انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
کامپیوتر
  
صفحه  صفحه 10 از 12:  « پیشین  1  ...  9  10  11  12  پسین »

دانستنیهایی در مورد دنیایی كامپیوتری


مرد

 
فایل های ذخیره شده بر روی رایانه شما چقدر ایمن هستند؟

از دست دادن اطلاعات (Data)، می‌تواند منجر به خسارت‌های جبران ناپذیری بشود. با توجه به همین مسأله است که کاربران حرفه‌ای، همواره درصدد حفظ و نگهداری ایمن اطلاعات خود هستند. در این اینفوگرافیک، با اطلاعات مفیدی درباره حفظ اطلاعات آشنا خواهیم شد.
بر اساس پژوهش‌های انجام شده، نزدیک به نیمی از کاربران هر ساله بخشی از اطلاعات خود را از دست می‌دهند. جزئیات بیشتر را می‌توانید در ادامه مشاهده نمایید.

اینفوگرافیک
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
با برترین اپلیکیشن‌های سیستم عامل کروم در سال 2014 آشنا شوید

گوگل کروم فراتر از یک سیستم‌عامل مبتنی بر وب است. پلتفرم تازه‌ای که به تدریج مسیر خود را برای نیازهای شما به عنوان یک سیستم‌عامل هموار می‌کند. اگر یک کروم‌بوک تهیه کرده‌اید، می‌توانید ازفروشگاه برنامه کروم در جهت بهترین استفاده از پلت‌فرم جدید گوگل استفاده کنید. شما حتی در زمانی که آفلاین هستید، می‌توانید عکس‌ها را ویرایش کنید، موسیقی پخش کنید، امور مالی خود را مدیریت کنید و به ایمیل‌ها پاسخ دهید.


Duolingo

آیا تا‌به‌حال مایل به یادگیری زبان دیگری بوده‌اید؟Duolingo یک اپلیکیشن معروف رایگان است که به کاربران کمک می‌کند تا دراوقات فراغت خود راه جدیدی برای برقراری ارتباط آموزش ببینند. کاربران می‌توانند زبانهایی همچون اسپانیایی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، پرتغالی یا انگلیسی را بسته به علاقه خود انتخاب کنند و به جمع دوزبانه‌ها و یا حتی فراتر از آنها بپیوندند.

http://zurl.ir/657523


Rdio

اپلیکیشن Rdio یک Jukebox اجتماعی آنلاین است که با رابط کاربری زیبای خود به شما امکان ملحق‌شدن به آن را می‌دهد. با پیوستن بهRdio می‌توانید از نسخه آزمایشی آن به مدت 2 هفته استفاده کنید. بعد از آن برای دسترسی به اشتراک ماهانه نامحدود Rdio نیازمند ثبت نام در آن هستید که این حق اشتراک را باید از وب‌استور کروم خریداری کنید. این اپلیکیشن شامل میلیون‌ها آهنگ می‌باشد. همچنین می‌توانید دوستان و یا افراد دیگر با سلایق موسیقی مشابه را دنبال کنید. شما می‌توانید با این اپلیکیشن، پلی‌لیست‌های متفاوتی همانند پلی‌لیست کاری برای خود ایجاد کنید.

http://zurl.ir/987598


PicMoney

اپلیکیشن PicMoney امکان ویرایش عکس در مرورگر کروم را برای شما فراهم نموده است. یک عکس را آپلود کنید و به سادگی گوشه‌های آن را حذف کنید، بچرخانید و یا به دلخواه خود آن را تنظیم کنید. همچنین می‌توانید با اضافه‌کردن افکت‌های جذاب، فیلترها و یا برچسب‌های دلخواه، به عکس جلوه خاصی دهید. به کمک اپلیکیشن PicMoney قادر خواهید بود رویداد‌های مهمی همچون قرار ملاقات، جشن تولد و ... را در آن مشخص کنید. بعلاوه شما می‌توانید برای زیباتر‌کردن عکس‌های خود،کارهایی همچون پاک کردن لکه‌ها، حذف‌کردن چین و چروک‌ها و سفید‌کردن دندان‌ها انجام دهید.

http://zurl.ir/336537


Gmail Ofline

اگر یک کروم‌بوک تهیه کرده باشید، اکثر اوقات در نزدیکی اتصال Wi-Fi خواهید بود. اما زمان‌هایی همانند مسافرت‌های هوایی یا درخلال رفت‌و‌آمد که دسترسی به اینترنت ندارید، وجود خواهند داشت که شما مایل به دسترسی به صورت آفلاین خواهید بود. گوگل، اپلیکیشنی ویژه برای دسترسی به صورت آفلاین به Gmail را ارائه داده است. این اپلیکیشن کروم که به صورت نسخه Beta باقی خواهد ماند، به شما اجازه خواندن، پاسخ‌دادن، جستجو و بایگانی کردن پیام‌هایتان را می‌دهد. همچنین این اپلیکیشن به صورت خودکار پیام‌ها را با اجرای کروم، همسان‌سازی می‌کند.

http://zurl.ir/544677


Box

یکی از محدودیت‌های بسیاری از کروم‌بوک‌ها، میزان ذخیره‌سازی اطلاعات می‌باشد. اما سرویس‌های ابری همچون Box به شما ظرفیتی ارائه می‌دهند که می‌توانید از طریق این آنها از هر کامپیوتری به اطلاعات‌تان دسترسی داشته باشید. هر حساب رایگان Box شامل 10 گیگابایت حافظه می‌باشد که فضای مناسبی برای عکس‌ها و ویدئو‌های شما دارد. از Box برای اشتراک‌گذاری با همکاران خود استفاده کنید و لینک، فایل یا فولدرهای خود را به اشتراک بگذارید.

http://zurl.ir/544677


TweetDeck

اپلیکیشن TweetDeckتمام ویژگی‌های پیشرفته توییتر را با رابط کاربری ساده ارائه می‌دهد.TweetDeck به شما این اجازه را می‌دهد که فید‌های توییتر‌تان از جمله تایم‌لاین و پیام‌ها را بر اساس اهمیت آن برای شما، سازماندهی کنید.سپس بجای جستجو در میان فیدهای‌تان برای اطلاعاتی خاص، می‌توانید آنچه که بدنبال آن هستید را ردیابی کنید. TweetDeck دارای یک نوار کناری در سمت چپ اپلیکیشن است که می‌توانید به سادگی در میان ستون‌ها به جستجو بپردازید. ویژگی‌هایی از جمله زمان‌بندی توییت‌ها و هشدار نوتیفیکیشن‌ها، به شما در به روز بودن مهم‌ترین مطالب توییتر کمک می‌کند.

http://zurl.ir/255994


Evernote Web

آیا متون زیادی در اطراف شما موجود است و از گم‌شدن مهم‌ترین‌های آن واهمه دارید؟ هدف اپلیکیشن Evernote Web، حل مشکلات سازماندهی متن‌ها می‌باشد و برای حل این مشکل، یک سرویس را برای ذخیره‌سازی همه نوت‌ها، پژوهش‌ها و پروژه‌های‌تان به شما پیشنهاد می‌دهد. این اپلیکیشن به شما اجازه ذخیره‌سازی متن، عکس، کلیپ‌، PDF و فایل‌های صوتی با قابلیت ایجاد لیست‌ و برچسب‌زدن، در پوشه‌های سازماندهی شده را می‌دهد. بعلاوه شما می‌توانید بدون جستجو تمامی فایل‌ها، و از طریق کلمات میانبر، فایل مورد نظر خود را پیدا کنید.

