌هایی همچون فرشته” نقش‌آفرینی می‌کند. رندال والاس فیلمنامه “با بال‌هایی همچون فرشته” را نوشته است. در کارنامه این فیلمنامه نویس نگارش فیلمنامه‌هایی چون “شجاع دل” ،‌”زمانی سرباز بودیم” و “مردی با نقاب آهنین” دیده می‌شود.

این فیلمنامه نزدیک به ده سال در بایگانی خاک می‌خورد و اکنون قرار است جلوی دوربین برود. آرنولد شوارتزنگر در این فیلم نقش سربازی آلمانی به نام اوسترمن را بازی می‌کند که در خلال جنگ جهانی دوم از فرامین سر پیچی کرده و یک اسیر جنگی را فراری می‌دهد. گروهی معتقدند آرنولد شصت و چند ساله دیگر برای ایفای این نقش مناسب نیست. خود آرنولد در این باره می‌گوید: نبردهای سنگین و صحنه‌های پر تحرک دیگر برای من مناسب نیست. در آینده باید نقش‌هایی متناسب با سن و سالم را انتخاب کنم. کلینت ایستوود هم همین روش را در پیش گرفت. در فیلم“با بال‌هایی همچون فرشته ” نقش یک کهنه سرباز را بر عهده دارم. اما هنوز هم این نقش برای من جوان است.

آرنولد شوارتزنگر این روزها مشغول مطالعه دو فیلمنامه دیگر هم هست که گفته می‌شود با پرسونای شناخته شده بازیگری او در گذشته تفاوت‌هایی عمده دارد
     
  
مرد

 
به بهانه اهدای جایزه یک عمر دستاورد هنری جوایز گلدن گلوب جایزه سسیل بی. دمیل به رابرت دنیرو




بازیگر صاحب نام آمریکایی در شصت و دومین دوره جوایز گلدن گلوب جایزه سسیل بی. دمیل یک عمر دستاورد را دریافت کرد.



به گزارش یک نما، کارنامه رابرت دنیرو در سینما عموما بین بازی در فیلم‌های درام در سال‌های اول فعالیت هنری و حضور در فیلم‌های کمدی در سال‌های اخیر تقسیم شده، اما او دوشنبه صبح در مراسم جوایز گلدن گلوب بیشتر بر وجه دوم تاکید کرد.

بازیگر آمریکایی بجای تاکید بر نقش‌آفرینی‌های تحسین‌شده خود در فیلم‌هایی چون «راننده تاکسی»، «پدرخوانده قسمت ۲» و «رفقای خوب» به شوخی گفت جای تعدادی از فیلم‌های کمتر تحسین‌شده‌اش مانند «فرانکنشتاین»، «Jacknife» و «استون» در فیلم کوتاهی که پیش از اعطاء جایزه سسیل بی. دمیل پخش شد، خالی بود.

دنیرو ساله ابتدا از کلیشه قدیمی استفاده کرد و گفت: «همه این فیلم‌ها مثل بچه‌هایم هستند» و پس از مکثی کوتاه افزود: «با این تفاوت که کسی نمی‌تواند بچه‌هایم را از نو سه‌بعدی بسازد تا پول بیشتری در آورد!»

دنیرو حتی گفت حدس می‌زند اگر انجمن مطبوعات خارجی هالیوود فیلم جدیدش «فاکرهای کوچک» – که منتقدان به شدت از آن انتقاد کرده‌اند – را دیده بود، شاید او را برای این جایزه انتخاب نمی‌کرد. سری فیلم‌های «ملاقات با والدین» در کنار فیلم سال ۱۹۹۹ «آن را تحلیل کن» وجه کمدی دنیرو را به نمایش گذاشتند و این در حالی است که او همیشه با نقش‌آفرینی‌های جدی و پرهیبت خود شوخی می‌کند.

اما حتی اگر انجمن مطبوعات خارجی هالیوود اول «فاکرهای کوچک» را دیده بود، دنیرو باز هم یک انتخاب آسان و بدون تردید برای این جایزه بود؛ جایزه‌ای که پیش از این به چهره‌هایی چون آل پاچینو، مایکل داگلاس، استیون اسپیلبرگ و باربارا استرایسند اعطاء شده است.

گذشته از این، این جور جایزه‌ها برای دنیرو چیز تازه‌ای نیست. همین پارسال، او در مراسم گلدن گلوب جایزه سسیل بی. دمیل را به مارتین اسکورسیزی اعطاء کرد. دنیرو به شوخی گفت بعد از ۲۰ سال همکاری با اسکورسیزی آن دو یک دهه اخیر را با دادن جایزه به هم گذرانده‌اند.

دنیرو ۶۷ ساله مانند اسکورسیزی هنوز حضوری فعال در دنیای سینما دارد. او سال ۲۰۱۰، همان سالی که مصادف با بیستمین سال نمایش «رفقای خوب» بود، در «فاکرهای کوچک»، استون و «ماچه‌ته» رابرت ردریگز بازی کرد. ازجمله انبوه پروژه‌های در انتظار اکران او می‌توان به فیلم اکشن «Killer Elite» و تریلر «میدان‌های تاریک» اشاره کرد.

او در مراسم گلدن گلوب گفت: «امیدوارم حالا حالا این دور و بر باشم.»

دنیرو در پشت صحنه هم حضوری فعال دارد. او جدا از تجربیات گاه به گاه خود در تهیه و کارگردانی یکی از بانیان جشنواره فیلم ترایبکا هم هست. گذشته از این دنیرو ریاست هیئت داوران بخش مسابقه اصلی شصت و چهارمین جشنواره فیلم کن را نیز به عهده دارد.

دنیرو که متولد نیویورک است در کنسرواتوار استلا آدلر و «اکتورز استودیو» لی استراسبرگ تحصیل کرد. موقعیت کاری او سال ۱۹۷۳ با «خیابان‌های پایین شهر» اسکورسیزی خیلی سریع شکوفا شد.

این شروع یکی از معروف‌ترین همکاری‌های کارگردان – بازیگر تاریخ سینما بود و به ساخت فیلم‌هایی چون «راننده تاکسی»، «نیویورک، نیویورک»، «گاو خشمگین»، «سلطان کمدی» و «رفقای خوب» انجامید.

دنیرو پس از «خیابان‌های پایین شهر» در «پدرخوانده قسمت ۲» فرانسیس فورد کوپولا بازی کرد و برای آن برنده اسکار بهترین بازیگر مرد مکمل شد. او شش سال برای بازی در نقش جیک لاموتا مشت‌زن در فیلم «گاو خشمگین» اسکار بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد.

«گاو خشمگین» همچنین تنها جایزه گلدن گلوب را برای دنیرو به همراه داشت. او درمجموع هشت بار نامزد دریافت این جایزه بوده است.
     
  
مرد

 
کاترین زتا جونز مبتلا به یک بیماری روانی دچار است



ایراسان- اعتراف بازیگر زن برنده اسکار به ابتلا به بیماری اختلال دوقطبی با استقبال گروه‌های سلامت روان مواجه شد.

این گروه‌ها معتقد هستند بسیاری از افراد مشهور با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند اما آن را فاش نمی‌کنند، اعتراف زتاجونز پنهان‌کاری پیرامون این بیماری را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


پزشکان همچنین تاکید کردند این بازیگر اهل ولز - که مایکل داگلاس، همسر بازیگرش نیز اخیرا به دلیل ابتلا به سرطان حنجره تحت درمان قرار گرفت - احتمالا هیچ وقت سلامتی کامل خود را بازنمی‌یابد و باید یاد بگیرد زندگی خود را با وجود این بیماری مدیریت کند.

مارتین اورز، یکی از مدیران مرکز سلامت رفتاری در بیمارستان «نورتن وست‌چستر» در نیویورک گفت: «این بیماری ارثی است و افرادی که بسیار فعال هستند و جنب و جوش بسیار دارند به آن دچار می‌شوند. خیلی خوب است که با ننگ پیرامون بیماری‌های روانی مبارزه کنیم، به‌ویژه درمورد بیماری دوقطبی...این مبارزه نشان می‌دهد با وجود بیماری شما می‌توانید زندگی حرفه‌ای بسیار موفقی داشته باشید.»

کارگزار زتاجونز گفت این بازیگر برای درمان بیماری دوقطبی نوع دوم خود برای مدت کوتاهی به یک کلینیک مراجعه کرده است. اختلال دوقطبی نوع دوم گونه خفیف این بیماری افسردگی است. درمان این بیماری نیاز به بستری شدن ندارد و بیمار با استفاده مرتب دارو می‌تواند به آسودگی زندگی کند.

اکنون این بازیگر 41 ساله که در روزهای سخت سرطان مایکل داگلاس کنارش بود در وضعیت بسیار خوبی به سر می‌برد و در انتظار اکران دو فیلم جدیدش در هفته جاری است.

در این هفته «Playing the Field» به کارگردانی گابریله موچینو و «بانوی محبوب» به کارگردانی استفن فریزر بریتانیایی با بازی زتاجونز روی پرده می‌رود.

این بازیگر در حالی به بیماری خود اعتراف کرد که پزشکان معتقد هستند بیماری روانی از جمله بیماری‌هایی است که مردم به راحتی از آن حرف نمی‌زنند و سعی می‌کنند آن را پنهان کنند. این حرکت زتاجونز که با استقبال پزشکان روبرو شد موجب می‌شود بیماری دوقطبی قبح خود را از دست بدهد و بیماران راحت‌تر با آن برخورد کنند.

کری فیشر، بن استیلر، راسل برند، مل گیبسون، بریتنی اسپیرز، برایان ویلسن و پیت ونتز از دیگر افراد مشهور هستند که دچار این بیماری شده‌اند.

کاترین زتاجونز برنده اسکار نقش مکمل برای فیلم «شیکاگو» است. او در فیلم‌های مشهوری چون «قاچاق»، «دوازده یار اوشن» و «نقاب زورو» بازی کرده است.
     
  
مرد

 
سقط جنین مخفیانه بازیگران زن هالیوود



«راپرت ایورت»، بازیگر انگلیسی گفت: استودیوهای هالیوودی به خاطر حفظ قراردادهای خود، به طور مخفیانه نسبت به سقط جنین بازیگران زن اقدام می‌كنند.

به گزارش فارس، «راپرت ایورت» كه اخیرا از ستاره‌های هالیوودی چون «جورج كلونی»، «آل‌پاچینو» و «رابرت د‌نیرو» به شدت انتقاد كرده بود، در ادامه انتقادهای خود از هالیوود، در مصاحبه‌ای با مجله تایمز گفت: هالیوود مكانی است كه در آن به شدت به آزادیخواه بودن تظاهر می‌شود ولی این مطلب ابدا صحت ندارد.

وی گفت: فیلمسازی در هالیوود به این می‌ماند كه در افغانستان هستی و هالیوود هم در حقیقت شباهت فراوانی به القاعده دارد!

وی افزود: رفتار با زنان در هالیوود حقیقتا وحشتناك است، اگر یك پیرزن 70 ساله باشی، در هالیوود باید در نقش یك مادربزرگ از كارافتاده بازی كنی در حالیكه از پیرمردی با همین سن به عنوان نقش مقابل یك دختر 20 ساله استفاده می‌شود، استودیوها به طور مخفیانه نسبت به سقط جنین بازیگران زن اقدام می‌كنند تا این بازیگران مجبور نشوند به خاطر بچه داری قراردادها را نیمه تمام رها كنند.

«ایورت» در ادامه افزود: تبعیض میان زن و مرد در هالیوود تا بدانجاست كه اگر بازیگر مرد 50 ساله به اعتیاد رو آورد، باید از او حمایت كرد و بدون آنكه نامی از او برده شود، سعی می‌‌كنند تا احساسات دیگران را نسبت به او برانگیزند، در حالی كه اگر یك بازیگر زن به الكل و یا مواد مخدر معتاد شود، آشكارا و بدون هیچ محدودیتی او را طرد می‌نمایند كه به نظر من این مسئله در مقایسه با رفتار با مردان، به هیچ وجه قابل قبول نیست؛ به عنوان مثال تقریبا هیچ كس نفهمید كه «رابرت داونی جونیور» به دلیل اعتیاد به مشروب و مواد مخدر تاكنون دو بار به زندان افتاده است، درحالی كه زمانی كه «بریتنی اسپیرز» چنین اشتباهی كرد، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

به گزارش فارس، «ایورت» 48 ساله در مدرسه مركزی نمایش‌های دراماتیك لندن درس خوانده و علاوه بر فعالیت‌های تئاتری، در فیلم‌هایی چون «قلب های آتش»، «زندگی حقیقی»، «دیوانگی‌های شاه جرج»،‌ «شاه چارلز 1و 2»، «مردم» و «ازدواج بهترین دوست صمیمی من» شهرت دارد.

وی در انیمیشن‌ شرك 2و 3 به جای «پرنس چارمینگ» صحبت كرده است.
     
  
مرد

 
کرک داگلاس، اسپارتاکوس هالیوود ۹۵ ساله شد


کرک داگلاس یکى از بازیگران پرسابقه هالیوود در روز نهم دسامبر نود و پنجمین سالگرد تولدش را جشن می‌گیرد. هنرپیشه‌ای که در تمام سال‌های فعالیتش در عرصه سینما و علیرغم سه بار نامزد شدن برای دریافت جایزه اسکار‌، هر بار دست خالی صحنه را ترک کرد.

[
گروهی از منتقدان کرک داگلاس را جزو بازیگران درجه یک هالیوود به شمار نمی‌آورند، اما فیلم‌هایی که این هنرپیشه در آنها ایفای نقش کرده، موفقیت چشمگیری را در گیشه داشته است. تصویری از داگلاس در کنار هنرپیشه‌ای نروژی که همبازی وی در فیلم "وایکینگ‌ها" بود.

[
"راه‌‌های افتخار" به کارگردانی استنلی کوبریک و با بازی کرک داگلاس در نقش "کلنل داکس" یکی از فیلم‌های پرحاشیه و به یاد ماندنی در سال ۱۹۵۷ بود. این فیلم بر پایه‌ی رمان پرفروشی ساخته شد و روایتی از ارتش فرانسه در جنگ جهانی اول را ترسیم می‌کند.

[
کرک داگلاس به همراه پسرانش مایکل (۴ ساله) و جوئل (یک ساله) به هنگام پیاده شدن از هواپیمایی در فرودگاه نیویورک.

[
تصویری از کرک داگلاس در صحنه‌ای از فیلم "قهرمان" محصول سال ۱۹۵۰. این صحنه از سوی انجمن عکاسان فیلم در آمریکا به عنوان "پراحساس‌ترین لحظه فیلم سال" برگزیده شد. رییس این انجمن در توضیح این انتخاب گفت: «تصویری که داگلاس در این صحنه از جنگجویی در هم شکسته ارائه می‌دهد، با ارزش‌تر از هزاران کلمه است. او تمام داستان یک "قهرمان" را روایت می‌کند.» کرک داگلاس برای بازی در این فیلم نامزد دریافت جایزه اسکار شد، اما ناکام ماند.
.:. خاموشی به هزار زبان در سخن است .:.
     
  
مرد

 
[
کرک داگلاس سوار قایقی در ونیز در سال ۱۹۵۳. داگلاس به بهانه‌ی نمایش فیلم "بد و زیبا" در جشنواره فیلم ونیز به این شهر سفر کرده بود.

[
کرک داگلاس در نقش ونسان ونگوگ، ‌نقاش شهیر هلندی در فیلم "شور زندگی" محصول سال ۱۹۵۶. بازی درخشان داگلاس در این فیلم بار دیگر نامزدی جایزه اسکار را برای وی به ارمغان آورد.

[
کرک داگلاس دو بار ازدواج کرد که ازدواج دوم وی بر خلاف ازدواج نخست، تا هم اکنون دوام داشته است. در این تصویر داگلاس به همراه همسر دومش، آن بایدنس و پسرش پیتر به هنگام گذراندن تعطیلات در موناکو دیده می‌شود.


کرک داگلاس در مجموع چهار فرزند دارد که دو پسرش مایکل و جوئل داگلاس از ازدواج نخست وی بوده‌اند. در این تصویر کرک داگلاس به همراه پسر دیگرش پیتر در سال ۱۹۶۷ دیده می‌شود.



کرک داگلاس در صحنه‌ای از فیلم "بیست‌هزار فرسنگ زیر دریا"، اقتباسی از رمان پرآوازه ژول ورن به کارگردانی ریچارد فلیشر. این فیلم محصول سال ۱۹۵۴ است.

[
حنه‌ای از فیلم "اولیس" که در آن کرک داگلاس به همراه آنتونی کوئین بازی کرد
.:. خاموشی به هزار زبان در سخن است .:.
     
  
صفحه  صفحه 3 از 30:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  27  28  29  30  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

اخبار هالیوود و سینمای جهان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA