انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
کامپیوتر
  
صفحه  صفحه 75 از 119:  « پیشین  1  ...  74  75  76  ...  118  119  پسین »

اخبار کامپیوتر و اینترنت و تکنولوژی


مرد

 
مایکروسافت تولید تبلت لومیا 2520 نوکیا را متوقف کرد

گزارش‌ها حاکی از آن است که ردموندی‌ها از این پس تبلت نوکیا لومیا 2520 را تولید نخواهند کرد. این تبلت آخرین دستگاهی بود که از ویندوز آر‌تی مبتنی بر معماری آرم به عنوان سیستم‌عامل خود استفاده می‌کرد.
نوکیا نوامبر سال ۲۰۱۳ تبلت لومیا 2520 ۱۰.۱ اینچی را وارد بازار کرد که این تاریخ درست چند ماه قبل از خریداری بخش تولید دستگاه‌ها و سرویس‌های این شرکت توسط مایکروسافت بود. حالا گزارشی مبنی بر توقف تولید تبلت لومیا 2520 منتشر شده، اما هنوز این خبر از سوی سخنگوی رسمی شرکت مایکروسافت تایید یا تکذیب نشده و یک وب‌سایت هلندی به نام PCMWeb.nl این خبر را به نقل از یک مقام مایکروسافت اعلام کرده است.
این تبلت، آخرین محصولی بود که از سیستم عامل ویندوز آرتی استفاده می‌کرد و توقف تولید آن، به منزله‌ی پایان عمر این نسخه از ویندوز هم خواهد بود. قبل از این، مایکروسافت تولید تبلت سرفیس ۲ را که آن هم از ویندوز آرتی استفاده می‌کرد، در سال گذشته متوقف کرد. ردموندی‌ها همچنان از این تبلت‌ها پشتیبانی نرم‌افزاری می‌کنند و حتی قرار است با انتشار ویندوز ۱۰، این تبلت‌ها به سیستم‌عامل جدید ارتقا پیدا کنند اما هیچ‌کدام از آنها به نسخه‌ی کامل مجهز نخواهند شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
عرضه‌ی تبلت‌ها برای اولین بار با 12 درصد کاهش روبرو شد

هرچه فبلت‌ها محبوب‌تر می‌شوند، کاربران تبلت‌ها نسبت به ارتقای تبلت‌های خود حساسیت کمتری به خرج داده یا به کلی از آن اجتناب می‌کنند. در نتیجه، آمار عرضه‌ی جهانی تبلت در سه‌ماهه‌ی چهارم 2014 در مقیاس سال‌به‌سال با 12 درصد سقوط برای نخستین بار، به 67 میلیون دستگاه رسید.
به گزارش موسسه آماری Canalys، پس از چند فصل کاهش سرعت تقاضا، این نخستین بار است که بازار تبلت‌ها با کاهش عرضه نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه شده است. یافته‌های Canalys به آنچه IDC گزارش کرده نزدیک است که پیش‌بینی کرده بود تبلت‌ها اولین کاهش عرضه‌ی خود را در انتهای سال 2014 تجربه خواهند کرد.
فصل پیش، چهارمین سه‌ماهه‌ی پیاپی بود که عرضه‌ی تبلت‌های اپل در مقیاس سال به سال با کاهش روبرو شد. عرضه‌ی تبلت‌های اپل در سه‌ماهه‌ی چهارم سال 2013، یعنی زمان معرفی و عرضه‌ی آیپد ایر اندکی شتاب به خود گرفت اما این روند نیز پایدار نبود. در سه‌ماهه چهارم سال 2014، عرضه‌ی تبلت‌های اپل 18 درصد کاهش نشان می‌دهد در حالی که رقیب این شرکت یعنی سامسونگ، 24 درصد کاهش در فروش تبلت‌های خود را تجربه می‌کند. سامسونگ از اولین شرکت‌هایی بود که سرمایه‌گذاری بر روی گوشی‌های بزرگ و فبلت‌ها را آغاز کرد و تا حدودی گذرا بودن تقاضای واقعی برای تبلت‌ها را پیش‌بینی کرده بود.
یکی از دلایل کاهش فروش تبلت‌ها، به این حقیقت باز می‌گردد که مشتریانی که در اواخر سال 2013 اقدام به خرید تبلت کرده بودند عجله‌ای برای خرید دستگاه جدید نداشته‌اند. علاوه بر این، فبلت‌ها و بخصوص آیفون 6 پلاس در حقیقت برنده‌ی بزرگ فصل تعطیلات بودند.
با وجود عرضه‌ی کمتر در بازار تبلت‌ها، اکوسیستم اپل به این شرکت کمک کرده 30 درصد از سهم بازار را در سه‌ماهه‌ی آخر 2014 در اختیار خود بگیرد. از سوی دیگر، سامسونگ بخاطر مواجهه با مجموعه‌ای از مشکلات در عرضه، موفق نشد طی این بازه‌ی زمانی عملکرد خوبی از خود بر جای بگذارد.
در حالی که سامسونگ و اپل هر دو با مساله‌ی کاهش عرضه‌ی تبلت‌ها مواجه بوده‌اند، سایر تولیدکنندگان به لطف فروش‌های فصلی عملکرد بهتری داشته‌اند. آمازون طی این بازه‌ی زمانی 4 میلیون دستگاه روانه‌ی بازار کرده که موجب می‌شود 6 درصد از بازار در اختیار این شرکت قرار گیرد. این در حالی است که کمپانی چینی لنوو 3.7 میلیون تبلت عرضه کرده و بهترین سه‌ماهه‌ی خود را در این بازار تا به امروز پشت سر گذاشته است. لنوو بر اساس این آمار، 5.5 درصد از بازار را در اختیار گرفته است.
در مجموع، کاهش تقاضا برای این دستگاه‌ها موجب شده هر دو رده‌ی پرچمدار و مقرون‌ به‌صرفه تحت تاثیر قرار گیرند. طی سه‌ماهه‌ی نهایی سال 2014، تبلت‌های 7 اینچی اندرویدی نیمی از عرضه‌ی تبلت‌های این سیستم‌عامل را به خود اختصاص داده‌اند اما این رقم نسبت به سهم 66 درصدی که در فصل اول 2014 به چشم می‌خورد، نشانگر چالش و کاهشی چشمگیر است.
یکی از تحلیلگران Canalys کاهش تقاضا برای تبلت‌ها را به افزایش محبوبیت فبلت‌ها و نیز رقابت بر سر قیمت مرتبط دانسته که مورد دوم موجب کاهش حاشیه سود کمپانی‌ها شده است.
یافته‌های Canalys تنها چند روز پس از ارائه گزارش Strategy Analytics ارائه شده‌اند که گزارش این موسسه نیز نمایانگر کاهش رشد عرضه‌ی تبلت‌ها بود. این موسسه اعلام کرده بود که مجموع تبلت‌های عرضه شده به بازار در سه‌ماهه آخر 2014، رقم 78.3 میلیون دستگاه بوده که در مقیاس سال به سال تنها 1 درصد رشد را نشان می‌دهد. عرضه‌ی فصلی اپل در این مدت با 18 درصد کاهش روبرو بوده و به 21.4 میلیون دستگاه رسیده است که دلیل این ماجرا، تصمیم کاربران برای خرید آیفون 6 و آیفون 6 پلاس بجای آیپد مینی بوده است.
افزون بر این، تحلیلگر ارشد Strategy Analytics حدس می‌زند که فروش لپ‌تاپ‌ها و سیستم‌های دسکتاپ اپل نیز بخشی از سهم بازار تبلت‌های این کمپانی را تحت تاثیر قرار داده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
چگونه سیستم‌های امتیازدهی مثل لایک، موجب آسیب به جوامع آنلاین شدند؟

وب مدرن پر شده از انواع گونه‌های امتیازدهی؛ سیستم‌هایی که مهم نیست به چه شکل پیاده شده باشند. لایک‌ها، ری‌توییت‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها، ری‌بلاگ‌ها، همه و همه بر پایه‌ی مفهوم مشترکی بنا شده‌اند: تایید اجتماعی. اما تا جایی که به تعاملات آنلاین مربوط باشد، می‌توان با قطعیت گفت که سیستم‌های مبتنی بر اینگونه امتیازات، بزرگترین اشتباه وب بوده‌اند!
برای روشن شدن مساله، باید اعتراف کرد که بحث و گفتگوهای پربار و مفید هنوز هم در دل سیستم‌های مبتنی بر شهرت آنلاین امکان شکل‌گیری دارند؛ اما هیچ تردیدی نیست که این سیستم‌ها با تاثیرات اساسی خود، موجب تغییر نحوه‌ی نگرش افراد به یکدیگر و چگونگی برقراری ارتباط میان آن‌ها شده است. در بسیاری موارد، نتیجه‌ی این اثر به مرگ اعتبار رابطه‌ی میان کاربران منجر شده است.


ارزش شخصی با عدد و رقم مشخص نمی‌شود
سناریوی روبرو را مجسم کنید: شما و یکی از دوستان‌تان، هر دو پست کاملا مشابهی را در شبکه‌ی اجتماعی فیسبوک منتشر می‌کنید. پس از گذشت ۲۴ ساعت، بازگشته و وضعیت و تعداد لایک‌های دریافتی برای هر دو پست را مورد ارزیابی قرار می‌دهید. شما تنها ۳ لایک آن هم از سوی مادر، خواهر و همسر خود دریافت کرده‌اید؛ در حالی که دوست شما با همان پست ۳۰ لایک دریافت کرده که اغلب از سوی دوستان بوده؛ حتی جالب است که عده‌ای از آن‌ها، دوستان دوطرفه‌ی شما هستند اما خبری از لایک آن‌ها پای پست‌های شما نیست.
چه تعداد از ما می‌تواند مدعی شود که با قرار گرفتن در چنین وضعیتی، بدون ذره‌ای دلخوری یا ناراحتی از ماجرا گذر خواهد کرد؟
با توجه به گزارش ارائه شده توسط تایم، اینگونه مسائل به امری عادی در شبکه‌های اجتماعی بدل شده و همواره با وقوع نمونه‌هایی از آن روبرو هستیم. مشخص شده که یک سوم از کاربران فیسبوک، پس از ورود به این شبکه با حالت روحی گرفته‌تری از آن خارج می‌شوند؛ بخصوص زمانی که در این شبکه به مرور تصاویر مربوط به سفر دوست خود می‌پردازند. اما ممکن است بپرسید منظور از روحیه‌ی گرفته‌تر چیست؟ نوعی از ناراحتی که با احساس حسادت، تنهایی و حتی خشم نمود پیدا می‌کند.
این حس ناخوشایند از دو علت اصلی نشات می‌گیرد: اول، احساس بی‌کفایتی در مقایسه با سایر همتاهای اجتماعی خود؛ و دوم، احساس کم ارزش شدن پس از دریافت تعداد کمی لایک، کامنت یا به کل بازخورد. این مساله در هر دو جنس زن و مرد موجب کاهش احساس ارزش شخصی و عزت نفس خواهد شد.
زمانی که تعداد لایک کمتر، به معنای عزت نفس پایین‌تر تفسیر شود، پاسخ منطقی این خواهد بود که تا جای ممکن به دریافت لایک پرداخته و از هیچ راهی برای افزایش این احساس ارزش شخصی فروگذار نکرد. درست به همین دلیل است که به گفته‌ی برخی افراد صاحب‌نظر، شبکه‌های اجتماعی موجب تشویق نوعی خودپرستی یا نارسیسیسم می‌شود. آنچه که بعنوان یک راه آسان برای در ارتباط بودن آغاز شده بود، اکنون تنها در من، من و من معنا پیدا می‌کند.
هنگامی که کوچک‌ترین ذره‌ از محتوای ایجاد شده نیز در معرض قضاوت آزادانه‌ی دیگران قرار دارد، منطقی خواهد بود که افراد به پنهان کردن ایرادات و به رخ کشیدن غرور و سربلندی خود بپردازند. ما زبان خود را در خصوص ارائه‌ی دیدگاه‌هایی که ممکن است محبوبیتی نداشته باشد بسته، و هرچه که بتواند چند عدد امتیاز اینترنتی بیشتر برای‌مان در بر داشته باشد ارسال می‌کنیم. در بدترین حالت‌ها، ما از خودمان شخصیتی کاملا اشتباهی می‌سازیم که هیچ نمودی از خود حقیقی ما را بازتاب نمی‌دهد
در این جوامع، چنین آموخته‌ایم که ارزش شخصی خود را با اعداد و ارقام تعریف و معنا کنیم و به همتایان خود به چشم رقیب نگاه کنیم. آیا چنین رویدادی بدون سیستم‌های آنلاین مبتنی بر مشهوریت نیز امکان روی دادن دارد؟ جواب کاملا مثبت است. اما آیا چنین رویدادی نمود عمومی پیدا می‌کرد؟ تردید داریم.
یک نقل قول انگیزشی جالب وجود دارد این پدیده را تحلیل می‌کند: «دلیل اینکه ما با احساس نا امنی شخصیتی دست و پنجه نرم می‌کنیم، این است که ما خودِ پشت صحنه‌مان را با بهترین وضعیت روی صحنه‌ی دیگران مقایسه می‌کنیم.» چه خوش‌تان بیاید و چه نیاید، سیستم‌های آنلاین مبتنی بر مشهوریت و در راس آن‌ها شبکه‌های اجتماعی، اینگونه از رفتار «روی صحنه» را تشویق کرده و ارتقا می‌دهد. تنها راه برای پیروزی در این میدان، دست کشیدن از بازی گروهی و تک‌روی کامل است.


چگونه کارمای اجتماعی موجب نابودی تفکر انتقادی می‌شود؟
زمانی که پدیده‌ی «روی صحنه» در یک جامعه‌ی آنلاین ریشه بدواند، با رویدادی به نام «پدیده‌ی ارابه موسیقی» مواجه خواهیم شد. این پدیده در فرهنگ ما ایرانیان، با عبارت «همرنگ جماعت شدن» منطبق است. اگرچه این پدیده پیش از دوران وب نیز وجود داشته، اما با توجه به سطح جهانی شدن ما، هیچ‌گاه به این سادگی و گستردگی نبوده است. معمولا آدمیان هنگامی که متوجه شوند (یا به آنان القا شود) که افراد بسیار دیگری به اندیشه‌ای معتقدند، احتمال اینکه بدون اندیشه آن را بپذیرند، بسیار افزایش می‌یابد. به این اثر، اثر ارابه موسیقی نام گرفته و بر پایه آن روش‌هایی برای پروپاگاندا و سواستفاده بنا می‌شود.
هیچ نمونه‌ای بزرگ‌تر از شبکه‌ی اجتماعی Reddit نمی توان برای این مساله مثال زد؛ جامعه‌ی عظیمی که از جوامع آنلاین کوچک‌تر بنا شده و اثر ارابه‌ی موسیقی در آن نام‌ها و نمودهای متعددی دارد: اتاق اکو، چرخ زدن، کندوی ذهنی، و بسیاری عبارات دیگر که برای توصیف این پدیده در Reddit جا افتاده است. این موضوع نیز بر کسی پوشیده نیست که سیستم امتیازدهی Reddit نه تنها اثر ارابه‌ی موسیقی را تسهیل می‌کند، بلکه به تشویق و دامن زدن به آن نیز می‌پردازد.
همین چند روز پیش، کارلوس گون، مدیرعامل نیسان به امید جلب توجه عمومی به برنامه‌های نیسان برای تولید خودروهای بدون راننده تا سال 2020، به اجرای یک AMA (نوعی جلسه‌ی پرسش و پاسخ عمومی) در ردیت پرداخت. یکی از کاربران که فکر می‌کرد متوجه فعالیت مشکوک این مدیرعامل شده، کارلوس گون را متهم به ایجاد اکانت‌های قلابی و ارسال سوالات خاص کرد. در طی 24 ساعت، این کاربر موفق شد ۲ هزار امتیاز دریافت کند.
مشخص است که این کاربر نیز در واقع برای اتهام خود هیچ سند و مدرکی در دست نداشت و فقط به تعدادی مثال بسنده می‌کرد، اما همین هم برای جامعه کاربری سیستم AMA ردیت کفایت می‌کرد. چندان به طول نیانجامید که صدها هزار کاربر ردیت در حال زخم زبان و کنابه زدن به مدیرعامل نیسان و کل شرکت خودروسازی بودند. جالب است بدانید در نهایت مشخص شد این جلسه به هیچ‌عنوان ساختگی نبود و آنچه مدیرعامل نیسان به آن متهم شده بود هیچ جنبه‌ای از واقعیت با خود به همراه نداشت؛ مساله‌ای که بازتاب آن در نهایت موجب سردی دیگران نسبت به محیط ردیت شد.
این نمونه به خوبی نشان می‌دهد که قضاوت‌های فردی تا چه حد تحت تاثیر اثرات اجتماعی قرار گرفته است. تفکر افراد در چنین محیطی به این شیوه شکل می‌گیرد: "حتما دلیلی داشته که این پست ۲ هزار امتیاز کسب کرده. من هم که نمی‌توانم ایرادی به آن گرفته یا نقصی در آن پیدا کنم. بنابراین احتمالا آنچه مدعی آن است صحت دارد." بنابراین در نهایت مشخص می‌شود که چرا در این شبکه‌های اجتماعی هر دقیقه با دار و دسته‌ای از آشوب‌گران و افرادی که بصورت جمعی تصمیم به مثبت و منفی کردن امتیازات یک پست می‌گیرند روبرو هستیم.
اگر هنوز هم قانع نشده‌اید، در یک مطالعه که اخیرا صورت گرفته، یک وب‌سایت شبکه‌ی اجتماعی با نسبت دادن تصادفی کامنت‌ها و نظرات کاربران جدید با امتیاز مثبت، منفی یا خنثی برای پست، به اجرای آزمایشی اقدام کرده است. پس از تحلیل 100 هزار کامنت، محققان دریافتند که کامنت‌هایی که با امتیاز مثبت آغاز شده‌اند با احتمال 32 درصد بیشتر ممکن بود همچنان به شکل مثبت ادامه پیدا کنند و 25 درصد امتیاز بالاتری در قیاس با گروه کنترل داشتند.
آیا اگر یک کامنت که در آن شخصی به مساله‌ای متهم شده، 2000 امتیاز نداشته باشد هم کاربران بصورت چشم‌بسته همرنگ جماعت می‌شوند؟ احتمالا خیر. این امتیاز بالا موجب اعتبار بخشیدن به محتوای پست می‌شود. اگرچه سیستم‌های امتیازدهی با این هدف شکل نگرفته‌اند، اما این پدیده در هر صورت روی می‌دهد. این حالت در واقع میانبری است که تفکر انتقادی را دور کرده و به افراد این امکان را می‌دهد که سریعا به مرحله‌ی نتیجه‌گیری جهش کنند.


نقص حیاتی سیستم‌های مبتنی بر شهرت
سیستم‌های مبتنی بر شهرت آنلاین، اگر به واقع همانطور که برای آن‌ها برنامه‌ریزی شده عمل می‌کردند با شرایط بسیار خوبی روبرو بودیم. وظیفه‌ی اصلی این سیستم‌ها، خارج کردن محتوای بی ارزش و ارتقای محتوای ارزشمند و تشویق اعضا به مشارکت از طریق راه‌های پرمعنا و مفهوم است. اما همانطور که گفتیم و مشخص شده، بسیار به ندرت شاهد عملکرد صحیح این سیستم‌ها هستیم.
مشکل اصلی این است که یک امتیاز به تنهایی می‌تواند نمایانگر مفاهیم متعددی باشد. این شیوه در حقیقت معیاری جاه‌طلبانه برای اندازه‌گیری و نمایش سطح کیفیت بوده؛ اما مساله این است که کیفیت در نظر افراد مختلف معانی بسیار متفاوتی نیز با خود به همراه دارد. به بیان دیگر، از پیش تعیین کردن و تعمیم دادن معنای امتیازات مثبت و منفی، لایک‌ها، ری‌توییت و موارد از این دست غیرممکن است که در نهایت موجب تفسیرهای دلبخواهی یا قراردادی خواهد شد.
اگر ارزش شخصی و عزت نفس بوسیله‌ی امتیازات اینترنتی هدایت شود، بنابراین سریع‌ترین و کوتاه‌ترین راه برای تایید خود هرچیزی خواهد بود که بیشترین امتیازات را به ارمغان آورد. اما چه چیزی باعث کسب بیشترین امتیاز می‌شود؟ هرچیزی که بتواند از اثر ارابه موسیقی یا به اصطلاح خودمان همرنگی جماعت بهره برداری کند. اگر می‌دانید مخاطب از چه چیز لذت خواهد برد، تنها کاری که لازم است بکنید فراهم آوردن محتوای مرتبط با آن بوده و سپس خود را در حال شنا کردن درون تاییده‌ها و باز کردن راه‌تان به شکلی سیل‌وار خواهید دید.
در این مرحله، کارکرد اعتباری به کلی خارج از بحث و تصور است. هیچ‌کس دوست ندارد کامنتی ارسال کرده و در بازگشت شاهد امتیازات منفی یا صفر باشد. نگرفتن upvote در ردیت یا نگرفتن لایک در فیسبوک خوشایند هیچ‌کس نیست. بنابراین افراد عقیده‌های حقیقی و شخصیت اصلی‌شان را برای خودشان نگاه داشته و شوخی‌ها، بذله‌گویی‌ها، و Memeها به میان‌برهایی برای رسیدن به احساس ارزش شخصی بدل می‌شوند.
افزون بر این، این نوع از سیستم‌ها نوعی لایه‌ی انتزاعی اضافی را میان کاربران ایجاد می‌کنند. اگر ارزش یک شخص به تعداد امتیازاتی که قادر به جذب است تنزل پیدا کند، پشتیبانی یا مخالفت با دیدگاه‌های آن‌ها بدون توجه به محتوای کلام یا معنای گفتار آن‌ها بسیار ساده‌تر خواهد شد.
این مساله در ترکیب با امکان ناشناس ماندن فراهم شده توسط اینترنت، هیچ‌گاه به اندازه‌ی زمان حال نادیده گرفتن انسان‌ها ساده‌تر نبوده است. در محیط مجازی به سادگی هرچه تمام‌تر می توان از یاد برد که شخصیت‌های طرف بحث ما، همچنان انسان‌هایی از اجتماع ما هستند. سیستم‌های آنلاین مبتنی بر شهرت، امکان سرکوب کردن رفتارهای اجتماعی همدلانه و درک متقابل را ساده‌تر کرده‌اند که اگر هدف نهایی‌مان، دستیابی به جامعه‌ای اصیل باشد مسلما دلخواه ما نخواهد بود.


تفکرات نهایی
واضح است که همچنان جنبه‌های متعددی از این قضیه در دست مطالعه است و اغلب نتیجه‌گیری‌های صورت گرفته در حالت عمومی صادق خواهند بود. تمام کاربران فیسبوک خودپسند یا نارسیسیست نیستند. منظور اصلی از این قرار است که سیستم‌های امتیازدهی فعلی اثرات مخربی بر تعاملات جوامع آنلاین داشته است. آیا تصور می‌کنید آنچه در قبال این ماجرا بدست آورده‌ایم ارزشش را دارد؟ شاید آری و شاید هم خیر.
ضمن بیان این موضوع، باید اذعان کرد که سیستم‌های مبتنی بر شهرت در مواقعی که یکدست کردن جامعه در حرکتی خاص، هدف اصلی ما باشد عملکرد فوق‌العاده‌ای خواهند داشت. برای نمونه، وب‌سایت‌های حراجی آنلاین نظیر eBay بدون یک سیستم مشخص برای رده‌بندی کاربران از هم پاشیده خواهد شد. هدف اصلی در این سیستم از این قرار است که فروشنده رفتار پسندیده‌ای (هرچند مصنوعی) با خریدار داشته باشد؛ بنابراین در چنین مواردی با نتیجه‌ی مثبت از سناریوی مشابه روبرو هستیم.
اما اگر به دنبال تعامل‌های اصیل هستید، از امتیازدهی و امتیازگیری خودداری کنید؛ این سیستم بیش از منافعی که دارد موجب آسیب خواهد شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
بدترین گذرواژه‌های سال ۲۰۱۴ کدام بودند؟

یکی از نکاتی که رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی سالیانه‌اش به آن اشاره کرد امنیت مجازی بود. موضوعی که از قضا در دستور کار اجلاس داوس هم بود. اما اگر دولت‌ها و شرکت‌ها و سازمان‌ها این قدر نگران امنیت اینترنتی‌ هستند، ما مردم چقدر باید نگران باشیم؟
ساده‌ترین پاسخی که می‌شود به این سؤال داد این است که بستگی دارد پسوردتان (گذرواژه‌) چه باشد. مشکل پسورد این است که باید راحت در یاد بماند اما دیگران نتوانند حدس بزنند. پسوردی که قابل حدس زدن باشد کار هکر را هزار بار آسان می‌کند.


رایج = قابل حدس زدن = بد
هر هکری که سراغ حساب اینترنتی شما می‌رود اول سعی می‌کند پسوردتان را حدس بزند. طبیعتا با پسوردهایی شروع می‌کند که بیشتر از پسوردهای دیگر استفاده می‌شوند. اما آن‌ها کدامند؟
شرکت اسپلش‌دیتا که متخصص امنیت اینترنتی‌ است تازگی فهرست رایج‌ترین پسوردهای سال ۲۰۱۴ را منتشر کرده. این فهرست بیشتر بر مبنای پسورد کاربران اینترنت در آمریکای شمالی و اروپای غربی تهیه شده.
یک نگاه گذرا به فهرست نشان می‌دهد که بیشتر مردم همچنان امنیت اینترنتی را جدی نمی‌گیرند و پسوردهایی انتخاب می‌کنند که راحت می‌شود حدس زد. باورش سخت است اما پنج تا از ده پسورد رایج عددهای پشت سرهم از یک به بعد است. کلماتی مثل فوتبال و بیس‌بال و اسم حیوان‌ها هم بسیار رایجند.
مورگان اسلین، مدیرعامل اسپلش‌دیتا می‌گوید: "پسوردهایی که ترتیب ساده‌ای از کلید‌های صفحه‌‌کلیدند همچنان رایج‌ هستند. با وجود این‌که پسوردهای ضعیفی هستند. از پسوردی که فقط عدد باشد نباید استفاده کرد، به‌خصوص اگر رقم‌هایش ترتیب داشته باشد. خیلی از وب‌سایت‌ها فقط پسوردهای قوی‌تر را قبول می‌کنند، یا فقط ترکیبی از حرف و عدد قبول می‌کنند. در نتیجه پسوردهای طولانی‌تر ولی با ترتیب مشخص بیشتر شده، که آن‌ها هم امن نیستند."

رایج‌ترین پسوردها




پسورد شما هم ضعیف است؟
شرکت اسپلش‌دیتا برای درآوردن این فهرست با یک متخصص امنیت آنلاین به نام مارک برنت هم‌کاری کرده، که کتابی در مورد انتخاب پسورد نوشته. آقای برنت معتقد است جدول امسال هم خبر خوب دارد هم خبر بد.
می‌گوید: "خبر بد این است که رایج‌ترین پسوردهای امسال با سال‌های قبل فرق چندانی ندارد. خبر خوب این است که به نظر می‌رسد تعداد کل کسانی که از این پسوردها استفاده می‌کنند کمتر شده. سال ۲۰۱۴ پسوردهای فهرست ما (۲۵ پسورد رایج) روی هم حدود ۲.۲ درصد کل پسوردهای فاش شده بود. این رقم البته ترسناک است. اما پایین‌ترین رقمی است که من در سال‌های اخیر دیده‌ام."


نکاتی برای امنیت بیشتر
جیمز لاین از شرکت امنیت اینرنتی سوفوس چهار نکته گفته که رعایت کردنشان می‌تواند خیالتان را از بابت حساب‌های اینترنتی‌ اندکی راحت‌تر کند.
پسورد یک کلمه‌ای نگذارید. چند کلمه یا یک عبارت انتخاب کنید.
استفاده از عدد یا علامت واقعا مؤثر است: پسورد "ilovetehraniran۱۲۳" به‌مراتب قوی‌تر از پسورد "tehraniran" است.
یک روش خوب این است که به متن یک ترانه‌ که دوست دارید فکر کنید. با این کار پسوردتان طولانی‌تر می‌شود و حدس زدنش بسیار سخت‌تر می‌شود.
نکته مهم دیگر این است که برای هر وب‌سایت یک پسورد متفاوت انتخاب کنید، نه این‌که یک پسورد را همه‌جا استفاده کنید.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تبلت‌ها چگونه می‌توانند بار دیگر محبوب شوند؟

بازار تبلت‌ها در حالی اولین کاهش در عرضه را تجربه کرد که بسیاری تصور می‌کردند این شاخه در نهایت موجب افول لپ‌تاپ‌ها خواهد شد. اما دلیل این مساله چیست و سازندگان چگونه خواهند توانست جانی دوباره به این دستگاه‌ها ببخشند؟
بر اساس آخرین آمار موسسه‌ی IDC، عرضه‌ی تبلت‌ها در مقیاس سال به سال با کاهش روبرو بوده است. این کاهش در مقیاس سال به سال تنها 3 درصد بوده اما این بخش قرار بود همچنان به رشد و خیزش خود ادامه دهد و از نظر برخی حتی موجب ضعف بازار لپ‌تاپ‌ها شود. بنابراین از دست رفتن علاقه‌ی مردم به تبلت‌ها، حتی اگر بسیار اندک باشد موجب به صدا درآمدن زنگ هشدار خواهد شد. واضح است که مردم دیگر همچون گذشته در خصوص تبلت‌ها هیجان زده نیستند؛ و اگر اندکی در میان نزدیکان خود یا حتی خودتان دقت کنید، متوجه خواهید شد که این بی‌میلی را در مقیاس بسیار کوچک نیز مشاهده خواهید کرد. اما چه چیز موجب این روند رو به کاهش شد و سازندگان تبلت برای بازگشت هیجان به این بازار قادر به انجام چه رویکردی خواهند بود؟
برای پاسخ به سوال اول، لازم است انگشت اتهام را به سوی گوگل و نیز توجه کلی اندک به بخش تبلت‌ها بگیریم. عده بسیاری وجود دارند که بهترین تبلت‌های بازار را خریداری کرده، اما استفاده‌ی زیادی از آن ندارند. اما چرا؟ بخاطر اینکه تبلت‌ها در حقیقت تنها گوشی‌هایی غول پیکر هستند. این دستگاه‌ها کاملا سادگی گوشی‌های هوشمند را با خود به همراه دارند و حتی از زمانی که گوگل از دست چینش رابط کاربری اختصاصی اندروید 3 شانه عسل خلاص شد، باز هم تبلت‌های اندرویدی چیزی بیشتر از گوشی‌های غول پیکر نیستند. این مساله در سایر سیستم‌عامل‌ها و پلتفرم‌ها نیز به همین شکل است. مسلما برخورداری از رابط کاربری یکسان در سراسر پلتفرم ایده‌ی خوبی است اما در این صورت هیچ‌یک از دستگاه‌ها نباید مورد کم‌لطفی قرار گیرد و با ضعف در اثر این تصمیم روبرو شود. تبلت‌ها دستگاه‌های فوق‌العاده‌ای برای مرور وب و اجرای بازی‌ها هستند اما جدای از این مساله، عملکردهای بسیار محدودی وجود دارد که گوشی هوشمند نیز از پس آن بر نیاید. اغلب گوشی‌ها هم‌اکنون از نمایشگرهای بسیار باکیفیت بزرگ‌تر از 5 اینچ برخوردار هستند و برای کاربردهای عمومی نظیر مطالعه‌ی اخبار و گفتگو با دوستان بعنوان پلتفرم منتخب کاربر عرض اندام خواهند کرد.
اگرچه در محصولات اپل نمی‌توان هیچ تغییری اعمال کرد اما بسیاری از سازندگان تلاش کرده‌اند با اعمال تغییرات خاص در سیستم‌عامل اندروید موجب افزایش کارایی، قدرت و بهره‌وری این دستگاه‌ها شوند. نمونه‌ی بارز این سازندگان، سامسونگ است که با معرفی قابلیت چندپنجرگی تلاش کرد از تمام صفحه‌ی بزرگ دستگاه بصورت بهینه استفاده کند یا با افزودن قلم استایلوس S-Pen موجب افزایش بهره‌وری در دستگاه شود. اما گوگل در بازار تبلت‌ها هیچ الگوی بزرگی برای توسعه‌دهندگان ارائه نمی‌کند که به دنباله‌روی از آن بپردازند. اگر گوگل قادر نیست یا تصمیم ندارد اپلیکیشن مناسب و خاصی برای تبلت‌ها تولید کند (با اینباکس بر روی تبلت کار کرده‌اید؟!) پس چرا توسعه‌دهندگان باید به توسعه‌ی چنین برنامه‌هایی بپردازند؟
از دیگر سو و در بخش سخت‌افزار، تصور می‌کنیم نمایشگرهای بزرگ با معایب خود اشتیاق کاربران را از میان برده‌اند. یک صفحه‌نمایش 10 اینچی مسلما بسیار تجربه‌ی کاربری دلچسبی در مصرف محتوا ارائه می‌کند، اما این دستگاه تنها نسخه‌ی بزرگی از همان گوشی هوشمند 5.5 اینچی است که درون جیب کاربر قرار دارد؛ با این تفاوت که به هیچ‌عنوان نمی‌توان آن را به سادگی جابجا کرد. گوشی هوشمند با نمایشگر 5.5 اینچی خود به خوبی درون جیب مصرف‌کننده جای گرفته و همیشه دم دست کاربر است. تبلت‌ها نه تنها چیزی اضافه بر سازمان ارائه نمی‌کنند، بلکه نمایشگر آن‌ها اغلب از رزولوشن پایینی در قیاس با گوشی‌ها برخوردار است و قیمت آن‌ها نیز سر به فلک می‌گذارد. بنابراین سازندگان تبلت‌ها برای بازگرداندن اشتیاق به بازار تبلت‌ها چه کار می‌توانند بکنند؟
پاسخ این مساله در سخت‌افزار نوآورانه نهفته است. تبلت‌هایی نظیر سری محصولات یوگای لنوو به کاربر خود دلیل قانع‌کننده‌ای برای خرید تبلت می‌دهند. محصولات سری یوگا از عمر باتری فوق‌العاده‌ای بهره می‌برند و از یک استند خاص برخوردار هستند که نگه داشتن و استفاده از دستگاه در شرایط و حالت‌های مختلف را ساده می‌کند. کاربر قادر است دستگاه را با زاویه‌ی مشخصی بر روی میز قرار داده و ضمن تماشای ویدیو همزمان به انجام کارهای خود بپردازد، آن را بر روی میز عسلی کنار تخت قرار داده و بعنوان ساعت از آن استفاده کند یا حتی آن را از دیوار آویزان کرده و در مواقع خاصی از نمایشگر بزرگ آن نهایت استفاده را ببرد. تصور می‌کنیم حتی تبلت‌های اندرویدی نیز دیگر در زمینه‌ی محتوا از ضعف در اکوسیستم‌ خود رنج نمی‌برند. هم‌اکنون در تمامی تبلت‌ها سرویس‌های مهم مورد استفاده‌ی کاربران و مجموعه‌ی وسیعی از کتاب‌ها و مجلات در اختیار مصرف‌کننده قرار گرفته اما اغلب قریب به اتفاق تبلت‌ها ظاهری کاملا شبیه به یکدیگر دارند.
ما برای ایجاد دلیل خرید در دل کاربر، نیاز به سخت‌افزار و خصوصیات جدید خواهیم داشت. هم‌اکنون تبلت‌های برتر بازار اگرچه خرید خوبی محسوب شده و برای مرور وب، تماشای ویدیو یا موارد از این دست تجربه‌ی لذت‌بخشی در اختیار کاربر قرار می‌دهند، اما کاربر کاملا قادر است بدون آن‌ها نیز به امور روزمره‌ی خود پرداخته و نیاز خود را برطرف کند. اگر تمام تبلت‌ها نظیر سری یوگا در بخش سخت‌افزار دست به خلاقیت و نوآوری می‌زدند، دلایل بسیار بیشتری برای کاربران ایجاد می‌شد که دستگاه خود را دوست داشته باشند و مایل به خرید تبلت باشند. هم‌اکنون ممکن است حیطه‌ی کاربری یک یوگا 2 وسیع‌تر از نکسوس 9 باشد. لنوو در لیست محصولات خود حتی تبلتی با پروژکتور و سابووفر داخلی دارد؛ یوگا 13 پرو نمونه‌ی بارزی از خصوصیات ویژه‌ی سخت‌افزاری است که افراد به دنبال آن هستند و هر یک کاربرد خاص خود را برای قشر هدف ارائه خواهند کرد.
البته لنوو تنها مثال این مدعی نیست. سامسونگ نیز با قلم S-Pen خود موفق شده ویژگی‌ها و خصوصیات جذابی به تجربه‌ی کاربری اندروید بیافزاید اما از زمان معرفی گلکسی نوت پرو تا کنون هیچ تبلت جدیدی که به قلم استایلوس سامسونگ مجهز شده باشد ندیده‌ایم. گلکسی نوت پرو اگرچه تبلت خوبی است اما بخاطر اندازه‌ی خود افراد را به دو دسته تقسیم خواهد کرد و کاربرد همه جانبه نخواهد داشت. اگر قرار باشد کاربران مایل به خریداری تبلت‌های جدید باشند، پس سازندگان نیز باید چیزی فراتر از تنها یک صفحه‌نمایش بزرگ در اختیار کاربر قرار دهند. ویژگی‌های اضافی نظیر پروژکتور، سابووفر، قلم استایلوس، استند با کارکرد ویژه و موارد از این دست همان چیزی هستند که تبلت‌ها نیاز به تجربه‌ی آن دارند. اگرچه تمام ویژگی‌های جدید کاربرد عمومی ندارند، اما بدون نوآوری‌های متعدد بلوغ نیز حاصل نشده و مسیر مشخص پیدا نخواهد شد.
امیدواریم سال 2015 سالی پر از خصوصیات جدید، جذاب و کاربردی در تبلت‌ها باشد. در غیر این صورت ممکن است گوشی‌های هوشمند تنها بزرگ‌تر شده و تبلت‌ها قربانی میان دو شاخه‌ی گوشی و لپ‌تاپ باشند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تصویری از ساعت هوشمند گرد میزو فاش شد

میزو در حال حاضر تنها گوشی هوشمند تولید می‌کند اما اگر قصد رقابت با بزرگان بازار چین را داشته باشد باید برگ برنده خود را رو کند. این ساعت هوشمند فاش شده احتمالا اولین محصول تولیدی میزو در غیر عرصه گوشی‌های هوشمند است.
کمپانی میزو قصد دارد پس از فروش خوب در بازار گوشی‌های هوشمند، محصول جالبی را به بازار ساعت‌های هوشمند بیاورد.
این ساعت هوشمند دایره‌ای شکل به نظر می‌رسد دکمه‌ای شبیه به گوشی‌های هوشمند در زیر آن تعبیه شده است. هنوز مشخص نیست این دایره سفید رنگ چه کاربردی در یک ساعت هوشمند دارد و همچنین از ابعاد صفحه نمایش این ساعت نیز اطلاعاتی در دست نیست.
تا به حال میزو در بازار گوشی‌های هوشمند بسیار خوب عمل کرده و حتی توانسته رکورد فروش خود را در ماه ژانویه بکشند و ۱.۵ میلیون دستگاه به فروش برساند. دلیل عمده فروش این تعداد محصول توسط کمپانی چینی میزو کیفیت بالا و قیمت مقرون به صرفه بوده است. به احتمال بسیار زیاد ساعت هوشمند میزو با اجرای اندروید پوشیدنی گوگل نیز قیمت مناسبی خواهد داشت.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
رهایی از کابل‌های اضافه با استفاده از قابلیت WiFi و بلوتوث مادربوردهای X99 گیگابایت

از زمان ظهور فناوری‌های انتقال اطلاعات به صورت بی‌سیم نظیر WiFi، کاربران علاقه زیادی نسبت به آن‌ها نشان دادند. امروزه تمام تجهیزات و دستگاه‌های الکترونیکی سعی می‌کنند از این قابلیت بهره ببرند و شاید تا امروز محروم‌ترین آن ها مادربوردها بوده‌اند. گیگابایت در سری X99 از مادربوردهای خود توجه ویژه‌ای به قابلیت‌های ارتباطی داشته است و WiFi نیز از جمله همین ویژگی‌ها است.
یکی از ویژگی‌های مثبت اکثر مدل‌های مادربردهای سری X99 گیگابایت، استفاده از ماژول دوگانه‌ M.2 است که به کاربر امکان می‌دهد تا هر دو قابلیت Bluetooth 4.0 و WiFi را در کنار هم داشته باشند. این ماژول دوگانه، از طریق درگاه M.2 به مادربورد متصل شده و سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه را برای انتقال اطلاعات فراهم می‌کند.
WiFi در مادربوردهای سری X99 گیگابایت از نوع Dual Band و با استاندارد IEEE 802.11ac است. این ماژول توسط یکی از دو درگاه M.2 به مادربورد متصل شده و آنتن آن نیز از طریق پنل پشتی مادربورد قابل نصب است.
با نصب آنتن مربوطه که در جعبه مادربورد موجود است، می‌توان از WiFi و مزایای آن استفاده کرد. بدین شکل با استفاده از اتصالات بی‌سیم WiFi و بلوتوث، میز کامپیوتر و محیط کار شما نیز از وجود کابل‌های اضافه پاک خواهد شد تا مزاحمتی برای ادامه کارتان ایجاد نکند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
مشخصات فنی تبلت‌های سری Tab A سامسونگ فاش شد

سامسونگ هم‌اکنون در حال کار روی چندین خط جدید از تبلت‌های خود است. تبلت‌های جدید سامسونگ در سری محصولات تب و نوت قرار می‌گیرند. امروز اطلاعاتی از سری Tab A تبلت‌های جدید این کمپانی کره‌ای فاش شده است که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.
نام دو تبلت جدید سامسونگ گلکسی تب A و گلکسی تب A Plus است. در حالی که اولین تبلت مشخصاتی در رده محصولات میان رده خواهد داشت، اما A Plus با اینکه جزئی از سری نوت تبلت‌های سامسونگ نیست، به احتمال زیاد از قلم S Pen نیز برخوردار خواهد بود. اگر به یاد داشته باشید آخرین تبلت سری تب با نام گلکسی Tab Active نیز همراه با قلم پلاستیکی C Pen عرضه شد.
دو تبلت گلکسی تب A و A Plus به ترتیب در دو اندازه متفاوت ۸ و ۹.۷ اینچ معرفی و عرضه خواهند شد. تفاوت‌های دیگر این دو تبلت در بخش مشخصات فنی تنها برخورداری تب A Plus از قلم S Pen و حافظه رم بیشتر است (۲ گیگابایت رم در گلکسی تب A Plus در مقابل ۱.۵ گیگابایت رم در گلکسی تب A). باقی مشخصاتی که این دو تبلت با یکدیگر مشترک هستند شامل پردازنده چهار هسته‌ای اسنپ‌دراگون ۴۱۰ با فرکانس ۱.۲ گیگاهرتز، رزولوشن نمایشگر ۱۰۲۴ در ۷۶۸ پیکسل، دوربین ۵ مگاپیکسل در عقب و ۲ مگاپیکسل در جلو، حافظه ذخیره سازی داخلی ۱۶ گیگابایت، باتری به ظرفیت ۴۲۰۰ میلی آمپر ساعت می‌شود.
البته تبلت ۹.۷ اینچی جدید سامسونگ به باتری با ظرفیت ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت و پردازنده APQ8016 کوالکام با فرکانس ۱.۲ گیگاهرتز مجهز خواهد شد.
تبلت‌های جدید کمپانی کره‌ای در سری A با باریکی ۷.۴ میلی‌متری و پشتیبانی از شبکه ارتباطی LTE عرضه خواهند شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
سیگیت به پشتیبانی از تاندربولت پایان می‌دهد

کمپانی سیگیت اعلام کرد که این شرکت پشتیبانی از استاندارد ارتباطی تاندربولت را در محصولات مصرفی خود متوقف خواهد کرد. رابط سخت‌افزاری تاندربولت، بعنوان جایگزین سریع‌تری برای USB توسط اینتل معرفی شد.
تاندربولت استاندارد ارتباطی فعلی کامپیوترهای مک اپل به شمار می‌رود اما اقبال سایر سازندگان از این استاندارد بسیار آهسته و کم‌یاب است. اکنون سیگیت نیز که از سازندگان مطرح حافظه‌های HDD است به پشتیبانی از تاندربولت پایان داده تا این فناوری همچنان بصورت عمومی در سیستم‌های اپل باقی بماند.
سیگیت استاندارد USB 3.0 را ترجیح داده و در حال برنامه‌ریزی برای پشتیبانی از USB 3.1 است که ضمن سرعت بالاتر، از ارتباط دو سویه بهره می‌برد. البته زیریکی از مجموعه‌های سیگیت به نام LaCie همچنان به پشتیبانی از تاندربولت ادامه خواهد داد. LaCie سازنده‌ای است که در سال 2012 توسط سیگیت خریداری شد و بصورت عمده روی تولید هاردهای اکسترنال منطبق با محصولات اپل فعالیت می‌کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
سواچ برای رقابت با اپل‌واچ، ساعت‌هوشمند می‌سازد

کمپانی ساعت‌سازی سواچ در نظر دارد ساعت‌های‌هوشمند خود را در سه‌ماه آینده برای مقابله با اپل‌واچ راهی بازار کند.
سواچ در نظر دارد تا ساعت‌‌هوشمند خود را در سه‌ماه پیش رو روانه‌ی بازار کند. نیک هایک، مدیراجرایی سواچ با اشاره به این موضوع اعلام کرد که ساعت‌هوشمند سواچ نیازی به شارژ شدن ندارد و کمپانی سوئیسی در این ساعت از فناوری NFC برای ارتباط استفاده کرده است. براساس اطلاعات ارائه شده، ساعت‌هوشمند سواچ قادر است از طریق اپلیکیشن‌های ویندوز و اندروید، کاربران را در امر پرداخت‌های موبایلی یاری دهد.
هایک کمپانی سواچ را آماده‌ی رقابت با اپلی می‌داند که برای عرضه‌ی ساعت‌هوشمند خود به بازار در ماه آوریل برنامه‌ریزی کرده است. براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته توسط سیتی‌گروپ، بازار ساعت‌های‌هوشمند با قابلیت‌های ارتباطی در سال ۲۰۱۸ میلادی ارزشی ۱۰ میلیارد دلاری دارد که نیمی از بازار در اختیار کمپانی‌‌های ساعت‌سازی سنتی سوئیسی خواهد بود.
سواچ سابقه‌ی زیادی در امر توسعه‌ی فناوری‌های مرتبط با ساخت ساعت‌ دارد که می‌تواند این کمپانی را در حوزه‌ی ساخت ساعت‌های‌هوشمند یاری دهد. از جمله‌ی فناوری‌های توسعه یافته توسط این کمپانی می‌توان به باتری‌‌های توسعه یافته‌ی بسیار باریک سواچ‌ اشاره کرده که در کنار عمر بالا و نبود نیاز به شارژ شدن، حتی انعطاف‌پذیر نیز هستند. برند تیسوت که متعلق به سواچ است، از سال ۱۹۹۹ میلادی اقدام به تولید ساعت‌های‌سری تاچ با انواع سنسور‌ها از جمله ارتفاع‌سنج و قطب‌نما و سنسوری برای ثبت وضعیت راننده می‌کند. برخی از ساعت‌های سری T-Touch سواچ با عنوان «تی‌تاچ سولار» تولید می‌شوند که این ساعت‌ها می‌توانند باتری داخلی خود را با استفاده از انرژی خورشیدی و در طول روز شارژ کنند. ساعت‌های سری تی‌تاچ علاوه بر نمایش ساعت بصورت کلاسیک، از صفحه‌ی دیجیتال نیز بهره می‌برند که با لمس شیشه‌ی روی ساعت، محتوای نمایش داده شده روی این صفحه‌ی دیجیتال تغییر می‌کند.
این گروه ساعت‌سازی یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های فعال در حوزه ساعت در جهان است و حتی دو کمپانی فعال در حوزه الکترونیک، یعنی EM Microelectric-Marin و Renata نیز از جمله دارایی‌های این گروه صنعتی هستند.EM مدارهای مجتمع فوق‌العاده کم‌مصرف و ال‌سی‌دی تولید می‌کند و رناتا یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان میکروباتری در جهان است.
سواچ چند سالی است که سیستمی با نام Autoquartz را هم طراحی کرده که در واقع تشکیل شده از یک پاندول کوچک در داخل ساعت که با حرکت کاربر، این پاندول نوسان کرده و انرژی حاصل از این نوسان چرخ‌دنده مینیاتوری داخل ساعت را حرکت می‌دهد. در نتیجه انرژی الکتریکی کمی تولید می‌شود که این انرژی بر روی یک خازن یکپارچه با بورد ساعت ذخیره می‌شود. این سیستم به اسیلاتور کریستال ساعت اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به باتری‌های سنتی کار کند.
احتمالا سواچ از یکی از تکنولوژی‌هایی که نام برده شد در محصول جدید خود استفاده خواهد کرد. تامین انرژی یک کریستال کوارتز بسیار راحت‌تر از تامین انرژی مورد نیاز دستگاهی با نمایشگر رنگی بزرگ و رادیوها و سنسورهای متنوع است.


بازگشت دیرهنگام
هایک دیرتر از سایرین پتانسیل بالای ساعت‌های‌هوشمند را باور کرد. دو سال پیش او اعلام کرده بود که ساعت‌های‌هوشمند را نمی‌توان به‌عنوان یک انقلاب در صنعت ساعت‌سازی به شمار آورد. وی بارها صفحه‌ی نمایش کوچک ساعت‌های‌هوشمند و مشکلات باتری را به‌عنوان نقطه‌ی ضعف این ابزار‌ها خواند. از نظر وی صفحه‌ی نمایش ساعت‌ها برای برقراری ارتباط بسیار کوچک هستند و همچنین این ابزار‌ها به موجب در اختیار گذاردن امکانات زیاد، در بازه‌های زمانی کوتاه‌تری نیاز به شارژ پیدا می‌کنند. هایک سال گذشته نیز اعلام کرد که سواچ در رقابت کمپانی‌ها برای توسعه‌ی اولین ساعت‌های‌هوشمند شرکت نخواهد کرد، چراکه کاربران در برابر این محصولات مقاومت می‌کنند. وی همچنین در اظهار نظری دیگر، برند‌ لوکس سواچ، بلنک‌پین (Blancpain) را یک ساعت‌هوشمند خواند، چراکه از نظر وی این ساعت‌ها کاربران را باهوش نشان می‌دهند.
لوکا سولکا، تحلیل‌کر BNP Paribas در خصوص هایک و ساعت‌های‌هوشمند می‌گوید:
مدیران و افرادی که تجارت و کسب و کار موفقی را در دست دارند، به موفقیت بیش از حضور در تمام حوزه‌ها اهمیت می‌دهند. هایک همیشه به این موضوع اشاره کرده که سواچ فاوری‌های مرتبط برای ساخت ساعت‌های‌هوشمند از قبیل سنسورها، صفحه‌ی نمایش، باتری و موارد دیگر را در اختیار دارد. حال وی به این نتیجه رسیده که بهتر است در این حوزه نیز حضور داشته باشد.


مقصد پتنت‌ها
در سال ۲۰۱۴ میلادی پتنت‌های زیادی در حوزه‌های مختلف برای ساعت‌سازی سواچ ثبت شده است. براساس اطلاعات ارائه شده توسط هایک، سال گذشته پروژه‌های خلاقانه و نوآوری‌های زیادی در حوزه‌های مختلف به سرانجام رسید. پتنت‌های ثبت شده در مورد باتری‌ها و مواد جدیدی است که می‌تواند کارایی باتری‌ها را تا دو برابر افزایش دهد. هایک در این خصوص می‌گوید:
ما پتنت‌ها و فناوری‌های جدیدی را به ثبت رسانده‌ایم و در محصولات‌مان به کار خواهیم گرفت. برخی از این فناوری‌ها همچون فناوری اولید باتری‌ها نیازمند چند سال زمان هستند تا بصورت تمام و کمال در ساعت‌های‌هوشمند مورد استفاده قرار گیرند. همچین باید به این موضوع نیز اشاره کرد که فناوری‌های جدید برای ساخت باتری‌ها به صنایع دیگر از جمله ساخت باتری برای خودروها نیز راه خواهند یافت.
همانطور که می‌دانید ساعت‌هوشمند اپل، قابلیت‌‌هایی را از طریق طیف وسیع سنسورهای خود نظیر سنجش سلامتی کاربران از طریق سنسور ضربان‌سنج در اختیار قرار می‌دهدو همچنین باید به قابلیت‌های متعدد آن از جمله اپلیکیشن برای نقشه، تصاویر و پیام‌ها اشاره کرد. مدیرعامل اپل، تیم‌کوک در شهریور ماه سال جاری سرویس جدید اپل، اپل‌پی را معرفی کرد که با استفاده از این سرویس می‌توان از طریق گوشی‌ها و ساعت‌هوشمند این کمپانی هزینه‌ها را پرداخت کرد.


LVMH، Richemont
شماری از برند‌های ساعت‌سازی لوکس سوئیس نظیر LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA و Richemont نیز درصدد ورود به بازار ساعت‌های‌هوشمند هستند. برای مثال می‌توان به برند TAG Heuer متعلق به LVMH اشاره کرد که برای عرضه‌ی یک ساعت‌هوشمند در سال جاری میلادی با قابلیت‌هایی نظیر جی‌پی‌اس و سنسور سنجش ضربان قلب اشاره کرد. همچنین برند Montblanc متعلق به Richemont نیز یک بند برای ساعت‌ها با عنوان e-Strap تولید کرده که قابلیت‌هایی نظیر یافتن گوشی‌هوشمند کاربر از طریق ارتباط بلوتوث و تعقیب فعالیت‌های کاربر را در اختیار قرار می‌دهد.
هایک همچنین سخنی نیز از مذاکرات برای انجام پرداخت‌ها از طریق NFC با شماری از سرویس‌های پرداخت به میان آورد، اما نامی از کمپانی‌هایی که سواچ با آن‌ها مذاکره کرده، ذکر نکرد. ساعت‌هوشمند سواچ در طول دو تا سه ماه آینده روانه‌ی بازار خواهد شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 75 از 119:  « پیشین  1  ...  74  75  76  ...  118  119  پسین » 
کامپیوتر

اخبار کامپیوتر و اینترنت و تکنولوژی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA