انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 93 از 338:  « پیشین  1  ...  92  93  94  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
‍ ‍ 💢فرانسه: کلاهبرداری بزرگ از طریق درخواست پناهندگی

پلیس فرانسه دوشبکه اوکراینی و مولداوی قاچاق مهاجران در نزدیکی پاریس را دستگیر کرد.

این دو شبکه متهم شده‌اند که مبلغ بیش از یک میلیون یورو کمک پولی مربوط به پناهجویان را حیف‌و‌میل کرده‌اند.

مقام‌های فرانسوی روز دوشنبه اعلام کردند که ۹ قاچاقبر مهاجران، شش اوکراینی و سه مولداوی را در منطقه سِن-اِ- مارن در شرق پاریس دستگیر کرده‌اند.

بر بنیاد تحقیقات دفتر مرکزی مبارزه با مهاجرت غیرقانونی و کار بدون مدرک (Ocriest) که در ماه جولای ۲۰۲۰ آغار شده بود «در دو سال گذشته شمار غیرعادی درخواست پناهندگی از سوی اتباع اوکراینی و مولداوی در منطقه سِن-اِ- مارن به ثبت می‌رسید.»

به گفته اگزاویه دلریو، رئیس دفتر مرکزی مبارزه با مهاجرت غیرقانونی، متهمان «شیوه ساده اما موثری» را برای سوء استفاده مالی انتخاب کرده بودند: آن‌ها اتباع اوکراین و مولداوی را که خواهان زندگی بهتری در فرانسه بودند از این کشورها به فرانسه انتقال می‌دادند و سپس در انبارهای متروک در اتاقک‌ها جابجا می‌کردند.

قاچاقبران در شهر‌های امرینویل و دماری لیس فعال بودند که تعداد زیادی از اوکراینی ها و مولداوی ها در آن زندگی می‌کنند. آنها به مهاجران یک تلفن می‌دادند و به آن‌ها برای ارايه درخواست پناهندگی کمک می‌کردند تا بعد از ثبت درخواست، کارت کمک مالی ماهانه ۴۲۰ یورو برای یک پناهجوی بزرگسال را دریافت کنند.

قاچاقبران از ۵۰۰ کارت حقوق ماهانه پناهجویان برای دریافت پول استفاده می‌کردند

اعضای هردو شبکه در این مرحله از روند پناهندگی «پناهجویان ثبت شده را، گاهی با زور، دوباره به اوکراین و مولداوی می‌فرستادند و کارت حقوق ماهانه آن‌ها را برای مدت ۶ تا ۸ ماه دوره پناهجویی برای خود حفظ می‌کردند.»

به گفته اگزاویه دلریو، تحقیقات ده ماهه پلیس نشان می‌دهد که هردو شبکه توانسته بودند با استفاده از ۵۰۰ کارت حقوق سوسیال پناهجویان، بین «۱میلیون تا ۱،۲ میلیون یورو را حیف و میل کنند.» آن‌ها بخشی از این مبلغ را در فرانسه هزینه می‌کردند اما باقیمانده آن را از طریق شرکت‌های وسترن یونیون و مانی گرام به اوکراین و مولداوی انتقال می‌دادند. پلیس روز گذشته ۸ تن را در اوکراین دستگیر کرد.

دیدیه لیچی، مدیر عمومی دفتر مهاجرت و ادغام فرانسه (OFII) که پرداخت حقوق سوسیال پناهجویان را به عهده دارد گفت که فعالیت‌های این دو شبکه «جنبه‌های منفی سیستم تلفنی ثبت پناهندگی در منطقه ایل دو فرانس را نشان می‌دهد.» به گفته او، این سیستم دسترسی به روند ثبت درخواست پناهندگی را تسریع و زمینه ثبت سریع و شمار متعدد درخواست پناهندگی را برای شبکه‌های سو استفاده فراهم کرده است.
#پناهجویان_پناهندگان
#فرانسه
     
  
مرد

 
‍ 💢درخواست پناهندگی اسپانیا

💠در هر بازرسی مرزی در اسپانیا، پناهجویان می توانند هنگام رسیدن اعلام درخواست پناهندگی اسپانیا را به پلیس مرزی ارائه دهند. کل پروسه پناهندگی اسپانیا محرمانه است و هر کسی با پناهجو در اسپانیا صحبت می کند (پلیس، کارمندان دولت، مترجمان، وکیل) تحت تعهدی قانونی هستند که باید همه چیز را با اعتماد به نفس کامل بیان کنند. همچنین متقاضیان پناهندگی اسپانیا نمی توانند به کشور خود بازگردند تا تصمیم در مورد پرونده شان گرفته شود. مدارک مورد نیاز جهت درخواست پناهندگی اسپانیا به این صورت است که اولین سندی که دریافت خواهند کرد، مصاحبه پناهنده با مصاحبه کننده ای در اسپانیا است که اولین کاری که انجام می دهند، یک سند سفید حاوی جزئیات و عکس شخصی را در اختیار پناهنده قرار می دهد و تائید می کند که پناهجو مجاز به اقامت در اسپانیا است. پناهجو به محض پذیرش درخواست پناهندگی اسپانیا، یک سند قرمز دریافت خواهد کرد که برای مدت 3 تا 6 ماه معتبر و قابل تمدید است. هنگامی که این دوره تمام شد، پناهندگان اجازه کار در اسپانیا را دریافت خواهند کرد. متقاضیانی که وضعیت نامعلوم دارند، یک سند سبز حاوی عکس و شماره شناسه اقامت خود دریافت خواهند کرد اما اجازه کار در اسپانیا را ندارند

💠شرایط پناهندگی اسپانیا

شرایط پناهندگی اسپانیا به چند دسته تقسیم می شوند.

💠مرحله تقاضا در مرز
از جمله موارد شرایط پناهندگی اسپانیا مرحله تقاضا در مرز است که اگر متقاضی نتواند خود را به داخل کشور اسپانیا برساند، می تواند درخواست خود را در مرز ثبت کند. وزارت کشور در عرض 4 روز به درخواست فرد رسیدگی خواهد کرد و اگر درخواست رد شود، امکان بررسی مجدد وجود دارد که در عرض 2 روز باید درخواست مجدد بررسی به وزارت کشور از سوی متقاضی ارسال شود.

💠مشمولیت
یکی دیگر از شرایط پناهندگی اسپانیا مشمولیت از شرایط است و زمانی که درخواست متقاضی در مرز اسپانیا پذیرفته می شود توسط وزارت کشور بررسی می گردد. وزارت کشور ظرف مدت 6 ماه نتیجه نهایی را اعلام می نماید.

💠رد شدن پرونده
در صورت رد شدن پرونده پناهندگی اسپانیا، متقاضیان باید کشور را ترک کنند، مگر اینکه نوعی اجازه اقامت داشته باشند. همچنین پناهندگان می توانند در برابر رد درخواست خود در مورد پناهندگی اسپانیا در دادگاه تجدید نظر اعتراض کنند.

💠قبولی پرونده
بعد از قبول شدن درخواست پناهندگی اسپانیا به شما بمدت 5 سال حق اقامت داده می شود و شما می توانید مانند هر شهروند اسپانیایی کار و یا تحصیل کنید و یا تقاضای دریافت بیمه های اجتماعی کنید. همچنین در صورتی که پس از پایان پنج سال از حق اقامت دائم برخوردار شدید، می توانید برای دریافت تابعیت نیز اقدام کنید. حق اقامت دائمی در صورتی به شما داده می شود که دلایل قبولی پرونده پناهندگی اسپانیا هنوز هم برای شما صادق باشد

✨قانون پناهندگی اسپانیا

💠قانون پناهندگی اسپانیا به سه دسته تقسیم می شود:

1⃣حمایت عادی از پناهجویان
2⃣حمایت تکمیلی از پناهجویان
3⃣حمایت ویژه از پناهجویان به دلایل بشر دوستانه

💠قانون پناهندگی اسپانیا، امکانی برای سفیران اسپانیایی در خارج از کشور فراهم کرده تا بتوانند درخواست پناهندگی را به دولت اسپانیا اعلام کنند. وزارت کشور اسپانیا درخواست پناهجو را بررسی می کند و طی 3 تا 5 ماه تصمیم گیری اتخاذ می شود.
#اسپانیا
#پناهجویان_پناهندگان
     
  
مرد

 
💢بورسیه کارشناسی در دانشگاه مانیتوبا کانادا

دانشگاه مانیتوبا یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های کانادا است که 27 دپارتمان آموزشی داره.

مهلت اپلای: اول اکتبر 2021
مقدار کمک هزینه: 240 هزار دلار (این مبلغ بین دانشجویان منتخب تقسیم می‌شود.)

شرایط اپلای: تمام ملیت‌ها می‌توانند اپلای کنند. برای اپلای در اسکالرشیپ اول باید از دانشگاه پذیرش بگیرید. بعد خودبه خود در اسکالرشیپ شرکت داده می‌شوید.

مدارک مورد نیاز: رزومه، مدارک تحصیلی، مدرک زبان

لینک توضیحات: https://scholarship-positions.com/international-undergraduate-student-bursary-at-university-of-manitoba-in-canada/2020/04/19/
#کانادا
     
  
مرد

 
💵💵💵💵💵
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

قیمت دلار حواله استانبول 24250

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

قیمت لیر حواله استانبول 3100

💶💶💶💶💶
🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺

قیمت یورو حواله استانبول 29600
     
  
مرد

 
💢در پی سفر وزیر خارجه پاکستان به ایران، سومین گذرگاه مرزی مشترک دو کشور افتتاح و درباره همکاری‌های منطقه‌ای گفت‌وگو شد.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، شاه محمود قریشی، وزیر خارجه پاکستان، روز چهارشنبه برای انجام یک سفر سه‌روزه وارد تهران شد و عصر همین روز با رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران دیدار کرد.

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران شامگاه چهارشنبه در توئیتی نوشت که در جریان دیدار با وزیر خارجه پاکستان توافق شده تا «همکاری دوجانبه و هماهنگی منطقه‌ای در خصوص افغانستان، فلسطین و چندجانبه‌گرایی»، همچنین «مبارزه با تعصبات ضداسلامی» در بین دو کشور تقویت شود.

‍ 💢گزارش‌ها از کشته شدن یک کولبر و زخمی شدن یک کولبر دیگر بر اثر شکنجه ماموران ترکیه


روزنامه اعتماد و تعدادی از وب‌سایت‌های خبری از کشته شدن یک کولبر ایرانی و مجروح شدن یک کولبر دیگر به دلیل «شکنجه» توسط نیروهای ترکیه خبر دادند.
اعتماد نوشت که مرزبانان تركيه اين دو کولبر را «با چاقو و چماق مورد آزار جنسی و جسمی قرار داده‌اند».
وب‌سایت کردپا هم گزارش داد که نیروهای ترکیه روز ۲۵ فروردین به سمت بهرام صمدی و حسن کچلانلو  شلیک کرده‌اند که کچلانلو کشته شده و صمدی نیز پس از بازداشت «شکنجه» شده است.
بر اساس گزارش‌ها، كچلانو مردی ۳۵ ساله و پدر سه فرزند بوده است. 
بهرام صمدی پس از بازگشت به ایران در بیمارستان بستری شده و عکس‌هایی نیز از جای چاقو بر بدن او منتشر شده است.
سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، اعلام کرد که تیم‌های مرزبانی دو کشور در حال بررسی این موضوع هستند.
وب‌سایت فراز نیز به نقل از قادر، کولبر ۳۰ ساله، نوشت که دو هفته پیش نیز چهار کولبر «همین تجربه را داشتند که خوشبختانه با جراحت‌های زیاد توانستند خود را به خانه برسانند».
او اضافه کرد: «هنگامی که توسط نیروهای ترکیه دستگیر می‌شویم مورد ضرب و شتم و شکنجه و بی‌اخلاقی قرار می‌گیریم.»
پیش از این نیز گزارش‌هایی از زخمی وکشته شدن کولبران ایرانی بر اثر شلیک ماموران ترکیه منتشر شده است.
بهمن ماه سال گذشته گزارش‌هایی از ناپدید شدن پنج کولبر اهل آذربایجان غربی در مناطق مرزی در خاک ترکیه و جان باختن آنها منتشر شد.
برخی رسانه‌های ایران، از جمله پایگاه خبری رکنا، به نقل از اهالی روستای کوران گزارش دادند که این کولبران بر اثر سقوط بهمن «جان خود را از دست داده‌اند».
بر اساس آمار رسمی، استان کردستان ایران دارای بیشترین نرخ تورم و بیکاری در کل کشور است و ساکنان این استان به ناچار به کولبری روی می‌آورند.
#کولبران
     
  
مرد

 
💢مسافران ایرانی برای عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۰ باید برای سفر اول ۴۰۰ هزار تومان، برای سفر دوم ۶۰۰ هزار و برای سفر سوم ۸۰۰ هزار تومان بپردازند.

خبر افزایش قابل توجه عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۰ پیشتر توسط نمایندگان مجلس در دی‌ماه سال ۹۹ اعلام شده بود، اما همزمان با آغاز سال ۱۴۰۰ اخذ این عوارض اجرایی شده است.

در سال ۹۹ عوارض خروج از کشور برای سفر اول ۲۶۴، برای سفر دوم ۳۹۶ و برای سفر سوم ۵۲۸ هزار تومان در تمام مرزها بود.
💢همسر آریوبرزن، زندانی سابق سیاسی که در خارج از ایران به سرمی برد با انتشار ویدئویی می‌گوید: «مامورین امنیتی برای بار سوم به خانه ما حمله کردند و موجب رعب وحشت فرزندانم و همسایگان شدند، در حالیکه همه می‌دانند همسر من از ایران خارج شده» او همچنین می گوید موتور خودرویی که داشتند، یک روز بعد از حمله نیروهای امنیتی آتش گرفته است. اول اردیبهشت ۱۴۰۰
     
  
مرد

 
‍ 💢«پرو ازول»: آلمان باید مهاجران بیشتری را از یونان قبول کند

سازمان حامی پناهجویان در آلمان «پرو ازول» خواهان ایجاد یک برنامه جدید پذیرش مهاجران از جزایر یونان شد. گونتر بورکهارت، مدیر کل این سازمان گفت، به خصوص مهاجران در جزایر یونان را نباید به حال خود واگذاشت.

گونتر بورکهارت، مدیرکل این سازمان امدادی روز پنجشنبه در فرانکفورت گفت، این شمار مهاجران که تا به حال پذیرفته شده اند، نخست باعث ایجاد خوشبینی شد، اما بعد به ناامیدی بزرگی انجامید.

قرار است شام روز پنجشنبه، هواپیمای حامل آخرین گروه از مهاجرانی که آلمان وعده پذیرش آن ها را داده بود، از یونان به شهر هانوفر برسد. بورکهارت تاکید کرد: «پایان دادن به این پروسه (پذیرش) در برابر همه آن هایی که در جزایر به حال خود واگذاشته می شوند و چشم اندازی برای محافظت و امنیت ندارند، غیرمسئولانه است.»

این کارشناس امورمهاجرت افزود، جزایر یونان به «مناطقی تبدیل می شوند که در آن جا هیچگونه چشم اندازی وجود ندارد.» او افزود: «محبوس کردن دائمی مهاجران در جزایر یونان و یا اخراج آن ها به ترکیه راه حل های مناسبی نبوده و در مغایرت با موازین حقوق بشر هستند.» به این خاطر برنامه حکومت آلمان فدرال باید گسترش داده شده و به خصوص همه آن هایی را در بر گیرد که در جزایر «در حالت بلاتکلیفی حقوقی» گیرمانده اند.

یکی از بزرگترین گروه ها در آن جا مهاجران گیرمانده از افغانستان هستند. پرو ازول هشدار داد، همه گیری کرونا باعث شده که وضعیت آن ها به کلی فراموش شود.

این سازمان در ادامه گفت، آلمان و اتحادیه اروپا توجه شان معطوف پاندمی کرونا است. بورکهارت با انتقاد از این وضعیت در ادامه گفت: «طرح محبوس کردن (مهاجران) در جزایر یونان، در محدوده نظارتی سیاستمداران آلمان نیست. موج خشم در صحنه سیاسی راجع به شرایط غیرانسانی و برخورد غیرقانونی با پناهجویان در مرزهای اتحادیه اروپا فرونشسته است.»
#یونان
#پناهجویان_پناهندگان

‍ 💢«پرو ازول»: آلمان باید مهاجران بیشتری را از یونان قبول کند

سازمان حامی پناهجویان در آلمان «پرو ازول» خواهان ایجاد یک برنامه جدید پذیرش مهاجران از جزایر یونان شد. گونتر بورکهارت، مدیر کل این سازمان گفت، به خصوص مهاجران در جزایر یونان را نباید به حال خود واگذاشت.

گونتر بورکهارت، مدیرکل این سازمان امدادی روز پنجشنبه در فرانکفورت گفت، این شمار مهاجران که تا به حال پذیرفته شده اند، نخست باعث ایجاد خوشبینی شد، اما بعد به ناامیدی بزرگی انجامید.

قرار است شام روز پنجشنبه، هواپیمای حامل آخرین گروه از مهاجرانی که آلمان وعده پذیرش آن ها را داده بود، از یونان به شهر هانوفر برسد. بورکهارت تاکید کرد: «پایان دادن به این پروسه (پذیرش) در برابر همه آن هایی که در جزایر به حال خود واگذاشته می شوند و چشم اندازی برای محافظت و امنیت ندارند، غیرمسئولانه است.»

این کارشناس امورمهاجرت افزود، جزایر یونان به «مناطقی تبدیل می شوند که در آن جا هیچگونه چشم اندازی وجود ندارد.» او افزود: «محبوس کردن دائمی مهاجران در جزایر یونان و یا اخراج آن ها به ترکیه راه حل های مناسبی نبوده و در مغایرت با موازین حقوق بشر هستند.» به این خاطر برنامه حکومت آلمان فدرال باید گسترش داده شده و به خصوص همه آن هایی را در بر گیرد که در جزایر «در حالت بلاتکلیفی حقوقی» گیرمانده اند.

یکی از بزرگترین گروه ها در آن جا مهاجران گیرمانده از افغانستان هستند. پرو ازول هشدار داد، همه گیری کرونا باعث شده که وضعیت آن ها به کلی فراموش شود.

این سازمان در ادامه گفت، آلمان و اتحادیه اروپا توجه شان معطوف پاندمی کرونا است. بورکهارت با انتقاد از این وضعیت در ادامه گفت: «طرح محبوس کردن (مهاجران) در جزایر یونان، در محدوده نظارتی سیاستمداران آلمان نیست. موج خشم در صحنه سیاسی راجع به شرایط غیرانسانی و برخورد غیرقانونی با پناهجویان در مرزهای اتحادیه اروپا فرونشسته است.»
#یونان
#پناهجویان_پناهندگان
💢چند سایت مفید برای کاریابی در فرانسه؛

https://www.jobaviz.fr
https://fr.indeed.com/m/
https://www.messervices.etudiant.gouv.fr/envole/
https://www.momji.fr
(speaking agency)

#فرانسه
     
  
مرد

 
‍ ‍ 💢ورود پناهجویان از طریق مسیرهای اصلی به اتحادیه اروپا در ۳ ماه گذشته کاهش یافته است

آژانس محافظت از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا (فرانتکس) روز دوشنبه اعلام کرد که یافته های آنان، کاهش هفت درصدی را در آمار ورود غیرقانونی پناهجویان و مهاجران در مرزهای این اتحادیه، در سه ماه گذشته نشان می‌دهند. بر بنیاد اطلاعات این آژانس، از ماه جنوری تا پایان ماه مارچ امسال حدود ۲۴۰۰۰ مورد ثبت شده است که در مقایسه به سه ماه نخست سال ۲۰۲۰، حدود هفت درصد کاهش در این رقم را نشان میدهد .

فرانتکس هیچ گونه دلایلی که منتج به این کاهش شده باشند را بیان نکرده است.

گفته می‌شود، پناهجویانی که در سه ماه گذشته از طریق ترکیه وارد یونان شده اند، به ۳۳۲۲ مورد می‌رسد. این آمار در مقایسه به سه ماه سال ۲۰۲۰ بیش از ۷۰ درصد کمتر شده است.

در این سه ماه از طریق مناطق غربی دریای مدیترانه، ۲۶۱۵ بار، ورود غیرقانونی به ثبت رسیده که ۱۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

اما در عین زمان، آمار کسانی که از طریق مناطق مرکزی مدیترانه وارد ایتالیا و مالتا شده اند، در سه ماه گذشته حدود دو برابر افزایش یافته است. رقم کلی عبور غیر قانونی در این مناطق ۸۸۴۵ مورد بوده است.

با این همه، در مسیر مناطق غربی بالکان در سه ماه امسال چندان تغیی انجام نشده . از ماه جنوری تا پایان ماه مارچ امسال، حدود ۶۰۰۰ مورد، ورود غیرقانونی به ثبت رسیده که تقریبا مشابه به سه ماه اول سال گذشته می‌باشد.
#پناهجویان_پناهندگان
#اتحادیه_اروپا
     
  
مرد

 
💢کشف جسد یک ایرانی در آنتالیا

اخبار تکمیلی : پیرو خبر منتشر شده در روز گذشته
جسد یک ایرانی 44 ساله به نام «کامران حیدری گرمدره» در یک مهمان‌سرا در شهر آنتالیای ترکیه کشف شد.

جسد گرمدره که مدتی است دچار بیماری قلبی بوده، از سوی یکی از دوستانش کشف شده است.

جسد این مرد ایرانی که مقیم ترکیه بوده است، پس از بررسی تیم صحنه جرم، به موسسه پزشکی قانونی آنتالیا منتقل شد.

گفته شده رایانه وی که مدتی است کارگزار سهام املاک و مستغلات و پول مجازی در آنتالیا بوده است، نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
#ترکیه

برای دریافت جدیدترین اخبار و اطلاعات پناهندگی و مهاجرت در ترکیه و جهان، ما را دنبال کرده و به دوستانتان نیز معرفی کنید.

متعهد به انتشار اخبار و اطلاعات پناهجویان و پناهندگان بدون کم و کاست هستیم.
     
  
مرد

 
‍ 💢کانادا:دنیا مشگین اپلیکیشنی برای کمک به بیماران ام اِس ساخته است

دنیا مشگین دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر در دانشکده جینا کودی دانشگاه کنکوردیا اپلیکیشنی را طراحی کرده است که به بیماران مبتلا به بیماری فلج چند گانه ( اِم اِس ) کمک می‌کند تا درمان خود را بهتر مدیریت کنند.

کانادا دارای یکی از بالاترین نرخ های ابتلا به بیماری ام اس در جهان می‌باشد. اگرچه گزینه‌های درمانی برای درمان بیماری ام اس وجود دارد، اما این بیماری که باعث از کار افتادن سیستم عصبی و ناتوانی حرکت عضلات در بدن می‌شود تاکنون هیچ راه درمان مشخص و شناخته شده‌ای برای آن پیدا نشده است.

دنیا مشگین که یکی از دوستان نزدیک او به بیماری ام اس دچار شده، با مشاهده مشکلات دوست خود به فکر پیدا کردن راهی برای مدیریت هر چه بهتر این بیماری برای دوست خود و بیش از ۹۰ هزار بیمار مبتلا به ام اس در سراسر کانادا افتاد و بر روی تحقیقی متمرکز شد که اخیراً منتشر شده است.

دنیا مشگین سال گذشته یک تکلیف کلاسی داشت تا طرح رابط برای این بیماران که در حال حاضر موجود است را بهبود دهد و یا یک طرح جدید برای مشکلی که هنوز راه حلی برای آن پیدا نشده ارایه دهد.
#کانادا
     
  
صفحه  صفحه 93 از 338:  « پیشین  1  ...  92  93  94  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA