انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
کامپیوتر
  
صفحه  صفحه 2 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین »

مسائل مربوط به ماهواره


زن

 
تفاوت استارت 95و97 یواس بی با 95و97 تیتانیوم(hdmi)
۱.دستگاه معمولی آیسی فلش 2mداره ولی hdدارای آیسی فلش 4mمیباشد که همین امر باعث بالا تر رفتن سرعت وبیشتر ذخیره کردن کد ها کارایی دوبرابر دارد.

2.دستگاه معمولی فقط دارای یک خروجی سه فیشه ویک نروماده است اما hdعلاوه بر این دوخروجی یک خروجی hdmiهم که برای بالا بردن کیفیت تصویر وصوت روی lcdاستفاده میشود به کار برده شده این نکته رو اضافه کنم که این ماهواره قادر به دریافت کانال های hd نمی باشد.

3.سیستم چیدمان کانالها در ماهواره hdبه کاربر امکانات بالا تری نسبت به نوع معمولی داده شده اما به نظر من سیستم چیدمان کانالها در ماهواره معمولی خیلی خیلی بهتر است چون این امکانات باعث میشه که سرعت چیدمان تقریبا نصف بشود به طوری که مثلا برای جابجایی کانال ها در ماهواره معولی با زدن دو دکمه این عملیات انجام می شود ولی در ماهواره تتانیوم همین عملیات با زدن 3 دکمه انجام می شود.

4.نوع فرمت ظبط شده در ماهواره معمولی tsودر مدل hd نوع فرمت mpegاست که به نظر من دستگاه hd در نحوه ظبط کردن بهتره.

5.دستگاه hd سه نمونه بازی(etc.teris.sokban)را ساپورت میکند که ماهواره معمولی قادر به این کار نمی باشد.

6.ماهواره hd قادر به ذخیره انرژی است که وقتی دستگاه رو خاموش میکنید واز برق در می آورید زمان ساعت بهم نریزد درسته که این کار خیلی مهم نیست ولی برای تایم شیفت خیلی مهمه.

7.دستگاه hd علاوه بر سیستم های ساپورت شده برای ماهواره معمولی سیستم dreرو هم ساپورت می کنه.

8.دستگاه معمولی با دستگاه تقسیم هیچ مشکلی نداره ولی دستگاه hdاکثر اوقات با چهاربه یک مخصوصا اگر سه ال ان بی به بالا استفاده شود مشکل داره که با یه خاموش روشن کردن دوباره حل میشه.

9.دستگاه hd با کانالهای که روی یک باند پخش میشود هیچ مشکلی نداره مثلا کانال voaروی نیل برای دستگاههای 95و97 معمولی اکثر اوقات صدا نداره اما با دستگاه hd هیچ وقت دچار این مشکل نشدم.

10.در ماهواره hd توجه خاصی به شرینگ شده که حتی من با پروگرام دستگاه ماهواره کانالهای بیشتری نسبت دستگاه معمولی باز میکنم مثل کانالهای rai یک وچهار وmoveو... اما به این نکته باید دقت شود که در این مدل از ماهواره ها گزینه micro وجود ندارد وباید از گزینه twin برای شرینگ استفاده کرد.

11درمنوی چیدمان کانال یک گزینه به دستگاه hdاضافه شده که امکان چیدن کانال هارو به صورت اولین سرچ ذخیره میکنه وبا زدن این گزینه کانالها به صورت اصلی روی ماهواره می آیند.

12.دستگاه hd میتونه فایل هایی که توی فولدر باشند رو بخونه (درون فلش) اما برای دستگاه معمولی باید برنامه ها خارج ار فولدر باشه.

13.دستگاه hdیک سروگردن تو فسمت پخش بالا تره چون برای پخش فرمتهای ساپورت شده مشکل عقب یا جلو بردن فیلم رو نداره ولی با دستگاه معمولی خودم یه فیلم بی کیفیت گذاشنه بودم هرکاری کردم فیلم رو بدون مشکل ببرم جلو نشد فقط صدا میرفت جلو و تصویر قفل میکرد.

14.الان در حال حاظر بعد از پروگرام1.73 تمام منو های تتانیوم 95 و97 فارسی شده اند در صورتی که الان با پروگرام 1.93 برای مدل های یو اس بی شاهد این تغییرات نشده ایم.

15 دستگاه hd با اینکه دارای گزینه blindsearchاست (برای یافتن فرکانس های دستی) لیست فرکانسهاش کاملا آپ دیت هست به طوری که ماهواره arabsat را با نام جدید bdr می شناسه.

16 در بعض از کانالها استفاده از pip تصویر شبکه دوم شکسته شکسته میشه که برای دستگاه hdاین مشکل یه هیچ عنوان پیش نیامده.

خب دوستان این هم چند نکته مهم که باید ذکر کنم:

۱: به هیچ عنوان پروگراهای مدل تتانیوم و یو اس بی رو به هم نزنید چون به دستگاه اسیب جدی وارد میشه ودستگاه روی گزینه بوت گیر می کند.

۲: به هیچ عنوان کانال های این دومدل رو به هم انتقال ندهید چون علاوه برکم شدن سرعت اسم تمام کانل ها از بین میرود وهیچ کانالی رو دریافت نمی کنید.

۳: هم اکنون پروگرام 1.94 تتانیوم دیگه مشکل هنگ کردن دکمه a.z.و zoom رو نداره.

۴: از چهار به یک دیجیتال گلدویا استار گلد ویا دیجی ترک برای این ماهواره ها استفاده کنید چون جدیدا این ماهواره با تشخیص برخی چهار به یک ها مشکل داره و همش سیگنال رو قطع میکنه.

۵ : قبل از پروگرام کردن یک کپی از کانل ها داشته باشید چون باید با پروگرام کردن لیست کانال ها تون رو باک کنید وار دوباره کپی قبلی رو بریزید چون توی پروگرام های جدید فعلا فقط فرکانس ها اپ دیت میشوند واگر این روش رو انجام ندهید دستگاه با اختلال های کوچکی مواجه خواهد شد.

۶ : الان یک مزیتی که مدل تتانیوم با بقیه مدل ها دارد این است که این ماهواره با منوی کامل فارسی با پچ2.00در دست رس می باشد .
hdsl 2018
     
  
زن

 
رفع مشکل نشناختن سویچ در رسیورهای ایکلاس



در این مدلها برای تعریف هر ماهواره و تعریف سویچ و در یافت 4 جهت با هم باید این تنظیمات جداگانه در منو انجام شود:

برای شروع زبان رسیور رو فارسی کنید.

پس از انتخاب زبان فارسی به این قسمت میرویم:منو.نصب.تنظیم آنتن،بطور مثال برای تنظیم 4 جهت هاتبرد و نیلست واستانی و عربست باید تنظیمهای زیر انجام شود:

به این ترتیب که در قسمت آنتن بشقابی(اولین گزینه در قسمت تنظیم آنتن) ماهواره شماره یک رو انتخاب کنید و درقسمت ماهواره(گزینه دوم در قسمت تنظیم آنتن) از لیست ماهواره ها هاتبرد(یا هر جهتی که قصد رصد دارید) رو اتخاب کنید.

دوباره در قسمت آنتن بشقابی ماهواره شماره دو و از لیست ماهواره ها جهت بعدی که قصد رصد دارید را انتخاب کنید.بقیه رو هم بهمین ترتیب تنظیم کنید.

فرض میکنیم که به این ترتیب این چهار جهت رو تنظیم کردیم:

  • ماهواره شماره یک:هاتبرد
  • ماهواره شماره دو:نیلست
  • ماهواره شماره سه:استانی
  • ماهواره شماره چهار:عربست

تنظیم بعدی که باید انجام بدین مربوط به پاسخگر ماهواره مربوطه است که در رسیورها بصورت پیش فرض تمامی پاسخگرها رو فرکانس 10725 تنظیم شده است که به همین دلیل رسیور قاطی میکنه چون پاسخگر تمامی جهتها رو همون فرکانس هست و رسیور همه جهتها رو اولین ماهواره انتخابی تشخیص میده.

پس بطور مثال برای تنظیم 4 جهت هاتبرد و نیلست واستانی و عربست باید تنظیمهای زیر انجام شود:

ردیف کردن ماهواره از شماره 1 تا 4 که روش تنظیم در بالا توضیح داده شد.

تنظیم پاسخگر که باید پاسخگر هر ماهواره فرکانس اصلی اون ماهواره باشه مثلا برای

هاتبرد 11158
نیلست 11747 یا 11938
استانیها 11555
عربست 11727

و در اخر باید سویچ رو تعریف کنید:

در قسمت نوع سوییچ(گزینه هفتم در قسمت تنظیم آنتن) DiSEqC را انتخاب کنید

در قسمت گزینه(گزینه هشتم(آخرین گزینه)در قسمت تنظیم آنتن)باید این تنظیمات را انجام دهید:

فرض میکنیم که در پشت بوم روی سوییچ به این ترتیب عمل کرده ایم:

هاتبرد ورودی یک
نیلست ورودی دو
استانی ورودی سه
عرب ورودی چهار

در قسمت آنتن بشقابی(اولین گزینه از قسمت تنظیم آنتن)هاتبرد را انتخاب کنید(طبق توضیحات بالا هاتبرد شماره یک از لیست ماست) و در قسمت گزینه(گزینه هشتم(آخرین گزینه)در قسمت تنظیم آنتن) با زدن دکمه ولوم(راست)ورودی هاتبرد روی سوییچ را برای رسیور به این صورت تعریف میکنیم:

DiSEqC 1.0=1
DiSEqC 1.1=un1

چرا یک؟ چون در پشت بوم روی سوییچ ال ان بی هاتبرد رو به ورودی یک سوییچ وصل کردیم.

دوباره به قسمت آنتن بشقابی برمیگردیم.نیلست را انتخاب میکنیم(طبق توضیحات بالا شماره دو در لیست آنتن بشقابی نیلست میباشد) و دوباره به قسمت گزینه میرویم و ورودی نیلست روی سوییچ را برای رسیور به این صورت تعریف میکنیم:

DiSEqC 1.0=2
DiSEqC 1.1=un2

چرا دو؟ چون در پشت بوم روی سوییچ ال ان بی نیلست رو به ورودی دو سوییچ وصل کردیم.
بهمین ترتیب ادامه میدیم تا آخر...

این روش تست شده و مشکل نشناختن سویچ بکلی برطرف شده،البته این مشکل نیست این هوشیاری و دقیق بودن برنامه نرم افزاری رسیور است.

امیدوارم تونسته باشم به دوستان کمک کنم.
hdsl 2018
     
  
زن

 
دیشهای Ku Band و C Band و تفاوت عمده آنها


یکی از بارزترین مشخصات دیش برای دریافت باند C ، گودی بیشتر آن است . اندازه انتخابی دیش از نظر قطر هم بستگی به ماهواره مورد نظر شما ، برای جهت یابی دارد .

حداقل قطر دیش C Band برای جهتیابی از 90 سانت شروع و به دیشهای بسیار بزرگتر .. مثلآ 120. 150. 180. 220. 240. 300. 500 و ... سانتیمتر ختم میشود.

آنچه مسلم است ، دیشهای با گودی زیاد برای دریافت باند C ، بسیار مناسبتر است . همچنین مشخصه دیش مناسب برای دریافت باند KU ، گودی کمتر آن است . اندازه انتخابی دیش از نظر قطر هم بستگی به ماهواره مورد نظر شما ، برای جهتیابی دارد .

حداقل قطر دیش Ku Band برای جهتیابی از حدود 25 سانت شروع و به دیشهای بزرگتر .. مثلآ 120. 150. 180. 220. 240. 300. 500 و ... سانتیمتر ختم میشود .

هر چقدر دیش دارای گودی کمتری باشد از سمت گرائی بهتری برخوردار خواهد بود ، یعنی زاویه دید آن در هنگام جهتیابی به نحوی باورنکردنی افزایش خواهد یافت .

دیشهایی برای دریافت Ku Band مناسب ترند که فاصله کانونی آنها حدود دو سوم قطر دیش باشد .
hdsl 2018
     
  
زن

 
روش اتصال USB Wireless و Flash emory به صورت همزمان در ایکس کروزر 400HD


همانطور که میدونید وقتی کارت وایرلس به رسیور متصل میکنید دیگه نمیتونید از قسمت ضبط و پخش دستگاه برای Record کردن بر روی فلش مموری استفاده کنید اما از اونجایی که در سیستم عامل دستگاه دو USB به نامهای USB1 و USB2 تعریف شده کافیست که با یک USB HUB این دو سخت افزار را به دستگاه وصل کنیدو مشکل رو برطرف کنید.
hdsl 2018
     
  
زن

 
پوشش منطقه ای و Uplink و Downlink
پوشش منطقه ای : پوشش منطقه ای ناحیه و منطقه ای است که ماهواره برای پخش برنامه های خود آنجا رو پوشش می دهد و در ناحیه ای غیر از آن نمی توان سیگنالی از ماهواره دریافت کرد - پوشش یک ناحیه جزیی از یک پوشش جهانی است که یک ماهواره می تواند داشته باشد - بطور طبیعی یک ماهواره می تواند یک سوم از دنیا زیر پوشش خود قرار دهد که بخاطر شرایط خاص که یک شرکت علاقمند به پوشش منطقه ای از آن یک سوم جهانی است می تواند پوشش دلخواه خود را برای ماهواره برنامه ریزی کند.

Uplink و Downlink : این دو جزیی از همان پوشش منطقه ای هستند - Uplink یعنی پوشش که یک ماهواره می تواند از آن منطقه برنامه های ماهواره ای را جذب کند و Downlink همان پوشش منتقه ای می باشد که در بالا اشاره شد.

ماهواره Express 6A در 60 درجه شرقی:

این ماهواره در تاریخ 12/03/2000 توسط موشک Proton در مدار قرار گرفت که آن شرکت RSCC = Russian Satellite Communications Company به فضا پرتاب کرد.
دارای دو باند C و Ku برای پخش برنامه می باشد در این ماهواره کلا 22 کانال ماهواره ای روسیه برنامه پخش می کنند که از کانالهای خاص این ماهواره کانالهای REN TV هستد که در باند C آن قرار دارند - در تهران می توان با کمی حوصله این ماهواره رو گرفت ولی ارزش آنچنانی برای گذاشتن دیش مجزا ندارد.

برای گرفتن این ماهواره سیم LNB باید در ساعت 12 قرار بگیرد.

قویترین فرکانس :

Freq. :11575 - POL : Ver - SR : 26468


ماهواره Telstar 12در 15 درجه غربی :

این ماهواره در تاریخ 09/10/1999 توسط موشک Ariane V122 در مدار قرار گرفت - این ماهواره توسط کانالهای ایرانی خارجی به ایرانیان شناسونده شد و در حال حاضر هم 13 کانال فارسی روی این ماهواره برنامه پخش می کنند - دارای پوشش قوی روی ایران هست و به همین خاطر گرفتن این ماهواره
با توجه به مداری که قرار گرفته راحت هست.


ماهواره Atlantic Bird 2 در 8 درجه غربی :

این ماهواره در تاریخ 25/09/2001 توسط موشک Ariane 4 - V144 در مدار قرار گرفت - زمانی یه دو سه روزی چند کانال ایرانی روی این ماهواره برنامه پخش می کردند - چون این ماهواره در ایران قابل دریافت هست ،معرفی کردم.


ماهواره Nilesat در 7 درجه غربی :

ماهواره Nilesat 101 در تاریخ 28/04/1998 توسط موشک Ariane V108 و ماهواره Nilesat 102 در تاریخ 17/08/200 توسط موشک Ariane V131 در این مدار قرار گرفتند. این ماهواره ها متعلق به کشور مصر می باشند که پوشش حوبی نیز برای ایران دارند- کانالهای خوب عربی هم روی این ماهواره قرار دارند و به حرات می شه به عنوان بهترین ماهواره عرب نام برد . پکیج شو تایم هم دارای محبوبیت خاصی است به خصوص این اواخر.

این ماهواره ها براحتی در ایران قابل دریافت هستند.


ماهواره Atlantic Bird 3 در 5 درجه غربی :

این ماهواره در تاریخ 06/07/2002 توسط موشک Ariane 5 - V153 در مدار قرار گرفت . دارای دو باند C , Ku می باشد - باند Ku این ماهواره دارای دو پوشش super و wide می باشد که wide شامل ایران هم می باشد - زمانی 5 کانال ایرانی روی این ماهواره برنامه پخش می کردند. در حال حاضر کانال به درد بخوری ندارد.


ماهواره Amos 1 و Amos 2 در 4 درجه غربی :

ماهواره Amos 1 در تاریخ 15/ 06/1996 توسط موشک Ariane V86 در مدار قرار گرفت - ماهواره Amos 2 هم در تاریخ 27/12/2003 توسط موشک Soyuz - ST12 در کنار Amos 1 قرار گرفت - این دو ماهواره به سفارش کشور اسراییل در این مدار قرار گرفتند از حدود سال 2001 پکیج Yes در این ماهواره قرار گرفت و در حال نیز گلچینی از بهترین کانالهای دنیا در این ماهواره هستند - ویژگی خاص این پکیج چند زبانه بودن کانالهای اون هست . این پوشش که شامل Middle East است در ایران هم قابل دریافت می باشد.

در پوششی دیگر که Europe نام دارد هم تعدادی کانال لهستان و رومانی و .... قرار دارند که در ایران نمی شه گرفتشون.

پوشش Middle East این ماهواره در تهران قابل دریافت هست و شما می تونید از قویترین فرکانس این ماهواره که 10806 هست استفاده کنید.


ماهواره Sirius 2 در 5 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 12/11/1997 توسط موشک Ariane V102 در مدار قرار گرفت - کانالهای پوشش Europe BSS این ماهواره در تهران قابل دریفات هست زمانی کانال نیمروز و کانال مجاهدین روی این ماهواره بودند که اولین بار من این ماهواره رو گرفتم - بهترین فرکانسی که برای تنظیم این ماهواره می تونید استفاده کنید فرکانس 11766 مربوط به پکیج NSAB Ukraine می باشد.


ماهواره Eutelsat W3A در 7 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 15/03/2004 توسط موشک Proton جایگزین ماهواره W3 شد . هم اکنون بهترین مزیت این ماهواره کانالهای DigiTurk هستند که اگه هک بشه فکر کنم بهتر از Turksat باشه.


ماهواره Eutelsat W1 در 10 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 08/09/2000 توسط موشک Ariane V32 در مدار قرار گرفت . این ماهواره قبلا یعنی زمانی که هنوز رسیورهای دیجیتال مد نشده بود به ماهواره دوم ترکیه مشهور بود - اون موقع کانالهای TGRT,NTV,Star Tv ترکیه روی این ماهواره برنامه پخش می کردند و در کنار اینها دو کانال یونان و یکی دو کانال دیگه هم برنامه پخش می کرد - روی این ماهواره اون موقع Star بهترین کانال ترکیه بود و کنال فوق العاده ET1 یونان و کانالهای ET2 , ET3 هم برنامه پخش می کردند .

اواخر هم یعنی قبل از پرتاب ماهواره Eurasiasat 1 کانال Kral Tv ترکیه که متعلق به همون کانال Star هست اینجا برنامه پخش می کرد. الان هم حدود 19 کانال از کشورهای مختلف روی این ماهواره برنامه پخش می کنند که البته 9 تای کارتی هستند. به هر حال تنها مزیت این ماهواره کانالهای Feed این ماهواره هستند.


ماهواره های Hot Bird در 13 درجه شرقی :

ماهواره HB 2 در تاریخ 21/11/1996 توسط موشک Atlas - ماهواره HB 3 در تاریخ 02/09/1997 توسط موشک Ariane V99 - ماهواره HB 4 در تاریخ 27/2/02/1998 توسط موشک Ariane V96 و ماهواره HB 6 در تاریخ 21/08/2002 توسط موشک Atlas5-AV-005 در مدار قرار گرفتند - این ماهواره نیازی ه توضیح اضافی نداره - همون Hot Bird خودمون دیگه.


ماهواره Eutelsat W2 در 16 درجه شرقی :

در تاریخ 5/10/1998 توسط ماهواره Ariane V111 در مدار قرار گرفت . برای تنظیم این ماهواره بهترین فرکانس مربوط به پکیج British Telecom یعنی 11304 هست - من این ماهواره رو از زمانی که دو کنال خیلی خوب TMC ایتالیا روی این ماهواره قرار داشت گرفتم - کانالهای خوبی بودند که یکی فیلم و یکی هم لیگ ایتالیا رو پخش می کرد . همون زمان حدود 4 روز هم کانال آپادانا برنامه پخش کرد که خیلی سخت می شد گرفتش . الان هم می شه براحتی کانالهای آلبانی و پکیج های AlbaniaSat و ITV Partner و DigitAlb رو روی این ماهواره گرفت - اگه دقیق تنشیم کنید چند تا کانال اضافی از جمله RTM و Alsat TV و RTK 1 Sat و ... رو گرفت.


ماهواره Eutelsat W6 در 21.6 درجه شرقی :

این ماهواره همون W3 سابق هست که در تاریخ 12/04/1999 توسط موشک Atlas AC-154 در مدار قرار گرفت - در حال حاضر سه کانال رو می شه رو این ماهواره تنظیم کرد و بهترین فرکانس هم 12520 هست که کانال HD Forum tests با سیمبل بالا قرار دارد.


ماهواره Arabsat 3A و Arabsat 2D در 26 درجه شرقی :

ماهواره Arabsat 2D در تاریخ 9/10/1998 توسط موشک Atlas AC-135 و ماهواره Arabsat 3A در تاریخ 26/02/1999 توسط موشک Ariane V116 در مدار قرار گرفتند- خوب تمام کانالهای عربی خاور میانه رو می شه روی این ماهواره رصد کرد - بهترین کانال این ماهواره همون کانالهای MBC هستند - این ماهواره ارزش گذاشتن یه دیش مستقل رو داره . البته نباید از کانال Aljazeera Sports و نیز کانالهای موزیک این ماهواره هم براحتی گذشت.


ماهواره Astra 2B در 28.2 درجه شرقی :

این ماهواره که از سری ماهواره های Astra ( شرکت Astra با سرمایه مشترک آلمان و فرانسه تاسیس شده ) است که در تاریخ 14/09/2000 توسط موشک Ariane V130 در مدار قرار گرفت. در ایران ( تهران ) پوشش 2B North این ماهواره قابل دریافت است . مساله ای که با مطر شدن اون دقیقا یک سال پیش بود که همه رو متعجب کرده بود .

ولی خوب الان هم می شه این ماهواره رو براحتی دریافت کرد - بهتره که برای گرفتن این ماهواره از فرکانس 12090 اون استفاده بشه تا با Arabsat تداخل نکنه - حدود 80 کانال تنظیم می شه که 70 تای آنها کارتی است و بقیه هم کانالهای Shop هستد - تنها کانال به درد بخور این ماهواره Reality TV است.


ماهواره Arabsat 2B در 30.5 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 13/11/1996 توسط موشک Ariane V92 در مدار 30.5 درجه قرار گرفت و دارای دو باند C , Ku است - کانالهای باند Ku را به راحتی می شه گرفت.


ماهواره Eutelsat Sesat در 36 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 17/04/2000 توسط ماهواره Proton در مدار قرار گرفت - اولین کانال این ماهواره کانال عراق بود که اون موقع آنالوگ برنامه پخش می کرد و از طریق اون من این ماهواره رو گرفتم - چون فرکانسش با TRT1 ترکیه یکی بود و اتفاقی توسط بنده رصد شد - چند کانال مختلف روی این ماهواره برنامه پخش می کنند که می شه به سختی اونها رو گرفت . از 11 کانال این ماهواره 7 کانالشو من تونستم بگیرم. این ماهواره در کنار ماهواره W4 که اکثرا کانالهای روسی و پکیج NTV روسیه می باشد قرار دارد.


ماهواره Hellas Sat 2 در 39 درجه شرقی :

این ماهواره متغلق به کشور یونان است - این ماهواه در تاریخ 11/05/2003 توسط موشک Atlas5-AV-002 در مدار 39 درجه شرقی قرار گرفت در حال حاضر دو پکیج کشور بلغارستان و یک پکیج کشور یونان و چند کانال مربوط به یونان و اسلواکی و عربی روی این ماهواه برنامه پخش می کنند - در ایران ( تهران )*فقط می توان پوشش S2 این ماهواه رو گرفت که در حال حاضر فقط یک کانال Al-Islah TV رو می شه گرفت - این ماهواره براحتی قابل رصد است


ماهواره Express A1R و Express AM 1 در 40 درجه شرقی :

ماهواره Express A1R در تاریخ 10/06/2002 توسط موشک Proton در مدار 40 درجه شرقی قرار گرفت. دارای دو باند C , Ku می باشد که فعلا در باند C آن چند کانال روسی و در باند Ku آن دو کانال Space Tv آذربایجان که زمانی روی ماهواره Turksat 1C بود برنامه پخش می کند - در این جا هم یادآور می شم که کانال Space دومین کانال خصوصی آذربایجان است*. جدیدا هم کانال MKTV به روی این ماهواره آمده.

چندی پیش هم ماهواره جدید Express AM 1 کنار این ماهواره قرار گرفت و روی باند C آن چند کانال روسی هستند.

* توضیحی در مورد کانالهای آذربایجان : این کشور دارای 2 کانال دولتی است که AZtTV 1 روی ماهوراره Turksat 1C و Sesat برنامه پخش می کند . AZTV 2 هم روی ماهواره نیست . کانال Lider TV که هم اکنون روی HotBird و از زمان تاسیس روی Sesat برنامه پخش می کرد اولین کانال خصوصی و Space هم دومین کانال خصوصی و ANS هم سومین کانال خصوصی آذربایجان است - این کانال هم متعلق به گروه سرمایه داری آذربایجان است . چهارمین کانال خصوصی آذربایجان هم که دو سال است فعالیت خودشو شروع کرده به اسم ATV است . این رو هم یادآور بشم که کانالهای D , STV, TRT ترکیه هم برای آذربایجان در داخل اون کشور برنامه هاشون رو رله می کنند.

ماهواره T- 1C و Eurasiasat 1 در 42 درجه شرقی :

ماهواره T- 1C در تاریخ 09/07/1996 توسط موشک Ariane V89 به فضا پرتاب شد و در مدار قرار گرفت . ماهواره Eurasiasat 1 هم در تاریخ 10/01/2001 توط موشک Ariane 4 در مدار 42 درجه در کنار ماهواره T? 1C قرار گرفت .

