انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
کامپیوتر
  
صفحه  صفحه 9 از 19:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  18  19  پسین »

آموزشهای كامپیوتری


مرد

 
آموزش Power Point :

ادامه پست قبلی

شناسايي نوار ابزار ها و توانايي ايجاد يک نوار ابزار سفارشی :

نوار ابزار ها نحوه دسترسي سريع به گزينه هاي موجود در منو ها را فراهم ميسازند. نوار ابزار ها را ميتوان از منوي View گزينه Toolbar فعال کرد. براي سفارشي کردن نوار ابزار براي اينکه بتوانيم ابزار هاي دلخواه را به طور پراکنده از منو هاي مختلف انتخاب کنيم در برگ نشان Toolbar گزينه New را انتخاب کرده و نام مناسبي براي آن انتخاب ميکنيم سپس از برگ نشان Command ابزار هاي انتخابي را به نوار ابزار جديد Drag ميکنيم. از اين پس ميتوان نام اين نوار ابزار را در منوي View/ Toolbar مشاهده نمود.

براي اينکه بتوان مکان Screen tip را براي ابزار هاي نوار ابزار فراهم نمود و همچنين کليد هاي ميان بر ابزارها را همراه با Screen Tip نشان داد گزينه Show shortcut keys in screen Tip را از منوي View/ Toolbar/ Customize/ Option فعال ميكنيم.

آشنايي با چند اصطلاح در Power Point :

Placeholder : به مکانهايي در اسلايد گفته ميشود که هنگام انتخاب ، گيره هايي در اطراف آن ظاهر ميشود که ميتوان از نظر نوشتاري مستقل عمل کنند.

Handout : ميتوان از اسلايد چاپ گرفت و در اختيار کساني که در کنفرانس شرکت کرده اند قرار داد كه اصطلاحاً Handout گفته ميشود.

تنظيمات لازم براي بهينه کردن نحوه نمايش :

Tools/ Option/ View


Startup dialog : در صورت فعال بودن باعث ميشود هنگام شروع کار با Power Point پنجره Startup ظاهر شود.

New slide dialog : هنگام ايجاد يک اسلايد جديد نماي Layout ها را در اختيار ما قرار نميدهد.

Status bar : باعث نمايش نوار وضعيت در پايين پنجره ميشود.

Virtual ruler : خط کش عمودي را در صفحه ميتوان مشاهده کرد . البته به شرطي که Ruler ا از منوي View فعال کرده باشيم.

Windows in taskbar : در صورت باز نمودن بيش از يک برنامه ميتوان براي بستن Presentation جاري بين Presentation ديگر حرکت نمود.

Popup menu on right mouse click : باعث فعال بودن Right clickو ظاهر شدن منوي کرکره اي هنگام نمايش در نماي Slide Show ميشود.

Show popup menu button : باعث ميشود دکمه ها عملياتي در منتهي اليه سمت چپ Slide show فعال باشد.

End with black slide : در خاتمه نمايش اسلايد ها ، اسلايدي سياه نمايش داده ميشود . در صورت غير فعال بودن اين گزينه هنگام خاتمه نمايش ، وارد برنامه Power Point ميشويم.

طراحي يک اسلايد با ايجاد زمينه جديد :

براي طراحي اسلايد ميتوان از روشهاي پيشنهاد شده در ابتداي درس کمک گرفت . به طور مثال از Design Template که يک اسلايد با طرح انتخابي در اختيار ما قرار ميدهد و با اضافه کردن اسلايد طرح انتخابي به بقيه اسلايد ها نيز اعمال ميشود. يا از Presentations که از منوي File/ new ميتوان به آن دسترسي پيدا کرد و عملکرد تقريباً مشابه Auto content wizard دارد که در اين حالت گروهي از اسلايد ها هم از نظر طرح و هم از نظر فونت ميتوانيم داشته باشيم و امکان جايگزين کردن متن هاي دلخواه با متن هاي داخل اسلايد وجود دارد.در اين حالت نيز با ايجاد يک اسلايد جديد طرح انتخاب شده به اين اسلايد هم اعمال ميشود. اکنون ميخواهيم ببينيم چگونه ميتوانيم يک اسلايد را خودمان طراحي کنيم. از منوي Insert گزينه New slide را انتخاب ميکنيم .

يا کليد ترکيبي Ctrl+M را ميزنيم و از پنجره ظاهر شده New slide- Layout مناسبي مثلاً Blank را انتخاب ميکنيم . با ظاهر شدن اين Layout در حالت Normal view با Right click روي اسلايد و انتخاب گزينه Background از ليست باز شدني رنگ دلخواهي را انتخاب ميکنيم . براي تنوع انتخاب رنگ از More color هم ميتوانيم استفاده کنيم. رنگ مورد نظر را اگر تعدادي اسلايد ايجاد کرده باشيم با دکمه Apply to all به کليه اسلايد ها اعمال ميکنيم و با انتخاب Apply فقط به اسلايد جاري .

فرق Apply و Preview در پنجره Background را خودتان امتحان کنيد.

با انتخاب Fill Effects ( پر کننده ) از ليست باز شدني پنجره اي با 4 برگ نشان داخلي ظاهر ميشود. از برگ نشان Gradient در قسمت Colors با انتخاب One color ميتوانيد رنگ مورد علاقه خود را با درجه در اختيار داشته باشيد و همزمان از قسمت Shading style انواع طيف هاي رنگي در رابطه با رنگ شما نمايش داده ميشود.

  • طيف نور افقي Horizontal
  • طيف نور عمودي Vertical
  • طيف نور مورب از بالا Diagonal up
  • طيف نور مورب از پايين Diagonal down
  • طيف نور از گوشه From corner

اعمال طيف نور از مرکز From title :


Two color هم عملي مشابه One color ارائه ميدهد با اين تفاوت که ترکيبي از دو رنگ گرافيک هاي جالبي ايجاد ميشود.

گزينه Present : طرح هاي از پيش تهيه شده اي است که با انتخاب هر طرح و با تنظيم در قسمت Shading style ميتوان اسلايد را طراحي نمود.

برگ نشان Texture : طرح هاي موزائيکي در برگ نشان وجود دارد که ميتوان از آن به عنوان پشت زمينه اسلايد استفاده کرد و ميتوان با گزينه Other texture نمونه کاري را به اين طرح ها اضافه نمود. جهت اضافه نمودن عنوان ميتوان از فايلهايي که پسوند .bmp و .gif و .jpg دارند استفاده نمود.

برگ نشان Pattern : در اين برگ نشان نيز با انتخاب رنگهاي Foreground ( پيش زمينه ) و Background ( پشت زمينه ) و با انتخاب از ليست Pattern اسلايد طراحي ميشود.

برگ نشان Picture : در اين برگ نشان با انتخاب دکمه Select Picture ميتوان تصويري را به عنوان پشت زمينه اسلايد انتخاب نمود که اين تصوير تمام سطح اسلايد را ميپوشاند. در اينجا نيز ميتوان از فايلهايي با پسوند .jpg و .gif و .bmp استفاده کرد که عملکردي متفاوت با Texture دارد که بهتر است خودتان امتحان کنيد.


طراحي با استفاده از Apply design

در اثر Right click روي اسلايد زمينه ديگري با نام Apply design را انتخاب ميکنيم پنجره اي ظاهر ميشود که نمونه هاي Template را در اختيارمان قرار ميدهد که ميتوان طرح هاي قبلي را با اين طرح ها جايگزين کرد. با Right click روي اسلايد گزينه Slide color scheme را انتخاب ميکنيم و روي اسلايد هاي موجود اثر آن را امتحان کنيد. اکنون در مرحله اي قرار داريد که ميتوانيد انتخاب عملکرد هر يک از 3 روش توضيح داده شده در حالت هاي متفاوت را تشخيص دهيد.

اضافه کردن توضيحات به يک اسلايد :

يک اسلايد ميتواند يک Comment box ( جعبه توضيحات ) داشته باشد که در صورت نياز بتوان از آن استفاده نمود براي اضافه کردن توضيح به يک اسلايد از منوي Insert گزينه Comment را انتخاب ميکنيم. براي اينکه يتوانيد نام نويسنده جعبه توضيحات را به نام خودتان تغيير دهيد کافي است در منوي Tools گزينه Option را انتخاب کنيد و در قسمت General/ User information نام خودتان را تايپ کنيد .

از اين پس با اضافه کردن جعبه توضيحات نام نويسنده اين Box با نام خودتان ظاهر ميشود. براي پنهان کردن يا آشکار کردن جهبه توضيحات، از منوي View گزينه Comment را انتخاب ميکنيم . در اين حالت هر چند تعداد Comment که در اسلايد داشته باشيم آشکار يا پنهان ميشود.


پایان
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
مرد

 
چند نکته در باره کامپیوتر :


چگونه فلاپی هایی را که فرمت نمی شوند را دوباره بازسازی کنیم ؟

پس از خواندن این مطلب دیگر هرگز فلاپی های معیوب خود را دور نمی اندازید و اطمینان داشته باشید که صد در صد نتیجه خواهید گرفت ! فلاپی دیسک یکی از رسانه های ذخیره سازی اطلاعات می باشند که همه ما استفاده های زیادی از آن می کنیم ولی از جمله معایب آن به جز حجم پایین آن آسیب پذیری شدید فلاپی دیسک می باشد .به طوری که یک فلاپی دیسک ممکن است پس از چند بار استفاده دیگر قابل فرمت شدن نباشد . حال چاره چیست ? و چگونه می توان فلاپی دیسک را مجددا باز سازی کرد ؟ ما راهی برای حل این مشکل یافته ایم و به خوبی هم نتیجه گرفته ایم. تنها عیب آن اینست که شما به سیستم عامل لینوکس نیاز دارید . در کل توصیه میشود کمی از وقت خود را جهت یادگیری آن اختصاص دهید . در سیستم عامل لینوکس در قسمت فلاپی فورمتر آن شما می توانید فلاپی هایی را که حتی در سیستم عامل ویندوز فرمت نمی شوند را به سادگی فرمت نمایید . به همین راحتی ! این نکته تکنیکی ساده وآسان راهی قابل اطمینان برای باز سازی و تعمیر فلاپی دیسک و در نهایت کاهش هزینه هاست.

فعال کردن فکس در ویندوز XP :

َاگر شما هم در خانه یا محل کارتان دستگاه فکس ندارید ناراحت نباشید چون مایکروسافت لطف کرده و مشکل رو حل کرده ! مایکروسافت امکان ارسال و دریافت فکس رو در حالت پیش فرض ویندوز غیر فعال قرار داده که ما الان می خواهیم با هم این امکان را فعال کنیم پس با من همراه باشید ابتدا از منوی Start وارد Control Panel شوید وقتی Control Panel باز شد به قسمت Printers & Faxes وارد می شوید. در قسمت چب بالا صفحه دو گزینه مشاهده می کنید : یکی Add a Printer و دومی Set Up faxing شما گزینه دوم را انتخاب کنید . پس از کلیک روی آن صفحه باید مدت بسیار کمی منتظر بمانید . سپس صفحه ای به نام Configuring Components باز می شود . ( دقت داشته باشید باید سی دی ویندوز در سی دی رام باشد در غیر این صورت ویندوز از شما می خواهد که سی دی را در سی دی رام قرار دهید و سپس گزینه OK را بزنید ) ویندوز به صورت اتوماتیک شروع به کپی کردن فایل های مربوط به فکس می کند .... حالا دیگر شما یک فکس بر روی کامپیوتر خود دارید که بوسیله آن می توانید به هر کجای دنیا فکس ارسال کنید .

چگونه اطلاعات راجع به کامپیوترتان را ببینید؟

گاهی اوقات اتفاق می افتد که شما به دلایل مختلفی نیاز به دانستن اطلاعاتی راجع به سیستمتان دارید. در این مواقع داشتن یک مرجع به سیستمتان دارید. در این مواقع داشتن یک مرجع نیبتا کامل براحتی قابل دسترسی باشد موهبت است. ما روشی برای دسترسی به این منبع را به شما ارائه می دهیم . کافی است گزینه Run از منوی start را اجرا کرده و در قسمت Open عبارت Msinfo32 را وارد کنید . پنجره ای در برابرتان ظاهر می شود که شامل بخشهای مختلفی است و اطلاعات کاملی از خلاصه سیستم شما از قبیل نوع پردازنده و میزان حافظه و ... تا اطلاعات کاملی درباره هر کدام از پورتهای سریال موازی و ده ها مطلب دیگر.


نحوه عکس گرفتن با مدیا پلیر :

شاید تا بحال با نرم افزارهای دیگری این کار را انجام می دادید ولی در حقیقت با خود مدیا پلیر ویندوز نیز می توان عکس گرفت. برای این کار کافیست در حین پخش فیلم کلیدهای Ctrl +I را بزنید. پنجره ذخیره تصویر باز می شود.حالا می توانید تصویر گرفته شده را ذخیره کنید.

خاموش کردن سیستم بدون از دست دادن پنجره ها و برنامه های در حال اجرا :

حتما تا به حال به این موقعیت برخورده کرده اید زمانی که مشغول کار با کامپیوتر هستید و برنامه های متعددی در حال اجرا است به دلیلی ناچار به خاموش کردن کامپیوتر می شوید .در این صورت با این همه برنامه و چیزهایی که پیش روی شماست چه کار می کنید باید حتما از همه آنها خارج شوید ؟ نه اصلا لازم نیست !

زیرا یکی از قابلیتهای ویندوزXP خروج از ویندوز بدون بستن برنامه های فعال و در حال اجرا است .

قابلیت Hibernate در ویندوز XP امکان خاموش کردن کامپیوتر بدون بستن پنجره ها و برنامه ها را به راحتی در اختیار شما قرار می دهد .

برای استفاده از این قایلیت کافی است بر روی منوی Start کلیک کرده و Turn off computer را OK کنید البته لازم نیست از برنامه های فعال خارج شوید.

حالا کلید Shift را پایین نگه دارید. در این حالت کلمه Stand by به کلمه Hibrenate تغییر پیدا می کند ! حال روی آن کلیک کنید.

پس از این کار کامپیوتر شما به طور کامل خاموش می شود ولی مرتبه بعد که کامپیوتر را روشن می کنید و وارد ویندوز می شوید همه پنجره ها و برنامه های فعال که قبل از خاموش کردن پیش رو داشتید را ملاحظه می کنید.

تذکر : قابلیت Hibrenate فقط در زمانی اجرا خواهد شد که قبلاً فعال شده باشد.برای فعال سازی Hibrenate این مسیر را دنبال کنید :

Start Menu --> Control Panel --> Power Options-->Hibrenate

حال گزینه Enable hibernation را علامت زده و خارج شوید.
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
مرد

 
نكاتي براي بهبود سرعت ويندوز :


كاربران ويندوز، معمولا به‌دنبال اين هستند كه سرعت ويندوز خود را بيشتر كنند، اين حس كه چيزي در اين ميان اشتباه كار مي‌كند كه بازدهي سيستم پايين است، در مورد اكثر كاربران درست است. گاهي اوقات مي‌توان با رعايت نكاتي سرعت سيستم را به‌مراتب بهتر كرد. با هم بخشي از اين نكات را بررسي مي‌كنيم.

حقه‌هايي براي خالي كردن حافظه :

1– برنامه‌هاي آغازين را كم كنيد : وقتي ويندوز بالا مي‌آيد، تعداد زيادي از برنامه‌ها كه به‌عنوان برنامه‌هاي آغازين ‌(Startup Programs)‌ شناخته مي‌شوند، شروع به بارگذاري در حافظه مي‌كنند و اين باعث مي‌شود از زمان بالا آمدن ويندوز تا زمان آماده شدن آن براي استفاده، وقت زيادي از شما تلف شود. ضمن‌آن‌كه به هرحال اين برنامه‌ها از حافظه اصلي تغذيه مي‌كنند. ‌

2– حافظه اصلي را خالي كنيد : سرعت يك ماشين مستقيما به سرعت ‌RAM ‌ آن بستگي دارد. گاهي اوقات گمان مي‌كنند كه سرعت پردازنده مهم‌ترين عامل در سرعت يك كامپيوتر است. اگر حافظه كافي داريد اما به‌نظر مي‌رسد كه هميشه حافظه‌تان سنگين و پر است، از نرم‌افزارهاي خالي كردن رم همانند ‌RamBooster‌ استفاده كنيد. اين برنامه‌ها به‌طور دائم حافظه را خالي مي‌كنند و حتي مي‌توانيد ميزان حافظه‌اي كه مي‌خواهيد خالي شود را به آنها اعلام كنيد.


3– برنامه‌هاي مقيم را بررسي كنيد : برخي از برنامه‌ها هستند كه در حافظه اصلي مقيم مي‌شوند و فضاي آن را هدر مي‌دهند، با كمك برنامه‌هايي چون ‌TaskInfo‌، مي‌توانيد بفهميد كدام برنامه‌ها در حافظه هستند، و كدام‌شان به‌درد شما نمي‌خورد.

اگر هيچ برنامه‌اي نداشتيد، با فشردن سه كليد ‌Ctrl+Alt+Delete‌ هم مي‌توانيد امري مشابه انجام دهيد. دقت نيد كه به‌جز ‌explorer‌، برنامه آنتي‌ويروس و برنامه‌هاي سيستمي، تمام سرويس‌ها و برنامه‌هاي مقيم مي‌توانند مزاحم سرعت باشند.

4– بازدهي برنامه‌ها را بالا ببريد : مي‌توانيد سرعت برنامه را با تغيير اولويت پردازشي‌اش تغيير دهيد. به‌عنوان مثال مي‌خواهيد يك فايل ‌RAR‌ حجيم را فشرده كنيد و به حجم پردازشي زيادي نياز داريد، مي‌توانيد با رفتن به ‌ Task Manager ‌(‌فشردن كليدهاي ‌Ctrl+Alt+Delete)‌ و انتخاب تب ‌Processes‌ روي ‌WinRAR.exe‌ كليك راست كنيد و ‌Priority ‌‌آن را به ‌High‌ يا ‌RealTime‌ تغيير دهيد تا كار شما سريع‌تر انجام شود.

5– ميزكار را تميز كنيد : تمام آيكن‌هاي ناخواسته را از ميز كار حذف كنيد. دليل اين موضوع اين است كه هر بار ويندوز لود مي‌شود،‌محتويات ميان‌برهاي روي دسك‌تاپ را چك مي‌كند. ‌

6– بي‌سر و صدا كار كنيد : اگر صداهاي مرتبط با رويدادهاي سيستمي را غيرفعال كنيد، عمليات شما سريع‌تر انجام مي‌شود و احتمالا با هنگ كمتري مواجه مي‌شويد. براي اين‌كار به كنترل پنل برويد و سپس از بخش ‌Sounds and Multimedia‌، تب ‌Schemes‌ را انتخاب كنيد و سپس ‌No Sounds‌ را بزنيد.

7– ميزكار فعال به‌درد نمي‌خورد : تا زماني كه در كارگزاري بورس مشغول به كار نشديد و آمار لحظه به لحظه را روي ميزكار خود نياز نداريد، ‌Active Desktop‌ را غيرفعال كنيد. اين ويژگي ويندوز، براي گذاشتن صفحه‌هاي وب، انيميشن و... كاربرد دارد، اما از طرف ديگر قدرت پردازشي را پايين مي‌آورد.

8– به رنگ پس زمينه توجه كنيد : اگر به‌جاي تصوير پس‌زمينه از رنگ استفاده كنيد، در اين صورت مقداري حافظه صرفه‌جويي خواهيد كرد.

9– تفكيك‌پذيري تصوير را در نظر بگيريد : تفكيك تصوير را اگر 16 بيتي بگذاريد، درست است كه تصاوير فوق‌العاده‌اي نخواهيد داشت، اما سرعت بيشتري در انتظارتان است. گرافيست‌ها، گيمرها و كساني كه با دقت رنگ بيشتري سر و كار دارند از اين حقه استفاده نكنند.

حقه‌هايي براي ‌Windows Explorer‌ :

1– ميان‌برهاي كيبورد و ماوس : هر فولدري كه باز كنيد و كليد ‌3 F‌ را بزنيد، گزينه جستجو باز مي‌شود و مي‌توانيد جستجو كنيد.

كليدهاي ويندوز و ‌Tab‌ در ويندوز اكس‌پي، سراغ آيكن‌هاي دسكتاپ مي‌رود، در ويندوزهاي ويستا به بعد، حالت تعويض پنجره سه‌بعدي را مي‌آورد.

اگر با كليك راست يك فايل را انتخاب و به جايي ديگر بكشيد، در اين صورت وقتي كليك را رها مي‌كنيد، يك منو باز مي‌شود كه از شما مي‌پرسد با آن فايل چه كرد.

اگر بخواهيد فايلي را درون فولدي بريزيد كه هم اكنون در ميزكار شما به‌حالت ‌Minimized‌ است، كافي است فايل را بكشيد و روي فولدر مينيمايز شده، چند لحظه‌اي مكث كنيد. فولدر باز مي‌شود و فايل را داخلش خواهيد ريخت.
اگر ميانبري را بكشيد و بدون اين‌كه آن را بيندازيد روي منوي استارت نگه داريد، گزينه استارت منو باز مي‌شود و مي‌توانيد تا مقصد نهايي ميانبر خود را هدايت كنيد و در آن محل قرار دهيد.

گاهي اوقات وقتي برنامه‌هاي زيادي داريد، گزينه ‌Alt+TAB‌ درست و حسابي كار نمي‌كند. در اين حالت بهتر است دكمه ويندوز را دوبار بزنيد. ‌

براي بستن برنامه از ميانبر ‌4Alt+F‌ مي‌توانيد استفاده كنيد. اگر برنامه‌اي باز نباشد، ويندوزتان خاموش مي‌شود.
بعد از اين‌كه يك آيكن را انتخاب كرديد، اگر به‌جاي ‌Enter‌، از ‌Alt+Enter‌ استفاده كنيد برنامه اجرا نمي‌شود و پنجره ‌Properties‌ را نشان مي‌دهد.

براي مشاهده مشخصات سيستم، كافيست دكمه‌هاي ‌Start+Pause ‌‌را با هم بزنيد.

2– گزينه‌هاي بيشتري به ‌SendTo‌ اضافه كنيد : به فولدر ‌Windows\SendTo‌ برويد. در اين فولدر مي‌توانيد هر ميانبري كه مدنظرتان است را قرار دهيد تا به منوي كليك راستتان اضافه شود. ‌ ‌

3– گزينه‌هاي بيشتري به منو اضافه كنيد : معمولا هر فايلي را مي‌توان با چند برنامه باز كرد، اما وقتي روي آن دوبار كليك مي‌كنيد، تنها برنامه اصلي بازش مي‌كند. براي اين‌كه انتخاب بيشتري داشته باشيد، مي‌توانيد به منوي آن برنامه‌هاي ديگري نيز اضافه كنيد. ‌ ‌

فرض بگيريد كه فايل مي‌خواهيد ‌3 MP‌ خود را علاوه بر ويندوز مديا پلير، با نرم‌افزارهايي چون ‌Winamp‌ هم باز كنيد. به منوي فولدر آپشن برويد، روي تب ‌File Types‌ كليك كنيد. به‌دنبال فرمت ‌3 Mp‌ بگرديد و بعد روي ‌Advanced‌ كليك كنيد. در پنجره ‌Edit File Type‌ روي گزينه ‌New‌ كليك كرده و سپس ‌Open with Winamp‌ را انتخاب كنيد. ‌ ‌

تغيير اندازه ستون‌ها: دكمه‌هاي ‌Ctrl+Plus‌ را بزنيد تا ستون‌هاي شما در حالت ‌Details‌ بهترين و مناسب‌ترين حالت را به‌خود بگيرند. البته در فولدر ‌Temprorary Internet Files‌ از اين حقه استفاده نكنيد. البته يك بار امتحان كردن و بيچاره شدنش، از تجارب نويسنده است.

Folder Options‌: تمام ويندوز اكسپلورر را مي‌توان از فولدر آپشنز سفارشي كرد. كافي است منوي ‌Tools‌‌را بزنيد و بعد ‌Folder Options‌ را ببينيد.

حركت ميان تب‌ها: در ويندوز حركت ميان تب‌ها با كليدهاي تركيبي ‌Ctrl+TAB‌ انجام مي‌شود.

انتخاب نماي پيش‌فرض: كلا پنج حالت پيشفرض وجود دارد كه مي‌توانيد آن‌ها را انتخاب كنيد. برخي آيكن‌هاي بزرگ‌دوست دارند و برخي ديگر فهرست مي‌پسندند. اگر در هر فولدري برويد و نماي آن فولدر را تغيير دهيد، هميشه ثابت خواهد ماند و نيازي به تغيير مجدد نداريد. حتي مي‌توانيد با رفتن به فولدر آپشنز، تب ويو و انتخاب گزينه ‌Like Current Folder‌ تمام سيستمتان را يكپارچه به شكل همان فولدر در آوريد.

عمليات با تك كليك: در حالت عادي براي انتخاب يك فايل، يك بار كليك و براي اجراي آن دوبار كليك نياز است، اما مي‌توانيد به فولدر آپشنز برويد و گزينه ‌.... Single-click to‌ را انتخاب كنيد. اين گزينه وقتي ماوس را روي يك آيكن مي‌بريد آن را انتخاب مي‌كند و وقتي يك بار كليك مي‌كنيد آن را اجرا مي‌كند.

نوار لينك‌ها: يكي از مجهور‌ترين ويژگي‌هاي ويندوز است. مي‌توانيد لينك‌هاي مختلفي از بخش‌هاي مختلفي از سيستم خود يا وب‌سايت‌ها را در اين نوار لينك قرار دهيد و بعد همه جا آنها را ببينيد و به سادگي ميان مسيرهاي مختلف پرش كنيد.

بازكردن لينك‌ها در همان پنجره: در ادامه نكته بالايي، وقتي روي هر لينك كليك كنيد، يك پنجره جديد باز مي‌شود. براي اين‌كه لينك‌ها در همان پنجره باز شوند، روي لينك كليك راست كنيد و گزينه ‌Open‌ را انتخاب كنيد.

حذف نوار لينك‌ها: اگر مي‌خواهيد نوار لينك‌ها را نبينيد و به‌كارتان نمي‌آيد، پنجره ويندوز اكسپلورر را باز كنيد و از منوي ‌Views‌ و بعد ‌Toolbars‌ تيك گزينه ‌Links‌ را برداريد. براي آوردن اين نوار دوباره همين مسير را تكرار كنيد و ‌Links‌ را تيك بزنيد.

استفاده از محبوب‌ها: مي‌توانيد به‌جاي استفاده از نوار لينك‌ها، از گزينه محبوب‌ها ‌(Favorites)‌ استفاده كنيد. اين ويژگي در محيطهاي تحت شبكه كه بايد بين چندين نود حركت كنيد تا به يك فايل برسيد، بسيار مفيد است. به فولدر ‌Windows\Favorites‌ برويد. فولدري در آن بسازيد. تمام ميانبرهاي خود را داخل آن بياندازيد. حالا اگر به ‌Network Neighborhood‌ برويد و فولدرهايي را بگرديد كه معمولا دسترسي بالايي به آنها داريد. روي هر كدام از آنها كليك راست كنيد و گزينه ‌Add to Favorites‌ را انتخاب كنيد. حالا دسترسي به آنها ساده‌تر از هميشه است و در منوي ‌Favorites‌ ويندوز وجود دارند.
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
مرد

 
آيا مي دانيد كه مي توان 2 كامپيوتر را با يك كابل USBــ USB ساده به يكديگر متصل كرد؟

اگر دو كامپيوتر در خانه يا محل كار خود داريد كه براي استفاده اشتراكي از فايلهاي موجود در هر كدام مي خواهيد آن دو را به يكديگر وصل كنيد. اين روش يكي از سريعترين روشهاي موجود است.


براي اتصال دو كامپيوتر استفاده از يك هاب يا روتر هميشه كار معقولي نيست. بلكه استفاده از يك كابل USBــ USB بسيار كاربردي و عملي تر است. با اين روش حتي مي توانيد اتصال اينترنتي را بين دو كامپيوتر به اشتراك بگذاريد.

در اين آموزش كوتاه براي شما نحوه اتصال دو كامپيوتر با يك كابل خاص USBــ USB ‎آموزش داده مي شود.

1ــ يك كابل USBــ USB بخريد.

اولين مرحله براي اتصال دو كامپيوتر از طريق USB پيدا كردن كابل USBــ USB است در اين مرحله بايد بسيار دقت كنيد. شما به نوعي كابل احتياج داريد كه اصطلاحاً به آن Bridge يا كابل شبكه USB مي گويند. اين بدان معناست كه در اين كابل قابليت اتصال دو كامپيوتر وجود دارد.

در اين كابلها يك مدار الكتريكي واسط وجود دارد و دو سر كابل داراي سوكت نوع A است. شما مي توانيد كابلي بخريد كه چيپ Bridge آن USB1.1 با سرعت 12 Mb بر ثانيه يا USB2.0 با سرعت 480 Mb بر ثانيه باشد البته توصيه ما USB2.0 است. چون سرعت آن به مراتب بيشتر است. به خاطر داشته باشيد شبكه هاي اترنت داراي استاندارد 100 Mb بر ثانيه هستند.


2ــ نصب

بعد از اينكه كابل را بدست آورديد مي توانيد آن را متصل كنيد. اولين كاري كه بايد بكنيد نصب نرم افزار يا درايور كابل است.

بيشتر كابل ها 2 مود را پشتيباني مي كنند:

  • link mode: در اين حالت مي توانيد به آزادي فايل ها را بين دو كامپيوتر كپي كنيد.
  • network mode: در اين حالت فقط كپي كردن فايل نيست كه مي توانيد انجام دهيد، بلكه مي توانيد فولدرها، پرينترها و ارتباط اينترنتي را هم به طور اشتراكي استفاده كنيد.
  • شروع به استفاده از اتصال خود كنيد.

اگر از كابل خود در حالت لينك (link mode) استفاده كنيد. به سادگي به برنامه اي كه همراه نرم افزار كابل است دست پيدا مي كنيد و مي توانيد فايل هاي خود را انتقال دهيد.

اگر از كابل خود در حالت شبكه (network mode) استفاده مي كنيد. بايد كارهاي زير را انجام دهيد.

  • وارد قسمت network connection شويد.آدپترهاي شبكه كه متصل هستند را مي بينيد.
  • اكنون بر روي آدپتري كه كامپيوتر شما را به اينترنت متصل مي كند راست كليك كنيد.

گزينه properties را انتخاب كنيد. در برگه Advanced براي گزينه .Allow other network users to connect through this computers Internet connection يك علامت تيك قرار دهيد.

بعد از اينكه اين كارها را انجام داديد كامپيوتر خود را restart كنيد. اكنون كامپيوتر ديگر هم مي تواند به اينترنت متصل شود.

شايد استفاده از هاب براي دو كامپيوتر كار مطمئن تري به نظر برسد ولي بايد پول بيشتري هم خرج كنيد به هر حال تصميم با شماست.
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
مرد

 
چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟

RE: چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟ - نرگس - ۵-۳۱-۱۳۸۹ ۰۳:۳۳ عصر

اگه دوسیستم فاصله شون خیلی زیاد بود چی ؟ اون موقع فکر کنم تهیه کابل lan rj45 ارزان تر باشه تازه من Usb رو ندیدم

که متراژش بالا باشه !

اگه ممکنه استفاده از روش remote system رو توضیح بدید من کلی مطلب خوندم ولی یه بارم نتونستم عملی پیادش کنم
________________________________________
RE: چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟ - S.A.M - ۵-۳۱-۱۳۸۹ ۰۵:۳۸ عصر
(۵-۳۱-۱۳۸۹ ۰۳:۳۳ عصر)نرگس نوشته شده توسط: اگه دوسیستم فاصله شون خیلی زیاد بود چی ؟ اون موقع فکر کنم تهیه کابل lan rj45 ارزان تر باشه تازه من Usb رو ندیدم

که متراژش بالا باشه !

اگه ممکنه استفاده از روش remote system رو توضیح بدید من کلی مطلب خوندم ولی یه بارم نتونستم عملی پیادش کنم

دقیقا ،شبکه lan سرعت بیشتری هم داره.

منظورتون Remote Desktop هستش؟
________________________________________
RE: چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟ - نرگس - ۵-۳۱-۱۳۸۹ ۰۵:۴۴ عصر

سام دقیقا چی؟ مثلا من تو محل کارم مجبور بودم سیستم های طبقه های مختلف رو به یه سوئیچ ارتباط بدم که فاصله

هاش خیلی زیاده من از rj45 استفاده کردم . یعنی داریم کابل یو اس پی که متراژش بالا باشه . از نظر هزینه کدوم کمتره ؟

سرعت یو اس پی 2 باید بیشتر باشه نه؟

اره اشتباه گفتم همون ری موت دسک تاپ . تئوریشو می دونم عملیشو نه .
________________________________________
RE: چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟ - S.A.M - ۵-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۲۲ عصر

ببخشید دیر شدش رفتم مهمونی

راجع به سرعت خب سرعت USB 2 درسته بیشتره ولی وقتی شما مستقیم به یه Cool Disk یا Flash وصل میکنی،این تکنولوژی usb به usb رو من اطلاعاتی از عملکردش ندارم ولی قاعدتا باید یه مبدل یا تقویت کننده وسط اش داشته باشه برای کار شبکه ای که نمیدونم سرعتش پایین میاد یا نه!!!
و البته این نکته که فاصله در مدیا(فیزیک) خیلی مهم هست و قطعا افت سرعت خواهیم داشت.

خلاصه کنم این تکنولوژی usb-usb در حد کاربر خانگی هستش و به هیچ وجه نمیتونیم ازش در شبکه سازمانی استفاده کنیم.

در ضمن سوییچ هم گورت usb نمیخوره که بخوایم جای کابل lan از usb استفاده کنیم.

اما راجع به Remote Desktop:

خب اگه میگی تیوری همه رو خوندی و بلدی اجرا کردی،یعنی remote رو روی کلاینت فعال کردی پس باید الان Troubleshot کنیم.
error رو باید بگی بهم.

اما توی خیلی از موارد یکی از مشکلات FireWall هستش ،باید دقت کنی که فایروال روی کلاینت فعال هست یا نه و اگه فعال هست توی Rule هاش باید اجازه دسترسی کاربر مورد نظر رو بدی.

فایروال رو حتما چک کن.
________________________________________
RE: چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟ - Mori - ۵-۳۱-۱۳۸۹ ۱۱:۴۱ عصر

خب ما دو تا كامپيوتر تو خونه داريم كه 10 متري با هم فاصله دارن ! خيلي دوست دارم اينها رو شبكه كنم !
دقيقا از كدوم روش بايد استفاده كنم ؟‌ فكر نمي كنم روش usb-usb جواب بده !
سام بيا توضيح بده كه من چيكار كنم !
________________________________________
RE: چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟ - Thief.Commando - ۶-۱-۱۳۸۹ ۰۱:۱۳ صبح

داش موری فکر کنم برای شما که فاصله ی کامپیوتر تون خیلی زیاده از این روش استفاده کنید:
برای این کار ۲ تا کامپیوتر روشن احتیاج دارید که مجهز به کارت شبکه باشند و یک کابل نتورک معمولی ... تنظیمات اولیه برای هر کدام از سیستم ها :سیستم شماره ۱ - سیستم شماره ۲ برای آموزش بهتر نامگذاری میکنم.

در هر ۲ سیستم از My Computer / Propertise تب Computer Name را انتخاب کنید. حال اسم سیستم شماره ۱ و ۲ را به طوری انتخاب کنید که با هم فرق داشته باشد.
برای مثال : Rezafcom1 و Rezafcom2
نکته : حواستون باشه اسم ۲ کامپیوتر باید فرق داشته باشه !!
حالا توی همون قسمت کلید Change را بزنید تا بتوانید اسم Workgroup هر سیستم را هم تغییر دهید.
این بار اسم workgroup ها را مثل هم قرار دهید.
مثلا : Rezafcom
بازم تاکید می کنم اسم workgroup ها باید دقیقا مثل هم باشند.
خوب حالا Ok کنید و از این قسمت خارج شوید. هر ۲ سیستم درخواست Restart می کنند پس اجازه دهید سیستم ها ریست شود و مجددا راه اندازی شود.

حال سراغ شناسایی و آی پی دستگاه ها می رویم برای این کار آدرس زیر را دنبال کنید :
Control Panel / Networks Conections
حال بر روی Conection نتورک خود راست کلیک کنید و Propertise را انتخاب کنید.
توجه کنید که اگر کانکشن نتورک ندارید از طریق Add New Conection اقدام به ساخت کنید.
حال در پنجره باز شده Internet Protocol TCP/IP را انتخاب کنید و گزینه Propertise را بزنید.این کار را در هر ۲ کامپیوتر انجام دهید. در پنجره باز شده شما باید آی پی های مشخص شده را برای هر سیستم وارد کنید پس قسمت Use The Following Ip Adress را فعال کنید :

سیستم شماره ۱ :
Ip Adress : 192.168.0.1
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Gateway : این گزینه برای سیستم اول باید خالی باشد.
حال در قسمت پایین Dns Server ها را تکمیل می کنیم :
Perefered Dns Server : 192.9.9.3
Alternate Dns Server : این قسمت هم خالی قرار دهید.

سیستم شماره ۲ :
Ip Adress : 192.168.0.2
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Gateway : 192.168.0.1
در قسمت Dns Server هم به این صورت :
Perefered Dns Server : 192.9.9.3
Alternate Dns Server : این قسمت هم خالی قرار دهید.

خوب کار شناسایی و نتورک کردن تمام شد حالا باید به پوشه ها و فایل های خود قابلیت Share را بدهید تا در نتورک شما مشترک شود برای این کار به این صورت عمل کنید :

در یک درایو یک New Folder ایجاد کنید. بر روی آن راست کلیک کرده و سپس از تب Sharing گزینه های Share This Folder On The Network و Allow Network Users To Change My Files را فعال کنید و سپس Ok و بیرون بیایید. با این کار یک پوشه ایجاد کرده اید که بین ۲ کامپیوتر مشترک است و فایل هایی که درون آن باشد در هر دو کامپیوتر قرار می گیرددر انتها در سیستم شماره ۲ برای شناسایی و خواندن سیستم شماره ۱ دستور زیر را در Start / Run وارد کنید.
________________________________________
RE: چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟ - Gharibeh - ۶-۱-۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ صبح

ببخشید یه کامپیوتر و یک لپ تاب رو هم میشه از این روشها شبکه کرد؟؟
________________________________________
RE: چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟ - Thief.Commando - ۶-۱-۱۳۸۹ ۰۱:۳۴ صبح

شدن که میشه ولی برای اتصال لب تاب به کامپیوتر به نظر من بهترین روش روش USB است.
________________________________________
RE: چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟ - نرگس - ۶-۱-۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ صبح

مرسی سام عزیز

(۶-۱-۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ صبح)Gharibeh_1367 نوشته شده توسط: ببخشید یه کامپیوتر و یک لپ تاب رو هم میشه از این روشها شبکه کرد؟؟

بله می شه .فقط رو هر دوسیستم باید کارت شبکه تعریف شده باشه . من با کابل rj45 این کارو

انجام دادم و مشکلی هم نبود .

Thief.Commando عزیز توضیحت خیلی کامل بود . البته من توی خونه برا لن کردن آی پی ندادم

ولی فکر می کنم اگه بخواید کلاینت ها رو با یه سرور کنترل کنید باید برا هر سیستمی آی پی تعریف

کنید.
________________________________________
RE: چگونه دو كامپيوتر را با كابل USB يكديگر متصل كنيم؟ - S.A.M - ۶-۱-۱۳۸۹ ۱۰:۰۶ صبح

خب مرتضی جان توضیحات تیف کوماندو کامل بود ،ولی فقط من این توضیح رو بگم که برای شبکه کردن معمولی دو کامپیوتر در خونه ،نیازی به خیلی از اینکارا نداری....
فقط کافی دوتا کارت شبکه داشته باشی و یه کابل RG45 که به متصل کنی،سپس فقط کافی از طریق همون جایی که تیف گفتش بری سراغ IP و اون رو تغییر بدی،حتما هم نیاز نیست 192.168.0.1 و 2 باشه و یا DNS رو ست کنی.
البته بهتره IP Address رو فعلا همین دوتا ست کنی چون توضیح کلاس های آی پی در این مقال نمیگنجد و ایشالا بعدا آموزشش رو خواهم گفت.

اما DNS فقط زمانی لازم هستش که شما یک DNS Server داشته باشی،درحقیقت نیاز به دسترسی به اینترنت دارید و یا در یه شبکه سازمانی هستید که نیاز باشه به جای آی پی از اسامی استفاده کنید ولی برای دو کامپیوتر نیاز به این کار نیست.

پس تنها کاری که نیاز هستش انجام بدی ،میری و آی پی رو ست میکنی(فقط IP address و Subnet Mask) سپس یه فولدر رو Share میکنی،و اگه روی کامپیتور شماره یک هستی میری روی RUN و دستور زیر رو میزنی برای دسترسی به کامپیوتر دیگر:
192.168.0.2\\

فقط دقت داشته باشید که تنظیمات فایروال درست انجام شده باشد.
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
مرد

 
چگونه رمزعبورهای پیچیده بسازیم و آنها را از یاد نبریم


اگر رمز عبور ایمیل شما Hack شود و یا لو برود، امنیت کلیه اطلاعات شخصی شما به خطر می افتد. کسی که رمزعبور ایمیل شما را داشته باشد می تواند با زدن دکمه I Forgot My Password در هر سایتی، به حساب بانکیتان، رمز عبور سایر ایمیل هایتان و سایر Password های شما در سایر وب سایت ها دست یابد. بنابراین بهترین راه برای جلوگیری از این مسئله، ساخت رمز عبور های پیچیده و استفاده از نرم افزار LastPass برای به خاطر سپردن آنهاست.

استفاده از یک رمزعبور مشخص برای همه حساب های Online کمی وسوسه برانگیز است. ولی باید این نکته را در نظر داشته باشید که با این روش، اطلاعات شما امنیت بسیار پایینی داشته و در صورتی که یکی از رمز های عبور شما لو برود، همه حساب هایتان در خطر خواهد بود. اکنون زمان آن رسیده که رمز عبور های خود را به روز کنید و امنیت خود را در محیط وب بالا ببرید.

برنامه های Password Management به شما اجازه می دهند رمز عبور های متعدد و منحصر به فرد را همواره همراه خود داشته باشید. بدون اینکه کسی به آنها دسترسی داشته باشد یا شما آنها را فراموش کنید.

LastPass یکی از انواع این برنامه هاست که شما می توانید آن را به راحتی روی Browser خود نصب کنید و بدون نگرانی Password های منحصر به فرد بسازید. این برنامه با انواع Browser ها سازگار است.شما می توانید این Add-on را روی مرورگر FireFox خود به طریقی که آموزش داده شده است، نصب کنید.ابتدا به منوی Tools و سپس Add-on بروید یا از دکمه های Ctrl+Shift+A استفاده کنید. افزونه LastPass را جست و جو کنید و روی مرورگر خود نصب کنید.


روی عبارت Create an account کلیک کنید و اطلاعات خواسته شده را در فرم باز شده درج کنید تا اکانت شما ساخته شود. اکنون می توانید با اکانت خود Login شوید و رمز عبور های خود را در LastPass ذخیره کنید.زمانی که شما در سایتی نام کاربری و رمز عبور را برای وارد شدن به سایت وارد می کنید، یک Pop-Up در بالای سایت مشاهده می کنید که از شما می پرسد آیا دوست دارید رمز عبور خود را Save کنید. با استفاده از دکمه Save Site این رمز عبور در DataBase برنامه LastPass ذخیره می شود. بعد از این کار Password شما روی Server امن LastPass ذخیره می شود و با نصب این افزونه روی هر مرورگری می توانید Passworld های خود را به آسانی بازیابید.

از این پس با نصب این افزونه بر روی هر مرورگری در هر جای دنیا و روی هر کامپیوتری می توانید کلیه رمز عبور ها و نام کاربری های خود را بازیابی کنید.این افزونه روی Browser های مختلف قابل نصب است و می توانید با استفاده از یک اکانت، رمزعبور های خود را روی همه Browser ها و در همه PC ها بازیابی کنید.
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
مرد

 
بهتر کردن رنک آلکسا


بهترین روش بهبود رنک السا نوشتن محتوای باکیفیت است. با این کار می توانید مخاطبی مناسب و دائمی داشته باشید.

اما روش هایی هم وجود دارد که بوسیله آنها می توان رنک الکسا را بطور مصنوعی دستکاری کرد. نکته منفی این روشها اینست که تنها اثر کوتاه مدت دارند به این معنی که با انجام ندادن آنها رنک شما هم به حالت سابق بازخواهد گشت.پس توصیه می کنم روی محتوای سایتتان کار کنید. مطالبی بنویسید که ارزش آنرا داشته باشد دیگر وبسایتها و وبلاگها به آن نوشته لینک دهند. لینک هایی که آنها به مطالب شما می دهند افزایش طبیعی ، تدریجی و مداوم ترافیک سایتتان و در نهایت بهبود رنک الکسا را باعث می شوند طوریکه می توانید با خیال آسوده بنشینید و بهتر شدن رنک سایتتان را مشاهده کنید بدون هیچ زحمت و تقلایی! در ادامه ی مطلب ۸ روش را برای بهتر کردن رنک آکسایتان ببینید.

۸ روش سریع کاهش رنک الکسا :

تولبار الکسا را نصب کنید. آنگاه وبسایت خودتان را homepage مرورگرتان کنید.
ابزار رنک الکسا (یا همان Alexa rank widget ) که رنک سایت را در خود سایت به بینندگان نشان می دهد را از سایت الکسا بگیرید و در سایتتان بگذارید. حالا اگر بیننده های سایت بر روی آن widget کلیک کنند الکسا هر کلیک را به عنوان یک بازدید می شمرد حتی اگر آن بیننده تولبار الکسا را نداشته باشد.

دیگران را تشویق کنید تولبار الکسا را نصب کنند. به خواننده های سایتتان، دوستانتان و همکارانتان درباره الکسا و مزایای تولبار آن بگوئید.در یک شرکت کار می کنید یا خودتان یک شرکت دارید؟ فرقی نمی کند، تولبار الکسا را روی همه سیستم های شرکت نصب کنید و آدرس سایتتان را در Homepage مرورگرها قرار دهید. البته این درصورتی تاثیرگذار است که هر سیستم یک IP address متفاوت داشته باشد.

درباره اصول بهتر کردن رنک الکسا در سایتتان مطلب بنویسید. وبمسترها عاشق شنیدن راه های بهبود رنک الکسای سایتشان اند. آنها به شما لینک خواهند داد و ترافیک هدف دار (بیننده هایی با تولبار نصب شده) را روانه سایتتان می کنند.
در فروم هایی که وبمسترها فعالیت دارند سایتتان را معرفی کنید. وبمسترها معمولا تولبار الکسا را نصب کرده اند.
مطالبی که مرتبط با وبمستری بنویسید. یک بخش در سایتتان ایجاد کنید و در مورد وبمستری بنویسید. مثلا در مورد SEO.تبلیغات کنید. ترجیحا در جاهائیکه وبمسترها می بینند مثل فروم های وبمستری. ضمنا اثر تبلیغات شما دو برابر می شود اگر آگهی تان مرتبط با وبمسترها باشد.

----------------------------------------

تبادل لینک یکی از شیوه های اولیه برای بالا بردن ترافیک در سایت هستش که طرفداران زیادی هم هنوز در بین وبمسترها داره و تبادل لینک یکی از روشهای بسیار موثر برای بالا بردن رنک سایت در گوگل و آلکسا هستش.

برای تبادل لینک به نکات زیر دقت کنید:

موضوع سایت مقابل: اگر هدف شما از تبادل لینک افزایش بازدید و ترافیک هستش طبیعتا باید با سایتهایی تبادل لینک کنید که موضوعی مشابه موضوع سایت شما دارند.

مقدار ترافیک سایت مقابل: از مهمترین فاکتورهایی که باعث میشه شما تو یه تبادل لینک برنده باشید اینه که با چه سایتی با چه میزان ترافیکی دارید تبادل لینک میکنید. همیشه سعی کنید مدیران سایتهای پربازدید رو برای تبادل لینک متقاعد کنید.

رنک سایت مقابل: قبل از هر پیشنهادی برای تبادل لینک شما باید از رنک سایت مقابلتون باخبر بشید هم از رنک گوگل و هم از رنک آلکسا.

بررسی آماری سایت مقابل: قبل از تبادل لینک سایت موردنظرتون رو از طریق سایت مقابل تحلیل کنید.

-------------------------------------

در این پست شما را با ابزارهایی که آلکسا در اختیار وبمسترها قرار میدهد آشنا میکنم.بطور خلاصه با استفاده از این ابزارها میتوان اطلاعات تماس وبمستر و عنوان و توضیحات یک سایت را ویرایش کرد.

در ادامه مطلب با ابزارهای آلکسا آشنا میشوید.

برای استفاده از ابزارهای آلکسا شما نیاز به بک اکانت دارید که میتوانید براحتی این اکانت را ایجاد کنید.

جهت اضافه کردن یک سایت به لیست اکانتتان بعد از ورود به آدرس http://www.alexa.com/account بر روی add site کلیک کنید.در صفحه ی جدید و در فیلد مخصوص آدرس سایتتان را وارد کنید و بر روی claim your site کلیک کنید.در این مرحله بایستی سایت موردنظر را به جهت مالکیت تایید کرد.با استفاده از یکی از دو روش پیشنهاد شده(آپلود کردن یک فایل مخصوص یا اضافه کردن یک متاتگ به قالب سایتتان) سایتتان را میتوانید تایید کنید.

پس ار تایید شدن سایت شما میتوانید از امکانات زیر استفاده کنید:

edit info: در این قسمت شما میتوانید عنوانی برای سایتتان انتخاب کنید و شرح آن را بنویسید.همچنین میتوانید اطلاعات مربوط به وبمستر را در قسمتهای موردنظر وارد نمایید.

site info: در این قسمت شما میتوانید اطلاعات جامعی درباره ی وبسایتتان کسب کنید.اطلاعاتی که شامل رنک آلکسای سایت شما ,رنک سایت شما در کشورهای مختلف ,نحوه ی ورود به سایت شما با استفاده از کلمات کلیدی جستجو شده و بسیاری از اطلاعات مفید دیگر را مشاهده نمایید.

البته برای استفاده از این قسمت نیازی به داشتن اکانت نیست.شما میتوانید این اطلاعات سایت خود را به فرم زیر ببینید:

http://www.alexa.com/siteinfo/YOURDOMAIN.COM

Reviews: در این قسمت میتوانید درباره ی سایتتان بنویسید!

Get widgets: با استفاده از این ابزار میتوانید با تولید یک کد HTML وضعیت سایتها را در یک صفحه نمایش دهید.برای مثال میتوانید تاریخچه رنک آلکسا برای ۳ سایت مختلف را در یک گراف نمایش دهید.
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
مرد

 
OpenID چیست؟


OpenID نیاز به داشتن چندین شناسه‌کاربری بر روی وب‌سایت‌های متفاوت را از میان برمی‌دارد و تجربه‌ای آسان برای آنلاین بودن شما فراهم می‌آورد.

شما باید OpenID Provider خود را که مناسب نیازهای خودتان است و مهمتر این‌که به آن اطمینان دارید انتخاب کنید. در همه حال OpenID با شما خواهد بود بی آنکه مهم باشد که Provider مورد نظر شما چه کسی است. به عبارت دیگر OpenID همان هویت اینترنتی شماست. بهترین قسمت ماجرا اینجاست که فن‌آوری OpenID انحصاری نیست و بصورت کامل آزاد است.

برای کسب و کار این به معنای هزینه کمتر برای رمزعبور و مدیریت حساب‌ها است. OpenID اوضاع کاربران را با دادن اختیار برای نظارت مستقیم بر حساب خودشان، مساعدتر می‌سازد.

برای حرفه‌ای‌ها، OpenID چهارچوبی آزاد، باز و غیرمتمرکز است برای هویت دیجیتالیِ کاربر محور. OpenID از فن‌آوری‌های موجود اینترنت (URI, HTTP, SSL, Diffie-Hellman) سود می‌برد و در آن افراد هویت‌شان را خودشان می‌سازند بدون این‌که مهم باشد که درکجا استفاده می‌شود. مانند وبلاگ یا فتوبلاگ خودشان، صفحه شخصی خود وهر جایی شبیه به آن. با OpenID شما به آسانی یک URI موجود را به حسابی تبدیل می‌کنید که می‌تواند به عنوان هویت شما در هر سایتی که از OpenID پشتیبانی می‌کند، استفاده شود.

OpenID همچنان در مرحله اقتباس به سر می‌برد و در حال گسترش مقبولیت خود در بین سازمان‌های بزرگی چون AOL, Microsoft, Sun, Novell و دیگرانی است که شروع به پذیرش و مهیا کردن OpenID نموده‌اند. امروزه چیزی بیش از ۱۶۰ میلیون URI فعال OpenID به همراه حدود ۱۰ هزار سایت پشتیبان از OpenID Login وجود دارند.

چه کسی مالک یا نظارت کننده بر OpenID است؟

OpenID از درون جامعه اوپن سورس برای حل مشکلاتی که به سادگی با فن‌آوری‌های موجود قابل حل نیستند، بیرون آمده. OpenID یک روش سبک‌وزنِ شناسایی اشخصاص حقیقی است که از چهارچوب فن‌آوری یکسان که برای شناسایی وب‌سایت‌ها بکارگرفته‌میشود، بهره می‌برد. به همین خاطر OpenID در مالکیت هیچ کس نیست و یا نمی‌تواند باشد. امروزه، هر کس می‌تواند به آزادی یک کاربر OpenID و یا حتی یک OpenID Provider باشد، بدون این که در هیچ سازمانی ثبت یا تایید شده باشد.
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
مرد

 
چگونه از افزونه های فایرفاکس خود نسخه پشتیبان تهیه کنیم ؟


یکی از قابلیت های بی نظیر مرورگر فایرفاکس امکان اضافه کردن افزونه ها و بالا بردن قابلیت های آن است.هنگامی که قصد تعویض ویندوز خود را دارید ممکن است به این فکر بیافتید که کاش میشد از افزونه های مرورگر فایرفاکس خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا دیگر مجبور نباشید تمامی آنها را دوباره از اول نصب کنید.

FEBE نام افزونه ای پیشرفته است که تمامی امکانات پشتیبان گیری و بازگردانی اطلاعات فایرفاکس را در اختیار شما قرار می دهد.

این افزونه قدرتمند قادر است تا از گزینه های زیر نسخه پشتیبان تهیه کند :

  • افزونه ها
  • پوسته ها
  • بوکمارک ها
  • کوکی ها و پسورد های ذخیره شده
  • History
  • پلاگین های جستجو
  • و ...

راهنمای استفاده از افزونه ی FEBE 6.0 :

افزونه را نصب کنید و مرورگر خود را ریست کنید.

از منوی Tools به زیرمنوی FEBE رفته و گزینه ی FEBE Options را انتخاب کنید.

در قسمت Backup items بر روی گزینه Backup items کلید کنید و گزینه هایی را که میخواهید از آنها نسخه پشتیبان تهیه شود انتخاب نمایید.

از قسمت Directory نیز محل ذخیره نسخه پشتیبان را انتخاب کنید.

با انتخاب گزینه Use timestamped Directories نسخه پشتیبان در پوشه ای با نام تاریخ و زمان تهیه پشتیبان ذخیره خواهد شد.

در قسمت Schedule نیز میتوانید برنامه زمان بندی برای گرفتن نسخه پشتیبان به صورت اتوماتیک را تنظیم کنید.

حال همه چیز آماده است و کافیست از منوی Tools>FEBE گزینه ی Perform Backup را انتخاب کنید و منتظر اتمام عملیات باشید.

جهت بازگردانی اطلاعات نیز به مسیر قبل رفته و این بار از منوی Restore هر کدام از گزینه هایی را که میخواهید بازگردانی کنید انتخاب کرده و سپس فایل مخصوص به آن را از محل ذخیره ی نسخه پشتیبان انتخاب نمایید.
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
مرد

 
اتصال به فیس بوک بوسیله یاهو مسنجر 11


این قابلیت میتوانید بدون استفاده از فیلتر شکن با دوستانتان در فیس بوک به گفتگو بپردازید.

ابتدا یاهو مسنجر 11 را نصب کنید : پس از ورود به یاهو مسنجر روی گزینه MESSENGER کلیک کرده و بعد گزینه preferences را کلیک کنید . یا بجای این کار ها دکمه های ctrl+shift_p را روی کیبورد بطور همزمان فشار دهید،از سمت چپ گزینه connected networks را باز کنید و در وسط روی Add Facebook کلیک کنید،سپس پنجره ای باز خواهد شد که میبایست اطلاعات ورود به فیس بوک را در ان وارد کنید،پس از وصل شدن به فیس بوک ، داخل مسنجر شما گروهی برای فیس بوک ایجاد میشود.

فیس بوک شما با موفقیت به یاهو مسنجر وصل شد .
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
     
  
صفحه  صفحه 9 از 19:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  18  19  پسین » 
کامپیوتر

آموزشهای كامپیوتری

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA