ارسالها: 23330
#1
Posted: 15 Aug 2015 17:40
درود
درخواست ایجاد تاپیک در تالار موسیقی ایرانی را دارم
نام تاپیک: پریسا | Parisa
آپلود سنتر : solidfiles.com
کلمات کلیدی: دانلود فول آلبوم پریسا + بیوگرافی پریسا + دانلود موزیک ویدئو پریسا + دانلود آهنگ های پریسا + دانلود آلبوم های پریسا + متن آهنگ های پریسا + دانلود فول آلبوم + دانلود آهنگ + دانلود آلبوم + دانلود موزیک ویدئو + دانلود فول آلبوم + متن آهنگ
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#2
Posted: 18 Aug 2015 18:24
«فـــــــــهــــــــــرســــــــــتـــــــــــ »
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#3
Posted: 18 Aug 2015 18:24
بـــیـــوگـــرافـــیــــــــــ
Official Website
Facebook
- نام اصلی : فاطمه واعظی
- نام مستعار : پریسا
- تولد ۲۵ اسفند ۱۳۲۸ در شهسوار (تنکابن)
- سبک : موسیقی کلاسیک ایرانی
فاطمه سادات واعظی (زادهٔ ۲۵ اسفند ۱۳۲۸ شهسوار) با نام هنری پریسا، خوانندهٔ موسیقی سنتی ایرانی است.
پریسا در ۲۵ اسفند ۱۳۲۸ در شهسوار (تنکابن فعلی) متولد شد. از کودکی و در دوران تحصیل با تشویقهای پدرش در برنامههای هنری شرکت میکرد تا اینکه در مسابقات هنری مدارس در رشتهٔ آواز رتبهٔ اول را در بین تمام دانشآموزان سراسر کشور کسب کرد و از آن زمان با محمود کریمی که از اعضای هیئت داوران بود آشنا و برای آموزش موسیقی ایرانی (دستگاهها و ردیف موسیقی سنتی) شاگرد ایشان شد. بعد از دو سال برای آغاز کار حرفهای، وارد وزارت فرهنگ و هنر وقت شد.
همکاری پریسا با وزارت فرهنگ و هنر مدت پنج سال ادامه داشت، که در این مدت برنامههایی در تلویزیون اجرا کرد و کنسرتهایی در تهران و بعضی شهرستانها و نیز همراه با گروههای مختلفی که در آن وزارتخانه فعال بودند، کنسرتهایی در خارج از کشور برای معرفی موسیقی سنتی ایران برگزار نمودند.
در سال ۱۳۵۲ با امیر افراز ازدواج کرد و حاصل آن سه فرزند با نامهای سارا، لیلا و دارا میباشد. بعد از ازدواج همکاری پریسا با مرکز حفظ و اشاعهٔ موسیقی آغاز شد و تا سال ۱۳۵۷ ادامه داشت. در این دوران در محضر استاد دوامی نیز با سبک اجرای تصنیفهای قدیمی و آواز سنتی آشنایی پیدا کرد.
مجموعه فعالیتهایی که در این دوران انجام داد عبارتند از شرکت در سه جشن هنر شیراز، اجرای چند برنامه در تلویزیون، دانشگاه تهران، باغ فردوس، تئاتر شهر و اجرای کنسرتهای متعدد در خارج از کشور.
از سال ۱۳۷۰ در پی دعوت مرکز حفظ و اشاعهٔ موسیقی سنتی برای تعلیم آواز ایرانی به خانمها به همکاری با آن مرکز پرداخت. اکنون چند سالی است که به تعلیم خصوصی بانوان در منزل و همچنین اجرای موسیقی سنتی ایران در خارج از کشور میپردازد.
مصاحبه ژاله کاظمی با بانو پریسا
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#4
Posted: 18 Aug 2015 18:25
بـــیـــوگـــرافـــیــــــــــ پـــــریـــــســـــا از زبـــــانـــــ خـــــودشـــــ
در 25 اسفند 1328 در شهسوار متولد شدم. صداى خوش از طرف پدر و پدربزرگ به من و خواهرها و برادرانم به ارث رسيده است. بزرگترين مشوق و حامى من در خانواده پدرم بود و در دوران تحصيل هر وقت برنامهاى بود كه از من مىخواستند شركت كنم، او نه تنها مخالفت نمىكرد، بلكه بسيار هم تشويق ميكرد. با حمايت و تشويقهاى او بود كه من در مسابقات هنرى مدارس شركت ميكردم.
آخرين بارى كه در رشته آواز رتبه اول را در بين تمام دانشآموزان سراسر كشور كسب كردم، با استادم مرحوم محمود كريمى كه از اعضاى هيئت داوران بودند آشنا شدم. استاد كريمى مرا بسيار تشويق كردند و پيشنهاد كردند كه براى آموزش موسيقى ايرانى (دستگاهها و رديف موسيقى سنتى) شاگرد ايشان شوم. لذا تحصيل موسيقى سنتى ايران را به طور جدى و مستمر در خدمت آن استاد بزرگوار آغاز كردم. هنوز دو سالى از آموزش من نگذشته بود، كه ايشان براى آغاز كار حرفهاى، مرا به وزارت فرهنگ و هنر وقت معرفى كردند. ولى كار آموزش من زير نظر مستقيم ايشان و تا سالها پس از آغاز كار حرفهاى ادامه داشت.
همكارى من با وزارت فرهنگ و هنر مدت پنج سال ادامه داشت، كه در اين مدت برنامههايى در تلويزيون اجرا كردم و كنسرتهايى در تهران و بعضى شهرستانها و نيز همراه با گروههاى مختلفي كه در آن وزارتخانه فعال بودند، كنسرتهايى در خارج از كشور براى معرفى موسيقى سنتى ايران اجرا كردم. تصور ميكنم اين كنسرتها بين سالهاى 1347 تا 1352 بوده است.
در سال 1352 ازدواج كردم و درست دو ماه بعد از آن از طرف مركز حفظ و اشاعه موسيقى سنتى ايران (وابسته به سازمان راديو تلويزيون) كه به ابتكار و مديريت استاد دكتر داريوش صفوت پايهگذارى شده بود، به همكارى دعوت شدم و همراه با گروهى از موسيقيدانان مركز، عازم سفرى به بلژيك و فرانسه براى اجراى كنسرت شديم.
به اين ترتيب همكارى من با مركز حفظ و اشاعه موسيقى آغاز شد و از سال 1352 تا 1357 كه آخرين سال فعاليت حرفهاى من بود، به مدت پنچ سال ادامه داشت. در اين دوران در محضر استاد دوامى نيز با سبك اجراى تصنيفهاى قديمى و آواز سنتى آشنايى پيدا كردم.
مجموعه فعاليتهايى كه در اين دوران انجام شد عبارتند از شركت در سه جشن هنر شيراز، اجراى چند برنامه در تلويزيون، دانشگاه تهران، باغ فردوس، تئاتر شهر و اجراى كنسرتهاى متعدد در خارج از كشور.
در اواسط سال 1357 جهت شركت در «فستيوال موسيقى آسيا»1 به دعوت «بنياد ژاپن»2 به كشور ژاپن سفر كردم كه شرح مفصل آن در «آواهاى موسيقيايى آسيايى»3 منتشر شده است.
در سال 52 ازدواج كردم و فرزندانم سارا، ليلا و دارا به ترتيب در سالهاى 53، 58 و 63 متولد شدند. اكنون دختر بزرگم ازدواج كرده و صاحب دو دختر است.
بعد از انقلاب، در سالهاى 57 و 58 و به هم ريختن وضعيت موسيقى ايران فعاليت موسيقى من به ناچار متوقف شد و با به دنيا آمدن فرزند دوم و سومم تمام توجه و وقت من صرف خانوادهام گرديد. در سال 70 مركز حفظ و اشاعه موسيقى سنتى مجددا از من دعوت كرد كه در آن مركز به خانمها آواز ايرانى تعليم بدهم. با توجه به اين كه خانمها در هيچ كجا اجازه ابراز وجود در زمينه موسيقى و بخصوص در رشته آواز نداشتند، به نظر ميرسيد قدم مثبتى برداشته شده است. بنابراين، همكارى با آن مركز را بيفايده ندانستم و دعوت را پذيرفتم.
فكر مىكنم سه يا چهار سال با آن مركز، كه فضايش با فضاى قبلى بسيار متفاوت بود همكارى كردم و شاگردان زيادى در اين مدت با موسيقى دستگاهى ايران آشنا شدند. به هر حال همكارى من با مركز ادامه داشت، تا زمانى كه براى اولين بار در سال 1995 ميلادى با گروهى عازم سفر خارج از كشور شديم و كنسرتهايى در اكثر كشورهاى اروپايى اجرا كرديم، كه بسيار مورد استقبال هموطنان عزيز مقيم خارج از كشور قرار گرفت.
همكارى من با مركز، پس از بازگشتم به ايران قطع شد و از آن پس به تعليم خصوصى بانوان در منزل خودم ادامه دادم. از آن تاريخ (1995) تاكنون، سفرهاى خارج از كشور من براى شركت در فستيوالهاى مختلف بينالمللى و اجراى موسيقى سنتى ايرانى براى علاقهمندان خارج از كشور آغاز شد و ادامه يافت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ارسالها: 23330
#5
Posted: 18 Aug 2015 18:26
« فعالیت هنری پریسا »
- ۱۹۷۰ - ۱۹۷۳:اجرا در ايران، افغانستان، پاكستان از طرف وزارت فرهنگ و هنر
- ۱۹۷۳:چهل كنسرت در 40 شهر فرانسه براى معرفى موسيقى سنتى ايران
- ۱۹۷۱ - ۱۹۷۵:همكارى با مركز حفظ و اشاعه موسيقى تحت سمت خواننده و مدرس آواز.
- ضبط و انتشار چند كاست توسط شركت CBS
- ۱۹۷۵ - ۱۹۷۷:اجرٍاى كنسرت هاى خاطره انگيز همراه با برجسته ترين نوازنده هاى جوان زمان در جشنهاىهنر شيراز
- ۱۹۷۸:دعوت Japan Foundation از پريسا براى شركت در فستيوال "هنرهاى نمايشى سنتى آسيا". تمركز اصلى اين فستيوال بر هنر آواز كشور هاى بروما، هند، ايران و مغولستان بود. نتايج اجراها و گزارشات اين فستيوال يك كتاب تحت عنوان "آواهاى موسيقايى آسيا"، يازده قطعه فيلم 16ميلى مترى و يك سى دى با نام "هنر آواز كلاسيك ايران" است.
- ۱۹۹۵ - ۱۹۷۹:پس از انقلاب ايران پريسا قادر به ادامه فعاليت هنرى و اجراى عمومى نبود. او در اين دوران وقت خود را صرف تدريس رديف و آواز نمود.
- كتاب "هنر موسيقى ايرانى" (The Art of Persian Music) كه شامل معرفى نامه اى از پريساست، توسط جان دورينگ، مستشرق فرانسوى در كنار سى دى "منتخب موسيقى ايرانى" (Anthology of Persian Music) منتشر شد. اين سى دى شامل اجراهايى از پريسا است.
- ۱۹۹۵:انگليس، فرانسه، آلمان، سوئد، سوئيس و هلند
- براى اولين بار پس از 15 سال سكوت
- سى دى اين برنامه تحت عنوان "باز آمدم" منتشر شده است.
- ۱۹۹۶:انگليس، لندن، رويال فستيول هال
- حسین عمومی (نی)، سام (دف)
- ۱۹۹۶:فرانسه، پاريس، تئاتر شهر پاريس (Théâtre de la Ville)
- ۱۹۹۶:اجرا فرانسه به دعوت مشترك راديو فرانسه و راديو دانمارك.
- سى دى اين برنامه تحت عنوان "شرح عشق" منتشر شده است.
- حسین عمومی (نی)، سام (دف)
- ۱۹۹۶:فرانسه، فستيوال "صداى مقدس"
- ۱۹۹۷:اجرا در برنامه اى تحت عنوان "شب صداى زن"
- در فستيوال "تابستان بورژ"، فرانسه، بورژ
- ۱۹۹۸:تور آمريكا و كانادا:
- New York, Philadelphia, Tampa, Miami, Washington D.C., Atlanta, San Diego, Seattle, San Francisco, Los Angles, Portland, Vancouver, Toronto, Montreal
- اجراهاى اين تور در سى دى هاى شرح عشق 1 و 2 منتشر شده است.
- ۱۹۹۸ (سپتامبر):انگليس، لندن، كوئين اليزابت هال
- فستيوال "زن در سنت ها" همراه با حسين عمومى
- ۱۹۹۹ (فوریه):تور استراليا
- Sydney (University of Macquarie)
- Melbourne (University of Latrobe)
- Adelaide (Theatre of Royal)
- ۱۹۹۹ (آگوست):فرانسه همراه با حسين عمومى
- فستيوال "Voix d ete en Creuse"
- ۱۹۹۹ (اکتبر):آلمان، مونيخ، فستيوال FestKoncert
- ۲۰۰۰ (آوریل):انگليس، لندن، كوئين اليزابت هال.
- حضور پريسا با همراهى فرزندش دارا براى اولين بار. او گروه را با دف همراهى كرد.
- ۲۰۰۱ (نوامبر):اجرا درفستيوال صداهاى مقدس جهان
- سوئيس، لوزان
- ۲۰۰۲ (ژوئن):آمريكا، اجراى برنامه در فستيوال بزرگ سيلك رود (Silk road)
- با همراهى داريوش طلايى
- ۲۰۰۲ (سپتامبر):تور آمريكا همراه با داريوش طلايى
- New York (Asia Society and Museum)
- Hawaii (Honolulu Academy of Arts)
- Berkley (First Congregational Church)
- Los Angeles (Wadsworth theatre, Persian Arts Society)
- ۲۰۰۲ (اکتبر):تور اروپا همراه با گروه دستان
- Berlin, Hamburg,
- Kobenhavem, Stockholm, Goteborg, Helsingborg, Antwerpen, Amsterdam, Utrecht, Oslo, Frankfurt, Giessen, Munchen, Freiburg, London, Köln, Heidelberg
- ۲۰۰۳:تور آمريكا و كانادا همراه با گروه دستان
- Toronto, Montreal, Ottawa, Vancouver, Seattle, Portland, Orange County, San Francisco, New York, New Haven, Washington D.C., Cleveland, Chicago, Atlanta
- ۲۰۰۳:انتشار آلبوم "شوريده | پريسا و گروه دستان" توسط كمپانى نت وورك
- ۲۰۰۴:تور اروپا در سه شهر برلين، لندن و پاريس همراه با گروه دستان
- اجراى برلين به دعوت فستيوال ENTFERNTE N ÄHE
- ۲۰۰۵:تور اروپا با گروه دستان و شركت در سمينار تار و ستار (هلند)
- Veniz, Rome, Frieburg, Koln, Nethersland
- ۲۰۰۵:انتشار آلبوم "گل بهشت | پريسا و گروه دستان" توسط كمپانى نت وورك
- ۲۰۰۶:اجراى برنامه شوريده با گروه دستان
- مادرید، اسپانیا
- ۲۰۰۶:تور كانادا و آمريكا با گروه دستان
- Montreal, Ottawa, Toronto, Vancouver,
- New York, Atlanta, Dallas, Chicago, Michigan/Ann Arbor,
- Orange County, Los Angeles, San Francisco, San Diego
- ۲۰۰۷:حضور در فستيوال فـــز ، فستيوال صدا هاى مقدس جهان
- در شهر فـــز ، كشور مراكش
- همـــراه با گـــروه دستان
- ۲۰۰۸:انتشار محدود آلبوم SIMPLICITY (سادگى) در آلمان
- ايمان وزيرى (تار) - على رحيمى (تنبك)
- ۲۰۰۸:اجرای برنامه در فستیوال Voix de Femmes و مستر كلاس
- بروكسل، بلژيك
- ايمان وزيرى (تار)، على رحيمى (تنبك)
- ۲۰۰۸:اجراى برنامه در فستيوال MUSICA DEI PAPOLI ، فلورانس، ايتاليا
- و فستيوال QADAR، بارسلونا، اسپانيا
- ايمان وزيرى (تار)، على رحيمى (تنبك)
- ۲۰۰۸:اجراى برنامه در شهر هاى پاريس، رن و دوسلدورف
- ايمان وزيرى (تار)، على رحيمى (تنبك)
- و با همراهى احسان ذبيحى فر (كمانچه) در شهر رن
- ۲۰۰۹:اجراى برنامه در فستیوال آوای جهان اسلام (Asia Society)
- در شهر نیویورک
- ايمان وزيرى (تار)، دارا افراز (تنبك)
- ۲۰۰۹:اجراى برنامه در فستیوال سانتاندر، در شهر سانتاندر، اسپانیا
- ايمان وزيرى (تار)، دارا افراز (تنبك)
- ۲۰۰۹:اجراى برنامه در فستیوال صداهای مقدس اوپسالا، سوئد
- ايمان وزيرى (تار)، دارا افراز (تنبك)
- ۲۰۱۰:اجراى برنامه در فستیوال صداهای مقدس
- سانتیاگو، اسپانیـا
- ايمان وزيرى (تار)، دارا افراز (تنبك)
- ۲۰۱۱:اجرا در Musée Guimet
- پاریس، فرانسه
- بهمن پناهی (تار)، پدرام خاور زمینی (تنبك)
- ۲۰۱۲:تور غرب آمریکا و کانادا
- با همراهی گروه همنوازان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#9
Posted: 18 Aug 2015 20:37
دانلود آلبوم فوق العاده زیبای باز آمدم با صدای پـــــریـــــســـــا
- اطلاعات:
- تعداد آهنگ ها : ۸
- تاریخ انتشار : ۱۹۹۵
- ترانه ها:
- ۱-ترانه شماره یک
- ۲-ترانه شماره دو
- ۳-ترانه شماره سه
- ۴-ترانه شماره چهار
- ۵-ترانه شماره پنج
- ۶-ترانه شماره شش
- ۷-ترانه شماره هفت
- ۸-ترانه شماره هشت
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7
ارسالها: 23330
#10
Posted: 19 Aug 2015 08:56
دانلود آهنگ فوق العاده زیبای شماره یک (باز آمـــــدم باز آمدم از پیش آن یـــار آمـــــدم) با صدای پـــــریـــــســـــا + متن ترانه
باز آمـــــدم باز آمدم از پیش آن یـــار آمـــــدم
در من نگـــردر من نگر بهر تو غمخوار آمدم
شاد آمدم شاد آمدم از جملــــــه آزاد آمـــــــدم
چندین هـــزاران سال شد تا من به گفتار آمــدم
آن جا روم آنجا روم بالا بدم بـــــــــــــالا روم
بازم رهان بازم رهان کاین جا به زنهــار آمـدم
من مرغ لاهوتی بدم دیدی کا ناسوتی شـــــــدم
دامش ندیدم ناگهان در وی گرفتــــار آمـــــــدم
من نور پاکم ای پسر نه مشت خاکـــم مختصـر
آخــــر صدف من نیستم من در شهـــوار آمـدم
ما را به چشم سر مبین ما را به چشم سر بیــن
آنجا بیا ما را ببین کان جــــا سبکبـــار آمـــــدم
از چار مادر برترم وز هفت آبا نیـــــز هـــــم
من گــوهر کانی بدم کاین جا به دیــدار آمــــدم
یارم به بازارآمده ست چالاک وهشیارآمده ست
ور نه به بازارم چه کا ر وی را طلبکار آمــدم
ای شمس تبریزی نظر در کل عالم کی کنـــــی
کانـــدر بیابان فنا جان و دل افگـــــــار آمــــدم
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
ویرایش شده توسط: sepanta_7