در حال حاضر نزدیک به 100 کانال از این دو ماهواره برنامه پخش می کنند که باعث شده بعنوان یک ماهواره پربیننده در ایران مطرح بشه البته نزدیکی فرهنگ و زبان ترکی که می تواند با حدود 40 درصد ایرانیان ارتباط برقرار کند از دیگر عوامل محبوبیت این ماهواره است . کانالهای خوبی در این ماهواره برنامه پخش می کنند .

کانالهای TRT کانالهای دولتی ترکیه هستند که متشکل از چهار کانال داخلی و دو کانال ماهواره ای می باشد . TRT 1 کانال خانوادگی - TRT 2 کانال خبر رسانی - TRT3 کانال ورزشی و TRT 4 کانال هنر می باشد .TRT International هم برنامه هایی برای تمام ترکهای روی زمین برنامه پخش می کند - کانال TRT T?1607;م با سرمایه مشترک 16 کشور ترک زبان ( اعضا اتحادیه کشورهای ترک زبان ) در ترکیه راه اندازی شده و تمام این 16 کشور را به نوعی زیر پوشش داده .

کانال BRT 1 برای حزب ****** خواه ترکیه هست .

Show TV از کانالهای مشهور و سومین کانال خصوص ترکیه می باشد که در حال حاضر می توان پکیج Cine + Digital را که مربوط به این شرکت هست روی این ماهواره دید.

Kanal 7 International هم با سرمایه دو حزب اسلام گرا در ترکیه راه اندازی شد ولی اخیرا با کنار کشیدن یکی از آن احزاب تند رو ایجاد یک کانال شخصی ( TV5 ) برنامه های Kanal 7 کمی بهتر شده.

کانال D و پکیج DYH مربوط به گروه Dogon در ترکیه می باشد که متشکل از 5 سرمایه دار بزرگ ترکیه هستند ( نام کانال D هم از نام گروه گرفته شده است ) این گروه در حال حاضر علاوه بر این کانال امتیاز کانالهای CNN T?Dream - Kanal D Fun - BJK TV - FBTV را دارا هستند - همچنین روزنامه های Melliyat , Hurriat و Radikal نیز از روزنامه های این گروه در ترکیه است - نکته جالب توجه اینکه این گروه اصلا با مساپل ----- کاری ندارند.

atv نیز دومین کانال خصوص ترکیه بعد از کانال D می باشد این کانال مخفف کلمه Ates TV ( آتش تی وی ) می باشد ( Atesh TV = فونت ترکی نداشتم ) می باشد - مسولین این کانال علاوه بر کانال atv امتیاز دو کانال دیگه به اسم Yeni TV و M Tv رو دارند .

کانال TGRT حزب اعتلافی اربکان و چیلر راه اندازی کردند - کانالی که اوایل روی ماهواره W1 برنامه پخش می کردند و زمانی که امتیاز کانال به شخص دیگری واگذار گردید این کانال از اون شرایط ویژه خودش خارج شد.

Samanyolu TV هم از کانالهای قدیمی و کمی اسلامی ترکیه هست.

Star TV هم کانال خوبی بود ولی خوب بخاطر وارد شدن به مساپل ----- اون کیفیت برنامه ای خودشو از دست در حال حاضر پکیج DigiFunClub مربوط به این شرکت می باشد.

از کانالهای خوب این ماهواره می توان ANS TV آذربایجان - TV 8 و Tatlises TV و CNBC-E ترکیه - Imedi TV و Rustavi 2 گرجستان رو نام برد .

در آخر یادی هم از کانال فوق العاده HBB ترکیه می کنم که در تاریخ کانالهای ترکیه یک استثنا بود و رفت و هرگز نیومد - کانال 6 هم از کانالهای خوب ترکیه بود که دیگه مثل قدیما نشد.

ماهواره Express AM 22 در 53 درجه شرقی :


این ماهواره متعلق به شرکت RSCC = Russian Satellite Communications Company می باشد این ماهواره در حال حاضر در 53 درجه شرقی فعالیت می کند
کانالهای STS که دو تای آنها تو این ماهواره هستند از بهترین کانالهای روس هستند اگه بخواهیم رتبه بندی کنیم بعد از کانالهای NTV ( روی ماهواره Bonum 1 ) و TNT ( روی ماهواره Bonum 1 ) و DTV ( روی ماهواره LMI 1 ) سومین کانال خوب روسیه است که فیلم های خوبی پخش میکنه.
کانالهای Telekanal Domashniy که جدیدا به این ماهواره اومدند هم فیلم پخش می کنند . بقیه کانالها هم که تو این پکیج هستند کانالهای روسیه هستند.

قویترین فرکانس :

Freq. : 11044 - POL : Ver - SR : 29800


ماهواره Intelsat 702 در 55 درجه شرقی:

این ماهواره در تاریخ 13/06/1994 توسط موشک Ariane V64 به فضا پرتاب شد - در حال حاضر در مدار 55 درجه قرار داشته و فقط یک کانال یونانی دارد - در تهران قابل دریافت است .


قویترین فرکانس :

Freq. : 11126 - POL : Ver - SR : 3125


ماهواره Bonum 1 در 56 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 22/11/1998 توسط موشک Delta 283 در مدار قرار گرفت - نام این ماهواره در ابتدا Most 1 بود که در سال پیش به Bonum 1 تغییر نام داد - اوایل کانالهای زیادی داشت که از جمله آنها می شه به پکیج NTV روسیه روی این ماهواره اشاره کرد ولی بتدریج از تعداد کانالهاش کم شد.

در حال حاضر نیز دو کانال TNT و دو کانال NTV روسیه و دو کانال ترکمن روی این ماهواره برنامه پخش می کند . پوشش این ماهواره بصورت East Russia ( شرق روسیه ) نام برده شده ولی در تهران براحتی قابل دریافت است .

قویترین فرکانس :

Freq. : 12226 - POL : Left - SR : 27500


ماهواره NSS 703 در 57 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 06/10/1994 توسط موشک Atlas به فضا پرتاب شد و در این مدار قرار گر فت دارای دو باند C و Ku می باشد که در باند C آن چند کانال آسیای شرقی و پکیج --- قرار دارند - در باند Ku هم تنها کانال قابل دریافت در ایران کانال Telekanal Rossiya Altay روسیه می باشد که روی پوشش Kazakhstan قرار دارد.

پکیج STAR TV هند هم که روی پوشش Europe برنامه پخش می کند قابل دریافت نیست .



قویترین فرکانس :

Freq. : 10995 - POL : Hor - SR : 4120


ماهواره Intelsat 904 در 60 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 23/02/2002 توسط موشک Ariane 4 - V148 در مدار به جای ماهواره Intelsat 604 قرار گرفت . در حال حاضر روی باند C آن پکیج Zee با سیستم کد Conax برنامه پخش می کنند و در باند Ku می توان چند کانال روسی و قزاقستان دید که ارزش چندانی برای نگاه کردن ندارند. البته پکیج Katelco که روی قزاقستان برنامه پخش می کند کانالهایی در حد خودشان دارند ولی این پکیج بصورت سیستم محلی Digicipher 2 برنامه پخش می کند .



قویترین فرکانس :

Freq. : 11519 - POL : Ver - SR : 12000


ماهواره Intelsat 902 در 62 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 30/08/2001 توسط موشک Ariane 4 - V143 در مدار جایگزین ماهواره Intelsat 602 شد . این ماهواره دارای دو باند C و Ku می باشد که یکی از پوششهای Ku آن در اجاره ایران می باشد .

پوشش Middle East آن کلاْ ایران و حواشی ایران ( شهرهای مرزی کشورهای خارجی ایران )*را در بر گرفته است از سال پیش بتدریج کانالهای استانی ایران هم در این ماهواره قرار گرفته اند که از جمله آن کانالهای استانهای آذربایجان غربی - خوزستان - مازندارن- خراسان - اصفهان - یزد - کرمان و فارس را می توان نام برد .

روی باند Ku و پوشش Europe آن نیز سه کانال خارجی که به زبانهای یونانی - رومانیایی و ... برنامه پخش می کنند وجود دارد - در ضمن چند وقتی که کانال NBA TV نیز در پوشش Middle East بصورت کد شده برنامه پخش می کند - سیستم کد هم Videoguard می باشد. - در باند C هم چند کانال به درد نخور وجود دارند . به هر حال برای کسانی دوست دارند کانالهای ****** اسلامی را ببینند ماهواره خوبی است.



قویترین فرکانس :

Freq. : 10973 - POL : Ver - SR : 27500


ماهواره Eutelsat W5 در 70.5 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 20/11/2002 توسط موشک Delta 4 در مدار قرار گرفت - اپراتور آن شرکت Eutelsat می باشد و خود شرکت از این ماهواره به نام پل آسیا به اروپا نام برده هرچند که فعلا بعد از گذشت حدود 2 سال کانال زیادی تو این ماهواره نداریم - البته تا ماهواره های Panamsat در 68.5 درجه هستند فکر نکنم این ماهواره بتواند جذب کانال چندان بالایی داشته باشد.

در حال حاضر چند کانال روی این ماهواره قرار دارند که فقط دو کانال آن که روی پوشش منطقه ای Middle East قرار دارند را می توان در ایران دریافت کرد. این دو کانال دارای سیگنال بالایی هستند و بدون دردسر می توان اونها رو گرفت.



قویترین فرکانس :

Freq. : 11221 - POL : Hor - SR : 20255


ماهواره Panamsat 4 در 72 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 03/08/1995 توسط موشک Ariane V76 به فضا پرتاب شد- اپراتور این ماهوراه شرکت Panamsat می باشد که علاقه زیادی به خرید محل های ماهواره ای در فضا دارد که در حال حاضر بعد از Eutelsat دومین شرکت از لحاظ دارا بودن مدار در فضا می باشد با 53 مدار در دنیا - در خرید مدارهای ماهواره ای رقابت زیادی به Intelsat دارد. عمر مفید ماهواره Panamsat 4 حدودا 15 سال پیش بینی شده است.

این ماهواره زمانی در کنار ماهواره Panamsat 10 در 68.5 درجه قرار داشت ولی بعد از خرید مدار 72 درجه توسط شرکتPanamsat به این درجه نقل مکان کرد - کاربرانی که زمانی کانال مجاهدین رو در ماهواره آنالوگ می گرفتند دیششان به اطرف این ماهواره تنظیم بود - خوب کیفیت پوشش Middle East اون هم خوب بود - در اون زمانی بخاطر پایین بودن سیستمهای این ماهواره کانال مجاهدین براحتی هک می شد.در حال حاضر کانالی روی پوشش Middle East اون قرار نداره و کانالهای اون هم چندان به درد بخور نیستند - هیچ ارزشی برای وقت گذاشتن ندارد.


ماهواره LMI 1 در 75 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 26 / 09 /1999 توسط موشک Proton در مدار قرار گرفت - دارای پوشش خاصی است که مناطق وسیعی رو در بر می گیرد - دارای دو باند C و Ku می باشد - این ماهواره ساخت شرکت Lockheed Martin Corporation می باشد و عمر آن 15 سال تخمین زده شده است .دارای دو ایستگاه کنترل زمینی در روسیه و بلغارستان می باشد .در چند سال پیش کانالهای اسراییل رو می شد در آنالوگ این ماهواره با کیفیت بسیار بالا دریافت کرد ولی از سال پیش این کانالها از این ماهواره حذف شدند.

اولین کانالهای دیجیتال این ماهواره مربوط به شرکت ABS-CBN بود که چند کانال به زبان تایلندی پخش می کرد و کانال Cinema One Global در طی 6 ماهی که بصورت آزاد برنامه پخش می کرد فیلمهایی با زبان اصلی و زیر نویس تایلندی نشون می داد در طی چند وقت گذشته چند کانال خوب روی این ماهواره اومدند مثل TV 1000 East و DTV ها و کانال Viasat History - هر چند که الان فقط کانالهای DTV باز هستند - جدیدا دو کانال Style و Mir روسیه هم به جمع کانالهای اون اضافه شد با این حال بخاطر کم بودن کانالهای این ماهواره جذابیتی برای گذاشتن دیش به این ماهواره وجود ندارد.

از همه فرکانسهای اون برای دریافت این ماهواه می تونید استفاده کنید فقط به یاد داشته باشید که سیم LNB باید روی ساعت 12 قرار گیرد.

قویترین فرکانس :

Freq. : 12518 - POL : Ver - SR : 22000
hdsl 2018
     
  
زن

 
معرفی ماهواره های مختلف به همراه فرکانس


ماهواره Expreess AM 22 در 53 درجه شرقی :

این ماهواره متعلق به شرکت RSCC = Russian Satellite Communications Company می باشد این ماهواره در حال حاضر در 53 درجه شرقی فعالیت می کندکانالهای STS که دو تای آنها تو این ماهواره هستند از بهترین کانالهای روس هستند اگه بخواهیم رتبه بندی کنیم بعد از کانالهای NTV ( روی ماهواره Bonum 1 ) و TNT ( روی ماهواره Bonum 1 ) و DTV ( روی ماهواره LMI 1 ) سومین کانال خوب روسیه است که فیلم های خوبی پخش میکنه.کانالهای Telekanal Domashniy که جدیدا به این ماهواره اومدند هم فیلم پخش می کنند ولی موقعیتی پیش نیومده ببینم کیفیت فیلمها چطوره . بقیه کانالها هم که تو این پکیج هستند کانالهای روسیه هستندتمامی فرکانسها قابل دریافت هستند.


تعداد کل کانالهای دریافتی : 34تعداد کانالهای باز : 26قویترین فرکانس :


Freq. : 11044 - POL : Ver - SR : 29800

ماهواره Turksat 1C & Eurasiasat 1در 42 درجه شرقی :


ماهواره Turksat 1C در تاریخ 09/07/1996 توسط موشک Ariane V89 به فضا پرتاب شد و در مدار قرار گرفت . ماهواره Eurasiasat 1 هم در تاریخ 10/01/2001 توط موشک Ariane 4 در مدار 42 درجه در کنار ماهواره T? 1C قرار گرفت .


در حال حاضر نزدیک به 120 کانال از این دو ماهواره برنامه پخش می کنند که باعث شده بعنوان یک ماهواره پربیننده در ایران مطرح بشه البته نزدیکی فرهنگ و زبان ترکی که می تواند با حدود 40 درصد ایرانیان ارتباط برقرار کند از دیگر عوامل محبوبیت این ماهواره است . کانالهای خوبی در این ماهواره برنامه پخش می کنند .


کانالهای TRT کانالهای دولتی ترکیه هستند که متشکل از چهار کانال داخلی و دو کانال ماهواره ای می باشد . TRT 1 کانال خانوادگی - TRT 2 کانال خبر رسانی - TRT3 کانال ورزشی و TRT 4 کانال هنر می باشد .TRT International هم برنامه هایی برای تمام ترکهای روی زمین برنامه پخش می کند - کانال TRT Turk هم با سرمایه مشترک 16 کشور ترک زبان ( اعضا اتحادیه کشورهای ترک زبان ) در ترکیه راه اندازی شده و تمام این 16 کشور را به نوعی زییر پوشش داده .


کانال BRT 1 برای حزب جمهوری خواه ترکیه هست .


Show TV از کانالهای مشهور و سومین کانال خصوص ترکیه می باشد که در حال حاضر می توان پکیج Cine + Digital را که مربوط به این شرکت هست روی این ماهواره دید.


Kanal 7 International هم با سرمایه دو حزب اسلام گرا در ترکیه راه اندازی شد ولی اخیرا با کنار کشیدن یکی از آن احزاب تند رو ایجاد یک کانال شخصی ( TV5 ) برنامه های Kanal 7 کمی بهتر شده.


کانال D و پکیج DYH مربوط به گروه Dogon در ترکیه می باشد که متشکل از 5 سرمایه دار بزرگ ترکیه هستند ( نام کانال D هم از نام گروه گرفته شده است ) این گروه در حال حاضر علاوه بر این کانال امتیاز کانالهای CNN Turk - Dream - Kanal D Fun - BJK TV - FBTV را دارا هستند - همچنین روزنامه های Melliyat , Hurriat و Radikal نیز از روزنامه های این گروه در ترکیه است - نکته جالب توجه اینکه این گروه اصلا با مساپل ***** کاری ندارند.


atv نیز دومین کانال خصوص ترکیه بعد از کانال D می باشد این کانال مخفف کلمه Ates TV ( آتش تی وی ) می باشد ( Atesh TV = فونت ترکی نداشتم ) می باشد - مسولین این کانال علاوه بر کانال atv امتیاز دو کانال دیگه به اسم Yeni TV و Kanal 1 رو دارند .


کانال TGRT حزب اعتلافی اربکان و چیلر راه اندازی کردند - کانالی که اوایل روی ماهواره W1 برنامه پخش می کردند و زمانی که امتیاز کانال به شخص دیگری واگذار گردید این کانال از اون شرایط ویژه خودش خارج شد.


Samanyolu TV هم از کانالهای قدیمی و کمی اسلامی ترکیه هست


Star TV هم کانال خوبی بود ولی خوب بخاطر وارد شدن به مساپل ***** اون کیفیت برنامه ای خودشو از دست در حال حاضر پکیج DigiFunClub مربوط به این شرکت می باشداز کانالهای خوب این ماهواره می توان ANS TV آذربایجان - TV 8 و Tatlises TV و CNBC-E ترکیه - Imedi TV و Rustavi 2 گرجستان رو نام برد .البته جدیدا چند کانال دیگر آذربایجان (Ictimayi Tv - AZADLIQ TV - Azad Tv ) که جدیدا کار خودشون رو آغاز کردند هم برنامه ها و فیلمهای خوبی پخش می کنند.


در آخر یادی هم از کانال فوق العاده HBB ترکیه می کنم که در تاریخ کانالهای ترکیه یک استثنا بود و رفت و هرگز نیومد - کانال 6 هم از کانالهای خوب ترکیه بود که دیگه مثل قدیما نشد .کانالهای پوشش شرقی ماهواره Turksat 1C و تمامی فرکانسهای ماهواره Eurasiasat 1 قابل دریافت هستندتعداد کانالهای دریافتی : 108تعداد کانالهای باز : 98فرکانسهای این ماهواره


T? 1C at 42.0?E


Eurasiasat 1 at 42.0?E


قویترین فرکانس :


Freq. : 11804 - POL : Ver - SR : 24444


ماهواره Expreess AM 1 در 40 درجه شرقی :

دارای دو باند C , Ku می باشد که فعلا در باند C آن چند کانال روسی و در باند Ku آن کانال Space Tv آذربایجان که زمانی روی ماهواره Turksat 1C بود برنامه پخش می کند - در این جا هم یادآور می شم که کانال Space دومین کانال خصوصی آذربایجان است*. چندی پیش ماهواره جدید Express AM 1 ماهواره Express A1R قرار گرفت و تمامی فرکانسهای ماهواره قدیمی روی این ماهواره منتقل شدند - البته ماهواره Express A1R خود در تاریخ 10/06/2002 توسط موشک Proton در مدار 40 درجه شرقی قرار گرفته بود . روی باند C این ماهواره چند کانال روسی هستند.


* توضیحی در مورد کانالهای آذربایجان : این کشور دارای 2 کانال دولتی است که AZtTV 1 روی ماهوراره Turksat 1C و Sesat برنامه پخش می کند . AZTV 2 هم روی ماهواره نیست . کانال Lider TV که هم اکنون روی HotBird و از زمان تاسیس روی Sesat برنامه پخش می کرد اولین کانال خصوصی و Space هم دومین کانال خصوصی و ANS هم سومین کانال خصوصی آذربایجان است - این کانال هم متعلق به گروه سرمایه داری آذربایجان است . چهارمین کانال خصوصی آذربایجان هم که دو سال است فعالیت خودشو شروع کرده به اسم Azad Tv است .کانالهای Azadliq Tv - Ictimeyi Tv هم کانالهای جدید آذربایجان هستند - این چند کانالی که اواخر تاسیس شدند بیشتر مرتبط به احزاب ***** هستند این رو هم یادآور بشم که کانالهای D , STV, TRT ترکیه هم برای آذربایجان در داخل اون کشور برنامه هاشون رو رله می کنند.


تمامی فرکانسهای باند Ku قابل دریافت هستند.


تعداد کل کانالهای دریافتی : 1تعداد کانالهای باز : 1کانالهای این ماهواره ها


Express A1R at 40.0°E


Express AM 1 at 40.0°E


ماهواره Hellas sat 2 در 39 درجه شرقی :


این ماهواره متغلق به کشور یونان است - این ماهواه در تاریخ 11/05/2003 توسط موشک Atlas5-AV-002 در مدار 39 درجه شرقی قرار گرفت در حال حاضر دو پکیج کشور بلغارستان و یک پکیج کشور یونان و چند کانال مربوط به یونان و اسلواکی و عربی روی این ماهواه برنامه پخش می کنند - در ایران ( تهران )فقط می توان پوشش S2 این ماهواه رو گرفت - این ماهواره براحتی قابل رصد است.


فرکانسهای زیر از پوشش منطقه S2 قابل دریافت هستند:


11512 (Data)


11541


11549


11690 ( Data )


تعداد کل کانالهای دریافتی : 2تعداد کانالهای باز : 2کانالهای این ماهواره


Hellas Sat 2 at 39.0°E


ماهواره Eutelsat Sesat در 36 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 17/04/2000 توسط ماهواره Proton در مدار قرار گرفت - اولین کانال این ماهواره کانال عراق بود که اون موقع آنالوگ برنامه پخش می کرد و از طریق اون من این ماهواره رو گرفتم - چون فرکانسش با TRT1 ترکیه یکی بود و اتفاقی توسط بنده رصد شد - چند کانال مختلف روی این ماهواره برنامه پخش می کنند که می شه به سختی اونها رو گرفت . این ماهواره در کنار ماهواره W4 که اکثرا کانالهای روسی و پکیج NTV روسیه می باشد قرار دارد.


فرکانسهای زیر را قابل دریافت بودند :


12520


12560


12596


12686


تعداد کل کانالهای دریافتی : 4تعداد کانالهای باز : 3کانالهای این ماهواره


Eutelsat Sesat at 36.0°E


ماهواره Arabsat 2B در 30.5 درجه شرقی :


این ماهواره در تاریخ 13/11/1996 توسط موشک Ariane V92 در مدار 30.5 درجه قرار گرفت و دارای دو باند C , Ku است -


تمامی فرکانسهای باند Ku قابل دریافت بودند.


تعداد کل کانالهای دریافتی : 14تعداد کانالهای باز : 13کانالهای این ماهواراه


Arabsat 2B at 30.5°E


ماهواره Astra 2B در 28.2 درجه شرقی :


این ماهواره که از سری ماهواره های Astra ( شرکت Astra با سرمایه مشترک آلمان و فرانسه تاسیس شده ) است که در تاریخ 14/09/2000 توسط موشک Ariane V130 در مدار قرار گرفت. در ایران ( تهران ) پوشش 2B North این ماهواره قابل دریافت است . مساله ای که با مطرح شدن اون دقیقا یک سال پیش بود که همه رو متعجب کرده بود . ولی خوب الان هم می شه این ماهواره رو براحتی دریافت کرد - بهتره که برای گرفتن این ماهواره از فرکانس 12090 اون استفاده بشه تا با Arabsat تداخل نکنه - حدود 65 کانال تنظیم می شه که 50 تای آنها کارتی است و بقیه هم کانالهای Shop هستد - تنها کانال به درد بخور این ماهواره Reality TV است.


تعداد کل کانالهای دریافتی : 65تعداد کانالهای باز : 14کانالهای این ماهواره


Astra 2B at 28.2°E


ماهواره Arabsat 2D/3A در 26 درجه شرقی :


ماهواره Arabsat 2D در تاریخ 9/10/1998 توسط موشک Atlas AC-135 و ماهواره Arabsat 3A در تاریخ 26/02/1999 توسط موشک Ariane V116 در مدار قرار گرفتند- خوب تمام کانالهای عربی خاور میانه رو می شه روی این ماهواره رصد کرد - بهترین کانال این ماهواره همون کانالهای MBC هستند - این ماهواره ارزش گذاشتن یه دیش مستقل رو داره . البته نباید از کانال Aljazeera Sports و نیز کانالهای موزیک این ماهواره هم براحتی گذشت.


تمامی فرکانسهای باند Ku قابل دریافت بودند.


تعداد کل کانالهای دریافتی : 186تعداد کانالهای باز : 148کانالهای این ماهواره


Arabsat 3A at 26.0°E


Arabsat 2D at 26.0°E


ماهواره Eutelsat W6 در 21.6 درجه شرقی :


این ماهواره همون W3 سابق هست که در تاریخ 12/04/1999 توسط موشک Atlas AC-154 در مدار قرار گرفت - در حال حاضر سه کانال رو می شه رو این ماهواره تنظیم کرد و بهترین فرکانس هم 11449 هست که دیتا با سیمبل بالا قرار داردفرکانسهای دریافتی :


10972


11103


11449 ( Data )


11534


تعداد کل کانالهای دریافتی : 3تعداد کانالهای باز : 2فرکانسهای این ماهواره


Eutelsat W6 at 21.6°E


ماهواره Eutelsat W2 در 16 درجه شرقی :


در تاریخ 5/10/1998 توسط موشک Ariane V111 در مدار قرار گرفت . برای تنظیم این ماهواره بهترین فرکانس مربوط به پکیج British Telecom یعنی 11304 هست - من این ماهواره رو از زمانی که دو کنال خیلی خوب TMC ایتالیا روی این ماهواره قرار داشت گرفتم - کانالهای خوبی بودند که یکی فیلم و یکی هم لیگ ایتالیا رو پخش می کرد . همون زمان حدود 4 روز هم کانال آپادانا برنامه پخش کرد که خیلی سخت می شد گرفتش . الان هم می شه براحتی کانالهای آلبانی و پکیج های AlbaniaSat و ITV Partner و DigitAlb رو روی این ماهواره گرفت - اگه دقیق تنظیم کنید چند تا کانال اضافی رو هم می شه گرفت.


فرکانسهای دریافتی :


10957


11092


11304


11449


11471


11513


11554


12692


تعداد کل کانالهای دریافتی : 98تعداد کانالهای باز : 18کانالهای این ماهواره


Eutelsat W2 at 16.0°E

ماهواره HotBird در 13 درجه شرقی :


ماهواره HB 2 در تاریخ 21/11/1996 توسط موشک Atlas - ماهواره HB 3 در تاریخ 02/09/1997 توسط موشک Ariane V99 - ماهواره HB 4 در تاریخ 27/2/02/1998 توسط موشک Ariane V96 و ماهواره HB 6 در تاریخ 21/08/2002 توسط موشک Atlas5-AV-005 در مدار قرار گرفتند - این ماهواره نیازی به توضیح اضافی نداره - همون Hot Bird خودمون دیگهتمامی فرکانسهای Wide و Europe قابل دریافت بودند.


تعداد کانالهای دریافتی : 756تعداد کانالهای باز 268فرکانسهای این ماهواره


Hot Bird 2 at 13.0°E


Hot Bird 3 at 13.0°E


Hot Bird 4 at 13.0°E


Hot Bird 6 at 13.0°E

ماهواره Eutelsat W1 در 10 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 08/09/2000 توسط موشک Ariane V32 در مدار قرار گرفت . این ماهواره قبلا یعنی زمانی که هنوز رسیورهای دیجیتال مد نشده بود به ماهواره دوم ترکیه مشهور بود - اون موقع کانالهای TGRT,NTV,Star Tv ترکیه روی این ماهواره برنامه پخش می کردند و در کنار اینها دو کانال یونان و یکی دو کانال دیگه هم برنامه پخش می کرد - روی این ماهواره اون موقع Star بهترین کانال ترکیه بود و کانال فوق العاده ET1 یونان و کانالهای ET2 , ET3 هم برنامه پخش می کردند . اواخر هم یعنی قبل از پرتاب ماهواره Eurasiasat 1 کانال Kral Tv ترکیه که متعلق به همون کانال Star هست اینجا برنامه پخش می کرد. الان هم حدود 13 کانال از کشورهای مختلف روی این ماهواره برنامه پخش می کنند که البته بیشتر اونها کارتی هستند. به هر حال تنها مزیت این ماهواره کانالهای Feed این ماهواره هستند.


تمامی فرکانسهای این ماهواه قاربل دریافت بودند.


تعداد کل کانالهای دریافتی : 15تعداد کانالهای باز : 8کانالهای این ماهواره


Eutelsat W1 at 10.0°E


ماهواره Eutelsat W3 در 7 درجه شرقی :

این ماهواره در تاریخ 15/03/2004 توسط موشک Proton جایگزین ماهواره W3 شد . هم اکنون بهترین مزیت این ماهواره کانالهای DigiTurk هستند که اگه هک بشه فکر کنم بهتر از Turksat باشهتمامی فرکانسهای این ماهواره قابل دریافت بودند.


تعداد کل کانالهای دریافتی : 111تعداد کانالهای باز : 26کانالهای این ماهواره


Eutelsat W3A at 7.0°E
hdsl 2018
     
  
زن

 
سویچر یا " DISCEqc " جدید استارست
hdsl 2018
     
  
زن

 
آشنایی با مهم ترین اصطلاحات دیجیتالی ماهواره
Frequence: عددی است که بر روی ریسیور تنظیم می شود و اشاره به فرکانس واقعی یک کانال تلویزیونی یا یک ایستگاه رادیویی دارد در کل دو نوع فرکانس داریم یک باند C که بین 3 تا 4 گیگا هرتز است و فرکانس باند KU که بین 10 تا 12 گیگا هرتز است.

SR : یا Symbol Rate نشان دهنده تعداد مگابایتهای ارسالی هر سیگنال در واحد زمانی یک ثانیه می باشد.

FEC : برگرفته ازForward Error Correction می باشد و نسبت بین بایتهای اطلاعات اصلی و بایتهای تصحیح خطا را معرفی می نماید.و این نسبت بین2/1 و 8/7 متغیر است.نکته مهم اینکه هر چه این نسبت بزرگتر باشد سیگنالهای ماهواره ای قدرتمندتر بوده و در مقابل میتوان تعداد کانالهای زیادتری توسط یک ترانسپوردر دریافت نمود.

POL : مخخف کلمه Polariziation میباشد و به نوع ارسال فرکانس اشاره دارد.هر فرکانس یک سیگنال ماهواره ای به دو نوع متفاوت می تواند دریافت شود.

  • روش ارسال خطی یا Linear که به دو صورت افقی ( H (Horizental و عمودی( V (VERTIVAL ظاهر می شود.
  • ارسال چرخشی یا دورانی یا Circular که به دو صورت دست راستی (R(Right Hand و دست چپی (L(Left Hand میباشد.

سیستم ارسال سیگنال خطی در باند KU بکار می رود و سیستم چرخشی در باند C کارایی دارد.

VPID : مخفف عبارت Video Program Identification میباشد و کد اطلاعاتی سیگنالهای دیجیتالی برای شناسائی آنها می باشد.لازم به ذکر است در سیگنالهای رادیوئی چون هیچ تصویری دریافت نمی شود در قسمت VPID عدد ثابت 819۱ تکرار می شود.

APID : مخخف عبارت Audio Program Identification می باشد و و معرف کد شناسائی صدا می باشد.

PCR : برای هماهنگ نمودن صدا و تصویر یک کانال استفاده می شود که معمولا این عدد بطور اتوماتیک توسط ریسیور محاسبه می گردد.

SID : برگرفته از عبارتSerriee Identification می باشد و نشان دهنده نوع سرویس دیجیتالی ارائه شده می باشد و تنظیم آن مانع از اختلاط کانالهای هم فرکانس می شود

ریسیور: (Set Top Box ) (STB) وسیله ای است که وظیفه ی تجزیه و تحلیل سیگنالهای دریافتی از دیش و ال ان بی وتبدیل آنها به صوت و تصویر را دارا می باشد.

کارت رسیور (DVB Card): وسیله ای است که بر روی اسلات PCI کامپیوتر نصب میشود و میتواند کانال های ماهواره ای را پخش و ضبط کند. همچنین برای دریافت اینترنت از طریق ماهواره نیز می توان از آن استفاده کرد. این کارت ها با استفاده از برنامه هایی به اسم پلاگین میتوانند کانال های کارتی را باز کنند.

پلاگین (Plugin): برنامهای است که بر روی کامپیوتر نصب میشود و می تواند کد و کم (خشاب) رابرای کارت رسیور شبیه سازی کند. با استفاده از پلاگین ها می توان کانالهای هک شده را باز کرد.

کانال های آزاد (Free To Air) یا : (FTA) برای دیدن این کانالها به کارت یا وسیله دیگری نیازی نیست و امواج آن به صورت آزاد (Clean) فرستاده می شود.

کانال های کارتی(Scrambled Channels)یا : (PAY TVs) برای دیدن کانال های کارتی در حالت استاندارد باید از خشاب (کم) مربوط به آن نوعسیستم کدگذاری و کارت آن استفاده کرد. این کارتها همیشگی نیستند و بایستی معمولا شش ماهه یا یک سالهدوباره شارژ شوند. اما با به اصطلاح پچ کردن رسیور میتوان بدون نیازبه داشتن کم یا کارت اوریجینال کانال ها را باز کرد.

کم (Cam) : کم یا خشاب دستگاهی است که کارتدرون آن قرار می گیرد. با توجه به سازگاری با سیستم های کدگذاری انواع مختلفی دارد. بعضی فقط از یک سیستم پشتیبانی می کنند و انواع دیگری سیستم های بیشتری را ساپورت میکنند. از انواعی که چندین سیستم را ساپورت می کنند می توان به زتا، مجیک کم، فریکم، ماتریکس، ماتریکس ریلودد، دراگون، دراگون II ، جوکر و .... اشاره کرد.

مولتی کس (Multi Cas) : مولتیکس یا مولتی کم به کمی گفته می شود که چندین سیستم را ساپورت کند و البته به طورمعمول فقط به کم هایی گفته می شود که ابتدا خالص بوده اند (یعنی فقط یک سیستم راپشتیبانی می کرده اند) و بعد ساپورت بقیه سیستم ها را روی آن شبیه سازی کرده اند. گاهی به آن آل کم (All Cam) هم گفته می شود که البته اصطلاح غلطی است و هنوز کمی وجود ندارد که تمام سیستم های کد گذاری را به طور کامل ساپورت کند.

کارت (Card) : درون خشاب قرار می گیرد. انواع مورد استفاده غیر اوریجینال بر حسب حافظه شان قیمتهای متفاوتی دارند. ساده ترین نوع آن گلد است و بعد فان کارت ها. از انواع کارت هامی توان به گلد، سیلور، فان، تیتانیوم و ... اشاره کرد.

پچ (Patch) : پچ یا پروگرام به عملی گفته می شود که طی آن رسیور (یا کم) را به وسیله کامپیوتر یا وسایل دیگر( (Box 2 Box برنامه ریزی می کنند تا بتواند کانالهای کارتی را بدون استفاده از کارتو کم اوریجینال باز کند. البته باید توجه داشته باشید که باز کردن یک کانال منوط به آنست که ابتدا سیستم کدگذاری آن هک شده باشد. سیستم های زیر به طور کامل هک شدهاند:

وی اکسس1، تی پی اسکریپت، سکا 1، ناگراویژن، ایردتو1.

سیستم های زیر به طور محدود هک شده اند یعنی بعضی از کانال های آن را می توان باز کرد و بعضی را نه:

سکا2، وی اکسس2. پس برای بازکردن یک کانال ابتدا باید سیستم کدگذاری آن هک شده باشد و بعد پچ آن برای رسیور شما موجود باشد. بعد از ریختن پچ رسیور شما برای باز کردن کانال احتیاج به کد دارد.

کد (Key) : به زبان ساده هر کانال یا کانال ها (پکیج) در هر لحظه از یک (یاچند) کلید یا کد برای قفل گذاری خود استفاده می کند که در صورتی که شما الگوریتم آن سیستم را در اختیار داشته باشید (اگر رسیور شما پچ شده باشد آنرا در اختیار دارید) با دادن کلید یا کد به رسیورتان می توانید آن کانال را باز کنید و از دیدنش لذت ببرید. پروایدرها برای اینکه کسی نتواند کانال هایشان را به صورت غیر قانونی ببینداین کدها را هر چند وقت یکبار تغییر می دهند. این مدت برای هر کانال یکسان نیست.

اوتوآپدیت (Auto Update) : خاصیتی که طی آن دیگر احتیاجی به دادن کد جدید نداریم و خودبرنامه کدهای جدید را جایگزین قبلی ها می کند. در مورد برخی کانالها چون تعویض کدها بسیار سریع صورت می گیرد برنامه ها معمولا با این خاصیت ارائه می شود. در مورد بقیه سیستم ها با داشتن مستر کی (Master Key) و وارد کردن آن می توانیم این خاصیت را داشته باشیم و از شر کد دادن راحت شویم! مسترکی ها رابوسیله وسایل مخصوصی (سیزن اینترفیس یا بعضی پلاگین های کارت های رسیور) و به شیوه مهندسی معکوس و با محاسبه های سنگین و سطح بالای ریاضی می توان از روی کارت های اوریجینال استخراج کرد.

منتهی این کدها را در اینترنت پخش نمی کنند چون اگرشناسایی شود بلافاصله توسط صاحبان کانالها (پروایدرها) باطل می شود و بیشترین ضرررا صاحب اصلی مسترکی می کند! تغییر سیستم بسیاری از کانال ها (پکیج ها) به سیستمهای قویتر به خاطر همین لو رفتن مسترکی ها بود زیرا دارنده مسترکی با صاحب یک کارت اوریجینال هیچ تفاوتی نمیکند!

پکیج (Package) : به تعدادی کانال که توسط یک پروایدر و معمولا تحت یک یا چندسیستم کدگذاری یکسان و تحت یک الگوریتم ارائه می شود پکیج گفته می شود. منظور ازتحت یک الگوریتم اینست که تمام این کانال ها بر وری یک اندیس کی (Index Key) قراردارند و همگی یک کد دارند. یعنی با وارد کردن یک کد تمام آن کانال ها باز می شود.البته استثناهایی نیز وجود دارد که یک پکیج بر روی چندین اندیس کی ارائه می شود.

پروایدر (Provider) : به ارائه دهنده های پکیج ها پروایدر گفته می شود. این پروایدرها صاحب مالکیت معنوی پکیج ها هستند وسیاستهای تهیه و پخش را آنها تعیین می کنند. (کارهایی از قبیل حذف یا اضافه کانالیا تغییر فرکانس یا تعیین نوع سیستم کدگذاری و ...) پروایدرها به شدت پیگیر سوءاستفاده از کانال هایشان هستند و شکایات زیادی را بر علیه کمپانی های سازنده رسیورو کم و البته هکرها (اگر پیدایشان کنند!) ارائه می کنند. بسیاری از تغییر لودرها وسخت افزارها به دنبال همین پیگیری ها صورت می گیرد.

فلش (Flash) : آی سی فلش قطعه ایدر رسیور است کهحکم هارد دیسک را برای آن دارد و برنامه های رسیور روی آن قرار می گیرد. همچنینبه برنامه روی آی سی فلش که حکم فایل بوت را برای رسیور دارد هم فلش گفته میشود. کار آن مقایسه سخت افزار های رسیور و تعیین ارتباط اجزای رسیور با هم است. (ارتباط بین کم و تیونر و ورودی ها و خروجی ها و...).

لودر (Loader) : برنامه ای است که بوسیله آن پچها را به رسیور منتقل می کنند.

فریمور (Firmwear): فریمور یا میان برنامه، برنامه ایست که حکم ویندوز را برای رسیور دارد و تمام تنظیمات و تجزیه وتحلیل های رسیور را انجام می دهد.

امولیتور (Emulator) : امولیتور یا شبیه ساز، یک فریمور ارتقا یافته(هک شده!) است که در آن الگوریتم سیستم های کد گذاری و نحوه استفاده از کد ها (Keys) تعریف شده است. به وسیله امولیتور می توان پکیج ها را به صورت UnPrivacy (غیر قانونی) مشاهده کرد. امولیتور برای هر رسیور و هر مدل و با هر لودر ورژنی متفاوت است. یکسری از رسیورها دارای امولیتور نوشته شده توسط هکرها هستند و بعضی نیز نیستند.

مستر کد (Master Pin Code) : مستر کد یا شاه کلید، پین کد اصلی رسیور است که درصورتی که پین کدی که برای گذاشتن رمز روی کانال ها یا محافظت از کانالها گذاشته میشود فراموش شود با وارد کردن آن بسته به نوع رسیور می توان آنرا بازیابی کرد یاتغییر داد.

بیم (Beem) : بیم یا پوشش عبارتست از محدوده پوشش یک فرکانس یا ماهواره. باید توجه کرد که ماهوارهها و فرکانس های آن مثل امواج تلویزیونی دارای پوشش (بیم) هستند و مثلا ماهواره تلاستار 5 را نمی توانیم ما در ایران بگیریم چون روی ایران بیم ندارد یا امواج سوپرهاتبرد (که ماهواره اش روی ایران بیم دارد) ما نمی توانیم در تهران بگیریم چون روی تهران بیم ندارد. یعنی دقیقاً به همان دلیلی که شبکه استانی اصفهان را در تهران نمیتوانیم بگیریم.
hdsl 2018
     
  ویرایش شده توسط: hdsl   
زن

 
نکات بسیار مهم درباره سیم آنتن


دوستان، سیم آنتن بسیار نقش مهمی در کیفیت دریافت دارد،این موارد را به یاد داشته باشید:

  • سیم آنتن باید با کیفیت و تا جای ممکن بهترین جنس باشد.
  • تلاش کنید طول سیم کوتاه باشد. در صورت بلند بودن سیم میتوانید از تقویت کننده بهره ببرید.
  • هیچگونه وصله و تکه نباید وجود داشته باشد. سیم می بایست یکپارچه باشد.
  • هرگونه خوردگی یا پوسیدگی را بررسی کنید. نباید سیم پوسیده یا خراب باشد.
  • از نزدیک کردن سیم به موقعیت‌هایی که دارای جریان الکتریکی هستند خودداری کنید. به طور مثال همراه کردن سیم آنتن با سیم برق!
  • در دو سر کابل می‌بایست مغزی سیم و رشته های داخلی از یکدیگر جدا باشند.

hdsl 2018
     
  ویرایش شده توسط: hdsl   
زن

 
راهی دیگر برای دریافت بهتر AAAها! لطفا تست کنید و اطلاع دهید
1. اول باید هاتبرد رو دقیق تنظیم کنید.

2.حالا بر روی رسیور فرکانس 11642 H 27500 رو بیارید ، میبینید که باز طبق معمول خوب دریافت نمیشه و نویز زیادی داره.

3.حالا به قسمت تنظیمات ماهواره در رسیور خودتون برید و یک ماهواره جدید در جهت 13 درجه شرقی (همون جهت هاتبرد ) درست کنید و هر اسمی خواستید براش تعیین کنید و همچنین DiSEqC هر دو ماهواره هاتبرد و ماهواره جدید باید روی یک Port LNB قرار بگیره ! اما اینبار فرکانس النبی رو از روی Universal بردارید و روی 10600 تنظیم کنید !

حالا روی این ماهواره جدید که درست کردید فرکانس 11642 H 27500 رو وارد کنید و سرچ کنید،حالا میبینید که به راحتی فرکانس 11642 دریافت میشه!

در واقع شما با این کار علاوه بر هاتبرد قبلی یک هاتبرد مجازی نیز بر روی رسیور خود درست کرده اید!
hdsl 2018
     
  
صفحه  صفحه 2 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین » 
کامپیوتر

مسائل مربوط به ماهواره

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA