ارسالها: 12930
#51
Posted: 7 Jan 2015 15:15
HealthPatch MD؛ ابزاری کاربردی برای نظارت بر وضعیت بیماران
هلتپچ ام دی ابزاری است که با قرار گرفتن روی مچ بیمار٬ امکان انتقال اطلاعات مختلف از بدن او به بیمارستان را دارد و به این شکل بیمار را از راه دور تحت نظر پزشکان قرار میدهد.
چه چیزی مهمتر از سلامتیتان وجود دارد؟ تقریبا هیچ چیز! تیم پشتیبان HealthPatch MD هم با توجه به اهمیت این موضوع، محصولی را برای نظارت بر سلامتی ارائه کرده است. HealthPatch MD یک دستبند هوشمند ورزشی یا یک ابزار خانگی برای حفظ سلامت نیست. بازار هدف این گجت، بیمارستانها٬ پزشکان و به طور کلی، خدمات پزشکی هستند. این محصول یک بخش کوچک با یک ماژول برای نظارت بر فعالیت قلب (ECG)، ضربان و تغییرات آن، نرخ تنفس، دمای بدن، وضعیت فعالیت و حتی تشخیص افتادن روی زمین است. دلیلی که آن را به یک دستگاه جذاب پزشکی تبدیل میکند، قابلیت اتصال به اینترنت است تا برای تحت نظارت قرار گرفتن فعالیت بدن و تشخیص بیماری نیاز نباشد به بیمارستان بروید.
شاید مهمترین مزیت هلثپچ سادگی آن باشد. کافی است برچسب پشت آن را بکنید و آن را به مچ خود بچسبانید و سپس بقیه کار را به پزشکان بسپارید. این دستگاه اطلاعات بدن شما را از طریق فضای ابری برای آنها ارسال میکند. باتری این گجت فقط ۳ روز دوام میآورد، اما از آنجا که قیمت این ابزار برای بیمارستانها ارزان تمام میشود، میتوانند آن را تعویض کنند. نکته مهمتر این است که به خاطر انتقال پایدار و ثابت اطلاعات میتوانند مشکلات را به محض وقوع تشخیص دهند.
مدل کنونی ابعاد کوچکی دارد، اما کمپانی سازنده این محصول کاربردی، Vital Connect اعلام کرده که نسخه کوچکتری در دست توسعه است؛ محصولی که نسبت به مدل کنونی مدار مجتمعتری دارد تا حجم کلی آن کاهش یابد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#52
Posted: 23 Jan 2015 01:11
حسگری برای پایش علائم حیاتی بیمار به مدت طولانی
پژوهشگران حسگر بر پایه نانوسیمهای نقره توسعه دادهاند که میتواند به بهبود کیفیت پایش سلامت بیماران به صورت بلند مدت کمک شایان توجهی بکند. این حسگر جدید میتواند دقتی معادل با حسگرهای متداول در بیمارستانها داشته باشد و البته به لطف طبیعت خشک و انعطاف پذیرش میتواند حتی به پایش بیماران در حال حرکت نیز بپردازد.
بسیاری از حسگرهایی که امروزه در بیمارستانها مورد استفاده قرار میگیرند همچون EKG نیازمند قرار دادن لایهای از الکترولیت ژلهای بین پوست بیمار و حسگر جهت خوانش دقیق اطلاعات بیمار هستند. این حسگرها که در شرایط مرطوب بهترین عملکرد را دارند با وجود دقت مناسب، چندان کاربردی (برای شرایط روزمره) نیستند چرا که باید از خشک شدن ژل جلوگیری شود. در صورت خشک شدن ژل حسگر دیگر دقت و صحت لازم در خوانش اطلاعات بیمار را نخواهد داشت.
تیمی از دانشگاه کارولینای شمالی روش جایگزینی را توسعه دادهاند که در آن با استفاده از نانوسیمها حسگرهایی با دقتی در حد حسگرهای شرایط مرطوب به دست میآید ضمن اینکه در آنها نیازی به استفاده از ژل مرطوب کننده نیست. این حسگر که از تک لایهای از نانوسیمها ساخته شدهاند در یک پلیمر قابل انعطاف قرار گرفتهاند تا بتوانند سیگنالهای الکتروفیزیولوژیکال شخص را طی مدت زمان مشخصی برای بیمار حتی در شرایط در حال حرکت بخواند. این حسگرها به گونهای کاملا قابل انعطاف طراحی شدهاند و رسانش بسیار بالای آنها این امکان را به آنها میدهد که سیگنالهای بسیار قوی را تولید کنند.
به گفتهی دکتر ژو نویسندهی مقالهای که در مجلهی علمی RSC Advances به چاپ رسیده است این حسگرها هم اکنون نیز آماده برای استفادهاند، اما گروه هنوز در حال کار بر روی قیمت تمام شدهی حسگر هستند که البته هم اکنون نیز قابل مقایسه با حسگرهای مرطوب فعلی هستند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