انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
موسیقی ایرانی
  
صفحه  صفحه 6 از 19:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  18  19  پسین »

Singer Biography | بیوگرافی


مرد

 
بیوگرافی هومن خلعتبری



هومن خلعتبری، پیانیست ایرانی و رهبر ارکستر اپرا است. هومن خلعتبری آموزش پیانو را از ۶ سالگی نزد نیره اسکویی(رضائی) آغاز نموده و بعدها از محضر لیلی سرکیسیان و ملیک اصلانیان در پیانو، هارمونی و کنترپوان نزد فریدون ناصری، آهنگسازی نزد احمد پژمان و اصول رهبری ارکستر از توماس کریستین داوید و حشمت سنجری بهره برد .
وی موسیقی ایرانی را زیر نظر مهربانو توفیق(سه تار) و موسیقی جهانی را زیر نظر شریف لطفی، هوشنگ کامکار و کامبیز روشن روان آموخت و در سال ۱۳۷۵ از دانشکده موسیقی دانشگاه هنر فارغ التحصیل شد.
او طی سالهای ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۵ پیانیست ارکستر سمفونیک تهران، آسیستان گرگین موسسیان درگروه کر ارکستر سمفونیک تهران، پیانیست ارکستر و گروه کر فرهنگسرای بهمن زیر نظر مهدی شمس نیکنام وآسیستان توماس کریستین داوید درارکستر فیلارمونیک جوانان انستیتوی فرهنگی اتریش در تهران بود. ضبط و اجرای پیانو در موزیک فیلم‌های مختلف و ۲ سی دی «بارون بارونه » با ویلن حسین یوسف زمانی و «ای وطن» یا تار کیوان ساکت و آواز فاضل جمشیدی از یادگارهای آن دوره می‌باشد.
به گزارش پاتوق۹۸ : وی در سال۱۳۷۶ برای ادامهٔ تحصیلات خود به اتریش رفته و در دانشگاه هنر شهر گرتس، رهبری گروه کر را تحت نظر Rupet Huber ، johannes Prinz ، رهبری ارکستر را تحت نظر، A.Tamayou ، R.Armanian،Martin Sighard و رهبری اپرا را نزد Wolfgan Bozic ، G.Fruhman تحصیل کرده و دو رشتهٔ رهبری کر و رهبری ارکستر را به پایان رسانیده‌است. وی همچنین در ان برهه از راهنمائی‌های نصیر حیدریان استفاده فراوان برده‌است.
او به دلیل علاقۀ ویژۀ به معرّفی موسیقی مدرن، به اجرای آثار آهنگسازان معاصر همّت گماشته و بسیاری ازاین آثار را نیز برای نخستین بار اجرا و ضبط کرده است.

او در کنار رهبری ارکسترهایی مانند ارکستر فبلارمونیک ماریبور، ارکستر دو له سیته ی پاریس، ارکستر فیلارمونیک برنو، ارکستر فیلارمونیک زومبتای و همچنین رهبری اپرا در سالنها و کشورهای مختلف اروپایی، به عنوان تکنواز پیانو نیز در اروپا، ایالات متحده، کانادا، آسیا شرکت جسته است که از تازه ترین اجراهای او می توان به رهبر ارکستر ماریش فیلارمونیک(چک) میشود اشاره کرد.
وی از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۱ او آسیستان ارکستر و رهبر کر فستیوال اپرائی junger Künstler Graz در شهر گرتس در جنوب اتریش بوده و از سال ۱۳۸۳یکی از بنیانگذاران، مدیر هنری و رهبر فستیوال بین الملی موسیقی کلاسیک قصر کیرشتتن « Internationaler Klassikfestival Schloss Kirchstetten »در شمال اتریش می‌باشد
گستره رپرتوار وی در رهبری ارکستر و رهبری کر، حاصل روحیه ی انتخابگر اوست و شامل طیف وسیعی از سبکهای مختلف موسیقی مانند کلاسیک ( اپرا و سمفونی)، موسیقی مدرن و آتونال می باشد .در حیطه موسیقی ایرانی، رهبری موسیقی ارکسترال و گروه نوازی ایرانی به این شیوه ی نوین و معرفی آن، در اجرای جدیدترین اثر حمید متبسم، یعنی پروژه ی موسیقایی سیمرغ با تکخوانی همایون شجریان، برای اولین بار در جهان، یکی از نکات درخشان این گستره ی وسیع میباشد.
راز دلم را فقط تو میدانی و دلت
گوشه ای از قلبت پنهان دار دوستت دارم هایم را
*ای عشق*
***M***
     
  
مرد

 
بیو گرافی آغاسی


آغاسی که متولد سال ١٣١٨ بود به سبب فقر و ناداری نه مدرسه را تمام کرد و نه امکان يافت در کلاس‌های آموزش موسيقی شرکت کند.او از سال ١٣٤٨، با ترانه‌هايی مانند " مرو با ديگري" و " بت پرست" به نامی آشنا در عرصه فرهنگ عامه‌پسند ايران بدل شد و با ترانه‌های "آمنه" و "لب کارون" به شهرتی بی‌مثال رسيد.
انقلاب اسلامی نقطه پايانی بود بر فعاليت‌های آغاسی و کسانی مانند او. اما که او دوباره در لاله زار به صحنه رفت، شور و هلهله در اين مکان تداعی‌گر روزهای اوج شهرت آغاسی شد.
آغاسی که متولد سال ١٣١٨ بود به سبب فقر و ناداری نه مدرسه را تمام کرد و نه امکان يافت در کلاس‌های آموزش موسيقی شرکت کند.او که استعداد خوانندگی خود را سرخود و بی استاد پرورش داده بود ابتدا در مراسم و جشن‌های مردم می‌خواند. بعدتر اما ، با آمدن به تهران در سال ١٣٤٨، با ترانه‌هايی مانند " مرو با ديگري" و " بت پرست" به نامی آشنا در عرصه فرهنگ عامه پسند ايران بدل شد و با ترانه‌های "آمنه" و "لب کارون" به شهرتی بی مثال رسيد.

از برجستگی‌ها و تمايز کار آغاسی بود که با هنرش به ورای مرزها و محدوده‌های لاله زار پانهاد و صدايش مسئولان وقت راديو را نيز متقاعد کرد که آن را برای لذت شمار هر چه بيشتری از مردم با امواج راديو به دورافتاده ترين نقاط کشور بفرستند.

اگرچه در سال‌های منتهی به انقلاب آغاسی اوج شهرت و آوازه خود را پشت سر گذاشته بود، اما همچنان می‌خواند و صدايش کماکان هوادارن چشمگيری داشت. با انقلاب اسلامی و رخوت و ممنوعيت‌هايی که در همه عرصه‌های فعاليت فرهنگی و از جمله در کار ترانه خوانان عامه پسند پديد آمد، آغاسی نيز تمام و کمال از فعاليت بازماند و تنها به کار رستوان داری در کرج مشغول شد. او در دهه گذشته با سفرهايی به خارج و اجرای چند کنسرت مشتاقان قديمی صدايش را به خاطره‌های سال‌های چهل و پنجاه برد. در خود ايران نيز او 1382 برای اولين بار پس از انقلاب اجازه يافت که دوباره در لاله زار کنسرتی برگزار کند. استقبال از اين کنسرت به حدی بود که لاله زار يکسره تعطيل شد و مقامات را از اين که صدای آغاسی با اين همه استقبال ضررو زيانی متوجه آيين و و ارزش‌های ايدئولوژيک حاکم بکند به نگرانی انداخت . اين چنين بود که آغاسی مجبور شد دوباره از اجرای برنامه در لاله زار درگذرد.

با اين همه در اين هفته‌های اخير که تا حدودی در وضع جسمانی آغاسی بهبودی حاصل شده بود يکی دوبار در ميان سالمندان مستقر در جاده حصار مهرشهر کرج و نيز در ميان معلولان مجمتع توان بخشی جاده لشکرک حضور يافت و با اجرای برنامه ساعاتی موجبات شادی و نشاط آنها را فراهم آورد.


سال ۱۳۴۸ به تهران آمد و کار هنری خود را با مشوقش استاد ناصر تبریزی آغاز کرد . او با ترانه های «دل شده یه کاسه ی خون» [با آهنگسازی ناصر تبریزی و ترانه ی بامداد جویباری] و «شده ام بت پرست تو » [با آهنگسازی محسن عرب و ترانه ی بامداد جویباری ] خود را با ایرانیان آشنا کرد و از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب کشور با صدای او و ترانه ی«لب کارون» پایکوبی کردند.آغاسی دارای بیش از ۱۸۰ ترانه می باشد. امپراتوری آغاسی با پرچمی سفید و حنجره ای بی همتا که ویژه ی خوانندگان جنوب ایران است ، آغاز شد و هرگز به پایان نرسید .
وقتی به دنیا آمد، روی شناسنامه اش نوشتند "نعمت ا... آزموده" ، آنگاه که به 17 سالگی رسید، به خاطر شغل اش، نعمت نفتی خوانده می شد و چون به میانسالی رسید، دیگر همه او را "آغاسی" می شناختند. دست آخر هم سنگ مزارش دو اسمی از آب درآمد، ابتدا آغاسی و بعد نعمت ا... آزموده.
پدر اصفهانی و مادر دزفولی در اهواز به هم می رسند و او به همراه دو برادر و دو خواهرش در این شهر قد می کشد. برادر بزرگ تر در محله کوت عبدا... معلم بود ولی نعمت در نقطه مقابل او، از نعمت سواد محروم. می گفت: برادرم برای هر مشق 5 ریال جایزه می داد تا من باسواد شوم ولی علاقه نداشتم. دست آخر هم با اصرار و اجبار تا کلاس دوم آن زمان بیشتر نخواندم.

پس از انقلاب 1357 بیشتر خوانندگان عامه پسند که به لاله زاری هم معروف بودند، راهی دیار غرب شدند و کم کم جریان موسیقی لس آنجلسی را پایه ریزی کردند. بی گمان برای آغاسی شانس زیادی وجود داشت تا در آنجا هم کم و بیش مانند گذشته به فعالیت ادامه دهد ولی نرفت و سکوت اینجا را به غزلخوانی آنجا ترجیح داد. اما چرا؟ بقیه را از زبان خودش بشنوید.
جریان موسیقی مردم پسند ایرانی که پیش از انقلاب با چهره هایی چون آغاسی، داوود مقامی، جمال وفایی، ایرج و دیگران دنبال می شد، اگر متناسب با شرایط زمانه پیش می آمد، امروزه می توانستیم آن را موسیقی پاپ ایرانی عنوان کنیم. یعنی چیزی که هم شعر و هم آهنگ اش، به طور کلی بر اساس زیبایی شناسی فرهنگ ایرانی استوار شده است. نه اینکه مثل الان چند خط شعر دم دستی و گاه درست و حسابی به زبان فارسی را با یک موسیقی سرتاسر بیگانه با فرهنگ موسیقی ایرانی قاطی کنیم و اسم اش را بگذاریم موسیقی پاپ! و آنوقت این پرسش برایمان پیش بیاید که منظور از پاپ، کدام جماعت ایرانی است، فرنگ رفته یا خاک وطن خورده؟ وقتی از فعالیت امثال آغاسی در دوران پس از انقلاب جلوگیری کردیم، آنچه در دهه دوم و سوم انقلاب نصیب مان شد یک موجود حرامزاده به نام موسیقی پاپ بود که از هم آغوشی موسیقی های غیر ایرانی با شعر و ترانه فارسی پدید آمده بود. می توان گفت جریان موسیقی عامه پسند ایرانی با مرگ آغاسی، عملاً به خاک سپرده شد
راز دلم را فقط تو میدانی و دلت
گوشه ای از قلبت پنهان دار دوستت دارم هایم را
*ای عشق*
***M***
     
  
مرد

 
کیتی پری


اطلاعات هنرمند
نام اصلی کاترین الیزابت هادسن
نام مستعار کیت هادسون
زادروز ۲۵ اکتبر ۱۹۸۴ ‏(۲۷ سال)
سنتا باربارا، کالیفرنیا
اهل کشور پرچم ایالات متحده آمریکا آمریکایی
سبک‌ها پاپ، پاپ راک، دنس پاپ، الکتروپاپ، سی سی ام
کار(ها) خواننده، ترانه‌سرا، بازیگر
ساز(ها) آوازخوان، گیتار، پیانو
مدت کار ۲۰۰۱ - اکنون
ناشر(ها) تپه قرمز، آیلند رکوردز، کلمبیا رکوردز، کپیتال رکوردز
وب‌گاه katyperry.com

کاترین الیزابت هادسن (به انگلیسی: Katheryn Elizabeth Hudson) (زادهٔ ۲۵ اکتبر ۱۹۸۴) که با نام کِیتی پری (به انگلیسی: Katy Perry) شناخته می‌شود؛ خواننده، ترانه‌سرا و بازیگر اهل آمریکا است که در سنتا باربارا، کالیفرنیا به دنیا آمد.

او با تک‌آهنگ اینترنتی خود به نام «Ur So Gay» در سال ۲۰۰۷ و بعد از آن با تک‌آهنگ «I Kissed a Girl» (دختری را بوسیدم) در سال ۲۰۰۸ و سپس با ترانه «Hot n Cold» در همان سال به دنیای شهرت قدم گذاشت. این آهنگ‌ها در بیش از ۲۰ کشور دنیا از جمله آمریکا، کانادا، استرالیا و ایرلند در رتبه‌های بالای جدول‌های موسیقی قرار گرفتند.

کتی پری در سال ۲۰۱۱ و بعد از اینکه ۵ تک‌آهنگ او از آلبوم رویای نوجوانی در جدول ۱۰۰ آهنگ داغ بیلبورد شماره یک شد، توانست با مایکل جکسون در رکورد «پرشماره‌یک‌ترین آلبوم جهان در تاریخ تأسیس جدول ۱۰۰ آهنگ داغ بیلبورد» سهیم شود؛ رکوردی از آلبوم بـَـد مایکل جکسون که برای ۲۴ سال تنها به نام خود جکسون بود.[۱]

کیتی پری تاکنون موفق به فروش 11 میلیون نسخه آلبوم در سرتاسر جهان شده. او تاکنون 6 بار نامزد جایزه گرمی شده است.

کیتی در اکتبر 2010 با بازیگر و کمدین معروف راسل برند ازدواج کرد. اما این دو در دسامبر 2011 از هم جدا شدند.
محتویات



نامزدی جایزه‌ها
Katy Perry 2011, 2.jpg

نامزد جوایز ویدئو موزیک ام‌تی‌وی ۲۰۰۸ در پنج رشته برای ویدئو موزیک «دختری را بوسیدم»
نامزد جوایز ویدئو موزیک ام‌تی‌وی برزیل ۲۰۰۸ در بخش هنرمند بین‌المللی
برنده جایزه ویدئو موزیک ام‌تی‌وی اسپانیا ۲۰۱۰ برای موزیک ویدئو «fire work»
نامزد جوایز ویدئو موزیک ام‌تی‌وی ۲۰۱۰ برای بهترین ویدیو پاپ و بهترین ویدیو در بین خواننده‌های زن
نامزد جوایز ویددئو موزیک ام‌تی‌وی ۲۰۱۱ در ۱۰ رشته برای ویدئو موزیکهای"Firework","TeenageDream"و"LastFridayNight"
* رنگین کمان پاداش کسی است که تا آخرین قطره زیر باران می ماند *
     
  
مرد

 
مدونا

اطلاعات هنرمند
نام اصلی مدونا لوییس ورونیکا چی‌کونه
Madonna Louise Ciccone
نام مستعار مدج
زادروز ۱۶ اوت ۱۹۵۸ (سن:۵۳ سال)
۲۵ مرداد ۱۳۳۷
بی سیتی، ایالت میشیگان
اهل کشور آمریکایی
سبک‌ها پاپ، راک و دنس
کار(ها) خواننده، بازیگر، رقاص، تهیه کننده موسیقی، بازیگر، تهیه کننده فیلم، کارگردان و طراح مد
مدت کار ۱۹۸۲ تا کنون
ناشر(ها) Interscope, Live Nation, Maverick, Sire, Warner Bros.
وب‌گاه madonna.com

مَدونا لوییس ورونیکا چی‌کونه (به انگلیسی: Madonna Louise Ciccone Ritchie)، خواننده، ترانه‌سرا، بازیگر و کارآفرین بین المللی مشهور آمریکایی است. او در تاریخ ۱۶ اوت سال ۱۹۵۸، برابر با ۲۵ مرداد ۱۳۳۷) در ایالت میشیگان زاده شد و فعلاً مقیم شهر لندن است. مدونا برندهٔ جایزهٔ گولدن گلوب برای بازی در فیلم (Evita)است .بر اساس اطلاعات «فدراسیون ببن المللی صنایع فنوگرافیک» تاکنون 300 میلیون آلبوم مدونا در سراسر جهان به فروش رفته‌است و انجمن صنایع ضبط آمریکا آثار او را پرفروشترین در میان «هنرمندان راک زن» در قرن بیستم اعلام کرده‌است رکوردهای جهانی گینس او را به عنوان موفق‌ترین زن هنرمند معرفی کرده‌است.مدونا اولین آلبوم خود به نام «مدونا» را درسال ۱۹۸۳ ارائه داد.او در سن ۲۰ سالگی با ۳۵ دلار پول از میشیگان به نیویورک رفت. در سال 2010 ثروت وی بیش از یک میلیارد دلار تخمین زده شده.

مشخصات و زندگینامه

مدونا دختر سیلویو چی‌کونه می باشد. نام وی برگرفته از نام مادرش است که آن هم مدونا است. خواهران و برادران او عبارت اند از مارتین، آنتونی، کریستوفر، پائولا، ملینا و هنری. مدونا دارای دو فرزند می باشد. وی در دانشگاه میشیگان تحصیل کرده است و هم اکنون در سبک های کلاب، دنس، راک و پاپ فعالیت می کند.
دوست پسر مدونا

مدونا پس از ۸ سال زندگی با کارگردان انگلیسی گاى ريچى از او طلاق گرفت و پس از آن با ابراهیم زیبات دوست شد. ابراهیم پسر مسلمان الجزایری بود که مدونا به دلیل دین اسلامش از او جدا شد.
بخشی از فیلم‌ها

۱۹۸۵ : Vision Quest
۱۹۸۵ : ناامیدانه در جست و جوی سوزان Desperately Seeking Susan
۱۹۸۵ : یک قربانی مسلم A Certain Sacrifice
۱۹۸۶ : خبرخوش شانگهای Shanghai Surprise
۱۹۸۷ : این دختر کیست؟ Who's That Girl?
۱۹۸۹ : سگ شکاری برادوی Bloodhounds of Broadway
۱۹۹۰ : دیک تریسی Dick Tracy
۱۹۹۱ : راستی یا شهامت (با مدونا در تختخواب) Truth or Dare (In Bed with Madonna)
۱۹۹۲ : سایه‌ها و مه Shadows and Fog
۱۹۹۲ : پیمان شخصی آنها A League of Their Own
۱۹۹۳ : شهادت بدن Body of Evidence
۱۹۹۳ : بازی خطرناک Dangerous Game
۱۹۹۵ : غمی در چهره Blue in the Face
۱۹۹۵ : چهار اتاق Four Rooms
۱۹۹۶ : ۶ دختر ۶ Girl
۱۹۹۶ : اویتا Evita
۲۰۰۰ : بهترین کار بعدی The Next Best Thing
۲۰۰۲ : دور افتاده Swept Away
۲۰۰۲ : مرگ در روز دیگر Die Another Day
۲۰۰۶ : می‌خواهم رازی به تو بگویم I'm Going to Tell You a Secret
۲۰۰۸ : من هستم چون ما هستیم I Am Because We Are

آلبوم‌ها

مدونا (۱۹۸۳)
مثل یک پاکدامن (۱۹۸۴)
آبی حقیقی (۱۹۸۶)
مثل یک نیایش (۱۹۸۹)
اروتیکا (۱۹۹۲)
داستان‌های زمان خواب (۱۹۹۴)
پرتوی نور (۱۹۹۸)∗ ‏
موزیک (۲۰۰۰)
زندگی آمریکایی (۲۰۰۳)
اعترافاتی روی جایگاه رقص∗ ‏(۲۰۰۵)
آب نبات سفت (۲۰۰۸)
* رنگین کمان پاداش کسی است که تا آخرین قطره زیر باران می ماند *
     
  
مرد

 
ادل لوری بلو ادکینس (به انگلیسی: Adele Laurie Blue Adkins) (زاده ۵ مه ۱۹۸۸) که بیشتر با لقب هنریش اَدِل شناخته می‌شود، خواننده و ترانه‌نویس بریتانیایی است. شهرت جهانی وی بیشتر به دومین آلبوم استودیویی‌اش با نام «۲۱» که در ۲۱ ژانویه ۲۰۱۱ منتشر شد برمی‌گردد. این آلبوم رکورد طولانی‌ترین مدت صدرنشینی در جدول پرفروش‌ترین آلبوم‌های موسیقی در بریتانیا را در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت کرد.
در سال ۲۰۰۸ آلبوم «۱۹» توسط ادل منتشر شد. نام این آلبوم از آن جایی که ادل آن را در سن ۱۹ سالگی‌اش ضبط کرد، ۱۹ نامیده شد. ۱۹ اولین آلبوم استودیویی ادل است. این آلبوم در سال ۲۰۱۱، با آن که هنوز ۳ سال از انتشار می‌گذشت، چهارمین آلبوم پرفروش سال ۲۰۱۱ در بریتانیا شد.[۱]

ادل در سن ۱۹ سالگی بر اثر بیماری خونریزی تارهای صوتی عمل‌های متعددی انجام داد که در نتیجه تعدادی از کنسرت‌های او نیز لغو گردید اما او از طرفداران خود عذرخواهی کرد و قول داد پس از بهبودی کامل دوباره کنسرت‌هایش را برگزار کند. همچنبن طرفداران ادل بی صبرانه منتظر به روی صحنه آمدن دوباره‌ی او هستند و اهداء جوایز گرمی می‌تواند بهترین شانس آن‌ها باشد.
۲۰۱۰ تا اکنون: آلبوم ۲۱ و رکوردها
ادل در ۲۴ ژانویه ۲۰۱۱ آلبوم «۲۱» را منتشر کرد، که برای ۱۸ هفته نخستین آلبوم پرفروش بریتانیا (هرگز زنی در تاریخ موسیقی بریتانیا به چنین رکوردی دست نیافته است) و ۱۳ هفته پرفروش‌ترین آلبوم ایالات متحده بود. آلبوم ۲۱ در ۲۴ کشور جهان در رتبهٔ نخست جدول آلبوم‌های پرفروش بوده و در مجموع ۱۳ میلیون نسخه از آن به فروش رفته است.[۲] این آلبوم با فروش ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نسخه، پرفروش‌ترین آلبوم سال ۲۰۱۱ در بریتانیا است.[۱]

ادل در ۵۴اُمین مراسم جایزه گرمی که در سال ۲۰۱۲ برگزار شد، برندهٔ ۶ جایزه شد که جایزه‌های «آلبوم سال»، «ضبط سال» و «ترانهٔ سال» از جمله آن بود. به این ترتیب، ادل دومین زن تاریخ است که توانسته در یک شب، تعداد ۶ جایزهٔ گرمی را برنده شود. همچنین او در سال ۲۰۰۹ برندهٔ جایزهٔ «بهترین هنرمند جدید» از همین مراسم شده بود. به همین دلیل او سومین هنرمندی است که موفق شده در طول دوران هنریش، ۴ جایزهٔ بزرگ مراسم گرمی را برنده شود.
نقدها

منتقد روزنامه گاردین معتقد است که اگر سال‌های سال بعد، روزی در ماشین‌تان پشت چراغ قرمز ایستاده باشید و رادیو به ناگهان آهنگی از ادل پخش کند، شما با تمام وجود به این سال‌ها، سال‌هایی که ادل در آن‌ها از خوانندگان مشهور به شمار می‌رود، پرتاب خواهید شد. مهسا پاکزاد روزنامه‌نگار، توضیح می‌دهد که این گفتهٔ روزنامهٔ گاردین «به آن معناست که چیزی از روح زمانه را می‌توان در صدای ادل پیدا کرد. ادل خواننده‌ای جوان است، هم نسل دیگر ستاره‌های این روزهای دنیای موسیقی اما ربط چندانی به آن‌ها ندارد. موهایش شبیه موهای زنان دهه‌های دور است و اندام و لباس‌هایش هم ربطی ندارد به آن چه این روزها از ستاره‌ها انتظار می‌رود».[۲]
آلبوم‌های استودیویی
نوشتار اصلی: ترانه‌شناسی ادل‎

۱۹ (۲۰۰۸)؛ این آلبوم در ۱۹ سالگی‌اش ضبط شد.
تک‌آهنگ‌ها:درخشش شهر، دنبال کردن پیاده‌روها، شانه سرد، کاری کنم که عشقم را احساس کنی
۲۱ (۲۰۱۱)؛ این آلبوم در ۲۱ سالگی‌اش ضبط شد.
تک‌آهنگ‌ها:غوطه‌ور در ژرفا، کسی شبیه تو، به آتش کشاندن باران، شایعه شده‌است
* رنگین کمان پاداش کسی است که تا آخرین قطره زیر باران می ماند *
     
  
مرد

 
النا الکساندرا آپوستولیانو (به انگلیسی: Elena Alexandra Apostoleanu) معروف به اینا (به انگلیسی: Inna) خواننده دنس پاپ، رقاص و گهگاهترانه سرا رومانیایی زادهٔ ۲۴ مهر ۱۳۶۵ (۱۶ اکتبر ۱۹۸۶) درمنگلیا در رومانی می‌باشد. اینا به عنوان گشاینده موج موسیقی رقص اروپا برای حضور موفق در اروپای غربی شناخته می‌شود. او در ۲۲ آبان ۱۳۸۷ (۱۲ نوامبر ۲۰۰۸) نخستین آهنگ خود را با نام "داغ" منتشر کرد. این آهنگ توسط پلی اند وین که از تولیدکنندگان برتر آهنگ در رومانی است تنظیم و تولید شد. در آذر ۱۳۸۷ (دسامبر ۲۰۰۸) این تک آهنگ در فهرست رومانیایی ۱۰۰ آهنگ برتر در جای پنجم فرار گرفت. این آهنگ همچنین در سراسر جهان موفق بود. دومین تک آهنگ اینا به نام "عشق" در ۲۲ اسفند ۱۳۸۷ (۱۲ مارس ۲۰۰۹) منتشر شد و با ایجاد یک شگفتی در فروردین ۱۳۹۰(آوریل ۲۰۰۹) جای چهارم در فهرست رومانیایی ۱۰۰ آهنگ برتر قرار گرفت. آهنگ دیگر او یعنی "دژاوو" در جای هفتم فهرست رومانیایی ۱۰۰ آهنگ برتر قرار گرفت. این آهنگ در کشورهایی چون روسیه، مجارستان و چند کشور دیگر موفق بود. اینا در تیر ماه ۱۳۸۸ (جون ۲۰۰۹) برنده جایزه پر فروشترین‌های رومانی شد، هدیهٔ ویژه‌ای که هیات منصفه جوایز پر فروشترین‌های رومانی آن را در نظر گرفته بود. در تابستان ۱۳۸۸ (۲۰۰۹) بیش از ۴۰۰۰۰ نسخه از آهنگ "داغ" به فروش رفت. در ۹ تیر ۱۳۹۰ (۵ جون ۲۰۱۱) آلبوم اینا با نام "داغ" برای بارگیری در فضای مجازی و یک روز بعد بر لوح فشرده منتشر شد. این آلبوم موفق در میان ۴۰ آهنگ برتر قرار بگیرد ولی بر اساس شواهد و مدارک که توسط مردم کشور روسیه 'اینا' آهنگ داغ را از روی آهنگ это любовь یا "این عشق است" که در سال ۲۰۰۷ توسط ماکسیم خوانندهٔ روسی خوانده شده بود کپی برداری کرده‌است. این آهنگ تا آذر ۱۳۹۰ (دسامبر) ۲۰۱۱ اینا موفق به فروش بیش از ۱۰۰۰۰۰ نسخه از آلبومها و تنها در پادشاهی متحده موفق به فروش بیش از۶۰۰۰۰ تا از تک آهنگهایش شده‌است. ششمین تک آهنگ او به نام "خورشید بالاست" پرفروش ترین آهنگ در بلغارستان شد و در کشور‌های ترکیه، فرانسه، رومانی، روسیه و سوئیس جز سه آهنگ پرفروش بود. [۱]

آلبوم‌ها

Hot (2009)
I Am the Club Rocker (2011)

تک‌آهنگ‌ها

Hot (2008)
Love (2009)
Déjà Vu (feat. Bob Taylor) (2009)
Amazing (2009)
I Need You For Christmas (2009)
10 Minutes (2010)
Sun Is Up (2010)
Club Rocker (2011)
Un Momento (feat. Juan Magan) (2010)
LOVE
On and On
Days Nigt
Feer
Dont let te music die
Ladies
Left Right
Feeelo
Never
tonight new single
I wanted you
No Limit
senorita
Goodbye
Good Morning
July Love Clubbing
Moon Gir
Nights Days
Sorry
Dancing Lambada
Summer Lover I Remember
OARE
Ai Se Eu Te Pego
Caliente
House is going on
Put your hands up
Endless
W.O.W
we're going in the club
* رنگین کمان پاداش کسی است که تا آخرین قطره زیر باران می ماند *
     
  
مرد

 
بیوگرافی کریستینا آگیلرا :

زندگی‌نامه

کریستینا در نیویورک به دنیا آمد و پدرش هاوییِر اگیلرا (کشیش ارتش اکوادور) و مادرش شلی فیلدر (پیانیست و ویالونیست متبحر ایرلندی) بودند. او به همراه خواهران و برادرانش در وکس فورد پنسیلوانیا بزرگ شد. از همان کودکی آرزو داشت که روزی خواننده شود و از همان دوران هنرمندانی مانند مدونا، ویتنی هوستون، ماریا کری، الا فیتزجرالد، جودی گارلند و اتا جیمز را مورد احترام قرار می‌داد.

دوران کار او به عنوان یک خواننده با اجرا در شوهای مدرسه‌ای که در آن درس می خواند، آغاز شد. او از صدای زیبایش همواره به عنوان یک عامل موثر و قوی استفاده می‌کرد.

در سن ۱۲ سالگی، کریستینا در شوی The Mickey Mouse club حضوری موفق داشت که در آن در کنار بریتنی اسپیرز، کری راسل و جاستین تیمبرلیک ظاهر شدند.

پس از حضور ۲ ساله اش در یک کلوپ، کریستینا در سال ۱۹۹۸ به ژاپن سفر کرد، جایی که ترانه‌ای همراه با کیزو ناکانیشی اجرا کرد و سپس به بازدید و گردش در ژاپن پرداخت.

به این ترتیب کریستینا تبدیل به یک ستاره شد. اینها همه وقتی آغاز شدند که او ترانه‌ای را برای شرکت دیسنی به نام مولان فرستاد و برای کار دعوت شد. تمام استودیوها تقاضای شنیدن آن را داشتند. او به همراه ویتنی هوستون ترانه I wanna Run to you را خوانده بودند و به این ترتیب مسئولان اجرایی استودیوی مذکور دریافتند که بهترین و وسیعترین صدایی را که به دنبالش بودند، یافته اند. ۲ روز بعد کریستینا مسئول ضبط Reflection برای مولان شد و همان هفته یک قرار داد کار با RCA امضا کرد. این ترانه محبوب جوانان آن دوره شده و نامزد جایزه گوی طلایی برای بهترین آهنگ ساخته شده برای کارتون شد.

اولین آلبوم به نام خودش بود و در ۲۴ اوت سال ۱۹۹۹ تولید شد و بیش از ۲۵۰ هزار کپی در عرض یک هفته از آغاز پخش آن فروش کرد.

آلبوم کریستینا اگیلرا جایزه‌هایی هم از طرف منتقدین و هم از طرف طرفداران دریافت کرد.
دیسکوگرافی
آلبوم‌های استودیویی
سال جلد آلبوم وضعیت در جدول رده‌بندی
AGUILERA&sql=11:0xdyyl61xpvb~T5 آمریکا انگلیس AGUILERA&sql=11:0xdyyl61xpvb~T5 کانادا استرالیا نیوزلند آلمان اتریش سوئد
۱۹۹۹
Christina Aguilera - Christina Aguilera.jpg
Christina Aguilera (کریستینا اگیلرا) ۱ ۱۴ ۱ ۲۱ ۵ ۱۳ ۱۵ ۵
۲۰۰۲
Christina Aguilera - Stripped.jpg
Stripped (برهنه) ۲ ۲ ۳ ۷ ۵ ۶ ۱۰ ۹
۲۰۰۶
Backtobasicsofficialcover.jpg
Back to Basics (بازگشت به اصول)
سایر آلبوم‌ها
سال جلد آلبوم وضعیت در جدول رده‌بندی
AGUILERA&sql=11:۰xdyyl61xpvb~T5 آمریکا سوئیس مکزیک آرژانتین چین اسپانیا
۲۰۰۰
Christina Aguilera - Mi Reflejo.jpg
Mi Reflejo (بازتاب)

آلبوم اسپانیایی

۲۷ ۵۴ ۱ ۱ ۱ ۳
۲۰۰۰
Christina Aguilera - My Kind of Christmas.jpg
My Kind of Christmas (کریسمس به شیوهٔ من)

آلبوم کریسمس

۲۸ ۶۵
۲۰۰۱
Album Just Be Free (Import).jpg
Just Be Free (راحت باش)

آلبوم غیر رسمی

۷۱
تک‌آهنگ‌ها
سال جلد آلبوم وضعیت در جدول رده‌بندی
آمریکا انگلیس کانادا استرالیا آلمان
۱۹۹۸ "Reflection" (بازتاب) Christina Aguilera (کریستینا اگیلرا) and Mulan (مولان) ۱۶
۱۹۹۹ "Genie in a Bottle" (جن در بطری) Christina Aguilera (کریستینا اگیلرا) ۱ ۱ ۱ ۲ ۲
۱۹۹۹ "The Christmas Song" (ترانه کریسمس) My Kind of Christmas (کریسمس به شیوهٔ من) ۱۸
۱۹۹۹ "What a Girl Wants" (چیزی که یه دختر می‌خواد) Christina Aguilera (کریستینا اگیلرا) ۱ ۳ ۱ ۵ ۱۸
۲۰۰۰ "I Turn to You" (به تو روی می‌آورم) Christina Aguilera (کریستینا اگیلرا) ۳ ۱۹ ۱۰ ۴۰ ۶۵
۲۰۰۰ "Come on Over Baby" (پاشو بیا عزیزم) Christina Aguilera (کریستینا اگیلرا) ۱ ۸ ۱۴ ۹ ۲۸
۲۰۰۱ "Nobody Wants to Be Lonely" (هیشکی نمی‌خواد تنها باشه) Sound Loaded (صدای پُر) ۱۳ ۴ ۴ ۸ ۵
۲۰۰۱ "What's Going On?" (چه خبره؟) - ۶
۲۰۰۱ "Lady Marmalade" (خانم مارمالاد) Moulin Rouge! Soundtrack (موسیقی فیلم مولن روژ) ۱ ۱ ۱۸ ۱ ۱
۲۰۰۲ "Dirrty" (کثثیف) Stripped (برهنه) ۴۸ ۱ ۵ ۴ ۴
۲۰۰۲ "Beautiful" (زیبا) Stripped (برهنه) ۲ ۱ ۱ ۱ ۴
۲۰۰۳ "Fighter" (جنگجو) Stripped (برهنه) ۲۰ ۳ ۳ ۵ ۱۳
۲۰۰۳ "Can't Hold Us Down" (نمی‌توانید ما را پایین نگه دارید) Stripped (برهنه) ۱۲ ۶ ۲۰ ۵ ۹
۲۰۰۳ "The Voice Within" (آوای درون ) Stripped (برهنه) ۳۳ ۹ ۱۰ ۸ ۱۳
۲۰۰۴ "Car Wash" (کارواش) Shark Tale Soundtrack (موسیقی فیلم داستان کوسه) ۶۳ ۴ ۲ ۶
۲۰۰۴ "Tilt Ya Head Back" (سرتو برگردون) Sweat (عرق) ۵۸ ۵ ۲۷ ۵ ۲۷
۲۰۰۶ "Ain't No Other Man" (مرد دیگه‌ای در کار نیست) Back to Basics (بازگشت به اصول) ۶ ۱۸ ۴
۲۰۰۶ "Tell Me" (به من بگو) Press Play (بازی فشار)
* رنگین کمان پاداش کسی است که تا آخرین قطره زیر باران می ماند *
     
  
مرد

 
شکیرا ( )

شَکیرا ایزابل مبارک ریپل (به انگلیسی: Shakira Isabel Mebarak Ripoll) (متولد ۲ فوریه ۱۹۷۷) خواننده پاپ و پاپ راک اهل کلمبیا است. نام او (Shakira) گرچه «شکیرا» تلفظ می‌شود، همان نام عربی «شاکره» (به معنای دختر شکرگزار) است [۱]. در منابع غربی «شاکره/شکیرا» را «زن پرفضیلت» معنی کرده‌اند.

تبار مادر وی به کلمبیا و تبار پدرش به لبنان بر می‌گردد. زبان مادری او اسپانیایی است اما به زبان‌های انگلیسی، عربی، ایتالیایی، پرتغالی وفرانسه هم آواز خوانده‌است. او به پنج زبان آشنایی دارد. [۲]

شکیرا در بین هشت خواهر و برادرش از همه کوچک‌تر است. اصلیت عربی باعث علاقه او به شعرهای عربی و انس‌گرفتن و خواندن به این سبک شد.[نیازمند منبع] او که اعلام کرده به ریشه‌های عربی خود افتخار می‌کند، رقص شکم را از ۱۰ سالگی از مادربزرگ لبنانی الاصلش یاد گرفته‌است.[۱]

او خوانندگی را از سن هشت سالگی شروع کرد و در سیزده سالگی با شرکت سونی در کلمبیا قرار دادی بست. در سال ۲۰۰۱ شایعهٔ نامزدی او و پسر رییس جمهور آرژانتین منتشر شد.[۲] همچنین حضور رافائل نادال در ویدیوکلیپ شکیرا به نام «جیپسی»[۳] در سال ۲۰۰۹ موجب شد تا نشریات عامه پسند خبر علاقه‌ی بین این دو را منتشر کنند[۴]. خبری که با تکذیب هر دو طرف مواجه شد.[نیازمند منبع] وی همچنین در سال‌های ۲۰۰۶ و۲۰۱۰ ترانه رسمی جام جهانی فوتبال را در آلمان و آفریقای جنوبی به انگلیسی و اسپانیایی اجرا کرده‌است همچنین در جشن قهرمانی اسپانیا در مادرید کنسرت برگزار نمود . وی همچنین مدتی مدل تبلیغاتی شرکت‌های معتبری چون نوکیا/ پپسی /و.... بوده‌است. وی هم اکنون نامزد جرارد پیکه می باشد که آن را از طریق تویتر تایید کرده است.[۵]
آلبوم‌ها

۱۹۹۱: Magia (اعجاز)
۱۹۹۳: Peligro (خطر)
۱۹۹۵: Pies Descalzos (پابرهنه)
۱۹۹۷: The Remixes (بازآمیزی‌ها)
۱۹۹۸: ¿Dónde Están Los Ladrones? (دزدها کجایند؟)
۲۰۰۰: MTV Unplugged (با ساز غیربرقی در ام‌تی‌وی)
۲۰۰۱: Laundry Service (سرویس رختشویی)
۲۰۰۱: Servicio de Lavanderia (سرویس رختشویی)
۲۰۰۲: Laundry Service: Washed & Dried (سرویس رختشویی، شسته و خشک‌شده)
۲۰۰۲: Grandes Exitos (برترین آهنگ‌ها)
۲۰۰۴: Live & Off the Record (پخش زنده و خارج از برنامه)
۲۰۰۵: Fijación Oral Vol. ۱ (اشتهای دهانی جلد ۱)
۲۰۰۵: Oral Fixation Vol. ۲ (اشتهای دهانی جلد ۲)
۲۰۰۹: She Wolf (ماده گرگ)
۲۰۱۰: Sale El Sol (خورشید در می‌آید)

فعالیت‌ها

شکیرا یکی از نمایندگان رسمی باشگاه فوتبال بارسلونا برای طرح‌های خیریه این باشگاه است. باشگاه بارسلونا و بنیاد دسکالزوس توافق نامه ایی را برای اجرای پروژه "توسعه فوتبال برای جوانان و زندگی سالم" در شهر‌های آمریکا و کلمبیا امضا کردند. شکیرا یکی از نمایندگان اصلی باشگاه بارسلونا برای اجرای این پروژه خیریه در کشور زادگاهش کلمبیا و آمریکاست.
شکیرا
Shakira NRJ Music Awards 2012.jpg
اطلاعات هنرمند
نام اصلی شکیرا ایزابل مبارک ریپل
زادروز ۲ فوریهٔ ۱۹۷۷ ‏(۳۵ سال)
اهل کشور بارانکیا، کلمبیا
سبک‌ها پاپ لاتین، پاپ، الکترونیک، دنس
ساز(ها) آواز، گیتار، هارمونیکا، درامز، پرکاشن
مدت کار ۱۹۹۰-اکنون
آلبوم سرشناس sale el sol
ناشر(ها) Sony Music Latin, Epic, Live Nation
وب‌گاه shakira.com


منبع : ویکی پدیا
* رنگین کمان پاداش کسی است که تا آخرین قطره زیر باران می ماند *
     
  
مرد

 
بیوگرافی عماد قویدل



عماد قویدل شاعر و خواننده ی رپ فارسی در 29 بهمن 1367 در رشت متولد شد. سال های کودکی او با اتفاقات ناگواری همراه بود. اتفاقاتی که بعدها دست مایه ی اشعار او شدند. در نوجوانی با شندین آهنگ های امینم با رپ آشنا شد. در اواخر دهه ی 1370 و با شکل گیری رپ فارسی در ایران بیش از پیش به این سبک علاقه مند شد و با ذوق و شوق کودکانه سعی میکرد دیگران را به رپ فارسی علاقه مند کند. او در سال1386 وارد دانشگاه شد. بعد از پذیرفته شدن در دانشگاه جدی تر از گذشته موسیقی رپ را دنبال کرد و در همان سال با یاس (خواننده ی رپ فارسی) آشنا شد و این آشنایی بعد ها به یک رابطه ی استاد و شاگردی تبدیل شد. اشعار یاس بر روی او بسیار تاثیر میگذاشت و آهنگایش جزء جدا نشدنی زندگی او شد. نخستین دیدار او با یاس تحول بزرگی در زندگیش ایجاد کرد و باعث شد در نوشتن اشعارش سبک او را برگزیند. سبکی اعتراضی اجتماعی که به رپ هدف دار نیز معروف است. عماد قویدل تازه ترین سروده ی خود را با نام "نبرد برای حمص" در آهنگی با همراهی " حامد فرد " خوانده است. سروده ای که درباره ی کشتار مردم سوریه توسط بشار اسد و سیاست های غیر انسانی روسیه است. به زودی آثار بیشتری از او منتشر خواهد شد.
راز دلم را فقط تو میدانی و دلت
گوشه ای از قلبت پنهان دار دوستت دارم هایم را
*ای عشق*
***M***
     
  

 
بیوگرافی فریمان | fariman biography



فریمن خواننده ای ایرانی است که در تهران به دنیا آمده (12/1363 ) که در ایران مشغول به کاره و تا الآن که تقریبا بیشتر از یک ساله که آهنگ های خودش رو بیرون میده.
فریمَن (Fariman) ، یکی از نوابغ موسیقی نوظهور ایران است. او به زبان انگلیسی آواز می خواند، و در چند کاری که ارائه کرده، سبک پاپ/راک را دنبال می کند. البته به گفته خود او، در سبکهای هاوس، جاز و بلوز نیز کار می کند.

فریمن فعالیت موسیقی حرفه‌ای خود را از هفده سالگی آغاز کرد. و گیتار آکوستیک (Acoustic guitar) را به عنوان اولین ابزار موسیقی خود انتخاب نمود و در زمانی که حدوداً بیست سال داشت، شروع به ضبط آهنگهای خود نمود.در طی چهار پنج سال گذشته، او موسیقی خود را به ایران و جهان عرضه نموده است، و اکنون در عرضه آهنگها و فن موسیقی خود به مرحله جدیدی رسیده است. او می گوید: “من به صورت حرفه ای، چهار، پنج سال است که موسیقى را شروع کرده ام، بدون هیچ استادى. نوازنده پیانو و گیتار، آهنگساز و تنظیم کننده، شاعر و خواننده هم هستم که در مورد هیچ کدام استادى نداشتم. یعنی از ۱۷ سالگی موزیک حرفه ای را شروع کرده و تا الان که ۲۵ سال دارم، فقط کار موزیک کرده ام.”

او می گوید “جان لنون” (John Lennon) ، خواننده، آهنگساز و شاعر معروف انگلیسی و برجسته موسیقی راک، زندگی او را تغییر داد و دلیلی اینکه او موزیسین شده، لنون بوده است.
می توانید ویدئویی از زبان خود او در همین رابطه در اینجا ببینید.

همانطور که گفتم، زبانی که او آهنگهایش را می خواند، انگلیسی است. خودش در این مورد می گوید: “به هرحال، این کار جدیدی است که در ایران تا حالا کسی انجام نداده. به نظر من، زبان انگلیسی متعلق به کشور خاصی نیست، یک زبان بین المللی و مربوط به همه کشورها است. فقط به وسیله این زبان است که میتوان احساسات و معانی جهانی از آفریقا گرفته تا عرب را به همه مردم انتقال داد و فرهنگ بومی را جهانی کرد. من با این نوع موسیقی بزرگ شده ام و ازبچگی با آن زندگی کرده ام و به خاطر پدرم که مهندس بود و به اروپا سفر میکرد، من به طور مستمر در کشورهای اروپایی مثل سوئیس، انگلیس و … زندگی کرده ام. در کل، به این سبک عادت کرده ام ولی سعی میکنم که در آینده فارسی هم بخوانم.”

با توجه به قوانین سخت مجوز گرفتن در ایران، آهنگهای او در ایران بدون مجوز ماندند.
او می گوید: ” برای دریافت مجوز کنسرت در ایران باید دو تا آلبوم داشته باشی که همین مسئله خودش چندین سال وقت می خواهد، چون گرفتن مجوز یک آلبوم گاهی تا ۶ سال هم وقت می برد. موسیقی تولیدی ما کاملا مجاز است و برخلاف عرف و تحریک کننده نیست و حتی برخی از اشعارش مجازتر از اشعار مجازی است که رسماً تولید می شود. برای گرفتن مجوز باید یکسری کارهای اداری و دولتی و رفت و آمدهای زیاد انجام داد که به خاطر کم حوصلگی و نداشتن وقت، دنبالش نمی رویم وگرنه کار ما برای دریافت مجوز هیچ مشکلی ندارد.”

معمولاً برای رسیدن به قله های جهانی هنرمندان پله پله حرکت می کنند و گاهی سالها طول می کشد که یک هنرمند بومی بتواند در عرصه های بین الملل درخششی داشته باشد. اما فریمن کسی است که درخشش به یکباره در جهان شروع شد، و سپس به سرعت به ایران رسید. خود در این باره می گوید:
“از روزى که موزیک را شروع کردم تصمیمم بر این بود یک کار خاصی بکنم تا در بازار جهانى موسیقی حرفى براى گفتن داشته باشم. البته انجام چنین کاری خیلى سخت است، چون هر ایده اى که شما به سرت بزند، قبلا انجام شده و خلاقیت بسیار زیادی می‌خواهد که هنرمندی بتواند کار تازه ای انجام دهد و مورد توجه قرار گیرد.”

تا به حال، او در کشورهای مختلفی مانند فنلاند، اسپانیا و فرانسه اجراهای موفقی داشته و کنسرتهایی برگزار کرده است. در کنسرت شش روزه فنلاند به نام Jakobstagger ، هر روز در حدود دو هزار نفربرای دیدن کنسرت آمدند و یک روزنامه فنلاندی به نام “Pietarsaaren Sanomat” تیتر زد و با او به عنوان اولین ایرانی که دور از وطن خود موسیقی‌ایی متفاوت را به اجرا گذاشته و اینهمه طرفدار را به سوی خود گشانده، مصاحبه‌ای انجام داد.
او توانایی این را دارد که مردم سراسر جهان، استعاداد و موسیقی او را لمس کنند.

اولین تک آهنگی که باعث شهرت او شد، آهنگ “They won’t understand” در سبک پاپ/راک بود. او احساس کرد که یکی از آهنگهایش می تواند به تنهایی حرفش را بزند. شهر ، ملودی ، میکس و مستر این آهنگ همگی از خود اوست. درباره تفاوتهایی که این آهنگ با آهنگهای دیگر دارد، او می گوید: “درباره این آهنگ، به نظرم تنظیم خیلی مهم است، صداهایى که در آن استفاده کردم، همچون خرد شدن شیشه که به صورت واقعى ضبط شد، یا صد اهاى قاشق چنگال و صد اهاى خاصى که با حنجره اجرا کردم فضای خاصی به آهنگ می دهد و علاوه بر آن، خط ملودى و نوع خواندن هم خیلى مهم است.”

هنگامی که این اهنگ را در بازار جهانی منتشر کرد، آنقدر مورد توجه دنیای موسیقی قرار گرفت که به مدت ۷ مه، در فهرست تاپ ۴۰ شبکه رادیویی جهان قرار داشت.
بعد از سه ماه از انتشار این اهنگ، ورژن House Remix آن منتشر شد، که بازتاب‌ها و عکس العمل‌های بسیار مثبت و غیرقابل پیش بینی و قابل توجهی در سطح جهانی داشت. عکس او در صفحات بسیاری از وب‌سایت‌ها به نمایش در آمد، آهنگ او در شبکه‌های رادیویی بسیاری در امریکا و انگلستان پخش شد. با او از رادیوهای AiirRadio و Artist first و دو شبکه دیگر مصاحبه شد.
فریمن اولین خواننده ایرانى است که موزیکش در تمام رادیو هاى جهان پخش شد و رتبه چهارم، سوم و دوم را کسب کرد.
او خود بیان می دارد که : “به نظرم آمد که این آهنگ مى تواند به تنهایی منتشر شود. دوست دارم آهنگى که منتشر مى کنم چه یک Track باشد چه یک آلبوم، بهترین باشد. به هرحال دوست داشتم این آهنگ شنیده شود و مورد توجه قرار بگیرد. این بود که منتشرش کردم و خوشبختانه بسیار مورد توجه قرار گرفت و مصاحبه هاى زیادى هم از طرف رادیوهاى معتبر دنیا با من شد. اینطور که مى گفتند من اولین ایرانى بودم که با یک تک آهنگ در رادیوهاى دنیا شناخته شدم. همچنین در رده بندى این رادیوها رتبه چهارم، سوم و دوم را داشتم. در رده بندى ۴۰ آهنگ برتر، آهنگ من بیش از ۲۸ هفته در فهرست ۴۰ تایى به انتخاب مردم ماند.”

برندها و کسب و کارهای موفق باید برای اعتلای بخش هنر، بودج ههایی را کنار بگذارند و صرف این امور کنند. درباره فریمن و فعالیتهایش این مطلب قابل ذکر است که حمایت رستوران ایتالیایی ژوانی از این هنرمند که به عنوان اسپانسر کارهای وی فعالیت می کند، می تواند نمونه‌ای مثال زدنی از این مسئله باشد.

او هم اکنون در حال برنامه ریزی برای انتشار اولین آلبوم خود در ایالات متحده دارد. آلبوم او با نام “Take one more pill” در یک CD با ۱۱ Track و یک DVD با سه موزیک ویدئوی بسیار زیبای او خواهد بود.

او درباره آلبومش می گوید: “من تا به حال حدود ۶۰ آهنگ براى خودم ساخته و تنظیم کرده ام که خیلى از آنها را در اولین آلبومم استفاده خواهم کرد.تا الان چهار تا آهنگ بیرون آمده، ولی حدود ۳۰ آهنگ درست کرده ام. درست کردن همه آهنگها در استودیوی شخصی ام بوده. گاهی وقتها نوازنده حرفه ای از خارج کشور می آوریم که برخی از آلات موسیقی را که تخصصی است و در ایران کسی نمی تواند اجرایش کند، بنوازد، مانند ساکسیفون. در حال جمع کردن یک آلبوم هستم که ۹ آهنگ دارد و اتفاقا یکی از آهنگهایش فارسی است. بخش مارکتینگ خارج از کشور بازاریابی برای کار را مستقلاً انجام می دهد، در وب سایتها هم برای فروش گذاشته می شود. البته به صورت رایگان هم برای دانلود می‌گذاریم، چون در هر صورت این آهنگها از طرف دیگران برای دانلود گذاشته می شود، پس بهتراست خودمان همین کار را بکنیم.”

با توجه به موفقیتهای او، و با اینکه پیشنهاد کار در بازار بین المللی هم داشته است، اما این جوان ایرانی، علاقه ای را به این موضوع تا به حال نشان نداده است. خودش بیان می کند که: “چون باید از ایران مى رفتم، خیلی علاقه‌ای به این موضوع نشان ندادم. چون واقعاً اولویتم این است که براى مردم خودم کار کنم، آن هم در داخل ایران و در همین فضای موجود. من اعتقاد دارم هر جا قانون و چارچوب خودش را دارد. الان یکسرى موزیکهاى ایرانى مى شنویم که متأسفانه در خور فرهنگ ما نیست و شما اگر بچه اى داشته باشید نمى گذارید به آنها گوش دهد. چرا ما نیاییم یکسرى جوانهاى مستعدى را که داریم خودمان مطرح کنیم تا جوانها دنبال همین ها بروند.”

بازتاب موسیقی او در یک کلام استثنایی بوده است. او خود می گوید :“به نظر می رسد مردم از کارهای تکراری که درمی آید، خسته شده اند و از ایمیلها و کامنت هایی که برای من می گذارند این طور برمی آید که از متفاوت بودن کارهایی که من انجام می دهم راضی هستند.”

او بی شک یکی از نوابغ ایران در عرصه موسیقی است که آینده‌ای بسیار درخشنده‌تر و پربارتر در انتظار اوست.
ما نیز به وجود این هنرمند ایرانی که از جمله نامها ، استعدادها و آبروی های ایران در جهان است افتخار می کنیم.

     
  ویرایش شده توسط: amin137398   
صفحه  صفحه 6 از 19:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  18  19  پسین » 
موسیقی ایرانی

Singer Biography | بیوگرافی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA