انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 92 از 338:  « پیشین  1  ...  91  92  93  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
💢یک پناهجوی ایرانی که علیه دولت فدرال استرالیا طرح دعوی کرده بود، در دادگاه گفت که قصد فرار از بازداشتگاه را داشته است.
 
یک پناهجوی ایرانی که به‌دلیل صدمات روحی و روانی وارد بر خودش طی 5 سال اقامت در بازداشتگاه پناهجویان، علیه دولت فدرال استرالیا شکایت کرده بود، در دادگاه گفت که پیش از دستگیری و انتقال به سلول انفرادی به همراه سایر افراد بازداشتی، قصد فرار از بازداشتگاه از طریق حفر تونل را داشتند.
#استرالیا
#پناهجوی_ایرانی

#پناهجویان_انگلیس
#پناهجویان_پناهندگان
#انگلیس

https://youtu.be/LYzdqmk8NFQ
     
  
مرد

 
💢مارتین لمبرگ-پدرسن، استاد دانشگاه کپنهاگ در رابطه با تصمیم اخیر دولت دانمارک مبنی بر باز‌پس فرستادن پناهندگان سوری به کشورشان گفت: تصمیم دولت دانمارک یک پارادوکس بزرگ است. از یک سو رژیم اسد را به رسمیت نمی‌شناسد و او را یک دیکتاتور بی‌رحم می‌داند و از سوی دیگر می‌خواهد افرادی را که از همان رژیم فرار کرده‌اند به سمتش باز پس فرستد..
#دانمارک
     
  
مرد

 
‍ 💢کنشگران سیاست جدید بریتانیا در اخراج بی‌خانمان‌های خارجی را «غیرانسانی» توصیف کردند.

کنشگران وزارت کشور بریتانیا را درباره سیاستی که اجازه می‌دهد مقامات افراد بی‌خانمانی را که تبعه این کشور نیستند اخراج کنند، مورد انتقاد قرار دادند. این انتقادها پس از آن مطرح شد که این نهاد دستورالعملی را درباره نحوه اجرای قوانین جدید منتشر کرد.

قوانین جدید به‌عنوان بخشی از برنامه مهاجرتی بریتانیا پس از برکسیت معرفی شده است که به مقامات اجازه می‌دهد در صورتی که شهروندان خیابان‌خواب عضو اتحادیه اروپا از دریافت برخی حمایت‌ها مانند اقامتگاه امتناع کردند از این کشور اخراج شوند.

این دستورالعمل این هفته در وبسایت وزارت کشور بریتانیا منتشر شد و از این به بعد مبنای جدید قوانین مربوط به مهاجرت خواهد بود. در بخشی از این قوانین که از تاریخ شش آوریل به طور رسمی اجرایی می‌شود آمده است که «اجازه [اقامت در بریتانیا] در صورتی رد یا لغو می‌شود که فرد بارها پیشنهادات مناسب حمایتی را رد کند و رفتار ضد اجتماعی مداوم داشته باشد.»

«ما این سیاست را قبول نداریم»

کنشگران اجتماعی حامی مهاجران این طرح را محکوم کرده‌اند. موسسه خیریه «بحران» سیاست جدید را «غیر انسانی» توصیف کرده است.

جان اسپارکز، مدیر اجرایی این موسسه در بیانیه‌ای گفت: «همه افراد جامعه باید مکانی امن برای زندگی داشته باشند و به دلیل تجربه بی‌خانمانی نباید مجازات شوند.»

وی افزود: «این سیاست غیرانسانی است و باعث می‌شود اتباع غیر بریتانیایی که در شرایط نامناسب و آسیب‌پذیری قرار دارند از درخواست کمک فرار کنند و بترسند.»

اسپارکز تصریح کرد: « با صراحت می‌گوییم این سیاست را قبول نداریم و از مقامات می‌خواهیم که در هیچ شرایطی از این اختیارات استفاده نکنند.»

نگرانی برای قربانیان خشونت‌های خانگی

نیکول جیکوبز، کمیسر مقابله با خشونت‌های خانگی در بریتانیا، پیش از این زنگ خطر را به صدا درآورد و به انجمن مطبوعات گفت می‌ترسد این قوانین جدید مهاجرانی را که در معرض خیابان‌خوابی هستند مجبور کند تا به جای خطر اخراج از کشور، با افرادی که آن‌ها را آزار می‌دهند سر کنند.

وی گفت: «همه قربانیان خشونت‌های خانگی نیازمند و مستحق حمایت هستند.»

جیکوبز خطاب به دولت بریتانیا گفت: «از دولت می‌خواهم تا این دستورالعمل‌ها را تغییر دهد تا این اطمینان حاصل شود مهاجرانی که قربانی خشونت خانگی هستند و در خیابان می‌خوابند تحت تاثیر قوانین جدید قرار نمی‌گیرند.»

وی تصریح کرد: «دولت به جای مجازات خیابان‌خواب‌ها با تهدید به اخراج آن‌ها، باید به دنبال راه‌هایی برای حمایت از نیازمندان باشد.»

وی افزود: «می‌دانیم راه‌های حمایتی مشخص شده در دستورالعمل مانند مشاوره تخصصی مهاجرت در بسیاری از مناطق در حال حاضر سهم بسیار اندکی دارد.»

وی با اشاره به مفاد دستورالعمل اضافه کرد: «دستورالعمل اذعان می‌کند که گزینه‌های پشتیبانی اندکی برای افراد در چنین شرایطی وجود دارد.»

وی افزود: «ما به‌طور اضطراری به یک استراتژی ملی و مشخص از طرف دولت برای پایان دادن به خیابان‌خوابی و بی‌خانمانی نیاز داریم.»
#انگلیس
     
  
مرد

 
💢جسد یک پناهجو در محفظه چرخ هواپیما در فرودگاه کشف شد

پلیس کشور هلند از کشف جسد یک مَرد نیجریه ای در بخش چرخ یک فروند هواپیما در فرودگاه « آمستردام» خبر داد.

بر اساس این گزارش، منابع پلیس با اعلام این مطلب که هواپیمای مذکور با پرواز از شهر «لاگوس» نیجریه به مقصد هلند، در فرودگاه شیفول آمستردام فرود آمده بود، اعلام کرد: ما در حال تحقیق در خصوص کشف این جسد در بخش محفظه چرخ یک هواپیمای تازه فرود آمده از مبدا لاگوس نیجریه هستیم.

گفته می‌شود پلیس فرودگاه و بازرسان ویژه جنایی در حال کار روی جسد به منظور شناسایی هویت و علت مرگ وی هستند.

در همین حال، رسانه‌های هلندی اعلام کردند که جسد فرد متوفی که احتمالاً یک پناهجوی غیرقانونی بوده، توسط کارکنان بخش بازرسی فنی فرودگاه شرکت هواپیمایی KLM کشف شده و احتمال می‌رود دلیل مرگ وی، کاهش شدید فشار هوا ناشی از پرواز در ارتفاع بوده باشد.

💢امریکا: امروز طرح NO BAN ACT و طرح دسترسی افراد در مبادی ورودی به وکیل در صحن مجلس نمایندگان به رای گذاشته می‌شوند. رشیده طلیب نماینده مسلمان اداره جلسه را برعهده دارد.
     
  
مرد

 
‍ #صداى_پناهجويان_ديپورتى_به_ايران_باشيم

ترجمه بخش اعظمى از پست گاردين در باره خطر ديپورت پناهجويان ايرانى از تركيه به ايران👇

◾️گاردین : خطر مضاعف بازگرداندن فعالان ایرانی ساکن ترکیه به ایران

نشریه بریتانیایی گاردین در گزارشی می‌گوید پس از موج جدید بازداشت و صدور حکم بازگشت برای پناهجویان فراری از ایران، دگراندیشان ایرانی در ترکیه نمی‌دانند که آیا این کشور هنوز پناهگاهی امن برایشان به شمار می‌رود یا نه.

گاردین در این گزارش به افشين سهراب‌زاده، فعال کرد ۳۱ ساله اشاره می‌کند که طی هفت سال حبس در ایران متحمل زندان انفرادی و شکنجه شده بود. او در سال ۲۰۱۶ توانست هنگام رفتن به بیمارستان فرار کند و به ترکیه برود، و یک سال بعد همسرش نیز به او پیوست.

سهراب‌زاده هنگام یکی از مراجعات معمول به پلیس محلی در اسکی‌شهیر برای اخذ مدارک سفر، به اتهام تهدید برای امنیت ملی ترکیه بازداشت شد. همسرش فرشته کنگاوری گفته است که مردانی به نظر می‌رسید ماموران حکومت ایران باشند آنان را در ترکیه آزار دادند، به طوری که مجبور شدند چند بار آدرس خود را تغییر دهند.

وکیل سهراب‌زاده نیز می‌گوید مصونیت او به عنوان پناهجو تحت قوانین ترکیه و بین‌المللی، نادیده گرفته شده است. او ممکن است در صورت استرداد به ایران با اعدام مواجه شود.

گاردین به چهار پناهجوی دیگر ایرانی، به نام‌های لیلی فرجی، زنیب صحافی، اسماعیل فتاحی و محمد پوراکبری اشاره می‌کند که همگی به اتهام مشارکت در تجمعی علیه خروج ترکیه از کنوانسیون حمایت از زنان در مقابل خشونت خانگی، بازداشت شده‌اند.

در حال حاضر ۶۷ هزار ایرانی در ترکیه زندگی می‌کنند که ۳۹ هزار نفرشان پناهجو هستند. همزمان با افزایش سرکوب ترکیه علیه دگراندیشان این کشور، صدها هزار تن از فعالان ایرانی، اویغور، شهروندان عربستان سعودی و بهار عرب، طی دهه گذشته در گریز از بدرفتاری حاکمان کشورهای خود در ترکیه پناه گرفته‌اند.

شهرت ترکیه به عنوان مخفی‌گاه تبعیدی‌ها دیگر مانند گذشته نیست و اخیرا شماری از پناهجویان اویغور به قزاقستان و چین مسترد شده‌اند. شماری از اعضای اخوان‌المسلمین نیز به مصر بازگردانده شده‌اند.

ایران در ترکیه می‌گویند روابط آنکارا و تهران و مناسبات قوی تجاری و امنیتی میان دو طرف، به شدت نگران سرنوشت خود هستند.

نشریه تایمز سال گذشته گزارش داده بود که ۳۳ ایرانی از ترکیه به ایران بازگردانده شدند و در این میان دو نفر، سعید تمجیدی و محمد رجبی به دلیل شرکت در تظاهرات سال ۲۰۱۹، به اعدام محکوم شدند.

از سال ۲۰۱۷ به این سو دست‌کم چهار ایرانی، ظاهرا به دستور سپاه پاسداران، در خاک ترکیه ربوده یا کشته شده‌اند.

یک مقام ارشد ترکیه به روزنامه گاردین گفت:‌ «ترکیه قصد ندارد هیچ یک از پناهجویان ایرانی را به ایران پس بفرستد. اما ممکن است که آنان به کشور سوم فرستاده شوند.»

دولت ترکیه در سال ۲۰۱۸ کار ثبت پناهجویان و پناهندگان در این کشور را از سازمان ملل گرفت. آمار مربوط به استرداد پناهجویان در وبسایت اداره مهاجرت ترکیه از دسترس عموم خارج شده است.
ایندیپندنت فارسی
https://www.theguardian.com/world/2021/apr/20/iranian-activists-at-increasing-risk-in-former-haven-turkey
#پناهجویان_پناهندگان
#دیپورت_ایرانیان_ترکیه
     
  
مرد

 
‍ 💢چگونه فشار روانی مهاجرت را پشت سر بگذاریم

💠هنگامی که شما چه داوطلبانه و چه به عنوان پناهنده وارد کشور جدیدی می‌شوید با فشار های روانی مواجه خواهید شد و مهاجرت و تغییر بر چگونگی پیشرفت شما در زندگی تأثیر خواهد گذاشت. گفت‌وگوهای درونی که با خود دارید و بازتاب این مسئله که چرا و چطور زندگی‌تان تغییر کرده می‌تواند بر وضعیت عاطفی، جسمی و روحی شما تأثیر بگذارد.

💠به نقل از «arrivein»، با وجود اینکه نیازی طبیعی برای سازگاری با جامعه، فرهنگ و محیط وجود دارد، عبور از گذشته به سمت امروز می‌تواند شما را با یک ترن هوایی که حاوی عواطفتان است روبه‌رو کند. نقاط اوج هیجان‌انگیزند و حس ماجراجویی و شادی را به انسان می‌دهند. نقاط پایین شما را به دردی عمیق فرو می‌کشند و باعث ایجاد حس نوستالژی می‌گردند.

💠ممکن است هنگامی که تازه پا به کشور جدید گذاشته‌اید با فشارهایی برای کسب موفقیت در کار خود مواجه شوید. گاهی اوقات این فشار به دلیل احساس نیاز به پشتیبانی مالی از سوی خانواده یا مسابقه با هم‌شاگردی‌ها و گسترش حلقه اجتماعی خود است. در این مطلب چند روش برای کنار آمدن با این گونه فشارها را معرفی می‌کنیم:

✨بدانید که در این راه تنها نیستید

💠سکونت در کشوری جدید، ایجاد حس تعلق و احساس نیاز برای برقراری ارتباطات قدیمی دشوار است و بر قوه قضاوت و تصمیم‌گیری شما سایه می‌افکند. این احساسات واقعی‌اند و می‌توانند بر ذهن شما تأثیر بگذارند. همه مهاجران احساساتی مشابه این را تجربه کرده‌اند. بدانید که در این سفر تنها نیستید.

💠شما برای ساختن زندگی جدیدتان می‌توانید از راهنمایی و پشتیبانی دیگران استفاده کنید. افراد و سازمان‌های مختلف در در کشور های مهاجر پذیر از شما حمایت و مهاجران را راهنمایی می‌کنند. همچنین افراد تازه‌وارد را با کسانی که تجربه‌هایی شبیه به آنها داشته‌اند آشنا می‌کنند.

✨از افکار و احساسات خود آگاهی پیدا کنید و روشی را برای کنار آمدن با فشارها برگزینید

💠ممکن است تجربه‌های جدید احساسات و عواطف شما را تحریک کند و موجب شود تا حس ناامیدی، اضطراب و افسردگی در شما به وجود آید. حتی ممکن است در بعضی از موارد بر جسم یا اعمال شما نیز تأثیر بگذارد. درست مثل این است که بخواهید زبان جدیدی را یاد بگیرید. درک زبان و ربط دادن آن به آرزوها و رویاها و استفاده از فرصت‌های موجود در خانه جدید امری ضروری است.

💠وقتی در این شرایط دشوار قرار می‌گیرید، رفتار شما برای حل این مسائل احتمالاً تحت تأثیر مهارتی که در کشور خود یاد گرفته‌اید و نیز فرهنگ و تعصبات‌تانقرار می‌گیرد. ممکن است بسیاری از این رفتارها مناسب باشد و به درستی در محیط جدید به کار گرفته شود؛ اما ممکن است برخی از آنها ریشه در اعتقادات‌مان داشته باشد و در کشور مقصد اهمیت چندانی نداشته باشد. ما پیشنهاد می‌کنیم که در چنین شرایطی ریشه باورهایتان را بکاوید و از خود بپرسید که آیا این نوع رفتار برای محیط جدید مناسب است؟ و اگر چنین است چرایی و چگونگی آن را دریابید.
#پناهجویان_پناهندگان
#مهاجرت_آگاهی
     
  
مرد

 
💢فوری : این هفته به دلیل حاکمیت ملی و روز کودک،از ساعت ۱۹:۰۰ روز پنجشنبه لغایت ۵ صبح روز دوشنبه به مدت ۳ روز کامل قانون منع رفت و آمد اجرا خواهد شد.

توریست ها (افراد بدون هر نوع کارت اقامت) معاف هستند.

افراد خارجی دارای اقامت شامل محدودیت ها می‌شوند و درصورت نقض قوانین قرنطینه‌، اقامتشان باطل خواهد شد.
#ترکیه_قرنطینه

💢تروال داکیومنت (مدرک سفر) آمریکا

تمام مهاجرین اقامت دائمی و پناهندگان تا زمان گرفتن شهروندی و گرفتن پاسپورت آمریکایی ، اگر بخواهند از آمریکا خارج شوند و به کشور دیگری سفر کنند باید با استفاده از فرم i131 تقاضای تراول داکیومنت کنند ، این مدرک ۱ سال اعتبار دارد.
#تراول_داکیومنت
#آمریکا
     
  
مرد

 
💢حملات اخیر در شمال موزامبیک هزاران خانواده را مجبور به ترک خانه هایشان کرده است.

حدود ٤٠٠٠٠ نفر پس از حمله به پالما در شمال موزامبیک آواره شدند.

💢رسوایی جنسی در دانشگاه کاردیف؛

یک مدرس دانشگاه در ولز (دانشگاه کاردیف) به اتهام رابطه جنسی با چند دانشجو از کار تعلیق شده است.

این مدرس دانشگاه می‌گوید وی قربانی توطئه‌ای است که توسط شخصی ناشناس علیه او ترتیب داده شده است.

دانشگاه کاردیف بر اساس یک فایل صوتی که منتسب به این مدرس است و در آن با افتخار از رابطه‌ی جنسی با دانشجویان صحبت می‌کند وی را تا اطلاع ثانوی از تدریس محروم کرده است. بر اساس قوانین دانشگاه‌های گروه راسل (۱۵ دانشگاه برتر بریتانیا) بی‌مبالاتی در رابطه جنسی و بی‌اخلاقی‌های جنسی پیامدهای سختی برای دانشجویان و مدرسی و کارکنان دانشگاه‌ها خواهد داشت.
     
  
مرد

 
💢ادامه رسوایی پاسپورت طوسی در ترکیه

چندی پیش خبر بازنگشتن 43 نفر از آلمان که با پاسپورت طوسی و توسط شهرداری مالاتیا به آلمان فرستاده شده بودند، در رسانه‌های ترکیه منتشر شد.

با انتشار این خبر، تحقیقات در مورد ارائه پاسپورت طوسی (که از طرف دولت به افراد غیر دیپلماتی که برای ارائه خدمات به خارج از کشور سفر می‌کنند، داده می‌شود) آغاز شد.

حال از شهرداری‌های گوشه و کنار ترکیه، اخباری از این دست به گوش می‌رسد.

وزارت کشور ترکیه برای تحقیقات در این مورد، به 6 شهرداری مختلف ترکیه بازرس فرستاده است.

شنیده‌ها حاکی از این است یکی از شرکت‌هایی که برای افراد سفر کرده به آلمان به بهانه آموزش محیط زیست دعوتنامه ارسال کرده است، یک مرکز فروش بازی‌های قمار بوده و ربطی به محیط زیست نداشته است.

همچنین رئیس یک شرکت دیگر که نامش در اسناد شهرداری به عنوان ارسال کننده دعوتنامه دیده می‌شود، از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرده است.

اپوزیسیون ترکیه از این اتفاق به عنوان قاچاق سازمان یافته انسان توسط شهرداری‌ها یاد می‌کند.
#ترکیه
     
  
مرد

 
💢تحصیل در ژاپن🇯🇵

💠علاوه بر موراد اشاره‌شده در اینفوگرافی جزییات دیگری از تحصیل در ژاپن را بررسی می‌کنیم:

💠کشور ژاپن یکی از پیشرفته‌ترین کشورها در حوزه تحصیلات آکادمیکی است؛ و دانشجویان زیادی از سراسر جهان برای ادامه تحصیل این کشور را انتخاب می‌کنند.

💠دانشگاه‌های ژاپن نسبت به دانشگاه‌های اروپایی یا آمریکایی هزینه کمتری دارند. شهریه سالانه دانشگاه‌های ژاپن در مقطع کارشناسی بین 820 هزار تا 1 میلیون و 640 هزار ین است.

💠به‌منظور یادگیری زبان ژاپنی دوره‌های 3 ماهه تا 2 ساله در مدارس آموزش زبان ژاپنی ارائه می‌شود. هزینه‌های دوره‌ها بر اساس طول دوره متفاوت است. شهریه معمول برای دوره 3 ماهه حدود 150 هزارتا 200 هزار ین است.

💠آزمون ورودی برای دانشگاه‌های ژاپن در مقطع کارشناسی (EJU) در سال دو بار در ماه‌های ژوئن و نوامبر در شهرهای مختلف ژاپن و 14 کشور دیگر برگزار می‌شود.

💠برای تحصیل در کشور ژاپن طیف گسترده‌ای از بورسیه‌های تحصیلی، توسط دانشگاه ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی ارائه می‌شود.
#تحصیل_در_ژاپن
#ژاپن
     
  
صفحه  صفحه 92 از 338:  « پیشین  1  ...  91  92  93  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA