انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
موبایل
  
صفحه  صفحه 37 از 100:  « پیشین  1  ...  36  37  38  ...  99  100  پسین »

Mobile News | اخبار موبایل


مرد

 
بنچمارک‌های اولیه Snapdragon 810 را قوی‌تر از Exynos 7420 نشان می دهند

طی هفته‌های اخیر حرف و حدیث‌های بسیاری در باره‌ی Snapdragon 810 شنیدیم که عموما سعی داشتند این SoC از کوالکام را ضعیف‌تر از همتای سامسونگی آن نشان دهند. اما تازه‌ترین بنچمارک‌ها خلاف این موضوع را نشان می‌دهند.
کوالکام یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سیستم‌-روی-یک-چیپ (SoC) در دنیا است. این کمپانی چند سالی است که پردازنده‌ی مورد نیاز در اکثر گوشی‌های هوشمند بازار را تامین می‌کند. اما جدیدترین SoC این شرکت با نام Snapdragon 810 با حاشیه‌ی خبری بسیاری همراه بود. در بازه‌ی زمانی خاصی از مشکل داغ شدن آن خبر دادند و کمی بعد نیز بنچمارک‌ها، قدرت بالاتر رقبای آن را نمایان کردند. اما براساس تازه‌ترین بنچمارک‌های انجام شده به نظر می‌رسد اسنپدرگون ۸۱۰ همچون SoCهای قبلی کوالکام از هر نظر بسیار خوب عمل کرده است.
براساس شواهد و شایعات بدست آمده، گلکسی اس ۶ به پردازنده‌ی Exynos 7420 مجهز خواهد شد. این پردازنده براساس لیتوگرافی ۱۴ نانومتری ساخته می‌شود و از این رو قدرت و بازده‌ی بسیار خوب را در کنار مصرف انرژی بهینه و گرمای تولیدی کم ارائه می‌کند.
امروز نتایج بنچمارک‌های جدیدِ AnTuTu از دو پردازنده‌ی Snapdragon 810 و Exynos 7420 منتشر شده است. هر دو پردازنده‌ بر روی ابزارهای مجهز به رزولوشن QHD آزمایش شده‌اند. در برخی از آزمایش‌ها پردازده‌ی ساخت سامسونگ و در برخی دیگر پردازنده‌ی ساخت کوالکام قوی‌تر ظاهر شده است. با این حال مجموع امتیاز پردازنده‌ی کوالکام بالاتر است.



سرعت دسترسی به حافظه‌ی رم در پردازنده‌ی کوالکام بالاتر است، اما SoC ساخت سامسونگ از نظر قدرت پردازش گرافیک سه بعدی نزدیک به ۱۴ درصد بهتر عمل کرده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اپلیکیشن HERE نوکیا برای اندروید نهایی شد؛ نسخه iOS در راه است

هنوز زمان زیادی از بروزرسانی قبلی نقشه‌های HERE برای ویندوزفون و اندروید نمی‌گذرد ولی به تازگی بروزرسانی مهم دیگری برای HERE تحت اندروید ارائه شده است. با این بروزرسانی نسخه اندروید HERE به بلوغ رسیده و از نسخه بتا خارج می‌شود.
پس از بیش از 3 میلیون دانلود نرم‌افزار نقشه HERE این نرم‌افزار با ارائه یک بروزرسانی جدید، دیگر در حالت بتا نیست و توسعه دهنده این نرم‌افزار معتقد است که HERE برای اندروید به پایداری و بلوغ کافی رسیده است و حالا می‌تواند به عنوان یک اَپ کامل عرضه شود. HERE شاهد بهبود‌های قابل توجهی بوده است برای مثال، گزینه مسیریابی بهبود یافته و حالا به سه طریق عابر پیاده، رانندگی با خودرو و حمل‌و‌نقل عمومی که همه در یک صفحه هستند شما را به مقصد دلخواه هدایت می‌کند. این برخلاف نسخه بتا است که در حالت پیش‌فرض روی گزینه خودرو بود و نیاز بود که کاربر برای دیدن سایر حالت‌ها روی تَب مورد نظر کلیک کند.
بهبود دیگر، نقشه تکامل یافته‌تر است که در آن ویژگی‌های تعامل با کاربر ارتقا یافته و نقشه‌ها از نظر محتوا و اطلاعاتی که به کاربر می‌دهند غنی‌تر از قبل شده‌اند حالا شما با کلیک کردن بر یک نقطه خاص روی نقشه با اطلاعاتی نظیر اطلاعات تماس، تصاویر و بررسی‌هایی مواجه می‌شوید.
درست مانند نقشه گوگل، HERE شما را قادر می‌سازد تا ساختمان‌ها و نقاط مورد علاقه خود را به صورت سه بُعدی ببینید. رابط کاربری نیز بطور کامل ارتقا یافته تا تجربه کار با HERE را لذت‌بخش‌تر کند که واقعا یک نکته قابل تحسین است.
اما نکته آخر در مورد نسخه iOS نقشه HERE است. اگر از کاربران iOS هستید ولی علاقه‌مند به استفاده از نقشه HERE هستید منتظر اخبار خوبی در این زمینه باشید چرا که طبق اطلاعات منتشر شده بزودی نسخه iOS نقشه HERE ارائه خواهد شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
لیست کامل مشخصات فنی و تجهیزات جانبی وان M9 اچ‌تی‌سی فاش شد

با نزدیک شدن به زمان برگزاری کنگره‌ی موبایل بارسلون، انتشار اخبار و شایعات در خصوص گوشی‌های‌هوشمند نیز شتاب روزافزونی می‌گیرد. امروز لیست کامل مشخصات فنی منتسب به این گوشی‌هوشمند منتشر شده که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.
تاکنون شایعات و اخبار متعددی در مورد مشخصات فنی پرچمدار آتی اچ‌تی‌سی منتشر شده است که از جمله‌ی آن می‌توان به شایعاتی در مورد بکارگیری اسنپ‌دراگون ۸۱۰، بلندگوهای بو‌ساند و دوربین با لنز بزرگ اشاره کرد. حال لیست مشخصات فنی کامل اچ‌تی‌سی هیما یا همان وان M9 منتشر شده است.
براساس اطلاعات منتشر شده، این گوشی‌هوشمند از وجود پردازنده‌ی ۶۴ بیتی اسنپ‌دراگون ۸۱۰ با فرکانس پردازشی ۲ گیگاهرتزی به‌همراه ۳ گیگابایت رم از نوع DDR4 بهره خواهد برد. در مورد صفحه‌ی نمایش نیز به‌‌نظر می‌رسد اچ‌تی‌سی ترجیح داده تا همچنان از صفحه‌ی نمایش ۵ اینچی با رزولوشن فول اچ‌دی بهره ببرد. دوربین این گوشی‌هوشمند نیز از وجود سنسور ۲۰.۷ مگاپیکسلی و فلش دوقلوی ال‌ای‌دی بهره خواهد برد. ضمنا در جلوی گوشی نیز یک دوربین ۴ مگاپیکسلی اولتراپیکسل مورد استفاده قرار خواهد گرفت. باتری وان M9 ظرفیتی ۲۸۴۰ میلی‌آمپر ساعتی داشته و اندروید ۵.۰.۲ نیز با رابط کاربری سنس ۷.۰ پیش روی کاربران قرار خواهد گرفت. این گوشی‌هوشمند در دو ظرفیت ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی روانه‌ی بازار خواهد شد.
براساس اطلاعات ارائه شده اچ‌تی‌سی این گوشی‌هوشمند را در سه نمونه روانه‌ی بازار خواهد کرد. همچنین باید به لیست لوازم جانبی این گوشی‌هوشمند نیز اشاره کرد که شامل انواع قاب‌، بلندگو و هدست‌ می‌شود. در ادامه می‌توانید لیست لوازم جانبی اچ‌تی‌سی وان M9 را مشاهده کنید.

HTC DotView 2 (with more colors than before) – HC
M231/232
Clear Case – HC C1153
Stand Case – HC K1150
Waterproof Case(has IP68 rating) – HC C1152
Waterproof Headset – RC E250
Headset 2015 – MAX 500
HTC BoomBass with WiFi support-requires Sense 7
Screen Protector – SP R230A


براساس اطلاعات منتشر شده اچ‌تی‌سی رنگ‌های زرد و فیروزه‌ای را به طیف رنگ پیشین این گوشی‌هوشمند اضافه خواهد کرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
پایان سلطنت کوالکام بر گجت‌های موبایل با قدرت گرفتن مدیاتک

پس از انقلاب پردازنده‌های مبتنی بر ARM‌ در دنیای گجت‌های موبایل، اینتل بزرگ‌ترین مغلوب میدان لقب گرفت. کوالکام یکی از کمپانی‌هایی است که با تکیه بر معماری ARM به یکه‌تاز میدان رقابت تبدیل شد، اما داستان سلطنت کوالکام نیز در حال نزدیک شدن به صفحات آخر است، چراکه مدیاتک خود را برای رقابت در سطح جهانی آماده می‌کند.
اینتل پس از انقلاب گجت‌های موبایل، قدرت پردازنده‌های مبتنی بر معماری ARM را با تمام وجود احساس کرد. تولیدکنندگان گوشی‌های‌هوشمند و تبلت‌ها اینتل را رها کرده و پردازنده‌های مبتنی بر معماری ARM را که بسیار کم‌مصرف‌تر و ارزان‌تر از نمونه‌های ساخت اینتل بودند، در محصولات خود استفاده کردند. البته بخشی از این موضوع را نیز باید به پای اشتباهات اینتل گذاشت، هرچند این کمپانی با اذعان به سیاست‌های اشتباه خود، در سال‌های اخیر روی توسعه‌ی پردازنده‌های بهینه و کارآمد برای گجت‌های موبایل متمرکز شده، اما همچنان عنان بازار در دست محصولات مبتنی بر معماری ARM است.
در صدر تولیدکنندگان پردازنده‌های ARM که همراه با انقلاب گوشی‌های‌هوشمند، رشدی خارق‌العاده را به خود دیدند، کوالکام قرار دارد. آمارهای منتشر شده که برگرفته از گزارش مالی کوالکام است، نشان می‌دهد که این کمپانی سال ۲۰۱۴ میلادی درآمدی ۲۶.۵ میلیارد دلاری را از آن خود کرده که در مقایسه با سال ۲۰۱۳ میلادی رشدی هفت درصدی را تجربه کرده است. کوالکام سال ۲۰۱۳ میلادی ۲۴.۸۷ میلیارد دلار درآمد کسب کرد. این کمپانی در چند سال اخیر توانسته بهترین دوران تجاری خود را تجربه کند، چراکه هر یک از محصولات پرچمدار این کمپانی با بهبود در مقایسه با نسل‌های پیشین، بسیاری از رقبا را با ثبت نتایج بنچمارک برتر، پشت سر گذاشت. اما این روند بزودی تغییر خواهد کرد، چراکه قانون تجارت دامن‌گیر این کمپانی شده و آن را به زیر خواهد کشید. تسلط بر بازار برای همیشه، امری محال است.
مدیاتک، کمپانی تایوانی ناشناخته‌ای بود که فعالیت خود را سال ۱۹۹۷ میلادی با تولید تراشه‌ برای درایو‌های نوری آغاز کرد. این کمپانی بلافاصله پس از تولید تراشه‌های مورد استفاده در سی‌دی‌رام‌ها، تولید تراشه‌های مورد استفاده در دی‌وی‌دی‌ رام‌ها را نیز آغاز کرد. در ادامه سهم آنها در این بازار اضافه شد تا اینکه مدیاتک پس از چند سال طیف گسترده‌ای از محصولات را برای استفاده در دستگاه‌های پخش دی‌وی‌دی تا تلویزیون‌ها روانه‌ی بازار می‌کرد. مدیاتک یکی از شناخته‌شده‌ترین کمپانی‌ها در داخل تایوان است، اما ظهور این کمپانی در بازار جهانی و درخشش آن از سال ۲۰۰۷ میلادی آغاز شد.
فعالیت‌های مدیاتک با خرید بخشی از کمپانی آمریکایی Analog Devices که در زمینه‌ی شبکه‌های مخابراتی سلولار فعال بود، آغاز شد. مدیاتک با خرید این کمپانی وارد بازار بزرگ چین شد. چند سال بعد آنها سراغ خرید کمپانی دیگری رفتند و این بار قرعه به نام Ralink افتاده بود. این کمپانی تولیدکننده‌‌ی تراشه‌های وای-فای بود که اغلب در دانگل‌های وای-فای ارزان قیمت مورد استفاده قرار می‌گیرد. خرید‌های این چنین منجر به افزایش تخصص مدیاتک در زمینه‌ تولید ماژول‌های سخت‌افزاری مورد استفاده در گجت‌های موبایل و نهایتا باعث پیشرفت این کمپانی تایوانی در دنیای موبایل شد.
با فرارسیدن انقلاب گوشی‌های‌هوشمند، دوران شکوفایی مدیاتک نیز فرارسید. تولیدکنندگان چینی تولید گوشی‌های‌هوشمند الهام گرفته از گوشی‌های‌هوشمند پرطرفدار بازار را آغاز کردند و در واقع نسخه‌‌های شرقی محصولات موجود در بازار را ارائه دادند. مدیاتک در این دوران از موقعیت ایجاد شده به درستی استفاده کرد و محصولاتی نظیر MT62XX را روانه‌ی بازار کرد که در واقع اولین قدم‌های مدیاتک در راه تبدیل شدن به یک قدرت جهانی محسوب می‌شد.

تراشه‌ی تولید شده توسط مدیاتک امکانات جالب توجهی را در اختیار تولیدکنندگان گوشی‌های‌هوشمند قرار می‌داد که از جمله‌ی آن می‌توان به پشتیبانی از دو سیم‌کارت و پخش کانال‌های تلویزیونی از طریق آنتن اشاره کرد

تراشه‌ی تولید شده توسط مدیاتک امکانات جالب توجهی را در اختیار تولیدکنندگان گوشی‌های‌هوشمند قرار می‌داد که از جمله‌ی آن می‌توان به پشتیبانی از دو سیم‌کارت و پخش کانال‌های تلویزیونی از طریق آنتن اشاره کرد. کاربران ایرانی با این گوشی‌ها آشنا هستند، چراکه در سال‌های نه‌چندان دور این محصولات با آنتن‌های بزرگ، بازار ایران را نیز تحت تاثیر خود قرار دادند. هرچند گوشی‌های‌هوشمند تلویزیون‌دار بصورت گسترده‌ای در کشور‌های در حال توسعه مورد استقبال قرار گرفتند، اما این محصولات با ذائقه‌ی کاربران اروپایی و آمریکایی سازگار نبود و مدیاتک باید برای ورود به این بازار‌ها سیاست‌های دیگری را در پیش می‌گرفت.


اندروید همه چیز را تغییر داد
با توجه به استقبال از گوشی‌های‌هوشمند اندرویدی در بازار‌های آسیایی، این ابزارها وارد مرحله‌ی تازه‌ای شده‌اند. هرچند اپل انقلاب گوشی‌های‌هوشمند را با پلتفرم مبتنی بر اپلیکیشن‌های متنوع ایجاد کرد، اما انتخاب بازار محصولات رده بالا، این کمپانی را تا حدودی از بازار‌های آسیایی دور کرده، در حالی که اندروید به دلیل رایگان بودن، تولیدکنندگان بسیاری را به سوی خود جلب کرده است. اندروید امروزه به خوبی از جانب گوگل پشتیبانی می‌شود و بهره‌گیری از فروشگاه‌های متعدد اپلیکیشن‌ها در کنار رایگان بودن این سیستم‌عامل، اندروید را به یک سیستم‌عامل کاربردی و پرطرفدار بدل کرده است.
تولید انواع گوشی‌ها تا پیش از توسعه‌ی سیستم‌عامل‌هایی نظیر اندروید بسیار پیچیده بود. تولیدکنندگان مجبور بودند برای ساخت یک گوشی، از مراحل مختلفی با موفقیت عبور کنند تا در نهایت قادر باشند محصول نهایی را روانه‌ی بازار کنند. برای مثال یک تولیدکننده برای ارائه‌ی محصول به بازار نیازمند توسعه‌ی یک سیستم‌عامل بود. توسعه‌ی انواع درایورها برای صفحات نمایش، کیبوردها و تراشه‌های گوناگون نیز پس از سیستم‌عامل انجام می‌شد تا سخت‌افزار در کنار نرم‌افزار به خوبی کار کند. پس از تولید محصول نهایی، نیاز به اپلیکیشن‌هایی بود که این مسئولیت نیز برعهده‌ی تولیدکنندگان قرار داشت تا محصول خود را با برگ‌های برنده‌ نرم‌افزاری روانه‌ی بازار کنند.
فرآیند تولید بسیار پیچیده بود. اما با ظهور اندروید، این فرآیند بسیار ساده‌تر شد. گوگل سیستم‌عامل واحدی را برای استفاده در گوشی‌های‌هوشمند ساخته بود که باعث می‌شد بخش بزرگی از مراحل ساخت یک محصول حذف شود. حذف کلید‌های فیزیکی و کیبوردها از روی گوشی‌های‌هوشمند و محدود کردن ارتباط با گوشی به صفحه‌ی نمایش لمسی، بخش بزرگی از دردسرهای توسعه‌ی درایورها را نیز از بین برد. تولیدکنندگان تنها باید یک صفحه‌ی نمایش را با اندروید به کار می‌گرفتند.


سای مینگ-کار (Tsai Ming-kai، مدیرعامل میلیاردر مدیاتک)

ورود انواع برند‌های مختلف به حوزه‌ی تولید گوشی‌های‌هوشمند و برنامه‌ریزی برای به دست آوردن سهمی از بازار بزرگ آسیا، بسیاری از تولیدکنندگان را نیازمند تراشه‌هایی کرد که تولیدکننده‌ی آن باید توانایی لازم برای تولید تراشه‌ها در تیراژهای بالا و قیمت ارزن را می‌داشت. این فاکتورها بصورت خودکار تولیدکنندگان آمریکایی و اروپایی را از گزینه‌های مورد انتخاب خارج می‌کرد. مدیاتک تنها کمپانی بود که توانست از فرصت ایجاد شده به خوبی استفاده کند. این کمپانی تایوانی جایگاه خود را تثبیت کرد و با خرید Analog Devices و Ralink جایگاه خوبی نیز در چین برای خود دست و پا کرد. مدیاتک اولین محصول خود را با عنوان MT651X روانه‌ی بازار چین کرد. این تراشه براساس لیتوگرافی ۶۵ نانومتری توسعه یافته و بود و هسته‌های مورد استفاده در آن که از دستورات ARMv6 پشتیبانی می‌کردند، با فرکانس ۴۰۰ و ۶۰۰ مگاهرتز کار می‌کردند. مدیاتک از سال ۲۰۱۰ میلادی تولید تراشه‌ها با قابیت پشتیبانی از شبکه‌های 3G را در دستور کار قرار داد. این کمپانی یک سال پس از عرضه‌ی اولین تراشه‌ها با پشتیبانی از 3G، محصولات خود را بر مبنای دستورات AMRv7 روانه‌ی بازار کرد و این موضوع سبب شد تا مدیاتک از همان ابتدای کار سوار بر موج تولید گوشی‌های‌هوشمند چینی باشد.
تایوانی‌ها علاوه بر تولید تراشه‌‌های مختلف، پشتیبانی خوبی برای محصولات خود ارائه می‌دادند. مثلا این کمپانی پس از عقد قراردادهای همکاری با تولیدکنندگان، به آنها کمک می‌کرد تا بتوانند محصولی بهینه‌تر برای اجرای سیستم عامل اندروید ارائه کنند. بنابراین تولیدکنندگان چینی می‌توانستند تا اندروید را آنچنان که دوست دارند، تغییر دهند و ظاهر گوشی‌هوشمند خود را مبتنی بر نیاز خود طراحی کنند.
در پیش گرفتن چنین سیاستی بسیار خلاقانه بود و منجر به افزایش استقبال از تراشه‌های این کمپانی در میان تولیدکنندگان شد. این موضوع بیش از سایر تولیدکنندگان، کمپانی‌های چینی را به سوی خود جلب کرد، چراکه این کمپانی‌ها در پی ساده‌سازی هر چه بیشتر فرآیند تولید محصولات بودند. از طرفی دیگر این موضوع باعث ساده‌سازی هر چه بیشتر تولید گجت‌های موبایل برای تولیدکنندگان نوپا می‌شود که از این‌رو بخشی از مشتریان مدیاتک را نیز مشتریان تازه‌کار تشکیل می‌دهند.
در روزهایی که مدیاتک مشغول شناساندن خود به تولیدکنندگان بود، کوالکام در بازار‌های غربی یکه‌تاز میدان بود، چراکه این کمپانی پیش از مدیاتک تراشه‌هایی را با پشتیبانی از شبکه‌های مخابراتی 3G و 4G روانه بازار کرد. زمانی که کوالکام تراشه‌ی دو هسته‌ای اسنپ‌دراگون S3 Scorpion را روانه‌ی بازار کرد، مدیاتک تازه موفق به تولید تراشه‌های تک هسته‌ای یک گیگاهرتزی خود شده بود. مدیاتک پس از تلاش‌های فراوان موفق شد تا در سال ۲۰۱۲ میلادی، یعنی سه سال پیش اولین تراشه‌ی دو هسته‌ای خود را با فرکانس کاری یک گیگاهرتز روانه‌ی بازار کند. این تراشه MT6577 نام داشت. در این دوران کوالکام اولین تراشه‌ی ۴ هسته‌ای خود را با عنوان اسنپ‌دراگون S4 روانه‌ی بازار کرده بود و هنوز فاصله‌ی بسیار زیادی بین این دو کمپانی وجود داشت.
سال ۲۰۱۳ را باید بازه‌ی زمانی عنوان کرد که در آن مدیاتک با شتاب بالایی پیشرفت کرد. این کمپانی تایوانی در طول این سال موفق شد تراشه‌های خود را به روی لیتوگرافی ۲۸ نانومتری منتقل کند. مدیاتک در طول سال ۲۰۱۳ به یکباره از تولید پردازنده‌های تک هسته‌ای با فرکانس یک گیگاهرتز، به تولید تراشه‌های چند هسته‌ای با پشتیبانی از شبکه‌های ارتباطی 3G و +HSPA رسید. از سال ۲۰۱۳ بود که سایر تولیدکنندگان، مدیاتک تایوانی را به عنوان رقیبی سرسخت در حوزه‌ی تولید تراشه‌های مورد نیاز برای گجت‌های موبایل دریافتند. رفته رفته‌ مدیاتک از پس پرده بیرون آمد و خود را به‌عنوان یک کمپانی قدرتمند در بازار‌های جهانی به تولیدکنندگان شناساند، به گونه‌ای که محصولات آن در بازار‌های غربی نیز خریدار داشت. مدیاتک محصولات خود را با سرعت بالایی بهبود می‌داد، بطوریکه در عرض تنها ۶ ماه فرکانس پردازنده‌ی گرافیکی این کمپانی سه برابر شد!


تراشه‌های هشت هسته‌ای
چه کسی به پردازنده‌های هشت هسته‌ای نیاز داشت؟

مدیاتک که کار خود را از تولید محصولات مبتنی بر فناوری‌های قدیمی آغاز کرده بود، حال به نقطه‌ای رسید که حتی رکوردهای جدیدی را در دنیای تراشه‌ها به ثبت می‌رساند. بسیاری از کاربران و تولیدکنندگان در انتظار تولید چنین تراشه‌هایی بودند، اما هیچ یک از کمپانی‌ها برای تولید چنین تراشه‌ای اقدام نمی‌کرد تا اینکه به یکباره مدیاتک نام خود را بر سر زبان‌ها انداخت. یک ماه پس از تولید آخرین سری از پردازنده‌های چهار سری، مدیاتک دست به کار شد تا نشان دهد که تنها یک دنبال‌کننده نیست. مدیاتک سپس تراشه‌ی MT6592 را معرفی کرد. این تراشه از وجود هشت هسته‌ی پردازشی با فرکانس ۲ گیگاهرتز بهره می‌برد، همچنین در آن از پرازنده‌ی گرافیکی Mali-450 با فرکانس ۷۰۰ مگاهرتز استفاده شده بود.
شاید تا چند سال پیش سران کوالکام مدیاتک را چندان جدی نمی‌گرفتند، اما انتشار ویدئویی برای تمسخر تراشه‌ی هشت هسته‌ای مدیاتک از سوی کوالکام نشان داد که این کمپانی تایوانی به جدی‌ترین رقیب کوالکام آمریکایی تبدیل شده است. البته چندی پس از این موضوع، کوالکام تراشه‌ی هشت هسته‌ای خود یا همان اسنپ‌دراکگون ۶۱۵ را معرفی کرد که در دیزایر ۸۲۰ اچ‌تی‌سی نیز مورد استفاده قرار گرفت.
تولید تراشه‌های هشت هسته‌ای کار چندان پیچیده‌ای نبود و هر تولیدکننده‌ای می‌توانست تراشه‌های هشت هسته‌ای را تولید کند. اما نکته‌ای در تولید تراشه‌های هشت هسته‌ای وجود داشت، پیروی از معماری big.LITTLE بود که سامسونگ نیز از این معماری ARM‌ در تولید تراشه‌های هشت هسته‌ای اکسینوس خود پیروی می‌کرد. این معماری در واقع تراشه‌های هشت هسته‌ای را تبدیل به تراشه‌های شبه هشت‌هسته‌ای می‌کرد، چراکه در آن واحد فقط چهار هسته از پردازنده مورد استفاده قرار می‌گرفت. ARM معماری big.LITTLE را برای بهبود مصرف باتری توسعه داد تا در زمان استفاده‌ی معمولی از گجت، چهار هسته‌ی ضعیف و در عین حال کم مصرف مورد استفاده قرار گیرد و در زمان نیاز به قدرت پردازشی بیشتر، چهار هسته‌ی پرقدرت‌تر وارد عمل شوند.
مهندسان مدیاتک بار دیگر دست به کار شدند تا هشت هسته‌ی تراشه‌ی تولیدی خود را به کار بگیرند. مدیاتک اولین کمپانی لقب گرفت که توانست هر هشت هسته‌ی موجود در تراشه‌ی را بصورت همزمان مورد استفاده قرار دهد. کوالکام در این دوران پردازنده‌ی قدرتمند خود، اسنپ‌دراگون ۸۰۰ را مبتنی بر لیتوگرافی ۲۰ نانومتری معرفی کرد که به واقع یکی از بهترین تراشه‌های تولید شده توسط این کمپانی است. امتیاز کسب شده توسط این تراشه در بنچمارک انتوتو ۳۱٫۰۰۰ بود. مدیاتک نیز با تراشه‌ی هشت هسته‌ای خود نشان داد که بیشتر از هر زمان دیگری به کوالکام نزدیک شده است، چراکه این تراشه نیز امتیاز ۳۱٫۰۰۰ را در انتوتو کسب کرد.
اما چیزی که نام مدیاتک را بر سر زبان‌ها انداخت، نه تراشه‌ی هشت هسته‌ای این کمپانی، بلکه استفاده از محصولات این کمپانی در اغلب گوشی‌های‌هوشمند چینی بود که روانه‌ی بازار می‌شدند. هرچند در این بین شماری از کمپانی‌های مطرح از تراشه‌های سایر تولیدکنندگان تراشه‌ها استفاده می‌کردند که البته جایگاه هیچ یک از آن‌ها در مقایسه با مدیاتک روشن نبود.
مدیاتک با تعیین قیمت‌های بسیار پایین برای تراشه‌های خود در کنار سیستم‌عامل اندروید، راه را برای تولیدکنندگان چینی باز کرد تا گوشی‌های‌هوشمند خود را روانه‌ی بازار‌های در حال توسعه کنند.
کوالکام در سال ۲۰۱۴ میلادی پس از معرفی تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 801، اسنپ‌دراگون 805 را معرفی کرد. اسنپ‌دراگون 805 موفق شد تا امتیاز ۴۶٫۰۰۰ را در بنچمارک انتوتو کسب کند. مدیاتک نیز در این دوران بیکار ننشست. این کمپانی در نیمه‌ی ابتدایی سال ۲۰۱۴ میلادی خاموش بود. مدیاتک در ابتدای سال ۲۰۱۴ میلادی تراشه‌ی MT6595 را با چهار هسته‌ی پردازشی و پشتیبانی از شبکه‌های مخابراتی 4G LTE روانه‌ی بازار کرد. نکته‌ی جالب توجه در مورد این تراشه ثبت رکورد ۴۷٫۰۰۰ بود. مدیاتک در نیمه‌ی دوم سال ۲۰۱۴ میلادی تراشه‌ی ۶۴ بیتی خود را معرفی کرد. همانطور که می‌دانید اپل با معرفی تراشه‌ی ۶۴ بیتی A7 در آیفون 5S، معادلات را در دنیای پردازنده‌ها به هم ریخت. کوالکام در ابتدای کار استفاده از تراشه‌های ۶۴ بیتی را غیرضروری خواند، اما بعدها خود نیز به جمع تولیدکنندگان این پردازده‌ها پیوست. مدیاتک همزمان با عرضه‌ی محصولات مبتنی بر اسنپ‌دراگون 805 به بازار، MT6795 را معرفی کرد. این تراشه‌ی ۶۴ بیتی از وجود هشت هسته‌ی پردازشی بهره برده و از شبکه‌های LTE‌ نیز پشتیبانی می‌کند. فرکانس هسته‌های این تراشه ۲.۲ گیگاهرتز بوده و همچنین از حافظه‌های رم دو کاناله پشتیبانی می‌کند.
علی‌رغم رشد خوب، محصولات مدیاتک نیز یک مشکل اساسی دارند و آن پردازنده‌ی گرافیکی مورد استفاده در تراشه‌های تولیدی این کمپانی است. هرچند پردازنده‌های توسعه یافته توسط مدیاتک به خوبی انتظارات را برآورده می‌کنند، اما پردازنده‌های گرافیکی مورد استفاده در تراشه‌های این کمپانی بسیار ضعیف‌تر از رقبا هستند. در مقابل کوالکام در این خصوص بسیار بهتر از مدیاتک عمل می‌کند، بطوریکه اگر پردازنده‌ی گرافیکی اسنپ‌دراگون 800 کوالکام، بهترین تراشه‌ی مدیاتک را با یک اختلاف معین پشت سر می‌گذاشت، اسنپ‌دراگون 805 این اختلاف را دو برابر کرده است. قابلیت انجام بازی‌ها را باید یک نکته‌ی بسیار مهم در تراشه‌ها خواند که مدیاتک در آن ضعف دارد.
مدیاتک با آگاهی از این موضوع بهبودهایی را در تراشه‌های خود اعمال کرده است. با مقایسه‌ی نسل اول تراشه‌های هشت هسته‌ای این کمپانی، می‌توان به روشنی پیشرفت‌های صورت گرفته را دید. برای مثال تراشه‌ی MT6595 در مقایسه با MT6592 از نظر پردازنده‌ی گرافیکی دو برابر بهتر شده است. در صورتی که پیشرفت مدیاتک به همین سرعت ادامه داشته باشد، این کمپانی می‌تواند به یکی از بهترین تراشه‌های مورد استفاده برای انجام بازی‌ها در تبلت‌ها و گوشی‌های‌هوشمند تبدیل شود.
مدیاتک قدرت بهبود کارایی پردازنده‌های گرافیکی را دارد، اما به نظر می‌رسد این کمپانی کمی در این حوزه بی توجهی می‌کند. مدیاتک غالبا از پردازنده‌های گرافیکی Mali‌ کمپانی ARM‌ استفاده می‌کند که برخی از آن‌ها قدرت پردازشی برابر ۳۷۸ گیگافلاپس دارند. در صورتی که مدیاتک از پردازنده‌ی گرافیکی ۶ هسته‌ای Mali-T760 MP6 استفاده می‌کند، از نظر پردازنده‌ی گرافیکی نیز می‌تواند کوالکام را مقهور قدرت خود کند.

دو مساله‌ای عمده‌ای که می‌تواند مدیاتک را از زدن تیر خلاص بر پیکر کوالکام باز دارد، عدم انتشار عمومی کد‌های کرنل تراشه‌ها و پشتیبانی محدود از فرکانس‌های شبکه‌های مخابراتی توسط تراشه‌های مدیاتک است

مدیاتک با سرعت خارق‌العاده‌ای رشد کرده و می‌تواند در آینده‌ی نزدیک کوالکام را به‌راحتی به زیر بکشد، اما در این راه، علاوه بر ضعف تراشه‌های مدیاتک در حوزه‌ی پردازنده‌های گرافیکی، چالش‌های دیگری نیز وجود دارد. دو مساله‌ای عمده‌ای که می‌تواند مدیاتک را از زدن تیر خلاص بر پیکر کوالکام باز دارد، عدم انتشار عمومی کد‌های کرنل تراشه‌ها و پشتیبانی محدود از فرکانس‌های شبکه‌های مخابراتی توسط تراشه‌های مدیاتک است. کوالکام با معرفی تراشه‌ی جدید، کد‌های توسعه یافته برای کرنل تراشه‌های اسنپ‌دراگون را بصورت عمومی منتشر می‌کند که این موضوع دست توسعه‌دهندگان را برای ارائه‌ی رام‌های اختصاصی باز گذاشته است، اما مدیاتک چنین سیاستی را در پیش نمی‌گیرد و در نتیجه نمی‌توان گزینه‌های زیادی را در بین رام‌های توسعه یافته برای گوشی‌های مبتنی بر تراشه‌های مدیاتک مشاهده کرد. مدیاتک تنها شمار معدودی از شرکای خود را از کدهای کرنل بهره‌مند می‌کند که این موضوع خریداران گوشی‌های مبتنی بر مدیاتک را از بروزرسانی و ارائه‌ی رام‌های اختصاصی رسمی نظیر سایانوژن محروم کرده است. مساله‌ی دوم، پشتیبانی مدیاتک از باندهای محدودی از شبکه‌های LTE است که در شبکه‌های مخابراتی کشورهای غربی چندان مورد استفاده نیست.
همه چیز در آینده به این دو کمپانی بستگی دارد. بسیاری تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 810 کوالکام را یک محصول انقلابی می‌دانند. در جبهه‌ی مقابل نیز مدیاتک با MT6795 قرار دارد. مدیاتک در تمامی حوزه‌ها قدرت برابری با کوالکام دارد و در صورتی که تایوانی‌ها بتوانند قدرت پردازنده‌ی گرافیکی تراشه‌های خود را بهبود بخشند، شاهد یک مبارزه‌ی شانه به شانه خواهیم بود. محصولات ارائه شده توسط مدیاتک بسیار ارزان‌تر است و از نظر قدرت پردازشی نیز می‌توانند بسیاری از وظایف سپرده شده را به نحو احسن انجام دهند. مدیاتک در ابتدای کار بازار محصولات رده پایین را نشانه رفته بود که با موفقیت سهم عمده‌ای از بازار در این حوزه را در اختیار گرفته است، هرچند کوالکام نیز اخیرا به خوبی در این بازار خودنمایی کرده است.
باید منتظر بود و دید که آیا مدیاتک می‌تواند کاری را که کمپانی‌هایی نظیر هوآوی، سامسونگ و اینتل نتوانستند انجام دهد، عملی خواهد کرد. در صورتی که مدیاتک توجه بیشتری به خواسته‌های مصرف‌کنندگان غربی داشته و همچنین پردازنده‌های گرافیکی خود را نیز تقویت کند، دیگر از نظر سخت‌افزاری مشکلی نخواهد داشت. همکاری با کمپانی‌هایی نظیر سایانوژن، مواضع تایوانی‌ها را در برابر رقیب آمریکایی بیش از پیش تقویت خواهد کرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اسنپدراگون 810 نسبت به اسنپدراگون 801 حرارت کمتری تولید می‌کند

آخرین آزمایش‌ها نشان می‌دهند پردازنده ۶۴ بیتی اسنپ‌دراگون ۸۱۰ خنک‌تر از اسنپ‌دراگون ۸۰۱ فعالیت خود را انجام می‌دهد. تولید حرارت کمتر به وسیله پردازنده‌ها باعث کارایی و عملکرد بهتر و عمر باتری بیشتر دستگاه هوشمند می‌شود.
عملکرد پردازنده بسیاری از گوشی‌های هوشمند به شکلی طراحی شده که دمای دستگاه زیر ۴۵ درجه سیلسیوس باقی بماند. دمای معمولی اتاق نزدیک به ۲۵ درجه سیلیسوس است. بنابراین چیپ‌های پردازشی باید در دامنه بین ۲۵ تا ۴۵ درجه سیلیسوس دمای خود را تنظیم کنند.
اسنپدراگون ۸۰۱ در بسیاری از پرچم‌داران سال ۲۰۱۴ همچون وان M8 اچ‌تی‌سی و گلکسی S5 سامسونگ مورد استفاده قرار گرفته که البته در زمان اجرا داغ‌تر از پردازنده جدید ۶۴ بیتی اسنپ‌دراگون ۸۱۰ می‌شود. درجه حرارت اسنپ دراگون ۸۰۱ پس از اجرای یک بازی مسابقه‌ای همچون آسفالت ۸ به مدت بیست دقیقه بسیار بالا می‌رود و پوسته دستگاه را داغ می‌کند. حال همین آزمایش بیست دقیقه‌ای و اجرای بازی آسفالت ۸ در یک دستگاه با پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۱۰ انجام شده و پس از اتمام این مدت، این پردازنده ۵ درجه خنک‌تر از اسنپدراگون ۸۰۱ بوده است.



زمانی که بخواهیم تفاوت دمای این دو پردازنده را در زمان ضبط یک فیلم اندازه بگیریم، تفاوت بیشتر می‌شود. اجرای خنک‌تر اسنپ‌دارگون ۸۱۰ به معنی عملکرد بهتر در کنار عمر باتری بالاتر برای گوشی‌های هوشمند است. این پردازنده در بسیاری از پرچم‌داران امسال همچون وان M9 اچ‌تی‌سی و جی ۴ ال‌جی به کار گرفته خواهد شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
سامسونگ همراه با گلکسی اس 6 از رابط کاربری 64 بیت تاچ‌ویز رونمایی می‌کند

سامسونگ قصد دارد پس از مطابقت دادن پردازنده ۶۴ بیتی اکسینوس با هسته اندروید آبنبات چوبی، حال به سراغ بهینه سازی ۶۴ بیتی رابط کاربری تاچ‌ویز برای گلکسی S6 برود. در نسخه جدید تاچ‌ویز قرار است بخش شماره‌گیر، پیام‌رسان، گالری و دیگر اپلیکیشن‌های پیش‌فرض نیز بازطراحی شوند.
اطلاعات جدید درباره بهینه سازی رابط کاربری سامسونگ مستقیم از لهستان می‌آیند. جایی که مرکز تحقیق و توسعه سامسونگ واقع شده و برخی اوقات ساخت جدید نرم‌افزاری یا اطلاعات جدید درباره گوشی‌های هوشمند این کمپانی و مخصوصا سری نوت فاش می‌شود.
حال در این خبر جدید درباره بهینه سازی رابط کاربری سامسونگ با معماری ۶۴ بیتی حتی زمان انتشار آن اعلام شده است. قرار است این رابط کاربری جدید و بهینه شده ۲۷ مارس (۷ فروردین) رسما عرضه شود.
تاکنون زیاد درباره تغییر حال و هوای رابط کاربری پیش‌فرض سامسونگ برای گوشی‌‌‌های هوشمند جدید خود و مخصوصا گلکسی S6 شنیده‌ایم. انتظار می‌رود تاچ‌ویز جدید با گلکسی S6 رونمایی شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
چگونه اپلیکیشن‌های پیام رسان، دنیای دیجیتال را متحول کرده‌اند؟

میلیون‌ها دلار در آمد، میلیون‌ها دلار هزینه و تریلیون‌ها اطلاعات ارزشمند به همراه تعداد بی‌شماری کاربر که در یک اپلیکیشن ارتباطی گرد آمده‌اند، سرمایه ارزشمندی است که به راحتی به دست نیامده است. اما چگونه این اپلیکیشن‌ها می‌توانند دنیای تجارت و اینترنت را در چند سال آینده متحول کنند، موضوعی است که پرداختن به آن چندان هم آسان نیست.
این روزها، محبوبیت‌، سرویس‌های ارتباطی که با اپلیکیشن‌های گوناگون جای خود را در هر تلفن‌هوشمند و تبلتی باز کرده‌اند، بر هیچکس پوشیده نیست. تنها کافی است در خیابان، تاکسی، پارک و حتی در کنار خانواده خود بنشینید و نگاهی به چهره‌هایی بیندازید که تمامی نگاه‌ها در صفحه موبایل معطوف شده و با یک لبخند ملیح، در حال ارسال یا خواندن پیام‌های وایبری‌ هستند! حافظه‌های تلفن‌های هوشمنددیگر جایی برای ذخیره ویدیوهای طنزی که از سوی دوستان و آشنایان‌ ارسال می‌شود را ندارد.
امروزه این اپلیکیشن‌ها نقش پررنگی در دنیای تبلیغات بازی می‌کنند. از نمونه‌های وطنی برخی فروشگاه‌ها گرفته که محبوبیت خود را در اینستاگرام پیدا کرده‌اند تا پیج‌های میلیونی در فیس‌بوک و حتی تجارت‌ها و افراد سرشناسی که موفقیت‌های خود را مدیون شبکه‌های اجتماعی و کاربران فعال آن می‌دانند. دیگر زمان آن که یک سایت اینترنتی بزنید و صبح و شب به پای آن بنشینید تا شاید روزی ثمر بدهد گذشته! برای بسیاری از آدم‌های موفق امروز، تنها یک تصویر در اینستاگرام یک فرد مشهور، یک پست جذاب در یک پیج محبوب فیس‌بوک یا باز نشر مرتب یک مطلب در وایبر یا هر شبکه کاربر محور دیگر کافی است تا راه صد ساله یک‌ شبه طی شود و به چنان شهرتی برسد که حتی خواب آن را هم نمی توان دید! این قدرت پشت پرده دنیای ارتباطات است.
این روزها، ناشران و توسعه‌دهندگان بازی‌ها، برخی سایت‌های اینترنتی، با سرمایه گذاری و توجه ویژه بر روی اپلیکیشن‌های ارتباطی کاربر محور از جمله WeChat و اینستاگرام، سعی در جذب مخاطب و درآمد زایی بیشتر می‌کنند.
فرد ویلسون، یکی از مدیران و شرکای شرکت سرمایه گذاری Union Square Ventures و یکی از سرمایه گذار ان معروف در اپلیکیشن پیام رسان Kik در این باره می‌گوید:
اپلیکیشن‌های پیغام رسان، محبوب‌ترین اپلیکیشن‌هایی هستند که روز به روز و ماه به ماه جایگاه خود را در صدر جدول بهترین‌ها تثبیت کرده‌اند. این قضیه، بازتاب آن‌چیزی است که افراد در تلفن‌های هوشمندشان انجام می‌دهند.
مزیت‌ها و همچنین ایده‌های پشت این برنامه‌ها نیز بسیار ساده و قابل درک است. استفاده از آن‌ها بسیار راحت‌تر از ایمیل است و به راحتی می‌توانید، تصویر، عکس‌، فیلم و هر چه که دوست دارید را از این طریق با دوستان تان به اشتراک بگذارید، بدون آنکه نگران هزینه‌های قبض تلفن تان باشید!
اما استفاده از این اپلیکیشن‌ها این روزها فراتر از ارسال عکس و فیلم نیز رفته است. برای مثال اپلیکیشن KakaoTalk با بیش از صد میلیون کاربر، به شما اجازه اشتراک‌گذاری اپلیکیشن‌های مختلف را می‌دهد. در SnapChat کاربران می‌توانند برای یکدیگر پول ارسال کنند یا در Line کاربران می‌توانند از طریق سرویس پرداخت اختصاصی این اپلیکیشن تحت نام Line Pay برای خرید از فروشگاه‌ها اقدام کنند.
حتی بر اساس اعلام منابع نزدیک، شبکه‌های بزرگ و مشهور خبری از جمله CNN، ESPN و Vice قصد دارند تا محتوای خود را از طریق اپلیکیشن‌هایی همچون SnapChat منتشر کنند.
رسانه و اجتماع با یکدیگر نسبت همگرا دارند. این را جونا پرتی، مدیر اجرایی سایت خبری تفریحی BuzzFeed می‌گوید. در واقع به اعتقاد وی، آنچه که آن‌ها در حال حاضر در حال تهیه آن هستند طی چند سال آینده بخش مهمی از اپلیکیشن‌های ارتباطی را تشکیل خواهند داد.
از لحاظ آماری، اپلیکیشن‌های ارتباطی وضعیت بسیار مطلوبی را پشت سر می‌گذارند. بر اساس آمار، 40 درصد از کاربران تلفن هوشمند در آمریکا، در ماه حداقل یک بار از اپلیکیشن‌های ارتباطی‌شان استفاده می‌کنند. همچنین رشد این اپلیکیشن‌ها در سال 2014، در کل جهان بیش از 103 درصد بوده است.
در اینجا از نظر محبوبیت می‌توان به وایبر با بیش از 200 میلیون کاربر در ماه اشاره کرد. همچنین LINE، اپلیکیشن ارتباطی محبوب در کشور ژاپن با 170 میلیون کاربر رتبه بعدی را به خود اختصاص داده است. اما در این بین، پرچمدار اپلیکیشن‌های ارتباطی را می‌توان WhatsApp با بیش از 700 میلیون بازدید کننده دانست.
با وجود جامعه آماری بسیار بزرگ، درآمدزایی و سود مستقیم حاصل از این اپلیکیشن‌ها چندان چشمگیر نیست. WhatsApp که با فروخته شدن به فیس‌بوک، هم اکنون بخشی از دارایی‌های این غول دنیای شبکه‌های اجتماعی محسوب می‌شود، در سال 2013 تنها 10.2 میلیون دلار در آمد داشته است که آن را هم از قیمت 1 دلاری‌ اپلیکیشنش کسب کرده است.
اما این تازه شروع راه است و سرمایه گذاری‌ها بر روی اپلیکیشن‌های ارتباطی با وجود سود حاصل شده اندک، همچنان ادامه دارد. در ماه فوریه، Rakuten، غول فروشگاه‌های ژاپن وایبر را با قیمت 900 میلیون دلار خریداری کرد. یک ماه بعد از آن، گروه Alibaba، بزرگترین پایگاه تجارت الکترونیک در چین با 280 میلیون دلار سرمایه‌گذاری در اپلیکیشن Tango که با عمر شش‌ساله‌اش، بیش از 1 میلیارد دلار ارزش دارد، راه خود را به سوی این بازار هموار کرد. همچنین فیسبوک نیز در همین ماه، با سرمایه گذاری 21.8 میلیارد دلاری در واتس‌اپ، اهمیت و علاقه خود را به سرویس‌های ارتباطی نشان داد.
اما چه چیز جذابی در این اپلیکیشن‌های ارتباطی، نظر میلیاردرهای دره سیلیکون را جلب کرده تا سرمایه‌گذاری‌های چند میلیارد دلاری روی این اپلیکیشن‌ها انجام دهند؟ شاید پاسخ این سوال، در همین موضوع که غول‌های دره سیلیکون، «ابتدا نظر میلیون‌ها نفر را به استفاده از سرویس‌های شان جلب می‌کنند، سپس به دنبال راه حلی برای پول‌ در آوردن از آن می‌گردند» سبب این تراکنش مالی عظیم شده است.
WeChat یکی دیگر از اپلیکیشن‌هایی است که نظر بسیاری از کارآفرینان را به خود جلب کرده است. اپلیکیشنی که در سال گذشته توسط غول اینترنتی چینی، Tencent استارت خورده و اکنون ادعا می‌کند که بالغ بر 500 میلیون کاربر دارد. کاربرانی که نه تنها از آن برای ارتباط با یکدیگر، بلکه از آن برای بازی کردن، رزرو ماشین و خرید بلیط هواپیما استفاده می‌نمایند.
موفقیت اپلیکیشن‌های ارتباطی از سوی دیگری نیز قابل بررسی است. در واقع برخی موفقیت این گونه سرویس‌ها را پاسخی به سیاست سرویس‌های عمومی‌تر مانند فیس‌بوک و توییتر می‌دانند که به جای دیدن پست‌ها و آپدیت‌ها برای عده‌ای معدود، امکان دیدن آن‌ها برای بسیاری از افراد مهیا است.
ماریسا کمپیس، یکی از شرکای بخش سرمایه گذاری در اپراتور مخابراتی بزرگ ژاپنی SoftBank در این رابطه می‌گوید:
ارتباطات این چنینی، تجربه بسیار صمیمی‌تری را رقم می‌زند. این گونه سرویس‌ها، هم کوچک‌تر، خصوصی‌تر و کم رویت‌تر از شبکه‌های عمومی هستند و از طرفی بزرگ همچون فیس‌بوک اند و در آن‌ها اعتماد و ارتباط بیشتری را مشاهده می‌کنیم.
تالمون ماکرو، سرپرست اجرایی وایبر در مصاحبه خود نکات جالب دیگری را به قابلیت‌های این اپلیکیشن‌ها می‌افزاید. وی می‌گوید که کاربران این گونه اپلیکیشن‌ها اغلب به طور میانگین چندین بار در روز اپلیکیشن‌های ارتباطی تلفن‌همراه خود را چک می‌کنند و این موقعیت بسیار ایده‌آلی برای ارائه پیشنهاداتی همچون بازی‌ها، استیکرها و... است.
قاره آسیا را می‌توان به عنوان یکی از حاصل‌خیزترین زمین‌های دنیای ارتباطات دانست که در هر گوشه آن یک اپلیکیشن ارتباطی با بازدهی بسیار خوب رشد کرده و شکوفا می‌شود. اما این تمامی فواید قاره آسیا برای اینگونه سرویس‌ها نیست. بلکه امکانات جانبی که در این کشورها مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، از اهمیت بیشتری نسبت به باقی جنبه‌های آن برخودار هستند. برای مثال، اپلیکیشن WeChat با پیوستن به شیائومی، برند چینی محبوب بازار موبایل، پیشنهاد فروش تعداد محدودی از جدیدترین محصول خود را در این اپلیکیشن ارائه داد. در این شیوه، کاربران بعد از رزرو گوشی، می‌توانستند به طور کامل از طریق اپلیکیشن WeChat و با کمک سرویس پرداخت Tenpay که متعلق به Tencent است، تلفن هوشمند جدید شیائومی را خریداری نمایند. شیائومی می‌گوید که تنها در کمتر از 10 دقیقه، بیش از 150.000 عدد از محصولات خود را از این طریق به فروش رسانده است.
اپلیکیشن WeChat، همچنین یکی از مهمترین روش‌ها برای پیدا کردن بازی‌های جدید توسط کاربران چینی است. در سه ماهه اخیر، بخش بازی‌های موبایل Tencent سودی بالغ بر 420 میلیون دلار را از این طریق کسب کرده است.
میچ لاسکی، یکی از سرمایه‌گذاران دیگر این حوزه در این باره می‌گوید:
آن‌ها توجه مردم را به خود جلب می‌کنند و سپس از آن برای اتصال به دیگر فرم‌های تجاری استفاده می‌کنند.
عده دیگری نیز همچون تد لایوینگستون که در حال حاضر، مدیر ارشد پروژه KIK، یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های محبوب رسانی مستقر در کانادا است، معتقدند که کاربران جوان،‌ دنیای اینترنت را از دریچه تلفن‌های هوشمند نگاه می‌کنند و به دنبال راه‌حل‌های نوین و جدید برای تجارت و جستجو می‌گردند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
گوگل فعالیت سرویس Helpouts را متوقف می‌کند

گوگل در حال آزمایش سرویس جدید خدمات مشتری در Hangout است؛ در این راستا نیز سرویس ویدئوی آموزشی خود بنام Helpouts را در ۲۰ آوریل تعطیل خواهد کرد.
در این سرویس با استفاده از اپلیکیشن Hangout و چت با کارشناسان می‌توان از ویدئوهای مختلف بهره‌مند شد. اخیرا گوگل این اپلیکیشن را از گوگل‌پلی و آیتونز حذف کرده است. چند ماه گذشته نیز به دلیل تغییر قوانین مالیات در اروپا، نسخه‌ی پولی این اپلیکیشن تعطیل شد و بعد از این اتفاق، گوگل در وب‌سایت خود اعلام کرد تنها نسخه‌ی رایگان این سرویس در دسترس خواهد بود.
گوگل ایمیل زیر را برای کاربرانی که از این سرویس استفاده می‌کردند، ارسال کرده است.



گوگل با عرضه این سرویس، موفق به جذب مشتریان و مصرف‌کننده‌گان شده بود. این کمپانی در وب‌سایت خود اعلام کرد که بعد از ۲۰ آوریل، کاربران قادر به استفاده از این سرویس نبوده و تاریخچه استفاده از این سرویس را می‌توانند تا یکم نوامبر از Google Takeout دانلود کنند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
پردازنده گلکسی نوت ۴ با اجرای اندروید ۵، ۶۴ بیتی خواهد شد؟

گلکسی نوت 4 با دو پردازنده‌ی مختلف برای بازارهای متفاوت ارائه شد که بار دیگر موجب تردید بسیاری کاربران گشت. مساله بر سر انتخاب میان این دو پردازنده، این بار بخاطر قابلیت پردازش 64 بیتی پردازنده‌ی اکسینوس 5433 سامسونگ، شدت بیشتری داشت و با ارائه‌ی اندروید 5 آبنبات چوبی برای این دستگاه، بسیاری هنوز پاسخ این پرسش را نگرفته‌اند که آیا گلکسی نوت 4 با اندروید 5 به پردازش 64 بیتی مجهز خواهد شد یا خیر.
سامسونگ در راستای تقویت پردازشگرهای اختصاصی خود و نیز ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا، در گلکسی نوت 4 نیز از سنت ارائه‌ی دو نسخه‌ی متفاوت از دستگاه خود برای بازارهای مختلف پیروی کرد. همچون سال‌های گذشته، سهم بازار ایران نیز همان نسخه‌ی اکسینوس ساخته‌ی خود این کمپانی کره‌ای بود. چیپ اکسینوس 5433 به کار رفته در گلکسی نوت 4، از نظر توان پردازشی و بازده کلی تفاوت چندانی با اسنپدراگون 805 کوالکام که برای بازارهای اروپا و آمریکا در نظر گرفته شده بود ندارد؛ اما در این میان یک سوال اساسی همچنان خودنمایی می‌کند.
بسیاری از کاربران همچنان در خصوص تصمیم سامسونگ برای استفاده از یک پردازشگر 64 بیتی در کنار نسخه‌ی 32 بیتی برای گلکسی نوت 4 سر در گم هستند. این اقدام سامسونگ اگرچه از نظر فنی مزایای بسیاری به همراه داشته و موجب بهبود بیش از پیش تراشه‌های اکسینوس شده، اما در عین حال باعث نگرانی‌هایی نیز در میان مصرف‌کنندگان شده است.
چیپ اکسینوس 5433 سامسونگ که در نقاطی نظیر ایران به کار گرفته شده، یک پردازنده‌ی 64 بیتی است که از چهار هسته‌ی پردازشی Cortex-A53 با فرکانس کاری 1.3 گیگاهرتز و 4 هسته‌ی پردازشی Cortex-A57 با معماری big.LITTLE بهره می‌برد. در نقطه‌ی مقابل، نمونه‌ی عرضه شده به بازارهای اروپایی از محصول اسنپدراگون 805 کوالکام برخوردار است که یک پردازنده‌ی 32 بیتی با 4 هسته‌ی پردازشی Krait 450 با فرکانس کاری 2.5 گیگاهرتز است. از آنجا که گلکسی نوت 4 در تمامی پلتفرم خود توان پردازش 64 بیتی نخواهد داشت، بنابراین سامسونگ این گوشی هوشمند را بعنوان دستگاهی 32 بیتی به بازار معرفی کرده و به فروش می‌رساند. سامسونگ بصورت رسمی (تا جایی که اطلاع داریم) در هیچ کجای دنیا گلکسی نوت 4 را بعنوان دستگاهی با قابلیت پردازش 64 بیتی معرفی نکرده و به همین سبب، سامسونگ همچنان با هر دو مدل به گونه‌ای مشابه برخورد خواهد کرد و یکی را بر دیگری برتری نخواهد داد.
عده‌ای از افراد در خصوص آینده‌ی گلکسی نوت 4 و احتمال فعال شدن پردازش 64 بیتی در مدل اکسینوس این دستگاه در هنگام اجرای اندروید 5 آبنبات چوبی نگرانی‌هایی دارند. نگرانی اصلی که در پس پرده‌ی این سوال نهفته، از این قرار است که اگر پردازش 64 بیتی در مدل‌های اکسینوس نوت 4 فعال نشود، این دستگاه آینده‌ای در بازار امروز نخواهد داشت؛ به شکلی که این دستگاه از همان زمان عرضه محکوم به باقی ماندن در گذشته است. چنین تفکری چندان صحیح نیست.


اندروید به این زودی‌ها پشتیبانی 32 بیتی را رها نخواهد کرد
اول از همه اینکه، گوشی‌های هوشمند 32 بیتی به این زودی‌ها در معرض خطر انقراض قرار ندارند. تقریبا تمامی گوشی‌های هوشمند عرضه شده در سال 2014 همگی 32 بیتی بودند که پرچمدار تمام سازندگان مطرح اندروید نیز شامل این مساله هستند. هیچ یک از این گوشی‌ها از هیچ نظری قرار نیست از رده خارج در نظر گرفته شوند. بازار گوشی‌های 64 بیتی اندروید تازه در حال ظهور و شکل‌گیری بوده و اسنپدراگون 810 که گسترده‌ترین بازیگر این میدان محسوب می‌شود به تازگی قرار است در برخی پرچمدارها جای گیرد. بنابراین می‌توان با اطمینان گفت که همچنان قرار است طی سال 2015، انواع گوشی‌های هوشمند 32 بیتی را شاهد باشیم که احتمالا راه خود را به خصوص در سطوح قیمتی پایین‌رده و میان‌رده به سال 2016 نیز باز خواهند کرد.
در حقیقت در بازارهای نوظهور و در حال توسعه نظیر بازار ایران که هنوز تقاضا برای دستگاه‌ها به اشباع نرسیده، حضور گوشی‌های هوشمند 32 بیتی تا سال 2017 میلادی به خوبی مشهود خواهد بود. تنها هنگامی که قیمت نهایی پردازشگرهای 64 بیتی، به هزینه‌ی کنونی چیپ‌های 32 بیتی برسد، پردازنده‌های 64 بیتی به مرور به استاندارد اصلی بازار بدل خواهند شد.
دوم آنکه، اندروید به این زودی‌ها پشتیبانی 32 بیتی را رها نخواهد کرد. با در نظر گرفتن دوره زمانی طولانی حضور گوشی‌های 32 بیتی در بازار، پشتیبانی از آن‌ها توسط اکوسیستم اندروید برای سال‌های آینده به خوبی صورت خواهد گرفت. در حقیقت هیچ دلیل فنی و مشخصی وجود ندارد که چرا پشتیبانی از پردازش 32 بیتی نیاز به برچیده شدن داشته باشد. هم‌اکنون می‌دانیم که گلکسی نوت 4 فاصله‌ی چندانی با دریافت اندروید 5 آبنبات چوبی ندارد. اگرچه اندروید 5 از پردازش 64 بیتی پشتیبانی می‌کند، اما به گونه‌ای مشابه و برابر بر روی پردازنده‌های 32 بیتی نیز عمل می‌کند. تمامی مزایای اندروید 5 آبنبات چوبی از جمله حرکت به سوی ران‌تایم ART، در هر دو نسخه‌ی 32 و 64 بیتی این سیستم‌عامل ارائه شده است.


Cortex-A57 سریع‌ترین پردازشگر 32 بیتی آرم است
خیر، آنچه هم‌اکنون خواندید اشتباه نیست. البته که Cortex-A57 با هدف اجرای پردازش‌های 64 بیتی و جایگیری در پردازنده‌هایی با این معماری طراحی شده، اما در حقیقت این هسته یک پردازنده‌ی بسیار خوب 32 بیتی نیز هست. بنا بر گزارش ARM، هسته‌ی Cortex-A57 قادر است نرم‌افزارهای 32 بیتی را با 1.5 برابر سرعت بیشتر در مقابل Cortex-A15 مورد پردازش قرار دهد.



علاوه بر این، کدهای 32 بیتی اجرا شده بر روی پردازنده‌های سری ARMv8 نظیر Cortex-A57، به برخی قابلیت‌های ویژه‌ی AArch نظیر دستورالعمل رمزنگاری در سطح سخت‌افزار و دستورالعمل‌های پیشرفته‌تر SIMD دسترسی خواهند داشت.
عده‌ی بسیاری هنوز تصور می‌کنند در زمینه‌ی پردازش 32 بیتی و 64 بیتی، پشتیبانی از مقدار افسانه‌ای 4 گیگابایت حافظه‌ی رم یکی از موانع اصلی است. اگرچه آدرس‌دهی 64 بیتی امکان استفاده از مقدار بیشترحافظه را فراهم می‌کند، اما پردازنده‌های 32 بیتی سری ARMv7 سال‌هاست امکان گذر از محدودیت 4 گیگابایت را در خود دارند. یک پردازنده‌ی Cortex-A15 قادر است با استفاده از قابلیتی به نام (Large Physical Address Extensions (LPAE تا 1024 گیگابایت حافظه‌ی رم را آدرس‌دهی کند!
در هر حال از منظر آینده نگری، بحث حافظه‌ی رم اعتبار چندانی نخواهد داشت. امکان ارتقای حافظه‌ی گوشی‌های هوشمند وجود ندارد و هنوز دلیلی برای حرکت به مقدار 4 گیگابایت رم نیز وجود نداشته و اغلب دستگاه‌ها حداکثر به 3 گیگابایت حافظه‌ی دسترسی تصادفی مجهز می‌شوند. گلکسی نوت 4 سامسونگ نیز به 3 گیگابایت حافظه‌ی رم مجهز شده و بدون اینکه نوع پردازنده‌ی آن اهمیت داشته باشد، هیچ‌گاه نیازی به پشتیبانی از حافظه‌ی بیشتر از 4 گیگابایت در آن نخواهد بود.
در مجموع می‌توان گفت تصمیم سامسونگ برای استفاده از هسته‌های 64 بیتی در تراشه‌ی اکسینوس 5433، نه به منظور ارائه‌ی قابلیت 64 بیتی، بلکه در راستای بهبود کلی بازده و عملکرد این پردازنده بر روی پردازش و آدرس‌دهی 32 بیتی بوده است. سامسونگ در ادامه‌ی مسیر خود، برای مشخص کردن این رویکرد و کاهش ابهام‌های ایجاد شده، تراشه‌های 64 بیتی خود را در سری جدید اکسینوس با نام Exynos 7 Octa معرفی کرد که بصورت خاص یرای پرچمدارهای 64 بیتی سال 2015 این شرکت در نظر گرفته شده‌اند. تمام این اقدامات در راستای تلاش روزافزون سامسونگ برای بدل شدن به یک بازیگر مهم در بازار چیپ‌های پردازشی توجیه‌پذیر است.


خلاصه اینکه:
گلکسی نوت 4 بعنوان یک دستگاه 32 بیتی به بازار عرضه شده است
گوشی‌های هوشمند 32 بیتی همچنان حضور چشمگیری در بازار خواهند داشت
اندروید 5 آبنبات چوبی از هر دو معماری 32 و 64 بیتی بصورت کامل پشتیبانی می‌کند
اندروید برای سال‌های سال از پردازشگرهای 32 بیتی کاملا پشتیبانی خواهد کرد
Exynos 5 Octa 5433 سامسونگ یک پردازنده‌ی 32 بیتی عالی همچون اسنپدراگون 805 است
دارندگان نوت 4 نیازی به پشتیبانی از حافظه‌ی رم بالای 4 گیگابایت ندارند


بنابراین اگر هنوز در خصوص خرید گلکسی نوت 4 از این نظر دارای تردید هستید، بهتر است این نگرانی‌ها را فراموش کنید. در هر حال با توجه به مواردی که ذکر شد، اگر احتمال تغییر نحوه‌ی پردازش نسخه‌ی اکسینوس گلکسی نوت 4 به حالت 64 بیتی را غیرممکن فرض نکنیم، مسلما رویکرد و اقدام بسیار دور از انتظاری خواهد بود. سامسونگ در صورتی که پردازش 64 بیتی را در نسخه‌ی اکسینوس گلکسی نوت 4 فعال کند، باعث ایجاد دو دستگی در محصول خود و تردیدهای بیشتر در هنگام خرید محصولات بعدی توسط مشتریان خواهد شد. از هر نظر این اقدام حرکت هوشمندانه‌ای برای این شرکت نخواهد بود.
امیدواریم این مقاله توانسته باشد بخشی از ابهام‌ها و سوالات موجود در ذهن شما را پاسخ دهد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اپل بخش جدید «یک‌بار پرداخت کن و بازی کن» را به اپ استور اضافه کرد

اپل دسته‌ی جدیدی از برنامه‌ها در اپ استور معرفی کرده که مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است. در بخش «یک‌بار پرداخت کن و بازی کن»، تنها بازی‌هایی را خواهید دید که پولی هستند، اما هیچ پرداخت درون‌برنامه‌ای ندارند.
ده‌ها بازی‌ که در بخش قابل خرید هستند قیمت‌هایی از ۰/۷۹ پوند به بالا دارند. در توضیحات این بخش آمده:
با تجربه‌ی کاملی از دوست‌داشتنی ترین بازی‌های اپ استور، از ساعت‌ها سرگرمی بدون مزاحمت لذت ببرید. این بازی‌ها با خلق لحظات هیجان‌انگیز و فراموش‌نشدنی، مناسب هر ذائقه و سلیقه‌ای هستند.
دسته‌ای دیگر از بازی‌های اپ استور «انتشارهای اخیر» نام دارد و شامل بازی‌هایی مثل Gunbrick ،Evoland و Lara Croft and the Guardians of Light می‌شود. بازی‌های مثل !Threes که خاستگاه آن‌ها آی‌او‌اس بوده، در بخش «اوریجینال‌های اپ استور» قرار دارند. بازی‌های نام‌ آشناتر در دسته‌ی «بلاک‌باستر»ها قرار می‌گیرند، بازی‌هایی مانند Thomas Was Alone ،Minecraft: Pocket Edition ،XCOM: Enemy Within ،Limbo‌ ،BioShock ،Goat Simulator ،Bastion ،Banner Saga و Grand Theft Auto: Chinatown Wars.
ایجاد این دسته‌بندی جدید در راستای افزایش آگاهی عمومی در خصوص بازی‌های رایگانی انجام شده که بعد از دانلود، کاربر را مجبور به پرداخت پول برای پیشرفت در بازی می‌کنند. سال گذشته، اپل و گوگل به خاطر فشارهایی که کمیسیون اروپا بر آن‌ها وارد کرد برچسب «رایگان» را از روی بازی‌هایی که پرداخت درون‌برنامه‌ای داشتند، حذف کردند. این بازی‌ها هم‌اکنون هیچ نشانه‌ای در گوگل پلی ندارند و اپل نیز برچسب رایگان با عبارت «دریافت کنید» عوض کرده است.
بعد از اعتراض کاربران زیادی به پرداخت‌های درون‌برنامه‌ای، سازمان تجارت عادلانه‌ی بریتانیا و کمیسیون اروپا تحقیقات خود روی این موضوع را آغاز کردند. اکثر تحقیقات آن‌ها روی گزارشاتی بود که کاربران به خاطر پرداخت‌های تصادفی (اکثراً به وسیله‌ی کودکان) در این گونه برنامه‌ها ارسال کرده بودند. آن‌ها همچنین نوع تبلیغات برنامه‌های رایگان با پرداخت‌های درون‌برنامه‌ای را نیز بررسی کردند تا مطمئن شوند آیا این برنامه‌ها اطلاعات واضح و مشخصی در خصوص اجبار پرداخت پول برای ادامه‌ی بازی ارائه داده‌اند یا خیر.
یکی از بازی‌هایی که سر و صدایی زیادی سر همین مسئله پیرامونش ایجاد شد، بازی Dungeon Keeper از شرکت الکترونیک آرتز بود. این بازی پرداخت‌های درون برنامه‌ای بسیاری را شامل می‌شد که کاربران را شاکی کرده بود اما بعدها الکترونیک آترز اعلام کرد در مورد سیستم اقتصادی این بازی قضاوت درستی انجام نگرفته است. سازمان تعیین استانداردهای تبلیغاتی بریتانیا هم از پخش آگهی‌های Dungeon Keeper جلوگیری و اعلام کرد این بازی بر خلاف ادعایش یک بازی رایگان نیست و کاربر برای استفاده از بسیاری از ویژگی‌های آن نیازمند پرداخت پول است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 37 از 100:  « پیشین  1  ...  36  37  38  ...  99  100  پسین » 
موبایل

Mobile News | اخبار موبایل

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA