انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 66 از 163:  « پیشین  1  ...  65  66  67  ...  162  163  پسین »

Science News | دانستنیهای علمی


مرد

 
کدام ماست از همه سالم‌تر است؟

ماست از لخته و دلمه کردن شیر با باکتری‌های اسید لاکتیکی به دست می‌آید.
برای تولید ماست، شیر را می‌جوشانند تا هم میکروب‌های آن از بین برود، هم آبش تا حدی تبخیر شود و هم حرارتش بالاتر برود.
بعد صبر می‌کنند کمی سرد شود. وقتی دمای شیر به 60-50 درجه سانتی‌گراد رسید، مایه ماست را که به آن استارتر می‌گوییم، اضافه می‌کنند و ظرف را در محیط گرمی که به آن گرمخانه می‌گویند، می‌گذارند یا روی آن می‌پوشانند تا گرم بماند. بعد از یکی دو ساعت، باکتری‌ها، پروتئین‌های شیر را لخته می‌کنند و شیر می‌بندد.
در این مرحله شیر به ماست تبدیل می‌شود، یعنی رطوبت، چربی، پروتئین و املاح و کلسیم و هر چیزی که در شیر بوده، هیچ تغییری نمی‌کند و فقط شکل ظاهری آن عوض می‌شود و ماست معمولی به دست می‌آید.
در صنعت، مایه استارتر را در شرایط خاصی تهیه می‌کنند تا کیفیت بهتری پیدا کند. البته ماست فقط یک نوع نیست و انواع مختلفی از آن با طعم‌‌های مختلف در بازار وجود دارد اما کدام یک از آنها بهتر است؟

ماست کم‌چرب، ماست پرچرب: معمولا شیر 3 درصد چربی دارد، اگر قبل از تولید ماست، چربی آن گرفته شود، می‌توان از آن ماست کم‌چرب تهیه کرد. حالا اگر به شیر چربی اضافه کنیم و درصد چربی را به 5، 6 یا 7 درصد برسانیم، ماستی که از آن به وجود می‌آید، پرچرب خواهد بود. معمولا این نوع ماست مزه بهتری دارد، اما چون چربی ماست از نوع چربی حیوانی و اشباع است، برای سلامت مضر است و مصرف مداوم آن چاقی، اضافه‌وزن و چربی خون را در پی خواهد داشت.

ماست پروبیوتیک: به این نوع ماست علاوه بر باکتری‌هایی که معمولا در تهیه ماست وجود دارد، باکتری‌های دیگری هم اضافه می‌شود. البته تعداد این میکروارگانیسم‌ها باید در هر گرم یا مترمکعب ماست 106 یا بیشتر از آن باشد تا وقتی آن را می‌خوریم، تعدادی از آنها به صورت زنده به روده ما برسد. در این صورت روده‌ها می‌توانند میکروب‌ها‌ی زنده را تخمیر و از تخمیر آن ترکیب‌های مفیدی تولید کنند که می‌توانند از بیماری‌‌های قلبی- عروقی، سرطان و... تا حدی پیشگیری کنند.

ماست‌های میوه‌ای: می‌توان به ماست معمولی، کم‌چرب و پرچرب میوه‌ها و سبزی‌های مختلفی اضافه کرد؛ از توت‌فرنگی، زردآلو، آلبالو و... گرفته تا اسفناج، خیار و... این میوه‌ها و سبزی‌ها گاهی به صورت له شده به ماست اضافه می‌شوند و گاهی به صورت سنتزی و مصنوعی، یعنی مثلا به جای توت‌فرنگی، رنگ صورتی و طعم توت‌فرنگی به ماست می‌زنند.


اما کدام بهترند؟

ماست کم‌چرب معمولی از همه ماست‌ها بهتر است چون طبیعی است. در حقیقت این نوع ماست هم تا حدی خواص پروبیوتیک دارد چون از میکروارگانیسم‌ها درست می‌شود. از طرفی، معلوم نیست تعداد میکروارگانیسم‌های ماست‌های پروبیوتیک‌ بیشتر از 106 باشد و این میکروب‌ها زنده به روده برسند بنابراین لازم نیست پول اضافه‌ای برای خرید ماست پروبیوتیک پرداخت کنیم.
در کنار ماست معمولی کم‌چرب، ماست پروبیوتیک و ماست کفیر و غنی‌شده بهترین ماست هستند. ماست میوه‌ای، چکیده و... هم در رتبه‌های بعدی قرار دارند و چون همه آنها معمولا از ماست‌های پرچرب تهیه می‌شوند که مصرف آنها چندان توصیه نمی‌شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کارشناسان آب و هوای سازمان ملل: فقط پانزده سال فرصت داریم

برای اینکه افزایش دمای زمین کمتر از دو درجه سانتی‌گراد باقی بماند، باید انتشار دی‌اکسید‌کربن و دیگر گازهای گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰، ۴۰ تا ۷۰ درصد کاهش پیدا کند و تا سال ۲۱۰۰ به صفر برسد.
کارشناسان سازمان ملل هشدار داده‌اند که برای این کار فقط یک فرصت پانزده ساله وجود دارد و باید استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدشونده سه تا چهار برابر شود.
این کارشناسان برای افزایش کره زمین یک سقف دو سانتیگرادی در نظر گرفته‌اند، چون افزایش بیش از دو درجه عواقب فاجعه‌باری برای بشر و محیط زیست خواهد داشت.
(یکشنبه ۱۳ آوریل، ۲۴ فروردین) "مجمع بین‌المللی تغییرات اقلیمی" (IPCC) خلاصه سومین قسمت گزارش خود را درباره آب و هوای کره زمین در ۳۳ صفحه منتشر کرد.
کارشناسان آب و هوای سازمان ملل در این گزارش می‌گویند بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ انتشار دی اکسید کربن و دیگر گازهای گلخانه‌ای هر سال یک گیگاتن (یک میلیارد تن) افزایش یافته است.
اُتمار ادنهوفر یکی از سه رئیس کارگروه "مجمع بین‌المللی تغییرات اقلیمی" (IPCC) می‌گوید: " برای جلوگیری از این دستکاری خطرناک در سیستم‌های آب و هوایی، باید از رویه متداول فاصله بگیریم."
این سومین گزارش "مجمع بین‌المللی تغییرات اقلیمی" (IPCC) است که در واقع راهنمای علمی است برای اینکه چگونه می‌توان روند گرم شدن کره زمین را کند کرد.
پیش نویس این گزارش که پیشتر به بیرون درز کرده بود نشان می‌داد در حال حاضر مهم‌ترین عامل انتشار دی‌اکسید‌کربن و گازهای گلخانه‌ای افزایش نیاز به انرژی در کشورهای در حال توسعه است؛ بدلیل رشد جمعیت و بزرگ شدن اقتصاد آنها، بویژه در چین و کشورهای بزرگ.
اما در نسخه نهایی خلاصه گزارش که امروز منتشر شد نمودار مربوط به این موضوع حذف شده است.
به گفته آقای ادنهوفر برخی دولت‌ها نگران این بودند این اطلاعات باعث شود برخی دولت‌ها برای خود مسئولیت متفاوتی در این زمینه در نظر بگیرند.
چین، هند، برزیل و عربستان سعودی در میان دولت‌هایی بودند که با گنجاندن این نمودار در خلاصه گزارش مخالفت کردند.
بازار انرژی جهانی شش تریلیون دلار ارزش و شش میلیارد مشتری دارد. ارزش آن در سال ۲۰۳۵ به هفده تریلیون دلار می‌رسد.
در این نمودار، کشورها از نظر در آمد به چهار دسته تقسیم شده بودند در حالی‌که در جلسات آب و هوای سازمان ملل کشورها به دو گروه تقسیم می‌شدند، در حال توسعه و توسعه یافته.
کشورهای توسعه‌یافته خواستار بر چیده شدن این تقسیم بندی هستند و معتقدند کشورهایی مثل چین و دیگر کشورهایی که اقتصادشان بسرعت در حال رشد است را نمی‌توان با کشورهای کوچک و اقتصادهای محدود مقایسه کرد اما بسیاری از کشورهای در حال توسعه مایلند این تقسیم‌بندی درآمدی برقرار بماند.
آنها می‌گویند کشورهای توسعه‌یافته بطور تاریخی مسئول گرم شدن هوای زمین هستند و حذف این تقسیم بندی به آنها امکان می‌دهد که بار مسئولیت خود را به دوش دیگران بیندازند.
به گفته دیگو پاچکو، رییس هیئت نمایندگی بولیوی "این اولین قدم برای کشورهای توسعه یافته است که بگویند تمام کشورها باید مسئولیت تغییر آب و هوا را بپذیرند."
با در نظر انتشاز گازهای گلخانه‌ای از زمان انقلاب صنعتی در قرن هجدهم، آمریکا بزرگترین آلوده کننده اقلیم جهانی بوده است. اما چین در حال حاضر بیش از آمریکا آلایندگی ایجاد می‌کند و میزان آن هم رو به افزایش است.


فرصت پانزده ساله

هر چه حرکت از سوخت‌های فسیلی به سمت انرژی‌های پاک و تجدیدشونده کندتر باشد رسیدن به اهداف سازمان ملل سخت‌تر و گران‌قیمت‌تر می‌شود.
با روند فعلی تا سال ۲۱۰۰، دمای زمین ۳.۷ تا ۴.۸ درجه سانتیگراد افزایش خواهد داشت و سطح آب دریاها ۲۶ تا ۸۲ سانتی‌متر بالا خواهد آمد که این به گفته متخصصان "فاجعه‌بار" خواهد بود.
اما کارشناسان می‌گویند برای حفظ هدف تعیین شده انتشار دی اکسید کربن و گازهای گلخانه‌ای باید تا سال ۲۱۰۰ به صفر برسد اما با روند فعلی در سال ۲۱۰۰ جو زمین دو تا سه برابر میزان فعلی از گاز گلخانه‌ای انباشته خواهد شد.
در سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ افزایش مصرف سوختهای فسیلی باعث رشد سریع اقتصادی در دنیا شد و تولید این گازها میلیاردها تن افزایش یافت.
یوبا سوکونا یکی دیگر از روسای کارگروه تدوین گزارش می‌گوید "اقدامات انجام شده تاکنون هیچ کاهشی در انتشار این گازها ایجاد نکرده و هیچ تاثیری هم بر سرعت افزایش آن نداشته است."
این گزارش می‌گوید برای رعایت سقف دو درجه و جلوگیری از فجایعی که عدم رعایت ان ایجاد خواهد کرد یک فرصت پانزده ساله وجود دارد و بعد از سال ۲۰۳۰ کار "بسیار دشوارتر" و گزینه‌های پیش رو بسیار کمتر می‌شود.
احتمال اینکه با ۴۰ تا ۷۰ درصد کاهش گازهای گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰، افزایش دمای کره زمین کمتر از دو درجه بماند، ۶۶ درصد است.
این گزارش هشدار داده‌ افزایش انتشار دی اکسید کربن در کره زمین فقط در صورتی متوقف می‌شود که "تغییری بسیار بزرگ" در نحوه استفاده از انرژی بوجود آید و در آن بر جایگزینی سوخت‌های فسیلی تاکید شده است.
اما در حالیکه تکنولوژی استفاده از سوخت‌های پاک‌تر و کارآمدتر وجود دارد اما استفاده از سوخت‌های فسیلی و زغال سنگ در کشورهای در حال توسعه رو به افزایش است.
این گزارش هشدار داده است اگر اقدامات جدی و وسیعی به اجرا در نیاید دمای کره زمین تا سال ۲۰۳۰ دو درجه افزایش خواهد یافت که بسیار خطرناک است.
این گزارش را صدها کارشناس از پنجاه کشور دنیا تهیه کرده و دانشمندان و نمایندگان دولت‌ها با دقت بسیار تهیه آن را زیر نظر داشته‌اند. متن کامل آن که دو هزار صفحه است چند روز دیگر منتشر خواهد شد.
مجمع بین‌المللی تغییرات اقلیمی در گزارش اول خود بشر را عامل اصلی گرم شدن هوای زمین دانسته بود.
برخی از کشورهای در حال توسعه می‌گویند هزینه روی آوردن به سوخت پاک بجای سوخت فسیلی، باید به تناسب بین تمام کشورها تقسیم شود.
در گزارش دوم هشدار داده‌ شد که تغییرات شدید آب و هوا بشر را از نظر تامین غذا، بهداشت، زیر آب رفتن خشکی‌ها و امنیت تهدید می‌کند:
"ابعاد فزاینده گرم شدن [آب و هوای کره زمین] احتمال تغییرات شدید، فراگیر و غیر قابل برگشت اقلیمی را افزایش داده است."
گزارش دوم همچنین نشان می‌داد که که سیستم‌های طبیعی و انسانی در تمام قاره‌ها و اقیانوس‌ها در دهه‌های اخیر تحت تاثیر تغییرات اقلیمی مختلف قرار گرفته‌اند، از ذوب شدن یخچالها گرفته تا گرم شدن پرمافراست (زمین‌های یخ‌زده).


خطرات افزایش دمای کره زمین بیش از دو درجه

آسیب دیدن اکوسیستم‌های منحصر به فردی مثل دریاهای قطبی و آبسنگ‌های مرجانی (coral reefs)
کمبود آب آشامیدنی
بالا آمدن آب دریاها
اسیدی شدن آب اقیانوس‌ها اسیدی
انقراض گونه‌های جانوری و گیاهی
کمبود غذا بعلت زیر آب رفتن زمین‌های کشاورزی



برخی از راه‌حل‌ها

کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی
سرمایه‌گذاری در انرژی‌های پاک و تجدیدشونده (انرژی خورشیدی، باد)
دوگانه سوز کردن (هیبرید)
ممانعت از انتشار و جمع‌آوری گازهای کربنی تولیدی در نیروگاه‌هایی که با زغال‌سنگ، نفت و گاز کار می‌کنند
صرفه‌جویی در مصرف انرژی
جلوگیری از جنگل‌زدایی
تشویق حمل و نقل عمومی پاک و کم‌آلاینده
طراحی و ساخت شهرهای کوچکتر با نیاز کمتر به انرژی
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تلفن هوشمند و خواب

مطالعه تازه ای حاکی از استفاده گسترده مردم بریتانیا به خصوص جوانان از تلفن های هوشمند قبل از خواب است که نسبت به عوارض آن بر کیفیت خواب هشدار داده می شود.
از هر ده جوان ۱۸ تا ۲۴ ساله بریتانیایی نه نفر خود را پیش از خواب در معرض نور آبی تلفن های هوشمند یا تبلت قرار می دهد که باعث مشکلات خواب می شود.
این رقم در مورد بزرگسالان فقط کمی کمتر است.
کارشناسان می گویند که این وسایل تولید هورمون ملاتونین را کم می کند بنابراین مهم است قبل از خواب از آنها پرهیز شود.
همزمان مطالعات نشان داده که ۲۸ میلیون نفر در بریتانیا به طور متوسط هفت ساعت بیشتر در شب نمی خوابند.
کمتر از هفت ساعت خواب در شبانه روز زیر میزان توصیه شده است و به مشکلاتی مثل افزایش وزن، حمله قلبی، دیابت و سرطان ارتباط داده شده است.
میزان لازم خواب برای هر فرد شاید متفاوت باشد اما هفت تا هشت ساعت خواب برای عموم شبانه روز توصیه می شود. میزان لازم برای نوجوانان بیش از ۹ ساعت است.
هرچند این مطالعه در بریتانیا انجام شده اما دور از تصور نیست که در مورد خیلی از کشورهای دیگر هم صادق باشد.
همین اواخر بود که متخصصان چشم هشدار دادند استفاده زیاد از تلفن های هوشمند می تواند به چشم آسیب بزند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
بهره برداری از گرمای بدن انسان برای تأمین انرژی ابزار‌های الکترونیکی

پژوهشگران در مؤسسه‌ی علوم و فناوری پیشرفته‌ی کره (KAIST) موفق به ساخت مولد گرما-الکتریکی منعطف، سبک‌وزن و با بازدهی بالایی شدند که می‌تواند با استفاده از انرژی حرارتی بدن، الکتریسیته تولید کند. این فناوری می‌تواند برای افزایش عمر باتری ابزار‌های پوشیدنی همچون ساعت‌های هوشمند که نیاز به انرژی زیادی ندارند به کار رود.
برخلاف گوشی‌های هوشمند که گویا در حال طی مرحله‌ی غول آسا شدن پس از کوچک شدن هستند، ابزارهای پوشیدنی هنوز در حال کوچک تر و نازک تر شدن هستند که این خود نیازمند فناوری‌های پیشرفته‌ای است که بتوانند نیاز‌های کاربران زا به نحو احسنت پاسخگو باشند. یکی از مشکلات همیشگی این ابزارها به دلیل حجم و وزن پایینی که لازمه‌ی آنها است، مشکل در تأمین انرژی کافی به وسیله‌ی باتری است.
پیش از این نیز تلاش‌های زیادی برای استفاده از مواد پیزوالکتریک یا انرژی خورشیدی در این ابزارها شده بود که هر یک مزایا و معایب خود را داشتند. برای مثال انرژی خورشیدی محدود به حضور خورشید است و پیزوالکتریک‌ها هم – که نیازمند خم‌کردن یا فشردن ابزار الکترونیکی برای تولید انرژی هستند- قدری مسخره به نظر می‌آیند! اما این فناوری می‌تواند با استفاده از گرمای اتلافی بدن که تا زمانی که زنده اید! – در 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته- ، انرژی ابزار‌های الکترونیکی را تأمین کند.
مولدهای گرما-الکتریکی پیش از این نیز با استفاده از مواد آلی یا غیر آلی ساخته شده بودند که مورد اخیر انعطاف‌پذیری را هم در خود داشت؛ در حالیکه بازدهی بالایی نداشت و مورد نخست نیز با وجود بازدهی بالا سنگین و سخت بود. ویژگی مولد ساخته شده توسط موسسه‌ی KAIST این است که هر دو ویژگی انعطاف و بازدهی بالا را با هم ادغام کرده و ابزاری کاملاً کاربردی را تولید کرده اند. این ابزار با کنار هم قرار‌دادن خمیرهای نوع n و نوع p و همراه کردن آن‌ها در پارچه‌های منعطف شیشه‌ای ساخته شده است. این مواد خمیری با نفوذ از طریق منافذ موجود و شکل‌دادن هزاران نقطه‌ی میکروسکوپی برآمدگی نوع n و p که در کنار هم قرار گفته اند، در نهایت یک ماده‌ی گرما-الکتریکی عالی را شکل داده‌اند.
مزیت اصلی این طراحی این است که دیگر نیازی به پوشش‌های ضخیم جهت محافظ در لایه‌ی خارجی ندارد. در طراحی‌های پیشین همین پوشش‌ها بودند که موجب سنگینی، حجیم‌بودن و بازدهی پایین مولد‌ها می‌شدند که با استفاده از پارچه‌های شیشه‌ای بدون فداکردن ضخامت، بازدهی ابزار نیز بهبود یافت.
به گفته‌ی پژوهشگران ساخت پوششی از این جنس با مساحت 10 در 10 سانتی متر، تنها 13 گرم جرم خواهد داشت که در دمای اتاق قادر است توانی معادل 40 میلی وات را تولید کند. البته این میزان انرژی برای ابزارهای الکترونیکی امروزی چندان زیاد محسوب نمی‌شود – برای مثال یک iPad 2 به 2 وات انرژی نیاز دارد- اما همین میزان توان می‌تواند تفاوت‌های چشمگیری در عملکرد ابزارهای الکترونیکی کم مصرفی همچون ساعت‌ها یا پوشش‌های هوشمند ایجاد کند.
این فناوری همچنین می‌تواند در کاربردهایی غیر از موارد مربوط به وسایل شخصی همچون خودروها، هواپیماها، کارخانه‌ها و سایر ابزارهایی که میزان زیادی انرژی گرمایی را به هدر می‌دهند به کار رود.
جزئیات این پژوهش در مجله‌ی Energy & Environmental Science به چاپ رسیده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
بذرهای سفر کرده به فضا با رشد سریع خود محققین ژاپنی را شگفت‌زده کردند

در سال 2008 محققین ژاپنی برای یک آزمایش ساده، 250 بذر درخت گیلاس را به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاندند. این بذرها حدود 8 ماه در فضا نگهداری شده و سپس به ژاپن بازگشتند. 14 بذر به صورت تصادفی انتخاب و در نقاط مختلفی از کشور ژاپن کاشته شد. بیشتر بذرها هم در آزمایشگاه مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. معمولاً چیزی حدود 10 سال زمان لازم است که یک بذر به درختی بزرگ تبدیل شده و شکوفه دهد. اتفاقی افتاده که موجب تعجب دانشمندان شده است.
10 سال زمان برای شکوفه کردن، این پیش‌بینی در مورد 14 بذر کاشته شده صادق نیست. در حال حاضر 6 سال به پایان بازه‌ی 10 ساله زمان باقی مانده و جالب است که 4 مورد همین امسال شکوفه کرده‌اند. دانشمندان از این اتفاق شگفت‌زده شده و به پاسخ‌های احتمالی می‌اندیشند.
Kaori Tomita-Yokotani یکی از محققین دانشگاه Tsukuba است که در این آزمایش شرکت دارد. او در این رابطه به AFP می‌گوید این احتمال وجود دارد که قرار گرفتن در معرض پرتوهای کیهانی قوی‌تر موجبات تسریع فرآیند شکوفه زدن و رشد کلی را فراهم کرده باشد. وی دلیل احتمالی دیگر را گرده‌افشانی گیاهان عنوان کرده است.
با توجه به اینکه اطلاعات زیادی در مورد دانه‌ها در دست نیست، دانشمندان هنوز پاسخی برای این اتفاق عجیب ندارند. در واقع شروع این آزمون بیشتر برای مطالعه‌ی دانش‌آموزان بوده و جنبه‌ی تحقیقاتی آن چندان جدی نبوده است و اصلاً پیش‌بینی نمی‌شد که چنین نتیجه‌ای داشته باشد. اگر این مطالعه به عنوان یک آزمایش علمی جدی تلقی شده بود و نظارت آزمایشی دقیق بر آن صورت می‌گرفت، شاید حالا وضعیت به گونه‌ی دیگری رقم می‌خورد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
استفاده از رنگدانه‌ها برای ساخت سطوح ضد‌باکتری قابل استفاده حتی در تاریکی

عفونت‌های بیمارستانی یکی از معمول ترین بیماری‌هایی است که افراد بستری شده در بیمارستان به آن دچار می‌شوند. این عفونت‌ها در بسیاری از موارد نیز از انواع مقاوم شده هستند که برای بیماران خطرات و البته هزینه‌ی گزافی را در پی خواهد داشت. امروزه سرمایه‌گذاری زیادی نیز برای استفاده از روش‌های غیر‌عامل در مبارزه با این عفونت‌ها صورت گرفته است که در آن‌ها اجسام و وسایل مورد استفاده بدون نیاز به هیچ استریل شدنی به صورت خودبخود ضد باکتری هستند و میکروب‌ها توان زیست و رشد بر روی آن‌ها را ندارند. یکی از جدیدترین این روش‌های استفاده از سطوح پوشش داده‌شده با سیلیکون، رنگدانه‌ها یا ذرات طلاست که خواص ضد‌میکروبی از خود نشان می‌دهند.
این فناوری که در دانشگاه College London ابداع شده است، از ذرات طلا به همراه رنگدانه‌های متیلن بلو بهره می‌برد. هنگامی که این رنگدانه‌ها در معرض نور قرار می‌گیرند، الکترون‌های آن به حالت برانگیخته در می‌آیند که این منجر به تولید رادیکال‌های بسیار واکنش پذیر اکسیژن می‌شود. این رادیکال‌های اکسیژن قادرند با حمله به دیواره‌ی سلولی باکتری‌های آن‌ها را نابود کنند و محیط را به طور کاملاً بی خطر استریل نگه دارند.
برای ساخت این ماده از یک حلال شیمیایی استفاده شد تا سطح سیلیکون را دچار تورم کند و متیلن بلو و ذرات طلا بتوانند به درون سطح نفوذ کرده و خواص ضدمیکروبی را به سطح بدهند. این سطح پس از اعمال ذرات در حمامی از crystal violet قرار گرفت تا لایه‌ای بسازد که رنگدانه‌ها بتوانند بر روی آن متصل شوند.
در آزمایش‌هایی که تابه حال بر روی این سطوح صورت گرفته است، بیشترین خواص ضد میکروبی ممکن، در طی 3 تا 6 ساعت در زیر نور لامپ‌های فلوئوروسنت معمولی مشاهده شده است، که بسیار شگفت‌آور است.
مورد شگفت‌آور دیگری که در این خصوص وجود دارد این است که حتی در زمانی که سطح در تاریکی قرار می‌گرفت تا زمانی حدود 18 ساعت خواص ضد‌میکروبی خود را حفظ می‌کرد. این نخستین باری است که خواص ضدمیکروبی یک سطح بدون حضور نور چنین عملکرد فوق العاده‌ای را از خود نشان می‌دهد که البته نحوه‌ی عملکرد آن هنوز جای پرسش دارد.
به علاوه باید گفت که ساخت این سطح قیمت بالایی نیز ندارد و دوام خوب و ویژگی‌های آن نیز حتی با وجود تمیز‌کاری حفظ می‌شود. این فناوری می‌تواند در بسیاری از کاربردهای پزشکی و ابزارهای بیمارستانی یا حتی فناوری‌های خانگی همچون صفحه‌کلید یا صفحه‌ی تلفن همراه شما به کار برده شود تا امکان انتقال بیماری‌ها از طریق این ابزار‌ها به حداقل ممکن کاهش یابد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ربات‌های مارگونه؛ این بار در بدن انسان

پیش از این حتماً در خصوص ربات‌های مارگونه خوانده‌اید؛ این ربات‌ها پیش از این در بررسی تجهیزات خطرناک همچون تجهیزات هسته‌ای که امکان ورود انسان یا هیچ ربات –بزرگ جثه ی- دیگری در آن‌ها وجود ندارد، بسیار به کار می‌آیند. هم اکنون دانشمندان در حال به کار‌گیری این ربات‌ها در بدن انسان هستند؛ محیطی که احتیاط و دقت بسیار بیشتری را طلب می‌کند. این ربات‌ها می‌توانند همچون یک آندوسکوپ عمل کنند و به درمان بیماران کمک شایان توجهی کنند.
این ربات‌ها که پیش از این در دانشگاه Mellon توسط پروفسور Howie Choset توسعه پیدا کردند، هم اکنون توسط شرکتی که توسط این استاد و دو همکار دیگر تأسیس شده است در حال توسعه‌ی بیشتر برای به کار‌گیری در امور پزشکی است. درست مثل نمونه‌ی قبلی این پروژه، ربات حاضر نیز بدنی مارپیچ مانند دارد که از اتصال اجزای مختلف به یکدیگر ساخته شده است که هر یک قادر است راه بخش جلویی خود را ادامه دهد. در جلوی این ربات –که حکم سر آن را دارد- یک دوربین ویدیویی HD و تعدادی درگاه برای اتصال ابزارآلات پزشکی به آن وجود دارد تا پزشکان بتوانند به کمک آن به برش‌دهی یا نمونه‌برداری از بافت‌های بیمار بپردازند. حرکات این ربات نیز توسط دوربین و به کمک یک دسته‌ی خارجی کنترل می‌شود.
اگرچه هدف اصلی طراحی این ربات استفاده در جراحی‌های قلب بوده، ولی هم‌اکنون این ربات در حال کمک به پزشکان برای اعمال جراحی سر و گردن است. این ربات از طریق دهان بیمار به بدن وارد می‌شود و دید کاملی از نقاط غیر قابل دسترس به پزشک می‌دهد؛ البته بدون اینکه نیازی به یک جراحی باز و خطرناک باشد و بی‌آنکه حتی یک زخم از خود بر جای بگذارد. درست مثل سایر روش‌های غیر تهاجمی درمان، این روش نیز زمان بازگشت بیمار را به حداقل می‌رساند؛ ضمن اینکه خطر ایجاد عفونت یا خونریزی نیز در این روش بسیار پایین است.
این سامانه که Flex System نام گرفته است، هم‌اکنون در حال ورود به بازارهای اروپایی است. برخی از کاربردهای پیشینی که این ربات‌ها داشتند شامل شرکت در عملیات‌های جستجو و نجات و بررسی خطوط لوله بوده است؛ اما این نخستین بار است که این مارهای ماشینی به بدن انسان راه پیدا کرده‌اند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
محققان در جدیدترین یافته‌های خود گیاهان زامبی را کشف کردند

مطمئناً تاکنون فیلم‌ها، مطالب و بازی‌های کامپیوتری با مضامین زامبی‌ها را مشاهده کرده یا اطلاعاتی را در مورد آن‌ها شنیده‌ یا مطالعه کرده‌اید. غالب موارد موجود، داستان‌های علمی‌تخیلی هستند که با دستمایه قراردادن این سوژه به داستان‌پردازی پرداخته‌اند؛ اما اخیراً دانشمندان نمونه‌ای از یک گیاه را کشف نموده‌اند که با الگوی رفتاری زامبی، خود را تخریب کرده و به هم‌نوعان خود نیز آسیب می‌رساند.
گروهی از دانشمندان در مرکز جان‌اینِس لندن اخیراً یک باکتری انگلی با نام فیتوپلاسما (Phytoplasma) یافته‌اند که میزبان خود را یک گیاه است، به یک موجود به‌ظاهر زنده، اما آلوده و خطرناک تبدیل می‌کند. زمانی که این باکتری خطرناک گیاه مورد‌نظر را آلوده می‌کند، گلبرگ‌ها با تغییر رنگ سبز شده و باکتری اجازه ی شکوفا‌شدن را به گل نداده و آن را به یک شاخه‌ با برگ‌های ساده تبدیل می‌کند. این رفتارها شاید به دلیل وجود پروتئینی با نام SAP54 است که با تغییر ساختار گیاه مورد‌نظر آن را از داخل تخریب کرده و به یک موجود مخرب تبدیل می‌کند.
اما این تمام قابلیت‌های این باکتری و گیاه تبدیل‌شده به یک زامبی نیست. علاوه بر تبدیل ساختار گل و تبدیل آن به یک موجود بی‌حاصل، این باکتری قادر است تا برخی از حشرات را نیز به سوی خود جلب کند. حشرات با مکیدن شهد آلوده‌ی این گیاه و انتقال آن به سایر گیاهان، سایر نمونه‌های موجود را نیز آلوده می‌سازند و در نتیجه در مدت کوتاهی مقدار انبوهی از گیاهان آلوده شده و مزرعه‌ای از گیاهان زامبی شکل می‌گیرد!
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
دانشمندان فرانسوی روش جدیدی برای انحراف قدرت تخریبی زلزله کشف کردند

گروهی از دانشمندان فرانسوی، روش جدیدی برای مقابله با زلزله و آثار مخرب آن پیدا کرده‌اند. آنها می‌خواهند با روش جدیدی، سپر دفاعی در برابر زلزله بسازند و نقاط مسکونی مثل شهرها را از گزند این واقعه‌ی طبیعی مصون نگه دارند. در ادامه‌ی مطلب روش جالبی که آنها به آزمایش آن پرداخته‌اند را معرفی می‌کنیم.
پس از زلزله‌ی مخربی که در شیلی رخ داد و ویرانی‌های زیادی به بار آورد، باز هم دانشمندان به فکر چاره‌ای برای مقابله با این بلای طبیعی افتادند.
اساس کار استفاده از اصل انکسار است. با حفر چاله‌هایی در زمین می‌توان امواج مخرب زلزله را به اطراف شهرها، جایی که خرابی کمتری به بار می‌آورند، منحرف کرد. اگر این سیستم در عمل موفق باشد، راه جدیدی برای ایجاد سپر دفاعی در اطراف نقاط شلوغ شهری خواهد بود.
در آزمایش دانشمندان، شبکه‌ای از حفره‌های استوانه‌ای شکل به عمق 5 متر در خاک ایجاد شده و با استفاده از حسگرهای سایزموگرفیک (لرزه‌سنج)، نیرویی که از طریق آرایه‌ی حفره‌ها منتشر می‌شود مورد بررسی قرار گرفت. همان‌طور که انتظار می‌رفت صدا با توجه به خواص آکوستیکی خود، در شبکه‌ی حفره‌ها تشدید شده و با طرحی منحنی شکل، پخش می‌شود.
امید است که با استفاده از شبکه‌ای با شکل صحیح و فرکانسی مناسب، بتوان از این روش برای شکستن قدرت زلزله استفاده کرد. مهندسی عمران و شهرسازی به روش جدید، امیدوارند تا با استفاده از آن، نقاط مرکزی آرام برای شهرها به وجود بیاید.
به هر حال برای فرار از قدرت بالای زلزله دو راه حل بیشتر وجود ندارد؛ یا باید آن را به گونه‌ای جذب کرد و یا باید آن را به سمت و مکانی که آسیب کمتری ایجاد می‌شود، فرستاد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
نشانه روی ابررایانه‌ی واتسون به سمت سرطان مغز

ابررایانه‌ی واتسون هم اکنون در حال برنامه‌ریزی مجدد است تا در مطالعات بالینی مربوط به نوعی سرطان مغز به نام گلیوبلاستوما، به کمک پژوهشگران بیاید. این پروژه که در همکاری بین IBM و NYGC در حال پیگیری است، قرار است هوش واتسون را برای تحلیل مقادیر زیادی از داده‌ها که در خصوص نحوه‌ی درمان و پیشگیری از این بیماری هستند به کار بگیرد.
در طول سال‌ها واتسون هر روز در حال قوی‌تر و سریع‌تر شدن بوده است؛ تفاوت این ابررایانه با سایر رایانه‌ها در این است که واتسون به جای استفاده از یک الگوریتم مشخص برای تشخیص الگوها در داده‌ها، همواره در حال یادگیری و بهبود خود است و می‌تواند با فرضیات جدیدی که به دست می‌آورد، خود به نتیجه گیری بپردازد. بنابراین این نحوه‌ی تفکر او را هر چه بیشتر به انسان نزدیک می‌کند و می‌توان از او برای انجام تحلیل‌های پیچیده و دشوار بهره برد.
این اولین باری نیست که واتسون برای امور پزشکی به کار گرفته شده است؛ پیش از این نیز واتسون برای کار در Memorial Sloan-Kettering Cancer Center که در زمینه‌ی سرطان پژوهش می‌کند، به کار گرفته شده که نتایج رضایت بخشی را نیز در پی داشته است.
واتسون از گستره‌ی وسیعی از اطلاعات بهره می‌برد که این شامل کلیه‌ی دانشنامه‌ی ویکی‌پدیا و سایر منابع معتبر می‌شود. واتسون هم چنین قابلیت فهم زبان طبیعی و خواندن مقالات روز را نیز داراست در نتیجه اطلاعات آن می‌تواند از هر انسانی پیشی بگیرد. این اطلاعات و هوش بالا می‌تواند در فهم بهترین روش درمان بیماران به کمک پزشکان بیاید. IBM امیدوار است این همکاری با مرکز NYGC بتواند دانش او را در زمینه‌ی ژنتیک بالا ببرد تا مطالعات بعدی بر روی سرطان برای واتسون بسیار ثمربخش‌تر باشد.
سرطان گلیوبلاستوما شکلی از سرطان مغز است که در ایلات متحده‌ی سالانه 13000 نفر را به کام مرگ می‌کشاند و امید می‌رود واتسون بتواند از روی داده‌ی ژنوم بیماران، آن را تشخیص و به فرایند درمان آن کمک کند. به گفته‌ی دکتر Robert Darnell مدیر‌عامل NYGC مشکل اصلی در این است که می‌بایست از بین اطلاعات و متغیر‌های فراوانی که در درمان به کار می‌روند، بهترین روش را با توجه به ژنوم بیمار تشخیص داده و به کار برد که تحلیل این مورد به عهده‌ی واتسون خواهد بود. واتسون می‌بایست تمام توان محاسباتی خود را به کار بگیرد تا بتواند از روی داده‌ی توالی ژنتیکی، غده‌های سرطانی و معمولی را تشخیص دهد. ضمن اینکه بتواند به پزشکان در انتخاب بهترین نحوه‌ی درمان کمک کند.
فرایند تشخیص این نوع سرطان بسیار طولانی و وقت گیر است که این زمان طلایی درمان را که معمولاً کمتر از یک سال است را از پزشکان می‌گیرد؛ در نتیجه به دلیل درمان دیرهنگام بیماران، احتمال مرگ آن‌ها بسیار افزایش می‌یابد. واتسون می‌تواند این فرایند را در زمان بسیار کوتاه تری انجام دهد؛ در نتیجه بیماران می‌توانند در زمان مناسب درمان را آغاز کنند و جان خود را نجات دهند.
با داشتن این توان و دانش پزشکان قادر خواهند بود به سادگی و سرعت هر چه تمام سرطان‌ها و بیماری‌های خطرناک دیگر را به صورت هدفمند و در زمان مناسب مورد درمان قرار دهند که این کاملاً با توجه به توالی DNA فرد بیمار خواهد بود. این یکی از بزرگترین دستاوردها در جهان پزشکی خواهد بود که قادر است جان میلیون‌ها بیمار را در دنیا نجات دهد. ضمن اینکه بهره بردن از فناوری ابری می‌تواند آن را به تمامی نقاط زمین منتقل کند و همه‌ی افراد جهان به شکلی برابر از آن بهره ببرند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 66 از 163:  « پیشین  1  ...  65  66  67  ...  162  163  پسین » 
علم و دانش

Science News | دانستنیهای علمی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA