انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
موسیقی ایرانی
  
صفحه  صفحه 7 از 19:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  18  19  پسین »

Singer Biography | بیوگرافی



 

بیوگرافی منصور حیدری

نام و نام خانوادگي: سيد محمد منصور حيدری

تولد: 29 مرداد سال 1362 شنبه ساعت 5 صبح در تهران

اصليت: تهران

وزن: 76

قد: 181

وضعيت تأهل: مجرد

پدر و مادر: پدر 8 ساله فوت شدند و مادر خانه دار

خواهر و برادر: خواهر ندارد و 2 برادر دارد که خودش فرزند دوم است.

رشته ي تحصيلي: علوم انساني

تحصيلات: ديپلم

محل سکونت: کرج

رنگ مورد علاقه: زرد

گل مورد علاقه: مريم

غذاي مورد علاقه: قرمه سبزي

ميوه مورد علاقه: همه چيز دوست دارد

پرنده مورد علاقه: پرستو،طاووس

فصل مورد علاقه : زمستان و پاييز

شهر مورد علاقه : بندرعباس،ونيز در ايتاليا

کشور مورد علاقه: فرانسه

ساز مورد علاقه: پيانو

ساز تخصصي: گيتار

شاعر محبوب: مريم حيدرزاده

کتاب محبوب: قورباغه را قورت بده

بازيگر مرد و زن محبوب: اکبر عبدي،پرويز پرستويي،الناز شاکردوست

خواننده مورد علاقه: رضا صادقي،عارف،بنيامين،انريکه

دوست صميمي: حسين صمد زاده

اولين قطعه اي که خواند: حقيقت

مؤثر ترين فرد در موفقيتش: مادر

     
  
مرد

 
منیر وکیلی (زاده ۲۷ آذر ۱۳۰۱ - درگذشته ۹ اسفند ۱۳۶۱) از خوانندگان اپرا در تبریز متولد شد و موسیقی را در تهران نزد لیلی بارا (خواننده سابق اپرای وین و از مهاجران اروپای شرقی طی جنگ جهانی در ایران) فرا گرفت.

منیر در پائیز سال ۱۳۲۸ به پاریس رفت تا درکنسرواتوار ملی موسیقی، به تحصیل موسیقی و آموختن آواز بخصوص ترانه‌های اپرا بپردازد . استاد آواز او مادام لاپرت بود. وی صدای منیر را سوپرانو تشخیص داد و از او خواست که خواندن به صدای متسوسوپرانو که در ایران آموخته بود را کنار گذارد و تلاش کند تکنیک و رپرتوار سوپرانو را بیاموزد. منیر توصیه او را پذیرفت و خواندن به روش سوپرانو را فرا گرفت.

در مدت چهار سالی که منیر در پاریس بود، در فرصت‌های مختلف، چه درگردهمائی‌های ایرانیان و چه در برنامه‌های کنسرواتوار و نیز طی امکانات دیگر در فرانسه و درسایر کشورهای اروپائی، در برنامه‌های هنری شرکت می‌کرد و هنر آواز خود را عرضه می‌داشت و مورد تشویق و تحسین بسیار قرار می‌گرفت . از جمله در ماه اوت ۱۹۵۱ در یک مسابقه آوازهای فولکلور در برلن جایزه اول را دریافت کرد.

منیر در سال ۱۳۳۲ پس از دریافت دیپلم آواز از کنسرواتوار ملی پاریس به ایران بازگشت و فعالیتهای هنری گسترده ایرا آغاز نمود. در سال ۱۳۳۹ منیر به آمریکا عازم شد و در کنسرواتوار نیوانگلند بوستون به تکمیل دانش موسیقی و فراگیری آوازهای اپرا و نقش‌های‌اپرائی پرداخت. در این کنسرواتوار استاد او بوریس گلداوفسکی بود که ازاساتید به‌نام و بسیار مشهور روس الاصل آن زمان بود و بسیاری از خوانندگان مشهور اپرای متروپولتین نیویورک زیردست او تعلیم دیده بودند.

در مدتی که منیر وکیلی در بستون بود دربسیاری از صحنه‌های اپرا که در نیوانگلند کنسرواتوری به نمایش گذاشته می‌شد به روی صحنه‌می‌آمد و بسیار مورد تحسین قرار می‌گرفت. بخصوص در دو اپرای «نی سحرآمیز» موتسارت واپرای تک صحنه‌ای هانری پورسل بنام دیدو و آئناس نقش اول رابازی کرد.
وی در سال ۱۳۴۰ به ایران بازگشت. منیر مصمم بود که آرزوی دیرین‌خود را عملی سازد و این رؤیا را که روزی در ایران یک اپرای واقعی داشته باشیم و یک اپرای کامل را بتوانیم روی صحنه بیاوریم تحقق بخشید. او اولین صحنه‌های اپرائی در سالهای ۱۳۴۱ به بعد ابتدا درتلویزیون صحنه‌هائی از مادام باتر فلای پوچینی و تراویا تای جوزپه وردی، سپس در سالن وزارت فرهنگ و هنر اپرای ارفه و اوریدیس کریستف ویلیبالد گلوک و بعداً در سالن سعدی اپرای تک صحنه‌ای جمیله اثر ژرژ بیزه را بروی صحنه آورد . البته در تلویزیون فقط صحنه‌هایی از اپرا نمایش داده می‌شد ولی این نمایشها مورد توجه بسیار بینندگان قرارمی‌گرفت.

با گشایش تالار رودکی در سال ۱۳۴۶ فعالیتهای وی نیز همانند همتایانش در قالب گروه اپرای تهران شکل حرفه‌ای‌تر به خود گرفت. وی در اپراهای متعدد ایفای نقش کرد از جمله: اُرفه و اُریدیس (با همکاری حسین سرشار)، مادام باترفلای، لابوهم، لاتراویاتا و توراندخت.
منیر وکیلی همچنین به موسیقی محلی نیز علاقه داشت و در همین راستا هشت ترانه محلی متعلق به نواحی مختلف ایران را در پاریس بر روی صفحه ضبط نمود (۱۳۳۶) که در قالب مجموعه «آوازهای جهان» منتشر شد و جایزه اول شارل کروس را دریافت نمود. این ترانه‌ها سالها بعد در سال ۱۳۸۳ با همت فرخ آهی و با کمک دختر و نوه‌های منیر با استفاده از فناوری جدید خش زدایی و بازسازی شد و در قالب یک آلبوم با نام «منیر وکیلی: بازگشت» منتشر شد.
منیر وکیلی در سال ۱۳۵۹ به فرانسه مهاجرت نمود و مدتی بعد (۱۳۶۱ / ۱۹۸۳) در سانحه رانندگی میان پاریس و لاهه درگذشت. همسر او دکتر عبدالمجید مجیدی از دولتمردان دوره پهلوی بود.



     
  ویرایش شده توسط: limoshirin65   
مرد

 
شد خزان گلشن آشنايى جواد بديع زاده

جواد بدیع‌زاده(۱۲۸۱ تهران - ۱۰ دی ۱۳۵۸ تهران) خواننده، موسیقیدان و نواساز ایرانی بود.

بدیع زاده در سال ۱۲۸۱ شمسی در محله پاچنار تهران به دنیا آمد. پدرش «آقا سید رضا بدیع کاشانی» ملقب به «بدیع المتکلمین» روحانی مشروطه‌خواه بود که به سید اناری شهرت داشت. وی فرزندش را غالباً به مجالس وعظ و روضه‌خوانی خود می‌برد تا با شیوه آوازخوانی مذهبی آشنا شود. بدیع المتکلمین با تسلط کافی بر ردیف موسیقی ایرانی، پسر خود را نیز به فن آواز موذنی و روضه‌خوانی و تعزیه آشنا ساخت و او از تجربیات پدر استفاده کرد و به فراگیری گوشه‌ها و ردیف‌های موسیقی دستگاهی ایران پرداخت. جواد، موسیقی ردیف سنتی و گوشه‌های بی‌شمار آن را از پدر و نیز از دایی خود «میرزا یحیی سعید واعظین» که او نیز از واعظان مشهور زمان خود بود، فرا گرفت.

او تحصیلات ابتدایی را در مدرسه تدین و دوره متوسطه را در مدرسه آلیانس فرانسوی‌ها و سپس دارالفنون به پایان رساند و از سال ۱۳۰۴ تا ۱۳۳۱ در مجلس شورای ملی استخدام شد و به عنوان نماینده خدمت کرد.

بدیع‌زاده علاوه بر خوانندگی در امر آهنگسازی نیز شهرت دارد. در سال ۱۳۰۴ که کمپانی انگلیسی صفحه‌پرکنی «هیز مسترزویس» به قصد تهیه و ضبط صفحه از نواخته‌ها و خوانده‌های هنرمندان ایرانی نماینده خود را به ایران اعزام کرد و شعبهٔ خود را در تهران گشود، بدیع‌زاده به عنوان نخستین خواننده مرد، با معرفی و توصیه عبدالحسین خان شهنازی، انتخاب شد و اولین صفحه او با عنوان «جلوه گل» روانه بازار شد که شامل دو قطعه آواز و سه تصنیف از ساخته‌های خودش بود. از آن پس تا سال ۱۳۱۴ بدیع‌زاده ۲۴ تصنیف ساخت که همه روی صفحه ضبط شده‌است. او در سال‌های بعد در سفرهایی به حلب و بیروت و برلین و شبه قاره هند، بر شمار ضبط آهنگ‌های خود افزوده‌است.

از میان آفریده‌های معروف او می‌توان از سرود «ایران، کشور داریوش» و ترانه‌های جلوه گل، داد دل، دل افسرده، هدیهٔ خاک، گل پرپر و «خزان عشق» یاد کرد. «خزان عشق» که تا زمان ما جاذبهٔ خود را حفظ کرده در سال ۱۳۱۳ در پیوند با متنی عاشقانه از «رهی معیری» ساخته شده‌است.

بدیع‌زاده با افتتاح رادیو به جمع هیات ارکستر آن زمان رادیو پیوست و در کنار هنرمندانی چون «حسین تهرانی»، «مرتضی نی داوود»، «حبیب سماعی» و «استاد ابوالحسن صبا» آثار مشهوری را در حوزهٔ موسیقی ایرانی پدید آورد. بدیع‌زاده سال‌ها عضو شعر و موسیقی رادیو تهران بود.

جواد بدیع زاده، سرانجام در دی ماه سال ۱۳۵۸ در سن هفتاد و هشت سالگی، بر اثر دومین سکته مغزی، در تهران چشم از جهان فرو بست و در بهشت زهرا (قطعه: ۸ ردیف: ۲ شماره: ۲۶) به خاک سپرده شد. از او صفحات و نوارهای بسیاری بر جای مانده‌است.
خزان عشق از آشناترین آثار بدیع‌زاده است. پیانوی این اثر را خود بدیع‌زاده نواخته است. این اثر در سال ۱۳۱۳ در پیوند با متنی عاشقانه از «رهی معیری» ساخته شده‌است.


     
  

 
بیوگرافی فرزاد فرزین

فرزاد فرزین
اطلاعات
تولد ۲۴ ژوئن ۱۹۸۱ ‏(۳۶ سال) ۳ تیرماه ۱۳۶۰

تهران
ملیت ایران
سبک‌(ها) پاپ – پاپ راک – الکترونیک
سال‌های فعالیت ١٣٧۸-اکنون

خواننده پاپ ایرانی وی متولد ۳ تیر ۱۳۶۰ در تهران است و ۳۶ سال سن دارد.

وی در رشته ریاضی فیزیک تحصیل کرده است.

او تک پسر خانواده است و یک خواهر هم دارد.

پدرش مشاور وزیر راه و ترابری و هم اینک بازنشسته است و مادرش هم رئیس ثبت احوال منطقه یک بوده و الان بازنشسته است. که خانواده اش با خوانندگی او موافق نبودند

فرزین به‌جز خوانندگی در آلبوم‌هایش، ترانه‌سرایی و تنظیم‌کنندگی هم کرده‌است.

وی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۷۸ آغاز نمود.

یکی از ویژگی های اصلی فرزاد فرزین اجرای کنسرت‌های نمایشی همراه با اتفاقات جالب است که وی را از دیگر خوانندگان متمایز کرده است.

فرزاد فرزین با ترانه سرایانی چون یاحا کاشانی، روزبه بمانی، پویان بوترابی و زهرا عاملی همکاری کرده است.

فرزاد فرزین علاوه بر خوانندگی بازیگری کرده است . وی در فیلم سگ های پوشالی اولین بار در سینما حضور یافت و بعد از آن نیز هم اکنون در سریال عاشقانه به عنوان یکی از نقشهای اصلی حضور دارد.

ازدواج و همسرش

فرزاد فرزین ازدواج کرده است و متاهل می باشد و همسر او شیوا کاکاخانی می باشد .

تاکنون عکسی از وی به همراه همسرش منتشر نشده و تصاویر موجود مربوط به همکاران و هوادران او می باشد.
     
  

 
بیوگرافی محسن یگانه

یگانه فرزند شهید است.

این روزها در فضای موسیقی پاپ کمتر کسی است که درباره محسن یگانه حرف نزند.

در عوض بسیاری از حقایق زندگی‌اش مخفی مانده است. با هم هفت پرده از زوایای مختلف زندگی، کار، هنر، شخصیت و آینده محسن یگانه را مرور می‌‌کنیم، مطمئن هستیم این هفت نکته را هرگز نه خوانده و نه شنیده‌اید. این شما و این نکات جالب از محسن یگانه.
● متولد اردیبهشت سال ۶۴

اگر بخواهیم سن و سال محسن یگانه را از روی غذای ترانه‌هائی که می‌سراید و پختگی آهنگ‌ها و ملودی‌هائی که می‌سازد حدس بزنیم، بدون دیدن چهره این خواننده محبوب تصور می‌کنیم یگانه باید لااقل در مرز ۳۰ سالگی باشد اما این خواننده خوش‌صدا هنوز ۲۲ ساله هم نشده و همین که در سن و سال پائین آثار پرمغزی را می‌سازد، نشان می‌دهد خواننده مستعدی است و به ‌درستی توانسته استعدادهای خود را در مسیر پیشرفت قرار دهد. محسن یگانه متولد ۲۳/۲/۱۳۶۴ است. او که در شهرستان گنبد متولد شده، می‌گوید مثل اغلب متولدین اردیبهشت آدمی احساساتی است. به شما توصیه می‌کنیم تاریخ تولد یگانه را به خاطر بسپارید چرا که به زودی ۲۳ اردیبهشت یکی از روزهای ماندگار خواهد شد؛ روز تولد یک ستاره پاپ
● فرزند یک شهید بسیجی

محسن یگانه زیاد دوست ندارد درباره پدر شهیدش صحبت کند چرا که می‌ترسد عده‌ای به اشتباه فکر کنند او دنبال بهره‌بردرای از موفقیت "پدر هیمشه زنده در یاد" خودش است. یگانه که زیاد اهل مصاحبه نیست، حتی در صحبت‌های خصوصی با دوستانش هم فرزند شهید بودن خود را مخفی می‌کند اما به هر حال محسن فرزند یک شهید بسیجی است. شهیدی که زمان دفاع مقدس، جذب نیروهای بسیج شد و داوطلبانه به جبهه‌های حق علیه باطل رفت تا کنار هم‌سنگرانش حافظ این مملکت مقدس باشد. یگانه می‌گوید: "می‌خواهم طوری در موسیقی فعالیت کنم که روح پدر بزرگوارم از من راضی باشد". جالب است بدانید وقتی به یگانه پیشنهاد شد به لس‌آنجلس برود، جواب داد: "مملکتی که پدرم در راهش شهید شد را ترک نمی‌کنم".

● اهل موسیقی در محیط دانشگاهی و پزشکی

محسن یگانه در حالی به موسیقی روی آورده و آهنگساز و ترانه‌سرا و خواننده پاپ شده که در خانواده‌اش هیچ‌گونه گرایشی به موسیقی وجود ندارد. او که در دوران کودکی و نوجوانی گرایش شدیدی به نمایش و کارهای هنری داشته، بعدها جذب موسیقی می‌شود بدون آنکه مشوقی در خانواده داشته باشد. البته حالا دیگر او موفق شده رضایت خانواده‌اش را جلب کند. مادر محسن استاد دانشگاه است و خواهران بزرگش هم پزشک و دندانپزشک هستند. در چنین خانواده‌ای طبیعی است خود محسن هم علاوه بر کار موسیقی، دنبال تحصیل در دانشگاه باشد. محسن یگانه دانشجوی مهندسی صنایع است و با اینکه این اواخر به شدت سرش در دنیای موسیقی گرم شده، قصد ترک تحصیل ندارد و نمی‌خواهد تحصیلات دانشگاهی را نیمه‌کاره رها کند.
● چراغعلی مدیر برنامه‌های یگانه است

خیلی از جوانان بااستعداد در عرصه موسیقی و هنر به این دلیل که مشاور خوبی نداشتند و راه درست پیشرفت را پیدا نکردند، خیلی زود از خاطره‌ها محو شدند. یگانه برای آنکه پدیده‌ای نباشد که زود ناپدید می‌شود، یک مدیر برنامه حرفه‌ای برای خودش انتخاب کرده به نام علی چراغعلی. یگانه می‌گوید در دنیای موسیقی آدم سالم، حرفه‌ای و خوش‌فکر مثل چراغعلی کم پیدا می‌شود. چراغعلی به لطف تجاربی که در عرصه هنر دارد، این روزها در حال برنامه‌ریزی برای آلبوم مجاز یگانه و همچنین برگزاری کنسرت‌های داخلی و خارجی ین خواننده محبوب است. با تلاش چراغعلی جلوی سوءاستفاده‌هائی که تا به حال عده‌ای از اسم و آثار یگانه می‌کردند، گرفته شده است. چراغعلی به فکر رو کردن پدیده‌هائی دیگر در عرصه موسیقی است، جوانانی مثل رهام‌بخشیان.
● چشم‌های خیس من، بهار ۸۶ در بازار

محسن یگانه آلبوم "سال کیسه" که به‌طور غیرمجاز به بازار آمد و خیلی زود ترانه‌هایش بر سر زبان‌ها معروف شد، شهرت یافت. یگانه اصلاً دوست نداشت وارد بازار غیرمجاز شود اما وقتی چند اثر او به سرقت رفت و یگانه متوجه شد عد‌ه‌ای در حال سوءاستفاده هستند و می‌خواهند کارها او را به اسم خودشان به مردم عرضه کنند، ناچار شد خیلی فوری کارهایش را جمع و جور کند و در آلبوم سال کبیسه به بازار بفرستد. یگانه این بار قصد ورود به بازار مجاز پاپ را دارد و با کمک مدیر برنامه‌هایش در حال گرفتن مجوز است و خوشبختانه در این راه موفق بوده و می‌توان امیدوار بود اولین آلبوم مجاز این آهنگساز خوش‌ذوق و خواننده خوش‌صدا، بهار ۸۶ در بازار باشد. نام آلبوم جدید محسن یگانه به احتمال فراوان "چشم‌های خیس من" خواهد بود.

بیوگرافی محسن یگانه از زبان خودش :

به نام او...

من محسن یگانه هستم.متولد ۲۳/۲/۱۳۶۴ هستم.کار موسیقی رو به صورت حرفه ای از سال ۷۹ با نواختن گیتار شروع کردم.اما در همون ابتدای کار وقتی با سختی های این کار روبرو شدم برای مدتی قصد داشتم به کلی موسیقی رو ادامه ندم.

اما مایوس نشدم و از اون به بعد کار رو جدی دنبال کردم و خیلی زود تر از اون چیزی که فکرشو می کردم نواختن گیتار رو به صورت حرفه ای فرا گرفتم و ۲ سال بعد کیبورد رو هم شروع کردم تا امروز که قطعات گیتار آلبوم محسن چاوشی رو اجرا کردم.اما آهنگسازی رو که به نظر خودم بهترین شاخه ی موسیقیه از ۲ سال پیش به صورت جدی شروع کردم.تا امروز که برای دیگر خواننده ها هم آهنگ می سازم و شعر میگم.

از جمله محسن چاوشی (تراک آهای خبر نداری) .حامد هاکانو فرزاد باقری

اما طی این دو سال حدود ۳۰ تا شعر گفتم و حدود ۴۰ آهنگ که هر کدوم برای من تک تک ارزش چند بار گوش کردن رو داره ساختم. اما آشنایی من با محسن چاوشی منو به سطح کاری بالایی رسوند و از اون به بعد قدرت آهنگهام بیشتر و بیشتر شد که جاداره از محسن تشکر کنم.
     
  

 
بیوگرافی گروه پازل بند ( علی رهبری و آرین بهاری )

گروه پازل بند یا پازل باند یک گروه موسیقی پاپ موفق است که اعضای اصلی آن از علی رهبری بعنوان خواننده و آرین بهاری بعنوان تنظیم کننده تشکیل شده است.
شروع فعالیت پازل بند

فعالیت گروه پازل باند از شهریور ۱۳۹۰ توسط علی رهبری، آرین بهاری و مهران عباسی شروع شد و در ادامه با جدا شدن مهران عباسی به گروهی دونفره تبدیل شد.
همکاری با خوانندگان

این گروه با ایده تنظیم و ساخت موزیک برای خوانندگان بزرگ شکل گرفت و همکاری هایی هم برای تنظیم آهنگ خوانندگان چون حمید هیراد، ماکان بند، محسن یگانه، مرتضی پاشایی، میثم ابراهیمی، فرزاد فرزین و ... در کارنامه هنری این گروه دیده می شود.

بیوگرافی علی رهبری

علی رهبری متولد ۱۳۶۲ در تهران، خواننده است.

موسیقی را در سال ۱۳۸۰ وقتی ۱۸ ساله بود با نوازندگی پیانو شروع کرد و موسیقی را بصورت آکادمیک نزد اساتیدی چون علی فخاریان و لقای حقی یاد گرفت.

فعالیت

بعد از مدتی از شروع فعالیت اش بعنوان رهبر ارکست در گروه های موسیقی خوانندگانی چون حمید حامی، نیما مسیحا، مازیار عصری و ... کار کرد.

ازدواج

علی رهبری هنوز ازدواج نکرده و مجرد است.
بیوگرافی آرین بهاری

آرین بهاری متولد ۲۹ مرداد ۱۳۷۰ در تهران، تنظیم کننده است.

او فعالیت خود را در موسیقی از سال ۱۳۸۸ وقتی ۱۸ ساله بود آغاز کرد، بعنوان تنظیم کننده سال ها کار کرد تا اینکه با اعضای گروه پازل بند آشنا شد و بعنوان ریمکس و تنظیم کننده اصلی گروه به ایفای نقش پرداخت.

وی علاوه بر تنظیم یکی از بهترین پیانیست های ماهر ایران است.

ازدواج

آرین بهاری هنوز ازدواج نکرده و مجرد است.
     
  

 
بیوگرافی سلنا گومز

سلنا مری گومز (زاده ۲۲ ژوئیه ۱۹۹۲) بازیگر و خواننده اهل آمریکا است.سلنا گومز در گرند پریری تگزاس به دنیا آمد. مادر گومز، آماندا داون "مندی" تیفی (به انگلیسی: Amanda Dawn "Mandy" Teefey) (که دارای سابقهٔ بازیگری نیز بوده) وی را در سن ۱۶ سالگی به دنیا آورد.

مادر سلنا که فرزندخواندهٔ خانواده‌ای بود، اصلیتی ایتالیایی و پدر او اصلیتی مکزیکی دارد. وقتی که سلنا ۵ ساله بود، مادر و پدرش از هم جدا شدند و او در کنار مادرش بزرگ شد. در سال ۲۰۰۶، مندی (مادر سلنا) برای دومین بار با شخصی به نام برایان تیفی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج تولد خواهر ناتنی سلنا، گرسی الیوت در ۱۲ ژوئن ۲۰۱۳ بود.

سلنا گومز عضو اصلی گروه سلنا گومز و صحنه است و تا به امروز همراه با گروهش سه آلبوم استودیویی با نام‌های ببوس و بگو، سالی بی باران و وقتی خورشید غروب می‌کند را منتشر کرده است. سلنا گومز در ژانویهٔ سال ۲۰۱۲ اعلام کرد که از گروه خود (برای مدتی) جدا خواهد شد و می‌خواهد بر بازیگری‌اش تمرکز داشته باشد. او موسیقی متن فیلم‌های جادوگران در محلهٔ لرزان، تینکر بل، داستان سیندرلای دیگر و بلرزانش را خوانده است.

سلنا گومز در سال ۲۰۰۸ سفیر سازمان یونیسف شد. او در تاریخ هفتم آوریل سال ۲۰۱۳ ترانه‌ای با نام بیا و آن را بگیر، جدا از گروه موسیقی "سلنا گومز و صحنه" خوانده است. این اولین بار بود که آهنگی از او جزو ۱۰ آهنگ برتر ۱۰۰ آهنگ داغ بیلبورد قرار داشت و توسط انجمن صنعت ضبط موسیقی ایالات متحده آمریکا گواهینامهٔ طلا گرفت. دومین تک آهنگ او با نام کاهش سرعت در ماه ژوئن سال ۲۰۱۳ منتشر شد. همچنین آلبوم خود با نام رقص ستاره‌ها را در سال ۲۰۱۳ منتشر کرد.

فعالیت اقتصادی سلنا گومز

در اکتبر ۲۰۰۹ سلنا گومز اعلام کرد که قصد راه اندازی خط تولید لباس خود به نام "خیالپردازی با صدای بلند توسط سلنا گومز" را دارد. این خط تولید در پاییز سال ۲۰۱۰ راه اندازی شد. این مجموعه شامل لباس های بوهمی، تاپ های گلدار، لباس های جین، کت و دامن و شال و کلاه بود که تمام لباس ها از مواد بازیافتی و یا سازگار با محیط زیست بودند.

سلنا گومز گفت که این خط تولید برگرفته از سبک شخصی خودش است و لباس ها را "زیبا، زنانه" توصیف کرد. وی بعد ها گفت: "با خط تولیدم، واقعاً می خواهم گزینه هایی به مشتریانم بدم که چگونه می توانند سبک مورد علاقه‌شان رو با یکدیگر به اشتراک بگذارند. من می خواهم تا لباس ها راحت باشند و اینکه سازگار با محیط زیست و آلی هستند، برای من فوق العاده مهم است.همچنین بر روی تمامی برچسب لباس ها، نقل قول هایی که برای من خیلی الهام بخش هستند، وجود دارد و من فقط به دنبال رساندن یک پیام خوب به دیگران هستم.

آلبوم های سلنا گومز

۲۰۰۹ ...... ببوس و بگو (همراه با گروه )
۲۰۱۰...... سالی بی باران (همراه با گروه)
۲۰۱۱...... وقتی خورشید غروب می‌کند (همراه با گروه)
۲۰۱۳...... رقص ستاره‌ها (بدون همکاری با گروه)
     
  

 
بیوگرافی حمید هیراد
حمید هیراد متولد دهه شصت در تهران، خواننده می باشد.

حمید هیراد که متولد تهران است به تازگی آهنگ های او وارد دنیای موسیقی ایران شده است. او که از سنین نوجوانی به موسیقی و خوانندگی علاقه مند بوده است و علاوه بر خوانندگی به یادگیری پیانو، گیتار و انواع آلات موسیقی سنتی مسلط است.وی سابقه چندین سال خوانندگی دارد و در سبک خاص خود با اهنگ ها و فضای تلفیقی سنتی عرفانی و موسیقی شاد توانسته طرفداران خواسته خود را پیدا نماید

در اولین گام هنری آموزش موسیقی سنتی را آغاز کرد، سپس با چند کار نیم حرفه ای استعداد خود را محک زد اما برای دیده شدن نیاز به همکاری با شرکت های بزرگ هنری داشت

او بواسطه آشناهایش یکی از آهنگ های سنتی خود را به آقای حسن اردستانی مدیرعامل شرکت آوازی نو ارسال کرد که موجب قرار داد همکاری و ورود به این شرکت بزرگ شد.

او تا یک سال به همراه تیم این شرکت در حال آنالیز بازار برای انتشار سبک جدید از موسیقی تلاش کرد و در نهایت در اواخر سال ۹۵ شروع طوفانی داشت.

مهم‌ترین خصوصیت آهنگ‌ های حمید هیراد را می‌توان اشعار آن دانست.

اشعار مورد انتخاب او اکثرا دارای فضای تغزلی هستند. این در حالی است که موسیقی «هاوس» یا «ای دی ام» با حال و هوای پاپ ارایه دهنده این اشعار تغزلی هستند.

همچنین نوع آواز حمید هیراد نیز یادآور موسیقی تلفیقی این روزها است.

عشق و علاقه در کنار هدف باعث شد تلاش هایش در عرصه موسیقی در نهایت دیده شود، وی با نوع جدیدی از بیان و اجرا توانست با حمایت شرکت موسیقی خود را شناخته تر کند.

حمید هیراد اهنگ های خود را با همکاری شرکت اوازی نو منتشر می نماید و تمام حقوق و فعالیت های وی متعلق به این شرکت می باشد.

حمید هیراد در ۶ سالگی

با توجه به نحوه انتشار عکس های خود در صفحه مجازی اش و اینکه اسمی از همسر خود نمی برد، به نظر می رسد که مجرد بوده و همسری نداشته باشد.

آهنگ های حمید هیراد

شب که شد

رسوایی

فراموش کن

مستم کن

معشوقه

دلارام

شوخیه مگه

خدا

بی تاب

عشق

یار

انفرادی

و ...
     
  

 
بیوگرافی بیژن کامکار

اطلاعات
تولد ۲۸ آذر ۱۳۲۸ سنندج
ملیت ایران
سبک‌(ها) موسیقی سنتی ایرانی
موسیقی کردی
ساز(ها) دف
رباب
تار
تنبک
سال‌های فعالیت ۱۳۳۸ تا کنون
سازهای برجسته
دف
رباب
تار
تنبک

بیژن کامکار (زاده ۲۸ آذر ۱۳۲۸ – سنندج) نوازندهٔ دف، رباب، تمبک، تار، و خوانندهٔ موسیقی کردی و موسیقی سنتی ایرانی و از اعضای گروه کامکارها است.
زندگی‌نامه و فعالیت‌هنری

بیژن کامکار در سال ۱۳۲۸ در ارومیه به دنیا آمد. مانند دیگر اعضای خانواده‌اش نزد پدرش حسن کامکار به فراگیری موسیقی پرداخت. اولین فعالیت حرفه‌ای او در رادیو سنندج به‌عنوان خواننده بوده‌است. اولین سازی که او برگزید تنبک بود اما پس از آن با سازهای ملودیکا و تار به نوازندگی در گروه خانوادگی کامکارها پرداخت. در سال ۱۳۵۳ با ساز تخصصی تار وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد و در رشتهٔ موسیقی تحصیل کرد. وی جزو بنیانگذاران گروه‌های شیدا و عارف می‌باشد و در کنسرت‌ها و آثار متعدد به عنوان نوازنده و بعضاً خواننده این گروه‌ها حضور داشته‌است.

ورود به گروه شیدا و عارف

در سال ۱۳۴۸ با محمدرضا لطفی آشنا شد که به گفتهٔ خود وی نقطه عطفی در زندگی هنری وی به شمار می‌رود چون که بعد از پدرش نقش مهمی در آشنایی او با تار و موسیقی ایرانی داشته‌است. همچنین این آشنایی باعث ورود وی به عنوان نوازندهٔ تنبک به گروه شیدا می‌شود اما پس از مدتی با ورود برادرش ارژنگ کامکار به گروه، وی به نوازندگی رباب روی می‌آورد، بیژن کامکار بعد از گروه شیدا به عضویت گروه عارف نیز درمی‌آید..

وارد کردن دف به اجراهای عمومی

شاید بتوان مهم‌ترین نقش وی در موسیقی ایران را وارد کردن ساز دف برای اولین بار به اجراهای عمومی دانست.در هنگام عضویت در گروه شیدا به پیشنهاد محمدرضا لطفی از ساز دف در یکی از کنسرت‌های گروه استفاده کرد که با اقبال فراوان علاقه‌مندان مواجه شد و امروزه دف یکی از سازهای مهم در گروه‌های موسیقی ایرانی است و نوازنده‌گان فراوان در این رشته به فعالیت می‌پردازند.پیش از این، دف فقط در مراسم مذهبی دراویش در خانقاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت و در گروههای موسیقی ایرانی استفاده نمی‌شد.

آثار
آلبوم‌ها
نام آلبوم سال انتشار آهنگساز نوازنده خواننده ناشر توضیحات
جان جان ۱۳۵۵ محمدرضا لطفی Yes محمدرضا شجریان آوای شیدا اجرا در دستگاه سه‌گاه، بیژن کامکار نوازنده تنبک
چهره به چهره ۱۳۵۶ محمدرضا لطفی Yes محمدرضا شجریان دل آواز اجرا توسط گروه شیدا در دستگاه نوا، بیژن کامکار نوازنده دف
سواران دشت امید ۱۳۵۶ حسین علیزاده Yes بیژن کامکار، شهرام ناظری
چاووش ۲ ۱۳۵۷ محمدرضا لطفی Yes محمدرضا شجریان، شهرام ناظری موسسه فرهنگی و هنری چاووش اولین آلبوم انتشار یافته با آواز شهرام ناظری، شامل دو بخش: شب نورد (با صدای محمدرضا شجریان) و آزادی (با صدای شهرام ناظری)، گروه شیدا
چاووش ۳ ۱۳۵۷ محمدرضا لطفی Yes محمدرضا شجریان، بیژن کامکار، شهرام ناظری موسسه فرهنگی و هنری چاووش اجرا توسط گروه شیدا
چاووش ۵ محمدرضا لطفی Yes موسسه فرهنگی و هنری چاووش اجرا توسط گروه شیدا و گروه عارف
چاووش ۶ ۱۳۵۸ محمدرضا لطفی Yes محمدرضا شجریان موسسه فرهنگی و هنری چاووش اجرا توسط گروه شیدا، بیژن کامکار نوازنده رباب
چاووش ۷ ۱۳۵۸ محمدرضا لطفی، پرویز مشکاتیان، هوشنگ کامکار، حسین علیزاده Yes محمدرضا شجریان، شهرام ناظری موسسه فرهنگی و هنری چاووش اجرا توسط گروه شیدا و گروه عارف
چاووش ۸ محمدرضا لطفی Yes شهرام ناظری، سیما بینا موسسه فرهنگی و هنری چاووش اجرا توسط گروه شیدا
چاووش ۹ محمدرضا لطفی Yes محمدرضا شجریان موسسه فرهنگی و هنری چاووش اجرا توسط گروه شیدا در دستگاه سه‌گاه
چاووش ۱۰ محمدرضا لطفی Yes صدیق تعریف موسسه فرهنگی و هنری چاووش یادواره حسین طاهرزاده که با همکاری گروه شیدا و عارف اجرا شد. ردیف آوازی این اثر اصفهان است که در دستگاه سه‌گاه اجرا شد، بازسازی اثر(محمدرضا لطفی).
سپیده ۱۳۵۸ محمدرضا لطفی Yes محمدرضا شجریان دل آواز با همکاری هوشنگ ابتهاج و پرویز مشکاتیان، اجرا توسط گروه شیدا، بیژن کامکار نوازنده رباب
به یاد طاهرزاده ۱۳۶۳ محمدرضا لطفی Yes صدیق تعریف اجرا توسط گروه‌های شیدا و عارف، مکتب اصفهان به یاد حسین طاهرزاده در دستگاه سه گاه، بیژن کامکار نوازنده رباب
بهاران آبیدر ۱۳۶۴ هوشنگ کامکار Yes بیژن کامکار، شهرام ناظری نوای همایون اجرا توسطگروه کامکارها، اشعار محلی کُردی با تنظیم عباس کمندی، اجرا توسط ارکستر سمفونیک تهران
نوا ۱۳۶۵ پرویز مشکاتیان Yes محمدرضا شجریان دل آواز اجرا توسط گروه عارف، بیژن کامکار نوازنده دف.
در گلستانه ۱۳۶۶ هوشنگ کامکار Yes شهرام ناظری روح افزا اجرا توسطگروه کامکارها
دود عود ۱۳۶۷ پرویز مشکاتیان Yes محمدرضا شجریان دل آواز تنظیم این آلبوم با کامبیز روشن‌روان بود، اجرا توسط ارکستر، در سال ۱۳۶۶ اجرا و در ۱۳۶۸ منتشر شد.
دستان ۱۳۶۷ پرویز مشکاتیان Yes محمدرضا شجریان دل آواز اجرا توسط گروه عارف، در دستگاه چهارگاه
کنسرتی دیگر ۱۳۶۸ داریوش طلایی Yes شهرام ناظری تاریخ اجرا سال ۱۳۶۸، تاریخ نشر ۱۳۷۱، اجرا در افشاری و ماهور، آواز به همراه سه تار نوازی داریوش طلایی و تنبک و دف نوازی بیژن کامکار
افشاری مرکب ۱۳۶۸ پرویز مشکاتیان Yes ایرج بسطامی چهار باغ بانگ نخستین اثر با صدای ایرج بسطامی، مربوط به کنسرت گروه عارف به سرپرستی و آهنگ سازی پرویز مشکاتیان، بیژن کامکار نوازنده دف و رباب
زردی خزان هوشنگ کامکار، ارسلان کامکار Yes Yes سروش اجرا توسط گروه کامکارها
بامداد ۱۳۶۹ حمید متبسم Yes Yes سروش
دف و نی ۱۳۷۰ محمدعلی کیانی‌نژاد، بیژن کامکار Yes
کنسرت ایرج بسطامی و گروه دستان ۱۳۷۱ حمید متبسم، محمدعلی کیانی نژاد Yes ایرج بسطامی در دستگاه‌های سه گاه و همایون، بیژن کامکار نوازنده دف و رباب
سحرواران علی‌اکبر مرادی، بیژن کامکار Yes
در خیال ۱۳۷۵ مجید درخشانی Yes محمدرضا شجریان دل آواز در دستگاه سه‌گاه و آواز بیات ترک، بیژن کامکار نوازنده دف.
ایران زمین ۱۳۷۵ گروه کامکارها Yes Yes
گل نیشان ۱۳۷۵ گروه کامکارها Yes Yes
ئاگری زیندو ۱۳۷۵ گروه کامکارها Yes
شلیره اردوان کامکار Yes حسین شریفی اجرا توسط گروه کامکارها
شب، سکوت، کویر ۱۳۷۷ کیهان کلهر Yes محمدرضا شجریان دل آواز بر اساس موسیقی مقامی خراسان، بیژن کامکار نوازنده دف و دایره
کوهستان حسین بهروزی‌نیا Yes سروش گلچینی از ملودی‌های بومی ایران، به‌همراه حسین بهروزی‌نیا (بربط) و کامبیز گنجه‌ای (تنبک)
کنسرت ۷۷ ۱۳۷۷ گروه کامکارها Yes شهرام ناظری مشکات اجرا توسط گروه کامکارها
مهتاب رو ۱۳۷۷ کیخسرو پورناظری Yes شهرام ناظری آواز بیستون اجرا توسط گروه تنبور شمس
بداهه نوازی ویلن مجتبی میرزاده مجتبی میرزاده Yes باربد موزیک بداهه نوازی ویلن مجتبی میرزاده و تنبک بیژن کامکار
افسانه تنبور کیخسرو پورناظری Yes Yes
سیوی سور Yes Yes نوای همایون
شباهنگام هوشنگ کامکار، ارسلان کامکار Yes Yes شهرام کاست
مستان سلامت می‌کنند کیخسرو پورناظری Yes Yes
گلاریژان علی‌اکبر مرادی Yes
آوای باران تهمورس پورناظری Yes
سیب سرخ Yes
دف و رباب ۱۳۸۰ Yes نی داوود
سایه‌روشن مهتاب ۱۳۸۲ احسان ذبیحی‌فر Yes Yes حوزه هنری اجرا توسط گروه مهتاب
جمجمک برگ خزون ۱۳۸۷ Yes ساربانگ ترانه‌های کودکان
آموزش دف ۱۳۹۱ Yes آواسازان ققنوس
سحرگاهان ۱۳۹۲ حیدر کاکی Yes Yes سوره تنبور
سربداران ۱۳۹۲ فرهاد فخرالدینی Yes Yes استودیو صبا موسیقی متن مجموعه تلویزیونی سربداران
جامه رنگین ۱۳۹۵ علیرضا فیض بشی‌پور بیژن کامکار، نجمه تجدد سروش

منبع : ویکی پدیا
     
  

 
بیوگرافی ماکان بند (امیر مقاره و رهام هادیان)

اطلاعات
نام مستعار ماکان بند
سبک پاپ
ساز پیانو ، کیبورد ، ساکسیفون
ناشر آوازی نو
اعضا امیر مقاره ، رهام هادیان

گروه موسیقی ماکان بند یک تیم موسیقی ایران در سبک پاپ می باشد که با دو خواننده یعنی رهام هادیان و امیر مقاره خیلی زود سر زبان ها افتاد و طرفداران زیادی نیر جلب خود کردند.

شرکت آوازینو از ماکان بند حمایت و پشتیبانی می کند.
بیوگرافی امیر مقاره

امیر مقاره متولد ۳ دی ۱۳۷۰ در تهران، خواننده است.

از دوران نوجوانی با سروردن شعر فعالیت خود در موسیقی را آغاز کرد از سال ۱۳۹۳ بصورت حرفه ای مستقلا وارد حوزه خوانندگی شد و چندین قطعه به تنهایی و چندتایی دیگر رو با دوستانش منتشر شد.
رادیو جوان و مدلینگ

دیده شدن او با انتشار کارهایش در سایت ممنوع الفعالیت رادیو جوان بود اما دچار حاشیه های ممنوع الکاری نشد، او در حرفه مدلینگ نیز فعالی است و با برندهای مختلف ایارنی و خارجی همکاری دارد
ازدواج !

امیر مقاره هنوز ازدواج نکرده و مجرد است اما می گوید:

من تو زندگیم فقط دنبال یه دختر میوفتم، اونم دخترمه وقتی داره راه رفتن یاد میگیره و فقط جلوی یه دختر زانو میزنم اونم باز دخترمه وقتی هنوز یاد نگرفته بند کفشاشو ببنده ...

اسمه دخترمم عسله، ولی مامان نداره

بیوگرافی رهام هادیان

رهام هادیان متولد مرداد ۱۳۶۹ در تهران، خواننده است.

فعالیت او نیز ار دوران نوجوانی با علاقه اش به ملودی سازی شروع شد، خیلی زود دوره های آهنگسازی را بصورت تجربه سپری کرد او ترانه سرایی نیز می کند.
شعر و شیطنت

رُهام هادیان در ادبیات و شعر گویی استعداد بیشتری دارد از روحیه وی می تواند به شوخ بودن و شیطنت هایش در اجرا اشاره کرد او در اغلب کلیپ های دو نفره با امیر مقاره چهره شاخص کلیپ ها می باشد
امیر مقاره

امیر مقاره
تشکیل گروه ماکان بند

این گروه با حمایت یاشار خسروی نوازنده ساکسیفون و آهنگسار در سال ۹۵ بصورت کامل شکل گرفت، موفقیت های این گروه توام شد با حمایت شرکت آوازینو به مدیریت حسن اردستانی که از حمید هیراد نیز پشتیبانی می نماید.
ماکان یعنی چی ؟

ریشه نام ماکان فارسی و دیلمی است.

ماکان نام پسر کاکی از حکام مازندران سران دیالمه در قرن چهارم بوده است که در آغاز نزد ابوالحسین ناصر در گرگان به سر می برد و از سربازان با نفوذ او بود و مدتی از جانب وی بر سرزمین تمیشه حکومت می کرد
     
  
صفحه  صفحه 7 از 19:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  18  19  پسین » 
موسیقی ایرانی

Singer Biography | بیوگرافی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA