ارسالها: 3291
#11
Posted: 25 Dec 2009 04:34
ترفندي براي نگهداري از سيستمتان
بعضي از كاربران به اشتباه فـكر ميكنند كه اگر يك طرف Case را باز بگذارند اين عمل موجب خنك شدن اجزاي داخلي كامپيوتر ميشـــــــــود.اين تصور نادرست است چون وقتي يك طرف Case باز باشد هوايي كه در اثر كار كردن فن توليد ميشود مسير مــــــــشخصي براي حركت كردن نخواهد داشت و نميتواند به درستي در ميــــان اجزايي كه اطرافش هستــــــــند بچرخد.
اين عمل موجب ميشود كه سيستم نسبت به قبل گرمتر شود.ولي اگر فن سيستم خراب است و شما چاره اي جز برداشتن در Case نداريد دقت كنــــــــيد كه يك پنكه يا كولر مستقيما پشت Case را خنك نگه دارد. همانطور كه ميدانيد گرماي زياد باعث به وجود آمدن خطا و يا خراب شدن وسايل داخل Case ميشود.علاوه بر اين Caseي كه درش بسته باشد گردوغبار كمتري در آن جمع ميشود.
عشق من عاشقم باش!≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈دل نه اجبار میفهمد نه نصیحت...
آنکه لایق دوست داشتن است را دوست می دارد.
ارسالها: 3291
#12
Posted: 25 Dec 2009 10:06
امكانات در Add\Remove ويندوز xp
اين تكنيك در ويندوز 2000 هم وجود داشت و اكنون در xp هم ميتوان أن را اجرا كرد كه بسيار مفيد است.فرض كنيم ويندوز در c:\windows ريخته شده باشد به اين فايل رفته و دكمه saerch را كليك كنيد.و در قسمت جستجو اين را بنويسيد:Sysoc.inf وقتی أن را مشاهده كرديد روی أن كليك كنيد و نوشته ای ديده ميشود أن را با دقت بخوانيد و هر جا كلمه hide و يا HIDE أن ها را حذف كنيد و فقط جای أن يك "," قرار دهيد.اين كار باعث ديده شدن بعضی از فايلهای كه در add\remove است می شود.
عشق من عاشقم باش!≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈دل نه اجبار میفهمد نه نصیحت...
آنکه لایق دوست داشتن است را دوست می دارد.
ارسالها: 3291
#13
Posted: 25 Dec 2009 10:08
چند لینک مفید،تقدیم به دوستان
عشق من عاشقم باش!≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈دل نه اجبار میفهمد نه نصیحت...
آنکه لایق دوست داشتن است را دوست می دارد.
ارسالها: 3291
#14
Posted: 25 Dec 2009 10:11
میدانستید می توان hybernet ویندوز را از كار انداخت و از 2 گیگابایت فضای اضافه در درایو C استفاده كرد!
با تایپ دستور زیر در Command Prompt ویندوز می توانید این كار را انجام دهید
powercfg.exe -h off
و یا با تایپ دستور زیر در Command Prompt ویندوز می توانید دوباره فعالش كنید
powercfg.exe -h on
عشق من عاشقم باش!≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈دل نه اجبار میفهمد نه نصیحت...
آنکه لایق دوست داشتن است را دوست می دارد.
ارسالها: 3291
#15
Posted: 26 Dec 2009 08:03
پاک نمودن کلیه متعلقات IE7 به صورت سریع السیر
اگر از اینترنت اکسپلورر 7 برای مرور صفحات اینترنتی استفاده میکنید، حتمأ میدانید اطلاعات مربوط به جزئیات صفحات بازدید شده، با عناوین مختلف در حافظه سیستم باقی میماند. این اطلاعات شامل لیست وبسایت های بازدید شده (History)، کوکیها (Cookies)، فایلهای موقت (Temporary Internet Files)، فرمها و پسوردهای ثبت شده در صفحات اینترنتی است. قطعأ به دلیل پر شدن فضای هارددیسک و یا دلایل دیگر، گهگاهی لازم است این اطلاعات پاک شوند. طی نمودن مسیر پاک کردن اطلاعات از داخل اینترنت اکسپلورر نیز تاحدودی وقتگیر است. در این ترفند قصد داریم نحوه پاک نمودن اطلاعات فوق به سریعترین شکل ممکن را به شما بیاموزیم.
برای اینکار:
در فضای خالی از صفحه دسکتاپ، راست کلیک کرده و New > Shortcut را برگزینید.
اکنون مطابق لیست زیر کدهای مربوطه را مستقیمأ در پنجره Create Shortcut، ابتدا Copy و سپس Paste کنید:
پاک نمودن History
RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 1
پاک نمودن Temporary Internet Files
RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 8
پاک نمودن کوکی ها
RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 2
پاک نمودن فرم های پر شده
RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 16
پاک نمودن پسوردهای ذخیره شده
RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 32
پاک نمودن کلیه اطلاعات فوق
RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 255
پاک نمودن کلیه اطلاعات فوق به علاوه تنظیمات و فایلهای ذخیره شده به وسیله افزونه ها
RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 4351
پس از وارد کردن هر یک از کدها، بر روی Next کلیک کرده و سپس نامی برای میانبر خود انتخاب نمایید. با فشردن Finish فایل میانبر را ذخیره کنید.
اکنون کافی است با یک دوبار کلیک تغییرات را اعمال نمایید. جهت افزایش سرعت کار، میتوانید هر یک از Shortcutهای ساخته شده را در محیط Quick Lunch ویندوز Drag & Drop کنید تا با یک کلیک اجرا شوند.
دستورات فوق از طریق وارد کردن در محیط Command Prompt ویندوز نیز قابل انجام هستند.
این روش بر روی IE نسخه 7، در دو ویندوز XP و Vista آزمایش شده است.
عشق من عاشقم باش!≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈دل نه اجبار میفهمد نه نصیحت...
آنکه لایق دوست داشتن است را دوست می دارد.
ارسالها: 3291
#16
Posted: 29 Dec 2009 04:29
رفع مشکل هنگ کردن IE7 به هنگام ذخیره کردن یک صفحه
اگر از نسخه 7 مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید حتمأ با یکی از مشکلات شایع آن برخورد کردهاید. به طوریکه پس از باز نمودن تعدادی تب، هنگامی که قصد Save کردن یک صفحه را دارید مرورگر هنگ کرده و کاملأ قفل میکند و امکان انجام هیچ عملی میسر نیست. تا زمانی که ناچارأ برنامه را End Task نکردهاید نیز این مشکل حل نمیشود. در این حالت کلیه صفحاتی که تاکنون باز نموده اید را نیز از دست خواهید داد. حال قصد داریم ترفندی ساده را برای شما بازگو نماییم تا این مشکل در IE7 رفع گردد.
بدین منظور:
- پس از اینکه اقدام به Save نمودن صفحهای کردید و با باز شدن پنجره Save، مرورگر هنگ کرد، از طریق منوی Start یا استفاده از شورتکات موجود در دسکتاپ یک پنجره جدید IE7 را باز کنید.
- سپس از منوی File بر روی گزینه Work Offline کلیک کنید.
- اکنون کافی است به پنجره قبلی که قفل شده است بازگردید.
- خواهید دید که مشکل برطرف شده و پیغام Save نیز حذف شده است.
عشق من عاشقم باش!≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈دل نه اجبار میفهمد نه نصیحت...
آنکه لایق دوست داشتن است را دوست می دارد.
ارسالها: 3291
#17
Posted: 29 Dec 2009 04:36
ذخیره هر تصویر قابل مشاهده در مرورگر Firefox
شاید برای شما نیز این مشکل پیش آمده باشد که پس از مشاهده یک تصویر در یک صفحه اینترنتی، قصد ذخیره کردن آن را دارید اما به دلایلی نظیر بسته بودن راست کلیک و یا ساختار صفحه، امکان ذخیره نمودن عکس وجود ندارد. اگر از مرورگر فایرفاکس استفاده میکنید به سادگی و با استفاده از این ترفند میتوانید هر تصویری که در صفحه مشاهده میکنید را مستقیمأ توسط مرورگر اما به روشی غیرمعمول ذخیره کنید. هم اکنون به معرفی این ترفند کاربردی خواهیم پرداخت.
بدین منظور:
- ابتدا توسط فایرفاکس صفحهای که عکس در آن قرار دارد را باز کنید و اجازه دهید صفحه کاملأ لود شود.
- اکنون بر روی Favicon سایت کلیک کنید. (منظور از Favicon لوگوی کوچک کنار آدرس سایت است که در نوار آدرس مرورگر نمایش داده میشود، به عنوان مثال Faviconکمیاب آنلاین ذخیره هر تصویر قابل مشاهده در مرورگر Firefox است.)
- سپس بر روی دکمه More Information کلیک کنید.
- اکنون در پنجره Page Info به تب Media بروید.
- حال میتوانید کلیه تصاویر موجود در این صفحه را انتخاب کنید و پیش نمایشی از آن را در قسمت Media Preview ببینید.
- سپس با کلیک بر روی دکمه Save as تصویر مورد نظر را ذخیره کنید.
عشق من عاشقم باش!≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈دل نه اجبار میفهمد نه نصیحت...
آنکه لایق دوست داشتن است را دوست می دارد.
ارسالها: 3291
#18
Posted: 29 Dec 2009 04:40
پرینت گرفتن صحیح و آسان در مرورگر فایرفاکس
یکی از مشکلات معمول کاربران ، پرینت کردن صفحهای از وب است که ناخواسته منجر به چاپ صفحات اضافی میشود. این موضوع ممکن است به علت پاورقیهای یک برگه یا درشت بودن خطوط متن باشد که در نتیجه باعث میشود پرینتر به صفحه دومی احتیاج پیدا کند. مسئله دیگری که ممکن است پیش آید، اندازه صفحه میباشد که در این صورت در صفحه اول تنها چند عنصر شاخص مسیر را خواهید دید و بقیه به صفحه دوم انتقال خواهند یافت و یا از بین خواهند رفت. اگر برای مرور صفحات وب از مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده میکنید حل این مشکل برای شما بسیار ساده خواهد بود. در این ترفند به شما خواهیم آموخت که چگونه میتوانید توسط فایرفاکس راحتتر و صحیحتر چاپ کنید.
رای اینکه بتوانید قبل از چاپ یک صفحه، مسائل مربوط به ظاهر پس از چاپ آن را کنترل و یا اصلاح کنید ، فایرفاکس عملکردهایی با نامهای Print Preview و Page Setup را در اختیارتان قرار میدهد. این عملکردها در منوی File جای دارند.
توسط Print Preview میتوانید جلوهای از صفحه پس از چاپ را در صفحه مانیتور ببینید و توسط Page Setup نیز قادر خواهید بود در صورت لزوم تغییرات مورد نظر خود را در صفحه انجام دهید.
بیشتر اوقات استفاده از این عملکردها باعث این میشود که با استفاده از کوچک کردن صفحه کمتر از 100 درصد، بتوانید از هدر رفتن یک صفحه اضافی جلوگیری کنید. تنظیم و ظرافت آخر را در پنجره مربوط به پرینت که توسط کلیک کردن منوی File و سپس Print پدیدار میشود میتوانید انجام دهید.
دسترسی به این قسمت یا از طریق گفته شده در بالا یا از طریق نماد مربوطه در صفحه و یا ترکیب کلیدهای Ctrl+P ممکن خواهد بود. در قسمت یاد شده میتوانید بخشی را که خواستار چاپ آن هستید مشخص کنید. علاوه بر این میتوانید تنظیماتی از خود پرینتر را نیز دیده و یا اصلاح کنید.
عشق من عاشقم باش!≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈دل نه اجبار میفهمد نه نصیحت...
آنکه لایق دوست داشتن است را دوست می دارد.
ارسالها: 3291
#19
Posted: 31 Dec 2009 03:57
17 ترفند مخفی در about:config مرورگر فایرفاکس
فایرفاکس مرورگری بسیار انعطاف پذیر است که تقریبأ هر نقطه ای از آن را میتوان با استفاده از تنظیمات داخلی و یا افزونه ها، بطور دلخواه ویرایش نمود. یکی از بخشهای مهم فایرفاکس ، بخش Config آن است که با تایپ عبارت about:config میتوانید به آن دسترسی داشته باشید. about:config را در اصل میتوان پشت پرده فایرفاکس دانست که با استفاده از آن تغییرات فراوانی در مرورگر امکان پذیر است. هم اکنون قصد داریم تا 17 ترفند استثنایی در بخش about:config فایرفاکس را برای شما بازگو نماییم که چگونه فایرفاکس خود را با ویرایش کلیدهای بخش Config به شکل و حالت دلخواه خود در آورید. هیچکدام از این تنظیمات در بخش Options فایرفاکس نیست و به به همین دلیل میتواند برای هر کاربری تازگی داشته باشد.
ابتدا پیش از هر کاری بایستی به محیط about:config فایرفاکس وارد شوید. بدین منظور فایرفاکس را اجرا نمایید. سپس عبارت about:config را در نوار آدرس وارد کرده و دکمه Enter را بزنید. اگر با پیغامی مواجه شدید روی دکمه I'll be careful, I promise! کلیک کنید.
به بخش Config خوش آمدید! در ادامه برای شما کاربرد و نحوه تغییر 17 کلید که وظایف جالبی را بر عهده دارند را در قالب 17 ترفند مطرح میکنیم؛
پس از اجرای هر ترفند کافی است فایرفاکس را بسته و آن را از نو باز کنید تا تغییر اعمال گردد.
1- تعیین میزان حداکثر و حداقل بزرگنمایی بر روی صفحات:
با نگه داشتن کلید Ctrl و حرکت دادن غلتک موس میتونید بر روی صفحات Zoom کنید، چه به بیرون و چه به داخل. حال با ویرایش کلیدهای زیر میتوانید حداکثر و حداقل میزان بزرگنمایی را مشخص کنید:
به دنبال کلید zoom.maxPercent بگردید. این کلید حداکثر میزان «زوم به جلو» صفحات و اشیا داخل آن را مشخص میکند. با وارد کردن عدد مورد نظر، درصد حداکثر زوم را مشخص کنید.
به دنبال کلید zoom.minPercent بگردید. این کلید حداقل میزان «زوم به عقب» صفحات و اشیا داخل آن را مشخص میکند. با وارد کردن عدد مورد نظر، درصد حداقل زوم را مشخص کنید.
2- تعیین حداقل و حداکثر طول تب ها:
هنگامی که تعداد تب ها در نوار تب ها کم باشد، اندازهشان هم بزرگتر هست و اگر تعداد تب ها زیاد باشد، فشردگیشان بیشتر و در نتیجه تبهای کوچکتری خواهیم داشت. حال قصد داریم حدأکثر و حدأاقل طول تب ها را در این دو وضعیت، تعیین کنیم:
بدنبال کلیدی به نام browser.tabs.tabMinWidth بگردید. بر روی آن دو بار کلیک کنید و با دادن مقدار عددی دلخواه بر حسب پیکسل، حداقل طول تب را مشخص کنید.
بدنبال کلیدی به نام browser.tabs.tabMaxWidth بگردید. بر روی آن دو بار کلیک کنید و با دادن مقدار عددی دلخواه بر حسب پیکسل، حداکثر طول تب را مشخص کنید.
3- عدم نمایش FavIcon در تب ها:
شاید بخواهید که هیچ آیکونی از سایتها و وبلاگهایی که باز میکنید (Faviconها) ، در تب خودش نشان داده نشود. برای اینکار بدنبال کلیدی با نام browser.chrome.favicons بگردید و به آن مقدار False را بدهید.
4- نمایش آدرسهایی که در نوار آدرس فقط بصورت دستی تایپ شده اند:
در حالت پیشفرض، هنگامی که در نوار آدرس شروع به تایپ یک کلمه یا آدرس میکنید تمام لینکها و آدرسهایی که در History ثبت شده اند و متن تایپ شده آنها، نمایش داده میشوند. این موضوع گاهی اوقات آزار دهنده میشود (ترفندستان) چرا که چندین آدرس برایتان لیست میشود و پیدا کردن آدرس مورد نظر از میان آنها خیلی سخت است. شاید دوست داشته باشید که فقط آدرسهایی را که قبلأ بصورت دستی تایپ کرده اید، در آن لیست نشان داده شود تا راحتتر بتوانید آدرس مورد نظر خود را بیابید.
بدین منظور دنبال کلیدی با نام browser.urlbar.matchOnlyTyped بگردید.
به آن مقدار true بدهید.
5- تعیین تعداد آدرسهای پیشنهادی در نوار آدرس:
اگر دوست دارید تعداد آدرسهای پیشنهادی در نوار آدرس را کم یا زیادتر کنید مراحل زیر را دنبال کنید:
دنبال کلیدی با نام browser.urlbar.maxRichResults بگردید.
به جای مقدار 12 که پیشفرض است، مقدار دلخواه خود را تنظیم کنید.
6- نمایش پیغام "بارگذاری صفحه با مشکل مواجه شد" بصورت یک پیغام خطا، به جای نمایش متن Error در صفحه:
حتمأ دیده اید هنگامی که یک صفحه وب بنا به هر دلیلی در فایرفاکس باز نشود، متن Error در همان صفحه درج میگردد. شاید شما نیز دوست داشته باشید که این Error در یک پنجره پیغام خطا -درست مثل ویندوز و نسخه های قدیمی فایرفاکس- نمایش داده شود. برای اینکار:
کلیدی با نام browser.xul.error_pages.enabled را جستجو کنید.
با دو بار کلیک بر روی آن، Value (مقدار) آن را از true به false تغییر دهید.
7- عدم نمایش کادر محاوره ای هنگام ایستادن موس بر روی دکمه های Toolbar:
هنگامی که روی کلیدهای منوی ابزار توقف کنید یک کادر محاوره ای (Tool Tip) نشان داده میشود که توضیحی درباره آن کلید میدهد. برای غیر فعال کردن آن ، کافیست به کلید browser.chrome.toolbar_tips مقدار false را بدهید.
8- غیر فعال کردن Virus Scanner مرورگر:
هنگامی که فایلی را با دانلود منیجر فایرفاکس دانلود کنید، بعد از اتمام دانلود آن و قبل از اینکه فایل را آماده استفاده کند، بمدت چند ثانیه فایل را با یک اسکنر برای ویروسی بودن آن چک میکند. این امر ممکن است چندان به مذاق شما خوش نیاید.
برای غیر فعال کردن آن بدنبال کلید browser.download.manager.scanWhenDone بگردید و به آن مقدار false بدهید.
9- عدم نمایش «هشدار اتمام دانلود»:
بعد از اتمام دانلود فایل ها توسط دانلود منیجر فایرفاکس، پیغامی کوچک در سمت راست و پایین مرورگر ظاهر میشود و شما را از خاتمه یافتن دانلود با خبر میسازد.
برای غیرفعال کردن این پیغام به کلید browser.download.manager.showAlertOnComplete مقدار false بدهید.
10- غیرفعال کردن متن های چشمک زن
در بعضی از وبلاگها و سایتها، ممکن است در جایی از صفحه نوشته ای را ببینید که ظاهر و غیب میشود.
برای غیرفعال کردن این ویژگی ، به کلید tarfandestan browser.blink_allowed مقدار false را بدهید.
11- افزایش تعداد تب های ذخیره شده در بخش Recently Closed Tabs:
وقتی در فایرفاکس یک تب را میبندید، آدرس آن در قسمت Recently Colsed Tabs موجود در منوی History ذخیره میشود که میتوانید با کلیک بر روی آدرس مورد نظر، تب بسته شده را دوباره و به سرعت باز کنید. در حالت پیشفرض فقط 10 تب در این بخش ذخیره میشود.
اگر میخواهید تعداد تب های ذخیره شده در آن را افزایش دهید، کافیست که به کلید browser.sessionstore.max_tabs_undo مقداری بیش از 10 را بدهید.
12- باز شدن تب جدید برای نمایش نتایج جستجو از Search bar:
وقتی اقدام به جستجوی عبارتی در نوار جستجوی فایرفاکس میکنید، ابتدا آن را در نوار جستجو تایپ کرده و بر روی دکمه جستجو کلیک میکنید.در این هنگام، نتایج جستجو در تبی که شما در آن حضور داشتید باز میشوند.
اگر دوست دارید که هنگام کلیک بر روی دکمه جستجو، نتایج در تب جدیدی نشان داده شوند، به کلید browser.search.openintab مقدار true بدهید.
13- عوض کردن ادیتور سورس صفحات وب:
اگر بخشی از صفحه (متن یا هر چیز دیگر) را با کلیک موس انتخاب یا Highlight کنید و از منوی کلیک راست گزینه View Selection Source را انتخاب کنید، سورس صفحه و آن بخش انتخاب شده در یک ادیتور که مختص خود فایرفاکس است به نمایش در می آید.
اگر میخواهید که آن ادیتور را (ترفندستان) به سلیقه خودتان عوض کنید و هنگام کلیک بر روی گزینه View Selection Source نرم افزار مورد نظرتان برای نمایش سورس صفحه پدیدار شود، مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا به کلید view_source.editor.external مقدار true دهید.
سپس کلید view_source.editor.path را پیدا کرده و برای مقدار آن، از آدرس ادیتور مورد نظر خودتان استفاده کنید. مثلاً برای Notepad میتوانید مقدار C:WINDOWSNOTEPAD.EXE را به کلید بدهید تا برای نمایش سورس صفحات، از Notepad استفاده شود.
14- کمتر کردن مقدار حافظه اشغال شده توسط فایرفاکس، هنگامیکه آنرا Minimize می نمایید:
با اینکار هنگامیکه شما فایرفاکس را Minimize کنید ، حدود 10 مگابایت از فضایی که فایرفاکس از رم اشغال کرده است، به Virtual Memory انتقال می یابد و اینگونه شما فضای رم بیشتری هنگام Minimize کردن فایرفاکس دارید.
برای اعمال این قابلیت ، بر روی یک کلید (هر کلیدی) کلیک راست کنید و از منوی New گزینه Boolean را انتخاب کنید. در پنجره باز شده config.trim_on_minimize را وارد کنید. در آخر مقدار True را برای کلید ساخته شده قرار دهید.
15- درجه بزرگنمایی یکسان برای همه سایتها:
وقتی شما میزان Zoom یک سایت را تغییر میدهید (با کلید Ctrl و غلتک موس) ، آن مقدار بزرگنمایی فقط برای همان سایت ذخیره میشود .اگر دوست دارید که یک مقدار زوم ثابت (مثلاً 110%) بر روی همه سایتها اعمال شود، به کلید browser.zoom.siteSpecific مقدار false دهید.
16- غیرفعال کردن ویژگی محو شدن اتوماتیک Toolbar، در حالت Full Screen:
وقتی در حالت Full Screen (با زدن کلید Ctrl+F11) به سر میبرید، در حالت پیشفرض نوار ابزار مرورگر بصورت اتوماتیک محو میشود و با بردن موس به بالای پنجره مرورگر دوباره نوار ابزار ظاهر میشود.
اگر میخواهید که نوار ابزار همیشه نشان داده شود و بصورت اتوماتیک محو نشود، به کلید browser.fullscreen.autohide مقدار false بدهید.
17- افزایش تعداد افزونه های نمایش داده شده در بخش Get Add-ons:
در بخش Get Add-ons که از Tools->Add-ons->Get Add-ons قابل دسترسی است، مرورگر به شما 5 افزونه مفید را پیشنهاد میکند که شما میتوانید از همانجا نیز افزونه را دانلود کنید.
در صورتیکه میخواهید تعداد بیشتری افزونه به شما پیشنهاد شود، به کلید extensions.getAddons.maxResults مقداری بیشتر از 5 را دهید.
عشق من عاشقم باش!≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈دل نه اجبار میفهمد نه نصیحت...
آنکه لایق دوست داشتن است را دوست می دارد.
ارسالها: 3291
#20
Posted: 2 Jan 2010 04:57
گذاشتن عكس در پس زمينه پوشه ها
قابل استفاده در كليه ويندوز
براي اين كار ابتدا پوشه مورد نظر را باز ميكنيم سپس در محيط خالي آن راست كليد كرده و يك فايل text باز كرده و نام آن را Desktop مي گزاريم سپس پسوند آن را از txt به ini تغيير داده سپس فايل را باز مي نيم و نوشته زير را درون آن كپي مكنيم
[ExtShellFolderViews]
{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}={BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}
[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
Attributes=1
IconArea_Image=E:\Photo\va ···\manzaareh\1.2.jpg
[.ShellClassInfo]
ConfirmFileOp=0
در قسمت E:\Photo\va ···\manzaareh\1.2.jpg آدرس عكس را مينويسيد
سپس سيو كرده و پوشه را بسته و دوباره باز كرده تا تغييرات مورد نظر را بينيد.
عشق من عاشقم باش!≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈دل نه اجبار میفهمد نه نصیحت...
آنکه لایق دوست داشتن است را دوست می دارد.