http://zurl.ir/972949


SoundCloud

صاحبان کروم‌بوک هم اکنون می‌توانند از طریق دانلود فایل‌های موسیقی موجود در این شبکه، به جامعه SoundCloud متصل شوند. اپلیکیشن Soundcloud به شما اجازه پیدا‌کردن ترانه و هنرمندان جدید و همچنین بیان دیدگاه خود درمورد آهنگ مورد علاقه‌تان را می‌دهد. شما نیز می‌توانید موزیک دلخواه خود را علاوه با دوستان, در شبکه‌های اجتماعی ازجمله Twitter، Tumblr، Facebook و Foursquare یا در وبلاگها به اشتراک بگذارید. ایجاد حساب‌های کاربری به صورت رایگان می‌باشند و کاربران می‌توانند برای دسترسی به آمار و ارقام، حساب خود را به حساب Premium ارتقاء دهند.

http://zurl.ir/248486


Audio Sauna

آیا شما تا به‌حال آرزوی تبدیل‌شدن به یک نوازنده یا دی‌جی معروف را داشته‌اید؟ AudioSauna اپلیکیشنی است که شما را در راستای این هدف کمک می‌نماید. در این اپلیکیشن با ایستگاه کاری کاملاً صوتی و با رابط کاربری ساده آن از طریق دو ترکیب کننده صدا، نمونه‌بردار و افکت‌ها می‌توانید آهنگ مورد نظر خود را به سادگی بسازید.

http://zurl.ir/747293


Mint

اپلیکیشنی مشهور در کروم بوک برای انجام امور مالی می‌باشد. درنتیجه می‌توانید تمامی امور مالی خود را در یک مکان مدیریت کنید. این اپلیکیشن قادر است تمامی حساب‌های بانکی، اعتباری، بازنشستگی و قرض‌های شما را ردیابی کند. سپس معامله‌های شما را برای مشاهده اینکه در کجا بیشترین مصرف و در کجا نیاز به ذخیره‌سازی دارید را طبقه‌بندی می‌کند. اپلیکیشن Mint تمامی دستگاه‌های شما را همسان‌سازی کرده و بودجه‌ها, اهداف و یادآوری مالیات را به صورت سفارشی تنظیم می‌کند.

http://zurl.ir/753595


Marvel Comics

Marvel Comics اپلیکیشنی برای کروم‌بوک می‌باشد که به شما اجازه خرید و مطالعه هزاران کتاب کمدی دیجیتال را می‌دهد. همچنین اگر کمیک‌بوک‌های خود را از طریق اپلیکیشن موجود در iPad،iPhone یا iPod Touch خریداری کرده باشید، می‌توانید در زمانی که آنلاین هستید با استفاده از کروم‌بوک‌تان به آنها دسترسی داشته باشید.

http://zurl.ir/937454


Feedly

اپلیکیشن Feedly راهی بسیار ساده برای آگاهی از عناوین اصلی خبر و پیگیری وبلاگ‌های مورد علاقه‌تان را فراهم کرده است تا از رفتن به تمامی وب‌سایت‌های رسانه‌های خبری مورد علاقه‌تان برای آگاهی از اخبار روزانه اجتناب کنید. موضوعات و وبلاگ‌های محبوب خود را برای دریافت اطلاعاتی که می‌خواهید در اپلیکیشن Feedly اضافه شود، در اکانت خود اضافه کنید تا اطلاعات دلخواهتان به صورت یکجا در اختیار شما قرار گیرد. همچنین کاربران برای بروز رسانی سریع‌تر و جستجوی پیشرفته می‌توانند حساب خود را ارتقاء دهند.

http://zurl.ir/827967


Spotufy:

اپلیکیشن Spotufy یکی از بهترین روش‌های پیدا‌کردن آهنگ می‌باشد و شما می‌توانید علاوه بر گوش‌دادن به آهنگ‌ها، آنها را از طریق وب‌پلیر Spotify به اشتراک بگذارید. این اپلیکیشن کار را برای ثبت‌نام در سرویس، جستجو و پیدا‌کردن آهنگ، ساختن لیست پخش و دنبال‌کردن هنرمندان و دوستان آسان نموده است. بعلاوه، شما به آسانی می‌توانید از طریق Facebook، Twitter، وبلاگ خودتان و ایمیل، آهنگ مورد علاقه‌تان را به اشتراک بگذارید. این اپلیکیشن به همراه سرویس تبلیغاتی به صورت رایگان باقی می‌ماند؛ اما برای داشتن سرویس بدون تبلیغات و غیرمحدود باید هر ماه هزینه‌ای را پرداخت کنید.

http://zurl.ir/574476


HootSuite

یک حساب کاربری رایگان با HootSuite، به شما اجازه مدیریت تا 5 پروفایل اجتماعی با یک سرویس را می‌دهد. پس شما می‌توانید شبکه‌های اجتماعی و سرویس‌های مختلف همچون Twitter، Facebook، Google+، Linkedln، FourSquare، WordPress و Mixi را به صورت یکجا وزیر یک سقف مدیریت کنید. با اضافه‌کردن ستون‌هایی به صفحه اصلی قادر خواهید بود تمام جریان‌ها را در یک نگاه مشاهده کنید. همچنین می‌توانید صفحه توییتر خود را دنبال کنید یا توییت‌های دیگر را به اشتراک بگذارید و تجزیه تحلیل مربوط به پلت‌فرم اجتماعی خود را مشاهده کنید.

http://zurl.ir/255525


Wunderlist

شما می‌توانید اقلام لیست انجام کار خود را مستقیماً از اپلیکیشن Wunderlist مدیریت کنید. آیتم‌های جدید را با تایپ‌کردن در اپلیکیشن وارد می‌کنید و سپس یک یادداشت صوتی برای ورود انتخاب کنید. اقلام لیست انجام کار شما در سیستم ابری ذخیره می‌شود و این بدین معناست که این لیست در تمامی ابزار‌های شما به نمایش در خواهد آمد. این اپلیکیشن تمامی تغییرات را به محض وصل‌شدن به اینترنت همسان‌سازی می‌کند پس Wunderlist قادر خواهد بود به صورت آفلاین نیز به فعالیت خود ادامه دهد؛ سپس تمامی آپدیت‌ها را به اپلیکیشن‌های iOS و اندروید ارسال می‌کند.

http://zurl.ir/375252


WeVideo

اپلیکیشن WeVideo شامل 5GB فضا برای ذخیره ویدئو و دارای قابلیت استفاده آنلاین برای ویرایش، ساختن و تولید یک ویدئو جدید می‌باشد. شما می‌توانید از ویدئوی که توسط وب‌کم کروم‌بوک‌تان فیلمبرداری شده یا از ویدئو‌های ذخیره شده در شبکه‌های اجتماعی یا یک سرویس وب مثل Instagram، Flicker، Facebook، Dropbox، Picasa و SkyDriveاستفاده کنید. دارندگان حساب‌های پریمیوم تنها با پرداخت مبلغ اندکی می‌توانند از مزایای ویژه آن استفاده نمایند. تفاوت این نوع حساب‌ با حساب‌های معمولی، فضای بیشتر آن برای ذخیره‌سازی و کیفیت بالاتر برای نقل و انتقال فایل و دیگر مزایا می‌باشد.

http://zurl.ir/674373


Pocket

زمان‌های از روز که به اینترنت دسترسی نداریم، داشتن محلی برای خواندن مقالات ذخیره‌ شده بسیار ایده آل است. اپلیکیشن Pocket به شما اجازه ذخیره‌کردن مقالات برای خواندن آفلاین آنها را می‌دهد و سپس مطالب را با فرمتی زیبا و خوانا به نمایش می‌گذارد. با متصل‌شدن به اینترنت، تمامی فعالیت‌های شما در سیستم ابری همسان‌سازی می‌شود و تمامی مقالات خوانده نشده شما در دستگاه‌های مختلف مدیریت می‌شود.

http://zurl.ir/834376


Quick Note

سریع‌ترین روش برای نوت‌برداری در کروم، استفاده از اپلیکیشن Quick Note می‌باشد. به خصوص مواقعی که قلم و کاغذ دور از دسترس شما است، بسیار مفید می‌باشد. با Quick Note می‌توانید متن‌های موردنظر خود را مستقیماً از وب‌سایت‌های مختلف به اپلیکیشن منتقل کنید. تمامی اطلاعات شما به سیستم ابری انتقال داده می‌شود. پس می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن مخصوص iOS، Android و اپلیکیشن جدید OS X به آن دسترسی داشته باشید.

http://zurl.ir/636383


Google Hangouts

اپلیکیشن Hangouts راهی مناسب برای انتقال‌دادن چت از مرورگرتان به صفحه دسکتاپ می‌باشد. شما می‌توانید به کمک این اپلیکیشن با دوستان خود ارتباط ویدئویی برقرار کنید، برای آنها شکلک ارسال کنید یا اینکه تمامی دوستان خود را در یک چت گروهی قرار دهید. بهترین ویژگی آن، همسان‌سازی چت‌ها در تمامی دستگاه‌های شما می‌باشد که موجب می‌شود در هرجایی که هستید قادر به خواندن مکالمه‌های خود با دوستان‌تان ‌باشید و با دریافت پیامی جدید، توسط اپلیکیشن خبردار خواهید شد.

http://zurl.ir/986588


Any.Do

با کمک اپلیکیشن Any.do می‌توانید بر امور خود از جمله آنهایی که باید امروز انجام دهید، یا آنهایی که می‌توانید انجام آن را تا فردا به تأخیر بیاندازید و یا آنهایی که حتما باید تا پایان این هفته انجام دهید، مسلط باشید. قابلیت بررسی روزانه کار در این اپلیکیشن، موجب می‌شود که چیزی از لیست شما فراموش نشود.


http://zurl.ir/734635
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
چگونه پرزنتیشن تاثیر گذاری بسازیم

پرزنتیشن‌ها عمدتا توسط دانش‌جویان، شرکتی‌ها و کاربران حرفه‌ای تهیه می‌شوند و یکی از ابزارهای موثر برای وصف ایده‌ها، آموزش و متقاعد کردن دیگران محسوب می‌شوند. ارایه پرزنتیشن نیز کار ساده‌ای نیست و نیاز به تحقیق اساسی، سازماندهی ، مهارت فن بیان و اعتماد به نفس دارد. در این مقاله قصد داریم شما را با اصول اولیه که در تهیه و ارایه پرزنتیشن تاثیرگذار هستند، آشنا کنیم.
یک سخنران خوب باید بتواند مخاطبین را از ابتدا تا پایان پرزنتیش درگیر ارایه خود کند و آن‌ها را در فضای پرزنتیشن خود حفظ نماید. کسانی که علاقمند به یادگیری مهارت‌های پرزنتیشن هستند، می‌توانند با کمی جستجو در وب دسترسی به منابع مناسبی در این زمینه پیدا خواهند کرد. در اینجا به نکاتی کلیدی جهت ارائه یک پرزنتیش تاثیرگذار به همراه منابع مربوط با آنها می‌پردازیم:


پرزنتیشن خود را سازمان دهی کنید

برای پرزنتیشن خود ساختار مناسبی انتخاب کنید: موضوع، زمان، طبقه بندی بر اساس مقوله‌ها، مشکلات و راه کارها یا علت و معلول.
بدنه پرزنتیشن خود را به ۳ تا ۵ بخش اصلی تقسیم کنید.
جمع بندی باید حاوی خلاصه‌ای از نکات اصلی پرزنتیشن باشد که در ذهن مخاطب نقش ببندد و او را به فکر فرو برد.
در پرزنتیشن خود پرسش مطرح کنید، به این صورت که در هر ۱۰ دقیقه یه سئوال بپرسید تا به نوعی ذهن شنونده را بیش از پیش درگیر موضوع بحث کنید.
آخرین اسلاید باید حاوی پیام تشکر از شنونده، جزئیات مربوط به تماس شما و در دسترس قرار دادن یادداشت‌های سخنران باشد.


نکات مهم در فن بیان

از بکار بردن واژه‌های عام ، غیر ادبی و اصطلاحات تخصصی خود داری کنید.
جهت تسهیل درک مسائل پیچیده از حکایات و مثال‌های عملی استفاده کنید.
با تن‌‌ها و گام‌‌های مختلف همراه با تاکید بر نکات و ایده‌های مشخص صحبت کنید.
سخنرانی خود را با آرامی و به شکل کاملا واضح ارایه کنید. (سریع صحبت کردن هیچ گاه به معنی حرفه‌ای بودن نیست)
مطمئن شوید که، حتی شخصی که در انتهای اتاق کنفرانس نشسته است نیز به وضوح صدای شما را می‌شنود؛ البته خیلی هم صدای خود را بالا نبرید که به‌نظر رسد شما درحال فریاد زدن هستید.
در خلاق صحبت‌های خود، حالت ایستاده و راحت داشته باشید و به جلو یا عقب تکیه ندهید.
زمانی که از دستان خود جهت شرح مقوله استفاده نمی‌کنید، آن‌ها را بر روی میز یا تریبون قرار دهید یا نزدیک به بدن خود نگاه دارید.
زمانی که از دستانتان برای وصف کردن استفاد می‌کنید، مراقب باشید که حرکات دست‌ها طبیعی و غیر ارادی باشد.
ارتباط چشمی با مخاطبان داشته باشید.
از لباس‌های ساده با تن رنگ‌های طبیعی استفاده کنید و از راحت بودن آنها اطمینان حاصل کنید.


طراحی پرزنتیشن

کناره‌های پرزنتیشن خود را مملو از متن نکنید.
از امکان نوت گذاری در پاور پوینت استفاده کنید تا قبل از اینکه اسلاید مورد نظر نمایش داده شود، بخاطر بیاورید در مورد چه موضوعی قصد صحبت داشته‌اید.
جدولی از محتوای اسلایدهای پرزنتیشن با قابلیت «Summary Slide» تهیه کنید.
اسلایدی جدا برای نمایش لوگوی شرکت اختصاص دهید.
اسلایدها را طبق موضوع مرتب کنید.
سعی کنید طول خط‌ها در تمام اسلایدها یکسان باشد.
فونت پیشنهادی برای سرفصل‌ هر اسلاید، به زبان انگلیسی «San Serif» با سایز ۴۴ و برای فارسی B Homa یا B Titr با اندازه ۴۴ تا ۴۸ است.
اندازه فونت زیرنویس می‌بایستی ۲۸ تا ۳۴ و ترجیحا از نوع بولد باشد.
استفاده از فونت تیره در پس زمینه روشن و فونت روش در پس زمینه تیره ، وضوح و کنتراست بیشتر متن را به همراه خواهد داشت.
تنها در مکان‌های مناسب از گرافیک استفاده کنید.
در زمان ارائه پرزنتیشن با فشار دادن کلید W یا B صفحه بطور موقت تمیز می‌شود و با زدن کلید Enter می‌توانید پرزنتیشن را ادامه دهید.


نمودارها و آمارها

تا جای امکان در طول ارایه پرزنتیشن از اعداد کمتر استفاده کنید، ترجیحا کمتر از ۱۲ شماره، چرا که ممکن است اعداد مخاطب را دچار سردرگمی کند.
سعی کنید در هر جمله نهایتا از یک عدد استفاده کنید.
اعداد را به نزدیک‌ ترین رقم رند کنید.
اگر در حال نشان دادن آمار فروش هستید، می‌بایستی در طی ارائه پرزنتیشن بر روی یک فروش تمرکز کنید.
از فونت‌های کوچک جهت ذکر منبع آمار استفاده کنید.
به وضوح همه نمودارها را برچسب گذاری کنید.
از عناصری که در نوار ابزار کشیدنی وجود دارند جهت خلق پرزنتیشنی تاثیر گذار استفاده کنید.
دیدن و فهمیدن اعداد و ارقام موجود در نمودارها می‌��zv��ند بسیار دشوار باشد.
سعی کنید از راهی به غیر از ستون‌ها و ردیف‌ها جهت نمایش داده‌ها استفاده کنید.
توجه داشته باشید که اگر قصد دارید جدول یا نمودار خاصی را از اکسل یا نامبرز به پاورپوینت یا کی‌نوت منتقل کنید، اگر ابعاد نمودار یا جدول بزرگ باشد، بصورت خودکار بخشی از آن حذف می‌شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  ویرایش شده توسط: pixy_666   
مرد

 
باگ خطرناک OpenSSL موسوم به خونریزی قلبی چیست؟

خونریزی قلبی چیست و چگونه کار می‌کند؟

این مشکل بخشی از یک نرم‌افزار را با نام OpenSSL تحت تاثیر قرار می‌دهد که به‌عنوان راهکاری برای مسائل امنیتی در وب سرورها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از OpenSSL وب‌سایت‌ها می‌توانند اطلاعات خود را بصورت رمزنگاری شده در اختیار کاربران قرار دهند، از این‌رو سایر افراد توانایی دسترسی و استفاده از داده‌های رد و بدل شده را که شامل نام‌های کاربری، رمز‌های عبور و کوکی‌ها است، ندارند.
OpenSSL یک پروژه‌ی متن باز است، یعنی این پروژه توسط مجموعه‌ای از افراد متخصص توسعه داده شده است که در قبال سرویس توسعه‌داده شده هزینه ای را دریافت نکرده‌اند. هدف این افراد کمک به توسعه‌ی وب و یاری جامعه‌ی اینترنت بوده است. نسخه‌‌ی 1.0.1 پروژه‌ی OpenSSL در 19 آپریل 2012 میلادی منتشر شده است. مشکل موجود ناشی از یک اشتباه برنامه‌نویسی در همین نسخه است که اجازه‌ی کپی برداری از اطلاعات موجود در حافظه‌ی وب سرور را به یک فرد یا نرم‌افزار مخرب بدون ثبت اثری از آن می‌دهد. این مشکل پس از اضافه شدن یک ویژگی جدید ایجاد شده که توسط برنامه‌نویسی آلمانی با نام دکتر رابین‌سِگِلمَن روی OpenSSL ‌اضافه شده است.
خونریزی قلبی یکی از ویژگی‌های داخلی OpenSSL را با نام Heartbeat یا ضربان قلب مورد استفاده قرار می‌دهد. زمانی که رایانه‌ی کاربر به یک وب‌سایت دسترسی پیدا می‌کند، وب‌سایت پاسخی را به مرورگر کاربر ارسال می‌کند تا رایانه‌ی کاربر را از فعالیت خود و همچنین قابلیت پاسخ‌گویی به درخواست‌های بعدی آگاه سازد، این رد و بدل شدن اطلاعات را ضربان قلب گویند. ارسال درخواست و پاسخ به آن با رد و بدل شدن داده‌ها همراه است. در حالت نرمال، زمانی که رایانه‌ی کاربر درخواستی را از سرور به عمل می‌آورد، ضربان قلب میزان داده‌ی مجاز درخواست شده از طرف کاربر را ارسال می‌کند، اما در مورد سرورهایی که این باگ را در ساختار خود دارند، یک هکر قادر است تا درخواستی را مبنی بر گرفتن داده‌ها از حافظه‌ی سرور ارسال کرده و داده‌ای را با حداکثر اندازه‌ی 65,536 بایت ردیافت کند.
براساس اطلاعات ارائه شده توسط CloudFlare، اطلاعات درخواست شده شاید دربردارنده‌ی اطلاعاتی از سایر بخش‌های OpenSSL ‌نیز باشد. اطلاعات موجود در حافظه کاملا از پلتفرم مستقل هستند. با اتصال رایانه‌های بیشتر به سرور اطلاعات موجود در حافظه‌ی از بین رفته و اطلاعات جدید جایگزین می‌شود، از این‌رو صدور درخواست‌های جدید توسط هکرها منجر به دریافت اطلاعات جدیدتری خواهد شد که شامل اطلاعات ورود، کوکی‌ها و داده‌هایی می‌شود که هکرها می‌توانند از آن‌ها بهره‌برداری نمایند.


چاره‌ی کار چیست؟

از آنجایی که این ویژگی کمی خاص است و در مورد تمامی ارتباطات ایجاد شده از آن استفاده نمی‌شود، میزان تاثیرگذاری آن کمتر از حدی است که در برآوردهای اولیه به آن اشاره شده است. در حقیقت، اولین پیش‌بینی‌ها حکایت از آسیب‌پذیری 60 درصدی سرورهای اینترنتی در اثر وجود باگ خونریزی قلبی داشت، در حالی که Netcraft مدعی شده است که این میزان بسیار کمتر بوده و در حدود 17.5 درصد از کل سرورهای اینترنتی را تشکیل داده است.
پس از کشف این باگ، دست‌اندرکاران سریعاً پچی را برای رفع این مشکل منتشر کردند که نسخه‌ی 1.0.1.g نام گرفته و مشکل موجود را کاملاً حل کرد. پیش از آن نیز در صورتی که کاربران در زمان نصب نرم‌افزار OpenSSL افزونه‌ی Heartbeat را نصب نکرده بودند، مشکلی از جانب این باگ آ‌ن‌ها را تهدید نمی‌کرد.
حال سوال اصلی در مورد نگرانی یک کاربر معمولی اینترنت مطرح است. آیا کاربران اینترنت باید از وجود چنین مشکلی نگران باشند؟ متاسفانه پاسخ این پرسش بلی است. کاربران باید با استفاده از سرویس‌هایی چون Heartbleed Test ،LastPass Heartbleed Checker یا Qualys SSL Labs Test وب‌سایت‌های حساسی را که به آن‌ها مراجعه می‌کنند چک کرده و در صورت وجود مشکل، رمز عبور خود را تغییر دهند. این کار باید برای تمامی وب‌سایت‌هایی که دربردارنده‌ی این باگ بوده و پس از کشف آن رفع ایراد شده‌اند، انجام شود. از جمله‌ی چنین سرویس‌هایی می‌توان به یاهو و گوگل اشاره کرد. اما بصورت کلی باید کاربران از قانون تغییر رمز عبور بصورت متوالی و در فاصله‌های زمانی تبعیت کنند.
اقدام برای تغییر رمز عبور یک پیشنهاد احتیاطی است، چراکه اگر هکری از وجود این باگ مطلع بوده و درصدد دستیابی به اطلاعات حساب کاربری شما بود، تا حال این اطلاعات را کسب کرده و به مقصود خود رسیده است. براساس برخی شایعات، احتمالا گواهی رمزگذاری برخی از سرورها نیز به سرقت رفته، اما CloudFlare امکان چنین مساله‌ای را بسیار پایین عنوان کرده و اعلام کرده است که درصد رخداد چنین موردی بسیار پایین است.
این موسسه‌ مسابقه‌ای را با این مضمون یعنی دستیابی به گواهی رمزگذاری سرور برگزار کرده بود که فردی موفق به انجام این کار شد. وی در فاصله‌ی ریبوت شدن سرور به گواهی مورد نظر دست یافت. فارغ از امکان به سرقت رفتن کلید رمزنگاری داده‌ها، کمپانی‌ها علاوه بر اعمال پچ مورد نظر، کلید رمزگذاری خود را نیز تغییر داده‌اند تا هکرها قادر به سرقت اطلاعات و دستیابی به اطلاعات رمزنگاری شده نباشند.
در صورتی که از سرنوشت اطلاعات خود نگران هستید، می‌توانید رمزهای عبور حساب‌های کاربری خود را تغییر دهید. یکی از اصلی‌ترین نکات برای انتخاب رمزعبور، عدم استفاده از الگویی مشابه برای تمامی حساب‌های کاربری است. همچنین باید در طول و کارکترهای مورد استفاده در رمزعبور نیز دقت کرده و از ترکیب حروف با اعداد استفاده نمود. ضمنا طول رمزعبور بهتر است بیش از 10 کارکتر باشد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
رخدادهای اینترنت در شصت ثانیه

یکی از ضروری‌ترین نیازهای بشر امروز اینترنت است. انسان مدرن، به کمک اینترنت کار می‌کند، یاد می‌گیرد، از رخدادهای جهان مطلع می‌شود و اوقات خود را سپری می‌کند. حجم بسیار زیادی از اطلاعات در هر لحظه از حیات اینترنت تولید شده و منتقل می‌شود.
اینفوگرافیک زیر به اتفاقاتی می‌پردازد که هر شصت ثانیه در دنیای اینترنت رخ می‌دهد.




شما برای چه کارهایی از اینترنت استفاده می‌کنید؟ آیا در دنیای مدرن اینترنت یک ضرورت محسوب می‌شود؟
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
مانیتور و صفحه‌نمایش تلویزیون را با چند روش ساده تمیز کنید

گرد و غبار و یا لکه‌هایی که روی صفحه‌نمایش کامپیوتر یا تلویزیون نقش می‌بندند، علاوه بر آلودگی‌های فراوان که با خود به همراه دارند، ظاهر نامناسبی به صفحه‌نمایش می‌دهند. برای برطرف‌کردن این مشکل، باید همواره آن‌ها را تمیز کنید. برای تمیز‌کردن این لکه‌ها نباید از هر نوع پارچه و مواد شوینده‌ای استفاده شود؛ زیرا موجب آسیب‌زدن به صفحه‌نمایش می‌شود.
حتی اگر در خانه، بچه یا حیوان خانگی ندارید، به هر ترتیب به مرور زمان، لکه‌های مزاحم بر روی مانیتور یا پنل تلویزیون‌تان انباشته خواهند شد. اما اگر در خانه‌تان هم بچه و هم حیوان خانگی وجود دارد، باید به فکر روش‌های بهتری برای نظافت باشید. با یک بررسی کوتاه و سریع در مورد روش‌های پیشنهادی تولید کنندگان LCD و تلویزیون‌های HD برای تمیز‌کردن سطوح مانیتور یا صفحه‌نمایش تلویزیون، به لیستی از کارها برخورد خواهید کرد. در این لیست بیشتر، کارهایی وجود دارند که نباید آن‌ها را انجام دهید، تا روش‌هایی که بتوانید از آن استفاده کنید. همچنین اکثر این شیوه‌ها در تضاد با یکدیگر هستند.


لیست کارهایی که «نباید» انجام دهید:

از اسپری های آئروسل، حلال یا مواد ساینده استفاده نکنید.
از هرچیزی به غیر از آب گرم استفاده نکنید.
از هیچ نوع مایعی برای تمیز‌کردن سطوح استفاده نکنید.
از پاشیدن هر نوع مایعی به صورت مستقیم به سمت صفحه‌نمایش خودداری کنید.
از پارچه سخت برای تمیز‌کردن استفاده نکنید.
برای تمیز‌کردن لکه‌های برجسته، از ناخن یا جسم نوک‌تیز دیگری استفاده نکنید.


لیست کارهایی که «می‌توانید» آنها را انجام دهید:

طبق تمام توصیه‌های ذکر شده توسط تولید‌کنندگان مانیتور‌ و تلویزیون‌ و همچنین تجربه‌های که با آزمون و خطا به دست آمده، موارد زیر را به شما توصیه می کنیم.

از یک پارچه خشک، نرم، بدون پرز و ترجیحاً یک پارچه میکرو فیبر مخصوص تمیز‌کردن که احتمالاً در کنار مانیتور با تلویزیون‌تان در هنگام خرید همراه بوده است، استفاده نمایید.
در صورت نیاز از محلول آب و صابون رقیق استفاده کنید.
در ابتدا سعی کنید صفحه‌نمایش را با یک پارچه خشک و بدون پرز، تمیز کنید. اگر نتوانستید پارچه مناسب برای تمیز‌کردن صفحه‌نمایش را پیدا کنید، به هیچ وجه از پارچه معمولی استفاده نکنید.بهترین کار این است که به دنبال پارچه مخصوص لپ‌تاپ یا دیگر گجت‌هایتان باشید؛ زیرا پارچه‌های معمولی می‌توانند به صفحه‌نمایش صدمه وارد کنند.
اگر هنوز موفق به تمیز‌کردن لکه‌های روی صفحه‌نمایش نشدید، 2 پارچه انتخاب کنید و آنها را به محلول رقیق مایع ظرفشویی و آب گرم آغشته کنید.پس از اینکه با پارچه خشک، صفحه‌نمایش را از هر نوع گرد‌و‌خاک پاک کردید، پارچه دیگر را با محلول مایع ظرفشویی آغشته کنید، آن را فشار دهید و به آرامی صفحه‌نمایش را با آن پاک کنید. سپس، پارچه آغشته شده به صابون‌تان را با آب تمیز کنید، محکم آن را فشار دهید و سپس با کمک آن صفحه‌نمایش را برای از میان‌بردن هر‌گونه صابون باقی مانده، تمیز نمایید.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
آشنایی جامع با کارت‌های گرافیک مختص لپ‌تاپ و خصوصیات آن‌ها

اگر جمع آوری و مقایسه کارت گرافیک‌های کامپیوترهای رومیزی اندکی مشکل باشد، جمع بندی و مقایسه کارآیی گرافیک لپ‌تاپ‌ها و دستگاه‌های همراه یک کابوس واقعی است. دیگر دورانی که مشخصات معینی که در کارت گرافیک‌های رومیزی در قلب لپ‌تاپ‌ها به کار گرفته می‌شد گذشته و امروز به طور کامل با شاخه‌ جداگانه‌ای برای این سیستم‌های قابل حمل از دو سوی تولید کننده بزرگ کارت گرافیک یعنی AMD و Nvidia روبرو هستیم. اما با این وجود ما آنچه در توان داشتیم به کار بستیم تا به کمک منابع معتبر، آموزشی ساده برای شناسایی کارت گرافیک‌ها آماده کنیم. اما همچنان توصیه و تأکید ما بر آن است که قبل از خرید سری به مشخصات فنی کارت گرافیک و بنچمارک‌ها و نقد و بررسی‌ها بزنید تا از سردرگمی در انتخاب و مقایسه‌های غیر علمی و بی اساس در امان باشید.
خوشبختانه حضور مولفه‌هایی همچون پشتیبانی از آخرین نسخه Direct X (در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت) می‌تواند کار را برای ما و شما آسان‌تر سازد. چرا که میزان توانایی کارت گرافیک شما از این قابلیت هر چقدر که باشد، نشان دهنده میزان وجود تکنولوژی‌های بنیادی در کارت گرافیک لپ‌تاپ شما چه در محصولات AMD و چه در کارت‌گرافیک‌های NVIDIA است.
نکته دیگری که باید در این راهنما در نظر داشته باشید، آن است که مقایسه بین تعداد سایه‌زن‌ها (Shaders)، هسته‌های CUDA، EUها که به ترتیب در محصولات AMD، اینتل و NVIDIA استفاده می‌شوند، تنها قابل مقایسه با دیگر محصولات همان شرکت هاست و مقایسه این اعداد و ارقام با کارت گرافیک دیگری از شرکت AMD به طور کلی مقایسه اشتباهی است. مثلاً 92 عدد هسته‌ی CUDA در یک کارت گرافیک انویدیا، قابل مقایسه با 160 سایه‌زن یک کارت گرافیک AMD Radeon نیست.
پس چگونه می‌خواهیم به قدرت کارت گرافیک‌ها پی ببریم. اولین و شاید بهترین راه رجوع به منابع معتبری همچون NoteBookCheck یا TomsHardware است که تمامی کارت گرافیک‌ها را دسته بندی کرده و با گرفتن بنچمارک از آن‌ها، به مقایسه محصولات شرکت‌های مختلف می‌پردازند. اما ما میخواهیم تا حد امکان انتخاب و درک کارت گرافیک‌ها را برای شما آسان کنیم. برای اینکار سعی می‌کنیم با زبانی ساده و غیرفنی مواردی که در کارت گرافیک‌ها حائز اهمیت هستند را برای شما دسته بندی کنیم.


کارت گرافیک‌ها به چند دسته تقسیم می‌شوند؟

کارت گرافیک‌ها به دو دسته «کارت گرافیک‌های مجتمع یا یکپارچه» و «کارت گرافیک‌های مجزا یا جدا» تقسیم بندی می‌شوند. کارت گرافیک‌های مجتمع همان کارت‌هایی هستند که به همراه پردازشگرها در یک تراشه جای گرفته‌اند. این کارت گرافیک‌ها حتی در بهترین مدل‌ها قدرت کافی برای اجرای بازی‌های روز را ندارند و معمولاً در سیستم‌هایی که کاربران نیاز مبرمی به امور گرافیکی سنگین ندارند و همچنین قصد صرف هزینه زیادی ندارند مناسب‌تر است. کارت گرافیک‌های OnBoard نیز در همین دسته قرار می‌گیرند.
کارت گرافیک‌های جداگانه کارت‌گرافیک‌هایی هستند که قسمتی جدا از بورد اصلی سیستم شما را به اشغال خود در آورده‌اند و در یک تراشه با پردازشگر اصلی جای نمی‌گیرند. این کارت گرافیک‌ها خود دارای حافظه RAM جداگانه با نام VRAM هستند. هسته‌های پردازشی جداگانه با فرکانس متغییر دارند و به طور کلی برای اجرای کارهای سنگین گرافیکی شما لازم هستند. برای آشنایی بیشتر با آن‌ها شما را به خواندن مطالبی در رابطه با مولفه‌های مهم در این کارت گرافیک‌ها دعوت می‌نماییم.


مهمترین مولفه‌ها در خرید یک کارت گرافیک چیست؟

VRAM:

ویدیو رم یا Video Ram که به اختصار Vram نامیده می‌شود یکی از مهمترین مولفه‌هایی است که در خرید کارت گرافیک جدید برای شما تاثیر گذارخواهد بود. این حافظه همان فضایی است که به صورت اختصاصی برای دسترسی کارت گرافیک‌ها در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد. بدون شک نام این حافظه‌ها اولین چیزی است که در هنگام تعریف از یک کارت گرافیک به گوشتان می‌خورد. برای مثال کارت گرافیک من 1 گیگابایت است یعنی حافظه Vram این کارت گنجایشی معادل 1 گیگابایت دارد. موضوع مهم در این باره آن است که اولاً این مولفه، اهمیت بالایی دارد ولی بالا بودن گنجایش حافظه Vram شما به معنای تبدیل شدن کارت گرافیک شما به یک غول مخصوص بازی نیست. علت این است که Vram اساساً بافر فریم‌هاست اما آنچه تک‌تک فریم‌های تصویر را رندر می‌کند، هسته‌های پردازشی کارت گرافیک است.
در نهایت باید بگوییم بالا رفتن هر چه بیشتر حافظه RAM کارت ویدیوی شما همیشه لزومی ندارد. چرا که در خیلی از موارد حتی در بازی‌های گرافیکی سنگین، هنوز نیازی به حافظه‌های خیلی بالا احساس نمی‌شود. در گرافیک‌های معمولی حافظه 512 مگابایت و در کارت گرافیک‌های رده بالا میزان این حافظه حداقل 1024 مگابایت کافی است. کارت گرافیک‌هایی باحافظه 2 و 3 گیگابایت نیز وجود دارند که با توجه به کارآیی که حتی امروزه در بازی‌های گرافیک بالا مشاهده می‌شود، تغییر ویژه‌ای ایجاد نمی‌کنند و لزومی به هزینه اضافی در این باره نیست.


انواع حافظه در کارت‌های گرافیک:

موضوع مهم دیگر در رابطه با کارت‌های گرافیک، نوع آن است که امروزه اغلب DDR3 و GDDR5 از محبوبیت بیشتری برخوردارند. موضوع دوم رابط کاربری حافظه یا Memory Bus در این رم‌های مخصوص گرافیک است که امروزه این نوع واسط حافظه اغلب پهنایی معادل 128 یا 256 بیت دارد. البته برای اینکه واسط حافظه‎ی کارت گرافیک شما 256 بیت باشد باید حتما حداقل از حافظه نوع DDR3 بهره‌مند شوید.
باز هم لازم است که تکرار کنیم که حافظه بیشتر به تنهایی نمی‌تواند ضامن کیفیت و کارآیی کارت گرافیک شما باشد. معماری که در کارت گرافیک به کار می‌رود، سایه‌زن‌ها یا همان Shader Count و همچنین سرعت فرکانس هسته‌های پردازشی کارت گرافیک موارد تاثیر گذار و مهم دیگری از بخش گرافیک شما محسوب می‌گردند. در معماری‌ها هیچ مشکل خاصی وجود ندارد چون هر چه معماری جدیدتری استفاده شود، عموما گرافیک بهتری در اختیار دارید. در ادامه در رابطه با Shaderها توضیحی ارائه می‌کنیم. Shader بخشی از پردازشگر گرافیکی است که برای اجرای بعضی از محاسبات گرافیکی پردازشگر به خدمت گرفته می‌شود. این بخش‌ها همان بخش‌های قابل برنامه نویسی پردازشگر هستند. این بخش‎ها در پردازشگرهای گرافیکی انویدیا و AMD متفاوت عمل می‌کنند که این تفاوت هم ناشی از قائده‌ای است که آن‌ها در شمارش این بخش‌ها استفاده می‌کنند.


سرعت پردازشگر گرافیکی:

سرعت فرکانس در کارت گرافیک‌ها نیز همچون پردازشگرها است. در این بخش نیز بالاتر رفتن فرکانس سرعت پردازشی بیشتری به پردازشگر شما ارمغان می‌آورد. البته سرعت فرکانس پردازشگر گرافیکی در اختیار تولید کننده لپ تاپ است و یکسان بودن مدل کارت گرافیک در دو لپ تاپ به معنای یکی بودن فرکانس هسته‌های آن‌ها نیست. همچنین توجه داشته باشید که ممکن است یک کارت گرافیک با حافظه کمتر ولی فرکانس بیشتر سریع‌تر از یک کارت گرافیک با حافظه بیشتر ولی فرکانس کمتر عمل کند.
همچنین حواستان را در رابطه با تکنولوژی‌هایی همچون TurboCache شرکت Nvidia یا HyperMemory محصولات AMD جمع کنید چرا که این تکنولوژی‌ها بر استفاده کارت گرافیک از RAM سیستم شما دلالت دارند. این در حالی است که وجود حافظه RAM جداگانه در کارت گرافیک‌هایی که برای امور پرمصرف استفاده می‌شوند امری بسیارضروری است.
حال که صحبت از کارت‌های گرافیک‌های قدرتمند و حرفه‌ای کشیده شد، بد نیست اگر نگاه عمیق‌تری به این بخش بیندازیم. شاخه جدید کارت‌گرافیک‌های دو شرکت AMD و انویدیا با نام‌های Quadro و FireGL نوت‌بوک‌های حرفه‌ای و کامپیوترها پیشرفته را هدف قرار داده‌اند. این کارت گرافیک‌ها ارتباط بهینه‌ای با اپلیکیشن‌های حرفه‌ای که بر اساس OpenGL تولید می‌شوند برقرار می‌کند.


Open GL چیست؟

Open GL نام واسط برنامه نویسی سه بعدی است که به عنوان یک رابط کاربری همانند واسط برنامه‌نویسی DirectX مایکروسافت شناخته می‌شود. Open GL به خوبی توسط تولیدکنندگان سخت افزاری پشتیبانی می‌شود و همچنین به راحتی می‌تواند با میل سازندگان سخت افزاری گسترش پیدا کرده و قابلیت‌های بیشتری بدان افزوده شود. بدین ترتیب به راحتی کدها و فرامین جدید به واسط برنامه‌نویسی افزوده گشته و این موضوع در استحکام و تکمیل این رابط برنامه نویسی کمک شایانی می‌کند.
OpenGL پلتفرم و زبان برنامه نویسی مستقلی است که به راحتی در سیستم های متفاوت می‌توان از آن بهره برد. برای مثال این رابط بخشی از ویندوز، مک، لینوکس و بسیاری از سیستم عامل‌های دیگر محسوب می‌گردد.
حتی OpenGL علاوه بر نقش مهمی که در ویندوز ایفا می‌کند، به عنوان پلتفرم برنامه نویسی در کنسول‌های بازی همچون ایکس باکس 360 و PS3 و بازی‌های مک مورد استفاده قرار گرفته است. در نهایت می‌توان گفت که جستجو برای کارت گرافیکی که توانایی پیشتیبانی از قابلیت‌های OpenGL را داشته باشد مفید خواهد بود، اما به یک شرط. آن هم آن است که برنامه‌هایی که استفاده می‌کنید به خوبی از قابلیت‌های این پلتفرم برنامه نویسی استفاده کرده باشند چرا که بسیاری از برنامه‌های شما ممکن است که نیازی به این پلتفرم نداشته باشند.


DirectX چیست؟

DirectX هم همانند OpenGL یک API یا واسط برنامه‌نویسی است اما توسط مایکروسافت ایجاد و پشتیبانی می‌گردد. این محیط برنامه نویسی به تولیدکنندگان و برنامه‌نویسان کمک می‌کند که بهتر و راحت‌تر به امکانات و منابع سیستم دسترسی پیدا کنند. نکته مهم در رابطه با دایرکت ایکس (تلفظ آمریکایی آن دیرکت ایکس است) آن است که سخت افزار شما توانایی خواندن دستورات این محیط برنامه نویسی را داشته باشد. بنابراین توجه به اینکه کارت گرافیک شما از آخرین نسخه این API که DirectX 12 است پشتیبانی کند نکته مهمی است. البته عدم پشتیبانی از نسخه جدید بدین معنا نیست که دیگر نمی‌توانید با لپ تاپ‌تان بازی کنید، اما برخی از قابلیت‌هایی که به کمک نسخه جدید دایرکت ایکس قابل استفاده هستند، عملا در سیستم شما بلااستفاده خواهد شد و این بدین معناست که مثلا در برخی موارد گرافیک بازی از آنچه که در کارت گرافیک‌های مجهز به نسخه جدید DirectX نمایش می‌دهند پایین‌تر خواهد بود و جزییات برخی از صحنه‌ها کاهش خواهد یافت.
برای شناسایی کارت گرافیک ها باید به دو رقم سمت چپ آن توجه کنید. رقم اول از چهار رقم از سمت چپ نشان دهنده نسل پردازشگر گرافیکی و رقم دوم نیز به قدرت آن اشاره دارد. در رقم دو، عددهای 0 تا 2 به کارت گرافیک‌های کم مصرف و ضعیف، 2 تا 7 به کارت گرافیک‌های متوسط و میان رده و 8 و9 به قدرتمندها اشاره دارد. همچنین M در کنار نام آن‌ها اشاره به موبایل یا همان مخصوص لپ‌تاپ‌ها دارد. اما دو رقم آخر به مولفه های گوناگونی بستگی دارد که جمع بندی آن کار ساده ای نیست و نمی‌توان در حال حاضر قاعده‌ای که به راحتی قابل فهم باشد، تعریف نمود.
نکته آخر نیز آن است که توجه کنید کارت گرافیک شما به طور حتم از Nvidia Optimus یا AMD Enduro بهره‌مند باشد. این قابلیت‌ها به تعویض خودکار بین کارت گرافیک یکپارچه و کارت گرافیک اصلی در لپ‌تاپ‌ها و کامپیوترها در موقعیت‌هایی که پردازش‌های کمتر یا بیشتر مورد نیاز است کمک می‌کنند. برای مثال در حالت کم قدرت به کارت گرافیک یکپارچه با CPU، مصرف کمتری دارد سوییچ می‌کند تا بدین ترتیب انرژی کمتری مصرف شود.


SLI و CrossFire چیست؟

استفاده همزمان از دو کارت گرافیک یا بیشتر را در محصولات NVIDIA به اختصار SLI می‌گویند. این موضوع را در محصولات AMD با نام Crossfire X که تا قبل از سال 2007 به صورت CrossFire نام‌گذاری شده بود، شناخته می‌شود. این کار که گاهی به آن استفاده از کارت گرافیک دو گانه یا Dual Graphic گفته می‌شود برای کسانی است که می‌خواند نهایت استفاده را از بازی‌ها داشته باشند و کارت گرافیک آنها پاسخ گوی نیاز گرافیکی آن‌ها نیست.
در اجرای این موضوع، دو کارت گرافیک که حتی یکی می‌تواند کارت گرافیک مجتمع باشد، با یکدیگر ترکیب شده و با همکاری هم امور پردازشی را به صورت واحد به اجرا در می‌آورند. در این حالت عنوان Hybrid CrossFireX به جای کراس فایر استفاده می‎شود. اولین خصوصیت این روش، افزایش تعداد فریم هایی است که در هر ثانیه رندر می‌شوند. البته این موضوع مشکلاتی نیز همچون micro stutters در نمایش فریم‌ها به همراه دارد که باعث ایستادن صفحه یا عدم بارگذاری بعضی بخش‌ها در زمان مناسب می‌شود. برای جلوگیری از طولانی شدن مطلب از ذکر جزئیات این موضوع خودداری می‌کنیم.


من به چه کارت گرافیکی نیاز دارم؟

پاسخ این سوال را بهتر است در نیازهای روزمره خود بسنجید. اگر استفاده شما از لپ‌تاپ صرفا برای پخش موزیک یا تماشای فیلم‌های سینمایی است، بنابراین یک لپ‌تاپ با کارت گرافیک معمولی یا حتی OnBoard و مجتمع با پردازشگر اصلی نیز می‌تواند از پس نیازهای شما بربیاید. اما در صورتی که نیازمند کارهای گرافیکی یا اجرای بازی‌های گرافیکی و پر زرق و برق روز هستید، پس انتخاب شما محدود به مدل‌هایی می‌شود که دارای کارت گرافیک مستقل هستند.
در صورتی که لپ‌تاپ شما قرار است کارهای گرافیکی سنگین را اجرا کند یا برای بازی‌های رایانه‌ایتان به کار گرفته شود، پس بهتر است قبل از انتخاب نهایی سری به بنچمارک‌ها بزنید. همانطور که گفته شد، مشکل اصلی کارت گرافیک‌ها عدم وجود قانون یا دسته بندی منظم برای انتخاب راحت و تشخیص مدل‌های مختلف در بین انبوه محصولات موجود در بازار است. بنابراین بهترین راه برای اطمینان از کیفیت مناسب لپ‌تاپ شما در اجرای پردازش‌های مورد نیاز استفاده از بنچمارک‌ها و بررسی‌هایی است که توسط وبسایت‌های مطرح و معتبر تکنولوژی همچون NoteBookcheck یا videocardbenchmark یا tomshardware تهیه و منتشر می‌شوند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  ویرایش شده توسط: pixy_666   
مرد

 
با افزونه ایرانی «واژه‌ جادویی»، ترجمه لغات را به سرعت پیدا کنید

اگر از دسته از افرادی هستید که متون انگلیسی متعددی در وب می خوانید این مقاله برایتان جذاب خواهد بود. قصد داریم یک افزونه ایرانی برای مرورگرهای کروم و فایرفاکس را معرفی کنیم که به شما کمک می‌کند تا در مطالعه متون و صفحات وب انگلیسی دچار مشکل نشده و به راحتی با انتخاب لغت معنی آن را مشاهده کنید.
اکثر ما روزانه ساعت ها وقت خود را در اینترنت صرف می کنیم و به مرور وب مشغولیم. بارها پیش آمده معنی لغاتی را ندانسته ایم و لاجرم از دیکشنری های مختلف استفاده کرده ایم. تنها مشکل این دیکشنری‌ها از نو نوشتن لغت و یا کپی کردن لغات ناآشنا است که در اغلب موارد کاری دشوار برایمان بوده. گرچه دیکشنری های مختلفی هم تا کنون برای حل این مشکل ارائه شده اند اما شاید هنوز نتوانسته اند جای خود را در کنار کاربران پیدا کنند.
افزونه ی واژه جادویی که محصولی رایگان از سایت واژه‌یاب است این امکان را به شما خواهد داد که با دوبار کلیک بر روی لغات ناآشنا و دشوار، معنی آن را بدون رجوع به سایت مذکور بخوانید. پس از انتخاب یک واژه، پنجره ای بالون مانند باز شده و در کسری از ثانیه معنی این لغت بطور آنلاین دریافت می شود. از ویژگی های دیگر این افزونه ارائه ی تلفظ لغات انگلیسی بصورت صوتی است.
خوشبختانه این افزونه برای دو مرورگر محبوب کروم و فایرفاکس ساخته شده است و کاربران هر یک از این مرورگرها می توانند این افزونه را از سایت های ارائه دهنده افزونه ها دانلود نمایند.


دانلود افزونه «واژه جادویی» برای مرورگر کروم از طریق Chrome Web Store
https://chrome.google.com/webstore/detail/magicword-translator-by-v/jnfhbofpfodjehahbofdnaliphmjngnf?hl=en&gl=001

دانلود افزونه «واژه جادویی» برای مرورگر فایرفاکس
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/magicword/

در صورتی که امکان نصب این افزونه از طریق فروشگاه‌های اختصاصی مرورگرها را ندارید می‌توانید به راهنمای نصب افزونه واژه جادویی مراجعه کنید.
http://www.vajehyab.com/extension
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
محافظت در مقابل باگ خونریزی قلبی

در هفته‌های گذشته، انتشار خبر کشف باگ خطرناک خونریزی قلبی دنیای وب را تحت تأثیر خود قرار داد. باگی که می‌توانست منجر به از دست رفتن بخش زیادی از اطلاعات کاربران بشود. در ادامه با روش محافظت در مقابل حفره امنیتی خونریزی قلبی آشنا خواهیم شد. با اینفوگرافیک هفته همراه باشید.
خونریزی قلبی یک اشکال نرم‌افزاری در کتابخانه رمزنگاری متن‌باز OpenSSL است که به مهاجم اجازه خواندن حافظه رایانه‌ای که در حال اجرای این نرم‌افزار است را می‌دهد. این باگ همچنین به مهاجم اجازه بازیابی کلیدهای شخصی SSL را می‌دهد. این اشکال در پی یک اشتباه در کدنویسی OpenSSL به وجود آمده‌است. اما چگونه باید از آسیب‌های این باگ خطرناک در امان ماند؟


به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تهدیدهای سایبری

نگهداری و حفظ اطلاعات در مقابل بدافزارها، از مهمترین دغدغه‌های کاربران و شرکت‌های امنیتی فعال در زمینه فناوری‌اطلاعات محسوب می‌شود.
وقتی صحبت از تجارت و حوادث احتمالی آن باشد، همه چیز به طبیعت مربوط نمی‌شود. بر اساس پژوهش انجام شده توسط وب‌سایت InDefenseofData، خطاهای انسانی و حمله بدافزارها در ایالات متحده، به ازای هر رکورد فاش‌شده، ۱۹۴ دلار هزینه به شرکت‌ها تحمیل می‌کند. با توجه به میزان و حجم حملات سایبری، میانگین خسارت وارده به هر شرکت سالانه به رقم ۵.۴ میلیون دلار می‌رسد.


http://postimg.org/image/3y2zhfqn1/
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 10 از 12:  « پیشین  1  ...  9  10  11  12  پسین » 
کامپیوتر

دانستنیهایی در مورد دنیایی كامپیوتری

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA