ارسالها: 3620
#1
Posted: 7 Jun 2011 04:13
با سلام به همه ی شما دوستان لوتی عزیز
این تاپیك در رابطه با تمامی موضوعات مربوط به ورزش بانوان میباشد....
با تشكر از پرنسس
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#2
Posted: 8 Jun 2011 11:42
ورزش زنان
ورزش زنان شامل همه مسابقات خاص زنان چه در شکل حرفهای، آماتور یا ورزش همگانی در تمام رشتههای ورزشی میشود. مشارکت زنان در ورزش درقرن بیستم میلادی، به ویژه در اواخر آن افزایش چشمگیری یافت. این افزایش تحت تأثیر تغییرات فرهنگی جامعه بود که بر برابری جنسیتی تاکید داشت.
در دنیای امروز شاید هیچ رشته ورزشی که زنان در آن مشارکت نورزند یا آن که ورزش ویژهای برای زنان تلقی شوند یافت نگردد، اما میزان این مشارکت در هر رشته ورزشی و هر کشور تفاوت دارد.
فرهنگ برخی از کشورها (بیشتر کشورهای اسلامی) محدودیتهایی را برای حضور زنان در بعضی از رشتهها به همراه دارد و نیز میزان مشارکت و علاقه آنان در برخی از رشتههای ورزشی مانند بوکس، کشتی، وزنهبرداری و انواع فوتبال بسیار کمتر از همبازیان مرد خود است. در مقابل در تعدادی از ورزشها مانند تنیس، ژیمناستیک، پاتیناژ نمایشی و والیبال ساحلی ورزشکاران زن اهمیت بیشتر یا حداقل برابری با همتایان مرد خود یافتهاند. تعداد دیگری از رشتههای ورزشی نیز مانند نتبال و سافتبال به ورزشهایی زنانه معروف شدهاند.[۱]
ورزش همگانی
به طور کلی ورزش در دو بُعد حرفهای و عمومی بررسی میشود. ورزش حرفهای به مسابقات رسمی و شغل ورزشکاری برمیگردد ولی ورزش عمومی مربوط به انجام تمرینات ورزشی توسط تمام افراد جامعه و سلامتی عمومی افراد است و حداقل روزانه ۳۰ دقیقه و ۵ روز در هفته توصیه میشود.
از این نظر ورزش و انجام تمرینهای ورزشی در میان زنان جایگاه بسیار پایینی دارد. به عنوان مثال، طبق تحقیقات «فدراسیون ورزش و آمادگی جسمانی زنان» (WSFF)، بریتانیا با بحران آمادگی جسمانی و ورزش زنان مواجه است و فقط یک پنجم (۲۰ درصد) از زنان برای تندرستی خود به تمرینات ورزشی کافی میپردازند، در حالی که ۶۰ درصد زنان تصور میکنند تمرینات ورزشی کافی دارند.
سو تیبالز، مدیر اجرایی WSFF معتقد است به تصویر کشیدن زنان مدل و لاغر اندام در رسانهها، باعث میشود زنان بیشتر به دنبال حفظ لاغری بروند تا تناسب و سلامتی جسمانی. همچنین بسیاری از زنان هنوز فکر میکنند ورزش، غیرزنانه است.[۲] به نقل از هفتهنامه شیرزنان، ورزش زنان مسلمان بریتانیا از این هم کمتر است و فقط ۱۳٫۲ درصد این زنان به میزان کافی ورزش میکنند.
زنان مسلمان
شرکت زنان مسلمان در ورزش حرفهای به تدریج در حال افزایش است. برای مثال در المپیک تابستانی ۲۰۰۴ زنان ورزشکار کشورهای مسلمان عراق، افغانستان، بحرین، کویت و سومالی نیز حضور داشتند و از جمله حضور رقیه القیصر با پوشش اسلامی در رقابتهای دو ۱۰۰ متر مورد توجه رسانههای زیادی قرار گرفت[۴].
همچنین صنعت پوشاک ورزشی در حال سرمایهگذاری و طراحی لباسهای بهتر و مناسبتر برای زنان مسلمان است[۴].
اما بسیاری از این ورزشکاران در مصاحبههای غیررسمی از حجاب انتقاد میکنند[۵].
زنان ایران
ورود زنان به عرصه ورزش در ایران، به تلاشهای وسیعی که در دوران سلطنت دودمان پهلوی انجام شد، باز میگردد.
زنان ورزشکار ایرانی در رشتههای مختلفی فعالیت میکنند و مدالهای جهانی کسب کردهاند، مانند اتومبیلرانی (که مشترک با مردان است)، تنیس، تیراندازی، والیبال، فوتبال، بسکتبال، دو و میدانی، انواع ورزشهای رزمی و...
هرچند که در داخل ایران انتشار هرگونه عکس، فیلم، خبر و گزارش از این مسابقات (حتی با حجاب) ممنوع یا بسیار محدود است[۶].
یعضی از ورزشکاران زن ایرانی بسیار مشهور هستند مانند:
ارغوان رضائی قهرمان تنیس ایرانیالاصل که هماکنون در فرانسه بازی میکند.[۷] او به «ملکه تنیس ایران» معروف است.[۸]
یاسمین سعادت، اولین زن تنیسورایرانی با حجاب اسلامی درمسابقات بینالمللی.[۹]
لاله صدیق قهرمان اتومبیلرانی مشترک زنان و مردان در ایران [۱۰] که ادعا شدهاست در آخرین مسابقهاش تقلب نمودهاست.[۱۱] او به «شوماخر ایرانی» معروف است.
ورزش معلولین
در حال حاضر ورزش معلولین در ایران برای مردان ۱۹ رشته ورزشی دارد که از این میان، زنان با وجود اینکه مشکل پوشش و حجاب ندارند، تنها در دو رشته تیراندازی و والیبال نشسته امکان شرکت کردن دارند
دو و میدانی قدیم ایران
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#3
Posted: 8 Jun 2011 11:47
حجاب يك اصل پذيرفته شده در ورزش بانوان ايران است
جام جم آنلاين: تاكيد ويژه رئيسجمهوري براي تامين سالنها و تجهيزات مورد نياز بانوان و سرمايهگذاري صورت گرفته از سوي سازمان، بيانگر كارهاي زيربنايي در جهت دگرگوني وضع موجود و رشد و توسعه ورزش در بين بخش اعظمي از جامعه است كه ورزش را در ميان خانوادهها نهادينه ميكنند.
اما آنچه مسلم است، ورزش بانوان در ابتداي راه خويش قرار دارد و بايد دوچندان به اين مقوله توجه كرد تا بانوان ورزشكار نيز بنا بر استعدادهاي خويش، همپا با مردان سهم و جايگاهي قابل توجه از حضور ورزش ايران را در بازيهاي آسيايي و جهاني به خود اختصاص دهند.
راهبرد حضور 150 نفره ورزش بانوان ايران در بازيهاي آسيايي 2010 گوانگجو چين در شرايطي از سوي سازمان و در جهت نيل به عنوان چهارمي اين بازيها عنوان شده كه رباب شهريان، نفر اول ورزش بانوان كشور تاكيد دارد تيمها و نفراتي به گوانگجو اعزام خواهند شد كه زمينه مدالآوري داشته باشند. هر چند او وقتي با اين سوال مواجه ميشود كه تلقي شما از مدالآوري بانوان از اين بازيها چيست؟ پاسخ ميدهد كه بهتر از قطر 2006 مدال خواهيم گرفت. اما وقتي به ياد ميآوريم كه در قطر سهم بانوان ايران تنها 2 مدال برنز انفرادي در تكواندو و يك برنز مشترك در شطرنج بوده است. با خود ميانديشيم كه ورزش بانوان ايران چگونه ميخواهد براي خود معادله حضور در بازيهاي آسيايي چين را تعريف كند.
چنين به نظر ميرسد كه با سياست سازمان تربيت بدني رويكرد تازهاي در ورزش بانوان مورد توجه قرار گرفته است، رويكردي كه به مدالآوري بانوان ما در عرصه رقابتهاي برونمرزي بايستي ختم شود. تلقي شما به عنوان مسوول ورزش بانوان در اين زمينه چيست؟
بله، كاملا موافقم. در اين خصوص فدراسيونها نيز تكاپوي تازهاي را مورد توجه قرار دادهاند. بويژه با حضور نواب رئيس بانوان در رشتههاي مختلف كه باعث شده حركتي هدفمند و حساب شده در زمينه رشد و توسعه ورزش بانوان مورد توجه قرار گيرد. تخصيص 30 تا 50 درصد بودجه فدراسيونها به بانوان زمينه تحقق اهداف بزرگتر را در ورزش بانوان فراهم كرده است. يكي از بزرگترين اهداف سازمان همانطور كه شما اشاره كرديد، مدالآوري ورزش بانوان است و اين مقوله ميطلبد كه ما از هماكنون برنامههاي خود را عملي كنيم. البته سازمان با برگزاري المپياد ايرانيان براي كشف استعدادهاي جوان، بخصوص در رده بانوان كوشيده است كه ثمرات آن را طي 2 دوره برگزار شده شاهد بودهايم.
پتانسيل ورزش بانوان بهگونهاي است كه حتي در بعضي استانها بانوان در زمينه مدالآوري، جلوتر از مردان در المپياد ايرانيان عمل كردند تا به ثبت آقايان مدالهاي بيشتري را به خود اختصاص دهند. مطمئنا وجود همين استعدادها باعث شده است امروز مهندس عليآبادي با اطمينان كامل از مدالآوري بانوان به حضور كاروان 150 نفره بانوان ايران در بازيهاي آسيايي 2010 بينديشد؛ حضوري با كميت زياد با فهرستي با كيفيت مدالآوري كه اميد است زمينهاي باشد براي صعود كاروان ورزش ايران به رتبه چهارم اين بازيها.
حــالا شـمــا چـه راهـبـردي را مـورد تـوجـه قراردادهايد تا پاسخگوي انتظارها در گوانگجو چين باشيد؟ منظورم اين است كه آيا امكانات ويژهاي را تدارك ديدهايد؟
كـادر جـديـد كـمـيـتـه مـلـي الـمـپـيك كشورمان كه بنده هم عضو آن هستم، از فدراسيونهاي ورزشي خواسته است برنامههاي خويش را در زمينه رشد و ارتقاي ورزش بانوان كه در نهايت به مدالآوري منجر شود، ارائه كنند. بديهي اســت مـا طـبـق ايـن بـرنـامـههـا و نـيـاز سنجيهاي صورت گرفته از امكانات و اردوهــــايــــي كــــه مــــورد نــيـــاز اســـت، مساعدتهاي لازم را به عمل خواهيم آورد.
پـيـشبـيـنـي شما درخصوص عملكرد تيمهاي بانوان در بازيهاي آسيايي چيست؟
طـبــق اولــويــتبـنــدي ســازمــان تـربـيـت بـدنـي درخصوص تيمهاي اعزامي، قرار بر اين است كه فقط تيمهايي كه شانس مدالآوري بهتري دارند، راهي بازيهاي آسيايي شوند، چرا كه ما معتقديم؛ ميادين بزرگ و رسمي مانند بازيهاي آسيايي جاي كسب تجربه نيست. تيمها بايد مجوز ورودي اين بازيها را از سازمان تربيتبدني دريافت كنند. با احتساب اين شرايط، من قول ميدهم بانوان ما بهتر از مسابقات دوحه مدالآوري ميكنند.
به نظر ميرسد مهمترين نقش را در كسب نتايج مربيان داشته باشند. در حال حاضر مربيان ملي ما در چه سطحي هستند؟ آيا نياز به حضور مربي خارجي هست؟
يكي از بحثهايي كه هميشه در ورزش حرفهاي بوده، بحث مربيگري است. طبق برنامهريزي سازمان و با توجه به نياز فدراسيونها ما با خدمت گرفتن مربيان خارجي و برگزاري كلاسهاي ارتقاء براي مربيان ملي كشورمان سعي ميكنيم اين نياز هم مرتفع شود.
كبدي به عنوان تنها ورزش تيمي بانوان كه براي اولين بار در تاريخ ورزش كشورمان ميتواند به بازيهاي آسيايي اعزام شود، يكي از شانسهاي مدالآور براي كاروان ورزشي كشورمان است. چقدر به اين امر معتقديد؟
با توجه به 2 عنوان متوالي نايب قهرماني در رده آسيايي حتم دارم در بازيهاي گوانگجو كبدي دست خالي نخواهد ماند. عملكرد كوتاه مدت اين ورزش نوپا نشان داده است كه بانوان كبدي كار ما از لحاظ فني پيشرفت قابل توجهي داشتهاند. اميدوارم با حمايتهاي رئيس فدراسيون كبدي اولين مدال ورزش تيمي بانوان در بازيهاي آسيايي از آن كبدي كاران كشورمان باشد.
به نظر شما كه بانوي اول ورزش كشور هستيد، حـجــاب بـانـوان ورزشـكـار ايـرانـي چـقـدر در نتيجهگيري آنها دخيل است؟ البته با توجه به اين كه هنوز مساله حجاب بانوان كاراتهكاي ايراني حل نشده است.
حجاب يك اصل پذيرفته شده در ورزش بانوان ايران است. ورزشكاران محجبه ايراني توانستند با الگوسازي تاثير بسزايي روي ورزشكاران مسلمان ديگر كشورها داشته باشند.
و اما مساله حجاب كاراتهكاها موضوعي جهاني است و به لحاظ فني فدراسيون جهاني كاراته با حضور بانوان محجبه در مسابقات رسمي مخالفت ميكند كه با رايزنيهاي رئيس فدراسيون كاراته انشاءالله اين مساله تا بازيهاي آسيايي گوانگجو حل خواهد شد، چراكه كاراته به عنوان يكي از شانسهاي مدالآوري ميتواند نقش تعيينكنندهاي در جدول توزيع مدالها داشته باشد.
با احتساب اين تفكر كه حل مساله حجاب از سوي محافل بزرگ ورزشي جهان كمك بزرگي به رشد ورزش بانوان ما ميكند، فكر ميكنيد بانوان ورزشكار ما چقدر از ورزش روز آسيا و دنيا فاصله دارند؟
اختلاف رده ورزشي بانوان ما با آسيا و جهان در رشتههاي مختلف ورزشي متفاوت است. در برخي رشتهها مانند تكواندو ما در آسيا از شرايط خوبي برخورداريم. ولي اين مساله را هم قبول دارم كه بسياري از رشتهها نياز به رشد اساسي دارند تا بتوانند به پاي آسيا و جهان برسند. بنده اين نويد را ميدهم كه بانوان ما گام اول را براي پر كردن فاصلهها برداشتهاند.
رشد و اعتلاي هر ورزش منوط به وجود بودجه و امكانات كافي است. در همين خصوص شما اعـلام كـرديـد 30 تا 50 درصد كل بودجه هر فدراسيون به توسعه ورزش بانوان اختصاص يافته اسـت. آيـا نظارتي بر اختصاص اين بودجه و هزينهكرد آن وجود دارد؟
شما حتما اطلاع داريد كه در گذشته ورزش بانوان كشورمان با بودجه 9 درصدي انجمنها اداره ميشد و همين امر باعث شده بود ورزش بانوان هميشه با بحران مالي مواجه باشد، ولي پس از طرح ادغام خون تازهاي در رگهاي ورزش بانوان جريان گرفت و در حال حاضر طبق بخشنامهاي كه سازمان صادر كرده، فدراسيونها موظفند حداقل 30 درصد بودجه خود را به بانوان آن رشته تخصيص دهند. البته بــا نـظــارتــي كــه خــودم انـجــام دادم، در بــرخــي فدراسيونها مانند تير و كمان، دووميداني، شنا و قايقراني اين هزينهكردها به بالاي 50 درصد هم رسيده است.
به عنوان سوال پاياني، طبق برنامههاي عمراني سازمان تربيت بدني، مقرر است تا پايان سال 1388، 1500 سالن ورزشي ويژه بانوان ساخته شود. اين طرح در چه مرحلهاي قرار دارد و چند سالن به بهرهبرداري رسيده است؟
متاسفانه آمار دقيقي در اين خصوص ندارم. بهتر است شما در اين زمينه از مهندس هادياني، مديرعامل شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي سازمان تربيت بدني سوال كنيد.
حرف آخر.
قـول مـيدهـم روزي فرا برسد كه ورزش از اولويتهاي اصلي همه هموطنان، بويژه بانوان شود.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#4
Posted: 8 Jun 2011 11:48
اعزام بانوان هندباليست به مسابقات قهرماني آسيا
گروه ورزش: تيم ملي هندبال بانوان كشورمان براي نخستين بار به مسابقات قهرماني زنان آسيا كه از يكم تا 9 آذر ماه در بانكوك برگزار ميشود، اعزام خواهد شد.
مريم كريميان، مدير فني تيم ملي هندبال بانوان ضمن اعلام اين خبر گفت: اين دوازدهمين دوره مسابقات قهرماني آسياست كه با حضور 10 تيم در 2 گروه انجام ميشود. تيم ايران در گروه A با تيمهاي كره جنوبي، ژاپن، ازبكستان و قزاقستان همگروه است.
كريميان درباره چگونگي برگزاري اردوهاي آمادگي گفت: ما 6 مرحله اردو پيشبيني كرديم كه 5 مرحله آن انجام شد و از 23 آبانماه مرحله آخر آن برگزار ميشود كه طي آن، 16 نفر اعزامي به مسابقات را اعلام خواهيم كرد؛ البته براي اردوي آخر، از تيم ملي هندبال بانوان آذربايجان دعوت كردهايم تا در تهران يك مسابقه تداركاتي با آنها داشته باشيم.
تيم ملي هندبال بانوان ايران 29 آبان تهران را به مقصد بانكوك ترك خواهد كرد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#5
Posted: 8 Jun 2011 11:50
پس از شكست 7 بر صفر بانوان مقابل تايلند
شجاعي: اين تيم آقايان ما را هم شكست ميدهد
پس از شكست 7 بر صفر تيم فوتبال زنان ايران مقابل تايلند، نايب رئيس بانوان فدراسيون فوتبال از عملكرد تيم جوانان كشورمان ابراز رضايت كرد.
فريده شجاعي با اين استدلال از عملكرد تيم حذف شده ايران دفاع كرد: ما با تيمي بازي كرديم كه بازيكنان آن حداقل بيش از 10 سال است كه فوتبال بازي ميكنند حتي برخي تماشاگران ايراني كه بازي ايران و تايلند را مشاهده كردند، معتقد بودند، اين تيم بانوان تايلند حتي ميتواند تيم فوتبال آقايان ايران را شكست دهد!
به هر حال وقتي هدف از شركت در يك تورنمنت فقط كسب تجربه باشد، نبايد بيش از اين توقع داشت.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#6
Posted: 8 Jun 2011 11:51
صعود تيم ملي كوهنوردي بانوان بر فراز قله جياجي كانگ
تيم ملي كوهنوردي بانوان ايران پس از ده روز تلاش ظهر دوم آبان ماه جاري به قله جياجي كانگ در نپال صعود كرد.
به گزارش فارس، تيم ملي اعزامي به قله جياجي كانك به ارتفاع 7058 متر در منظقه هيماليا مركب از فرشته خادمي، شيما جمشيدي فر، مريم خمسه و مريم ساعي پارسا از استان تهران، بدري وليان از سمنان، رقيه سعدئي از آذربايجان شرقي، معصومه نظر زاده از استان لرستان و آزاده معذي از استان مركزي است.
اين تيم در پايان پنج مرحله اردوي آمادگي و انتخابي از سوي فدراسيون كوهنوردي و صعودهاي ورزشي انتخاب شدند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#7
Posted: 8 Jun 2011 11:53
نقش ورزش در سلامت زنان
فعالیتهای ورزشی منظم به همراه تغذیه مناسب می تواند در بالابردن ضریب سلامت زنان و پیشگیری از بیماریها که از علل عمده مرگ و ناتوانی آنها در سراسر دنیا است ، مؤثر باشد. افزون بر این تحرکات جسمانی مستمر در جلوگیری از ابتلا به امراض قلبی و عروقی نقش به سزایی دارد. این امراض که شامل بیماریهای قلبی، فشار خون و ضربان قلب بالا است ، یک سوم از علل مرگ و میر زنان در سراسر دنیا را تشکیل می دهد، برای نمونه بیماریهای قلبی و عروقی نیمی از مرگ و میرهای زنان بالای 50 سال در کشورهای در حال توسعه بوجود می آورد. فعالیتهای فیزیکی منظم به همراه رژیم غذایی مناسب یکی از مؤثرترین روشهای کنترل چاقی و باقی ماندن در وزن بدنی ایده آل در میان زنان است . آمار مبتلایان به دیابت در دنیا بیانگر این واقعیت است که دیابت بیش از70میلیون نفرازجمعیت زنان دنیا را به این بیماری مبتلا کرده است . دیابت می تواند بیماریهای قلبی و عروقی را تشدید کند و منجر به بروز کوری ، آسیب سیستم عصبی ، نارسایی کلیه ، زخم های لاعلاج و در نهایت قطع پا شود. تحقیقات اخیر نشان می دهد که فعالیتهای فیزیکی منظم و ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی می تواند از بروز بیش از نیمی از بیماریهای دیابت (غیروابسته به انسولین ) پیشگیری نماید.فعالیتهای فیزیکی معمولاً عامل مهمی درپیشگیری ازپوکی استخوان نیزمی باشد. پوکی استخوان از جمله بیماریهایی است که موجب ضعیف شدن و شکنندگی استخوانها می شود، درصد پیشرفت پوکی استخوان در زنان بخصوص در دوران بعد از یائسگی بیش از مردان است . فعالیتهای بدنی نسبتاً سنگین ، مثل پیاده روی و آهسته دویدن ، برای رشد طبیعی استخوانها و اسکلت بدن بسیار ضروری و لازم است . پیاده روی تند و تیز در کاهش ضایعات استخوانی نیز مؤثر است و در بالا بردن استحکام ، توازن و کاهش خطر افتادگی ماهیچه ها نیز نقش دارد. فعالیتهای فیزیکی منظم در کاهش استرس ، اضطراب ، افسردگی و احساس بی کسی و تنهایی تأثر اساسی دارد و این پدیده برای زنان بسیار حائز اهمیت است ، زیرا در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه روند رشد بیماری افسردگی در زنان تقریباً دو برابر مردان است . فعالیتهای فیزیکی در به وجود آمدن اعتماد به نفس نیز بسیار مؤثر است و زمینه مناسب برای فعـالیت های اجتماعی متکی به امید و تلاش را فراهم می سازد
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ویرایش شده توسط: e_h_s_a_n
ارسالها: 3620
#8
Posted: 8 Jun 2011 11:57
غزاله ترکمن قهرمان مسابقات جایزه بزرگ تنيس بانوان
فینال مسابقات تنیس جایزه بزرگ روز معلم در مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد و غزاله ترکمن با غلبه بر حریف خود به پیروزی رسید و مقام نخست این دوره را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تنیس دراین دوره از رقابتها که با حضور ۱۶۳ تنیسور در دو بخش زنان و مردان برگزار شد غزاله ترکمن مقام اول –یاسمین سعادت مقام دوم- مریم زرین کلاه ومریم مظاهری مقام سوم مشترک را به خود اختصاص دادند.
شایان ذکراست، مراسم اختتامیه و اهدای جوایز این دوره از مسابقات پس از پایان دیدار نهایی با حضورسلامی نائب رئیس بانوان فدراسیون تنیس و قهرمانان این دوره از مسابقات برگزار شد .
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#9
Posted: 8 Jun 2011 12:06
ورزش ژيمناستيک در دختران نوبالغ باعث تأخير در منارک و نامنظمی پريود خواهدشد
محققين دانشگاه بروک کانادا برای تعيين شيوع تأخير منارک و الگو های غيرطبيعی پريود در دختران ژيمناست مطالعه ای را برروی ۳۰ ژيمناست کاندائی و ۱۵ ژيمناست يونانی که متوسط سن آنان ۵/۱۴ سال بود انجام دادند. دراين مطالعه از ۷۸ دختر نوجوان سالم که فعاليت ورزشی نداشتند به عنوان گروه کنترل استفاده گرديد. نتايج اين مطالعه منارک درگروه ژيمناست بطور معنی داری نسبت به گروه کنترل کاهش نشان داد. زمان شروع پريود دردختران ژيمناست ۸/۱۳ سال و درگروه کنترل ۵/۱۲ سال بود. همچني« پريود نامنظم در ۷۸% گروه مورد مطالعه (۶۱% بصورت اليگومنوره و ۱۷% بصورت آمنوره) گزارش شد.
دختران ژيمناست که پريود شده بودند بطور معنی داری قد بلندتر و وزن سنگين تر و BMI بيشتری نسبت به ژيمناست هائيکه پريود نشده بودند داشتند. همچنين جلسات تمرين دختران پريود شده و مدت تمرين آنها نسبت به گروه ديگر کمتر بود.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#10
Posted: 8 Jun 2011 12:07
خانم ها تا دیر نشده ورزش کنید!
جام جم آنلاين: حتی کمی تحرک ، حداقل حدود 72 دقیقه در هفته ، می تواند تاثیر قابل ملاحظه ای بر تناسب عملکرد قلبی تنفسی و توانایی ورزش در زنان چاق یائسه یا زنانی که اضافه وزن دارند ، داشته باشد.
طبق اعلام متخصصان انجمن قلب آمریکا سطوح پایین تناسب قلبی تنفسی با افزایش خطر بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر به هر دلیلی ارتباط دارد و بهبود این تناسب با کاهش خطر مرگ همراه است.
هرچه از نظر عملکرد قلب و عروق تناسب کمتری داشته باشید خطر بیماری قلبی و در نتیجه مرگ افزایش می یابد.
گرچه مشخص شده ورزش بطور کلی بر سلامت تاثیر مثبت دارد این مطالعه به شناخت اهمیت میزان ورزش برای اعمال هر تاثیر خاصی کمک می کند.
.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب