انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
تالار تخصصی سینما و موسیقی
  
صفحه  صفحه 25 از 58:  « پیشین  1  ...  24  25  26  ...  57  58  پسین »

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران


زن

andishmand
 
درگذشت سید ابراهیم بحرالعلومی بازیگر و منتقد سینمای ایران



به گزارش خبرگزاری فارس، سیدابراهیم بحرالعلومی، بازیگر و منتقد سینما که برای گذراندن تعطیلات عید فطر به مناطق شمال کشور مسافرت کرده بود شنیه ۱۹ مرداد ماه به دلیل ایست قلبی درگذشت.
به گزارش فارس، سیدابراهیم بحرالعلومی متولد ۲۸تیر ماه سال ۱۳۲۹ در تبریز بود، بازی در فیلم‌هایی نظیر «سن‌پترزبورگ»، «چهل سالگی»، «زمهریر»، «بی‌پولی»، «مرسدس»، «ضیافت»، «مکس»، «محاکمه»، «یک اشتباه کوچولو» و سریال «کلاه پهلوی» از جمله کارهای وی بوده است، با این وجود بحرالعلومی علاوه بر بازیگری در سمت مجری طرح، مشاور تولید و مدیریت تولید در عرصه سینما نیز فعالیت داشته است.

۱ - زنان ونوسي، مردان مريخي (۱۳۸۹)
۲ - زمهرير (۱۳۸۸)
۳ - سن پترزبورگ (۱۳۸۸)
۴ - چهل سالگي (۱۳۸۷)
۵ - حركت اول (۱۳۸۷)
۶ - يك اشتباه كوچولو (۱۳۸۷)
۷ - انتهاي زمين (۱۳۸۶)
۸ - تله روباه (۱۳۸۵)
۹ - خواستگار محترم (۱۳۸۵)
۱۰ - محاكمه (۱۳۸۵)
۱۱ - پارتي (۱۳۷۹)
۱۲ - جان سخت (۱۳۷۶)
۱۳ - مرسدس (۱۳۷۶)
۱۴ - ضيافت (۱۳۷۴)
فيلم شناسی : مدير روابط عمومي بازيگر مجري طرح مشاور توليد پشتيباني توليد
مجري طرح : (۱)مورد
(۱۳۸۰)
۱ - خانواده ارنست (۱۳۸۸)
فيلم شناسی : مدير روابط عمومي بازيگر مجري طرح مشاور توليد پشتيباني توليد
مشاور توليد : (۱)مورد
(۱۳۸۰)
۱ - يك اشتباه كوچولو (۱۳۸۷)
فيلم شناسی : مدير روابط عمومي بازيگر مجري طرح مشاور توليد پشتيباني توليد
پشتيباني توليد : (۱)مورد
(۱۳۹۰)
۱ - خنده در باران (۱۳۹۰)
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
"تاج محل" سه روز در جشنواره مونترال به نمایش درمی‌آید
دانش اقباشاوی کارگردان این فیلم سینمایی درباره حضور تاج محل در این دوره از جشنواره گفت: من "تاج محل" را برای حضور در جشنواره‌ها نساخته‌ام. ما تنها سعی کردیم چهره حقیقی، رحمانی و نگاه انسان دوستانه و صلح طلب و مبتنی بر انسانیت فرهنگ ایرانی و انقلاب اسلامی را به نمایش بگذاریم. فکر می‌کنم به همین دلیل هم فیلم برای حضور در این جشنواره پذیرفته شده است.
وی ادامه داد: این فیلم در بخش مسابقه فیلم‌های اول جشنواره به نمایش در می‌آید، این در حالی است که بعضی دوستان معتقدند این بخش حتی از بخش مسابقه سینمای جهان هم مهم تر است. به هر حال بخش فیلم‌های اول در هر جشنواره جذابیت‌های ویژه ای دارد.
بر اساس گزارش مهر، فیلم سینمایی "تاج محل" در بخش رقابتی فیلم‌های اول سی و هفتمین دوره جشنواره بین المللی فیلم مونترال به نمایش گذاشته می‌شود. این جشنواره در شهر مونترال کانادا برگزار خواهد شد.
فیلم "تاج محل" پنجشنبه ۲۹ آگوست (۷ شهریور ماه) ساعت ۱۷:۱۰، جمعه ۳۰ آگوست ( ۸ شهریور ماه) ساعت ۲۱:۳۰ و دوشنبه ۲ سپتامبر (۱۱ شهریور) ساعت ۱۴:۰۰ اکران می شود. هر سه نمایش فیلم سینمایی تاج محل در سالن شماره ۳ مجموعه سینمای Odeon Quartier Latin است.
"تاج محل" محصول سال ۹۱ حوزه هنری در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر روی پرده رفت و در نوبت اکران عمومی است. "تاج محل" اولین فیلم بلند دانش اقباشاوی است.
در سی و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مونترال فیلم سینمایی "یه حبه قند" به کارگردانی رضا میرکریمی به نمایش گذاشته شد که به دلیل استقبال یک نمایش ویژه به این فیلم اختصاص داده شد.

حرف‌های نیکی کریمی پیش از عزیمت به سیدنی

این بازیگر و کارگردان که چهارشنبه شب برای مرور آثارش عازم سیدنی شد، گفت: حدود 10 روزی که در آنجا خواهم بود، سه فیلم «یک شب»، «چند روز بعد» و «سوت پایان» در جشنواره فیلم سیدنی که به همت جمعی از ایرانیان مقیم آنجا برگزار می‌شود، به همراه تعدادی دیگر از آثار ایرانی به نمایش درخواهد آمد.

وی افزود:‌ این سه فیلمی که ساختم پیش از این در بخش اصلی جشنواره فیلم سیدنی پذیرفته شده بود اما همیشه هنگام برگزاری جشنواره درگیر کاری بوده‌ام و وقت نمی‌شد شرکت کنم. خوشحالم امسال این فرصت فراهم شد تا در این جشنواره که با همکاری جشنواره اصلی سیدنی برگزار می‌شود، حضور داشته باشم.
این بازیگر همچنین از برپایی ورکشاپ یک روزه با حضور او خبر داد و گفت: این برنامه در دانشگاه سینما و تلویزیون سیدنی برگزار می‌شود.
بر اساس گزارش ايسنا، نیکی کریمی که به تازگی بازی در فیلم «زندگی جای دیگری است» به کارگردانی منوچهر هادی را به پایان رسانده، درباره‌ی آن اظهار کرد: خوشحالم هنوز این شانس را دارم و نقش‌های خوبی به من پیشنهاد می‌شود و کار می‌کنم. این فیلم یک درام اجتماعی است که از فیلمنامه‌ی آن خوشم آمد و گروه هم زحمت زیادی کشیدند تا کار جدی و خوبی ساخته شود. باید دید در نهایت نتیجه چه می‌شود.
«بشارت یک شهروند هزاره سوم» که در جشنواره فجر گذشته به نمایش درآمد از جمله آثار آماده‌ی اکران این بازیگر است.
وی همچنین نقش کوتاهی را نیز در فیلم «لاله» ایفا کرد.
نیکی کریمی در ادامه‌ی گفت‌وگوی خود با ایسنا اظهار امیدواری کرد با روی کار آمدن دولت جدید امکان چاپ کتاب جدیدش فراهم شود و گفت: دو سال پیش کتاب «عشق زمان غم» بر اساس 10 داستان کوتاه از حنیف قریشی درباره‌ی مهاجرت را ترجمه کردم که متاسفانه موفق به دریافت مجوز نشد.
وی افزود:‌ علت عدم صدور مجوز این کار را متوجه نشدم اما امیدوارم در دولت جدید این مجوز صادر شود.
کریمی که چندی پیش برای اولین بار با نمایش «شام با دوستان» فضای تئاتر را تجربه کرد درباره‌ی آن گفت:‌ اتفاق خیلی خوبی بود و با اینکه زمان زیادی می‌گیرد اما خیلی جالب بود و متن و گروه خوب باعث شد اولین تجربه‌ی تئاتری‌ام لذت‌بخش باشد.
وی درباره‌ی علاقه‌مندی‌اش به کارگردانی تئاتر اظهار کرد: به فکر کارگردانی در تئاتر نیستم و برای بازی هم باید ببینم در آینده چه می‌شود و الان به آن فکر نمی‌کنم.

گرامیداشت کیارستمی در دوحه با "طعم گیلاس"گرامیداشت کیارستمی در دوحه با "طعم گیلاس"


به گزارش سينما خبر به نقل از هالیوود ریپورتر، آثار عباس کیارستمی در انستیتو فیلم دوحه و در موزه هنرهای اسلامی به نمایش درمی آید. در این مجموعه 14 فیلم کوتاه و بلند از کیارستمی در فاصله 13 تا 21 سپتامبر نمایش داده می شود. به گفته سخنگوی این انستیو کیارستمی نیز در نمایش این فیلم ها حضور خواهد داشت.
عبدالعزیز الخاطر مدیر انستیتو فیلم دوحه در این باره گفت: ما تنها برخی از بهترین فیلم های سینمای جهان را با مخاطبان قطری مان تقسیم نمی کنیم بلکه امیدواریم بتوانیم استعدادهای محلی و منطقه ای را نیز برای گسترش مرزهای فیلمسازی سنتی ترغب کنیم تا با رسانه های مختلف، سبک ها و تفاسیر گوناگون تجربی آشنا شوند.
در مجموعه فیلم های کیارستمی در دوحه فیلم هایی چون "طعم گیلاس" برنده نخل طلای کن در سال 1997، "باد ما را با خود خواهد برد" برنده شیر نقره ای جشنوره فیلم ونیز در سال 1999 و "کپی برابر اصل" ساخته شده در سال 2010 که ژولیت بینوش برای بازی در آن جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم کن را برد، به نمایش درمی آیند.
کیارستمی با بیش از 70 جایزه و تقدیر، نه تنها در زمینه کارگردانی، بلکه فیلمنامه نویسی، تهیه کننده‌گی و عکاسی نیز فعالیت دارد و از توانایی های هنری اش برای نوشتن شعر و نقاشی نیز بهره می گیرد.

مراسم یادبود زنده‌یاد بحرالعلومی در ایوان شمس برگزار می‌شود

به گزارش سینما خبر، مراسم یادبود زنده یاد سید ابراهیم بحرالعلومی که به همت موسسه تصویر شهر و با همکاری انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران با حضور خانواده وی، نویسندگان، هنرمندان عرصه سینما و تلویزیون و اصحاب رسانه در روز جمعه یکم شهریورماه در ایوان شمس برگزار می شود.
بنابر گزارش فارس، این مراسم که با اجرای کامران ملکی و با حضور هنرمندانی چون: مهتاب کرامتی، لیلا حاتمی، علی مصفا، حمید فرخ نژاد، بهاره رهنما، حامد بهداد، محمدرضا فروتن، امین تارخ، مسعود ده‌نمکی،علیرضا خمسه، شقایق فراهانی، مرتضی شایسته، مجید مظفری، ... و عموم مردم و علاقمندان برگزار می‌شود، قرار است بخش‌هایی از مجموعه فعالیت‌های زنده یاد بحرالعلومی نیز به نمایش گذاشته شود.
سیدابراهیم بحرالعلومی متولد 28 تیر ماه سال 1329 در تبریز بود، وی علاوه بر فعالیتش در عرصه‌ی نقد سینما، به عنوان بازیگر در فیلم‌هایی چون «سن‌پترزبورگ»، «چهل سالگی»، «زمهریر»، «بی‌پولی»، «مرسدس»، «ضیافت»، «مکس»، «محاکمه»، «یک اشتباه کوچولو» و سریال های معمای شاه و آتیش بازی نقش آفرینی کرده است. سریال «کلاه پهلوی» نیز از جمله سریال‌هایی است که با بازی او در نقش حاج حسین زرگر هم اینک در حال پخش است.

وی روز شنبه 19 مرداد ماه به دلیل ایست قلبی درگذشت و پیکر او در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
این هم خبری از حمایت از خقوق بازیگران



اسدالله یکتا کوتاه قد سینمای ایران امروز به دلیل تنگدستی در میدان هفتم تیر تهران سیگار فروشی می‌کند. وی گفت تا زمانی که فردین زنده بود از وی حمایت می‌کرد. او به خاطر عشقی که به سینما داشت در فیلم‌ها بازی می‌کرد و اگر برای پول بود امروزه چنین شرایطی نداشت .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
آتیش بازی

فیلم سینمائی« آتیش بازی » به کارگردانی بهمن گودرزی بزودی رنگ پرده را بخود می بیند.
قصه این فیلم در باره افراط و تفریط در زندگی آدمهاست که گاهی از این سوی بام می افتند گاهی از آن سو..
امین حیائی ، الناز شاکردوست ، سحر قریشی ، میرطاهر مظلومی ، شقایق دهقان ، بازیگزان این فیل هستند .

تولدت مبارک
تصویر برداری فیلم « تولدت مبارک» به کارگردانی سمیه زارعی در تهران به پایان رسید.
این فیلم درباره کودکی هفت ساله به نام مریم است که به دلیل شرائط خانوادگی وارد راههای چدیدی در زندگی می شود . او اهل مطالعه است و ....
محمد رضا فروتن ، محبوبه بیات ، مینا مرتضوی ، سارا زارعی و ... بازیگران این فیلم هستند .

سفیر شد
بهاره رهنما یازدهم مرداد ماه طی حکمی از طرف هیئت مدیره انجمن حمایت از حقوق کودک د رایران به عنوان سفیر این انجمن معرفی و منصوب شد.رهنما می گوید :
« با توجه به تحصیلاتم در زمینه حقوق و فعالیتم در انجمن به این سمت منصوب شدم» او از دکتر روحانی در جهت رفع مشکل بیماران خاص و EB تقاضای حمایت و همکاری کرد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
«شیرین قناری بود» به میلان می‌رود




توحیدپرست، کارگردان فیلم سینمایی «شیرین قناری بود» از حضور این فیلم در جشنواره فیلم‌ها ورزشی میلان خبر داد.
داوود توحیدپرست، کارگردان فیلم سینمایی «شیرین قناری بود» در گفت‌وگو با تسنیم، از حضور این فیلم در جشنواره فیلم‌ها ورزشی میلان خبر داد و گفت: این فیلم در بخش مسابقه این جشنواره حضور دارد. پیش از «شیرین قناری بود» در جشنواره‌های بلک آلمان، دهلی هند و زانزیبار تانزانیا حضور پیدا کرده است.

وی افزود: در این جشنواره فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی دنیا که موضوعی ورزشی دارند شرکت می‌کنند. نتایج بخش مسابقه این جشنواره تا یکماه آینده اعلام می‌سود. امیدوارم «شیرین قناری بود» در این جشنواره نیز بتواند جایزه‌ای را به خود اختصاص دهد. این اثر پیش از این به عنوان بهترین فیلم بخش کودک جشنواره بلک و فیلم سوم جشنواره دهلی هند توانسته است جوایزی را کسب کند.

کارگردان «شیرین قناری بود» با گلایه از مسئولان فرهنگی سینما گفت: این فیلم تا الان توانسته است در چهار جشنواره خارجی حضور پیدا کند اما هیچکس هیچ حمایتی از ما نمی‌کند. من حتی برای ساخت این فیلم از سوی دو مدیر ارشد فرهنگی تهدید شده‌ام.

داستان«شیرین قناری بود» درباره دختر آرمان‌گرایی است که قصد دارد مشکلات جامعه و مردم را به تنهایی از میان بردارد که به دلیل علاقه به ورزش فوتبال از مدرسه اخراج می‌شود و سعی می‌کند در جامعه تأثیرگذار باشد که ...

بازیگرانی چون سعیده رودبارکی، نگین معتضدی، شهراد وثوقی، پردیس افکاری، مجید حاجی‌زاده، فریبا شاهسون، حمید شریف‌زاده، نازنین پیرکاری، سحر افتاده، هلیا امامی، الهه فشاری، پریسا محبی، نوشین غریبی، مریم مرزبان، علی حمودی، جاسم کرار و امید علومی دراین فیلم نقش آفرینی می‌کنند.


فروش 55 میلیونی «به خاطر پونه» در دو روز




فروش فیلم سینمایی «به خاطر پونه» پس از دو شب اکران عمومی، به بیش از 55 میلیون تومان رسید.
داریوش باباییان مدیر دفتر پخش شکوفا فیلم در گفت‌و‌گویی با ایسنا، بیان کرد: اکران فیلم «به خاطر پونه» از روز چهارشنبه (27 شهریورماه) در 19 سینمای تهران آغاز شد که تا شب گذشته (28 شهریور) حدود 32.5 میلیون تومان فروش داشته است.

او ادامه داد: 18 سالن سینما نیز در شهرستان‌ها این فیلم را نمایش می‌دهند و به طور کلی مجموع فروش در 39 سینمای کشور، روز چهارشنبه 18.5 میلیون تومان و پنج‌شنبه 37 میلیون تومان بوده است.

باباییان افزود: هفته آینده چهار سالن سینمایی دیگر هم به مجموع سینماهای این فیلم در تهران اضافه خواهد شد.

«به خاطر پونه» به کارگردانی هاتف علیمردانی و بازی فرهاد اصلانی و هانیه توسلی، داستان زوجی را روایت می‌کند که زندگی‌شان به دلیل اختلالات فرهنگی دستخوش اتفاقاتی شده است.


بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
پل چوبی پلها را شکست و به اکران رسید



فیلم سینمایی «پل چوبی» پس از دو سال سرانجام از 6 شهریورماه اکران شد.

فیلم سینمایی «پل چوبی» به کارگردانی مهدی کرم‌پور که اولین نمایش آن در جشنواره‌ سی‌ام فیلم بود جزو فیلم‌های تحریمی حوزه هنری بود و در مقاطعی برای نمایش آن مشکلاتی پیش آمد و اکران آن بارها به تعویق افتاد.
قرار بود اکران این فیلم از 30 مرداد ماه در سینما «قدس» آغاز شود اما فعلا به جای آن فیلم «گذشته» به مدت یک هفته نمایش داده می‌شود.
«پل چوبی» از چهارشنبه، 6 شهریورماه در سینما «قدس» نمایش داده می شود
در خلاصه داستان این فیلم که به طور مشترک توسط خسرو نقیبی و مهدی کرم‌پور نوشته شده؛ آمده است: «پل چوبی معبری بود بر خندق شمالی تهران مابین پایتخت و ییلاق شمیران محل اتصال تهران قدیم و تهران مدرن اینجا و اکنون محله پل چوبی یادگار گذشته است نامی به جا مانده در قلب شهری پر هیاهو و نا آرام...

هم‌چنین بهرام رادان، مهناز افشار، هدیه تهرانی، مهران مدیری، آتیلا پسیانی، فرهاد اصلانی و برزو ارجمند در این فیلم نقش آفرینی کرده اند.
کرم‌پور کارگردانی فیلم‌های سینمایی «چه کسی امیر را کشت؟» و «تهران؛ طهران» (اپیزود دوم) را در کارنامه خود دارد.
فیلم سینمایی «پل چوبی» از پربازیگرترین فیلم‌های امسال محسوب می‌شود که به دلیل موضوع اصلی فیلم و حضور ستاره‌های مطرح در آن یکی از امیدهای بازگشت رونق به گیشه سینماها به حساب می‌آید.


«از تهران متنفرم» آذرماه کليد ميخورد




تهمينه ميلاني تهيه کننده فيلم سينمايي «از تهران متنفرم» به کارگرداني السا فيروزآذر شد.

السا فيروزآذر به سوره سينما گفت: تهمينه ميلاني به عنوان تهيه‌کننده فيلم سينمايي «از تهران متنفرم» با من همکاري مي‌کنند. هنوز پيش‌توليد را شروع نکرده‌ايم ولي قصد داريم آذرماه فيلم را کليد بزنيم. اين فيلم قبل از اين «يک روز خوش زمستاني» نام داشت و قطعا بايد در فصل سرد فيلمبرداري شود.
اين بازيگر گفت: فيلمنامه را خودم نوشته‌ام و درباره تفاوت طبقاتي و تأثير آن بر آدمهاست. 6 کاراکتر اصلي وجود دارد که يکي از آنها را خودم بازي مي‌کنم. اگر همه چيز خوب پيش برود قصد دارم فيلم را به جشنواره فجر امسال برسانم.
فيروزآذر در فيلم‌هاي سينمايي «ديگه چه خبر؟»، «زن زيادي»، «آتش بس» و «يکي از ما دو نفر» به کارگرداني تهمينه ميلاني بازي کرده است. «از تهران متنفرم» اولين تجربه فيروزآذر در مقام کارگردان است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
نمایش فیلم‌های کوتاه ایرانی جشنواره کن در خانه هنرمندان

فیلم‌های «بچه وقتی بچه بود» و «سوزن» ساخته «آناهیتا قزوینی‌زاده» و فیلم‌های «باد ما را هرکجا بخواهد می‌برد» و «دوئت» ساخته «نوید دانش» دوشنبه اول مهر ساعت ۱۷در سینما تک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آیند.

به گزارش ایلنا، «سوزن» جایزه اصلی بخش سینه فونداسیون جشنواره کن ۲۰۱۳ را برده است و «دوئت» نیز در بخش مسابقه سینه فونداسیون همین جشنواره حضور داشت. پس از نمایش فیلم، جلسه نقد و بررسی آن با حضور «حسین معززی نیا»، منتقد سینما و «شهرام مکری»، فیلمساز برگزار می‌شود.
نوید دانش کارگردان فیلم‌های «باد ما را هرکجا بخواهد می‌برد» و «دوئت» در این جلسه حضور خواهد داشت و قرار است «آناهیتا قزوینی‌زاده» کارگردان فیلم‌های «بچه وقتی بچه بود» و «سوزن» از نیویورک از طریق اسکایپ با منتقدان و مخاطبان خود گفت‌و‌گو کند.
عضوگیری سینماتک خانه هنرمندان ایران روزهای شنبه و یکشنبه ۳۰ و ۳۱ شهریور از ساعت ۱۱ تا ۱۹ در تالار ناصری خانه هنرمندان انجام می‌شود و اعضای سینماتک برای حضور در این برنامه اولویت دارند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
الهه حصاری جايزه بهترين هنرپيشه زن جشنواره اوراسيا قزاقستان را به دست آورد




جایزه بهترین هنرپیشه زن نهمین جشنواره بین المللی فیلم اوراسیا قزاقستان به سینمای ایران تعلق گرفت.


به گزارش واحد مرکزی خبر از آلماتی الهه حصاری بازیگر فیلم سینمایی «نگران نباش سارا» توانست جایزه بهترین هنرپیشه زن این جشنواره را تصاحب کند.
حصاری که در زمان دریافت جایزه حضور نداشت با بازی در نخستین فیلم بلند خود و رقابت با دوازده فیلم در بخش مسابقه بین الملل توانست آرای هیات داوران را از آن خود کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، فيلم تجربي عليرضا اميني در نخستين حضور بين‌المللي خود توانست به جمع فيلم‌هاي بخش مسابقه بين‌الملل هشتمين جشنواره فیلم "اوراسیا" در قزاقستان راه يابد.
در اين بخش "نگران نباش سارا" با فيلم ‌هایی چون "شرم" از روسیه، "محبت" از قرقیزستان، "عسل" از ایتالیا، "شکوفایی" از گرجستان، "وایدا" از عربستان سعودی، "برادر کوچک" از قزاقستان، "هنری" از فرانسه، "زاپاندود" از تاجیکستان، "دایره" از ترکیه و "Ilo Ilo " از سنگاپور رقابت خواهد كرد.
در ميان هيات داوران جشنواره "اوراسيا"، نام "جین کمپیون" از نیوزلند به عنوان اولین کارگردان زن برنده نخل طلا و برنده شیر نقره‌ای جشنواره ونیز 1990 و اسکار 1994 ديده مي‌شود. همچنين در كنار او، بریلنت مندوزا کارگردان، فیلمبردار و تهیه ‌کننده فیلیپینی، دیوید هرولد فرانزونی فیلمنامه‌نویس فیلم‌های "گلادیاتور" و "شاه آرتور"، فیلیپ جالادو و امیر بایگازین برنده جایزه افتخاری خرس نقره‌ ای شصت و سومين جشنواره برلین از قزاقستان، آثار را داوري خواهند كرد.
هشتمين جشنواره بين‌المللي فيلم "اوراسيا" 25 تا 30 شهريورماه در شهر آلماتی كشور قزاقستان برگزار شد.
در اين فيلم الهه حصاری، بهرنگ علوی، سیاوش جعفری، پروین ملکی، خسرو شهراز، شیدا خلیق، الهه شه‌پرست، پیمان مقدمی، دانیال مقدم، سحر عبدالهی رضا نیلی و با حضور جمعی از دانشجویان تئاتر ايفاي نقش كرده‌اند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
فيلم سعيد سهيلي امروز کليد مي خورد

فرخ نژاد «کلاشينکف» به دست شد




حميد فرخ نژاد به جمع بازيگران فيلم سينمايي «کلاشينکف» به کارگرداني سعيد سهيلي پيوست.
ين براي دومين بار است که فرخ نژاد در فيلمي از سعيد سهيلي ايفاي نقش مي کند. او دو سال قبل در «گشت ارشاد» ايفاگر نقش متفاوتي در کنار پولاد کيميايي و ساعد سهيلي بود. همکاري که قرار است با همين تيم بازيگري در «کلاشينکف» تکرار شود. به غير از اين سه بازيگر، رضا عطاران، جمشيد هاشم پور، جواد عزتي و شقايق فراهاني نيز براي بازي در فيلم سهيلي قرارداد بسته اند. قرار است طي روزهاي آِينده چند چهره ديگر نيز به اين جمع اضافه شود. تا اينجاي کار «کلاشينکف» پرستاره ترين فيلم امسال است. قرار است اولين پلان هاي اين فيلم امروز در تهران جلوي دوربين فرشاد محمدي برود. فيلمنامه اين فيلم را سعيد سهيلي و مهدي محمدنژاد نوشته‌اند كه مضموني اجتماعي دارد. قرار است تمام صحنه‌هاي «كلاشينكف» در تهران فيلمبرداري شود. سعيد سهيلي حدود 7 ماه درانتظار پروانه ساخت اين فيلمنامه بود كه در نهايت اوايل امسال مجوز ساخت آن از سوي اداره نظارت و ارزشيابي ارشاد صادر شد.
آخرين فيلم اين كارگردان «گشت ارشاد» بود كه سال قبل علي‌رغم اكران محدودش در تهران توانست بيش از 5/1 ميليارد تومان فروش كند.
سهيلي خود تهيه كنندگي فيلم جديدش را بر عهده دارد.

*************

"چ" و "آشغالهای دوست‌داشتنی" به فجر می‌روند


به گفته قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی دو فیلم "چ" و "آشغالهای دوست داشتنی" برای جشنواره فیلم فجر امسال آماده می‌شود.
قائم‌مقام بنیاد سینمایی فارابی درباره وضعیت تولید "قطار زمستانی" به کارگردانی خسرو سینایی به مهر گفت: متاسفانه این پروژه همچنان با مشکلات مالی و اداری روبرو است. طرف لهستانی ما تاکنون جواب صریحی برای تولید نداده است و مدام زمان را عقب می اندازد.
وی افزود: البته خسرو سینایی نیز با طرف لهستانی در حال صحبت است و مساله را پیگیری می کند. گویا آنها نیز دچار مشکل مالی و اداری هستند.
نجاریان درباره مراحل فنی فیلم "چ" ساخته ابراهیم حاتمی کیا و "آشغالهای دوست داشتنی" به کارگردانی محسن امیریوسفی دو فیلم از تولیدات بنیاد فارابی نیز توضیح داد: این دو فیلم هم اکنون در مراحل فنی هستند و برای حضور در جشنواره فجر امسال آماده نمایش خواهند شد.
"قطار زمستانی" به مهاجرت گروه کثیری از لهستانی‌ها از جمله زنان و کودکان در دوران جنگ جهانی دوم از شوروی سابق به ایران و ماجراهای پس از آن می‌پردازد.
آرتور راینهارت فیلمبردار شاخص لهستانی قرارست فیلمبرداری این فیلم سینمایی را انجام دهد. بازیگران در نقش‌های اصلی از دو طرف ایرانی و لهستانی هستند و قرارست در صورت مساعد بودن وضعیت جسمانی عزت‌الله انتظامی وی نیز در "قطار زمستانی" بازی کند. همچنین نقش مقابل او هم یک بازیگر لهستانی به نام آنا پولونی است که البته حضور این بازیگر لهستانی هنوز به قطعیت نرسیده است.
در فیلم سینمایی "چ" ساخته ابراهیم حاتمی کیا که سه روز از زندگی شهید چمران قبل از شهادت را روایت می کند، فریبرز عرب‌نیا، بابک حمیدیان، مریلا زارعی، سعید راد و... بازی می کنند. این فیلم به دلایل فنی سال گذشته به جشنواره فجر نرسید.
در فیلم "آشغالهای دوست داشتنی" شیرین یزدانبخش، حبیب رضایی، هدیه تهرانی، نگار جواهریان، اکبر عبدی، صابر ابر و شهاب حسینی بازی می کنند. فیلمنامه‌ این فیلم درباره‌ خانواده‌ای است که یک شب فرصت دارند مشکل مادر خانواده را حل کنند.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
درجلسه نقد و بررسی «پل چوبی» مطرح شد:

تحريم حوزه هنري باعث وارد شدن ضرر هنگفتی به يك فيلم مي شود




مهدی کرم پور به دلیل جراحاتي كه چند روز پيش در اثر یک سرقت برایش ایجاد شده بود،در نشست نقد فیلم روی پرده اش حاضر نشد.
عصر دوشنبه(اول مهرماه)نمایش و نشست نقد و بررسی فيلم «پل چوبي» در قالب چهل و چهارمين برنامه خانه فیلم فردوس با حضور مهناز افشار(بازيگر)،خسرو نقيبي(نويسنده)،محمدرضا لطفی(منقد) و حامد كميلي به عنوان مجري در غياب مهدي كرم پور كارگردان فيلم در فرهنگسرای فردوس برگزار شد.

ظاهرا جراحاتي كه چند روز پيش به واسطه ضرب و شتم يك موتور سوار پيش از برگزاري يك جلسه نقد ديگر بر مهدي كرم پور وارد آمده كاملا جدي و حاد بوده كه وي هنوز مجبور به مداوا و استراحت و خانه نشيني است و به دليل وضع جسماني نامناسب قادر به حضور در اين جلسه نشد.بدين ترتيب در ابتداي برنامه حامد كميلي مجري اين جلسه نامه اي را كه مهدي كرم پور براي فرهنگسراي فردوس فرستاده بود و در آن به خاطر غیبتش پوزش خواسته بود را قرائت کرد.
در بخشي از اين نامه آمده بود:بنا بود امروز در كنارتان باشم و باهم پل چوبي را به نظاره بنشينيم،اما جراحت حاصل از ضرب و شتمي كه خبرش را حتما اين روزها خوانده ايد مخل آن شد تا عليرغم ميل شديدم براي حضور در كنار مردم خوبم به فرهنگسرا بيايم.عذرخواه اين غيبت هستم و اميدوارم كه حال تان با پل چوبي خوب بوده باشد....
پس از خوانده شدن نامه كرم پور توسط مجري جلسه،وي از محمدرضالطفي منتقد برنامه خواست تا نظر خود را درباره فيلم پل چوبي ارائه دهد كه او توضيح داد پل چوبی ساخته مهدی کرم پور از چند منظر قابل بررسی و نگاه است.نخست آنکه حاشیه های ساخته شده برای این فیلم به مراتب بیشتر از خود متن است و دیگر آنکه این فیلم تقریبا بیشتر ستاره های سینمای ایران را اعم از مهران مدیری،بهرام رادان،هدیه تهرانی و....را جمع کرده تا در گیشه موفق باشد. پل چوبی فیلم ایده آل و بی نظیری نیست.چه در محتوا و چه در ساختار از ضعف هایی رنج می برد. اما این فیلم در بخش خصوصی ساخته شده است،بخشی که این روزها در سینمای ایران نفس های آخر خود را می کشد و دیگر کسی حاضر به سرمایه گذاری در آن نیست و بیشتر تهیه کنندگان ترجیح می دهند سود خود را در تولید از پروژه های دولتی دریافت کنند و همین باعث نابودی کامل هنر هفتم است. اساسا سينما ارتباط نزديكي با دنياي شعر دارد چون زبان شعر جسارت است و زماني كه اين دو حوزه عاري از جسارت شود ديگر معنا ندارد. روح سينما جاري است كه بتواند به بيان واقعيتها بپردازد و زماني مي توان يك هنر را كاربردي دانست كه زبان انتقاد درآن جاري باشد و اگر جسارت بيان را از آن بگيريم ديگر از سينما نامي باقي نخواهد ماند. فراموش نکنیم که بعضی آثار تنها فیلم هستند و نه سینما.یک اثر سینمایی باید قادر باشد مخاطب را از خانه بیرون بکشد و او را وادار به خرید بلیط کند.چنین است که یک اثر در مقیاس فیلم باقی می ماند و تبدیل به سینما نمی شود و اثری دیگر وارد چرخه صنعتی سینما می شود. این نگاه در تک تک عناصر پل چوبی کاملا به چشم می خورد،از کارگردانی و فیلمنامه گرفته تا انتخاب بازیگران و فیلمبرداری و طراحی صحنه،هرچند در خصوص بازيگران فيلمساز به ظرفيت بازيگران توجه نكرده و از قابليت بازيگران بهره اي نبرده و تنها ويتريني از بازيگران را به تصوير كشيده است.ضمن اينكه لحن فيلم در بعضي موارد به سينماي مستند و در بعضي صحنه ها شديدا به سينماي كلاسيك گرايش پيدا مي كند و اين دوگانگي لحن،اگرچه آزار دهنده نيست اما در فيلم به چشم مي خورد.

در ادامه اين نشست و پس از نظر منتقد جلسه مهناز افشار بازيگر اين فيلم درباره شخصيت شيرين گفت من سخنانم را با يك جمله از خود فيلم آغاز مي كنم.اينكه عشق يعني حالت خوب باشد. حال خوب غنيمت است و بايد از آن مواظبت كرد.شيرين در فيلم پل چوبي يك زن عاشق است.زني كه همواره احساس دوم بودن مي كند،اما صبوري به خرج مي دهد.او اگر مي ماند براي اين است كه عاشق است،اگر گله مي كند براي اين است كه عاشق است و اگر هم با خاطرات همسرش مشكل دارد باز از عشقش نشات مي گيرد.تمام تلاش ما خلق اين عشق بوده است.
او افزود:براي من هميشه فيلمنامه و كارگردان از درجه اهميت بالايي برخوردار بوده و اين دو عنصر نقش تعيين كننده اي در انتخاب هايم داشته،براي همين پيش آمده كه فيلمي را بازي كنم و بعدا آن را دوست نداشته باشم،اما تاكنون نشده كاراكتري كه دوست ندارم را ايفا كنم.
من تجربه همكاري با مهدي كرم پور را در فيلم چه كسي امير را كشت داشته ام و با سبك و سياق وي آشنا بودم.ايشان كارگردان جوان و خوش ذوقي است كه شيوه پيچيده و عجيب غريبي ندارد.متاسفانه بعضي از فيلم سازان يا به بازيگر فيلمنامه نمي دهند و يا فيلمنامه ندارند و....كه من با اين شيوه ها مشكل دارم.بازيگر بايد نقش را كامل بشناسد و در خود ذوب كند،كرم پور نيز هميشه كارش را با دور خواني آغاز مي كند و بعد از بازيگر مي خواهد تا شخصيت را پيدا كند و برايش شناسنامه طراحي كند و تا زماني هم كه شخصيت براي بازيگر كامل روشن نشده او را رها نمي كند.
افشار در ادامه اين بحث و در پاسخ به پرسش تحريمي بودن اين فيلم از سوي حوزه هنري عنوان كرد كه متاسفانه من اين موضوع را دوست ندارم كه گفته مي شود فيلم هاي تحريمي به دليل همين نام و كنجكاوي مخاطب بيشتر ديده مي شوند و اساسا اين تبليغ جذابي به حساب نمي آيد.به زعم من تماشاچي اگر فيلمي را دوست دارد بايد سالن سينمايش را انتخاب كند و برود آن فيلم را ببيند.فيلم خوب نبايد به واسطه واژه ها فروش كند،اما اين هم واقعا درست نيست كه بعضي فيلم ها از داشتن يكسري سينماها محروم شوند.
همچنين افشار بازيگر فيلم پل چوبي بيان داشت كه من از باز شدن خانه سينما خوشحال هستم.مردم اين روزها حالشان بهتر است و اين خوب بودن غنيمت است.بازگشايي خانه سينما به تنهايي كمكي نمي كند،ما بايد سعي كنيم اختلافاتمان را در سينما از بين ببريم و در كنار هم كار كنيم.سينما در طول اين سالها بسيار بالا و پايين داشته.سينما مانند يك مادر مي ماند.به زعم من هيچ اشكالي ندارد كه ده نمكي فيلم بسازد،اما بايد در كنار آن اجازه بدهيم كه ناصر تقوايي هم فيلم بسازد،رخشان بني اعتماد،بهمن فرمان آرا و خيلي هاي ديگر هم كار كنند.ما بايد و بايد ياد بگيريم كه در كنار هم و در اوج تفاوت سليقه به يكديگر احترام بگذاريم و باهم باشيم و با لبخند هركدام كار خودمان را انجام بدهيم.اگر روزي به اين نقطه رسيديم يعني از اين مسير سخت امروز رد شده ايم.

ايفاگر نقش شيرين در فيلم پل چوبي در پايان سخنانش عنوان داشت زماني كه من شور عشق را در كنار آقاي بهرام رادان بازي كردم هجده،نوزده سال داشتم و امروز باگذشت اين همه سال سي و پنج سالم هست و بار ديگر ما دونفر در يك فيلم مقابل هم قرار گرفتيم.اتفاقي كه براي هردو نفر ما بسيار جذاب و خوشايند بود و در طول اين سالها ما پيشنهادهای زيادي داشتيم كه اين تجربه را دوباره تكرار كنيم،اما هر دو نفر ما نظر داشتيم كه اين اتفاق را براي يك كار خوب نگه داريم و با خواندن فيلمنامه پل چوبي كه بسيار قصه ای دلي بود به اين نتيجه رسيديم كه اين همان فيلمي است كه منتظرش بوديم و قرار است اين همكاري تكرار شود.
در اين جلسه خسرو نقيبي نويسنده فيلم نيز صحبت هايش را با اين توضيح آغاز كرد كه من بار ديگر به خاطر غیبت مهدي كرم پور عذرخواهي مي كنم.او به شدت دوست داشت تا در اين جلسه حضور داشته باشد،اما مشكل پيش آمده مانع از اين اتفاق شد.به ظاهر دو دزد به قصد موبايل وي به او آسيب رسانده اند،اما پليس در تحقيقات خود اعلام كرده كه موضوع مشكوك است و ظاهرا جريان ديگري دركار بوده،چراكه درست فرداي همان روز موبايل من هم توسط دو دزد به سرقت مي رود.اما به هر روي در مورد فيلم پل چوبي بايد اين را بگويم كه ما اقتباس آزادي از فيلم كازابلانكا داشته اين خصوصا در نيمه دوم فيلم كه نازي وارد داستان مي شود.ايده كازابلانكا اين است كه فردي كه زماني آدم سياسي بوده و ديگر هيچ آرماني ندارد تصميم مي گيرد به بطن جامعه بازگردد و ما نيز همين فكر را گرفته بوديم.

او ادامه داد:پل چوبي قرار نبود يك تصوير مستند از سال 88 باشد.اساسا اين فيلم نه سياسي است و نه طرفدار يا منتقد جناح و جرياني خاص.اين فيلم حاصل ضرورت يك دوران بود براي من و مهدي كرم پور كه معتقد بوديم بايد درباره ان حرف زد،آن هم نه حرفهاي سياسي و جانبدارانه،بلكه مي خواستيم اين را بگوييم كه جامعه ايراني از مشروطه تا امروز ناخواسته درگير سياست بوده و زندگي انسان هايي را كه هيچ كاري با سياست ندارند را تحت الشعاع خود قرار داده.به قول يك ديالوگ از فيلم كه گفته مي شود سیاست مي آيد از رويت رد مي شود و تمام حرف ما همين بوده.مضاف براينكه اگر به عاشقانه هاي بزرگ دنيا مثل همين كازابلانكا يا دكتر ژيواگو و برباد رفته نگاه كنيم مي بينيم كه قصه هاي عاشقانه در بستر يك اتفاق مهم اجتماعي رخ مي دهد و اين هم كاملا درست است،چون آدمها اصولا در شرايط سخت است كه تصميمات آني مي گيرند.به همين دليل عاشقانه ها فارغ از رويداد اجتماعي شان نيستند.

نقیبی ادامه داد:اين قصه در سال 83 با نام فقط دوبار زندگي مي كنيم توسط من و مهدي كرم پور نوشته شد.ما در آن مقطع تصميم داشتيم اقتباسي از فيلم كازابلانكا داشته باشيم و حاصل آن كاري شد كه يك مثلث عشقي ساده بود.اما آن قصه كار نمي كرد و جلو نمي رفت،در نتيجه كنارش گذاشتيم،چرا كه به دنبال آن بحران اجتماعي بوديم كه تنها مي توانستم فضا را به سال 57 ببريم كه در آن صورت به كل شكل و جهت ماجرا عوض مي شد.
نقيبي در ادامه درباره بحث خيانت توضيح داد كه پل چوبي به هيچ وجه و حتي يك كلمه از خيانت حرف نمي زند.اين فيلم در ستايش خانواده و در حمايت عشق و تكريم عاشقي است.اين تعابير برداشت هاي شخصي عده اي است كه متاسفانه حرف فيلم را متوجه نشده اند.در صحبت هاي خانم افشار به بحث تحريم حوزه هنري و اينكه همين تحريم خودش يك تبليغ براي فيلم ها است اشاره شد كه بايد بگويم شايد چنين چيزي باعث شود كه ده درصد مخاطبان سينما بيشتر كنجكاو شوند و به ديدن اين فيلم ها بروند،اما در مقابل همين نهاد با محروم كردن فقط و فقط يك سينما آزادي باعث ضرر هنگفتي به يك فيلم مي شود.سينما آزادي تنها،جايي نيست كه مخاطب بيايد و فيلم ببيند بلكه جايي است كه تماشاگر فيلم انتخاب مي كند و هر فيلم در همين سينما روزانه بين ده تا پانزده ميليون تومان فروش دارد.حال اين عدد را ضرب در يك ماه كنيد تا ببينيد چه اتفاقي مي افتد.اين شش فيلمي كه از سوي حوزه هنري تحريم شدند آثار اجتماعي بودند كه در بخش خصوصي ساخته شده بودند و تصويرگر جامعه خود بودند.مگر توان سينماي اجتماعي و بخش خصوصي ما چه اندازه است كه اينگونه آن را نابود مي كنيم؟

اين نشست در ساعت بيست و دو با تجليل از مهمانان به پايان رسيد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 25 از 58:  « پیشین  1  ...  24  25  26  ...  57  58  پسین » 
تالار تخصصی سینما و موسیقی

Iranian Cinema News | اخبار سینمای ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA